Bilden säger allt

Efter tre veckors praktik och en veckas höstlov så är det nu dags för skola igen...

Bilden förklarar ju hur jag känner inför första dagen idag, haha. Känner verkligen inte för att sitta där i samma klassrum dag ut och dag in, på en stol hela dagarna och lyssna på lärarna. Haha sorgligt att jag känner så när det är 1 och ett halvt år kvar, men så är det väl, vissa är inte ämnade för skolan...? 

Aja, börjar iallafall sent de flesta dagarna, får se det positiva i det hela iallafall! Ska snart dra mig iväg till helvetet ;PpppPpp 


Dinner
Kom hem efter ett tag sedan efter en jätte god middag med mamma, hennes vän och hans son. Jätte trevligt var det, och maten var gudomlig! Vi alla vart hur mätta som helst! Plankstek var det himla länge sedan jag åt, och med oxfilé samt bearnesås... Nom Nom säger jag bara! 

Nu ska vi slå på en film och käka hallonkakan som jag gjorde tidigare idag, kram (: 

5 things

5 saker jag älskar att göra när jag är hemma själv;
 
- Ha hög musik och hoppa runt i lägenheten (haha).
- Kolla efter roliga recept, maträtter eller bakelserecept. 
- Stå framför spegeln och testa frisyrer eller prova någon ny sminkning.
- "Ta hand om mig själv" tex noppa brynen, färga dem m.m.
- Gå igenom gamla bilder/videos och skratta samt minnas.
 
 

filmtips

Tänkte bara tipsa er om några filmer en lördagsmorgon som denna. Nu när det börjar bli mörkare och kallare och snön snart kommer börja falla så blir det ju att viljan att stanna inne, mysa med en filt och någon varm dryck i handen + en film tar över mer och mer.
 
Så här har ni lite tips! Kan verkligen inte säga något negativt om någon av filmerna, förutom att dem skulle varit längre haha. Men annars, verkligen värda att se! 
 
 

LinsprövningHej bloggläsare! 

Kom hem för inte ens en timme sedan, slutade fyra och sen gick jag raka vägen till specsavers. Hade egentligen bokat en linsträningstid halv sex men kunde ha den tidigare som tur var, kände inte direkt för att sitta och vänta på min tur i 1 1/2 timme liksom. Efter det så gick jag och kollade lite snabbt på kläder, hittade några plagg jag fastnade för! Får se om jag köper dem eller ej. 

Nu ska jag iallafall fortsätta kolla på Teen Wolf efter en god middag! Kram 

I party like a rockstar, look like a movie starSå typiskt att det blev tid över att fixa min kamera efter höstlovet, för nu kommer jag hem när det är mörkt liksom, vilket resulterar till mörka och dåliga bilder. Vilket jag inte vill ha i bloggen, så ska helt enkelt börja att blogga ordentligt nästa vecka när skolan börjar igen. För då slutar jag tidigare vissa dagar och hinner hem innan mörkret kommit. Den här veckan är ju den sista av praktiken. 

Ska äta middag nu iallafall, hur hungrig som helst efter en hel dag av att gå och bära tunga saker... Puss vi hörs!


RSS 2.0