facelook today + dagens låt

såhär ser jag ut just nu:


är tvungen att skriva av mej lite

den skolan jag går på nu.. asså, det har nog aldrig funnits något värre. jag har aldrig gått på en skola, där alla snackar skit om varandra hela tiden. trots att man är vänner? och man säger då "ta det inte personligt, hörru" det är ju helt sjukt!? tror verkligen inte att ni skulle vilja gå på en sådan skulle.. jag ångrar mej redan att jag började där. trodde faktiskt inte att den skolan var så, för den var ju tydligen "bäst, alla är snälla, ingen snackar skit, ingen bitchblick" men det var såå fel.

kan tyvär inte byta nu, för det var mitt sista byte. så nu får jag stå ut med alla patetiska människor i den skolan! många är det, men vissa inte. jag tänker inte låta dom trycka ner mej, jag ska gå i skolan. jag vill ha en utbildning, gå på gymnasium, ha bra betyg osv! det är deras problem om dom vill vara utan det ;)

MEN jag fattar inte varför folk tycker det är så roligt och spännande när folk bråkar. skaffa er ett liv! det säger jag bara till såna personer.. vad är det för kul när folk är osams? gillar alla drama på den där skolan eller? för dom flesta beter sig ju som att dom är helt konstiga i huvet, inte kan varken matte eller engelska och bara går i skolan för att leka the hills. för tro mej, det kommer man inte långt med. men det gör fan inte jag i alla fall. Jag går i skolan för att troligen komma in på ett gymnasium som handlar om nåt jag brinner för! och få ett fint hus, kunna leva bra, ha bra hälsa, bra jobb osv! (vill DOM vara med i programmet som heter "jobbsökaren" eller?) ;)

har precis kommit hem från öppet hus

åt nyss och kom hem för cirka bara några minuter sedan! det var helt okej på öppet hus, hade bara två lektionersom faktiskt var rätt så roliga.
 
imorgon är jag ju ledig! vilket är jätte skönt då jag får en extra helg-dag! så slipper tänka på när jag ska sova idag och när jag ska vakna imorgon! hihi!
 
ska även till gränby centrum imorgon, men varför säger jag inte! utan det får ni veta kanske under helgen  så det blir en liten hemlighet! men ska även kolla på en ny mascara och lite kläder, får se om det blir någon shopping! eftersom att jag spar pengar till min kära kamera som jag vill ha, så måste jag tänka på pengarna hehe..
 

jag saknar dej..

snart är det dags för öppet hus i skolan

ååååh, idag har vi öppet hus i skolan.. eller ja, snarare. om minst en halvtimme redan så ska jag sticka till skolan igen. vi ska alltså jobba i skolan på kvällen, för vi ska visa alla andra som kommer på besök hur "duktiga" vi är och hur vi jobbar osv. usch va hemskt!!!

men, vi blir lediga imorgon! så då ska jag defenitivt gå :) hade gått annars ändå.. men skitbra att vi är lediga imorgon ju!? det innebär = sovmorgon:)

gud va skönt! nu ska jag börja fixa mej lite och byta om. sedan ska jag nog äta något lite mer och så åker jag! då vi hörs när jag är hemma igen! vilket blir klockan sju ikväll..

tre bilder som vi tog tidigare idag i skolan. toffs

godnatt!

godnatt kära bloggläsare och dröm sött! och glöm inte min videofy kanal (HÄR) för mina videoinlägg ;) hörs imorgon!

grey's anatomy!

har precis tagit bort sminket och nu börjar grey's anatomy! har varit skit på tvn hitills.. ska ta fram bullar och mjölk och sedan sitta framför tvn minst en timme med mamma och kolla på detta, mysigt värre! vi hörs, hej så länge! :)


blommorna är äntligen här! de blommar

när jag var ute med angela så tog jag kort på en blomma som blommade!:



testade på 118 800′s nya mms tjänst

kom hem för någon timme sedan bara, tog med mej angela! vi sitter i soffan (hon läser högt, hehe) och jag ska blogga lite!
hörde att 118 800 hade en startat en mms tjänst, där man mmsar en valfri bild + en fråga! jag testade det i skolan idag, jag mmsade in en bild på mej och frågan "vilken kändis är jag mest lik? och detta svaret fick jag:

”Shit!! Du är ju en kopia av vendela kirsebom! Fantastiskt vackra drag verkligen. Vi tror att du kommer bli programledare för top model 2015! kramar från anton på 118 800. "

haha, så himla gulligt sagt! de tycker alltså att jag liknar en modell? ;) nå, vad tycker ni, har dom rätt? ;)



det var jätte trevligt med josefina ute

hej på er! har precis lagt i inpackning i håret! det var jätte trevligt med josefina ute! vi satt och snackade, lyssnade på "i am not a whore, i just had sex, sean paul - get busy" och tog ego-bilder. haha snacka om att folk kollade? det var jätte kallt ute, BRRRR  och det snöade.. jag som trodde det var vår!?!!?!?


här är bilderna:








ge meej!


josefina

nu kommer josefina hit. får se vad vi hittar på! tror vi ska ut om ett tag. men ska först göra en "stor" uppgift i ett steg. sedan när jag är klar med det så ska vi ut! inte för att det är så jätte fint väder idag, kallt ju! men vi har lite att prata om och varför inte gammla minnen? så då kan man ju gå förbi lite platser och ta bilder! anyways, jag hör av mej senare.


tar med mej kameran så ni får så lite bilder på vad vi har gjort. vad ska ni göra idag förresten? :)

bild från idag (tror jag är lite ego idag haha;))

vill du följa mej via bloglovin?

 

klicka då HÄR.


dagens look + låt

kom hem för mindre än tre timmar sedan, bussen kom till slut haha. glömde bort att tiden, eftersom jag kollade på tv och fixade mitt rum lite. har faktiskt kollat på lite inredning till rummet i några kataloger och hittade masser! :)
 
såhär ser jag ut idag:
 


sjukhuset

blev precis klar på mitt "ärende" hos sjukhuset. nu står jag i det kalla vädret och väntar på bussjäveln som är 10 minuter sen!!

godmorgon

godmorgon!


ska snart till sjukhuset.. ska vara där klockan tio. så måste nog börja fixa mej nu,
men vi hörs när jag är hemma igen! :)

sitter framför tvn med mamma

sitter och zlappar framför tvn med min mamma. kollar på två och en halv män, haha! de har humor alltså ;) får se när jag går och lägger mej. blir hemma hela dagen imorgon, för hela skolan ska till fyrishov medans jag ska till sjukhuset 


tre bilder från promenaden med tjejerna:

här kommer lite bilder från promenaden:





dagens look

så här ser jag ut idag:
 


brrr, va kallt det är ute

brrrrr, va kallt det är ute. det gick fort. haha, sverige är bra skumt när det gäller vädret.. först är det fint väder och varmt, sedan kallt och tråkigt? och alltså, tiden går för fort.. nu när det är sommartid (en timme är faktiskt mycket) så är det kortare dagar, man ska vakna tidigare, lägga sej tidigare och klockan går!!




ska ut på promenad med josefina

kom hem för några timmar sedan, åt lite, kollade på tv och har suttit här ett tag. fick alldeles nyss jätte ont i magen, men som tur gick det över väldigt snabbt!

jösses vilket härlig väder det är ute! så det passar perfekt med en liten promenad! :) röra på fläsket lite ;)josefina kommer säkert i vilken sekund som helst! så ska börja klä på mej nu! tar med mej systemkameran så får ni se lite bilder senare! :)


två bilder från skolan som sammanfattar dagen lite

godnatt, imorgon väntar en lång skoldag

nu går jag och lägger mej. imorgon väntar en lång skoldag.. känns lite surt att förlora en hel timme nu tack vare sommartiden..

ååh, jag vill ha helg! när är nästa lov egentligen!? någon som vet!? för jag känner att jag verkligen behöver ett lov just nu! känns så trist att vakna tidigt, plugga och sedan hemma så sent och lägga sej sent.. om och om igen.. haha, aporpå nästa lov.. det är väl någonstans i påsk, fast vet inte vilken vecka det är..

fast när jag var liten, så var jag hos en kompis till mej, vi båda var små. men hon var lite äldre än mej, kanske ett år eller två? och då var det påsk, då kom min pappa dit (han hade klätt ut sej till påskharen, med morrhår, öron osv) och jag blev jätte rädd! jag skrek, darrade och var jätte rädd! gömde mej bakom min kompis, haha!

men sov så gott, så hörs vi imorgon efter skolan! ;)

janelle hatar/älskar

jag tänkte göra en lista på tre saker jag hatar just nu samt tre saker jag älskar.

..uppdateringar! gillar inte när bloggare inte har bloggat mycket alls under en dag! då blir man ju gaaalen! och det är extra kul om det har hänt något "stort" och dom bloggar om det!

..att ha pengar! utan pengar känner jag mej handikappad, och det känns som att man är fast. och inte kan shoppa något eller göra något alls nästan!

..att kunna cykla. nu när nästa all snö är borta och man kan nästan ta sej någon stans med cykel! det är härligt, och man får den där sommarkänslan och tänker att det faktiskt inte är så långt kvar nu till sommarlovet.

..bloggtorka. haha halva anledningen till att jag gjorde denna lista. man har så många tankar och saker att berätta och man vill så gärna skriva ett inlägg i bloggen, men kan inte omvandla tankarna till text!
..rastlöshet. lätt till att man blir rastlös under lovet och fasnar framför datan halva dagen. tillslut lessnar man på datan, och har kollat på alla filmer man har, vad ska man göra då? jo då blir man sugen på att småäta. dålig vana som vi alla har.
..folk som glor. jag hatar när folk, på stan, bussen eller vart som helst! sitter och stirrar på en! det är så himla irriterande! gillar det inte alls. har dom ingen respekt för folk eller liksom!?!?!

söndagskväll framför tvn

kom precis hem från station, det var jätte tråkigt på bussen ibörjan, men sedan blev det lite roligare. (fast de där fulla männen var trötta nu, alla sov.. -.-) så det var lite tråkigt, men jag och julia hade roligt ändå utan dem. men ikväll, blir det söndagskväll framför tvn!

 

fast.. ikväll är det ju inte solsidan som det brukar vara varje söndag, eftersom det var sista avsnittet förra veckan. så ikväll ska jag och mamma kolla på the perfect man - som vi har sett ett antal gånger haha ;) jaja, nu så ska jag sluta babbla och sätta mej i soffan!


framme!

kom precis fram till uppsala! nu går vi av hehe! vi hörs när jag är hemma!


nu är vi på bussen



nu drar vi!

hejdå bollnäs! och hej uppsala


nu är vi helt slut efter ett hårt arbete

har precis städat mitt rum klart, med hjälp av julia! tack busis.:) det blev så stökigt för att vi skulle göra rent ett jätte stort terrarium! (ni kanske undrar varför? jo, för jag hade en ödla förut!)
 
haha, fast min pappa hade en mycket större när jag var fyra.. den var ungefär tre meter lång. (svansen var 1,5 meter ungefär och resten av kroppen var kanske 1,5 eller nått sånt) och nu är vi helt slut, det tog oss flera timmar.
 
nu håller pappa på och lagar pannkakor till alla oss! mums, för vi är verkligen super hungriga efter allt hårt jobb.. förresten, så hade vi jätte mysigt igår på earth hour :), släckta lampor, hela huset var släckt! ingenting var på, varken tv, eller data. så det var bara ljus tända och vi hade en varsin ficklampa. tycker faktiskt att vi i världen borde ha fler earth hour timmar! alltså en timme ungefär varje månad!
 
det skulle väl inte skada? eller vad tycker ni, mina läsare? :)
 

godnatt! nu går vi och lägger oss


bodys, hiss eller diss?

grymt galet, fina body's! ska verkligen beställa de här. ♥ tänk hur perfekta de är att ha till sommaren!?!?!?! love them! blir din för 129 :-

nu är det earth hour

nu är det earth hour.vi hörs om några timmar.
 


janelle vill ha dessa + dagens låt


jag vill ha en canon eos D600!..

kom hem för ett tag sedan! har precis ätit lite mat. sedan blev det ben and jerry's till efterrätt! innan så var vi på stan, då handlade vi lite mat och kollade på kameror! :)

nu ska vi förmodligen sitta ett tag här haha! ska kolla runt lite på sätt att tjäna ihop pengar på för jag vill ju ha en canon eos D600 som ni förmodligen säkert redan vet efter mitt lilla tjat! ;)

idag, är det ju eart hour. från klockan halv nio och till halv tio. vi ska gå en fick-lamp promenad i mörkret runt den timmen. fast vi hade tänkt att vi skulle ha släkt lite längre. jag hoppas ni också släcker ner ikväll.



stan en snabbis

har precis fixat oss klart! så nu ska vi ner till stan en snabbis! hörs när vi kommit tillbaka!

nu är vi nere på våning 1 och tränar i gymmet!



laddat med massa gott!

kom hem för ett tag sedan från bussen! var så jäkla roligt där! var många killar i tjugo-års åldern som hade jätte många ölburkar och sprit utspritt över hela baksätet haha! vi satt längst bak med dem ;) det var helt livat i bakre delen, typ alla som satt längre fram var helt knäpp tysta, haha..

var hur kul som helst! tog fram min systemkamera och då började typ alla säga "take a photo" haha ;) fick deras namn och allt, men hittar dom fan inte på fejjan.. skulle lägga ut bilderna, men fan! aja.. hoppas man träffar dem igen på söndag i bussen haha! ;)

nu har vi iallafall laddat med lite gott! :)



nu är vi påväg mot bollnäs

 

nu är jag hemma (med julia)

stackars lilla julia som fick vänta länge på mej, medans jag gick hem... ;) gumman då! nu har jag iallafall packat och allting är med!

och eftersom att jag är proppmätt! för att i skolan har vi bytt matleverantör (så nu maten är skit god!!) så då har jag slutat äta mellanmål när jag kommer hem.

men tänkte iallafall att vi kunde äta lite så att vi inte är för hungriga på bussen! vill inte slösa mina dyrbara pengar på den där dyra maten.. så det blir att äta innan! ;)


hej på er/godmorgon kära bloggläsare!

hej på er/godmorgon kära bloggläsare! :)

idag mår jag faktiskt mycket bättre, eller nja. vi säger så iallafall? för jag vill verkligen till skolan nu! har varit borta det mesta av veckan nu, så idag gäller det! ska bli klar med en masser av uppgifter!

när jag kommer hem idag så ska julia komma hit och jag packa fort som tusan! och när vi är klara kommer vi nog tidfördriva tiden lite (datan alltså haha;)) medans vi väntar på tiden så att vi kan gå till bussen.

nu måste jag skynda mej mot bussen, vi hörs när jag kommer hem! pusspuss ;)

DAGENS OUTFIT

testade att ha hårband idag! vad tycker ni? :)


nu ska jag duscha

vill känna mej lite fräshare (hatar att vara hemma i flera dagar och känna mej så ofräsh, som en luffare typ HAHA) så nu ska jag duscha! och sedan ska jag träna lite, haha onödigt? och sedan ta ett långt bad! :)

det där såg inte helt fel ut..

ska jag säga godmorgon?

det är väl bara jag som är hemma idag antar jag.. åååh, jag vill ju till skolan!! hatar att vara sjuk, imorgon ska jag fan dit. hmm, bestämmer jag. fast jag vill egentligen inte dit, fast ändå vill jag. eftersom att, hur roligt är det att vara i skolan om man knappt kan äta eller prata? utan att det gör ont. men antar att folk kommer tro att jag skolkar om jag inte visar mej där imorgon (eftersom att (läs där nere) julia följer med)

vaknade inte så speciellt skönt, hade jätte ont i munnen jaja, hoppas det försvinner idag. för det är jätte svårt för mej att äta, så då blir det att jag äter väldigt sällan. men vet ni vad?

julia ska åka med mej till bollnäs, så hon blir mitt lilla söta sällskap i helgen! :) nu ska jag försöka få i mej något..

en bild jag tog förlänge sedan.


åh jag är så hungrig, paket #2

är super hungrig! varför ska det ta sån lång tid att laga pannkakor!?!?!!? dessutom får jag inte heller några bra bilder!  jaja, kan ni nöja er med att jag säger att det är tights och ni får närbilder iallafall?


nu har mamma kommit

hon kom med massa vitaminer! hahahah! så har svalt några stycken nu. och även köpt ett medel till mej så att mina svullnader och blåsor i munnen ska försvinna! jag får dem om jag har dåligt imunnförsvar kan man säga. det är inte äckligt, det gör bara ont (fast dom är ju väldigt snygga haha, NOT)

min snälla mamma ska laga pannkakor åt mej, för att jag inte kan äta vad som helst pga dem där jävla blåsorna!! men det spelar ändå ingen roll, bara mumsigt med pannkakor ju!

har även suttit och kollat runt på vårplagg. tycker det är skitsnyggt med gult!! och eftersom att jag förmodligen kommer färga platinablont i sommar så kommer det passa g4llet bra!


åh vad jag vill ha vår/sommar nu!



snart kommer mamma hem

förlåt för dålig uppdatering. men vad ska jag skriva? det enda jag har gjort nu är att jag har pluggat och läst lite i boken! sedan har jag suttit och sjungit, även gått omkring och dansat, hehe! :)

strax kommer mamma hem, hon är just nu nere på apoteket och ska köpa b-vitamin och c-vitamin till mej! vilket jag verkligen behöver, c-vitaminen är viktigt för immunförsvaret, skyddar både mot virus och bakterier, medverkar vid sårläkning, minskar blodets kolesterolnivå, verkar som ett naturligt laxermedel, stärker cellerna!

och b-vitaminen är bra för naglar, hud och håret (på huvudet)! det gör så att naglarna, huden och håret blir friska och starka! bra va? :) just därför vill jag ha både dem vitaminerna! och snart kommer mamma hem med dem, ska nog äta en eller två varje dag.


hon kommer även hem med mitt paket! saknar även några andra paket.. men dem är väl sena (eftersom de är från hm!!!!) hm's system verkar jätte segt. blir riktigt irriterad.


det fick bli denna bild (ja, den är tagen av mej..)

det här har varit min dag


ni får som ni vill!

nu har jag fixat en ny header! har även gjort bloggen bredare så det får plats större bilder osv, något jag länge viljat fixa!'


(om ni inte kan se, tryck F5)


vad tycker ni?



-kolla-ser-ni-kärleken?-


det skulle tydligen bli ännu värre..

trodde jag kunde åka till skolan idag, men nej. det skulle tydligen bli ännu värre, så nu har jag värsta svullnaden i underläppen, fryser imellanåt, kan knappt äta någonting, ont i vissa delar av kroppen. AJ.

 

förstår inte vad som händer.. jaja, så länge får jag väl försöka roa mej så jag inte tänker på det. och sedan efter lunch så ska jag plugga!

 


går och lägger mej i min skönhetssäng

nu går jag och lägger mej! är jätte trött. och har väldigt ont i munnen, ska även upp imorgon också.. det är ju skola! filmen var helt obeskrivligt bra! vill så gärna se de andra också..

men mamma tvingar mej att läsa böckerna innan, så jaja. twilight har blivit som en otroligt oemotståndlig drog för mej. älskar böckerna, det är bra skrivet osv. (har ju inte läst alla böcker, men de är ju skrivna på samma sätt? alltså otroligt lockande!)

och så tycker jag filmerna också är enormt bra! fast nu ska jag sova, i mitt ny möblerade rum :)

Twighlight

äntligen! *happyface*

äntligen! nu ska jag och mamma hyra den första filmen! sedan när jag har läst ut den andra boken blir det dags för den filmen osv!

äntligen ska jag se den! hihi :) ååh, är så glaad! haha, jag har fan blivit helt insane i twilight..



- om det bara fanns en sådan kärlek..


jag tror jag håller på att falla för dej

är helt galen i twilight. så har inte uppdaterat, eller snarare så har jag suttit och läst andra boken. vad ska jag skriva då liksom..? :)

jaja, nu så ska jag läsa lite till. och ikväll ska jag och mamma kanske hyra alla twilight filmer! ååh, är så ivrig! :)haha.. ja, jag har blivit helt insane

bild från i helgen

godmorgon!

har suttit och läst lite! även tagit en glass mot min mun. som har svullnat upp.. för att jag har en blåsa i munnen (så kan varken prata eller äta) så fick stanna hemma.

 

men ska snart jobba lite hemma! och imorgon ska jag till skolan igen. juste, har dessutom läst ut första boken i twilight! så nu håller jag på och läser den andra :) riktigt spännande!


dagens fråga..?

har alltid undrat om jag ska ha bloppis på bloggen. eftersom det är så många plagg jag inte kan ha osv! så nu frågar jag er! ska jag ha bloppis på bloggen, eller ska jag inte ha det?

DAGENS OUTFIT

här är dagens outfit! :)


har man roligt, så har man.

passade på att ta lite roliga-bilder när min kamera ändå laddar! ska snart fixa bilder till dagens outfit! :)




beställt - tack så mycket mamma

beställde precis detta! tack så mycket mamma :)

väldigt några bilder från helgen

tog inte så värst många bilder, eftersom jag inte hade tid! :) men några kanske det blev..?






här har ni bild på mina läppar (har läppstiftet på mej) på bilden


ursnyggt va? :)

dagens sötis - världens gulligaste kattunge!?

fantastiskt söt kattunge eller vad!? haha, han gör sej chockad när hon med händerna spretar ut sina fingrar. ååh, vilken oemotståndligt söt katt!♥ kan knappt sluta titta på videon!


hej uppsala, hejdå skjutskär..

hej på er! nu är jag på tåget, påväg hem! har haft det jätte trevligt hos nathalie, emil och lucas. vi har pratat, kollat på film, mysat, spelat wii osv :) kommer bilder från helgen när jag är hemma! nu ska jag luta mej tillbaka och läsa lite, kram!

Inspiration - love it

tidsinställt

Åååh så vacker outfit! Vill haaaa ♥ Älskar't!


godmorgon alla kära bloggläsare

godmorgon alla kära bloggläsare! :)

åt precis frukost och lucas sover! ska kanske sätta igång wii spelet! medans han sover har jag ju chansen ;) för när han vaknar vill jag umgås med han :)

apropå det, så har ju super mario galaxy två kommit! vill så gärna ha det.. för jag har inte spelat wii på länge nu (hemma) eftersom att det spelet jag jag har (super new mario bros) har jag klarat ut minst tjugo gånger? så är väldigt trött på det ;)

men åh, nu har dom börjat spela! haha. ska spela med dom nu! hoppas ni har haft en bra helg ;)

 


hjärtformade - inspiration!

tidsinställt

här kommer det, lite egobilder.

 
 
 
 
ps. glöm inte min frågestund eller min videokanal!

super mario galaxy

har precis käkat kladdkaka och ett glas mjölk! med emil och nattis ;)

och nu sitter vi och spelar wii! (eller jag bloggar lite snabbt, men ska snart hoppa in to the game!;)) "förlåt" om det har varit så många videobloggar irad.. men jag älskar att videoblogga! tycker det är mycket roligare och mer lättare!

ibland får jag hjärnsläpp om vad jag skriva. men brukar oftast kunna prata mer i videobloggar! fast ändå inte ;) höhöhö.. krångligt det där. hoppas ni får en bra lördag, så hörs vi senare!

tycker iphones kamera är rätt så bra ändå? :)

fem små söta valpar som sitter i koppar

Några söta små valpar! Som sitter i koppar ^^ HAHA så söta!

finingar x3

vill ha den till vänster! ♥

godmorgon gott folk

godmorgon gott folk! har precis vaknat, ska snart slänga i mej lite frukost! :)

igår hann vi inte med kladdkaka, men det får bli idag istället! yumie... :) och angående filmen, så var den INTE bra! visst så var den vacker, men vi fick se massa djur som vi inte visste vad det var. så det var dåligt att de inte berättade det.. rekomenderar den inte, jag och nattis somnade av den och emil klagade om att den var så dålig.

igår kom även daniel förbi, han stannade ett tag men drog snabbt iväg. var trevligt att träffa honom! det var länge sen. men nu ska jag gå och ta något att äta! :)

bild från igår

nu blir det mys!

fram med godsakern, nu blir det mys! :D


vi har roooooligt!!!!!!!!!!

hahahahah! har suttit med nattis och visat henne ett program (som hon har på datan men ej visste om, men nu vet hon det! och nu kan hon och hennes familj verkligen roa sej på ett annolrunda sett! har nämligen haft det här programmet själv i fyra år, slutar aldrig skratta tills jag får magont.;))

vill ni ha ett riktigt jävla gott skratt som förlänger livet? haha,
ni kommer vara odödliga efter att ha kollat de här bilderna:
nämen oj nattis, charmigt! ;)
nej, jag är absolut ingen myra! :)
hihihihi, vi fick en kanin till besök! :)
janelle: hahaha, nu kommer jag och äter upp dej!
nattis: hahaha, va ful du är!!!
kolla min lilla mun! :)
nämen oj!? hm.... luktar det här inne eller?!
nattis: ja, jag pruttade!!!:)
janelle: NATTIS!?!!?!? VA SA DUUU!!?!?!??!!
nattis: HJÄÄÄÄÄÄLPP!!!!!!!

sitter här och väntar på att nattis ska natta lucas

kom fram för cirka en och en halv timme sedan. var tvungen och fråga hela tiden vart jag var på tåget (frågade folk inpresnip hela tiden) för jag läste en bok (gissa vilken?! ;)) så jag hållde inte reda på vart jag var..

hur som helst, vi var i affären och köpte masser av gott! :) ska visa er det senare! även vilken film vi hyrde! det blir snart middag, baka kladdkaka och sedan kommer emil hem! då ska vi mysa framför tven med kladdkaka, film, läsk, godis och när vi kollat på filmen blir det nog mycket wii spelande ;)

tog med mej min wii-kontroll också! så hahahah, då blir det game on! ;) haha, vi hörs lite senare! kram


jag vet inte om det här med rubriker riktigt är min grej

kom hem från skolan för cirka en halvtimme sen! har precis ätit lite :)

nu ska jag duscha och sedan ska jag packa och fixa håret! mamma kommer hit klockan fyra och följer med mej till stationen! ska nämligen till min kusin och hennes underbara familj! :) och sover över där!

ska bli jätte trevligt!!! jag bloggar senare, hos dom. så vi hörs! (bjuder på dagens outfit idag kanske också! om jag kan låta datan av dem så går det, annars får det vänta till imorgon!)



dakota fanning x2

Älskar dehär klänningarna! Shit så snygga! Man dör ju lite!
Älskar detaljerna och den väldigt "udda" svarta klänningen! Älskar även fickorna på den grön/gråa klänningen! Så snyggt! Älskar klänningarna verkligen, vilken var finast tycker ni? Jag tycker det var ett väldigt svårt beslut! Fast jag tycker ändå, båda två!

i skolan

sitter i skolan och ritar! ska visa när jag kommer hem senare haha :)

tiden bara rinner förbi..

har inte haft något att skriva, har ju bara suttit och pluggat och läst min kära bok twilight! som jag inte kan ta blicken ur..

imorgon ska jag till skolan & imorgon är det fredag!? igen, det känns som om tiden bara rinner förbi.. fast det sägs ju att pga det som har hänt i japan, så har hela världen fått kortare dagar?

nu ska jag duscha och sen ska jag ha lite home-spa!


mode x 1000


om någon månad, blir allt det här mitt! man blir så suger av att bara se allt det här.. sommar, kom fram!? får riktig sommarkänsla när jag tittar på de här grejerna! :) ska shoppa de nästa månad! perfekt till sommaren♥

party like, it's the end of the world - 2012

tror inte alls på det, det här med att jorden går under första jaunari vid tolv tiden 2012. men tänk om det är sant? iförsej så hittar ju usa på allt möjligt, vet inte varför? men antagligen för att tjäna pengar eller nja..? är mest orolig för att de har rätt den här gången. vill verkligen inte dö 2012. jag har inte ens levt mitt liv?
 
känns som om jag nyss fött's. jag är bara tretton år. inte i närheten av femton ens? känns det som.. tänk om det här är slutet, tänk om jorden går under, tänk om usa har rätt, tänk om vi dör snart, tänk om det här vår sista sommar? blir orolig när jag tänker på det faktiskt... fast får hoppas att det inte händer.
 
 
skulle verkligen inte vilja stå där, den dagen. se allting falla ihop och dö ut. skulle nog vara den mest hemskaste ögonblicket i hela mitt liv. vill ju minnas jorden som den är = vacker. inte utslagen, död och krossad av en komet, översvämmning eller något?
 
men har sett filmen, två gånger faktiskt. tycker inte att den var verklig överhuvudtaget. men förstår ju att dem inte kan göra exakt hur de "tror" att det ska hända. filmen hade ju lite mer hopp än vad som är i verkligalivet. dessutom bodde dom ju i ett "skepp" undervatten i ett år, och om jorden ska gå under. så borde ju all elektronik försvinna, solen dö ut, alltså slockna. osv. och när dom i filmen kom ut så var del sol och vackert osv..?
 
men vi får väl se.. vad tror ni?


hemma idag igen..

blev hemma idag igen (fick ont i magen osv..) så får stanna hemma tyvärr. men ska plugga ändå lite (ville bara uppdatera lite) så det inte blir helt dött här. anyway, försöker komma på vad de här kläderna är ifrån.

eftersom jag nu insett att jag vill beställa dem... :( gud vad arg jag blir på mej själv, har glömt vart jag hittade dem.. :( vilken paaaniiiik!!!

happ, får iallafall försöka hitta dem ett tag till, sedan ska jag äta brunch och efter det så ska jag plugga lite!! vi hörs senare!

 

blir en bild från i lördags (hoppsan)

svar på tal

har fått en himla massa kommentarer om att jag ska uppdatera mer, och lägga ut mer outfits osv. visst, det är jätte gulligt att ni tycker om mina uppdateringar och mina outfits och min blogg! men när jag uppdaterar, bestämmer jag själv. jag gör det för att jag vill och tycker det är kul! inte för att ni ska stressa på mej och att jag ska känna tvång att blogga för er skull!? men jag ändå försöka att uppdatera mer och visa mer av mina outfits.

men det är ju rätt så mycket med skolan just nu, även fast det är inte min grej riktigt så måste ta tag i skolan ändå.

 

 


Inspiration - till sommaren


lite bilder (från sommaren 2010) som påminner mej om sommaren och hur jädrans varmt det var











blogg.se börjar bli krångligare att använda..?

Home har blivit krångligare på senaste tiden. och idag varade det väldigt länge, fram och tillbaka. så då kunde jag inte blogga tyvärr. men har läst ungefär hundra sidor till i twilight! har faktiskt strax läst ut den..

mamma kommer väl hem snart, med lite gott och blandannat isglass! ska bli jättegott. har inte ätit det på ett tag. och känner mej så varm! så det passar verkligen med lite kallt som kyler ner mej lite!

har ännu inte hunnit tagit mej ut i detta vackra, soliga och varma väder. får se om jag går ut en snabbis senare för att få en fräsh nypa frisk luft. vad har ni gjort idag och vad ska ni göra?

en bild som påminner mej för mycket om sommaren (bilden är tagen för cirka ett-två år sedan (+ osminkad)


ska kolla på inredningsmöbler till mitt rum osv..

har gjort några uppgifter i plugget, kollat på tv. käkat och läst twilight! och måste säga att jag har blivit helt galen av att läsa twilight! kan knappt sluta... har kommit väldigt långt. ock ska forsätta läsa! :)

vet inte vad jag ska göra nu, men ska kolla på inredningsmöbler osv till mitt rum! och så ska jag kolla på kläder, smink och mer! har mycket jag behöver.. även till sommaren. :)

vi hörs lite senare! puss


bild från igår

och så var man sjuk då...

sitter och kollar på foton på internet som är tagna av riktiga fotografer! de är så duktiga! min riktiga dröm..

 

btw: så undrar jag när fan mitt paket kommer..? som jag har beställt. hm är verkligen så segt! är ju hemma idag, för jag är sjuk. buhuuu!!


ska ta något att äta. får bjuda på en bild från i lördags eftersom jag är sjuk...


- ja, jag saknar dej.


FRÅGESTUND

okej, nu kör vi på en frågestund! avslutar den om en vecka. plockar ut endast 20 frågor som jag känner att jag vill svara på. det här blir sista frågestunden på länge.

vill tjäna lite extra pengar

hej på er! kom precis hem efter skolan. det var trevligt :)

hände inget speciellt idag, fick lite jobb gjort iallafall! så nu ska jag kika runt lite på olika jobb (för de i min ålder) och blandannat sett att tjäna pengar på! ;) känner att jag vill göra mer än att bara komma hem,

kolla på tv, sitta vid datorn, surfa på internet, äta, osv! så nu vill jag börja småjobba lite! ;) undra hur det kommer gå..?

bild från förra terminen (från andra skolan)


godnatt kära bloggläsare

godnatt!

har kollat på tv och hållt på med bloggen resten av kvällen! finputtsatt den osv.. är helt utmattad från idag, så nu ska jag lägga mej i sängen och läsa lite! (fast det blir nog ett kanske hehe...)

vi hörs imorgon, och godnatt! :)


gipsfat på mina fötter/händer från när jag var mini

för några veckor sedan så ställde mamma fram de här vita "gipsfaten" med mina fot/hand avtryck från när jag var liten! jätte gulligt! hihi, tänk hur man kan växa så fort!? att ha så litet av allting och sen blir allt större och större! rätt så coolt egentligen hur människo-kroppen växer! och dessutom är det är inifrån! kan knappt fatta själv att jag har varit så liten, haft så små fötter och händer hehe.. oftast är det ju också att man inte föds med (brun hårgfärg om man ska få blond senare och sen tvärtom) allting är faktiskt skapat väldigt häftigt!



vårjackor

grymt snygga vårjackor! lite inspiration där va? fast har en favorit! och det är den tredje uppifrån från vänster! den gråa! älskar sådanna modeller på jackor! så satans snyggt! eller, vad tycker ni?

lite bilder från lucas ett-årsdags fest:














dagens outfit - blus

såhär såg/ser jag ut idag! :)


vad tycker ni om denna?

tidsinställt

Vad tycker ni om denna? Själv så älskar jag den. Den är otroligt söt&snygg.
Passar ju inprensip till allting? Love love love ♥

hemma från skutskär!

har precis kollat på one three hill, riktigt spännande måste jag säga! :) kom hem för cirka någon halvtimme sedan? är jätte trött, haha somnade i bilen!

tog masser av bilder, de får komma senare ikväll eller imorgon! orkar inte hålla på just nu tyvärr, är väldigt trött.. vaknade klockan åtta imorse.

hade skittrevligt!! louise tog även masser av bilder (min kusins brors flickvän) jätte gullig tjej! så hon ska skicka de ikväll till mej! testade hennes kamera mycket, och nu är jag kär i den.. så kan ni ju gissa resten!? ;)

JA! jag vill ha DEN. så från och med NU. ska jag spara, sen får pappa hjälpa till med resten! ;)


perfekta halsbandet.. ge mej (!??!??)

tidsinställt för att jag är hos lucas!

så enkelt - men så snyggt

tidsinställt

Så enkelt, men gaah så snyggt!


tidsinställt - sitter på tåget

sitter nu på tåget påväg mot gävle! när jag är framme där, så kommer antingen moster eller emil att hämta mej! :)
det går faktiskt riktigt bra just nu, att åka tåg själv är inte så tokigt ändå;)
helgen har varit perfekt hitils, och nu blir det spännande hur kul det kommer bli på lucas ett-års dag! hehe,

kameran är full-laddad! när jag kommer hem ikväll kommer det masser med bilder!
jamen, nu ska jag luta mej tillbaka och njuta lite och läsa twilight! :)


bilder från igår hehe


NU BÄR DET AV..

.. mot gävle!!



must have

måste bara ha. så läckra är dom ju!!!!!

MEODIFESTIVALEN 2011! - ERIC SÁADE VANN!

erics sáade vann årets melodifestival 2011! tycker faktiskt han var riktigt bra och förtjänade att vinna! :D tror faktiskt att låten kommer komma riktigt långt i esc, eftersom folk tycker han är söt, han bjuder på en grym show, och låten sätter sej direkt på hjärnan haha! (kan faktiskt inte sluta lyssna på den själv, hihi..) det var ett rejält bra bidrag och han var riktigt duktigt alltså!! fast hoppas ingen bryr sej om att texten var lite "barnslig" eftersom han sjöng om "popular".

och artister handlar ju ibland om att man ska se bra ut, kunna sjunga och göra en rejäl show också! alltså en stor succé ;)

tyckte lite synd om han bara när han fick glas i ögat... men annars var allt perfekt! hans röst, uppträdandet, sången osv.. älskade det! så jag blev väldigt nöjd med att han vann, men nu är jag lite nyfiken på era åsikter?



dagens outfit! - sjal

haha, höll nästan på att glömma! :) här är dagens outfit! ;)

både hur jag har sett utomhus och inomhus


och för att kika närmare på dagens outfit:


hund pratar i sömnen

Haha nej så söt! Han pratar i sömnen och har en docka brevid sej ^^ Han ser väldigt oäkta ut, men ändå så söt!

- hey is the ego here some were..?

och här kommer egobilderna!
 
 
 
 

våren är äntligen här!

är hemma nu! håller precis på och matar in bilderna! de är klara strax.. hade jätte roligt med fotostunden, fotade på pappa när han åkte skidor, tog lite egobilder, fotade naturen osv.. hittade även bruksanvisningen till kameran (så har lärt mej lite mer, ingen stor skillnad men det tar tid..) så är glad för det! :)


sedan när vi var klara, åkte vi till en resturang på stan! skulle egentligen köpt en concealer, men hann inte med det för de stänger väldigt tidigt.. :(

får göra det någon annan dag!! behöver verkligen en, har testas en väns några gånger och tycker sådanna är riktigt bra! så ska absolut ha en! hittade faktiskt lite pengar i mitt rum hos pappa, hihihih...

här är bilderna:




'
var tvungen att lägga upp den här, eftersom det blev så bra färg

precis ätit på resturang

har precis ätit på resturang, muums!! bloggar mer när jag är hemma igen!! puss

SKITSNYGGA


åt precis lite frukost..

.. kände att jag behövde det! ;)

har iallafall kommit lite längre nu i boken, hehe.. iallafall, har kikat runt lite på internet med pappa på lägenheter i olika områden! har hittat några, och vi har några beslut.. men det yrar fortfarande lite! och lutar lite, har alltså inte bestämt oss för vilken lägenhet som ska köpas ännu. men som sagt, det tar långt tid att hitta en lägenhet!

och det ska bli perfekt! vill verkligen ä-l-s-k-a nästa lägenhet.. inte bara att den är "helt okej" så att ja som sagt! det tar långt tid. men nu lämnar vi det, jag har strax fixat mej klart inför foto-dagen! och kameran är full-laddad! så snart sticker vi ut och har skoj med våra kameror!

det här blev dagens frukost


+ mjölk! den här frukosten har varit min favorit sen barndomen

legat i sängen och läst lite

har legat i sängen ett tag och läst twilight! den är riktigt bra, fast har inte kommit särskilt långt men ska defenitivt läsa den strax! kan nästan inte släppa blicken ur den.. ;)

ni som inte har läst den, eller varken sett filmen (vilket kanske bara är jag hehe!?) ni borde absolut göra det! för jag har börjat läst den, och den är skriven riktigt bra osv.. man kan inte ens släppa boken? pappa fick tjata för att
jag skulle komma till frukosten (vilket ivanliga fall brukar vara pga datan, men nu var det pga boken!) :)

så jag rekomenderar den verkligen, fast jag knappt läst 30 sidor.. men den lär ju vara bättre när man har kommit in i boken mer? haha, nu ska jag gå och läsa den! sedan ska jag fixa mej för en riktig foto dag! :)



jag köpte det här:


2012

har suttit framför tv:n nu ett bra tag med pappa! har kollat på 2012 (den är riktigt bra tycker jag!) och sitter nu och kollar på en annan film (fast reklam just nu..) och jag ska strax visa vad jag har köpt! jag lovar! :)


FRAMME!


kom precis fram! så nu tänkte jag slå mej ner i soffan med pappa! vi har lite att prata om eftersom vi träffas så sällan. jag hör av mej strax om vad jag köpte tidigare idag! (min kamera är död, så ska ladda den bara..)

hemma från gränby centrum

åt precis pannkakor och kollat lite på tv! åkte ju som sagt till gränby centrum! visar strax vad jag shoppade!

måste först packa och bli så jag inte bara springer hit och dit i sista minuten! får absolut inte missa bussen.. fast det är typiskt mej att vara ute i sista minuten haha! men det får inte bli så nu..

apropå det, så är jag jätte nervös inför att åka tåg själv på söndag! har aldrig åkt själv (och tycker det är så komplicerat med det där systemet osv..) heheheh... ni får önska mej lycka till! 


vart ska jag..? ;)

sitter nu i caféterian med folk! ska sticka till gränby centrum direkt efter skolan.

ni får se ikväll vad jag shoppat ;) för jag ska hinna packa inför ikväll och hinna med bussen! vill inte stressa heller.. (vart ska jag..? ;)) vi hörs senare, när jag har kommit hem från gc!

onepiece@jagvillha

tidsinställt
OnePiece MooseOnePiece Moose
om det var någon onepiece jag skulle vilja och som inte ser för "omysig" ut. så skulle det lugnt vara denna!♥

dagens outfit!

såhär ser jag ut idag!


ajajaj... plåster

gjorde ju illa mej med locktången rejält, brände mej.. för några dar sedan (vilket jag glömde blogga om) men.. jag behöver vell inte ens skriva att det gör ont!? :(

fick jätte äckligt märke.. och så som jag är  så kan jag inte sluta riva bort skorper osv.. så idag var jag tvungen att sätta ett stort klumpigt, fult plåster på halsen! :(

gillar det inte alls.. hoppas det läker så jag slipper se plåstret!!!!



- hello, my name is janelle.

bild togs i lördags

nu är jag hemma

kom precis hem från skolan! gick jämt i skor i skolan förut men inte nu längre! och jag måste säga att det är mycket skönare! haha kanske inte så jätte intressant..? men kom ju precis hem, så det har ju inte hänt så mycket!

nu ska jag plugga lite, har ändå inget vettigt att skriva och så ligger jag lite efter i plugget!!

vi hörs lite senare! puss puss

bild från i lördags

grymt.

tidsinställt

Grymt snygg outfit! Älskar den, inspiration till tuuusen alltså

PREMIÄR PÅ BLUE BLOODS!


köpte det här linnet:

blev ett enkelt, gina tricot linne! som jag verkligen behövde 


har varit på gränby centrum

åkte direkt till gränby centrum efter skolan! därav förlåt för den dåliga uppdateringen.. josefin var där redan så då gick vi och kollade runt lite, jag köpte ett linne (visar det strax) och sen gick vi runt och åt lite!

plockade även jätte mycket godis från ett bolag (det var gratis hihi). var tvungen att åka hem klockan fem för mamma kom in hemma, jag hade bara nyckel idag. tänkte köpa mer, men det blev inte så! kanske åker dit nästa vecka och shoppar något! får se..

nu ska jag kolla lite på tv och äta lite! sedan får ni se linnet 

bild från igår

vad var det i paketet...? ;)

det här var i paketet! 


dagens outfit

åt precis semla! (insåg dock att jag inte gillar det...) så för mej får det bli att dricka kaffe och kubb istället!  visar vad det var i paketet straaaax...

och här kommer dagens outfit:

bilderna jag tog tidigare idag:

fick precis ett paket hem! äntligen har det kommit! mamma har även kommit hem med semlor  perfekt alltså! hihihi...

visar strax vad det är i paketet! ska jag äta lite middag nu, och ikväll blir det att proppa i sej med semlor haha! 

här är bilderna jag tog tidigare idag:













idag är det ju fettisdagen

kom precis in igen! det var väldigt pinsamt att gå ut med stativ, för det var många som gick förbi och tittade.. tycker inte om stirrande folk men jag klarade mej..

 

juste! kom på nu ännu en gång haha.. att idag är det ju fettisdagen! hade mycket snack om det i skolan.. haha, fast hade inte med mej pengar (för jag visste faktiskt inte om det..) men fick reda på det idag! ännu har jag inte ätit någon, men ringde mammaprecis och hon ska köpa åt oss påvägen hem! 


hur många av mina läsare har ätit semla idag/och vilka har inte?


hoppas man får lite bra bilder i detta slaskväder..

kom hem för ett tag sen, åt lite och sedan satt jag framför tv:n lite grann! nu ska jag genast och ut fota lite faktiskt! tänkte att det var länge sen och snart är den snön borta helt! så varför inte..? hoppas bara jag får bra bilder i detta slask väder!

vi hörs lite senare när jag har kommit in igen! 
bild jag tog i lördags


♥-

tidsinställt

Så grymt fin outfit! Älskar detaljerna på kjolen och halsbandet + skorna och hatten! Grymt-fint!♥


såhär ser jag ut idag

kände för att slänga in ett till litet inlägg! men har inget intressant att skriva haha,
så det får bli en bild på hur jag ser ut idag:
 

bilderna från i lördags:

min efterrätt
maten
lilla tuffa lucas
sötnosen som skulle slänga ut mina filmer på golvet hela tiden haha

bloglovin grej

 
har en ny "symbol" uppe på bloggen nu! som ni säkert ser. så känner ni att ni gillar det ni ser här uppe på min blogg, så är det bara att klicka på den knappen och följa min blogg direkt! annars kan vi också göra bloggbyten, men då måste ni kommentera! eller majla mej, ni väljer!
 
 

DAGENS OUTFIT!

åt precis lite mat, dealischus!  känner mej lite frusen faktiskt.. tror jag ska sätta på mej någon varm kofta och lägga mer ner ett tag, men hann som tur fixa bilder till dagens outfit! så här kommer den:


angela följde med mej hem

slutade klockan två (förlåt för den sena bloggningen..) och angela följde med mej hem!  vi har fotat lite, snackat och lyssnat/lyssnar på musik. ska väl sitta här ett tag, sedan gör vi något annat!

har väl inte så jätte mycket att skriva egentligen, men ville iallafall slänga in ett inlägg! dagens outfit kommer senare, som jag lovat!  tro inte jag glömmer det inte.. 

bilderna från lördags kommer också ikväll! ha lite tålamod bara..  hehe, vi hörs lite senare! puss


die another day

tänkte precis göra en videoblogg! men min kamera dog  jävla störda kamera haha.. men den lägger av hela tiden!  (tack till alla förresten som har skrivit att jag är så bra på att videoblogga, massa kärlek till er!)

hur som helst, nu ska jag sätta mej ner i soffan och titta på den här filmen som går:


är helt slut

har lekt med lucas, sprungit fram och tillbaka! haha gud vad jobbigt.. men älskar hans skratt! jag kan hans humor...  hahah

är galet törstig. ska dricka lite strax.. ringde pappa som är med i vasaloppet, det gick bra för han! skönt att höra!

ska vila lite nu, så det blir att sitta framför tv:n ett tag och sen återigen leka med honom!

ZzzzzzzzzZZZZZzzzzzzZZZZZZzzzzzZZZZZZzzzzz.....

nej, jag fastnar inte på bild idag..

lucas, nattis och emil kom för cirka en kvart sen!

lilla lucas är jätte trött och blyg (men han är nyvaken)! kollade precis runt på kläder, hittade lite till.. ska nog beställa det ikväll eller imorgon! 

älskar att beställa kläder/accessoarer (det har börjat blivit som ett beroende)

fast det är väl inte bara jag som älskar att shoppa, eller?!  nu ska jag fika med dom, vi hörs igen lite senare!

jag fastnar inte på bild idag.. så klaga inte

nätshopping

tog en liten shoppingrunda på internet och beställde detta:



godmorgon

hej på er!

vaknade inte för så länge sen, fast ville ligga kvar.. och bara somna om. men det gick inte, vilket är vanligt. jag brukar aldrig kunna somna om, är så som människa antar jag haha..! någon mer än jag som är så!?

tänkte slänga in något mer inlägg igår (men jag somnade klockan tolv) och alla andra var uppe till klockan 2 fick jag höra... men jag var faktiskt super trött! orkade nästan inte ens sitta/stå! åt precis frukost faktiskt (det blev en liten lyx sockerkaka + mjölk! ) orkade inte hålla på med mackor.. brukar faktiskt känna så ibland.

nattis, emil och lucas kommer tillbaka hit senare! dom ska hjälpa oss att äta upp maten haha.. 

juste, ska även beställa lite via internet nu!

vi hörs lite senare! puss

sitter i soffan

sitter och snackar i soffan och snackar med släkten! snodde nattis mobil ett tag (iphone 4) hehe! har insett att jag vill ha en själv faktiskt haha, vi hörs mer imorgon! puss


GE MEJ


två som uttrar som tar kontakt med vatten för första gången

Har sett den här flera gånger och kan inte sluta skratta för dom är söta! Och kan inte heller sluta säga "Aww" Var bara tvungen att tills slut lägga in den här på min blogg under "dagens sötis" dom är ju bara för söta!^^ det är två uttrar små som kommer i kontakt med vatten för första gången, och får lära sig att simma. Deras mamma var tyvärr för gammal för att ta hand om dem, så de fick hjälp av människor till att lära sig simma.
Jag älskar hur utttrarna först är jätte rädda för vattnet och bara vill upp hela tiden, men knappt efter en stund så vill dem inte därifran och simmar runt och är jätte glada. Och man kan ju bara inte motstå deras pip! ^^ ♥

Inspiration - clothes

tidsinställt


nu har folk börjat kommit!! redan!?

nu har några av släkten redan kommit! så vi får helt enkelt höras senare, nu ska det fotas ♥


inspiration - både till sommaren och vintern

jag säger lugnt hiss. har sett de här i verkligheten också. grymt snygga! ♥ funderar även på att köpa någon av dem. det finns andra färger också. bara att gå och in och kolla på sidan! blir din för 149 :-

mina favoriter


DAGENS-FEST-OUTFIT

här är dagens "fest" outfit!




har precis fixat mej klart, lockarna ska fixas bara

har precis fixat mej klart, men ska fixa lockarna lite mer! för dom förstördes lite när jag skulle klä på mej..  typiskt alltså..

ska gå och hjälpa till lite i köket nu, sedan fixar jag lockarna! vi hörs lite senare! då dagens outfit kommer! måste fixa bilder till det med.. hehe, mycket att göra!


vaknade halv nio....?

vaknade halv nio, med världens huvudvärk?! inte alls bra.. brukar ju inte få ont i huvudet alls nästan.. men det gick som tur över! så nu har jag precis duschat!
 
ska fixa mej alldeles strax, vet precis vad jag ska ha och allting! så det blir perfekt, ingen ångest alls skönt! alla kommer klockan fem, rätt så långt tid har jag ju på mej!
 
vi hörs senare! puss!

tog någon bild bara.. togs för någon dag sen


godnatt

det blir ett godnatt nu! ska gå och lägga mej, vi hörs imorgon! 

slänger in dagens låt sålänge:

inspiration

åh vilka älske-värda kläder! herregud! älskar kläderna!

perfect - give me

tidsinställt

Så himla snyggt! Perfekt till sommaren. Förutom skorna, hehe.. Men annars, ÅÅH SÅ SNYGGT! ♥


fotade lite:

kände för att fota, hade ändå inget vettigt att göra! snart kommer det en videoblogg upp!





saknar..

den här togs i sommras. när jag sov hos tove med anna. saknar det.. saknar även mina naglar! så fina.. 

små söta lekpandor

det här måste vara det sötaste jag sett på länge. två jättepandor som ser ut som en blandning av hund och katt! helt oemotståndligt söta, lekfulla, små fluffiga och nyfikna! man blir ju alldeles skrattfärdig av videon!

den är ju helt oemotståndlig. dom är ju för söta. dessutom älskar dom snö! man börjar ju le så fort man ser dom! har aldrig sett en, men menar i videon! så då borde det vara perfekta husdjuret kanske?!


detta köpte jag:



kom precis hem från stan

kom precis hem från stan! fick som tur träffa mormor och morfar och mamma utanför!  innan dom skulle iväg i två timmar.. dom skulle till ikea, ville inte följa med! blir bara yr när jag är där, och känns som om jag går runt i cirklar?! nej fy! måste ha nerskrivet på en lista vad jag ska köpa där innan någon drar in mej dit 

nu ska jag äta, är super hungrig! åt varken lunch eller middag.. så nu blir det en kvälls-middag! för lilla mej dom kommer tillbaka runt sju tiden. så blir själv tills dess!

ska nu ta något att äta, så visar strax vad jag har shoppat!

åh va vackert det är egentligen i uppsala..


vi hörs imorgon!

ska städa mitt rum nu (inför lördagen) och imorgon ska jag till stan med angela efter skolan! ska shoppa lite!! så kommer inte blogga förän jag kommer hem från det! dessutom måste jag hem fort igen också! för ska hjälpa till lite då också!
sedan är det bara att njuta och vänta! det kommer ju trots allt bli fullproppat här! 


hinner inte blogga mer idag! så vi hörs helt enkelt imorgon! då kommer jag även kommer visa shoppingen

så länge lägger jag in en jätte söt video jag hittade på facebook där justin och hans största fan är med i:


give me summer

weheartit.com

RIHANNA - S & M


oj fastnade framför oc!

kom hem för någon timme sen, fastnade framför oc! det programmet är skitbra! har faktiskt börjat följt det nu! 

hur som helst, skolan var awesome! vet inte med vad jag ska säga än det, ska svara på del 3 av frågestunden nu!


undrar däremot var kissie köpte sin tröja! den högst upp till vänster! blev helt kär i den.


inspiration

åh vad jag älskar dessa kläder! det är ju så att man blir helt förälskad!


fullbokad helg!

fick höra från mamma nyss att släkten kommer över på lördag (klockan fem!) vissa sover över och vissa inte. lucas är en av de som ska sova över, ååh gullunge! så det blir fullproppat här hemma!
mamma har ju fyllt 40bast nu!  vill säga grattis igen världens bästa mamma! vi firar det med släkten nu!  ska bli skitkul! ser verkligen fram emot lördagen.
 
kommer ta masser av bilder, systemkameran ska vara FULL med laddning! så den inte kommer lägga av mitt i det roliga liksom?!  så jag blir lilla fotografen på festen, hehe!
 
kommer inte blogga så mycket (vem vill det liksom, när ens mamma fyller 40bast?!) men kommer lägga upp många bilder på bloggen när festen är slut! så var inte oroliga  kommer även bjuda på dagens outfit också!

j
 
 
 
 
 
 

vad tycker ni? hiss eller diss?

kände för att totalt ang headern och lite i designen! så nu blev det så. stor förändring tycker jag. jag gillar't!

före:

efter:


svar på kommentar.

sv: men gumman då, jag tar inte texter. jag kan inte ens göra det, efterssom jag inte lever samma liv som de! :) tänk efter lite innan du bara hittar på  jag har inte ens i närheten av lika kläder som dom har. och om jag skulle det? kläder är till för att alla ska avända dem! tyvärr vännen, jag har ett liv! snarare du som inte har ett 

haha! tycker lite synd om sådanna här människor, aj aj 

svar på kommentar.

sv: nej? det ser bara ut så för att fotot är taget på en speciell vinkel 

oj.. vad kan detta vara om....?! ;)

mamma kom precis hem, så sa hon att jag hadefått ett brev från aftonbladet! undra vad det kan vara om...?
 

dagens outfit!

mamma kommer hem sent ikväll. så jag får en liten "hemma-själv kväll" idag! har inte ätit alls idag, bara en bit donut som angela köpte på stan. så nu ska janelle laga mat! önska mej lycka till här kommer dagens outfit:

dagens look + låt

har bara tagit det lugnt och gått och små ätit lite gott! nu så ska jag nog fixa fram lite dagens outfit bilder! har ändå inget vettigt att skriva..
 
så länge bjuder jag på hur jag ser ut idag och dagens låt:
 
 


godnatt

nu går jag och lägger mej.. har suttit och fixat med lite bilder och redigerat de osv! så nu är jag trött hehe.. godnatt så hörs vi imorgon när jag kommer hem från skolan!
 
en bild som togs idag som jag redigerade (lite snabbt):


inget vettigt att skriva så jag bjuder på en låt + bild

 
 
har precis pluggat klart (eller okej, har tittat lite på tv). sitter vid fejjan  och lyssnar på lite musik. bjuder på en bild+ dagens låt.
 
och såhär ser jag ut idag:
 
 


hemma

kom precis hem, såg jätte många från min gamla skola idag på stan! eller ja, centralstationen då! det var lite kul
 
nu ska jag äta lite mellanmål och kolla lite på tv! sen ska/måste jag tyvärr plugga lite  så vi hörs efter det...

RSS 2.0