Alla hjärtans dag


Gick upp halv fem imorse för att fixa mig och ta mig till jobbet, efter det år jag lunch med pappa och nu har jag precis fått i mig lite god choklad framför TBBT. Ska snart bege mig mot Angela för att ha lite mys med gott och film samt tjejsnack :) 

Trevlig alla hjärtans dag på er förresten! 


Intervallflex

Kom hem för ett bra tag sedan efter ett intervallflex pass på gymmet och sedan lite löpband som nedvarvning. Hade verkligen inga höga förväntningar alls på detta pass, trodde faktiskt inte att det skulle vara jobbigt. Men när det väl satte igång så rann svetten och det vart svårt att hinna andas haha! 
 
Men det var ert grymt tufft och roligt pass som jag definitivt kommer gå på igen. Längtar redan till nästa gång! Vart så himla hungrig efteråt bara men tog mig hem och gjorde en snabb  middag som jag åt framför the big bang theory. Har inte rest mig från soffan sen dess och tror jag ligger kvar här tills sängen kallar :) 

Good morning

Ja, såhär önskade jag att min frukost såg ut just nu, men sorgligt nog så är det inte så haha... Alltså, som ni säkert redan vet så är den bästa måltiden enligt mig frukost, och kommer alltid att vara. Får alltid i mig hur mycket frukost som helst till skillnad från mina vänner och familj haha. 
 
Så att vara ute i stugan på sommaren är verkligen livet för mig. Jag vaknar, är hur ful och nyvaken som helst, går ut till soligt väder, gör iordning en stor och fräsch frukost som jag äter tillsammans med min familj samt vänner med massor av skratt och natur runt om mig. 
 
Sitter iallafall här nu och äter mina äggmackor, senare idag ska jag iväg och fixa en sak gällande mitt stativ, har tappat bort den där saken man har mellan kameran och stativet för att det ska hålla ihop, så måste köpa en ny genast! Har ju köpt så mycket nytt nu som jag vill visa er i en video istället för bilder liksom!! ^^

Sunday funday


Vaknade runt 11 och gick upp för att få i mig lite frukost, sedan åt jag choklad framför en serie och nu ska jag ta mig iväg mot Gränby centrum. Köpte en kjol igår som jag ska byta ut för den hade något märke på sig som jag inte säg förens när jag kom hem, så ska bara byta mot en som är felfri. Tänkte gå runt och kolla lite också, får se vad jag hittar! 

Annat än det så har jag inget planerat, men ska kila iväg så jag kommer dit någon gång, puss! 

Dagarna går så fort


Hallådär! Önskar att jag hade roligare bilder att visa men just nu får den här duga ;Ppp

Alltså helt sjukt vilken bloggtorka man har nu när det är så kallt ute haha. Blir att man bara myser ner sig i soffan med massa gott och inte tänker på bloggen... 

Men hur som helst, har precis kommit hem från skolan och ska nu sätta mig ner och plugga lite. Får se om jag drar till gymmet senare eller om jag tränar hemma istället! Imorgon är det äntligen helg igen och ett nytt avsnitt av vampire diaries väntar, åh vad jag älskar när skoldagarna går fort! 

Ska bli kul med helg, få saker och ting gjort, har även lite planerat osv också så nu vill jag bara ha helg helg helg!!! 

RSS 2.0