NÅGRA BILDER VI TOG NYSS








THE PICTURES.






NU SITTER VI HÄÄÄÄR

Gjorde några videobloggar ute så ska importera in dem till datorn snart. Just nu håller vi på att installera the sims på bärbara datorn bara för att ljudet funkar på den x) Medans så ska jag blogga mycket! Bilderna kommer nu iallafall!


VI GÅR UT.

Datan hackar så vi går ut, orkar inte göra det här nu. Gör allting när vi kommer in igen! Här en bild får igår iallafall : 

JULIA OCH JOSEFINA, YES YES

Har varit med Josefina hela tre dagar och Julia kom för ett tag sen. Mamma hämtade äntligen datorn idag! Den bärbara alltså. Så nu kan jag ha bilder i bloggen så den inte blir lika tråkig :) Hoppas ni blir nöjda. Straxt ska vi ut och kanske ta lite kort? :D Bilderna från grönalund har Julia, så när hon är hemma så kommer hon skicka dem! Fast det blir imorgon men jaja. När jag och josefina var ute igår så tog vi några kort. Ska lägga ut dem nu!


JOSEFINA BLIR HÄR EN NATT TILL!

Josefina sover ju här en natt till! Så vi har varit ute för det mesta. Det har varit jätte många konstiga människor ute! :o Fast vi gick efter dem ibland, vi hade inte så mycket att göra. Just nu är vi vrål hungriga så vi ska ta något gott att äta! Smörgåsar med oboy passar bra tror jag :)


NEVER BREAK THE ICE

Kände inte för att göra ett " godmorgon " inlägg. Dessutom vaknade vi ändå tolv så det var liksom ingen idé :) Har tagit det lugnt hela dagen och spelat the sims tre! Nu ska vi ut och gå till mcdonals, haha muuumsa i oss mcflurry! Puss & kram skumbanan :D


HALV SOVER REDAN

Ska stänga av här, orkar inte med datorn längre för idag! Vet inte vad vi ska göra, men jag bloggar imorgon.


HELT ÄNDRAT, GILLAR DET.

Ändrat bloggen lite grann, kände för det. Alla andra har bytt så då kände jag också för det :) Ville ha en ny färg i
hela bloggen.. Blev min favorit färg! Passade på att ändå byta design också. Blev faktiskt nöjd (y) vad tycks?

klicka för att se i större.


NU MÅSTE VI GÅ JANELLE

Nu ska jag och josefina gå till kiosken och köpa oss lite gooooooooodiiiis. Kanske? bilder kommer någon dag!


NELLY.COM - EGEN SKO, RÖSTA PÅ MIG!

Har gjort en egen sko på nelly.com. Skulle bli jätte
glad och tacksam om min röstade på just mig! :)
såhär ser skon ut :

Rösta på mig ? :)


SVAR TILL KUUSIIIIN

Johanna om TILL DIG.:
finaste katten <3 kommer sakna henne..:(
Älskar dig Janelle och finns alltid <33

sv: ah :')<3 kommer sakna henne mest :(
Älskar dig med & finns för dig med. Tack!
29 Juli, 17:31

TILL DIG.


är hon inte vacker?


2010 , 29/10
Måste bara skriva av mig. 


När jag fick reda på att du hade cancer kunde jag knappt tro vad jag hörde. Förstod att din tid var inne, att jag aldrig mer ska få se dig. Alltid när vi satt & åt så åt du också eller så mjauade du och strök dig på våra ben. Alltid när jag var ledsen så kom du till mig som om du förstod. Alltid när jag ska sova så kommer du upp till mig och lägger dig brevid mig. Alltid när jag kommer hem från skolan så står du på andra sidan dörren och väntar på mig. Men inget sånt mer längre.. :'( Du har alltid varit så snäll och underbar. När jag var liten kunde jag dra dig i svansen, stoppa ner dig i min dockvagn med massa filtar,bärde dig hela tiden. Hållde på med dig nästan jämt och du gjorde ingenting mot mig.. Du sa inte ifrån eller någonting. Du lät mig leka med dig. Du var så snäll & gullig. Alltid när andra folk har träffat dig tex. Vetrinärer, så har du fått beröm för hur du ser ut. Dem säger att du är så lugn och vacker. Det stämmer ju älskling. Dollan, du är den bästa jag vet.. Du har alltid varit där för mig, alltid. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till idag. Förlåt om jag inte klappade dig eller så riktigt mycket, men jag ville känna hur det skulle kännas utan dig. Jag ville inte klappa dig som bara den och sen gråta ihjäl mig och inte vara någon procent redo. Jag är aldrig redo, men det måste ju hända? Du mådde inte bra och du hade inte mycket av magsäcken kvar.. Cancern hade tagit över :'( Jag är så ledsen att du inte finns här.. :'( Jag saaaknar dig mest :'(

/ din janelle.

Ni kanske tycker det här är löjligt,
men hon har gjort mitt liv.


JOSEFINA IS HERE

Halojsan, tänker börja blogga vanligt igen. Fast kanske inte boooomba, men ska försöka göra mitt bästa. Anyways, är med Josefina nu, vi har spelat fia med knuff :) Ska kanske äta snart. spagettti med köttfärsås! Är inte så speciellt hungrig men det kanske Josefina är? Idag har vi tagit det lugnt men ingen utgång för vädret är bläu.


NI BEHÖVER INTE LÄSA MIN BLOGG.

- jag bryr mig inte, jag skriver när jag vill & vad jag vill & vad jag vill. Grönalund var jätte bäst. Tog inga bilder, men det gjorde julia. Hon får skicka dem någon dag. Det ända som var konstigt på grönalund var att det var en MAN som kom fram till mig och fråga ' vart ska du? ' människor är sjuka ibland! Men nu har jag inte lust att skriva längre. Tänker inte skriva varför för det är mitt privatliv! Ni kommer säker ändå märka det sen.. Hejdå

IDAG.

Har vart med Emma, Josefin & Julia på stan. Vii gick runt och kollade på olika saker i stockhome, haha super kul. Det är ju massa roliga och små grejer :) Åt glass där och lite så. Köpte en baseboll tröja som är vinröd & ett par ljusa shorts som är mjuka! :) Nu ska jag och Julia gå till max & äta. Ha det bra länge!


ÄR SÅ BESVIKEN

Har inte uppdaterat alls, nej jag vet. Ska jag berätta varför? Jo.. För att jag inte kan mata in bilder från kameran till datan och jag vet inte varför, men Julia säger att jag måste installera massa skit. Med jätte många skivor och det har jag inte alls ork till. Så jag kommer skriva här.. Utan bilder tills på torsdag, fredag eller lördag. Hoppas ni står ut tills dess! Då kommer bilderna för då har vi den bärbara datorn igen.. Den är just nu i stugan tyvär.
 

ÄR MED BÄSTAVÄN.

Hejsan, sitter nu här med bästavän julia. Vi har nyss spelat the sims 3. Josefin var också med men hon gick hem nyss, hon kommer strax tillbaka :) Hon skulle äta och det ska vi med snart! Julia slaggar här ikväll, woho bäst :D Känns lite tomt på bloggen nu när jag inte tagit mer bilder på länge höhö :o Så ska ta några med Julia snart och mata in dem! Bloggen blir ju alltid bättre och roligare att läsa om det är bilder med right? :)


GO MÖRRÖN ALLIHOPA

Strax kommer mina två bästavänner.. Borde kanske fixa mig lite snart? Sängen är inte bäddad än, jag sitter här i morgonrock och utstående hår. Ska fixa mig lite snabbt, borsta håret och klä på mig.. Lite sånt där, puss!


GODNATT, JAG ÄR FÖR TRÖTT

Godnatt, nu ska jag sova Inte meningen om det blivit så mycket inlägg idag! Det kanske blir mer imorgon. Jag vill ju faktiskt ha roligt dem tre sista veckorna innan sommarlovet är slut! Så vi får se hur mycket bloggning det blir.

BLABLABLA.

Kom hem för tre timmar sen eller något sånt. Några kläder som jag beställt kom äntligen idag! Ett gult linne, en besh pärlig tunica, en turkos " klänning " och sen en mascara mamma köpt till mig, tack mamma :) Imorgon ska jag vara med josefin & julia mina älsklingar! veckans planering ska jag lägga upp snart :)


WOOOPS

Har visst inte bloggat alls på hela dagen. Orkar inte göra det jämt och faktiskt så har jag bara snackat i telefon, suttit vid min dator och kollat på tv. Tagit det lugnt för det mesta, då är ju inte livet så intressant? Men strax åker jag till uppsala, ska bara byta om lite snabbt till mysigare kläder och sen packa det sista. När jag är klar så är det bara att vänta på tiden (y) Är hemma i uppsala tjugo över åtta! Men man vet aldrig men den sega bussen.. -.-

NY DESIGN!


KANSKE LITE SENT UTE, MENMEN.

 

Ja, godmorgon säger jag fast det inte är rätt tidpunkt hehe. Ute är det iallafall skit väder, så jag går inte ut.. Idag åker jag hem till uppsala! Hoppas det är fint väder när jag är där dem här tre veckorna :) Annars blir jag sur. Haha, ska snart klä på mig för jag sitter här i morgonrock i mitt lilla rum! Tror jag är ensam hemma faktiskt! Men nu ska jag göra nå nytta, ska fixa mig & sånt man gör i min ålder, hihi :) Vad ska alla andra göra idag då?


BARA FÖR DIG SKA JAG GÅ TUSEN MIL.

Orkar inte blogga mer, förlåt om det kanske inte blev så mycket inlägg som jag sa i videoinlägget. Men jag vill faktiskt umgås med min pappa.. Åker hem till uppsala imorgon. Kommer inte träffa han på mer än tre veckor :'( Om du ser det här pappa, Jag älskar dig oförklarigt, du är världens bästa pappa! Kram !


GUD VA SORLIGT!

Har precis kollat klart på en film som var så himla sorlig.. En man & en kvinna älskade varandra så djupt & en dag så kom han hem och hon mådde jätte dåligt ( hon hade cancer men det visste inte han förän nu.. ) för hon hade ett rött skåp som hon alltid haft låst och nu " bangade " han sönder det för han ville veta vad det var med henne & då fick han reda på det. Efter några dagar så tog dem farväl föralltid. Hon åkte hem till sina föräldrar för hon skulle snart dö.. Det kanske inte låter så sorligt när någon berättar det såhär men det var det verkligen..

SVAR PÅ NÅGRA KOMMENTARER :

julia om BILD, FRÅGA.:
jag älskar ditt hår!<3
men jag har typ aldrig tänkt på om det ät platt eller inte.

sv: ååh, vad gullig du är gumman! haha, jag älskar ditt hår ! :)<3


Jossann om DU VET INGENTING:
Ehm, är inte det schysst om hon komenterar?:O

sv: ehm, va?

Marie om HAHAHAHAHAHAHAH!:
haha tagen från min blogg? (;

sv: haha, a men jag tyckte också att den var sjukt kul! Hoppas det inte gör något?

emmanorrman om NY DESIIIIGN!:
fin! :)<3

sv: tack! :)<3
24 Juli, 14:57


24 Juli, 11:41
till er läsare: tack så mycket för att ni kommenterar så snälla saker, va inte blyga! kommentera så mycket ni vill.
16 Juli, 12:38


24 Juli, 08:13

ETT VIDEOINLÄGG + BILDER!

Här är en video där jag visar min nya adidas och säger lite annat :
märkte nyss att det var fel.. men ni ser ju iallafall adidasen! det är huvudsaken, hihi :)
& här är lite bilder med mig och min nya älskade adidas! :
hahah! det kallas att bjuda på sig själv liten grann somethimes!

JAG KAN INTE SLUTA KOLLA PÅ DEN!





är den inte för gullig? :')

HEJHEJHEJ

Har hjälpt pappa lite med saker ner i källaren och gått ut med soporna. Nu måste jag bara städa mitt rum, det ska jag göra strax. Efter det så blir det en ny design! Eller kanske den kommer ikväll, för pappa har lovat mig att vi ska gå på stan, hihi :)

VAD VAR DET SOM HÄNDE?

Helt plötsligt så är jag tvungen att städa mitt rum & slänga soporna! äsch, whatever. Har iallafall inget stort rum så det tar nog inte så lång tid.. När jag är klar ska jag göra en ny design eller iallafall försöka med mitt nya program -.- Här är några kludderbilder jag gjort med det nya programmet :




hehe , vad tycker ni om bilderna? x) inte världens snyggaste.. men jag har faktiskt inte haft programmet så länge!

HAHAHAHAHAHAHAH!


HAHAHAHAAH! fyfan vilken rolig parodi! Kan verkligen inte sluta kolla :o hahahahah!

GODMORGON KAN JAG FAKTISKT SÄGA NU!




Kan ju börja med att jag vaknade så här tidigt av en hemsk dröm haha. Men igår så laddade jag hem ett program och jag kan ingenting.. Så jag behöver hjälp av frida x) Du vet vem du är :) Skulle vara snällt om du kunde försöka förklara lite för mig! För jag hatar nämligen att ha ett program som jag nyss laddat ner och inte kan ett skit på! Vet att det låter konstigt men så är det.. Hehe, nu ska jag messa frida och kolla om hon är vaken (a)

BILD, FRÅGA.

Är det bara jag som tycker att jag har otroligt platt hår? :o Inte för att vara " ego " på nått sätt alls utan..
jag bara tycker det (a) Men jag får när jag duschat! annars har jag lite små " lockigt " typ. Nu börjar det! ( vendetta alltså )

VENDETTA!

Sitter i soffan och kollar på Vendetta med ingrid, tredje gången jag kollar nu, slutar aldrig älska filmen (y)

NY DESIIIIGN!

Ny design som ni säkert ser. Den är gjord av den underbara amanda som älskar min blogg & mig! :) Hon gjorde den här åt mig och jag gillade den, tack så mycket Amanda. Nu ska jag gå & kolla på tv! Puss&hej!
vad tyckte ni om den? :) ful eller fin?

Klicka för större bild!
Eller bara kolla på min blogg x)

BILDERNA! - BLOGGEN FÖRSTÖR KVALITÈN

min sparhund , haha (H)
Bloggen har verkligen förstört den här bilden..

JAG KAN INTE GÖRA VIDEOINLÄGG?!

Har försökt med två stycken redan och direkt när jag lägger upp dem på youtube så blir dem konstiga. Dem blir framspolda och helt totalt vrickade. Iallafall så håller jag på med bilderna.. Det är bara 37 som återstår! Justja, amanda? Kan du svara på mitt majl ? :) Vore tacksam för det.. Ha tålamod med bilderna tack!

TILL AMANDA!

Jag har just läst ditt majl & jag har svarat på det! :) Så det är bara att kolla din majl ;)

SVAR TILL AMANDA :

Amanda om MOT DUSCHEN!:
HejHej, jag skickade ett mejl till dej förut, har du sett det? 
Taccksam för svar!

sv: Hejsan, till vilken av mina majl skickade du mejlet till?

23 Juli, 14:48


NU ÄR JAG HEMMA..

Hann inte skriva något i bloggen efter jag duschat för pappa frågade mig och ingrid om vi kunde hjälpa han, med att få lite doktor saker till hans arbetsrum & att vi skulle till jysk för att köpa en hylla tror jag. Kom hem för två minuter sen, ska ta några kort och lägga in på en skiva som jag ska ta hem till uppsala. Gör det om en stund, för nu ska pappa hjälpa mig! Bilderna kommer strax, don't worry, be happy :)

MOT DUSCHEN!

Har precis skrivit ut en massa saker jag vill ha till jag fyller år! Skrev också ut ett modellkort på mig :)
Mamma vill säkert ha det och rama in! Hon älskar nämligen att rama in kort :) Men nu ska jag duscha, bloggar strax! Puss
Bild tagen i igår i think ;

MIN ÖNSKELISTA, HIHI :


dem här också , i repris :


Kanske dem här också, men då är jag nog för busig ;
Det var kläder som jag önskade mig , sen önska jag mig annat förstås! Det kommer ett inlägg på det sen :)

JANELLE VILL HA (A'

visst matchar dem varandra? :) Ååååh, jag villl ha! (a) Ska önska mig dem :) Eller köpa själv ;)
jag ska skriva upp min önskelista nu , hihihih.

JAG VILL HA PENGAR, HIHI.

Godmorgon, jag skriver det nu. Pappa väckte inte mig idag, yes (y) Så jag vaknade fem i elva! Ska försöka rensa mina naglar snart, för dem är smutsiga.. Det blir ju så om dem är långa? Ska fråga pappa om han kan hjälpa mig med att mata in bilderna från systemkameran! Vet inte vad jag ska göra idag, fast det kanske blir stan med pappa. Isåfall, tjohoo! :) Då kommer vi säkert köpa adidasjackan ( som blir min " present " från pappa :D ) Jag fyller ju år om sexton dagar , hehe. Så jag är inte riktigt tonåring än, haha känns lite trist att säga så! Men det är ju så det är..

SEX AND THE CITY

Det slutade precis, så nu ska jag gå & lägga mig för jag är hur trött som helst! Imorgon tror jag pappa och jag ska till stan och köpa en adidasjacka som jag vill ha! Den har kommit tillbaka nu från att den affären har haft brand. Så jag är jätte glad för det verkligen! :D systemkamer- bilderna slänger jag ut imorgon på bloggen, just nu är jag för trött och ja.. jag vill sova helt enkelt! haha :) godnatt !

JAG SAKNAR DIG SÅÅÅ.


JAG ÄLSKAR JU ATT FOTA..

Innan vi åkte till bollekärn så tog jag kort med pappas systemkamera. Blev faktiskt ganska nöjd med dem bilderna.. Vanligtvis så brukar hans kamera inte vilja ta närbild, men idag gick det! Tjoho! :) När pappa kommer hem så ska jag fråga om han kan mata in dem till mig ( för sånt kan inte jag haha ) Det kanske tar någon tid men.. Puss!

JAG JUST NU, LALALA.


PUT YOUR HANDS UP IN THE AIR

Kom nyss hem från bollekärn! Har badat där jag, Ingrid, pappa & ingrids två kompisar. Dunder skönt var det ju, jag var under vattnet ganska mycket hehe. Hoppas jag inte blivit myggbiten.. Justja, pappa såg en sjukt liten groda :o Den var typ som mina två pekfinger naglar, så liten var den! Nu är Ingrid och pappa i affären och handlar. Pappa & jag ska äta hamburgare, muuuums! :) Hoppas det går något bra på tv ikväll -.-

IT'S PRETTY NICE WEATHER HERE!

Är hur trött som helst, fast bättre än förut för nu har jag smink på mig! Ska iallafall gå in i vardagsrummet och kolla på tv, fast jag kanske ska måla naglarna, eller inte riktigt så men det finns ett nagellack som gör naglarna mycket starkare och dem får volym. Bloggar när jag är utvilad! Är ingen bra bloggare om jag är trött x) Puss&hej, vi hörs!

SUPERNANNY VS MAT

Supernannyn slutade för ett tag sen, den slutade lyckligt (y) Fast nu ska jag äta, bloggar efter! :)

NÅGRA BILDER, INTE I COLLAGE :

ÅRETS FÖRSTA SMULTRON VA DEM HÄR TRE! ;
vet inte hur man roterar bilden på den här datorn. men jag tycker ni ska kommentera ! :)

BILDER FRÅN HUSARÖ, MEDMERA..


GODMORGON, KAN MAN SÄGA DET?

Vaknade för ett bra tag sen fast jag åt frukost ganska länge, höhö! Vet inte vad jag ska göra idag, hade tänkt bada med Ingrid och pappa men det är ingen sol & håller typ på att regna? Så jag kanske tar det lugnt hela dagen, vem vet? Har gjort ett inlägg som jag lägger upp här nu för jag har inget mer att skriva , kramis bananis.

VART SKA MAN OM MAN ÄR TRÖTT?

Har kollat på tv för nästan första gången på hela sommaren idag. Kollade på "sex and the city" & "2 och en halv män" Så nu är man inte världens piggaste människa här.. Dessutom är det mycket packning och jag vet inte var min tandborste är! :o Pappa kom för ett tag sen men det har tagit sån tid med bilderna! Dem läggs ut imorgon då jag är mycket piggare än nu kan jag ju säga.. Godnatt

TACK FÖR GÄSTBLOGGNINGEN TOVE!

Hej nu är det janelle här igen haha.. Bästavännen tove ville gästblogga från österike! så varför inte? :) När jag kommer till mamma så kommer det bli en finare design! Gjorde bara en slarvig för jag inte ville ha kvar den andra, vet inte om jag vågar lägga upp någon dagens outfit nå mer! För jag har nämligen massa myggbett.. Som jag absolut hatar! Men dem verkar älska mig.. So let's see about that.. Kom hem för någon halvtimme sen från badet, jag och Ingrid badade i bollekjärn, dundervarmt! Vill bada där imorgon också :D Ska leta upp bilder på den så ni kan få se, fast så får det bli om vi ska köpa det eller inte! Jag älskade villan iallafall.. Föresten, förlåt. Angående bilderna, pappa stack på ett möte direkt när vi kom från visiningen så han hann aldrig hjälpa mig. får väl hoppas att han kommer hem snart så dem ligger uppe på bloggen så snart som möjligt! Kram :)


TJA KEXET VARFÖR STÅR DU DÄR OCH SMULAR?




hej, tove här.. just nu sitter jag i jävla fucking österike och det åskar,blixtrar och spöregnar.. ja jävligt mysigt faktiskt. eller inte, för alla er som inte vet så är jag en trettonårig tjej som också har blogg och jag är helt galen i zlatan för han är så min min & min . men tillbaxs till värkligenheten och skrivandet, janelle vi måste värkligen ses snart ? det tror jag du också tycker.. vi har inte setts sen sista april och ja, det var ett tag sen det. vi får ta och ses när jag kommer hem.. allså nästa vecka maybe ? men fortsätt att läsa janelles blogg för den är värkligen as bra & as cool. hehe, ha't så bra i sommar alla läsare, besök även min blogg kram. --> besök!


I LOVE YOU BUT I CAN'T SAY IT

Kom hem för ett tag sen ( till bollnäs ), har kollat lite på internet som bilddagboken & msn. Läst andras bloggar lite och snart ska jag iväg på visning på ett hus, när jag kommer tillbaka så ska jag lägga upp alla bilder som jag lovat! Ska skynda mig för nu kommer ingrid och jag måste hitta ett par byxor.. Hörs om ett tag, kram.


NU MÅSTE JAG STÄNGA AV!

Ska upp tidigt imorgon, vid halv åtta eller något åt det hållet? Tidigt jag vet.  Går inte och lägger mig nu utan vi ska spela fira med knuff, haha vi älskar. Men vi ska till bollnäs, är hemma vid ett då jag bloggar. Puss&hej!

IF EVERYTHING DOESN'T GO RIGHT.

Har varit ute och fotat lite på mig själv och något annat kanske? Haha jag tycker det är så trist att jag inte kan lägga ut bilderna förän imorgon vid kanske ett tiden? Då vi kommer hem men bättre än aldrig tycker jag. Pappa & Kajsa håller på att fixa med tv:n, medans jag sitter här och bloggar hehe! Hör otroligt mycket olika slags ljud.. Syrsor, musik, prat och mitt skrivande. En aning irriterande, men nej nu ska jag lägga upp bilderna!

NYA FAVORITEN, ME LIKE.

drogar den totalt asså, när jag kommer till bollnäs imorgon hoppas jag få den här på
mobilen :) då kommer man gå runt med musik all the time, haha! dunka dunka säger jag bah!

FIXAT LITE FÖR JAG VILLE.

Är nu helt nöjd med min blogg & det är så här den kommer se ut. Men jag vet inte vart headern har tagit vägen? Får väl fixa det senare idag om jag överhuvud taget orkar för det har varit så mycket idag. Nu ska jag ta bort mitt nagellack & måla på nytt! Sen ska jag kanske bada och simma tre hundra meter. Tog ju simborgarmärket och sköldpaddan idag :) hahah, låter lite mobbat men har inte orkat simma så långt förut. Lägger upp en bild på hur dem ser ut sen! Nu börjar datan koka, så ska stänga av här nu. Puss&hej!

Bilden tog jag för några minuter sen ;


INTE BRA INTE BRA !

Insåg att jag måste ha glömt sladden hemma, men det kan ju alltid komma bilder från camen men bara på mig förstås haha. Lite egoistiskt det där lät som men det var inte så jag mena.. Ska stänga av här för datorn börjar bli " överhettad " och jag är tydligen elektrisk säger pappa, läskigt :o men bilder från husarö kommer när jag är i uppsala, hoppas alla ni läsare har blivit bruna och haft en riktigt bra sommar, kram :)

DET KOMMER SEN , I PROMISE!

Fan, pappa ska ha datan nu.. Jag letar och letar efter sladden som man matar in med men jag hittar den inte så jag får ta allting när pappa har haft den. Det är hans data tyvär så då måse jag " lyssna " haha. Men nu ska jag avsluta & fika medans.. Kaffe & kubb haha! :) Vi kanske spelar något spel som.. Fia med knuff i förstoring ? :D kram

LALA, TILLBAKA TYP

Tjenare bloggen, har varit inne ett tag. Badade för några timmar sen, hur skönt som helst i havet! Juste, idag blev jag jagad av en humla, läskigt haha x) Nu är jag " tillbaka " kan man säga. Kommer ha dator hos mig många dagar nu hoppas jag. Har inte hänt så jätte mycket idag men jag ska börja mata in bilder på datorn & så lägga ut här :)

GRATTIS MORMOR! ÄLSKAR DIG.

Idag så blir det mycket som händer! Ska strax dusha sen går jag och mamma till gränby centrum och shoppar! Ska köpa en bh, nagellacksborttagning & något mer. Om det finns rea på t-shirt så blir det tredje köpet! Efter gränby centrum kommer mamma hämta en klänning jag ska ha! Min mormor fyller nämligen sjuttio år idag, grattis mormor! Jag älskar dig. Så jag kommer vara i skjutskär där femtioen andra personer kommer vara också, haha :) Ska vara i en resturang och kanske kommer hem på kvällen eller så sover vi där! Då blir det ingen uppdatering för imorgon så har jag bråttom, ska packa och allting till husarö. Som jag kommer åka med Kajsa dit! Det är min låtsas mamma kan man säga. Har bott med henne som liten i några år. Nu ska jag skynda mig, blev lite långt inlägg! Klockan går säger mamma, haha. Ha det gött!


DU VET INGENTING

Sofia om HAR SAKNAT DIG MEST!:
Det märks att hon är ett år yngre än dej ...
ganska gulligt att du skaffar kompisar som är 98 :)


sv: ja, hon är yngre än mig, so what? det är många som har kompisar som är yngre.
jag har kompisar i min egen ålder med? många som är äldre än mig också? vad spelar det för roll egentlligen? dessutom så lärde jag känna julia när jag var sju år. där fick du ditt 'gulliga' svar sofia? vem du nu är som kommenterar min blogg hela tiden :s
12 Juli, 00:00

BAD, FÅNGAD AV ETT REGNFALL HAHA

Kom hem för ett tag sen alldeles blöt haha. Först var jag, julia & josefin på fyrishov! Va i vattnet och solade i mellan åt :) Hade störtkul där! Har inte träffat båda dem på länge, så hade verkligen saknat dem. Julia åkte hem några minuter före oss för hon hade bråttom. Josefin skjutsade mig till fjärilsparken och där skulle jag gå av. Haha, men det blev att vi vart kvar i parken och duschade ( med kläder på, för det vart så varmt innan ) När hon åkte hem så gick jag hem! Tog två safari yogurt och kollade på barnkanalen, haha. Ibland är det faktiskt ganska gulligt! Saknar barndomen, fast det gör väl alla nån gång? Nu ska jag mata in bilder på datan för jag har nyss rensat den :) Ha det gött!


HAR SAKNAT DIG MEST!

Ska stänga av här nu för att umgås med min bästavän som jag inte träffat på superlänge! Haha, det är jätte bra program på tv! :) Julia följde med trots allt, fast det blev lite sent med ändå! Nu ska jag stänga av, ha det gött!





ÅH, SPANIEN ÄGER JU!

Spanien vann mot holland! Tror det blev 1-0, woho! Heja spanien, ni är bäst! Dem fick guld, hell yeah :)

jag vet inte säkert men jag tror det var han som gjorde mål. eller så
var det david villa eller fernando torres :) Kollade inte på matchen (a)


MAMMA & JAG

Mamma & jag ska åka till våran sommarstuga! Hoppas det finns blommor där, fast det tror jag att det gör :) Så jag kommer troligtvis att ta en massa kort där! Vi tar ju med datorn så jag kommer lägga in dem på bloggen. puss


TOG EN BILD KANSKE

Hejsan allesammans! Nu har jag kommit hem från fyrishov (badet), tog inga bilder men jag hade superkul, haha! Träffade en massa folk där, eller några men det var nice. Asså man orkade nästan inte göra något, det var såå varmt! Stog under kalla duschen i tjugo sekunder. Det blir så kallt på huvudet! Jag var där med matilda & johanna :) Tack för dagen flickor! Imorgon kanske det blir bad igen men vet inte med vem..? Kanske Julia för hon ska kanske sova hos mig idag ( fast i stugan blir det då ) för det är för varmt i stan! nu ska jag kolla runt på internet, facebook, bilddagboken och ska logga in på msn :) Ha det gött!


BAAADAA

Ska bada med kusin! Kommer bli sjukt roligt :) Bloggar med när jag kommer hem! Har fixat det där med arkiven som ni säkert ser! Nu måste jag skynda mig för hon väntar säkert! Ha det gött!

DET ÄR SÅÅÅÅ VAARMT!

åååh, det är så varmt här, herregud! har alla fönster och så öppna men det känns inte som det.. Orkar knappt sitta framför datorn mer, så nu ska jag stänga av och kolla på tv. Uppdaterar imorgon :) Ha det gött!

VET INTE VILKET PROGRAM

Kollar på ett sjukt läskigt program på tv, ska forsätta kolla nu.. Den är hemsk. Kan inte förklara men kolla på trean om ni är intresserade. Vet att 'arkiv' texten och det inte syns men jag kan inte fixa det. Hjälp?


JAG ÄR NU HEMMA, WOHO!

Kunde inte blogga tidigare, var något konstigt. Är iallafall hemma nu, är riktigt glad! Har fått träffa mamma och min älskade katt. Hon ligger utrullad i vardagsrummet, så gulligt :) Vet inte om jag ska sitta framför datorn när jag precis kommit hem?! Måste fixa några grejer med bloggen känns det som och det vill jag. Så ska göra det & när jag gjort det så tror jag nog att jag stängerav här kanske, haha!


HELLELU HEJSAN

Är inte alls nöjd med min blogg, men jag skriver tills imorgon då jag ska få hjälp av hana :) Ska iallafall försöka en stund till med att lyckas annars vet jag inte vad jag gör haha. Det kan hända att jag tar bort bloggen, vet inte.. Nu ska jag iallafall packa lite & så får vi se om jag tar bort min blogg eller inte.

SVAR TILL SOFIA

Anonym om SLUTA MED ALLA DUMMA KOMMENTARER.:
din blogg är dålig , hahaha .

sv: hmmmm, så du tycker så? okej.


'ME IS LOVE THE WEATHER'

Hellu bloggen, gissa vart jag är? haha. Skojade bara lie, jag sitter ute på båten och solar :)
Så underbart! Vad gör ni för något? Kommentera gärna :) Oj, måste kila! Nu är det lunch på gång :)

JAG FÅR INTE TILL DET

Har nu ändrat design, men jag får inte till det med sidan där alla arkiven är & där jag skriver mina inlägg. Jag kan inte få dem lika långa, det går inte. Blir galen! Kanske ska göra om hela bloggen. Fast inte idag! För det har jag inte lust med. Ska fråga bästavän julia när jag är i uppsala om hon kan hjälpa mig. Ha det gött!

MHEHE, ME LIKE IT

Vill inte göra något videoinlägg, för jag ser så konstig ut just nu haha. Nejmen nu ska jag ut och sola, ha det gött!

YÄ, NU KAN JAG SOLA

hell yeah, det är sol ute. så efter frukosten tänker jag sola, de blir nice (y) fast jag har lite blåmärken eller snarare 'sår' från igår när jag ramla :( får väl hoppas att dem går bort snart. varenda morgon vi har varit på båten så har jag ätit roles :) det är ett slags bröd haha, som jag älskar. ' me like, smörgåsar ' kommer du ihåg josefin? hahah, bäst! fan va jag saknar alla i uppsala. ska snart göra ett videoinlägg för jag pallar inte skriva så mycket mer x) Ha det gött!

ÅH , SPANIEN ÄR BÄST

Spanien är i VM-final! För första gången, woho! Hoppas dem vinner i VM-finalen!

TJENAMORS

Kunde inte låta bli, haha nejdå. Ska bara säga att det är ju SM? idag mellan spanien och tyyyskland. Åh, klart jag hejar på spanien! Dessutom leder dem, tror jag. Tyvär så finns det ingen täckning ute mitt i havet.. Så jag får väl bara höra från pappa för han läser på tidiningen vad som händer eller hur han nu kollar. Ha det gött!

KAN INTE HA LÅNG RUBRIK..

badade klart för flera timmar sen, eller snarare ingrid haha. jag badade inte men jag ska det imorgon tror jag. gick en lång promenad efter ingrid hade badat, vi såg några hjortar, en hel familj :) dem var skitsöta! andleningen att rubriken heter så är för att jag har gått runt och sjungit ' what do you gonna do when i come for you? hela dagen. jag har också pratat engelska hela veckan, nice (y) men jag hoppas det är sol imorgon så jag kan bli brun :D Tror inte jag orkar skriva mer idag, börjar få lite ont i huvudet. Uppdaterar imorgon! Ha det göööttt!

MEHEHE

Ska bada nu med ingrid i havet, uppdaterar när vi har badat klart :)  Ha det gött!

JAG VILL BLI BRUN!

Åh, jag blir tokig. jag vill bli brun! antar att jag är tvungen att sola ihjäl mig när jag kommer hem.. fast det gör ju inte så mycket om man lyssnar på musik :D när jag är brun om hela kroppen så kan jag gå hur jag vill (y) Vet inte vad jag ska göra nu, troligen så äter vi lunch eller sitter ute i båten och äter snacks och pratar :) Ha det gött!

NU SKA VI SEGLA

då kan jag inte sitta vid datorn för båten kommer luta åt en sida hela tiden, bloggar när vi står still! & om jag har internet. Men det får vi ju hoppas på right? nu måste jag stänga av här, ha det gött!

HEELLOOOJJ I STUGAN DÄR

Har precis dushat, hur skönt som helst! ibland kan jag hålla med om att det är skönt men ibland hatar jag det x) Har på mig mina nya kläder idag, whoho! :) Lägger in det snabbt. För jag vet inte om jag har internet så länge till, byter design någon dag den här veckan, så ni vet det. ( din var sjukt fin emma som du gjorde till mig, tack ) Det är bara det att jag har gjort min enda design som jag blivit nöjd med och då vill jag ha den :) Ha det gött!

I DON'T NEED A MAN LIKE YOU

orkar inte vara uppe längre och känner mig så trött. men jag bloggar imorgon då vi säkert kommer segla :) hoppas ni står ut till imorgon bitti! för då är janelle igång med bloggen igen, så länge får ni ha det så gött!

NYA KLÄDERNA PÅ MIG

hahah, inte världens bästa kvalité och om ni undrar varför jag stog så
där konstigt så var det för att massa grejer är bakom och hade tre sekunder på mig.

TITTA VAD JAG FICK, TACK GAIL

hahah, är den inte för söt ? :) hahah, börjar garva att bara kolla på den!
fick den av gail och kjell, tack så mycket! den får heta bert :D HAHAHH!

GJORDE NÅGRA COLLAGE ISTÄLLET

 
 
det är bara att trycka på bilden
om ni vill se den större! Kram
det var några bilder från norge! ( är fortrande kvar, men har inte
tagit några  mer kort för vi är mitt ute i havet, samma miljö. )

HATAR DIG DUBBELT!

hon som gjorde min design, hon härmade inte dig. okej, det blev lika men hon sa " okej det blev lika men då ursäktar jag? och repliken ' ha det gött! ' du började skriva den men den är INTE din bara för det. du & jag hatar varandra. varför vet jag faktiskt inte. eller jo nu vet jag. men d skrev på din blogg " här är bloggen, det är hon ni ska hata " ursäkta men bestämmer du att folk ska hata mig, haha det var dummaste jag hört av någon faktiskt. men ni andra, hata mig om ni vill. men då hatar ni inte mig på riktigt, för ni känner inte mig. usch, vad jag hatar sofia!


ÅH , JAG VILL TILL REAN I UPPSALA!

Godmiddag, har nyss vart och handlat super mycket mat! passade även på att fråga pappa om jag fick köpa en tjocktröja, i min favortitfärg! köpte ett par shorts också, är skit nöjd :) vill till rean i uppsala :( har typ inga t-shirts! så det är verkligen ett m-å-s-t-e! att jag ska köpa när jag kommer till uppsala ( om inte rean är slut .. )

HALV TIO ÄR HON NU

haha oj, kollade nyss på klockan och hon var 09.30 jag som trodde hon var runt tolv! snart ska jag äta frukost, vet inte om jag bloggar efter det men tänker inte sitta här och dega mer! ska nog ut i båten och sola lite :) jag är lite brun på händerna, ansiktet och armarna. fast jag har inte fått den färgen jag vill ha! Haaa det gött!


emmanorrman @ janelleandersson's blogg.

höhö, emma här (;
har fixat din blogg nu janelle. hoppas den blev som du ville ha den!
annars om du hittar nå fel är det bara att säga det till mej så hoppas jag att jag kan fixa det :)

puss & kram sötnos!

NU KAN JAG INTE SITTA VID DATORN.

Lägger upp dagens outfit & gårdagens senare ikväll. För jag känner att jag har suttit för länge framför datorn. har dessutom jätte ont i huvudet! vi hörs ikväll då jag kanske skriver mycket om det nu fins internet mitt i havet men det får väl jag hoppas dårå. haha, men det är för att ni ska få se bilderna :D men ha det gött så länge!

NYTT FÖRSLAG? JAJAMENSAN

kom nyss på att jag ska lägga ut varje dagens outfit
hela den här veckan :) så får vi se hur det går! right ? ;)
hittade nyss kameran så nu ska jag ta kort på
dagens outfit igår & idag haha. Ha det gött!

GODMORGON SVERIGE & NORGE

trodde jag hade sovit längre men nehe? vaknade klockan 09.50 och kunde inte somna om för det var för ljust! ska kanske ta kort på båten, men isåfall utomhus, haha :) lite egopics kanske jag tar, vem vet? hehe. Ha det gött!

SKA NOG GÅ I SÄNG FAKTISKT

jag och ingrid är sjösjuka så vi tog ett plåster som hjälper i tre dygn. För mig började det verka för inte så länge sen och nu har jag börjat blivit jätte yr & super trött. Tror jag ska gå & ska gå i säng nu fatiskt haha. ha de gött!

FY FY INTE BITA JANELLE!

tror jag sitter mitt segelbåten och bloggar haha. maten är snart klart hoppas jag! emma har fixat lite i min blogg, tack så mycket och ska fixa så jag blir helt nöjd :) tusen tack emma :) det är sjukt snällt! kommer ha hennes blogg som länkning i sidan. plus att just nu är alla fotona improterade! så nu ska jag lägga upp några av dem. eller nej föresten, haha jag orkar inte! känner att jag suttit lite länge vid datan, ska ut nu. ha det gött! ( som alltid haha )

EN FRÅGA BARA

ni som läser min blogg, vad vill ni se mera av?
videoinägg?
frågestunder?
vardagsinlägg?
bilder/musik?
outfits?
kommentera !

HENNES HÅR ÄR SÅ VACKERT !

GE 

GAAAAAAAAAAAAAAAH!

Åh! Nej, nu blir jag galen haha. Det är två grejer med bloggen kvar att fixa och sen är jag nöjd med min blogg för första gången. Jag får väl hoppas att jag kan fixa det. Nu är designen klar iallafall. Ska lägga in den på bloggen!

YEAH YEAH

yeah, är nu i segelbåten, den är superfin! vi har bestämt att vi ska åka imorgon så ska sova i båten utan att åka, båten är jätte mysig! kan ta lite kort ut & inne på den :) hissar verkligen vädret för det är sol! fast mycker vind. men det gör inget jag ska sola och bli brun ändå. hatar mina ben, så vita. är redan brun på några ställen fast jag vill bli brun brun brun (y) då menar jag väldigt brun hehe. nu ska fixa lite med bloggen nu för den ser helt bäng ut haha.

ONT I HUVUDET

vet inte vad det är med mig egentligen, har aldrig haft ont i huvudet förut nästan. det blir i varje fall väldigt sällan. men dem senaste dagarna har jag vaknat med huvudvärk. inte så trevligt va? tycker iallafall inte jag! pappa har nyss importerat alla bilder, eller några. så tänkte lägga upp några för jag vill inte ta alla på än gång. tror inte någon orkar kolla igenom alla hundratals bilder jag gått och knäppt? xd så kommer ta några för varje inlägg :) haha jag är fortfarande i norge så i vet ;) kommer inte ta så många bilder i taget. ha det gött!
så himla fin utsikt
(y)
mjönpil , iloveyou and miss you, <3  han var min häst under hela lägret!

juste angående frågestunden

det blev inte över fem personer som frågade så jag tar bort frågestunden, men vill ni veta dem frågorna ändå så är det bara att kommentera på min blogg. nu ska jag sova, vaknade tio i åtta idag och har åkt bil länge. ha det gött!

ÄR FORTFARANDE I NORGE

har vart dunderbest! jag har ju varit på ridläger, det slutade idag. saknar alla hästarna redan & norska vännerna! haha vi spelade jätte mycket kort med varandra. badade och red jätte mycket och länge. vissa dagar var det regn & blås men några dagar så vart det sol! har blivit lite brun i ansiktet och på händerna. bilder kommer när jag är i sverige. jag orkar inte hålla på med det nu , kram !

RSS 2.0