VALBORG


Haha.. Undrar verkligen vad vi håller på med här...
Åh vad vacker jag är.

Home

Kom precis hem, det var härligt att få se stugan igen! Påminner mig om att snart är sommaren här. Vädret gjorde även dagen, passade på att sitta och solen och plugga!

Nu ska jag ta det lite lugnt och kolla på en film. Och mysa lite med katterna ♥

Såhär ser det ofta ut nu när hon är här haha.. Ligger i mitt knä varannan timme nästan. Och länge ska hon ligga, haha! Och vrida och vända sig och titta på mig som om hon tänker "sket du i mig nu!? nej de får du inte, klappa mig!" eller nått haha.. Så fort jag gör NÅGONTING annat! :-o Sötnosen då.


Mot stugan

Vi åker iväg mot stugan nu, hörs senare! :-)

Goodmorning

Godmorgon på er! Vaknade nyss pga att det ringde.. Faan. Vill sova längre. Jaja, bara att gå upp! Ska käka frukost, sen plugga lite och sedan så drar vi till stugan för att fixa lite där! Och så plugga igen haha. Rolig helg va? -.- Hoppas iallafall på att det blir dunder på måndag. Annars får någon komma och skjuta mig, tack!

Här är en bild jag tog på mig nyss! Kör på osminkat idag.


MYSER

Ligger och chillar i soffan samtidigt som jag myser med katten haha! Hon är så söt som dyker upp i mitt ansikte och vill kela :-) Det gick nyss en bra film på tv, house bunny! Har dock sett den förr men den är ändå bra. Nu sitter jag och bloggar och då följde min lilla stalker med mig och satte sig i mitt knä... Så nu måste jag sitta här tills hon vill gå, känner mig så taskig som dissar henne annars ;Ppppp

Tog dessa två bilder i soffan! Ska ta lite bilder på katterna imorgon, eller aa iallafall försöka haha. Okej, nu är katten galen, hon typ hoppar och grejer i mitt knä så ska gå till tv:n, puss haha! Vi hörs imorgon

Grattis pappa

Har ingen bild på min pappa, men grattis älskar dig! Nu ska jag dra till honom och fira honom!
Världens bästa papppa ♥

FUCK

Gaaah. Har damp. Måste sitta inne och plugga hela helgen för att jag ligger efter i skolan, blablabla. FUCKMYLIFE. Hatar mitt liv just nu.. Och måste jobba med MATTE av alla fucking ämnen. Hade värsta planerna med en vän och grejer så blir det inte så pga mamma.. :-( Jaja, det här blir min roliga helg! :-D Jag älskar ju att plugga, wiiiii!!! Not.. Asså neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.. Aja, det blir dunder på valborg iallafall ;-) Får tänka så.

Följ mig på bloglovin?

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
Har så himla få följare på bloglovin. Skulle verkligen vilja ha mer! Tror ni att ni skulla kunna vara gulliga och följa mig? Om ni vill, behöver inte känna att jag tvingar er haha ♥ Ni kan även följa mig på facebook HÄR. Godnatt!

Dagens


HIHIHIH

Kom precis hem, min värsta dag idag alltså.. Gick som ett snett träd eller något haha. Gick ända från centralen och hem.. :-( Har fått blåsor av mina nya skor. Fml!! Hatar det. Varför måste man få blåsor!? Jaja, får väl försöka ta hand om mina fötter så mycket som jag kan idag då för imorgon ska hela (skolan?) till biotopia :-) Vet inte vad man gör där men det låter kul hehe.

Om några timmar kommer mammas vän hit med sina katter! :-D Vi ska vara kattvakt åt dom ända tills på onsdag! Detvar ca fyra månader sen dom sist var här. Hihi ååh! Det kommer bli så mysigt!
Nu ska jag göra iordning en protion med flingor och mysa ner mig i soffan! Puss och kram ♥

här är en video på sheila:

j

En bild från i somras

Om jag saknar.. Omg. Ge. mig. SOMMAR!!!!
 

Hemma från jogging turen

Dök precis upp innanför dörren! Vi skulle egentligen joggat i ca en timme men eftersom angela fick så ont i foten så blev det till en halvtimme bara.. Synd! Får springa längre en annan gång :-)

Nu ska jag storstäda mitt rum här hos mamma, damsuga, damma och skura golvet osv! Fan va jobbigt men måste göras tyvär.. :-( Senare blir det grey's anatomy! :-D


Gammal bild men ny redigering.

Drar ut på en joggingtur

Drar ut på en jogging tur med en vän, talk to you guys later! :-)

 

Bild på fina Nina när hon tog en joggingtur en dag!


OMG OMG OMG!!!


RUBRIK

Åh, kommer aldrig på någon bra rubrik! Blir galen haha.. Men hur som helst, kom nyss hem från skolan, hade idrott som sista lektion.. Fett nice men orkade dock inte göra något haha, men joggade lite. Det är så himla härligt väder! Är såå sugen på glass.. Haha, fan att inte glassbilen kommer idag :-( Var fett länge sedan jag köpte något därifrån :-p


Varför kan inte sommaren komma?

Åh va skönt väder det blev sen. Solen stack fram lite! Härligt. Om två veckor så ska jag fota en massa lag igen (som jag gjorde förra året, kanske ni minns?). Dock så vart det jätte varmt då, gick runt i shorts.. Och vad fan nu liksom? Jeans och skinnjacka. Är detta ett skämt eller? Det är ju sju veckor eller nått sånt kvar till sommarlovet och det snöade/haglade för några dagar sedan? Fy på sverige.. Blir ju deprimerad.

Hade jätte trevligt med vännen på stan, vi gick runt och kollade på allt möjligt, tog en fika på stan och så gick vi hem med hög musik i handen. Sommarkänsla fick jag dock! Kanske inte borde få det än??? Jag kom ju hem för några timmar sedan och har bara kollat på film och chillat lite. Nu ska jag ta bort mitt smink och göra mig klar för att sova! Godnatt ♥

Ful jag vet!


Dansa, pausa - Panetoz

Mellandlandar här hemma och sedan drar jag till stan med en vän. Tjarå! Vi hörs


Hatar söndagar

Angela har varit här hela helgen och vi har haft det awesome! :D Hon ska dock snart hem tyvär.. Åh vad jag hatar söndagar. Det är mina ångest dagar haha..

Vet inte vad jag ska göra när hon har gått, tror jag bara ska chilla och typ titta på någon film och ha allmänt tråkigt.. Tog inga bilder från helgen för jag glömde bort att jag hade tagit med mig kameran, fail eller vad? :-p

Nu ska jag städa lite i rummet medans, sedan ska jag ladda hem lite musik! :-)


Bild från igår!

Kom nyss in

Det blev inte som vi trodde, vi drog istället till stan och var där ett tag. Sedan gick vi hem och åt, kollade på avatar (som gick på tv). Sedan såg vi att klockan var kvart i nio så vi var tvugna att springa till bion (kollade på american pie reunion). Filmen var så jäkla skön haha! Trodde inte att dom skulle visa hans k*k när han höll för ett genomskillnigt kastrull lock haha...

Efter filmen drog vi till mcdonalds och hängde där, snackade med folk osv. Gick runt ett tag i stan och prata och skrattade, hade jätte trevligt! Och vid halv ett gick jag och angela och köpte en varsin daim på statoil haha. Och nu är vi hemma!


Gottsunda, nu kommer vi!

Hallå på er! Filmen igår var skitbra! Man önskade ju verkligen att man var där, haha.. :-p

Håller på och gör oss iordning, vi ska iväg till gottsunda och träffa några. Här kommer några bilder från igår:


PROJEXT X - HEMMAFESTEN

Vi bestämde oss till slut för vilken film vi ville se haha! Nu går vi in i biosalongen! :-)

time to go

Drar för att möta Angela nu! ♥

Mobba inte fjortisbilden..


BIO IKVÄLL

Åkte direkt till mig efter skolan och kollade på avsnitt 19 av vampire diaires som vi längtat efter skitlänge nu.. Åh fyfan vilket hemskt väder det är idag! Kändes som om jag skulle frysa ihjäl till döds eller nått..

Ska fixa mig lite nu medans Angela går hem och packar till ikväll, hon ska spendera natten här! Sedan möter jag henne och så drar vi till stan för att köpa biobiljetter.. Hoppas bara att det finns bra platser kvar, eller ens platser kvar överhuvudtaget haha.. Men nu ska jag skynda mig, vi hörs väl senare puss ♥



SÄSONG FINALEN KOMMER FÖRÄNDRA TVD FÖRALLTID

Känner att jag bara måste blogga om det här. Vet dock inte hur många TVD-fans jag har som läser min blogg, men jag tycker det är kul att skriva om TVD så don't care about you're opinion. Och så länge det är min blogg så får jag ju skriva vad jag vill, right? Såg att Joseph Morgan har berättat att säsongsfinalen kommer att bjuda på en "heart stoppning" cliffhanger. Det kommer lämna fansen i ivrigt väntande på säsong 4.
 
"De sista tjugo sekunderna av avsnittet kommer att lämna fansen med sina hjärtan i halsgropen. Man kommer att bli desperat vilja snabbspola för att se det första avsnittet av säsong 4, eftersom det är oerhört dramatisk. Det finns en hel del av chock, och det kommer att förändra The Vampire Diaries-världen för evigt. Du bör vara rädd! Jag tror inte alla det kommer att gilla det, det kommer att provocera en del starka åsikter. Det kommer verkligen få folk att prata, och det är vad vi vill."
 
Själv tycker jag att det låter jätte spännande! Är vääldigt nyfiken, har verkligen ingen aning om vad som kommer vänta! Vad tror ni?
 
PS. Jag har ingen TVD-blogg för er som undrar, utan jag känner bara för att skriva lite om TVD ibland! Har ju en kateogori för det, skapade den när jag insåg hur mycket jag hade skrivit om dom trots att jag inte ens äger en sån fan-blogg. :-p
 
Joseph Morgan fearful of Klaus end in The Vampire Diaries
 

trosor och strumpor

Hittade inte jeansen jag ville ha, så sket i det och köpte trosor och strumpor som jag behöver! Dom överst ser orangea ut pga ljuset men dom är mer peach färgade!


mot stan

slutade precis skolan, nu drar vi till stan för att köpa biobiljett osv! Vi ska se battleship på bio imorgon. :-D


mitt hår x4

Haha. Hade lite tråkigt så tog lite bilder på dagens frisyr. Hade uppsatt för första gången på länge, jävligt skönt när man fick gå i 45 minuter genom stan! Haha när jag var nära hem så tog jag av mig jackan och gick i linne resten av vägen, orka ha skinn mot huden när man är varm..

Ps. Har inte haft på mig adidasjackan idag, utifall ni undrar. Tog på mig den nu för jag frös och den ger mig värme. Hihi :-)



Ja, jag vet att jag har tunt hår och att jag har oranget  underhår + att bådating är fult. Hejdå

The Vampire Diaries Canadian Promo 3x19 - Heart of Darkness

Hittade den kanadeiska promon för torsdagens avsnitt på youtube! Någon har nu laddat upp den. Av någon anledning är den mer avslöjande, förstår inte varför men det är ju ändå skitbra! :-D Stora spoilers i promon, så kolla om du vill veta och vill du inte så rekomenderar jag att du inte kollar!


tre läckra sommartröjor

Det har kommit in så mycket fint till H&M's spring/sommar katalog. Bland annat det här! Kolla tuffa outfiten med magtröjan tex :-) Kan tänka mig den svarta toppen till svarta jeans, klackar, lockigt hår, fin sminkning. Skitsnygg outfit till tex en bio kväll, vardag, fest mm.

Och den söta sommartoppen i mitten kan jag tänka mig svarta shorts för en lite tuffare outfit, eller vita shorts som en liten sötare outift. Beroende på vilka shorts man tar så ska man ha motsatta conversen till. Alltså om du  tar dom vita shortsen, go for the black converse! Och tvärtom. Fy! Vilka läckra outifts :-D Blev ju sugen på alla tre nu ju..

TVD - HUMOR[Crack] #3


Fixa kortet

Har fixat mig lite, ansiktsmask, tränat, duschat, osv. Har pluggat lite också, fett skönt! Snart ska jag ner till stationen med pappa när han kommer hem och fixa kortet! Sedan blir det tv-kväll på schemat! :-)

edit: en minut efter jag skrivit detta inlägg så kom han, nu ska jag laga mat och sedan sminka mig!


släng in en kommentar och gör er själva och mig en tjänst

Fick en kommentar tidigare om att jag bara bloggar om samma saker jämt och att min blogg är dålig, inte lika rolig längre och att jag borde bättre mig osv. Så nu tänker jag be er kära läsare om hjälp! ♥ Vad vill ni se mer utav i bloggen? Vad vill ni att jag ska blogga om? Kommentera, skulle bli jätte glad om ni tog någon minut av eran tid och skrev vad ni vill se mer utav. Kram på er ♥


lolsotrue.com en sida man aldrig glömmer

En gång per dag brukar jag gå in på denna sida lolsotrue.com. Har inte gått in där på några dagar nu, så hittade en del "citat" som jag gillade haha! Asså älskar den sidan, sitter och läser och skrattar varje gång haha.. Det är typ min nya tidsfördriv när jag har tråkigt. Och att kolla på filmer då haha.. Men ni borde verkligen gå in där, sidan är toppen! Man känner igen sig ibland och ibland känner man "Haha aa, livet är ju så" osv. Nu ska jag fixa naglarna och träna lite! Puss på er sötnosar ♥


Scream 4 and Greta surviving summer

Har kollat på dessa två filmer. Scream 4 och Greta surviving summer! Två totalt grymma filmer! Nu ska jag kolla på en till skräckis! Haha, vilket liv.. Men jag får sånt här kick, ibland hatar jag att kolla på film och ibland älskar jag att kolla på film och då kan jag kolla typ hur många som helst! Hehe.. ^^

Karma's a bitch

Kom precis hem, gick själv ända från skolan! Jobbigt och pinsamt eftersom jag råkade snubbla två gånger påvägen haha.. Men kom hem till slut, fan va det kändes! Nu kanske jag har gått ner några kilon? Haha nerå, så snabbt går det inte. Ska ta och packa upp, ska bo hos pappa en vecka nu! Bor varannan vecka hos mina föräldrar om ni undrar.. Sedan ska jag ta något gött att äta och kolla på en film! :-)



Last day of summer

Har precis kollat på den här filmen. Den var ganska konstig, men gillade den! Nu ska jag gå och lägga mig, det är ju skola imorgon.. F*ck my life!! Hatar skola. Måste sjunga för att få betyg i musik och jag är skit nervös för jag hatar min sångröst.. :-( Jaja, får väl trösta mig med att jag slipper sjunga inför alla utan bara inför läraren..
Last Day of Summer Poster Last Day of Summer Poster

hemma..

Hade det soligt hela vägen från hudik till gävle.. Sen blev det grått... Buhu.

Haha ser ut som en bebis...


MYS


JUST NU, UNDER RESAN

Tog precis farväl till mormor och morfar. Men vi får ju snart se dom igen, då dom kommer hit till uppsala i maj någongång! :-D




Packar

Håller på och packar nu. Funderar på att gå ut på en promenad men det skule väl bara bli för stressigt då.. Eftersom att jag alltid är så jäkla seg när jag packar haha, brukar alltid vänta i sista minuten och då springer jag oftast so men galning och letar.. Men ska ladda datorn nu så att jag kan kolla på en film i bilen när vi åker!

Och för er som undrar, ja det är meningen att jag ska vara i ofokus ;PPpp

I DON'T WANT TO COME HOME

Åhnej. Idag åker vi.. Fan, vill inte härifrån. Vädret är på topp och vi har det underbart här borta, riktigt vår väder. Sitter här och njuter på balkongen. Saknar jag snöiga uppsala? Haha gud nej. Föresten, så hörde jag om att någon man var beväpnad med kniv och gick in i stadshuset i stan och dom var tvugna att spärra några delar av stan eller hur det nu var, någon som kan berätta mer om det?


 


Avatar

Godkväll alla läsare! Nu har vi kollat på avatar, mormor tyckte den var jätte konstig haha.. Hon ba "man blir ju alldeles snurrig". Gulliga mormor!  Och morfar sa "filmen med svansarna" haha, vad morfar än säger så kan man aldrig låta bli att skratta, dom som har träffat honom har jävligt med tur! ;-)



Luktar något fantastiskt + baby len hud

Måste bara tipsa om den här produkten. Den luktar helt amazing och man blir baby len av den! Finns på åhlens och kostar 69:- spänn! Tro mig, det är så himla värt det.
 

Peace

Åt precis skitgod mat, som vanligt här i hudik hos mormor och morfar hihi. Och tidigare så tog jag en powernap, haha var jätte trött.. Nu ska jag spela lite kort med nattis, mamma, mormor och morfar! Senare tänkte vi alla kolla på en fantastisk film, som har namnet avatar! :-)

Hihi titta.. Det ser ut som om hon gör peace tecknet!

Lördag

Hallå på er! Vaknade före ett tag sedan. Sitter och njuter med glass i famnen! Mums säger jag, he-he. Får se vad som blir planerat senare idag då, än så länge blir det väl bara att ta det lugnt och umgås osv. Vi tänker spela lite kort senare, haha tradionellt eller vad. ;-) Det är jätte skönt vårväder här! Hörde tyvär att det har snöat i uppsala, haha vill fan inte hem asså..



00.00

Har varit trött nästa hela dagen, så nu är det på tiden att jag lägger mig.. Godnatt folket!


Isabelle, så underbart söt!

GLADA HUDIK

Nu är vi framme i Glada Hudik! :-D Är dock sjukligt trött så tänker nog inte vara uppe så jätte sent idag..

IVÄG

Nu rullar vi iväg mot Hudik..! :-D Hejdåå Uppsala!!!


Fredag den 13e

Såg att det var fredag den trettonde idag, tror det är första gången jag inte haft otur på flera år. Kanske inte ska säga så, för då kanske det händer någt bara för jag har sagt så.. *Peppa peppa ta i trä* Haha, ja jag tror på skrock.. ;PPppp Har mina läsare haft någon otur än då? Brukar ni få otur en dag som denna?



Blond spray

Planerna med Angela ikväll blev inställda för varken hon eller jag kunde. Om ca en timme ska jag, mamma, nattis och hennes ena barn till mormor och morfar. Dom bor alltså i hudiksvall som ni kanske vet? Så jag kommer inte uppdatera så mycket i helgen, för jag vet inte om jag tar med mig datorn eller inte.

Nu ska jag iallafall packa lite och ta något att äta. Vi kanske hörs innan vi sticker, annars får ni ha det så bra ♥

Föresten, har ju sagt att jag ska avfärga mitt "oranga" underhår. Men eftersom att det bara går och göra hos frisören och kostar ca 600 eller mer (och så fult är inte mitt underhår, att det är värt 600 spänn haha), så mamma köpte den här blonda sprayen som ska blecka/blonderna håret och få det skinigt, naturligt och lite solblont! Tycker jag låter helt awesome. Hoppar bara att den funkar...


Fan..

.. Jag har fått en crush på justin bieber. Hehe. Fick det efter att ha kollat på hans film..


Dagens word


Dance again


Slutade halv fem

Jag och Angela bestämde oss för att stanna kvar i skolan. Det blev dock ända till halv fem och nu kom jag precis hem. Ska göra mig iordning lite, sedan ska mamma jag till gränby centrum och köpa en grej, hörs senare! ♥

date med duschen

Ska ha en liten mysig date med duschen nu, puss på er!

saknar oss

Herregud vad jag saknar oss..♥ Alla våra minnen, alla våra äventyr, när vi gjorde allting tillsammans. Det var vi hand i hand. Kommer alltid älska dig. ♥ Glömmer aldrig alla skid minnen vi har, alla sova över, alla basket cuper vi åkt på, du och jag larvade runt och alla blev så irriterade på oss. Men där stog vi, du och jag. Sida vid sida.. :')
 
Och nu är allt det borta.. Det är inte du och jag längre.. :-(

Drar till nattis nu!


Sho bloggen

Sho bre! Vad händer jao? Haha nej driver.. Kanske blev lite påverkad av filmen vi kollade på? ;-) Mamma håller på och lagar mat och efter det ska vi dra till min kusin, umgås, ha det mysigt med henne små barn. Haha, undrar hur många barn jag kommer skaffa när jag blir stor.. Kommer nog inte vilja ha barn förän jag är typ 30 och har levt livet iallafall, fast kanske ska vara försiktig med vad jag säger, det blir ju inte alltid som man planerat you know.. ;PppPp Haha jag är fett random. Men nu ska jag fixa mig lite, ser helt sliten ut (som om jag varit hemma i flera dagar inomhus och ruttnat eller nått haha). Sitter liksom med morgonrock och mitt hår är fett fult. Åh, mamma gav mig nyss en paprika bit! ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR paprika, skulle kunna äta flera hela om dagen. Är det bara jag som känner så? Gillar mest dom röda, sen dom oranga och sist dom gula. Gröna paprikorna är fett äckliga, smakar som papper eller något haha. Asså nej, borde sluta skriva nu.. Ni kommer ju fan bli rädda för mig haha, är alldeles för random och snackar om heeeelt ointressanta saker. Puss, jag älskar er mina läsare ♥


HAHAHA...

 


Bio med skolan

Har försökt med ett videoinlägg i ca en timme nu, tror jag skippar det. Haha.. Kom hem för en timme sedan ifrån bion med skolan, vi kollade på en film vid namn sho bre. När vi stog vi ingången så kollade jag och Angela vilka filmer som fanns att kolla på, vi bestämde oss (helt klart) på att se american pie the reunion på fredag!

Har aldrig kollat på någon av dessa filmer så jag har satt ribban högt, har väldigt höga förväntingar efter reklamen haha.. Nu ska jag gå och ta en portion flingor med mjölk och sätta igång en film :-) Föresten, nu dök solen upp.. Vart har du hållit hus!?


drömoutfits just nu

Åh herregud! Satt precis och tänkte på hur så förjävligt två snygga outfits detta skulle kunna vara! Fan. Haha, vill ha båda jeansen!!!!! Toppen är ju inte bara fööör söt. Måste måste måste HA. Hahaha..
 
 

De bilderna ni inte sett

.. som är ifrån åre! hittade några bilder jag inte visat er.

Haha det är handdukar för er som undrar

HEMMA!!!

Kom hem för några minuter sedan! Åh fyfan vilken ångest jag får när jag sitter på tåg så länge, hade så jävla tråkigt i hela sju timmar haha :-( Så kunde inte sluta gå fram och tillbaka till resturangen..

Tog inte med mig kameran upp i backen för jag orkade inte, ville passa på att åka liksom. Men jag ska kolla vad jag har för bilder att visa senare! För nu vill jag bara ta det lugnt och kolla vad jag missat.. Åh, vill tillbaka men ändå inte för det är skönt att komma hem igen. Men alla jävla problem försvann när vi var där.. :-/ Å det var så härligt att åka skidor, man känner sig som en fri fågel! :')

Härligt var det iallafall att bada sista dagen. Seriöst, åre har sveriges bästa bad! Fyrishov är ingenting jämtfört med åre. Nu kommer jag låta ur töntig, men rutchbanan i åre är den härligaste! Den är alldeles kolsvart innuti med skit coola effekter och man ser ingenting när man åker (dessutom åker man utomhus i rutchbanan), man åker ut och kommer in igen.. Och man åker så jävla fort också! Känslan är grym hehe :-D


Lovely

Det har varit helt underbart idag, vädret helt okej och vi har haft stört kul! :-D Kom precis hem från ICA efter att ha köpt lite frukost osv, imorgon kanske vi kommer bada på holiday club. Men nu ska vi käka, uppdaterar mer senare!


Pausar i stugan, drar snart ut igen


Haha ful, Angela typ bildbombade mig... :-(


NU DRAR VI UT I BACKEN!

Haha, redo och peppade för att åka ut i backarna! Får väl se vilka Angela vågar åka i då haha.. Den fegisen. Ha en bra dag allihopa! :-)




RIGHT NOW

Kom precis hem från affären, nu ska vi göra lite mat! Och sedan kolla på en film och mumsa i oss lite popcorn. Haha ser ledsen ut på bilden...


FRAMME!

Äntligen är vi framme! Sov dock knappt någonting inatt så hoppas verkligen att jag orkar med dagen!


Nu är vi påväg!

Nu drar vi till ÅRE! Hörs väl när vi kommit fram! :-D

4e april 2012

Godmorning bitches! ;-) Idag är det en ny dag! Ställde klockan på tidigt idag för att jag ska ta det lugnt och tänka på vad jag ska packa med. Gillar inte alls att pack-stressa för det slutar alltid med att jag glömmer något viktigt.

Ska slänga i mig en frukost nu och senare ska jag väl ringa Angela! Vi hörs ;-)



Chokladbollar

Har suttit i ca två timmar nu (sammanlagt) med chokladbollarna haha! Gjorde dom pytte små för jag tycker dom ser så söta ut då ^^ Och en dels för att det blir roligare att äta och mer praktiskt att ta med sig imorgon på resan!

Pappa gick nyss och skulle träna. Snart börjar desperate housewifes och vid tio börjar GCB! Så det blir full tv kväll haha. Mysigt värre! Kommer nog tjocka i mig lite chokladbollar då också. Alltså nej, kan knappt fatta att detta är desperate housewives sista säsong!!! :-( Dom har ju varit med oss i åtta år nu...


dreglar

Åh. Jag dreglar! Har hittat en helt underbar sida med underbara iphone cases. Om jag bara hade en iphone... ♥


-


sitter i pyjamasen

Kollade precis på ellen degeneres show där hon firade justin biebers 18 åriga födelsedag med honom! Haha, han fick träffa ett jätte stort fan som hade åkt till ellens show i en låda, hon visste inte ens vart hon skulle haha.

Blir alltid så glad när jag ser hans fans träffa honom! Haha stor ler som en idiot. Men är ju glad för deras skull :-) Nu ska jag göra iordning lite lunch till mig själv och sedan tänkte jag ställa mig och baka något. Älskar att vara ledig!

Imorgon vid midnatt åker vi till åre som ni säkert alla vet, kommer ta med mig datorn. Men jag vet inte hur mycket täckning det finns där så vi får se hur det blir med bloggningen. Kommer väl ändå bli ganska trött efter att åka skidor också, så det blir det nog att vi tar det lugnt och kollar på någon film eller så. Juste, vi måååste besöka chockladfabriken dom har där! Den är helt amazing!

Förhoppningsvis, tar jag med mig kameran i backen någon gång. Alla andra gånger jag varit i backen och kollat på den fina utsikten har det alltid fattats en kamera haha, så nu ska jag fan få bild på den fina utsikten! Kanske tillochmed är snäll och visar er hur vår stuga ser ut där som vi äger? :-D

Bild för någon dag sedan.

Nya converse: vita låga

Köpte nya converse! Vita låga den här gången :-) Äntligen! Haha mina andra blev så jävla slitna och såg helt ruttna ut. Men in med det nya och ut med gamla som man säger ;-)





Nyttigt värre

Direkt när jag kom hem så laddade jag på med lite banan och äpple! Haha känner mig faktiskt nyttig idag, donät know why! Ska snart visa vad jag har köpt :-D


Klar

Hej mina solstrålar! ;-)

Haha ni måste trott att jag typ dött eller något igår haha.. Men glömde helt bort bloggen! Och kameran för den delen.. Så det blev inga bilder från kvällen, men kul var det! Vi slaggade här. Jag blev precis klar men ska bara klä på mig och sedan gå ut och så kommer pappa och hämtar mig. Vi ska köpa nya skor till mig och en skidjacka. :-D

Hörs senare!

 


lolsotrue.com


1 april 2012

Heeej! Åh vad jag har längtat efter april! Snart smäller det. ♥

Äntligen är vår månaden här. Right? Vaknade runt 8, men somnade om till elva. Skönt! Idag ska jag träffa en vän, får se när det blir för hon skulle göra ett ärende först! Och jag kanske också borde göra det, bla städa mitt bombnedslag som kallas rum.

Mamma har precis klippt topparna på mig och klippt upp håret lite. Vill ju inte direkt ha jämt-klippt hår som man hade när man var liten. Det är inte fint alls! Håret bara hänger osv.. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och göra mig fräsch och sedan klä på mig och städa rummet!

Nya favoritlåten


RSS 2.0