Healthy muffins

Ovan ser ni resultatet på mitt egna recept på nyttiga muffins. Tyckte dem blev rätt bra ändå, och de var väldigt goda, men ska se till att ha i mer blåbär nästa gång så att de smakar lite mer. Nu ska jag gå till affären för att handla lite saker som behövs, vi hörs senare!
 
 
 

My breakfast this morning

Det här bestod min frukost av imorse! Kände att jag verkligen behövde äta något uppfriskande för att försöka krya på mig lite. Det var riktigt gott också, en smoothie är aldrig fel. Och alltså, me love that bread hehe ♥
 

Sjuk

Har inte bloggat nu på de senaste två dagarna eftersom jag vaknade upp igår med världens huvudvärk, ont i kroppen, kallsvettig och vart yr så fort jag gick upp ur sängen. Insåg senare att jag hade feber, men jag låg och sov nästan hela dagen. Men nu mår jag lite bättre efter att ha tagit Ipren och ätit mycket. Så får hoppas att jag är helt frisk imorgon för jag orkar inte vara sjuk. Vill inte!!! 
 
Annars då, jo jag har en förävlig träningsverk i röven, armarna, axlarna och benen efter cirkelfysen i måndags... Kan inte ens sträcka mig efter ett glas i köket utan att skrika av smärta haha. Men nog om det, snart kommer pappa och jag måste städa upp i köket för annars tror jag nog inte att han blir så glad. Senare ikväll så ska vi beställa hem thai mat. Hihi, åh va gott! 
 
Om jag nu mår bra imorgon så har jag bestämt mig för att prova på mina nyttiga muffins recept jag har kommit på, hoppas bara att det blir bra haha. Men nu måste jag lämna datorn, ha en bra kväll! Kram!
 
 
 

Springrunda med bästis

Hallå där!
 
Kom precis hem från en springtur en kväll som denna med bästis, vi pratade om allt möjligt mellan himmel och jord. Det var sjukt skönt att få springa av sig, det var någon vecka sedan sist jag gjorde det, eftersom jag inte tycker det är så roligt att springa på samma plats i det svettiga gymmet så är jag inte ute och springer lika ofta som i somras. Utan nu mera kör jag styrka hemma istället, vilket är mycket skönare.
 
Mamma köpte grillad kyckling och grönsaker samt bulgur. HUR GOTT??!!! Så blev sjukt glad när det var på tallriken när jag kom innanför dörren. Så nu ska vi hugga in och ha en myskväll helt enkelt! Hoppas ni alla har en härlig kväll så hörs vi senare eller imorgon, för nu är jag VRÅL hungrig haha... 
 
Kram!
 

Underwear

Gick in på Nellys hemsida häromdagen och kollade lite bland underkläder för jag är så sugen på att köpa in lite nytt, och alltså KOLLA vad jag hittar. Hur jäkla snygga underklädesset är inte dessa!!? Herregud jag blev helt chockad, trodde inte så fina underkläder kunde kosta så lite, bara runt 200-300. Funderar verkligen på om jag ska beställa hem eller inte. Jag dör för hur snygga de är! *_*
 
 

The Rebound

Alltså jag bara MÅSTE tipsa om den här underbara filmen. Det är en av de bästa jag har sett på länge, den har allt. Man skrattar när man kollar på den, blir glad och det är verkligen en film som alla borde se tycker jag. Den är så himla rörande och slutar så himla lyckligt och det får mig att tycka om den ännu mer! 
Och skådespelarna är så talangfulla och de passar så himla bra ihop i filmen, ladda ner nu och kolla!
 

HÖSTLOV

Hej på er! 
 
Nu är det äntligen höstlov! Jag började min dag med ett rejält träningspass med en app som har räddat mitt liv haha. Gjorde sedan iordning frukost som bestod av en skål med havregrynsgröt och lite lingonsylt samt ett knäckebröd och ett stort glas vatten. Just nu gör jag ingenting speciellt, är ny duschad och fräsch och funderar på om jag ska färga ögonbrynen eller inte, vi får se! Om jag orkar så gör jag det haha. 
 
Annars då... Jo, Angela kommer förbi runt 1-2 tiden och då ska vi dra ut på en joggingrunda. Man får ju passa på nu innan snön kommer för då är det ju för kallt för att springa ute och gymmet tycker jag är så tråkigt att vara i, tyvärr... Alla jämför sig med varandra, stirrar och det luktar svett i hela salen samt man har samma utsikt hela tiden. När man är ute kommer man ju iallafall någon vart...
 
En bild från i somras när vi var påväg till stranden i Gotland
 

Sunday

Började dagen med ett träningspass då jag tränade magen, sedan tog jag en kall dusch och gjorde iordning frukost, som ni ser här ovan blev det en tallrik med några banan, jordgubb och kiwi skivor plus ett glas juice och en skål med all bran flingor. Just nu sitter jag och kollar på en rolig komedi film på femman, den är såå rolig haha!
 
Och jag vet att jag är hur dålig som helst på att blogga men ni får helt enkelt stå ut med det för jag kommer nog inte kunna bättra mig tyvärr haha. Det är fullt uppe med skolan och sedan vill jag ju ha ett liv utanför det också liksom. Men ifredags så satt jag och bästis och kollade på senaste avsnittet av vampire diaries och the originals samt filmen "now you see me". En grymt bra film men verkligen en twist i det hela, eftersom slutet var så oförväntat. Och igår var vi på China River som ligger vid centralstationen och åt kinamat. Alltså jag älskar deras sushi! Den är hur fräsch som helst. Och maten är gudomlig. Det är nog faktiskt min favorit resturang so far. 
 
Nu ska jag forsätta kolla på filmen och önska er en härlig söndag!
 
 

WORKOUT INSPIRATION

Det är dessa slags bilder som alltid ger mig motivation till att träna när jag inte är peppad. Även de bilder då man får se före och efter bilder på andra människor, det ger mig verkligen en kick! För om någon som är väldigt överviktig kan nå sitt dröm mål, varför skulle då inte jag kunna göra det liksom. Så jag älskar att sitta och kolla på inspirations bilder till träning för jag blir alltid så taggad samt vill träna och jag känner att jag kan nå mitt mål om jag bara tror på mig själv och gör mitt bästa.

Min senaste vecka

Bild 1 är en ego bild jag tog i skolan hehe. / Bild 2 är när jag var med angela och yrsa på cupido och åt världens godaste sallad som vi åt upp på 8 minuter haha. / Bild 3 är när jag, elin, angela och lina var på marknaden. / Bild 4 är en bild på världens godaste snack. / Bild 4 är när jag var på Gränby Centrum med pappa och åt en good middag. / Bild 6 är på Yrsa när vi var på cupido. 

Sanningar om mig

- Jag åker aldrig hiss, tar hellre trapporna för hissen tar alltid så långt tid och att gå uppför trapporna går fortare.
 
- Jag avskyr när folk går sakta FRAMFÖR för mig. 
 
- Förut tyckte jag inte alls om mörk choklad men nu har jag faktiskt börjat gilla det.
 
- Jag tycker om nästan all mat förutom skaldjur, blodpudding och kaviar. 
 
- Jag tycker det är så obekvämt att gå in i skolans matsal eftersom att det alltid är proppat med folk och vår matsal är helt seriöst som en modevisning, för kön är i mitten och runt om så är alla borden där alla sitter och äter. Och det känns jämt som om folk stirrar på mig när jag går in även fast dom inte gör det och därför tycker jag att det är obehagligt.
 
- Jag måste ALLTID hålla på med mobilen och kolla alla sociala medier innan jag somnar utifall jag missat något haha.
 
- Jag är alltid ute i sista minuten med mina läxor.
 
- Jag är den enda av mina vänner som gillar skräckfilmer, vilket är väldigt sorgligt...
 
- Jag ÄLSKAR tecknade filmer, som tex "The smurfs" och alla Disney filmer, blir aldrig för gammal för det hihi.
 
 

One of the best thing I know

 
Något utav det bästa jag vet är verkligen att vakna upp och göra en sån här lyxig och god frukost hehe. Jag får alltid sån energi och klarar mig tills det är lunch, eftersom att vi oftast brukar ha lunch vid ett tiden och jag äter frukost vid halv 7. Idag var det iallafall orientering och jag frös ihjäl för jag glömde min jacka och jag förstog mig inte på kartan haha >.< Och ändå sedan jag kom hem har jag suttit och pluggat (jätte kul, jag vet). Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, vi hörs senare eller imorgon!
 

1 oktober 2013

En bild jag tog för några veckor sedan när vi skulle iväg på middag med brudarna.
 
Hej på er! Har just precis städat rummet och köket efter mig, och nu ska jag gå förbi mamma för att hämta lite saker och sedan så ska jag bara lyssna på hög musik och njuta av ensamheten haha. Imorgon är det skola igen, bara jag som längtar tydligen... Är sjukt rastlös, har bara tagit det lugnt de här två dagarna men jag känner att jag vill röra på benen haha! Så det ska bli skönt att träffa vännerna imorgon och umgås med dom, lektionerna ser jag väl inte direkt fram emot ;Ppp 

Cozy in bed

Vaknade precis och ligger i sängen och läser en tidning jag köpte igår och mumsar på lite frukt och bär. Njuter helt enkelt av min lediga dag från skolan. Hur skönt som helst. Fint väder ute är det också, får se vad jag hittar på idag men tror faktiskt att jag bara ska ta det lugnt. Kanske svänger förbi Gränby Centrum senare om jag orkar haha. Vi hörs lite senare, kram på er! 

RSS 2.0