framme i Åre Björnen

 
Äntligen är vi framme! Efter en åtta timmars bil resa, tog dock inte så lång tid som vi trodde. Vi såg till att tidsfördriva tiden helt enkelt och då gick allting mycket fortare! Vi sov lite, lyssnade på musik och sjöng, tog lite galna foton, stannade för en fika och sedan var vi bara framme. 
 
Men nu ska vi fixa lite i rummet vi ska sova i och packa upp lite! Och senare ska vi käka middag och mysa lite och hoppa i säng och få en rejäl skönhetssömn tills imorgon då vi åker ut med våra skidor på ett stort äventyr! :-D 
 
 
 
 

Magical

Har inte kunnat uppdatera tidigare idag för jag har packat, städat/fixat rummet, åkt och handlat saker och ting till hemmet osv. Så jag har varit upptagen ända fram tills nu! Snart kommer Angela och sover här för imorgon drar vi tidigt till... ÅÅREEEE!! :-D Är hur glaaad som helst, äntligen! Har väntat sjukt länge på det här, att få ta ut sig i backen, se utsikten, känna solen steka på ansiktet när man åker ner för backen, och känslan av att ta av sig pjäxorna (går inte att beskriva känslan haha) och sen alla mysiga kvällar i soffan med varm chocklad och allt härligt skratt!
 
Gud det ska bli så himla härligt! Får se om jag kommer uppdatera något när jag är där borta, annars får ni kika in senare i veckan då jag kommer ladda upp hur mycket bilder som helst antagligen. Ska försöka ta bilder i backen också, beror på hur mycker det blåser!
 
Har precis gjort iordning mellanmål, ser det inte helt magiskt ut??!

En händelserik dag

Asså jag är hur glaaaaaad som helst idag! Solen skiner och det är vår i luften, helt underbart ju. Imorse när jag gick utanför dörren blev jag faktiskt chockad av att det var så skönt ute, för ibland brukar man ju bli lurad av solen. Tur att jag inte drog på mig vinterjackan som jag var nära på att göra för då hade jag stunkit svett på bussen haha!
 
Direkt efter skolan svängde jag och bästis förbi Gränby Centrum och skulle köpa en bikini till henne, till slut hittade vi en! Haha det tog ett tag så vi satte oss ner och fikade ett tag i den härliga vårsolen. Kollade även på lite underkläder som jag skulle behöva lite av, så kanske går förbi där imorgon eller nått igen för jag hittade en hel del saker men orkade inte ta upp plånboken ur min enorma grott väska haha..
 
Föressten, innan jag säger hejdå så måste jag berätta något OTROLIGT pinsamt som hände idag på bussen. Det hamnar på det-mest-pinsammaste-som-någonsin-hänt-mig listan.. Efter att bussen åkt några stationer efter jag klivit på så TVÄRSTANNAR bussen och jag var ju såklart inte beredd på det (jag stog upp för det var väldigt mycket folk på bussen) så jag FLYGER bakom och sen snett mot en killes ansikte, och vad får han i ansiktet?! MIN RÖV! Hahaha! Jag undrar verkligen hur det måste sett ut för han.. Helt plötsligt kommer det en röv från ingenstans upp i hans ansikte samt knä. Notera att jag sitter och asgarvar så jag nästan ramlar ut ur stolen när jag skriver det här..
 
Dessutom så stirrade alla på mig ett långt tag, jag var säkert helt röd i ansiktet också. Det värsta var ju att jag och den här killen har umgåts när vi var lite yngre, så han lär ju tänkt "det var länge sen jag träffade henne och när jag väl gör det får jag hennes röv i mitt ansikte, hmmm.." haha fy vad jag skämdes! Och sen var jag ju långt ifrån min avstigningshållplats så jag fick ju stå där och lida... HAHA nej det där hoppas jag verkligen inte händer igen! Fast det här är ju ett otroligt roligt minne dock! Hur har eran dag varit? ^^
 
Nu är det dags för middag!
 

I WAS HERE

Om inte det här är det mest fantastiska och mäktigaste framträdande någon någonsin gjort eller jag sett så vet jag inte vad som är det. Jag blev alldeles rörd under hela filmen, fick gåshud och till och med lite tårar rann ner för kinderna. Hela hon är verkligen perfektion.
 
 
 

Fläskfilé med ris och bearnesås ♥

 
Kom hem från affären för ett tag sedan och handlade lite varor till kylen, har också handlat chocklad, massor mer chocklad. Hihi det ska bli så gott att mumsa på det ikväll, fick någon chocklad kik när jag kom till affären.. Men konstigt då, dom bjöd ju på godis?! Plockade sjukt mycket som jag gick och åt ur näven medans mamma handlade haha ^^ Om jag hinner ska jag visa er ikväll vad jag har beställt, annars får ni se när plaggen kommer fram istället! Nu ska vi iallafall käka fläskfilé med ris och bearnesås, typ dreglar så gott det ska bli ♥
 
 
 
 

vad jag tycker om kurviga tjejer/kvinnor?

Tror jag har fått den här frågan förr men hann aldrig riktigt svara på den innan jag glömde bort det helt och hållet. Och nu var det någon liten nyfiken person där ute som undrade vad jag tyckte om kurviga tjejer. Och som sagt så kretsar det ju en del åsikter kring internet om vad som är en perfekt kropp osv. Att det är si och så att vara kurvig, smal men med lite kurvor, eller helt rak och smal. Själv så föredrar jag dom två förstnämnda!
 
Tycker det är sjukt snyggt att se ut som antingen Kim Kardashian eller Nina Dobrev, båda är hur snygga som helst på deras sätt! Sen om man är lite smalare, så kan det ju bero på att man har svårt att gå upp i vikt och det är jag väldigt förstående emot! Men det är ju bäst om man har självförtroende i den situationen, så att man inte låter andra trycka ner en, utan att man står för sig själv och att man trivs med sig själv! Sen ska man ju självklart annars också, men det verkar hända oftast att "spinkiga" tjejer eller killar blir mer nertryckta. Fast det kanske bara är jag som tror så? Men av vad jag har sett så verkar det vara så! Tycker hur som helst att vilken av dessa slags kroppar man än har så är det lika snyggt, så länge man har självförtroende och inte vill gå och gömma sig och böjer på ryggen så man ser ut som han i ringarenottredam!
 
 
Om det är något mer ni undrar så är det bara att fråga! Klart jag svarar! :-)
 
 
 

VÅRKÄNSLOR

Hej på er! 
 
Kände ni också doften av vår ute idag? Solen bara lyste värme på oss :-) Det var hur skönt som helst, kunde faktiskt slänga på mig skinnjackan igen på länge. Vilket är ett tecken på vår! Var förbi hälsäventyret med skolan och pratade om sex osv. Jag blev överlycklig när vi fick fruktpaus, goffade i mig massor haha.. Nu har jag precis kommit hem från träningen, somnade nästan.. Var så trött. Så det blev inte en lång träning, men imorgon.. Då jäklar! Ska jag kötta tills jag skriker av smärta i musklerna, haha. ;-) 
 
Ska laga mat nu och göra magen glad, vi hörs förmodligen senare! ♥
 
Skulle verkligen inte ha något emot att få äta det här som middag just nu...Nomnom...:-D
(bild från när jag var i turkiet)
 

SUNDAY

Har mest tagit det lugnt idag, har världens träningsverk i benen så får se om jag orkar ta mig iväg till gymmet senare ikväll. Annars skippar jag det och kör lite hårdare imorgon istället. Är hemma själv och det finns ingen mat hemma förutom frysta hallon, så ska förbi affären och fylla på kylskåpet! Är jätte sugen på melon, kiwi och hallon till mellanmål.. Så tror jag ska gå och köpa det! 
 
Satt på balkongen tidigare och solade lite lätt, det var så himla skönt! Jag bara kände hur solens strålar värmde min hud. Det var så uppfriskande och efter längtat! Hoppas verkligen att vi kommer få se mer av solen framöver. Men nu ska jag hoppa in i duschen, städa rummet, och fräscha upp mig lite innan jag drar till affären och senare ska jag till mamma och vara där i en vecka. Föressten, det är bara fyra skoldagar den här veckan, hur glad är jag inte?! Och på påsklovet drar jag och en vän till Åre, åh vad jag längtar! 
 
 
Åt det här till mellanmål för några veckor sedan, mums va gott det var! Har inte kunnat släppa bilden ur min blick sen dess...Hehe..Sååå gott..
 

Q / A

Valde ut några frågor som jag tänkte svara på!
 
 
Va söta örhängen! Vart köpte du dom? 
Svar: Javisst är dom! :-) Jag köpte dom på Ur och Penn.
 
 
Hur många gånger i veckan tränar du? Och vad tränar du? 
Svar: Jag tränar varannan dag ungefär. Jag brukar varjera träningen för det ger oftast bättre resultat. En dag kan jag fokusera bara på konditionen, och den andra dagen ben och rumpa, och den tredje dagen mage och rygg! Det är bäst att varjera för annars om du bara tränar magen tex så är det ju inte så snyggt med en fast och platt mage och till exempel ofasta lår, right? Men sen tränar jag också för att må bra, inte bara för att vara snygg till beachen 2013. Utan jag känner att jag mår mycket bättre när jag tränat, och är inte heller lika rastlös vilket jag tycker är skönt. 
 
 
Vad brukar du äta innan/efter du går till träningen? 
Svar: Om jag tränar direkt efter skolan så är det sista jag ätit lunch, runt 11 tiden. Och när jag tränat klart så går jag hem och dricker en smoothie eller en banan och vatten! Det får inte bli för mycket vitaminer, för då är det bara onödigt eftersom kroppen inte kan ta upp så mycket vitaminer på en gång. Men en helg så äter jag väl frukost innan jag drar iväg till träningen och sen när jag kommer hem så äter jag antingen lunch eller mellanmål som tex fil med bär och musli i, eller smoothie som sagt! :-) Det är jätte uppfriskande tycker jag!
 
 
Duschar du direkt efter träningen? 
Svar: Nej inte direkt efter, för jag vill inte duscha på gymmet. Men jag har rätt så nära hem från gymmet, ca fem minuter eller mindre. Så svettet hinner inte åka in i huden (vilket är tur, för det är inte så fräscht haha). Så se till att duscha direkt efter gymmet om du har möjlighet! :-)
 
 
Vart kommer din jeanstop och rutiga skjorta ifrån, samt de två baslinnena?
Svar: Kläderna som jag köpte i det HÄR inlägget kommer ifrån Vero Moda och Gina tricot :-)
 
 
 

Earth Hour

 
Sitter här i mörkret i mitt rum med datorn i knät och har tänt ett litet ljus vid mitt skrivbord, har dragit ur alla kontakter men datorn är full laddad så jag kan sitta vid den under Earth Hour med! Sitter och redigerar lite bilder och snackar med några på skype!
 
Ska antagligen ladda ner en film, någon som har tips på en film jag kan ladda ner..? Är så sugen på att se en romantik/action film! Ni vet, där killen är någon typ av spion och så blir han kär i en tjej under sin täckmantel? Haha låter så töntigt, men ett exempel är ju "i'm number four" fast gillade inte slutet i den filmen.. Men vilka förslag som helst går bra! Hoppas ni har en jätte härlig helg och att ni har släckt alla lampor och myser med tända ljus istället ♥
 
 
 

5 KM

 
 
Gick upp klockan nio i morse (vaknade av mig själv men hade ställt klockan utifall). Åt gröt och knäckebröd till frukost, (min favorit för det håller mig verkligen mätt ett långt tag). Och när klockan blev runt tio drog jag iväg till gymmer och sprang 5 km! Har verkligen börjat komma igång med träningen nu för jag har hittat min motivering och känner mig riktigt stolt och jag vet att har jag klarat en vecka, klarar jag en till osv!
 
Tog en lång dusch när jag kom hem och åt sedan en stor potion pyttipanna med stekt ägg (hur kunde jag inte gilla det förut!? det som är så gott!). Och fram tills nu har jag tagit lite nya bilder till bloggen, men det har tagit tid för jag var tvungen att ladda kameran, så medans jag gjorde det så fixade jag i mitt rum lite! Ska förmodligen ut på en promenad senare och kanske hälsa på någon :-) Får se vad jag orkar! Kram på er, hoppas ni också har en bra helg ♥

NEW IN

Direkt efter skolan drog jag iväg till Gränby Centrum för att kolla lite på kläder, hittade bland annat två baslinnen till sommaren som man kan ha till snygga slitna jeans shorts, en ursnygg skjorta i olika färger samt att den hade lite guldiga nitar på fickorna! Och även en jeans skjorta, så snygg! Köpte även kors örhängen och ett pärlarmband, är sjukt nöjd :-)
 
Förlåt för så dålig uppdatering men nu när det är så kallt ute har jag mest hållt mig inne och kollat på serier samt pluggat en hel del. Men jag lovar att jag ska försöka skriva åtminstonde ett inlägg om dagen, låter det bra? :-) Kom precis hem så ska hänga in kläderna i garderoben och sedan ska jag plocka upp lite i rummet för jag stör mig på allting som ligger i vägen haha.. Slänger förhoppningsvis in ett inlägg senare! 
 
Ha en bra kväll allihopa ♥
 
 
 
 
 

IT'S BURNING

Kom just precis hem efter en hård träning på gymmet, sprang 4 km! Fan va det brände i benen, men det var riktigt skönt att få röra på sig! Ska hoppa in i duschen och sedan äta ett perfekt mellanmål efter en träning! Här är en bild på min frukost häromdagen.. Mums!! Föressten, ska ni läsare vara med på earth hour imorgon? Jag ska självklart vara med! ^^
 
 
 

I can see you through the broken glass window

 
Efter skolan åkte jag hem och nördade mig lite med spelet super mario galaxy 2 haha.. Är helt fast på det nu! Och lite senare närmare sex tiden drog jag med pappa till Gränby Centrum för att handla lite nytt till kylskåpet. Tänkte köpa ett par skor men gör det imorgon istället för vi hade inte tid, (åt på ett sjukt gott ställe på Gränby). Där min morbror jobbar så det var kul! Beställde Grekisk slouvaki och det sjuka är att det verkligen smakade som det gör utomlands, bara att värmen saknades men annars var det perfekt! Jag rullade hem sen haha ;-D
 
Har alldeles nyligen kollat på ett avsnitt av PLL och tänkte gå och lägga mig för jag börjar bli förkyld, och det sägs ju att timmarna före tolv räknas så tänkte hoppa i säng nu trots att jag är ledig imorgon. Duktigt va!?? För jag står inte ut med att vara förkyld, det är det värsta jag vet.. Så får jag bra sömn är jag förhoppningsvis på topp imorgon! :-) Godnatt kära läsare ♥
 
 
 

Sex stiliga fest skor

 
Hittade den här sidan som har massor av snygga skor! Som man bla kan ha på bal eller fest! Blev helt fast när jag såg just dessa sex stycken! Så slängde ihop ett collage snabbt för att visa er. Önskade verkligen jag kunde ha dessa! Är lång redan så vill inte se ut som en jätte på stan haha! Men ni som är under 1.70 eller som är precis 1.70 kan ju ha dessa! Jag är 1.75 så skippar nog dessa, men mumsiga är dom att titta på iallafall! Blev kär. Love love love them! :-D

RSS 2.0