Banana waffles and hearts

Åt det här mumsiga till lunch idag, det var hur gott som helst. Provade på att göra banan våfflor för första gången, det gick sådär haha men bättre lycka nästa gång! Nu ska angela och jag åka iväg och hämta hennes bikini för imorgon åker vi till fjällnora med gratis bussen, kram ♥
 

Gårdagens outfit

Här har ni lite bättre bilder på gårdagens outfit! Trivdes grymt bra i den, det var konstigt nog hur varmt som helst på kvällen så det var jätte skönt med shorts verkligen. Om ni undrar vart kläderna kommer ifrån så får ni gärna fråga.
 
Ps. Mitt virus är borta nu på datorn, puuh...

Virus

Min dator har fått virus i sig och är blockerad så jag kan tyvärr inte blogga förrän den har fixat sig... Hoppas den klarar sig, vill verkligen inte att mina bilder ska försvinna för jag har ingen back up :(

Kanske hörs senare! Kram


RED NAILS

Jag älskar att måla naglarna i färger! Speciellt rött, I love love love it! Det är så fint när man kollar ner på händerna och det lyser, hihi. Måste köpa fler nagellack, som vit och ljusrosa och blå! Har bara 2 nagellack och det är ett rött och en till som är genomskiljnig hehe. Alla andra tjejer har ju liksom minst 100 stycken, så jag måste försöka komma ikapp haha. 

KLADDKAKA OCH FILM

Nu sitter vi i soffan med kladdkaka, bär, grädde, doppade bananer i mörk choklad och en film! Hur mysigt som helst med mina brudar ♥ Vi kommer antagligen somna efter filmen haha så vi hörs imorgon.
 
 

IL FORNO ITALIANO

Våran favorit resturang ♥
Atllså... Den där maten... Finner inga ord...
Suddig bild jag vet men dom var så söta så jag var helt enkelt tvungen.
 
Kom just hem från stan, vi kom iväg runt sju fast vi skulle kommit iväg runt fem. Haha som vanligt så blir vi alltid sena. Vi gick runt jätte länge på stan och letade efter en bra resturang tills vi kom på att det finns ju en sjukt bra restaurang i närheten av carolina backen. Maten var hur god som helst, beställde samma som sist och jag bara frossade i mig allting haha. Nu ska vi baka kladdkaka, muuums!

RED NAILS + GOLD AND CURLS

 
Såhär ser jag ut ikväll! Kör på lockar, guld, röda naglar och blommigt plus mina levis! Fler bilder kanske kommer senare, får se om jag lyckas få några bra. Nu ska jag ut och möta brudarna så ska vi dra ner på stan och äta på någon resturang, ha det så bra allihopa så hörs vi senare! 

Hallon smoothie

Tog lite färska hallon, fil, proviva och lite mjölk så vips blev det en perfekt uppfriskande smoothie! Nu ska jag fixa mig inför ikväll, ska nämligen fira bästis som fyller 17 år idag ♥

BLACK AND GOLD

Här är min nya väska, svart med guldiga detaljer. Köpte den för några veckor sedan för bara en 50 lapp. Den är hur billig och väldigt snygg för sitt pris! Älskar att den är enkel och passar till det mesta. En ny favorit!

Träningspass med bästis

Hej på er! Kom just ut ur duschen efter att ha varit på friskis och svettis och kört ett träningspass med bästis. Det gick lite sådär, var öm i musklerna så hade inte så mycket ork men jag försökte göra mitt bästa ändå... Tog nyss en banan i väntan på mat. Mamma ska snart hämta upp mig och så åker vi iväg till stugan och grillar! Fan va gott. Det kan jag verkligen behöva efter träningen, god sallad med grillning och fint miljö samt skinande sol! Låter perfekt i mina öron iallafall, hihi.
 
 

Chill dag

Precis som det står i rubriken så har jag bara haft en riktig chill dag idag, har degat i soffan framför en serie och mat haha. Har inte haft någon ork alls till att ens gå ut, men tänkte faktiskt svänga förbi pappa en snabbis och hämta lite saker som jag behöver.

Imorgon skulle jag och brudarna egentligen åkt till fjällnora och sen grillat men det blev ändrade planer så det ska vi göra en annan gång istället! Kommer iallafall börja min morgon med att köra ett träningspass med Angela imorgon.

Bilden nedanför var min middag idag, alltså jag har otroliga cravings för thai mat.


SVAR PÅ FRÅGOR

- Använder du ask.fm?
Nej, är det något jag borde tycker du? 
 
- Har din glugg mellan tänderna växt igen?
Jajamensan, äntligen säger jag bara! Hade dock inte tänkt på det innan du nämnde det så tack ;)
 
- Hur lång är du?
Jag är 1.76 cm!
 
Hur gammal är du?
- Jag fyller 16 nu 8:e augusti.
 
- Har du videofy.me? Skulle vilja följa dig isåfall! Har hört att du lägger ut bra mat videos haha ;)
Ja det har jag! Tackar, kul att höra. Kommer dock börja med andra slags videos också. Så det kommer en bli en stor blandning. ---> http://videofy.me/janelle
 
- Favorit skor?
Mina svarta ballerina!
 
- Favorit jacka? 
Min jeansjacka.
 
- Skulle du kunna filma en "one day of my life" video? :)
Det skulle jag säkert kunna göra!
 
- Hur gör du för att få sån fin hy?
Jag gör inget speciellt, jag tvättar ansiktet noga morgon och kväll med apotekets oparfymerade tvål. Rekomenderar den verkligen! Kan visa bild på den någon gång. Kallvatten är även väldigt bra för hyn (återuppfriskar hyn och torkar ut finnarna), man ska absolut inte tvätta ansiktet med varmt för det gör raka motsatsen.
 
 
 
 

You light up my world like nobody else

Hej nu är jag hemma igen! Ovan ser ni lite bilder från idag.
 
Var i stugan med mamma och senare kom mormor och morfar, blev hur glad som helst när dom kom! Morfar är verkligen världens roligaste människa som finns och mormor är världens sötaste. Vi satt ner och pratade, fikade lite och åt sallad som bestod av gurka, tomater, vitkål, äpple, melon, rädisor och bulgur samt grillad kyckling. Så himla gott!! Åt tills jag inte fick i mig något mer hehe. Mat är något jag aldrig kommer kunna sluta älska! 
 
Nu är jag hur trött som helst, och imorgon ska jag träffa bästis, får se vad vi hittar på! Känner för att åka till fjällnora igen eftersom det tydligen ska bli jätte bra väder men vet inte hur vi skulle kunna komma dit haha. Det kanske ordnar sig eller så drar vi väl ner på stan och lunchar! 
 
Hoppas ni har haft en bra dag, godnatt allihopa ♥ 

Påväg mot stugan

Nu åker jag med mamma ut till stugan, det är ju sjukt fint väder ute så varför bara sitta inne? 
 

26 juli 2013

Godmorgon på er! Jag sitter och käkar lunch framför Teen Wolf denna förmiddag. Skulle egentligen ha tränat nu på morgonen men jag var helt slut och hade verkligen ingen ork, så jag har bara suttit och latat mig framför datorn. Har kollat på lite kläder också som jag funderar på att beställa men får se när det blir. 
 
Nu ska jag forsätta kolla för det är hur spännande som helst! Älskar verkligen karaktärerna i den här serien, speciellt en av dom hehe... Vi hörs senare!♥
Bulgur med stekt korv och grönsaker, mums!
 

The day in Fjällnora

Nu har vi precis kommit hem ifrån badet, det var hur mysigt och roligt som helst. Vi badade, solade, åt god sallad och pratade samt skrattade rejält. Det var jätte snällt att vi kunde åka gratis buss, hoppas att det blir fint väder nästa torsdag med så vi kan åka ut dit då också. 
 
Eftersom solen inte är helt borta än så tänkte vi gå ut och mumsa på lite melon bitar i det fina vädret! 

The beach

Två bilder från Gotland (tidsinställt inlägg)
 
Nu ligger jag och brudarna på beachen och solar och badar lite. Vi har tagit med oss fullt med jordgubbar och annat gott istället för att köpa här, smart va? Det blir som en egen liten picnik. Mysigt värre!
 

Mot fjällnora

Nu sitter vi på gratis bussen påväg mot fjällnora! Har tidsinställt ett inlägg till er som kommer dyka upp på bloggen snart :)


Mer Gotland bilder

Det finns verkligen inget godare en choklad glass
Jag skrattade för det blåste så mycket och vi försökte ta en fin bild men mitt hår bara flög framför mitt ansikte hela tiden haha
 
Här har ni lite fler bilder från Gotland. Har hur mycket som helst, kanske kommer mer någon annan dag. Förstår inte hur jag inte kan ha åkt till Gotland tidigare, det är en sån fin ö. Vit strand, mörk blått glitrande hav, fina pastell hus med blommor på väggarna, sten murar, fina ute fik, massor med glass man kan äta, musik som spelades här och var, fint väder, allt är så himla underbart! Folket kanske inte är toppen, för jag tyckte att dom jobbade i butiker och apotek m.m såg skit sura ut, som om de tänkte "ta det du ska ha och stick". Haha men hur som helst, vill verkligen dit fler gånger! Eller snarare, jag MÅSTE dit och SKA dit hehe. Sveriges vackraste plats♥
 
 
 

Frukost + pretty little liars

Sitter i soffan och kollar på pretty little liars, det är jätte sorligt just nu men även spännande så ska fortsätta glo på datorn och äta min frukost.

Tidigare var jag ute och joggade i det fina soliga vädret, hur skönt som helst.


My day

Hej på er! Angela och Yrsa har precis åkt hem, vi kollade på filmen Ego och åt lite naturgodis. Alltså, jag tröttnar aldrig på mina älskade cockos toppar. Vi gick tidigare på Gränby Centrum och kollade lite på kläder och pratade om allt möjligt, sedan gick vi till kvarnen och köpte Aloe Vera drycker som vi är så himla besatta av, får verkligen inte nog! Dom smakar så färskt och gott, såklart hehe. Och så gick vi hem till mig och slog på en film! Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Switched at birth, hörs imorgon.

Summer Outfit

Här ovan har ni en perfekt sommar outfit! Den är stilren, snygg och färgglad men ändå rätt så enkel. Älskar't!

23 juli 2013

Kommer aldrig på någon bra rubrik, så nu får den bli tråkig. Kom precis innanför dörren efter att ha varit ute på en morgon promenad i det blåsiga vädret. Trodde verkligen att jag skulle flyga iväg ett tag, haha.

Nu ska jag göra frukost som kommer bestå av havregrynsgröt med mjölk och färska bär samt äggröra. Så himla gott.


Blonde hair

Såhär ser mitt hår ut just nu. Det är lite mer solblekt än vanligt, så jag har äntligen blivit av med min hemska utväxt, yay! Men jag vill så gärna göra något mer med mitt hår, som tex slinga det lite. För jag vill inte riskera att bli missnöjd som jag jämt blir efter att ha färgat håret.Så antingen vill jag slinga det ljusare eller mörkare, men kan inte riktigt bestämma mig hur jag ska göra! Någon som har en åsikt?
 

Lace and floral

Här är min nya pyjamas som jag nyligen köpt! Köpte den för bara 50 kronor och den är hur skön som helst. Dock lite stor så jag ska försöka sy in den eller något, men annars är den hur fin och skön som helst! Älskar den. Kommer använda den hur mycket som helst, vill bo i den.♥
 

I like the lights in my hands

Bild jag tog i Gotland
 
Idag är det måndag och en ny vecka, jag började min dag med en pw innan frukost, hur skönt som helst i det fina vädret. Och nu när jag äntligen har träningsshorts så känns det mycket skönare att träna ute och svettas. Åt nyss en sen frukost framför tv:n och ska nu städa rummet lite, dammsuga m.m för det behövs verkligen, har inte gjort det på evigheter och det ser inte fräscht ut alls. Får se om jag hinner kolla på något avsnitt av Teen Wolf också. Videorna hakar upp sig ibland och då måste jag sitta och vänta vilket inte är så kul.. Och då brukar det bli att jag struntar i det, vilket är synd för teen wolf är helt klart min nya favorit serie. 

Brunch

Blev lite sen frukost eftersom jag kom iväg så sent och glömde bort tiden. Men nu har jag precis gjort iordning min brunch! Banan pannkakor med hallon, vinbär, björnbär och blåbär med keso ovanpå. Hur gott som helst, ska slå mig ner framför tv:n och mumsa i mig det här nu. Hörs senare!♥
 

Out for a run

Nu drar jag ut och springer! Ska bara dricka lite innan för jag är hur törstig som helst, har börjat blivit det på sistonde. Förstår inte hur jag inte kunde tycka om vatten förut? Jag drack mjölk istället för vatten när jag var törstig, hur knasigt som helst. Jaja, nu ska jag ut innan solen går ner.
 

NEW IN

När jag var i London så köpte jag dessa hetingar! De är hur sköna som helst och sjuktligt fina, är hur nöjd som helst. Älskar den här färgen på skor ♥ Ska bli så roligt att få gå ut i naturen och springa med dom! Det var på rea också, tror de gick på 200 men skulle egentligen kostat en tusen lapp, riktigt grymt kap. Kommer känna mig så fin när jag springer med nya fräscha skor!
 

Hemma från Gotland

Hej på er! Nu är jag tillbaka från Gotland som var hur härligt och mysigt som helst! Solen stekte på alla dagarna och himmlen var blå och fin. Vi solade, badade, skrattade, åt mat, mumsade på glass, drack massor med vatten (det var sååå varmt). Och hade en jätte underbar halv vecka i mysiga Gotland! Och alltså, tofta stranden är magisk! Sanden är lika vit som den är utomlands och lika mjuk också. Det var skönt att den inte var lika varm dock för jag tycker inte alls om när sanden man går i är varm för då får jag panik haha. Fötterna bränns och det är ingen känsla jag gillar, så tofta var perfekt för mig! Förutom att jag brände mig nästan överallt som den typiske svennen jag är. Och havet är ju inte lika turkost, men det var den finaste stranden i sverige och det kändes faktiskt som om jag var utomlands, vilken känsla alltså!
 
 

New in - bikinis

Här är några bilder på mina nya bikinis jag fick mig med hemifrån London! Är hur nöjd som helst, älskar de alla, de var billiga och så sjukt fina. Ett riktigt KAP om ni frågar mig! Har ni någon favorit?

I'm home!

Nu är jag hemma i sverige! Har inte alls längtat hem, bara efter mina vänner och familjen men inte miljön alls. Efter att ha varit i en av världens största städer så har jag insett att jag älskar stora städer. Ioförsig så skulle jag aldrig stå ut med att inte hitta överallt osv men man vänjer sig ju faktiskt efter ett tag. Nu ska jag packa upp väskan och städa rummet som är så sjukt dammigt och stökigt! Senare ska jag möta mina små dvärgar haha ♥
 
Två bilder på mig från när vi åt på världens godaste resturang! Tyckte det var så fint dekorerat med blommorna så bad pappa ta lite bilder. 
 

Strawberry sunday

Jordgubbar måste vara något utav det godaste som finns! Nyttigt och hur jäkla gott som helst. Man tröttnar ju aldrig heller. Sitter på hotellrummet och käkar lite jordgubbar samt kollar på tv och lyssnar på lite musik. Gick upp senare idag eftersom att det är sista dagen och vi ska bara chilla, inte göra så mycket utan kanske gå ner till sightseeing båtarna och sätta oss på någon av dom. Eller så kanske vi sätter oss på London eye! Låter jätte spännande, får se vad det blir! Vi hörs senare ha det så bra ♥ 

Outfit

Här ovan har ni två bilder på hur jag har sett ut idag! Köpte klänningen för några dagar sedan och tycker den är hur somrig som helst! Sjukt bekväm är den också, älskar den! Nu ska jag kolla lite på tv och äta lite nötter. 
 
 

Saturday

Jag är ledsen att jag bara hinner göra ett inlägg per dag, det gör bloggen tråkig men jag hinner inte... Vi kliver upp vid 9, äter frukost, fräschar upp oss lite och sedan drar vi ut till stan och i en sådan stor stad som London så blir man kvar en hel dag hehe. Och när vi väl kommer tillbaka till hotellet så är jag alltid så himla trött och vill bara ligga i sängen och kolla på tv.
 
Idag ska vi ta det lugnt och det blir ingen shopping idag, utan vi ska mest ut och besöka foto utställningar och gå runt i stan! Man får ju passa på att njuta av den fina utsikten och det fina vädret när man har chansen. Åh, vill verkligen inte hem! Det är så himla mysigt här, shoppingen är alla tjejers dröm, maten är gudomlig, frukosten är helt magisk, bacon, bönor, ägg röra och toast. Mmm, blir hungrig jag bara tänker på det. Och staden är så himla fin, speciellt på natten! Alla hus bara lyser och ååh... Jag är kär i London haha!
Det var mycket godare än vad det ser ut, det här var en ersättning istället för mitt favoritställe som var stängt den dagen. Och blodpuddingen kan vi alla låtsas om som att den inte är där.
 

Friday

Idag ska vi ner till oxford street igen för det var så himla många affärer man inte hann gå in i! Och vi ska även till Wiestfields om vi hinner. Där bla Victoria Secret finns och Hollister, så det ska bli roligt att åka dit. Jag kommer vara där över hela dagen så kommer inte blogga förän vi kommer tillbaka till hotellet igen, vilket antagligen blir på kvällen så vi får höras imorgon helt enkelt! 
 
Nu ska jag duscha, sminka mig och gå ut för att käka frukost! Det är hur härligt som helst här, det känns som om jag är i ett varmt tropiskt land för att det är så varmt men samtidigt som att jag är i en shopping stad! 
Häromdagen tog jag en bild på hur tower bridge ser ut på natten! Hur fint är det inte? Det är mycket finare på långt håll dock.

Oxford Street

Herregud. Vilken dag! Haha. Den har både varit underbar och jätte rolig, har handlat en del men det blir mer imorgon. Men alltså, jisses hur mycket människor det var överallt och hur många våningar! På topshop var det liksom tre H&M butiker på en våning haha, så stort var det. Och sedan fyra våningar, plus massor av vakter och det var proppat alltså. Hittade inte så mycket där (eller jo men mest fina linnen) köpte två, för alla hade samma modell men olika färger, och det kändes lite onödigt att komma ut med fyra toppar som har samma modell men olika färger hehe. Sedan gick vi runt lite och det fanns så mycket fint på Bershka! Älskar den affären, men köpte bara en topp därifrån som jag ska visa! 
 
Vi åt även på Angus Steak House som jag hade fått tips om, det var hur jäkla gott som helst! Finns inte ens ord för hur gott det var. Åt tills jag blev proppmätt och inte fick i mig något mer. Ändå fick jag i mig en jordgubbs milkshake sekunden efter, men jag antar att vi alltid får plats med lite godsaker i magen hihi.
 

Goodmorning!

Godmorgon hälsar jag ifrån London! Har precis klätt på mig och fixat mig. Tänkte bara säga att nu går vi ner och käkar frukost, vet inte om jag hinner blogga innan vi drar in till oxford street där det finns massvis med affärer! Vi hade tänkt shoppa loss idag, om vi hinner haha... I vissa affärer blir man ju kvar i två timmar för att man hittar så mycket, och sen när man provat kläderna (vilket är en halvtimmes kö till) så kanske man inte vill ha allting heller. Men vi får se, annars hörs vi ju senare när vi kommit hem från shoppingen!
 
Ha det så bra, hoppas ni ha lika fint väder som vi har här borta ♥
 

Lite Notting Hill bilder

Det var så himla fint i Notting Hill! Alla hus var antingen blåa med blommor på balkongen eller kritvita med alldeles gröna träd utanför, eller så var de regnbågsfärgade. Alltså åh vilken dröm stad! Jag älskar London! Shoppingen är hundratals gånger bättre, affärerna är 10x så större och det är 100x så mycket mer kläder att välja bland! Dessutom så är staden stor, vilket jag har insett att jag älskar! Och här är alla trevliga också, så fort man råkar putta till varandra eller komma åt någon så säger dom jämt "oh i'm sorry!" vad säger vi i sverige? Antingen ingenting eller typ "men gud". Och för att inte tala om hur det ser ut på natten, tower bridge är helt magisk och the shard med. (Ska visa bilder senare) Alltså nej, jag tror jag är kvar här haha, vill inte tillbaka! London är verkligen en charmig stad. Och sista bilden, var SÅKLART bara tvungen att prova på Frozen yoghurt! Och om det var gott? Skojar inte, har aldrig ätit godare, en stor bonus att det är nyttigt också!
 

A lá English Breakfast

Kom just upp från den engelska frukosten! Jätte gott var det, dock tycker jag att dom snålade lite. Trodde de skulle ha fler alternativ när det gällde frukost buffén, så jag blev väldigt besviken faktiskt. Men det var gott ändå, och man kan ju faktiskt äta frukost på fler ställen i närheten så det funkar ju också! Nu har vi lite bråttom så jag ska inte skriva så mycket mer. Ville bara slänga in en hälsning och berätta vad vi gör och vad vi ska göra. 
 
Ha det så bra, så hörs vi senare då jag förmodligen har mer att säga!
 
 
 ps. det här inlägget skulle publicerats tidigare! men pga internet problem så blev det inte så...

På hotellet igen

Hej på er! Hur har ni haft det? Själv har jag haft det toppen, nu är vi tillbaka på hotellet efter en hel dag ute i staden. Jag är helt slut efter att ha gått hela dagen, känner inte ens av mina fötter längre. Känns som om jag har tappat dom haha. Vi började dagen med att gå förbi London Bridge, som ni ser på första bilden, såklart. Visst är den fin?! Ni ska bara se hur den ser ut på natten! Den är helt magisk.
 
När vi kom in till stan så gick vi runt lite, kollade mest runt på själva London, inte några affärer utan i njöt mest av vädret som var strålande sol, blå himmel och lite vind. Hur mysigt som helst! Vi satte oss på en resturang och jag beställde bacon inlindad i kyckling med chips (dom kallar pommes fritz for chips där konstigt nog) som var hur jäkla gott som helst. Har en känsla av att alla mina dagar på gymmet/ute kommer vara slöseri efter den här London veckan haha, onyttig mat vart man än kollar... Hoppas jag överlever ;)
 
När vi hade ätit klart så tog vi tunnelbanan till Notting Hill, det var så himla fint där! Husen var färgade i regnbågsfärger och det var små butiker längs vägarna med allt möjligt som tex smycken, antik, souvieners, kläder och tavlor m.m. 
Och så måste jag bara säga att det var rätt så kul att se detta runt varenda hörn haha...
Eftersom att det krävdes ben för att gå haha (och energin tog slut ibland) och jag behövde påfyllning så åt jag en sådan här mums bit några timmar efter lunch.
 
ps. Det här inlägget skulle publicerats tidigare! Men pga internet problem så blev det inte så...
 

Day #1 in London

Igår kväll när vi kom fram så gjorde vi inte så mycket i staden utan vi mest gick runt för att kolla lite och sökte på internet vart allting låg m.m. Nu ska vi ner till frukosten och ladda vår energi med frukost för att ge oss ut på en hel shopping dag i London! Vi kommer åka ut till Notting Hill först, får se om vi hinner med mer för vi ska nämligen på en musikal vid 8 slaget. Ska bli hur roligt som helst! Älskar musikaler, och jag ser verkligen fram emot den här eftersom att det är en Mamma Mia musikal! Vi har även en på fredag också, som är en musikal om The Lion King! Det ska verkligen bli intressant att se! Nu ska jag byta om och så ska vi bege oss ut :)
Bild från igår kväll när vi hade kommit fram till hotellet.
 

Framme i London

Nu är vi framme efter många om och men, haha vi gick vilse osv men nu är
vi på hotellet! Hotellet är sjukt mysigt och hotell rummet är underbart med världens finaste utsikt!

Just nu sitter vi på en restaurang och jag ska prova på engelska jordgubbar som tydligen ska vara godare än svenska, hmm... Är lite tveksam men vi får väl se! ^^


I luften

 
Har suttit på flygplanet ca en timme, sitter ytterst bland de tre sätena. Världens sämsta platser tyvärr, och jag har precis läst ut min tidning så jag börjar få panik... Måste ha något att läsa/göra. Internet funkar men det är segt och jag vet inte vad jag ska göra på mobilen haha. Och datorn orkar jag inte sitta vid eftersom att min är full med virus och är hur seg som helst. 
 
Ska bli så skönt att komma fram sen, för det är hur torterande som helst haha. Hoppas vårt hotell är fint och mysigt! Men jag hoppas mer på att sängarna ska vara bekväma. Jag tycker det är så dåligt när hotell har hårda sängar! Men bilder får ni se senare och även en video som jag har spelat in ändå från Uppsala till flygplanet, nu lät det som om den är hur lång som helst men den är bara någon minut. Dock sk a jag spela in mer när vi kommer fram. Jaja, jag skriver senare! Ha det så bra. 

Nu lyfter vi!

Nu sitter vi på planet! Alltså apropå det, en av de bästa sakerna jag vet är känslan när planet lyfter... Det är något jag alltid ser fram emot hehe. Förutom tillbaka resan, för den är aldrig rolig. När man ska hem till sverige igen liksom... Men det kittlas så mycket i magen och man känner verkligen att planet lyfter! Så coolt :) Och för att inte tala om utsikten! Älskar att flyga igenom molnen, haha nu låter jag lite töntig men det får jag göra då. 
 
Bloggar antagligen imorgon bitti (om jag har internet) för jag kommer säkert vara sjukt trött när vi är framme i London. Ha det så bra i sverige allihopa, när jag kommer tillbaka från London så sticker jag och bästis till Gotland i några dagar hihi ♥

London

Tänk att jag åker hit ikväll! Planet lyfter 17.40 så vi måste vara där 1 och ½ timme tidigare för att gå förbi kontrollen och lämna in bagage osv. Ska försöka tidsinställa några inlägg utifall jag inte skulle ha möjlighet till internet, men vet inte om jag hinner. Har inte ens börjat packa än! Haha så typiskt mig att vara ute i sista minuten, jag vet. Synd att det är så fint väder när jag ska packa och fixa m.m hela dagen, kommer inte hinna njuta av det soliga vädret alls. Får hoppas på att det blir fint väder i London istället! 
 
Det ska bli så sjukt härligt därborta, shopping, god mat, sight seeing, den engelska frukosten, alla fina ljus på kvällarna, alla fina foton jag kommer få, att vandra runt i en stad jag aldrig varit i förut och uppleva den engelska staden! Ska bli så himla kul :)

On top of the world

Bästis och jag i parken ♥ 
Brudarna påväg till parken med jorgubbar och choklad ;)
Såhär gott såg det ut och det var så gott också!
Picknik ute i solen 
Bilden säger väl det mesta? 
Ni får alltid mig på så bra humör mina brudisar!
Haha "lilla" jag som knasar mig
Det är många bilder på när vi hänger i den här stången haha...
Här är lite bilder från dagen! Resten kanske ni får se en annan gång! Fan så mysigt och kul vi har haft det idag, vädret var rätt så bra, vi hade picnik och skrattade och tog helt knasiga bilder. Vi har även lagat mat tillsammans och spelat in en massor av roliga videos tillsammans och bara klantat oss som alltid. Och nu sover vi över här hos mig och ska kolla på en film på nattkvisten haha. Världens härligaste dag har det varit idag :)

Jordgubbar och choklad är kärlek♥

 
 
 
 
Jag och brudarna har precis varit förbi affären och vi köpt choklad och smälte! Yrsa hade med sig jordgubbar och jag hade lite hemma också så det är väldigt mycket jordgubbar haha. Nu ska vi precis ut i det soliga vädret och sitta på gräset och ha det allmänt mysigt. Ha det så bra så hörs vi senare! Kommer förmodligen lägga upp en massvis med bilder då. 
 
 

How I make my own muesli

 

GUIDED BY A BEATING HEART

Tyckte det skulle vara sjukt skönt med sovmorgon nu efter mitt sommarjobb, men dagen började med att en fluga surrade och satte sig på mitt ansikte och jag blev livrädd för varje gång och kunde inte somna om så jag vaknade runt sex och låg kvar i sängen till åtta då pappa vaknade. Vi gav oss ut på en cykeltur på morgonkvisten (hade hoppats på fint väder men såklart så blev det inte så). Men det var mysigt ändå. Inte så många människor ute och det föredrar jag haha. Har slutat att gå till gymmet helt nu på sommaren, kommer bara vara där på vintern och hösten möjligtvist. Tycker det är så onödigt att springa på löpband inomhus när det ändå är väder för det nu liksom. För jag styrketränar ändå alltid hemma oavsett årstid. 
 
Förresten, det var några som ville ha tips på hur man gör en egen müsli och jag bestämde mig för att det kunde vara kul att visa hur jag gör. Dock gör jag ju olika varje gång men jag tänkte att jag kunde visa vad jag hade i min egna müsli idag! Så håll utkik! 

WANTED / FASHION

 
 

Dagen

 
 
Mmmm... Jag behöver väl inte ens säga att det var obeskrivligt gott? Att äta mat hos mormor och morfar är som att sväva på rosa moln. Grönsaker tillsammans med mormors egen gjorda lingonsylt, kött och köttbullar samt potatis. Alltsååå ååååhhh va GOTT! ♥ 
 
Tänkte berätta lite om dagen, först så åkte vi förbi mormor och morfar och åt lunch tillsammans med dom och moster, sedan så åkte vi iväg till stugan och åt jordgubbar och melon med mammas vänner. Hur mysigt som helst i eftermiddags solen som sken värme på ryggen. En av mammas vänner har ett barn som heter Isabelle och är hur söt som helst! Och vet ni vad som är så coolt? Hon har ett jätte brunt öga och ett jätte blått! Har aldrig sett det på en människa förut, hur häftigt som helst! 
 
Runt sex tiden åkte vi hemåt för jag var tvungen att packa och gå till pappa för vi skulle träna tillsammans, vilket inte blev av heller haha. Utan jag gick ut och joggade själv för jag kände inte för att gå till ett svettigt gym när en sån här underbar sommarkväll fanns som alternativ. Det blev att jag joggade 8 km, nästan en mil!! Haha är så mallig nu ^^ Och det tog bara 55 minuter! Häromdagen joggade jag 5 km på 60 minuter, så jag börjar göra framsteg. Eller så kanske jag bara var otroligt peppad just ikväll haha. 
 
 
 
Jag hade faktiskt joggat en mil helt om jag inte hade fått ont i magen för att jag blev hungrig haha.. Menmen, snart händer det! :) Nu ska jag iallafall ligga i mat koma ett tag, för som ni ser så åt jag världens godaste mat när jag kom hem hihi! Kycklingcurry tillsammans med wokgrönsaker och Quinoa och majs, samt lite andra goda grönsaker. 

Summer Outfit

Det här har jag på mig idag! Somrigt och enkelt. Hur bekvämt som helst och snyggt också, älskar ryggen på bodysuiten! Dock måste jag sy in den för den är väldigt stor för mig och knöglar sig rätt så mycket, (syns dock inte på bilderna men man ser det i verkligheten). Och skor till det så hade jag mina virkade vita ballerina på mig. Känner mig så himla somrig :)
 
 
 

7:e Juli

Godmorgon på er! Jag vaknade för ett tag sedan och började dagen med att äta frukost ute i det soliga vädret, sedan så kollade jag på ett avsnitt av teen wolf och har nu panik över att jag inte kan se resten av säsong 1, eftersom det är något fel på de videosarna på tvshow7.com och jag vet ingen annan sida... Och det är så sjukt spännande!
 
Glömde blogga igår men jag hade det hur härligt som helst med bästis i det mysiga soliga vädret ute på stan, vi gick runt och kollade på kläder, pratade och skrattade om allt möjligt och så köpte vi jordgubbar och satte oss på gräset, fick världens sommar känslor! Hur mysigt som helst hade vi. Och nu har den fina blå himmeln ersatts med en vit tråkig hej-nu-kommer-det-bli-fult-väder-resten-av-dagen-så-du-kan-inte-åka.och-bada-eller-njuta-av-sommaren-och-välkommen-till-sverige moln täckande himmel. Nu vet ni hur jag känner, haha. 
 
Hoppas ni har en fin dag även fast vädret inte är på topp.
 
Tre bilder från gårdagen

WANTED / OUTFIT

 
Be your own kind of Beautiful
 
 

Morgon runda i solen!

Hur glad blev inte jag när jag vaknade upp till solsken och blå himmel? Så glad att jag gick ut direkt på en morgon runda, så himla skönt! Förstår inte varför det inte kan vara så här fint väder varje dag.

Nu har jag precis duschat och ska göra frukost. Senare ska jag nog träffa bästis och hitta på något kul, innan jag åker till London i en vecka. Kan inte ens fatta att jag ska dit, kommer ha så roligt där borta! Hoppas att det inte regnar bara för jag hade tänkt ta med mig kameran vare dag, vart vi än går!

Ha en bra dag allihopa ♡


Grill kväll

Direkt efter sista dagen på jobbet så drog jag hem och sedan ut igen för en löprunda med bästis, jätte härligt! Pratade på om hur mycket som helst och joggade i solsken. När jag åkte hem så hoppade jag in i duschen fort som tusan och åkte till min moster där jag spenderade kvällen med grillning, släkten, prat, skratt och solen som värmde upp oss. Träffade också min kusin som är höggravid som jag inte träffar så ofta, har saknat henne otroligt mycket! Kommer aldrig sluta tycka att det är hur coolt som helst att vi tjejer kan ha en annan människa i oss! Och inte bara en, utan fler... Asså sjukt hur coolt det är!
 
Fruktsalladen som ni ser där nere, ALLTSÅ shit va god den var! Vi hade äpple, päron, ananas, nektarin, jordgubbar och bananer i! Kunde inte sluta äta, åt tills min mage blev PROPP full! Och maten... Det var länge sedan jag åt något så gott, kände att jag förtjänade att unna mig lite :) Och för att inte tala om morotskakan... JAG måste få receptet och baka den någon dag!
 
Men nog pratat om mat haha, sitter just nu och kollar på kanal 5, en film med Tom Cruise när han var ung (så söööt!) och ska nog snart gå och lägga mig för jag är hur trött som helst och kan inte bärga mig för att få sova ut hehe.
 
Hoppas ni också har haft en bra dag! ♥
 
 
 
 

Lite andra bilder från Öregrund ♥

Vi hade världens mysigaste utsikt över sjön! Helt otroligt, det var mycket finare i verkligheten till och med, ljuset blev lite krångligt så därför ser allting inte like klart ut och färgerna är inte så tydliga heller, men struntsamma. Bilderna är fina ändå! Vi tog en massvis med bilder på oss själva vid bryggan och när vi var "in action" haha. Himla fina blev dom! Det är många jag inte visat för de flesta ser likadana ut men olika poser.  
Den underbara utsikten vi tog bild på minst tusen gånger haha...
Här stog brudarna och fotade varandra... Kreativt haha...
Här fotade någon mig när jag fotade sjön!
Här står sofia och ska fota något haha... :) Passade på att ta bilden när hennes hår viftade fint.
Här hade vi precis tagit en paus och bestämt oss för att ta något att äta! Hur god som helst var den.
Och såklart, den "klassiska" hoppbilden :) Haha man undrar ju vad vi håller på med....

I need your love

Har precis käkat en underbar middag och nu ska jag slå mig ner i soffan för att kolla på serien vänner, något jag verkligen rekommenderar. Det är en serie jag aldrig tröttnar på, kanske för att det finns tio säsonger eller för att serien bara är grymt rolig och underbar? Bästa serien jag någonsin lagt mina ögon på!
 
Imorgon blir det grillning och bad med underbara människor, det blir som en chill dag på jobbet bara att vi tar farväl. Så himla sorligt! Älskade verkligen det här jobbet... Fick lära mig saker om något jag brinner för och fick träffa helt fantastiska människor som jag förhoppningsvis kommer dela fler minnen med i framtiden. ♥ 

Vart ska jag nästa vecka???

.... Jo jag ska till.... LONDON! Omg! Det ska bli så himla kul! Att få gå runt på shopping gatorna och kolla på fina kläder och köpa kläder såklart, hihi. Det är den bästa biten, hehe... Och sen att få fota den fina staden och åka på den stora röda bussen, haha det har jag velat prova på länge. Alltså ååh, nej fy vad jag är EXCITED!!!! 
 
 

Vid bryggan

Här sitter jag vid bryggan i öregrund (en bild som togs för någon vecka sedan)! Var där med brudarna, önska dock att vi hade haft mer tid på oss och att vädret hade varit bättre, men vi får väl helt enkelt åka dit igen någon gång i sommar! 
 

WANTIES

De här skönheterna från bikbok och dmretro.se är jag helt kär i! Då menar jag alla toppar såklart. Shortsen är inga speciella, lite annorlunda färger (brukar vanligtvist bara bära jeans shorts). Men är sugen på något som står ut! Och något som inte alla andra har. :) Topparna är riktiga KAP iallafall! Hugg in tjejer ;)
 

Cykeltur

 
 
 
Direkt när jag kom hem från jobbet (som det bara är två dagar kvar på nu, vilket är sorligt... Kommer sakna det så himla mycket!) så bytte jag om till svarta shorts (avklippta leggings) och drog ut på en cykel runda! Hur skönt som helst, det var så länge sen jag cyklade så nu när jag körde fort så flåsade jag som i bomben haha! Så dum som jag var så lät jag ju min cykel stå ute hela vintern så därav var jag tvungen att laga den och det tog ett tag innan jag tog mig tid till att lämna in den, men nu är den fixad iallafall! 
 
När jag kom hem igen så tog jag en snabb dusch, gjorde iordning två knäckebröd med smör på och sedan en skål fil med pumpafrön, linfrön, solrosfrön, lite havregryn och russin! Hur jäkla gott som helst alltså. Och så slog jag mig ner i soffan framför ett avsnitt av pretty little liars. Och nu ska jag redigera lite bilder till imorgon, för då är det näst sista dagen, då allt ska vara klart för vår tidning! Och på fredag blir det chill dag, grillning och förhoppningsvis sol och bad också! :)
 
 

RSS 2.0