A cozy day in the city

 
Hej! Kom precis hem efter en lång lunch med en efterlängtad människa! Min extra mamma i tidigare åren om man säger så. Vi pratade om allt möjligt, ses ju inte så ofta längre tyvärr (då vi båda har egna saker för oss nu när jag blivit äldre), så det tog ett tag att catcha upp om man säger så! Vi tog en varsin varm macka på Å rummet och sedan gick vi på en promenad längs ån. 
 
Nu sitter jag här med datorn i knäet och ska se ett avsnitt av The Walking Dead. Gillar serien mer och mer faktiskt, fäster mig liksom vid karaktärerna och på så sätt vill man fortsätta kolla. 
 
De två bilderna på mig i collaget är ifrån en biltur mot citygross för att handla och den andra är när jag gick en 8km lång promenad med mammas vän! Vi stannade även på en lekplats och hängde lite haha. Blir aldrig för gammal för sånt inte! ^^
 
Sorry föresten för alla collage mobil bilder men det är för att mitt minneskort till kameran är sönder just nu, men tänkte åka imorgon och fixa det. 

True though

 

I'm gonna live my fantasy
Hej!
 
Första bilden är från idag, innan jag drog iväg till GC för att hämta mina joggingskor ifrån min praktikplats som jag hade glömt där, och även för att köpa ny mascara. När det var gjort gick jag hem igen i allvärldens vind... Tog en snabb dusch och åt lunch. Nu sitter jag här och ska ge The Walking dead en chans, vi får väl se om det blir en serie värd att kolla på. Lite senare, runt 5 slaget, tänkte jag träna lite! 
 
Andra bilden togs igår när jag var med bästis på Gränby Centrum för att halloween shoppa lite ;) Och som ni förstår så har jag även bakat chokladbollar, gjorde det i helgen. Var typ evigheter sedan sist och dom blev gudomligt goda! Så bästis kom över då och vi satt och snackade och mumsade på dom! 

4

Här är fyra bilder från de närmaste dagarna som jag KAN visa för er, haha. Bild 1. Hallonkaka made by me, kan skriva receptet i ett annat inlägg om ni skulle vara intresserade utav det.// Bild 2. En liten selfie innan jag drog iväg till praktiken.// Bild 3. En liten selfie med Angela när vi hade våran traditionella galna VD fredag, då det även var Ariana Grande på IDOL! Tänk att det är oftast små tjejer som har stora röster. Otroligt.// Bild 4. Tacooooos, märks det att jag älskar ost? Haha.
 
Annars då? Jo men jag mår fint. Trivs faktiskt jätte bra med min praktik som jag varit hos nu snart i två veckor. Och nu om två dagar börjar mitt höstlov, som jag har förtjänat in my opinion iallafall haha. Har slitit som sjutton på praktiken, fått massa marken på benen och rivsår på händerna som bevis. Lite annat personligt har också hänt, men jag vet vart jag står och jag mår bäst såhär. Jag tänker inte ta skit från någon som inte inser själv vad som händer framför den. 
 
Iallafall, på fredag nästa vecka är det ju halloween! Ska bli hur kul som helst. För första gången på länge ska jag faktiskt ta och "klä ut mig", men tänker inte avslöja hur jag ska se ut ännu! Utan det får ni väl se bilder på då! 
 
Kram

Blended

 
Måste bara tipsa er om att kolla på denna film jag nyss såg! HIttade den på swefilmer, detta är andra filmen jag ser som Drew Barrymore och Adam Sandler spelar mot varandra i en film. Och den här var ju hur rolig som helst, skrattade så mycket igenom filmen! Den hade verkligen super mysiga stunder och helt underbar film. Rekomenderas! Får 9/10 av mig. Nu ska jag hoppa i säng, ska upp tidigt imorgon för en gång skull. 
 
 

RSS 2.0