Lovely pictures

Minns ni när jag var hundvakt för några månader sedan? Jag kommer inte ihåg om det var på sommarlovet eller påsklovet... Kanske inte ens någon av dem heller haha. Men det var lov iallafall, och jag fick ta hand om min pappas väns hundar medans dem åkte iväg till London. Det var såå mysigt! Jag kommer aldrig glömma
 
hur kul det var att ha dem här, jag blev så tårögd när de skulle hem för jag hade redan vant mig vid dem. De var så mysiga, följde efter mig överallt och skulle ligga i min famn och sova bredivid mig. SÅ söta!
 
Efter det så ville jag ha 2 hundar i deras storlek, men jag har insett själv nu att det är omöjligt just nu. Mina föräldrar jobbar, jag går sent i skolan, har för kort lunch för att kunna gå hem emellan den tiden. Så det får bli när jag är äldre helt enkelt. Kanske när jag flyttar hemifrån? Vem vet
 

3 Cozy socks

För någon vecka sedan när jag var på Gränby Centrum så fann jag dessa påvägen ut från cubus affären, alltså det är som att sväva på rosa moln med dessa på fötterna! De är så otroligt mysiga och fluffiga inuti och jätte varma. Så dessa ska jag börja använda inomhus när det är lite kallare för just nu är det väldigt varmt. ^^ Det var två för en så alla tre kostade 300 kr tillsammans. Jätte bra pris för så mysiga och söta sockor tycker jag! 
 
Nu ska jag ställa mig i köket och laga lite god mat, vi hörs förmodligen senare. :) 
 
 

Mellanmål

Hej på er! 
 
Flög ut ur sängen imorse i tron att det var fredag, så jag trodde jag hade försovit mig.. Men sedan så fattade jag att det var lördag, alltså puuh. Det kändes seriöst som om mitt hjärta var uppe i 190 eller något haha. Iallafall, när jag ändå var uppe så tränade jag lite kondition och styrka och åt sedan en god frukost. Läste sedan lite i en bok som skolan tvingar mig att läsa, (låt den rätte komma in) heter boken. Och så har jag städat köket och kollat lite på tv m.m. Nu ska jag äta lite mellanmål och sedan gå över till mamma för att hämta lite saker.
 
Imorgon sticker jag och pappa samt hans flickvän till ett stäle utanför Gävle och ska åka skidor, sedan så har pappa lovat mig lite shopping hehe. Så då tänkte jag köpa lite saker som jag verkligen behöver just nu och säkert lite annat med. Men vi hörs, hoppas ni får en bra lördag! 

Bakat bröd

Såhär blev resultatet när jag tog ur brödet ur ugnen. Hur fint och gott som helst! Ska nu smaka några skivor och slappa lite vid tv:n iallafall. Känner att jag måste vila någonting för annars utrbrister jag av stress... Och föresten, jag ska verkligen försöka bli bättre på att blogga men det är svårt när min dator är sönder, skärmen är helt grön/lila så jag ser inte när jag redigerar bilder, just nu använder jag min skoldator men det är inte den jag egentligen vill använda när jag ska redigera bilder osv för den här måste ju trots allt hålla i 3 år.
 
Tänk att det är första advent snart, ååh vad jag längtar! Har ju egentligen min nyttiga månad just nu men alltså nej... Jag vet inte haha, det är så svårt nu med jul och allt, får se om jag kommer på något bra nyttigt recept hihi.

Har brist på fantasi när det gäller rubriker

Önskade att min kväll såg ut såhär men det gör den tyvärr inte, utan jag har varit fullt upptagen med att städa när jag kom hem från skolan och ladda ner lite ny fräsch pepp musik till mobilen. Ska nämligen snart iväg till gymmet, så ser min kväll ut. Och när jag kommer hem så blir det middag och sedan så ska jag baka bröd och till sist sova. Inte någon jätte rolig onsdag, men jag vet själv hur bra jag mår efter varje gympass, det är bara att gå dit som är problemet för mig haha. Det är inte lockande att gå ut i kylan och vara runt en massvis med svettiga människor haha. 
 
 
 
 

Christmas fashion dresses

Perfect christmas dresses
Slängde ihop ett snabbt collage bara, men här är ett tips på några rikigt fina klänningar till jul! Om jag skulle bära någon av dem så skulle jag ha på mig antingen den svarta längst till vänster eller den vinröda! Dock så har jag redan bestämt mig ang julklänning, tänkte visa den senare men inte just nu för jag vill inte att den ska ta slut haha. 

Catching fire with my girls

Var och kollade på Cathing Fire i fredags med tjejerna, den var sjukt bra! Tyckte dock att filmen slutade när den precis började (då allting blev spännande), men den var väl bra ändå i guess... Haha Angelas klockrena kommentar när filmen var slut "VA!? ÄR DEN SLUT?? Det var ju som en jävla lång trailer bara, den skulle ju precis börja!!! Fan alltså!" 
 
Vet att jag inte har uppdaterat på sjukt länge, men nu när det blir mörkt vid tre tiden och jag slutar vid halv fem nästan varje dag så är det inte så jäkla kul att blogga om ni förstår. Vill ju kunna ha fina ljusa bilder i bloggen liksom, men vi får se! Ska försöka ha en liten foto helg nästa helg, ska försöka klämma in det! Föresten, nästa helg på söndag är det ju första advent!!! Som jag har längtat! Ska definitivt baka lussekatter och pepparkakor, utan tvekan! 
 
 

 
 
 

I wish

Åååh vad jag önskar att jag kunde gå runt såhär just nu, i bara shorts och en magtopp. Skulle vara SÅ härligt! Men istället måste man klä på sig hela garderoben nästan, haha :( Jag är verkligen inte en vinter människa, det är ju mysigt med att åka slalom, dricka varm choklad och kolla på film och mysa med vänner men när jag sedan tänker på allting man kan göra på sommaren så föredrar jag det mycket mer.  

Kokostoppar

Igår så var jag lite småsugen och kände helt enkelt för att baka något, men ändå att det skulle vara nyttigt så jag bakade kokostoppar för första gången, de blev faktiskt riktigt goda! Det är inte många ingdrienser som man behöver heller. Allt du behöver är; två äggvitor, honung och kokos.
 
Såhär gör du; Kläck de två äggen i en skål (bara äggvitorna) och blanda ihop tills det blir lite bubbligt och hårt, sedan tar två eller en matsked honung och häller i och sedan 5 dl kokos. Nu är det bara att forma de till små bollar och lägga in de i mitten av ugnen på ca 175 celsius i 10 minuter. Lycka till! Och smaklig måltid! ^^
 
 

TRAINING

Vaknade upp imorse med lite ont i huvudet så tog en tablett emot det och var sedan tillbaka med träningen, kändes hur bra som helst. Körde lite intervall och hoppade sedan in i duschen och åt en god frukost efter det. Dessa bilder tog jag i somras, då jag var ute och sprang 30 minuter varje dag i 3 veckor innan frukost. Vill ha tillbaka mina ben! Dock så avskyr jag att springa på gymmet och det är så dystert ute nu mera. Det är kallt, blåsigt, färglöst och inget lockande. Så jag får helt enkelt vänta tills sommaren kommer igen. Vilket är mer än ett halvår dit.. Åååh!!! 

RSS 2.0