Hallon och melon

 
En bild från gymmet och en bild för några dagar sedan då jag hade varit på gymmet med! Brukar alltid äta som har något med bär att göra efter jag tränat, om jag inte ska äta middag dvs! Men kroppen måste alltid ha något att återhämta sig med, och självklart något nyttigt! :-)
 
 

I wrote some cool shit when I was high

Kom precis hem från Gymmet! Och nu ska jag slänga mig in i duschen!.. Haha det där lät fel..  Men ska iallafall ta en kall skön dusch nu efter en hård träning! Körde först en halvtimme på löpbandet och sen CORE! Svettades ihjäl och måste ha sett ut som en liten röd gris. Jag känner verkligen hur bra jag mår nu när jag tränat i ungefär tre veckor i rad, är väldigt stolt över mig själv för mitt gammla jag skulle aldrig orkat att ens gå till gymmet haha. Min kropp mår bättre och jag känner mig fräshare plus att min hy blir bara bättre och bättre! Hade inga finnar innan sportlovet, ALLS. Vart så glad, men när jag skippade träningen under sportlovet för jag åkte iväg, ja då ville finnarna säga hej.. Får hoppas att dom försvinner snart igen! :-)
 
Nu ska jag iallafall duscha som sagt och sen så ska jag iväg med mamma och handla och så ska vi laga middag! Åh va jag längtar, är vrålhungrig efter det här passet.
 

SNYGGT FRÅN COCOO.SE

Tänkte tipsa er om sidan Cocoo.se! Där det bland annat finns smycken,  klockor, väskor samt söta mobilskal till iphone! Kikade in där alldeles nyss och hittade massor av snyggt jag kan tänka mig att klicka hem, och dom har vi här ovanför! Förut tyckte jag inte alls om smycken men har ändrat mig lite nu och börjar få kärlek för armband.. ^^ Tycker det är så fint när man har en enkelt outfit och sen har jätte mycket armband på! Det ser så snyggt ut på något vis. :-)
 
Min favorit är den blå! Den fick mig att tänka på sommaren med den blåa färgen. Ni måste absolut in och kika! COCCO.se!
 
..Har ni någon favorit av dessa?

RIHANNA @ THE GRAMMYS

Rihanna var SÅÅ drop dead gorgeous i hennes röda klänning som hon bar för några veckor sedan på Grammys galan. Som hon valde att ha ombre hår till och lite lockar, samt ombre! Alltså åååh jag smälter. Det var så jädrans fint ihop! Jag blev helt kär i klänningen. Eller för att vara exakt, hela henne! Love love love.

25 februari

Satan i gatan vad kallt det var ute idag!! Och jag som körde på skinnjacka idag, så smart som jag är haha. Började dagen med att jag fick vänta på bussen i över en halvtimme kändes det som, och när jag kom fram till Fyrishov var det helt proppat med elever från andra skolor, men antar att de flesta skolor gick på teatern idag? Eller ja man kan ju inte säga att det var en riktig teater utan det var en man på 30 års åldern som berättade om sin barndom som var rent ut sagt hemsk. När han berättade i slutet av teatern att det var hans barndom så kändes det så sjukt overkligt att han varit med om all det som han berättade.. Att han blivit fysiskt och psysiskt mobbad av både lärare och elever ända från förskola till 6an. Att elever sa till honom att han var värdelös och inte var någon.
 
Och hans pappa var alkolist och slog han och hans bror. Hans pappa ljög även för Johan en dag och sa att Niklas (hans bror) var död och ni kan ju tänka er hur Johan kände då.. Den enda som fick honom att vilja komma hem var död. Men sen visade det sig att hans pappa ljög för honom? För några minuter senare så ropade pappan på Johan och sa "jag skojade bara, Niklas är hos farmor, här ta en klubba". Och att pappan även en dag hade smörjt in sig med ketchup och tryckt på geväret och sen låtsas att han var nära döden inför Niklas och Johan.
 
Och mamman hade lämnat pappan vid Johans 6 års ålder eftersom han misshandlade henne. Men i 6an så besökte Johan och Niklas mamman och insåg att allt var mycket bättre där, Och berättade då allt för mamman och sedan flyttade hem till henne. Men dom sov aldrig tryggt för pappan hotade att han skulle komma och slå ihjäl dom. Och 2007 så blev Johan hotad av pappan då han sa at than skulle komma och skjuta honom någon dag, så alltså.. Än idag bär Johan skyddsväst vart han än går. There's more to the story, så jag tycker verkligen att ni ska kolla upp den här teatern och lyssna. Den är helt berörande.  Finner inte ens några ord.
 
Efter teatern drog vi till skolan och diskuterade den här berättelsen och efter det så drog Angela och jag förbi stan ett tag och sedan var jag tvungen att dra hem! Ska ta något att äta nu, hörs senare!
 
 

One long summer day

One long summer day
 
Topp yoox.com / Jeans conleys.de / Shoes jildorshoes.com / Bag modaoperandi.com /
Jewellery stefanibags.com

She's a SUPER freak

 
Vaknade för inte så länge sedan och har precis ätit frukost (det fick bli hallon med fil, sååå gott). Och nu tänkte jag läsa min vampire diaries bok! Tycker egentligen att boken är dålig men måste läsa den i en skoluppgift jag har.. Serien är så mycket bättre än boken, iallafall från säsong 1-3, tycker säsong fyra har gjort VD sämre.. Efter jag läst lite sidor ur boken tänkte jag baka lite chockladbollar, har inte gjort det på jätte länge! Och om jag orkar så tänker jag ta en sväng förbi gymmet senare ikväll. Kram på er ♥

Party all night long

Party all night
Topp fashionunion.com / Jeans vanmildert.com / Shoes Spybuylove.com / Armband zoojewellerey.com / Läppstift ellecanada.com 

Sitter på bussen

Har precis satt mig på bussen och är nu redo för en tre timmars resa hem mot uppsala! Har med mig sockerkaka att mumsa på, samt lite andra saker och lite läsk! Ska sätta i hörlurarna i öronen och lyssna på lite musik och läsa min bok! Uppdaterar nog inte när jag kommer fram för jag kommer nog vara helt buss sliten/trött..
 
Puss på er!
 
 
 
 
 
 

I just took a shower

Kom precis ut ur duschen! Så skönt att få duscha, kan inte fatta att jag hatade att duscha förut! Haha men antar att ma har sina konstiga moments i livet då man får för sig saker.. ;PppPp

Nu ska jag iallafall mumsa på sockerkakan som är klar och kolla på en film! Imorgon när jag kommer hem så har jag lite serier att kolla på, har tre avsnitt från tre olika serier som jag har missat hihi! Det ska bli mysigt :-)


Candy shop

Kom fram för ungefär två timmar sen, runt halv sex. Åkte direkt till affären för att köpa lite mat osv, sen åkte jag hem till mormor och morfar och då åt vi kalops, potatis samt lingonsylt och brunsås, MUMS säger jag bara! Sjukt gott. Älskar deras mat :')
 
Och nu sitter jag här framför tv:n med en skål godis och ska snart slå på en film på datorn! ^^

On my way (tidsinställt)

Sitter på bussen nu och är påväg mot Hudiksvall! Om det är något ni läsare undrar kan ni gärna skriva på kik! Heter "janelleandersson" där :-) Om jag inte svarar är det för att jag inte har internet men svarar jag så har jag ju det haha ;PPp Så vi får hoppas på det sistnämna.. ^^
 
Jag hoppas verkligen att jag får internet när jag kommit fram så jag kan bjuda på ett inlägg ifrån Hudik! Jaja, ska sluta babbla/skriva nu och mumsa på min chockladboll istället haha ♥ Hoppas vi hörs sen!

Crank it up

Började min morgon med att göra iordning gröt och att packa lite. Drar ju runt halv tre tiden idag till hudiksvall! Kommer inte ha internet på datorn tyvärr så får se om jag kommer ha det med mobilen för då slänger jag antagligen in några inlägg då och då. :-)
 
Innan jag åker måste jag ha laddat ner lite nya filmer (hoppas att jag lyckas hitta några) för jag har lite bråttom.. Har dock sminkat mig som tur är så slipper tänka på det. Och jag måste även ha laddat ner lite ny musik annars kommer jag flyta bort under min tre timmars bussresa.. Känns ju lite surt att sitta på en buss i tre timmar när det äntligen skiner lite sol. Menmen, jag har min bok som jag ska läsa, mobilen och lite smått och gott att käka! ^^
 
Nu ska jag forsätta packa samt leta nya filmer och ny musik! Hoppas ni har en bra dag kära läsare ♥
 

Girls just wanna have fun

Sitter här med bästis i soffan och har precis kommit från affären, fick med oss lite gott! Chockladbollar, ballerina, kubb, rulltårta och en läsk! Mumsigt värre! ^^ Men om jag känner oss rätt så kommer vi inte ens orka hälften av allt det här.. Haha, så typiskt oss att köpa för mycket ;PPpp
 
Och vi har även laddat ner lite filmer att välja mellan, så vi får se vilken det blir haha.. Men nu ska jag sluta skriva och vara lite social istället! Så himla mysigt att ha en tjejkväll, hoppas ni har en lika bra dag som vi! ♥ Vi hörs kanske senare :-)
 
 

5 skönhetstips

  Vill du ha bort dina finnar? Aapplicera tandkräm på dina finnar när du får en för det torkar ut finnen.
 Ingen volym? Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för att få en snabb volym.
Vill du att dina läppar ska se fylligare ut? Lägg på lite vit ögonskugga på markanten under din näsa och ovanför dina läppar. 
Vill du se piggare ut och att dina ögon ska framhävas samt se större ut? Lägg på vit kajal på vattenlinjen (innanför den undre fransraden). 
Vill du att ditt hår ska må bättre och se fräschare ut? Skölj alltid ditt hår med kalltvatten, för sköljer du det med varmt vatten är det nästan som att du plattar det. Och värme vet vi ju alla att det sliter på håret otroligt mycket. 
 
 

Feel the rytm and let it take you HIGHER

 
Gick upp runt halv elva och drog iväg till gymmet en timme och var på crosstrainern, sedan gick jag hem och tog en dusch och gjode iordning lite frukost! Nu har jag precis kollat lite på tv och ska snart sätta på det senaste avsnittet av the lying game som jag har längtat efter :-) Lite senare ska jag träffa bästis och vi tänkte köpa lite gott och hyra film. Om ni har tips på någon film får ni gärna slänga in en kommentar med förslag! 
 
Nu ska jag sminka mig lite och sedan slå på the lying game, ha en bra dag allihopa så hörs vi senare! ♥ 
 

Volume Million Lashes

Fick bla den här av mamma i alla hjärtans dags present och tänkte tipsa er om den! Jag har rätt så lagom långa ögonfransar och av dom här får jag lite längre och dom ser faktiskt tjockare ut. Fast det är ju olika på alla, men den funkar iallafall för mig och jag tycker ni borde ge denna mascaran en chans iallafall. Jag har redan fastnat för den!
 
Nu ska jag städa mitt rum lite och sedan leta efter en film att kolla på ♥

Instagram vecka

 
1. Lockade håret för att se om min locktång fortfarande funkade efter alla år, och ja det kan man ju säga! // 2. Åt pannkakor med blåbärsglass och blåbär (snacka om att det var det godaste jag ätit på länge). // 3. Jag och bästis myste hemma hos mig med subway mackor och avsnitt av en serie. // 4. I bilen påväg hem.
 
1. Påväg till gymmet. // 2. Provade på något jag aldrig gjort förut, gjorde blåbärspannkakor! // 3. Läste en bok för första gången i mitt liv, och den sög. Serien är miljtontals mycket bättre (eller åtminstonde, var bättre.) // 4. Åt en nyttig måltid efter en hård träning. Stolt tjej!
 
 

Peplum

Det var någon som bad om ett inlägg där jag kunde tipsa om några fina peplum toppar! Och här har jag samlat ihop några! Är väldigt sugen på en själv faktiskt, får se vilken jag bestämmer mig för :-) Hoppas ni uppskattade detta inlägg, puss och kram!
 
Ps. Den helvita toppen finns i svart också, utifall ni undrar :-)
Jag hittade topparna HÄR och HÄR 

Bästis + film = mys

I fredags gick jag på bio med Angela och några vänner, vi skulle egentligen kollat på Ego filmen men valde istället Pitch Perfect vilket vi fick ångra senare, det var den sämsta filmen jag någonsin sett! Den var så barnsligt töntig så jag inte ens kunde kolla i vissa stunder. Efter bion köpte vi oss en varsin subway macka och åt den hemma till en film som jag länge velat se, "think like a man". Det kändes dock som om den var fyra timmar lång men den var sjukt bra iallafall!
 
Och igår var jag förbi Ikea medans Angela väntade hemma hos mig, och sen när jag kom tillbaka tog vi det lugnt och snackade mest och sen idag så vaknade vi rätt så sent, och nu sitter jag här och har min mattebok framför mig. En jäääätte rolig söndag jag kommer få.. Verkligen. 
 
Får se om jag orkar ta mig till gymmet senare, orkar egentligen inte sminka mig men vad ska man göra när man ser ut som ett monster utan haha? 
 
 
 
 
 

New stuff to the room

Var förbi Ikea tidigare idag och köpte lite nytt till rummet! Köpte en jätte söt liten lampa som säkert de flesta har ;Ppp Och sen köpte jag påslakan och örngott och sjukt fina spets gardiner men ska korta ner dom lite innan jag sätter upp dom!
 
Och till sist köpte jag en liten detalj som jag ska fundera ut på vad jag ska ha där i, men den var så himla söt så jag kände att jag var tvungen att ta med den hem hehe.. ^^ 

 
 

Påväg till ikea

Sitter i bilen påväg mot Ikea! Ska kolla på lite saker till rummet, hoppas jag hittar massa snyggt! :-)


Weheartit

Älskar dessa bilder! Påminner om allt jag vill göra i sommar! Kanske inte bilden längst till höger haha, men om/ när jag gifter mig ska jag banne mig ha den klänningen!


Switched at Birth

Har rätt så tomt på inspiration just nu, så ni som sitter där hemma och har tröttnat på snön så tänkte jag tipsa er om en serie! Det är en av de bästa serierna jag någonsin tittat på. Den heter "Switched at Birth" och det handlar om två tjejer som blev utbytta vid födseln av misstag, så dom kom till fel familjer. Den ljushåriga tjejen spelar döv i serien, men hon kan prata (dom flesta döva gör ju inte det) men hon har lärt sig göra det. Och man får följa deras resa där allt är komplicerat men man får även se, drama, kärlek och äventyr. I serien så har den ljushåriga tjejen en bästavän som heter Emmett, som också spelar döv i serien (men han är även döv iverkligheten också). Vilket jag tycker är berörande, man får se hur han har det och hur han upplever världen utan att höra, vilket jag tycker sänder ut ett jätte berörande budskap. 
 
Jag tycker definitivt att ni ska ge den här serien en chans! Först trodde jag att den skulle vara tråkig, men det är den absolut inte! Haha, låter som om jag gör reklam eller något.. Men det gör jag inte (tipsar inte om något jag inte har provat eller kollat på m.m.) Nu ska jag återgå till att kolla på serien! Snart kommer pappa hem och ska laga en av de godaste rätterna som finns, lax med potatis och romsås (världens godaste sås enligt mig)! 
 
Puss 
 

Redan Februari..

Fan va tiden bara rullar förbi..? Men det är härligt, det innebär alltså att vi är en månad närmare våren! Åh kan knappt vänta! :-D

Sitter iallafall i skolan nu och tänkte ta lite nya bilder till bloggen när jag kommer hem! Ska försöka bättra min blogg, kram på er! Hoppas att ni har haft en bra helg :-)


RSS 2.0