Blåbärspaj

Pappa är och handlar. När han kommer tillbaka blir det middag och så ska jag baka blåbärspaj efter det! Mums vad gott, det var väldigt länge sedan jag åt det. Och jag kanske förtjänar det efter mitt hårda pluggande? Dock så är jag inte klar än. Är jätte nervös för att jag inte ska klara provet, så jag tänker träna arslet ur mig.

Duschade för inte så länge sen, nu är håret uppsatt i en virvel! Så blir håret lockigt imorgon. Perfekt! Älskar lockar. Det är så fint. Gud va skönt det har varit med studiedag idag, gått runt osminkad osv.



30 november 2011

Hej!

Läget? Här är allt bra. Dock lite trött efter gårdagens jobbande. Det höll på i ca fem timmar. Jag har iallafall tillbringat min morgon med en jätte stor frukost och tvtittande. Sedan har jag suttit och skrivit och skrivit. Strax ska jag värma maten vi åt igår. Kött + ris och bearnesås! Jisses vad gott.

Vet inte om jag orkar ta mig ut idag överhuvudtaget, trots att det är sol så blåser det så mycket så man nästan flyger iväg haha.. Men jag kanske tar en promenad med pappa senare. Får se om jag orkar. Vi hörs, puss!

old pic

PLUGGAR

Nu gäller det. Det är bara två veckor kvar nu..


Hårvårdtips

Vill du ha långt och snyggt hår? Det är inte svårt bara du vårdar håret rätt. Här kommer några tips för ett långt och friskt hår.

 

Klipp inte för ofta

 

Ca 1 cm i månaden växer ditt hår. Om du går och klipper dig varje/varannan månad ca 3-4 cm kommer blir inte håret längre. Se till att frisören inte klipper mer än du vill.

 

Vårda ditt hår ömt

 

Långt hår är skört. Behandla det som om det vore ömtåligt som ex en nylonstrumpa. Den skulle du inte slita i för mycket för att då vet du att den går sönder.

 

Borsta aldrig blött hår

 

Borsta aldrig håret precis efter att du duschat, då är detelastiskt och mycket ömtåligare. Red ut det med en bredtandad kam och var försiktig. Ta tovor försiktigt från topparna och uppåt. Låt det gärna självtorka lite innan du borstar.

 

Gör rent borstarna

 

Gör rent dina borstar och kammar ofta då de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller och rester av stylingprodukter. Gör rent med schampo. Försök kamma ditt hår så sällan du kan.

 

Välj rätt accessoarer

 

Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

 

Använd  inte för mycket schampo

 

Använd mer balsam än shampoo. Om ditt schampo tar slut innan ditt balsam gör du fel. Schamponera bara med en liten klick. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid mycket av balsam, men undvik hårbotten,  lägg i  balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

 

Föna inte

 

Fönen och plattången är inte bra för ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och självtorka håret. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är värst.

 

Tänk på maten

 

Ät nyttigt och varierat, särskilt mycket  b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Bra mat är lika viktigt för ditt hår som för din övriga kropp. Ät mycket bananer för bananer har mycket C och B vitamin i sig. Vilket är bra för både naglar och hår.


Sitter i ansiktsmask

Har börjat ta bort mitt smink tidigare på dagen så jag slipper göra det senare när jag är så trött. + Att ikväll så tänker jag TVINGA mig själv att lägga mig vid nio-tio tiden. För jag är alltid så trött på morgonen, vill inte vara det dem två sista veckorna när jag ska ha två prov och när det är deadline.

Åååh vad stressigt det är. Men nog om skolan, ska snart käka mat, fläskfilé blir det :-D mums, det är något jag verkligen älskar! Såååå gott. Dock godare när man grillar det på sommar. Föresten, varför känns det tvärtom, som om våren är påväg hit? Eller är det bara jag som känner så?

Haha vilken snygging ;-)

PLUGGAR :-(

Fan va halt det var ute idag. Inte kul alls! Kollade iallafall alldeles precis lite på VD. Just nu Håller jag på och pluggar... Inte världens roligaste grej på denna jord men det måste ju göras. Har två prov denna vecka (fy..)! Men vi hörs väl senare! Ha en bra dag ♥


DET SNÖAR UTE!!!

Skulle precis tvätta håret då mamma ropar "det snöar ute!". Hoppas verkligen inte att det håller sig.. Vill verkligen inte ha snö just nu, pga av att jag åker ju buss till skolan och den bussen jag åker med brukar många vara på. Så varenda vinter blir den full om och om igen så om man har riktigt otur kan man få stå ute och frysa i kylan i ca en halvtimme...

Men om jag inte tänker på det så älskar jag att det har kommit snö! Jätte kul! :-) Men inom kort har nog vi alla tröttnat på den ha-ha.

Här är en bild från förra vintern, när jag och en vän var ute och fotade i närheten av någon skola. Ps. Jag var nybörjare med kameran då, inte världens vackraste bilder om man säger så haha. Jag visste heller inte hur man redigerade sååå DON'T JUDGE ME!!!




bjuder på en knas bild

Kom precis in från mitt reklamspringade. BRRR. Det var jätte kallt och det spö-regnade! Blev helt dyngsur.. Inte kul alls! :-( Så nu ska jag ta mig ett varmt bad och sedan kolla på en någon film som jag sist kollade på när jag var liten (hihi). Det är ju alltid lika kul att få återuppliva barndomen lite! :-D

Senare ska jag svara på era blogresponse frågor. Passa på att skriva fler om det är något ni undrar! :-) Här är en knasbild från arkivet:


27e november 2011, första advent!

God morgon! ♥

 

Herregud vad det blåser storm ute! Idag är det ju första advent!! Någon som har tänt första ljuset? Själv älskar jag att det inte finns snö just nu, men det vore kul om det var det på julafton. Mamma snackade nyss med mormor och morfar som bor i hudik. Och dem har fått lite snö! Såvi får väl se om snön "orkar" ta sig hit. (Haha.) ;-)

 

Själv så kommer inte min söndag bli så spännande. Jag måste sätta mig ner och plugga så mycket som jag tyvär ligger efter... Men jag hoppas verkligen att ni får en bättre första advents dag än mig! Föresten, har ni julpyntat någonting än? :-D




Suttit och skrivit önskelista till mamma

Cockosbollarna var urmumsiga! Hehe. Stolt som jag är att jag gjorde allt själv. Haha, "Freaky Friday" som filmen hette var så jävla bra, satt och skrattade varannan sekund såjag fick ont i magen! :-D

Sen dess att filmen slutade har jag suttit ochskrivit en önskelista som mamma bad mig om. Pappa har ju redan "avslöjat" att han ska köpa kameran åt mig haha ;-)

Men vet ni vad? Haha ni lär inte bli förvånade... Vi ska se en film till knäppa som vi är! :-) (Fattar inte hur jag kan älska att se film så mycket nu, när jag hatade att kolla på film för ca 1 år sedan).. Då datorn var min såkallade "Tv". Haha, nej nu ska jag springa in till vardagsrummet och slå mig ner med julmust och cockosbollar!

Sov såg gott hörni! Föresten, nu är det första adveeent! :-D Någon som har börjat pynta än?? Själv började jag och mamma med det idag! Det är hur snyggt som helst nu överallt i lägenheten med alla stjärnor, alla röda färger, alla ljus, allt pynt! Nu fattas bara julgranenoch klä på den...! ;-) :-D



Uppdate:En bild från facelooken med denna outfit.

Min mobil känns som ny??! :-o

Mamma hittade ÄNTLIGEN min mobil!! Hon städade, och så låg den i soffan...?? Haha, undra vad jag gjorde för att få den att var så gömd...

Min mobil känns som ny konstigt nog... Har varit utan den i ca två veckor nu... Hade fått sjukligt många sms, det bara darrade om telefonen och jag hoppade till varje gång...

Hur som helst, bakade precis klart och har lagt in dem i frysen! Nu blir det film på kanal 5 :-D



Uppdate: Mobilen låg "gömd" bakom kuddarna som jag lutat mig mot varje kväll.. Haha så typiskt mig.

Sötaste hunden någonsin

Håller på och bakar just nu. Är snart klar! Hittade en bild på datorn, (på mig och Pix för några veckor sedan)! Sötaste hunden någonsin är hon :-D

När jag bakat klart så ska jag rensa garderoben lite medans så att chockladbollarna blir lite hårda! Och när klockan slår 21.30 så börjar en film som jag hörde skulle gå idag! Minns inte vad den heter, men den lät väldigt spännande och det lät som en komedi, tror dock jag har sett den förut men det gör väl inget ;-)

Den handlar om en mamma och dotter som en dag byter kroppar (omedventande) och så får mamman gå i high school och vara dottern, och dottern får vara mamman (vet inte om det är för bara en dag eller mer) men kolla ni! Det ska jag göra!

Haha det känns som om jag har skrivit väääääldigt mycket om filmer idag, men det har ju gått typ tre filmer idag? :-O




Uppdate: Hon kanske ser stor ut på bilderna, men hon är imellan storleken av hundar) Mer åt "mindre" hållet :') Föresten, visst ser det ut som om man har våfflat hennes hår på öronen? :-D Haha men hon har faktiskt så naturligt! Så himla sött.

Kollat igenom gamla skolkataloger

Snart ska jag och mamma åka förbi affären och panta lite pantflaskor som ligger och skrotar här hemma. Så ska vi köpa lite ingredienser till ikväll! Jag ska baka chockladbollar, har varit så sugen på att baka hela dagen nu..

Just nu går det iallafall en film på tv som jag sitter och kollar på samtidigt som jag smaskar på muffins och lite julmust. Tidigare satt jag och kollade igenom gammla skolkataloger (från 2003-2009) som jag hittade när jag städa mitt rum. Det var så himla kul att se! Blev lite tårögd av hur snabbt tiden gått. :-(

Det var inte länge sen jag satt och kladdade när jag åt mat, lärde mig första stegen, lärde mig de första orden. Det var inte alls länge sen jag sa "tattataren" = trottoaren, "jag vill inte ha pongobitt" = jag vill inte ha pommesfrittes" osv. Kallade faktiskt mig själv för "lell" haha.. Och min kusin som heter Nathalie kallade jag för "LI"! ;-)

Haha ååh vilka tider! Fan va tiden bara rinner förbi! Det går för fort!!



Julkalender Hello Kitty ;-)

Haha! Mamma köpte den här till mig igår. Som ett litet skämt! ;-) När jag var liten kunde jag inte hålla mig och åt upp alla förutom den 24:e chockladen! Men haha nej nu ska jag försöka hålla mej till att äta alla när de ska ätas ;-)
 


26e november 2011

Godmorgon! ♥


Vilket härligt väder vi har här idag! 8 plusgrader och strålande sol.. Härligt! Åt precis brunch, lax, potatis och romsås! Hur gott som helst. Det var så länge sedan jag åt det, så det blev en bra start på dagen!:-)


Ska fixa mej lite snabbt. Mamma  och jag ska nämligen åka till stugan och fixa lite saker och hämta lite kläder vi glömt där sen i somras. Filmen vi såg igår, var "Bad Teacher". Denvar faktiskt riktigt dålig haha. Men den slutade bra!  Men filmen var inte riktigt som jag tänkt mig... Rollen som Cameron Diaz spelade var bara ute efter en rik man som kunde ge henne pengar till en bröstförstoring.. Även fast hon var så elak mot allt och alla. Så är den faktiskt värd att se! :-D


arkivbild från sommaren 2011.

Uppdate: Texten blev i ett helt annat typsnitt och storlek. Jag vet inte varför. Men ska försöka fixa det! FIXAT!


25e november 2011

Har inte gjort så mycket därav har jag inte bloggat. Varför blogga om det ändå inte hänt något nytt? Mamma åkte iallafall för en stund till affären. Hon skulle handla lite gott till ikväll. Tänkte nämligen ha en film/serie kväll! :-D

Ska bla kolla på Vampire Diaries som börjar klockan 19. Och så har jag velat sett en film väldigt länge som jag hoppas vi kan hyra. Vad ska ni göra ikväll? Kolla på Idol? Isåfall, vilka är i finalen..? Jag kollar nämligen inte men skulle bara vara kul och veta så man håller lite koll och inte är helt borta haha. :-)

Imorgon ska jag ut med reklamen.. Har insett att jag verkligen inte orkar. Hatar mitt jobb! Det är så jävla tråkigt och dålig lön. Ska hålla på i ett år, (bara för att jag är 14 och inte kan få vilket jobb som helst) sedan börjar jag med något annat.

Nu ska jag ta bort mitt smink så jag har det gjort för kvällen och städa upp mitt stökiga rum! Det är så stort och blir så fort stökigt (pga av mig såklart) så tar aldrig orken till att fräscha upp det! Haha.. ;-)

Hmm, haha det känns som om jag har bloggat väldigt mycket om Vampire Diaries på senaste tiden? ;-)


Adventsfika innebär... 2dagar kvar!?

Hej på er! :-D

Idag är det ju fredag, underbart!! För det innebär VAMPIRE DARIES. Och att det är första advent om 2 dagar! Kom ju hem runt två tiden, och det är ju repris på tidigare avsnitt på vampire diaries jag inte sett. Så nu ska jag slå på tvn och glo! :-D Åååh vad jag älskar det programmet, är helt förälskad! ♥

Precis efter bgn hade vi adventsfika i skolan. Det var helt släckt ialla andra rummen, och så skulle alla gå ner i matsalen. Haha det luktade pepparkaka ända till tredje plan! :-o Och så fick vi glögg och så var det ljus på varenda bord. Haha vad gulligt! Men varken jag och angela ville ha så vi gick och jobbade istället :-)




Godnatt

Tänkte för en gångs skull lägga mig tidigt ikväll. Godnatt på er! Sov sött ♥

EXAKT 1 månad till jul från och med idag! hihi.


I can still dream on

Jag önskar verkligen att livet inte var så hårt som det är. Jag önskar att alla kunde acceptera varandra. Jag önskar att allt inte handlade bara om utseendet. Jag önskar att allt vore så lätt, skolan, kärlekslivet, alla problem.

Alla huvudpersoner, tex en tjej och en kille, i filmer, alla serier osv. Ska alltid ha det så perfekt. Allting ska jämnt vara något man själv drömmer om. Och jag vet, hur länge jag kommer få drömma. För det riktiga livet kommer aldrig bli som i filmer och serier. Riktiga livet är för äkta för det.

Ni kanske tycker jag är helt misslyckad när jag skriver såhär. Men jag behöver verkligen skriva av mig. Även fast jag vet att det inte hjälper. Jag tycker livet är så tråkigt, det finns ingen fantasi.. Det är liksom, födas, leva, skratta, ha kul, dö.

Jag menar, kolla hur lyckliga dem här är tillsammans? Så vill jag ha det. Med min andra halva.




världens vackraste

Är på riktigt uselt humör idag och känner mej nere (av personliga skäl). Så känner inte för att blogga just nu. Kanske bloggar senare ikväll, men har lite att göra också.



resultat

Här är resultatet av mina ögonbryn! Bilderna är tagna med datorns äcligt dåliga kamera. Så tyvär ser man inte så jätte bra. Men de är mycket snyggare IRL! Och JAG LOVAR att visa er bättre bilder efter jul! Nu blir det grey's anatomy! Godnatt på er mina kära läsare :-D ♥




pjamas/underkläder - önskar ♥

Haha.. Vad min uppdatering har varit på botten idag! Men jag har ju varit på stan en snabbis och så kollade jag på Vampire Dairies på youtube. I två timmar.. Haha vilket liv tänker ni? Men det kallas BEROENDE!!!! Gick alldeles in på gina tricot. Fastnade direkt för ALLA underbara pjamas outfits! :-D Så himla gulliga!

Dem handlar direkt på önskelistan! ♥ Men nu ska jag forsätta spana in sexiga underkläder osv! Haha ;-) Puss vi hörs!



ska dra ner till stan

nu drar jag ner till stan med mamma och färgar mina ögonbryn! vi kanske lite senare! ;-)


 


DH & TELE

Sitter och snackar i telefon med Angela. Och NU börjar dh! Ha en härlig kväll :-)



mamma på besök

Har tränat i ca två timmar! Haha svettet bara rann, men det var så värt det! Känner mej så fräsh nu efter en skön dusch! Mamma kom på besök och blev att hon åt middag med oss! Jätte trevligt. Vi åt fiskpinnar med hemlagad potatismos! Bara gluvsade i mej, haha så hungrig jag var!

Nu sitter jag här och snackar med Angela i telefon samtidigt som jag är tvungen att plugga. Klockan 9 är det desperate housewifes! Åååh vad man har längtat? Det är ju så jävla spännande! :-D



Osminkad och glad!

22 november 2011

Hello! :-D

Sitter och kollar på one three hill. Skulle egentligen stannat kvar längre i skolan och tränat men Angela har ju mens. Kanske tar och tränar lite här hemma istället. Får se om jag orkar. Åååh vad jag längtar till imorgon! :-)

Ska nämligen fixa ögonbrynen imorgon. Ska färga dem, och noppa lite hos en salong. (Orkar aldrig göra det själv). Jag drar så försiktigt så det gör ännu ondare än om man skulle dra snabbt. Så då blir det mycket lättare att göra det på salong. Haha kommer ihåg när jag skulle sova hos julia, så färgade jag och noppade ögonbrynen, jag tyckte det gjorde så ONT att jag blev helt röd i ansiktet och faktiskt grät! :-o




håller på och fixar mej

Godmorgon på er! :-D Haft en bra natt? Sovit gott?

Själv sov jag jätte bra, pappa kunde knappt väcka mej! Ska inte till skolan föräns klockan 9. För angela har precis fått mens.. Vet inte ens om vi kan ha idrott idag pga av det..? Hoppas iallafall det, för känner mej riktigt taggad! :-)

Just nu håller jag iallafall på och fixar mej, och snackar med Angela i telefonen samtidigt. Ska bara dra på eyeliner och läppsyl sedan är jag klar för dagen! Ska även släppa ut fläterna, inte för att dem hjälper längre nu när det är vinter. För pga fukten ute så försvinner mina lockar innan jag ens sitter på bussen...

Ha det så bra! Kram på er. :-D


helt såld

Det var inge kul att vakna upp idag måste jag säga. Var jätte röd runt ögat.. Men efter allt i skolan så följde angela med mej hem, vi satt och kollade lite gammla serier av Vampire Diaries. Jag är helt såld i den serien nu. Är helt totalt förälskad i damon! Haha.. Men han är ju så snygg!!! Och samtidigt lite farlig, yumie. ^^ (Dock är han bara snygg i serien, vampyyyr!) Haha. Kan det inte finnas vampyrer i riktiga livet? Det hade iallafall varit lite spännande då.

Så ni kan ju ana hur mycket jag längtar till fredag. Apropå HELG, på söndag är det första advent! Och jag har ju absolut inte väntat ett helt jävla år på att julen ska komma. He-he. Men snart är den här! Om 4 veckor. Det ska bli så kul, att få klä upp sej, träffa allihopa, stämningen, handla julklappar i sista minuten, julmaten. Åååh så underbart ♥


JAG VILL SOVA!

GAAAH. Jag. Vill. Inte. Gå. Upp. :-(



GLASS OCH JULMUST

Gick ut med resten av reklamen idag, hann inte allting igår. Eller snarare orkade inte.. Sedan kom pappas vänner hit. Vi åt pappas hemlagade glass och julmust. Mums vad gott det var!

Och så har vi suttit och kollat lite bilder på datorn från är jag var en liten plutt! Haha, det var massa knasiga bilder som vi skrattade åt. (När jag var liten tog jag alltid bilder på mej själv med pappas kamera, och jag gjorde värsta grimaserna ni aldrig skule kunna ana!) Man ramlar seriöst av stolen när man ser bilderna. Haha!


20 november 2011

Hej på er!

Idag är det söndag. Vilket betyder att jag ska ha vara hemma och ta det lugnt hela dagen. Ska helt enkelt ta hand om mej själv, det är så mina söndagar brukar se ut. Duscha, tvätta håret, lägga använda kläder i tvättmaskinen o.s.v.

Senare får vi besök igen! Vid halv tre, men innan dess så ska jag hinna duscha, tvätta håret, och fräscha upp mej. Idag kommer jag inte uppdatera så mycket. Det här kanske till och med blir det första och sista.

Men isåfall hörs vi imorgon. Hoppas ni får en härlig söndag! Ta det så lugnt som möjligt så ni får en bra vecka ;-)



fantastic four and homemade icecream!

Pappa har precis gjort hemlagad glass! Mums vad gott det ska bli! Och så var det fantastic four på tv, kan det bli bättre?! Nej! Ha en UNDERBAR lördag! :-D


så stolt, så söt sugen

Kom precis hem! Har varit ute och delat ut reklamen. Och denna gång gjorde jag det by my self. Jag är riktigt stolt över mej själv, att jag klarade det! Haha och nu är jag så himla söt sugen (tur att jag har min kära godispåse kvar) och sov sugen. Ska slänga ner mej i soffan, tjocka i mej godis och kolla på tv. Sedan ta en liten dusch, efter det en prowernap. När klockan slår 7 slaget, så får vi besök!

Tänkte visa er gårdagens och dagens outift, men bilderna jag hade tagit slutade jag tycka om. Så istället får ni fantisera er lite. Jag hade denna vita "bas" tröjan, mina svarta jeans, en svart sjal, min skinnjacka från USA, och mina klackskor, plus lockiga vardags håret! Visst låter det snyggt? Trivdes iallafall jäckligt bra i det, men har ju haft outfiten förr. Älskar den fortfarande!



två bilder från en helg angela och pixi var här

för några veckor sedan så kanske ni kommer ihåg att angela sov här. och så hade jag en hund på besök! lovade ju att jag skulle visa lite fler bilder på hunden. här kommer det :-D




två riktigt gammla bilder

är ute och springer upp och ner med reklamen just nu. tidigare idag så hittade jag dessa två bilder på datorn. var bara tvungen att visa dem! bilderna är hur gammla som helst. eller ja, det känns så iallafall.. men det var nog 2008 eller 2009. saknar!



LOOKBOOK


en gammal bild

breaking dawn. var. så. jävla. bra!! kan inte sluta tänka på den!! åååh. allting var så fint. så jävla synd bara att dem har delat upp den i två delar, för nu får jag ju längta ihjäl mej ett år till? hur ska det gå?


anyways, nu är vi iallafall påväg hem till angela. slaggar där! men först ska vi träffa några på stan och säga hej och umgås lite lika old times. det var ju så länge sen! dagens outfit består av, klackar, jeans, beige blus/topp och skinnjacka till det! ska trotsa kalla vintern ikväll haha!! ;-)

haha oj! vilken gammal bild :-o tror den är tagen år... 2008? eller i början av 2009?


BREAKING DAWN!

åååh! nu smäller det, som jag har väntat!!! :-D vi är laddade med massa snacks! godis, hot snacks och läsk! gaah.. jag är så exited!! vill att filmen ska börja NU NU NU!!!


down town

ÄNTLIGEN FREDAG SÄGER JAG BARA!! :-D tog precis bussen in till stan! nu är det dags att köpa lite snacks till filmen ikväll! haha, jag kan inte stå still nästan, är så sprallig och förväntansfull! :-D

efter vi köpt snacksen så går vi ner och färgar mina ögonbryn! om vi hinner så blir det väl att vi kollar lite på kläder, annars hörs vi väl runt tiden då bion börjar ;-) ha en så härlig fredag kväll mina kära läsare!

vi kanske hörs efter filmen :-)


rhodos 2009, saknar..

then we gooo ;-)

nu har jag fixat klart mej! och nu ska vi dra till angela så hon kan fixa sej! :-D


påväg mot skolan

är on my way to the school. idag har vi halv dag, får se om jag och angela också får det (vi stannade ju inte igår på öppet hus).. men jag hade ju som sagt inte tid.

står och väntar i kylan på angela, (hon kommer väl med bussen snart!?). brrr vad kallt det är! haha först så sa jag och angela att vi verkligen ville ha snö och saknade det. men nej, nu när det dykt upp frost och det är halt ute så börjar jag minnas EXAKT hur det var, och det vill jag inte ha tillbaka! ;-)

fast klart det är mysigt att ha snö en vecka eller två. för då känns det verkligen som jul, men efter dem veckorna så blir man ju less. jag vill klä mej lätt!! hatar att ha en massa lager kläder bara för kylans jävla skull. ha-ha! ;-)



såhääär mycket är det att göra :-(

sadface! :-(




fresh and clean ;-)

klev precis ut ur duschen! åh, kännes mej så fräsh! :-D nu ska jag fixa reklamen, oj vad mycket det var! 10 olika reklamer.. haha, hur ska det här gå för lilla jag? ;-)


hämta reklamen

pappa kom hem precis! han har varit och storhandlat. var så snäll och hjälpa han med att lägga alla varor där dem skulle vara. nu ska jag och han gå förbi mamma och hämta reklamen!

sedan så blir det good middag! vi ska käka spagetti och köttfärsås (haha ni undrar säkert varför jag tycker det är så speciellt, men han gör en speciell köttfärsås som är omöjlig att sluta äta) efter vi ätit så ska jag ju blada, och klockan 21.00 är det criminal minds! :-D

så ser min kväll ut. hur ser eran kväll ut? :-) plugg? sitta vid datorn eller tv:n? eller ska ni träna ikväll? eller... utgång? ;-)



skönt att få lite gjort

har total noll inspiration om vad jag ska skriva! har faktiskt sagt det mesta jag behöver säga. det jag har fått gjort nu, är att jag har rensat garderoben, fått ordning där inne! och tagit ur all disk från diskmaskinen, ätit lite och kollat på tv! :-) så det är skönt att få det gjort.
 
men sedan ska jag ut i kylan igen och hämta reklamen och vagnen. BRRR säger jag bara! :-s
 

en kofta...

... som jag ångrar att jag inte köpte! ååh, visst är den fin? hittade den i sommras.








riktigt fina bilder

kollade igenom lite bilder, och hittade dessa två vackra bilder från när jag var i åre för första gången då var det var sommar! haha dock var ju inte jag så vacker. men bakrunden var verkligen det. helt obeskrivlig känsla och sitta där ♥


update: för er som undrar ang mina kläder. vi skulle bara upp till ett hotell. så kände inte för att "klä upp mej" om man säger så haha. men awesome, att det låg så här högt upp!

JUST NU

kom precis hem från skolan, jag och angela blev kvar omedvetande av tiden. sedan märkte vi att det var ovanligt tyst i skolan. så jag tog upp klockan och den var 14.35.

haha angelas reaktion var "va!? men... klockan måste gå fel!!!" då kollade vi på klockorna i skolan och det var samma. just nu sitter jag och tittar på tv, väntar på att pappa ska komma hem. är så himla hungrig! skulle egentligen kunna gå till affären eftersom den bara ligger 100 meter härifrån. men jag orkar inte, för det är så kallt och mina ben orkar bara inte.

ska kolla om vi har fil så kanske jag kan ta flingor med fil istället för med mjölk. behöver verkligen få i mej något! försökte göra ett videoinlägg, men allt blev bara fel. antingen blev det för långt, eller så babblade jag bara på om ingenting, eller så hade jag ingenting att säga och gav till slut upp. :-p

så det får dyka upp en annan dag istället! idag hade jag lockar i håret, inte så värst "många" lockar, men det var helt okej. dem höll iallafall rätt så länge och jag var nöjd med dem. nu kurrar magen!!



JAAAAA!!!!!!!

JAAAAAAAAAA!!!!! åh fyfan vad jag är överlycklig just nu!!! dem har ändrat åldersgränsen på breaking dawn!! nu är det 11-års gräns, vilket innebär??? att vi kan se filmen! 

hahaha jag är så liten! men den här filmen ska jag allt se. på fredag taggar jag och angela ner till stan (till royal) och ser breaking dawn!  åh, som jag har sett fram emot den här filmen.... haha gissa då om jag längtar till del 2!?

är helt ivrig! haha, direkt när jag såg att dem hade ändrat så hoppade jag runt omkring, ringde angela och skreeek!!

jag: ANGELA!!! DOM HAR ÄNDRAT ÅLDERSGRÄÄNNNSS!!! WIHOO VI KAN SE FILMEN!!! VA SÄGER DU, BLIR FREDAG BRA!?

angela: eh hahaha ja okej visst... ;PppPpppp

haha, visst lät hon glad? 


köpa julklapp till mej själv?

 

Bästa plattången!

 

åh har suttit och drömt om den här ändå sedan jag såg den i affären. den gör så jädra fina lockar så det inte går och förklara. bara visa. och jag vill så gärna ha den! min plattång som jaghar är för liten för att göra lockar. dessutom vill jag ha stora lockar! tänk er, en himla fin svart klännig som visar ryggen mycket + höga röda klackar, stora lockar, lösfransar, nylonstrumpbyxor så man ser lite brunare ut. och en helt amazing fin sminkning!? går det att motså? NEJ.


så funderar på om jag ska köpa denna i förväg till mej själv, eller önska mej den i julklapp. vad tycker ni?

 

 


slutade tidigare

idag skulle insprinsip hela skolan till fyrishov.. men vi kände inte för att visa upp oss i bikini så jag och angela var och jobbade lite i skolan. ska snart fika lite och sätta mej vid tv:n! känner för att bara koppla av...

sedan ska jag plugga lite och så slutar det väl med att jag drar igång med the sims igen. men har lite samtal jag måste ta itu med, och lite papperarbete när det gäller bloggen.

haha juste,
vi var så ensamma på våningen i skolan jag och angela, så alla lampor släcktes och vi satt i ett litet rum. haha, och så hörde vi någon dörr som öppnades på glänt, vi såg också några skuggor. så då stack vi, vågade inte vara kvar där haha! så rädd som man är.

här är två bilder från när jag spelat the sims:


så förväntansfull - nu är det bara 2 dagar kvar

har precis spelat the sims klart! höll på och somna så stängde av. tror jag ska ta en liten powernap. behöver sömn.


och vet ni vad? NU ÄR DET EXAKT TVÅ DAGAR SÅ ÄR DET PREMIÄR PÅ BREAKING DAWN!!! åh, är så förväntansfull! hoppas bara att dom går på att jag är 14... ska ju "ljuga" om att jag är 15. he-he... och nej, jaghar aldrig "ljugit" om sånt förr.


åh vad jag längtar till sommaren. av flera anledningar. vill pierca naveln! det är sååå fiiiiiint. hoppas på att få göra det i slutet av vintern eller något sånt. vet dock inte om jag vågar, någon som vet hur det känns...?


http://www.blogresponse.com/janelle fråga en fråga? :-)


14 november 2011

kom just hem innanför dörren och ska nu ta en fika. (chockladbollar + mjölk! mumsigt. och så ska jag spela the sims 3!  men åh vad det är irriterande att blogga när inte mellanslaget fungerar så bra...

började ju spela på mitt nya the sims igår. och har gjort en familj som består av: två hästar (mamman är med barn!!) så det ska bli riktigt spännande och två kattungar, en fågel, ödlor, ormar, hamstrar osv, och en kvinna och man (kvinnan är också gravid haha). ska ha ännu mer djur! lika bra att passa på när dem har så stor tomt och hus? 

hehe, har alltid varit galen i the sims. ända sen min kusin visade mej det då jag var sex år. haha minns när jag sa "nattis vad gör du!? vad spelar du!? vad är det? får jag spela?" och så visade hon. först fattade jag ingenting så ropade på henne varannan sekund och fråga "vad händer? vad betyder det där? vad gör dom!? hur gör man såhär ...?"

men när jag väl hade lärt mej så flöt allting bara på! haha nej åh vad sugen jag blev av allt det här babblet. nu ska jag spela the sims! vi hörs mina guldstrutar 

<font size="5" face="'courier new'">janelle andersson @ facebook</font><br /> <br /> <br /> <font size="1" face="'trebuchet ms'"><b>ADDADDADDAADDADDADDAADDAADDA.</b></font>

ungefär såhär såg mitt hår ut idag! eller ja, det ser väl ut så varje dag haha?

suttit och drogat mitt nya the sims?

har suttit och drogat mitt nya the sims spel. och jag älskar det! det är verkligen värt pengarna. dock så är det mycket mer jag måste lära mej he-he.

oj! har haft jätte många besökare idag, trots att jag bloggat så lite..! men vad jag blir att ni gillar min blogg! mamma bakade jordgubbspaj för några timmar sedan, ååh vad gott det var!

mitt mellanslag på datorn funkar nästan inte, så det är lite jobbigt att skriva.. och måste ändå gå och lägga mej eftersom att ja... imorgon är det skola? fan va alla helger ska gå fort!

och stackars mej, har tappat bort min mobil någonstans här hemma.. minns verkligen inte vart jag la den! så nu får jag klara mej utan mobil, för avstängd ska den ju så klart vara i sånna här lägen....



THE SIMS 3 HUSDJUR!!!!

var på gränby centrum med angela. det var nice det haha! fick med mej hem THE SIMS 3 HUSDJUR!!! asså fattar ni hur lycklig jag är? haha har längtat efter att få köpa det så mycket. men har inte haft tid att åka ner till stan eller GC. men idag tog jag tag i det!

så vad ska jag göra nu? jo, spela the sims!!



13 november 2011

hej bloggen ♥

har precis fixat klart mej. slängde bara på mej någon outfit, det blev svarta jeans, ett vitt linne och något linne i spets över! sedan kör jag på vita converse och min stora sköna vinterjacka.

ska möta upp angela, och så drar vi till antingen gränby centrum eller stan. vi ska gå runt lite och snacka some girltalk. ska ringa henne snart och kolla om hon är klar (seg som vanligt..) haha.

har ju kollat på tre olika the sims som ni vet, så ska se om jag hittar någon av dom där!  hihi är så glaaaa!


lite sommarpics från 2011

fysatan va jag saknar sommaren när jag kollar tillbaka på bilderna! ena stunden så var sommaren påväg, andra stunden var den borta. sommaren e så kort, det mesta regnar bort...


någon med underbart fint hår

ÅÅÅH. visst har hon fint hår? älskar varenda frisyr hon har av dem har sex olika! trots att jag inte kanske skulle passa i allihopa. men om dem är vackra, OM DOM ÄR...



lika som bär?

filmen som vi såg var grymt bra! under tiden av filmen så började jag märka mer och mer hur mycket tom cruise och colin egglesfield är lika varandra! lika som bär! eller är det bara jag som tycker det?



something borrowed

bakade precis klart! chockladbollarna blev perfekta. och goda som vanligt! nu ska vi kolla på en film, Something Borrowed heter den! vi hörs kanske innan jag går och lägger mej!


gokväll

oj.. vart tog tiden vägen? först satt jag och kollade på några filmer som gick på tv. och sedan var jag ute med reklamen. och nu har klockan slagit 19.30? hade helt glömt bort bloggen.

just nu sitter jag iallafall och rensar mailen, och mamma håller på och fixar smeten till mej. jag ska nämligen baka chockladbollar! har varit så sugen på det ända sedan i tordags då jag och angela började prata om bakning. hihi, jag älskar att baka!

är helt slut nu, så ikväll efter bakningen kommer jag spendera min kväll med mamma i soffan och så kommer vi ligga och kolla på en film och mumsa i oss chockladbollarna! familjemys ♥


bild från i somras med julle tulle, åh vad den glassen är underbar!

otroligt vacker video & låt

hittade denna låt precis, och har redan fastnat för hela den. både videon, och låten, hennes röst och hennes underbart vackra hååår!! är så avundsjuk.

hela bakrunden, vattenfallet, tornet, miljön, allt grönt och alla olika slags färger. allting fint.. ÅÅÅÅH GEE MEEEJJ!!!!


är det försent att säga godmorgon?

godmorgon på er! eller är det försent att säga godmorgon?

vaknade klockan tio, men sedan fastnade jag framför tv:n. det var lite gammla filmer på tv som faktiskt var bra. och nu är det "behind the scenes" av alla filmer med twilight. det är faktiskt kul att höra vad de själva tycker.

juste, har fått massa frågor om jag kan visa min hårvideo som jag har gjort. och jag vet inte.. den är rätt så dålig, tänkte att jag kanske skulle visa den nästa helg istället. då jag kan visa från grunden!

idag ska jag bara ta det lugnt, orkar inte göra så mycket efter en hel skolvecka. ska kanske träna lite i gymmet här hemma (om jag orkar.) igår kollade jag på karate kid som gick på tv 1000. den var riktigt bra, men jag hann inte kolla klart för den skulle sluta klockan fyra. och ville inte vakna så sent idag bara för att det är helg..

många frågar varför jag inte använder min systemkamera längre, och varför jag aldrig lägger upp dagens outfit längre. JO, för att blixten på kameran har slutat fungera, så jag får använda min digitalkamera istället, och den är så bra.. men på jul får jag ju min kamera! canon eos 600D. kärlek!


have fun

kom precis ut ur duschen, fan va skönt det var! tidigare gjorde jag en liten hårvideo, men jag funderar på om jag verkligen ska lägga ut den. hahaha vet inte om jag vågar!

men vi får helt enkelt se, vi ska iallafall trampa iväg och köpa något gott tills ikväll och sedan blir det film :-)



det senaste "plagget" jag äger

häromdagen så fick jag en fråga "vad är det äldsta plagget du äger?" och jag tänkte faktiskt ta upp det här i ett inlägg för jag tycker det är lite kul. 

jo, min äldsta "plagg" är såkallade skor. mina allra första skor som jag fick när jag var liten. och såklart jag vill ha det som ett minne! så nu är dem i mitt rum som prydnad! det har dem varit i en lång tid nu. och varje gång mina vänner kommer hem till mej och går in i mitt rum så ler dom stort och säger "aaaawwww!" haha 

just nu sitter jag iallafall och kollar på idol. ovanligt för att vara mej men jag fastnade helt enkelt! och jag måste bara säga att jag älskar amandorna! dem äger hela scenen och så har jag en fråga, vadfan höll andré och moa på med? fyfan va dåliga dom är. vad har hänt med jyryn!?!?!??

men här är sötingarna:



dady is home

hej mina älskade pärlor. 

pappa kom precis hem. och den jäkeln kom hem med ett par skidor som han hade köpt för några tusen. nu är så jävla avis som jag kan bli!! han ska fan fiska upp lite pengar och köpa canon eos 600D till mej! mohahaha.

nu håller jag på och letar reda på en pizzeria i närheten, för ingen av oss orkar ställa oss och göra iordning mat efter en tuff vecka, så då tar vi den enkla vägen! gör plånkboken lite ledsen och äter oss mätta med stolthet.

för någon timme sedan, så satt jag och fikade lite. bullar och cola! programmet spy kids var på tv:n då, (haha minns när jag ÄLSKADE det programmet som liten) när jag var ungefär 7-9 år eller något sånt! tycker fortfarande att det är riktigt charmigt. 


i am on my way

packat och klart! är nu påväg hem (haha cyklar och skriver samtidigt) kanske inte så smart?


11/11-11 11:11:11

haha tycker alltid att det här är lika kul varje gång!

tråkig kväll

förlåt för så dåligt bloggande. höll på med ett inlägg som blev så bra! men så blev det krångel, och jag blev förbannad. sedan var jag ju tvungen och jobba. så har gjort det framtills nu...

haha, har alldeles svarta fingrar pga reklamen. nu måste jag sova, så jag orkar vara vaken hela dagen imorgon. vi höres! ♥

fan va hemska människor det finns bland oss...

... och vi ser dem inte tydligt nog förän dom gjort något.

mamma kom precis hem och berättade att min vagn till mitt jobb, har förlorat sitt handtag och ett hjul. och varför? jo, för någon stal det. så pappa ringde till min chef och nu ska dem skicka mej ett hjul och ett handtag. så jag kan forsätta med mitt underbara jobb!

nu ska jag iallafall äta lite mat, kolla på vänner som nyss började. haha phoebe är så jävla skön så det är inte sant! oj, nu plingade det på dörren! vi höres!


jag sover som en sten

hallådär! hur mår ni? haft en bra dag?

själv så var jag jätte trött och seg.. haha, jag är verkligen svårväckt! mamma ropade på mej flera gånger i morse, ingen reaktion.. angela ringde mej 13 gånger och smsade mej ett antal gånger, och jag vaknade inte. men till slut gjorde jag det när mamma ropade "janelle, janelle, janelle, janelle" flera gånger.

så ja, tack vare att jag sover som en sten så kom vi till skolan klockan 10 idag. helt plötsligt började angela jaga mej i skolan (och som hon vet, får jag alltid panik när någon jagar mej, oavsett om det är någon jag känner eller inte) så jag började typ skrikskratta och jag ramlade nästan haha.. 

tog nyss en liten fika, haha en rejäl stor bull bit! hoppas mamma kommer hem snart så jag kan få i mej riktig mat istället. nu ska jag svara på era frågor på blogresponse! och efter det så ska jag ta en powernap.


WANTIES - inför nyår och jul

några av er har frågat om jag inte kan tipsa om lite läckra klänningar inför nyår, visst kan jag det! tittade igenom massa olika sidor, och fastnade haha. hittade runt 50 stycken, men plockade ut några som jag tycker var helt underbara!

inte för att jag brukar fira nyår så värst, och tycker dock kanske inte heller att jag skulle passa i alla dessa klänningar. men kan gärna tänka mej dem på andra! blommigt/glittrigt/silver, röd, lila, marinblått.. det är vad jag tycker är DÖ snyggt i år!

själv får jag se om jag klär upp mej och firar nyår eller inte. det är ju trots allt rätt så långt dit! men det gäller ju att vara ute i god tid, så inte klänningen/klänningarna man vill ha tar slut.. då blir det inte kul..

har ni några favoriter bland dessa? mina absoluta favoriter bland alla dessa klänningar är iallafall nummer 1, 2, 5, 7, 9, 11, 12, 14 och 21! :D


KLICK KLICK


haha lyckat...

... hej! kom hem för inte så länge sedan, jag och angela blev kvar i skolan för att leta efter min mobil. till slut fattade vi att den låg i hennes väska av någon konstig anledning? men det tog ca 40 minuter innan vi fattade det haha! så där sprang vi som två idioter, upp och ner från första till femte våningen och letade efter min kära mobil...

vi frågade alla lärare, inklusive kuratorn, rektorn osv. haha fy va jobbigt. tur att vi hittade den iallafall! avskyr min mobil, men älskar den ändå♥.

och nu har jag suttit och kollat på tv, åt lite fil och flingor! igår åkte min moster och hennes man utomlands.. dem får värme, sol och bad. och vad får vi här i kalla sverige då?  jo, slask, regn och kyla..

jag vill också åka utomlands!! protesterar haha. strax kommer mamma hem, då blir det good maaat! och sedan ikväll så är det grey's anatomy som vanligt.

juste, måste även berätta en sak för er. vet att det har dykt upp så många webcam bilder här på bloggen nu på senaste tiden.. men min kamera har gått sönder, dock bara blixten. men det blir ju mörkt ute så fort jag kommer hem? så jag är hemskt ledsen att min blogg blivit lite tråkig nu.. men på julen får jag ju en ny kamera. så då kommer det dyka upp mycket mer bilder på min blogg än någonsin tidigare. 

och kommer blogga om mycket annat då också. eftersom... ja? ni har säkert sett bland mina blogresponse frågor att jag vill bli fotograf när jag blir äldre! det bästa jag vet är att fotografera. alltså är det mitt mål i livet. och det ska bli så kul! när jag börjar gymnasiet så ser jag fram emot att komma in på guc. fast man vet ju aldrig...

jaja, vi hörs senare mina små busungar! haha, är jag konstig nu?




frågor på reapet

har suttit och svarat på frågor på mailen och på blogresponse. jisses vad många det blev! det blev cirka 70 stycken...? + på mailen haha!

men nu är jag klar. och nu ska jag forsätta njuta av att kolla på desperate housewifes, och kanske ta en fika! det blir spröda rostade majsflingor, med mjölk! muuums säger jag bara! fillebabba!

vi hörs imorgon! puss!




08 november 2011

hello you guys!
 
hmm... kom just hem från pappa, skulle förbi där och hämta kameran, och lite kläder som jag glömt där. när jag ändå var där passade jag på att bädda sängen och lägga kläder i 8 olika påsar som jag skickade till myrornas tror jag det var?
 
och nu är jag här. sitter och tänker och tänker. letar efter inspiration till mitt nya rum! kanske kan visa er lite senare nu ska jag börja laga mat!
 
 
såhär såg jag ut igår iallafall.

två bilder på mej och angela

sitter just nu och chillar lite. kollar på tv,  tänkte ta ett glas jucie snart och kanske något knäckebröd! mums vad det är gott.

haha idag i skolan, så fick angela något utbrott? eller ja, hon störde mej hela tiden när jag försökte skriva i mitt block, och det enda sättet för att hon ska "sluta" är att kittla henne.. haha, det måste verkligen ha sett helt knäppt ut för alla som gick förbi... hihi. misstolka det inte! tack haha!

ska snart hoppa in i duschen, och ha ett litet home spa för mej själv! raka benen, ha ansiktsmask, skrubba kroppen, och bara koppla av! för imorgon är det hård träning som gäller. vill helst ha kopplat av då kvällen innan, annars blir det för mycket för lilla jag! haha nejdå skoja ska ge gärnet imorgon, ellerhur angela? 



my wishlist.




 
en läsare ville att jag skulle visa det jag önskar mig i julklapp, so here you go! haha, önskar mej ju verkligen billiga saker vad står högst upp på er önskelista inför jul?
 
 

ska jag ha frågestund?

det är en fråga som jag har fått under en lång tid. och det är om jag kan ha en frågestund! sist jag hade det var ca ett år sedan. då hade jag inte lika många besökare som nu! funderar dock på om jag ens skulle få frågor eller om min blogresponse räcker? vad tycker ni, dela gärna med er av eran åsikt så går beslutet lättare!

nu blir det tv-tittande med pappa! sedan ska jag gå och lägga mej. FAN att det ska vara skola imorgon. jag vill inte. men ni får ha det så bra, sov så sött mina kära läsare  älskar er!


nya facebook...?

va!? WTF!? är det här nya facebook!??

i am home

kom precis hem! tog lite roliga bilder med camen. snart ska jag plugga lite snabbt med matten bara, pappa ska bara iväg och handla först! vi ska käka pannkakor, med sylt och grädde! fysatan va gott.

ikväll blir det mycket tv-tittande! hihi, vi hörs kanske lite senare! FAN, imorgon är det skola.


har det jätte trevligt

har det så himla trevligt här! vi har skrattat sååå mycket haha! just nu är vi påväg ner till stan. vi hörs kanske senare eller imorgon!

och jag bara MÅSTE bara tipsa er om det här som jag och julia åt igår, tror seriöst inte att det finns något godare än mango, hallon och massor av glaass!!!!


vad var det som fanns i paketet egentligen?

oj, jag har helt totalt glömt bort och visa er vad jag fick med i paketet i onsdags! fick tre produkter från schwarzkopf och en dryck! då jag var med mamma på stan så hämtade ju jag ut det! minns ni det? 

och i paketet fanns det; dust it torrschampo, en läsk (magic) hette den! och ett schampo och balsam! har inte prövat produkterna ännu! inte heller drycken! men tänkte göra det nästa gång jag ska tvätta håret. så kan jag ju berätta vad jag tycker då! och drycken får jag väl pröva idag kanske? eller imorgon!

sitter just nu och fikar lite med bästisen på hennes balkong! vi sitter och snackar om lite allt möjligt. och har musik i bakrunden. vad är bättre än en fika och lite tjejsnack? 

synd att det är så kallt ute, men vi är inlindade i mysiga filtar! får se om vi drar ner senare ikväll till stan. kanske köper något gott eller bara hänger lite där?



är inte detta världens längsta korv ni någonsin sett?

hoppade precis ut ur duschen. sitter nu här med min ursköna rosa morgonrock och håret inlindat i en handduk! kollade nyss på min mobil, och attans jag måste ladda den! så nu springer jag omkring i lägenheten och letar efter min kära laddare.


någon dag under veckan MÅSTE jag verkligen, ta ner mej till stan och köpa ögonbrynsfärg. min färg börjar nämligen gå ur snart. och eftersom att jag har blonda ögonbryn egentligen så måste jag färga dem hela jävla tiden, drygt va? OM det är!


efter jag och pappa har fixat det där med reklamen så ska jag dra iväg till bästis! slaggar över där. det kommer bli hur nice som helst! imorgon ska jag och pappa kanske ut och jogga lite, med hunden som var på besök här för några dagar sedan. hon är så mysig så. hon är verkligen jätte söt, spelade in en video med henne då hon var här. ni ska få se den antingen imorgon eller på måndag!


nu kom pappa precis innanför dörren! han har varit och kollat på hockey medans jag skulle duscha och fixa mej. nu ska vi käka tacos. fysatan vad det är gött egentligen! och apropå mat. är inte detta världens längsta korv ni någonsin sett?



haha låångkorven


5e november 2011

godmorgon!

alltså jag sov inte ett dugg bra inatt!! hade jätte ont i nacken osv. brukar alltid ändra "sovställning" typ att jag har huvudet där man egentligen ska ha fötterna. eftersom jag gillar variationer hehe. kan inte sova på samma ställe jämt.. har aldrig förstått riktigt varför!

julia åkte nyss hem. vi hade det verkligen jätte mysigt igår! vi kollade på en film och åt mango, hallon och vanilj och chockladglass och hade drycken hallonsoda brevid oss!

tänkte kolla på en film till igår, men det blev alldeles försent. så istället låg vi och läste aftonbladet och snackade i telefon med en vän! haha fan va spårat det blev...

idag så gick vi upp vid tio tiden, åt lite frukost. sedan fixade julia sej, och så snackade vi lite om åre när ändå hennes mamma kom förbi. hoppas verkligen att det blir ÅRE!!! på sportlovet eller påsklovet ska vi åka!

det ska bli så jädra kul! är redan laddad! hihi! nu ska jag börja fixa mej lite, måste duscha, sminka mej, och sedan ska vi gå ut med reklamen.


bild från åre, fyfan va gootttt!!!! MUUUUMSSSSS

haha gammla ego-bilder

nu är vi påväg till affären! vi ska köpa massa gott och handla tacos! och ikväll ska vi hyra en film, det ska bli riktigt mysigt! tidigare idag när jag och julia kollade igenom gammla bilder, så hittade vi ego bilder på mej från 2007! då var jag ca 10 år haha.

då var det ju populär och göra det hära "tre tecknet" och även "peace".


och så är jag bara tvungen att lägga ut en bild från åre för några år sedan! alldeles nyvaken och jättenöjd. haha!


CHILLAR

vi har kollat igenom många gammla bilder! och snart ska vi iväg och köpa godis. haha måste visa er lite gammla bilder som vi hittade. men gör det senare.


vad gör ni ikväll då kära läsare?



JOBBAR..

håller på och jobbar. gick upp vid nio, är fortfarande inte klar än. mycket ligger i kartonger. och ska gå ner och hämta fler kartonger, eftersom det behövs.. haha vet att det är hur mycket som helst, men äsch! money is the shit.

vid tre tiden ska jag träffa julia, får se hur länge vi ska umgås. ska kanske sova hos angela idag, eller imorgon. får se hur det blir! nu måste jag återgå till mitt arbete. men vi hörs lite senare. pusshej!






GALET MYCKET REKLAM

hej på er! jag måste tyvär sätta igång och jobba nu. så det blir inga fler inlägg ikväll, utan vi hörs imorgon! ni anar inte hur mycket reklam det var! hjulen på vagnen blev alldeles PLATTA för att det var så mycket reklam!

gissa vad det var för sorters reklam? JULREKLAAAAM!!!!! woho! 

leker modell

haha lekte lite framför camen! var bara tvungen.
 

pappa kom nyss hem

hallådär mina guldstjärnor!

har suttit och kollat lite på tv. brrr vad jag fryser! iallafall, så kom pappa nyss hem. så nu ska vi gå förbi mamma och hämta all reklam. så ska jag börja blada! detta är vad mina torsdagar kommer se ut i ca två år till haha. men det går bra ändå, då får jag ju något som är bestämt att göra.

och imorgon ska jag ju sova hos angela. får se vad vi gör, hoppas iallafall på att vi kan hyra en film eller något! fast det kanske går bra filmer på tv imorgon? det ska bli kul iallafall!
vi hittade den här personen i skogen. det var mystiskt!


angela sover ..

.. socialt? ellerhur! nej, nu fan ska jag väcka henne. hihih, tror fan jag ska hälla KALLT vatten på henne. MOHHAHAH VAD JAG ÄR ELAK



flummigt värre, dock i en affär men yeah that's the life with us

vi har gjort lite allt möjligt. orkar inte berätta. men här får ni lite pictures! flummade nyss i en affär, så jävla pinsamt det var. angela låg på golvet och skrek/skrattade.

men vi kunde inte bestämma oss vad vi ville ha för gott! så vi får gå tillbaka senare efter middagen. då drar vi ner till stan o köper något!


naturall

har precis tvättat mitt hår, det var så smutsigt så de behövdes! och tog bort mitt smink när jag ändå håller på. önskar verkligen att jag hade svarta ögonfransar, då slapp jag kleta på en jävla massa mascara...!


men ja, livet är ju orättvist. haha okej, nu ska jag vara posetiv! inte vill ni läsa när jag deppar. snart ska vi ut med hunden! ut och gå lite, så ska vi hämta lite grejer hos angela. hon ska ju sova här, fan va nice! vilket paket


vi hörs lite senare. off we go



chill


nystädat rum, får ju ett speciellt besök senare idag!

godmorgon bloggen och mina bloggläsare! sovit gott? själv sov jag fööööööör gott! 

sitter här och snackar i telefon, och håller på och städar mitt rum lite. eftersom att vi får ett speciellt besök idag, så var jag tvungen att plocka upp allting som låg på golvet! 

men nu ska jag forsätta göra mej iordning inför skolan. vi hörs lite senare! puss & kram


jag saknar

satt och kollade igenom lite gammla bilder. åh hittade dessa! fan va jag saknar det här, åre med julia :D vi hade verkligen så jädrans kul. vi tog dock inte så många bilder.. men vi hade det verkligen grymt!






ps. just nu vägrar min dator sammarbeta med mej, men ni ska få se fler bilder av detta minne imorgon! för det finns ialf några fler. men vissa bilder, tro mej. vill ni INTE ens se, hahaha!

hemma från stan

kom hem från stan precis! var där med mamma, vi skulle fixa lite grejer, precis som jag har skrivit i tidigare inlägg. sedan har jag även hämtat ut ett paket jag fått!

ska visa er det senare eller kanske imorgon! tidigare idag satt jag faktiskt och pluggade lite med svenskan. nu sitter jag här i soffan och kollar på navy csi och suger på lakrisal-tabletter hehe! 

funderar på att hyra en film ikväll, som jag egentligen skulle gjort för en vecka sen. men det blev aldrig av då jag tydligen hade för mycket att göra..? föresten, va varmt det var ute idag! dock så börjar det bli kolsvart ute redan vid fyra tiden. vilket jag inte gillar!



skola i tre timmar

va i skolan i tre timmar som sagt. kom hem för ungefär en timme sedan. GICK ändå från skolan hem. för angelas busskort gällde inte idag, så då var jag lite snäll och gick med henne! när jag kom hem så åt jag lunch, vokade grönsaker m pasta och bacon! fan va gött. men nu är jag alldeles för PROPP mätt.

om några timmar så ska jag möta upp mamma på stan och göra lite småsaker. eller ja, det vill säga om jag orkar. annars får vi väl ses på torsdag eller något! nu ska jag vila lite. vi hörs!

(orkar inte vända upp o ner på bilden. hur som helst, bilderna är tagna med ipaden min)


1 november

idag är det första november! redan!? fan va tiden går fort!! iallafall, vaknade precis. pappa håller på att göra iordning gröt åt mej så då passar jag på att sitta här! tänkte att det kunde vara kul med ett litet morgon inlägg 

är sjukt trött. orkar knappt stå och mina ögon vill bara blunda i flera timmar till. men jag ska vara riktigt duktig idag, ligger ju trots allt efter i skolan... och det är mitt eget fel, så det är det mitt ansvar att komma ikapp mej själv!

nu är frukosten klar, vi hörs runt tolv eller halv ett tiden. då jag är hemma från skolan! puss o kram

fan va ful bild!!!! men skitsamma, jag får väl stå för den...


RSS 2.0