mot stan!


godermorgon! hmm... vänta, så säger man väl på julen?

gick upp för ett tag sen, åt frukost och nu sitter jag lite framför datorn. ska snart ta en snabb dusch, fixa mej lite, och sedan ska jag möta upp angela! det blev ju ändrade planer eftersom katja blev sjuk... :/

men hon får krya på sej så vi kan ses en annan dag!  får se vad jag och angela hittar på då. det ser ut att vara rätt så kallt ute..

imorgon ska jag iallafall gå i skolan i tre timmar, sedan möter jag upp mamma på stan. så ska vi göra lite ärenden! sedan närmare kvällen så vet jag inte, kanske pluggar eller något? 


oboy och massa bullar

kom hem till pappa för en stund sedan. vi tog en liten promenad och handlade lite, köpte även lite nappar. köpte faktiskt fyra olika sorters. för att vara korrekt.. som jag är sååå galen i! haha.

nu sitter jag och äter lite bullar med mjölk. eller jag blev precis klar! har även kollat på en film, men nu fastnade jag här igen. eftersom någon berättade för mej att jag hade fått 52 frågor på blogresponse!? haha fan va sjukt! ni är galna mina kära läsare! 



en lugn söndag

har haft en lugn söndag! fan va avkopplande, riktigt skönt ibland. åt nyss middag, lax, potatis och någon mumsig sås! åh vad länge sen det var jag åt det. 
 
har inte haft några direkt planer under helgen. men i veckan väntar massa! imorgon ska jag träffa katja! åh vad jag har saknat den bruden resten av planerna får ni veta en annan dag! ^^
 
föresten, har precis laddat ner photshop klart! åh jag är överlycklig. nu så ska jag packa lite, sedan ska jag dra mot pappa. vi ska även till macken och köpa lite godis. åh vad jag är godissugen! 
 

 

en liten janelle


min sköna morgonrock

sitter i min sköna morgonrock och dricker lite jucie och kollar även lite på tv. ska snart sätta på lite mascara på fransarna och dra vidare till pappa, han ska försöka fixa min kamera.

efter det, vet jag faktiskt inte vad jag ska göra! är så jävla rastlös..



30 oktober 2011

tjenare! godmorgon på er! haft en bra natt? det har inte jag, vaknade med en enorm huvudvärk. men nu är den över iallafall, vilken tur! det värsta som finns är att ha huvudvärk (tycker iallafall jag).

kollade nyss på gilmore girls, ska snart käka frukost. hoppas dock att mamma hinner vakna, för jag vill helst inte sitta och äta själv.. men jag vet inte, magen börjar skrika snart så jag får väl äta utan henne.. vill inte väcka henne heller.

ska nog ta frosties, med mjölk. och kanske en macka med jucie! har varit helt osminkad hela helgen, det har varit så himla skönt! även fast jag bara brukar ha på maskara när jag väl sminkar mej, så är det ju skönt för fransarna. 

här är en liten bild på mej, som jag tog nyss där jag är osminkad:

är jag lik mej? 


hello you guys, this i my twitter

tjenare! ville bara tala om att jag har skaffat twitter. förstår dock ingenting, och det verkar inte vara min grej... så kommer nog ta bort det very soon! kolla iallafall in den


nu blir det fika + film

förlåt för så dålig bloggning! har inte gjort så mycket dock, så då har jag inte skrivit. har bara snackat lite med angela i telefon, vilat, kollat lite på tv. svarat lite på mail och blogresponse frågor! 

ni är så gulliga på blogresponse, ni skriver så underbara saker! slutar aldrig le. ni är för underbara! skriv gärna med saker! om det är något ni vill veta eller så? :D nu ska jag fika lite pepparkaka + mjölk och så går det någon "skräckfilm" på kanal 3.




bilderna är tagna med min usla mobil haha

kom hem nyss

kom precis hem! har delut ut reklamen klart nu. det tog ca en timme, fan vilket bra team jag och mamma är haha! förra gången tog det tre timmar för mej och jesper.

har jätte ont i benen, så det är jätte skönt att det är över nu. för denna gång iallafall. känner att jag förtjänar lite gött nu! så ska snart gå och ta lite kladdkaka. yumie, i love ♥

föresten, är så jävla förbannaD! med stora bokstäver. breaking dawn har femton-års gräns. så här sitter jag och sörjer över min ålder. hahaha nejrå, men det suger ibland! jaja, jag får väl vänta tills man kan hyra filmen... vilket är om ett halvår? TJOHOOOO!!!!! not. 


fick bli två bilder på mockarutorna som vi åt för några veckor sen ist! orkar inte ta bilder nu...

29 oktober 2011

good morning!
jag vaknade vid elva tiden, åt frukost och kollade lite på tv. efter frukosten så satte jag mej här. ska snart göra mej lite iordning för att gå ut med reklamen. va tur att det inte regnar ute idag iallafall! solen skiner ju

just nu är det repris på idol på kanal 4. så sitter och kollar på det, tycker alla är jätte bra! undrar dock vem som vinner. det verkar vara lite tufft för alla att rösta hehe! dem kör väldigt gammla låtar har jag märkt också! 

senare idag ska jag plugga lite, eftersom jag inte gjorde det igår! och ikväll kommer jag och mamma nog hyra en film, hittade nämligen en igår på headweb som jag jätte gärna skulle vilja se!

såhär mycket reklam ska man dela ut då:


massa gööötttt

åkte för några timmar sedan och handlade lite gött! det blev att jag handlade kladdkaka, pepparkakor, chips + dipp (vad är chips utan dipp!?) och så blev det en cider till det!
mamma ska snart baka kladdkakan, och jag ska fixa dippen och chipsen! så ska vi hyra en film runt tio tiden. får se vilken det blir.. undrar bara vad jag ska göra under tiden! ska nog ta och nörda mej lite med the sims 3!

apropå det så har jag sååånt suuug för att köpa the sims 3 husdjur! haha är jag för töntig nu? har spelat det sen jag var sex år, då min kusin visade det för mej! och sen dess har jag alltid samlat på det men dock inte längre!

tycker bara att det verkar så kul att man kan ha hästar (haha NEJ jag är ingen häst-tjej) är faktiskt rädd för hästar irl (dock bara riktigt stora). men det verkar så kul att man kan rida på dom i spelet osv. haha okej, nu ska jag vara tyst...

bilderna här nedanför är tagna med min dåliga digitalkamera, då min system är sönder. blixten vägrar funka... men vi hörs kanske senare, slänger väl in något mer inlägg!


wow, vilken besvikelse?

idag hade vi "fredagsmys/hallowen pyssel" i skolan. själv tyckte jag det var urtrist, tror angela också tyckte det haha. men dem andra eleverna spelade guitar hero mot varandra.

hmm.. vid ett tiden så skulle alla kolla på en film, och äta snacks som alla hade med sej, jag glömde helt totalt bort det. så jag och angela drog vidare till stan, klev av där och gick till lager 157, som blev en stooor besvikelse måste jag säga. för det första var det urtråkiga plagg där! och när det väl fanns något ursött plagg så såg det ut som tant kläder? nej, det var ingen bra affär alls det där!

just nu sitter jag och kollar på smalville. mitt nya favorit program! älskar programmet, synd bara att det går på repriser när jag kommer hem från skolan, skulle vara kul och få se lite nya avsnitt!

var nyss ute och fotade lite, eller ja. åtminstonde försökte. ville ha lite bilder på dem vackra höstfärgerna, men det blåste för mycket. så jag får pröva imorgon igen!

nu börjar det, och jag ska nog ta lite fika ♥


laddar ner låtar & jobbar

tjenare läsare! nu sitter jag och laddar ner lite låtar till mobilen. och håller på och jobbar lite, springer lite framochtillbaka. börjar bli lite jobbigt så ska snart stanna kvar i köket! imorgon ska jag och angela förbi lager 157. 

det ska bli jätte kul! har aldrig varit där, och det är ju ny butik. det öppnades för ca sju dagar sedan. det sägs att det är jätte billigt där! gick in på deras hemsida igår och såg att converse kostar ca... 400 där! fan så billigt. riktigt kap!

och att jeans kostar hälften så mycket där än vad det gör annars. önska dock att dom också skulle kunna ha dollar store här, vet ni vad det är? brukar åka dit när jag är hos mormor och morfar. och när jag bodde i bollnäs så åkte jag dit... inprinsip varje helg.

det finns ju inrednings saker till rum där, tavlor, lite möbler, godis finns det också! och filmer, cd skivor och kläder tror jag också? hur som helst så älskar jag dollar store för det är så billigt och finns så bra saker där! lär nog älska lager 157 också, hihi :-)

vi hörs! 


lång macka och oboy

kom precis hem! jag och angela gjorde en liten bussluff! och påvägen hem så var ett helt lag som gick på i bussen, var jätte pinsamt när jag skulle av. vilket det vanligtvis brukar bli, usch ogillar bussar!

sitter nu och äter lite fika. en lång macka som kallas hönö kaka! någon som har smakat den? den är förskräckligt god! och så har jag självklart favoritdrycken till det, oboy. 

har även hunnit med att hämta alla papper, så ikväll ska det jobbas! måste blada och blada. skulle egentligen tränat idag i skolan, men hade sån träningsvärk i magen sedan jag gjorde plankan jätte mycket i tisdags, någon som vet något tips på att få bort träningsvärken? börjat liksom tröttnat på det nu, har haft det i ca två dygn nu.

hur har ni det då läsare? hör aldrig av från er! skriv gärna något i min blogresponse, eller på facebook eller en kommentar! älskar er. kram 

 


påväg till skolan

sitter nu på bussen och den ska som vanligtvis vara full? så man måste stå som en idiot och hålla i sej haha. bloggar från mobilen. är som sagt snart framme och då är det dags för bg. som jag avskyr.

fast vi får ju kolla på nyheterna och de är faktiskt rätt så OK ändå 


time for pannkakes

ibland är det här nästan det godaste som finns. 

ingen bra bild, men den första pannkakan blir aldrig bra...

weheartit

dålig uppdatering det har blivit idag, men jag har inte gjort något intressant som ni ens skulle vilja läsa om så det fick bli ett inlägg som lite inspiration istället. 


ska snart duscha håret, sedan ska jag äta middag! pannkakoR. bara för att mamma jag världens godaste! ♥ ska försöka ladda ner lite nya låtar tills imorgon för då ska jag och angela träna i gymmet i skolan igen.


har så himla sug på att åka utomlands, vill ha sol och värme! bada och gå runt i bara kläder. älskar hösten, sommaren och våren mest! för på våren så blommar allting upp, det kommer färger, man får se allting "utvecklas". och på sommaren, är allting så grönt, och i alla möjliga slags starka färger! och himmlen är blå och solen skiner av värme.


men på vintern är det sånt slask, och mycket snö, bara vitt och tråkig överallt. dock är det sån himla fantastisk utsikt när man får se snön falla och det är en grymt vacker solnedgång. det kallar jag kärlek.


Bild23_172145849_large

Bild24_172145867_large

Tumblr_ltoimsh8go1r00cb8o1_500_large

Tumblr_ltoj7sloy21r3u8nso1_500_large

Tumblr_lthvompqdw1r3si7eo1_500_large

Tumblr_ltoinaqse51r00cb8o1_500_large

Tumblr_ltoj61tw6j1r3u8nso1_500_large

Tumblr_ltoiuioakh1r00cb8o1_500_large

306333_10150291346246128_626466127_8173066_7302889_n_large

Tumblr_ltoit1dgoc1r00cb8o1_500_large

Tumblr_lt9khwzdbq1qdc2oao1_500_large

 


inspiration - outfits

 



sitter och kollar på vänner

sitter och kollar på vänner, slutar aldrig älska det programmet! önskade dock att dem kunde göra nya avsnitt.. mamma är snart klar med maten, och efter det så ska jag ta ett skönt avslappnat bad! det var verkligen jätte länge sedan jag tog ett bad, det säkert ca tre eller två år sen sist!

hihi, va mysigt det ska bli! med lite ljus och musik. och bara slappna av, kanske till och med somnar? ska raka benen, ha ansiktsmask, ta hand om mej lite! eftersom jag redan tagit hand om min kropp idag när det gäller hälsa 

och klockan nio är det desperate housewife, shit va spännande det är just nu! och efter jag har sett det ska jag nog gå och lägga mej. imorgon är det redan ondsag, då har jag engelska redovisning.. är lite nervööös.

bild från några veckor sedan


julaftons-klänning? är totalt helt kär i den!

kom precis hem från skolan. hade idrott, puuh va jobbigt! fast skönt att träna i gymmet när ingen annan gör det utan bara jag och angela


nu så ska jag ta mej en fräsch dusch! och sedan ska jag faktiskt plugga i ca en timme eller mer. beror på hur mycket jag har att göra.


har sett att jätte många har börjat beställa hem och köpa julklänningar! gick då in och kikade lite, fastnade direkt för den här skönheten! är helt fast tycker den är så himla häftig! vad tycker ni? anyways, så jag tänker nog också passa på att klicka hem denna den här veckan, plus att det är rea också! riktigt kap, right? 



H0p3


we found love on a hopeless place


tog en liten tupplur

oj! vaknade nyss, blev så jävla trött när jag hade suttit här en liten stund. så jag var tvungen att lägga mej ner i soffan och sova lite! men det blev en hel timme. men äsh, vafan det var skönt!

mamma kom hem precis, så snart ska vi äta lite middag. hon har även köpt lite bullar som vi kan mumsa på ikväll! :) tror inte att det är något program som är idag.. men imorgon är det dh, och på onsdag är det grey's anatomy, på torsdag är det criminal minds! och på fredag är det... HELG! haha jag längtar redan.


24 oktober - mycket att berätta

kom hem för inte så länge sen, var hos pappa och fika lite. hade fått lite mer information om mitt nya jobb! skolan idag var lugn, alla nior och alla sjuor var borta. måste säga att det var en aning skönt! dem är i falun, åh jag vill också dit. första lektionen bestog av en film som gick i ca 1 timme och 40 minutes. det handlade om en liten kille som levde på 1983 talet.

då han hamnade i något gäng som var jätte snälla mot honom, sen kom en kille tillbaka (han hade suttit i fängelset i tre och ett halvt år) och då blev allting överstyr. han var ju rasist, så han tvingade med sej den lilla pojken och tre till. och ja, han var allmänt galen. fick dem att göra en massa, och så slutade det med att han mördade sin kompis som kom och "hälsade" på dem. och den killen var mörk, (antagligen därför han mördade honom)

vilken jävla idiot den mannen var, jag tycker han borde fått stannat kvar i fängelset jag.. störd film, ångrar att vi såg den! grejen var ju att det var massa annat konstigt. lilla tolvåringen grovhånglade med en femtonåringen som var med i gänget. herregud vilket emo hon va. hon var verkligen hemsk haha! hon hade svarta tänder... usch, glömmer aldrig den där filmen. fyfan

och jädrar vad filmen bestog av svärord alltså. i varendaste mening nästan. och ja, i början av filmen så skulle pojken till skolan, och när han kom dit så blev han så himla retad för sina byxor, av många, men mest av en kille som var mycket äldre än honom. då började dom slåss, så kom rektorn och smiskade dom med en piska. fyfan va elakt, förstår inte hur man ens kunde FÅ göra så på den tiden. är så himla glad att jag lever på den här tiden ! men ändå så tycker jag så otroligt synd om dom...

oj vad mycket jag har skrivit nu, och ni fattar säkert ingenting eftersom jag förklarar som en påse nötter.. haha i'm sorry.

ikväll ska jag nog försöka lägga mej tidigt, kunde inte sova inatt överhuvudtaget. förstår inte ens hur jag kunde ta mej igenom skoldagen!? nu ska jag iallafall redigera lite bilder. hoppas ni läsare sov gott iallafall haha!

utvecklingssamtal 08.15 imorgon...

... mamma ringde mej nyss och berättade att jag har utvecklingssamtal imorgon klockan 08.15. FAN! vi som har sovmorgon imorgon. orkar seriöst inte utvecklingssamtal, det är det jobbigaste som finns 

är ju hur jävla pigg som helst! och bara för det så måste jag gå och lägga mej. aja, får väl göra så då. ska bara ta bort allt glas jag tappade i köket (min typiska otur!) ska alltid tappa saker och ting. och sedan ska jag tvätta bort mitt smink och borsta tänderna. och BUMS i min stora sköna säng!

hoppas att ni, kära läsare iallafall får en bättre dag än vad jag får! sov så sött :)


mitt smoothie tips!

tänkte tipsa er lite om hur jag gör en smoothie! ni kanske inte är så jätte intresserade om hur jag gör? men jag visar ändå! ni kan ju iallafall testa.
 
förut drack jag aldrig smoothies, vet faktiskt inte varför. men nu efter att ha druckit det en hel helg så jag kan inte låta bli! det är så frukstansvärt gott. speciellt med min speciella goda hemliga blandning.
 
1. jag börjar med att lägga i blåbärsglass/jordgubbsglass och vanlijsglass!
2. sedan lägger jag i bären! hallon och blåbär.
3. sedan häller jag i lite mjölk och fil!
4. sedan trycker jag på start och så blandas allting!
5. sedan äter jag den :-) rätt så enkelt!
 
före:
 
 
efter:
 

fläter

sitter i mjukiskläder och flätat hår. och vädret är väl helt ok iallafall. snackade nyss med angela, vi ska ses halv två och dra till mediamarkt för några små ärenden. så jag håller på och fixar mej, är snart klar! får se om jag låter er se dagens outfit senare!


fan att det är söndag idag, känner inte alls för att lägga mej tidigt, hoppa upp ur sängen av den illalåtande väckarklockan. vill inte ha skola, vill ha sommar! eller snarare så vill jag åka utomlands!


glöm inte bort min frågelåda! är online just nu, så jag svarar så snabbt jag kan på era frågor! det är jätte kul att ni har så mycket frågor ska ni veta, så var inte blyga för att fråga! :-) känn er som hemma sötisar.


lyssnar på en låt som gör mej så jäkla glad! som får mej på topp, och får mej att vilja le dygnet runt! älskar melodin, den är så glad i sej!!


haha usch så jag babblar på! måste nästan tråka ut er? ska fixa mej nu så inte angela väntar på mej i sista minuten och att allt blir en enda röra.. för det vill vi ju inte right!??!


 



Kvällsfika


HAPPY

HERREJÖSSES! är så sliten så det inte finns något ord för det. vi sprang upp och ner för trappor i ca två timmar om inte mer? hahaha och en av gångerna, så fick jag inte i reklamen i brevlådan, så jag stog och försökte trycka ner den och allt möjligt, men till slut gick dom i! men dem som bodde där skrattade åt mej...


för först vare helt tyst när jag kom men sen så hörde jag skratt när jag försökte få i reklamen i deras brevlåda... snacka om pinsamt haha! men det är faktiskt min första gång..!


åt nyss middag (som jag verkligen behövde!) med pappa och mamma! tidigare köpte jag lite godis och frukost till imorgon. har faktiskt haft en rätt så OK dag! är faktiskt rätt så HAPPY trots hur mycket jag slitit idag.


ikväll ska jag nog bara det lugnt. hoppas det går någon bra film på tv, men annars är det ju bara att hyra en! fick en liten kick och har suttit och lyssnat på jullåtar haha! bara för att jag längtar så in i tusan!

 


nyduschad, fan va fräscht

har precis tagit en riktigt uppfräschande dusch! fan va de va nice. ialf så ska jag snart dra och möta upp jesper, han ska hjälpa mej med en grej! hehe man tackar så mycket!

planerna med julia ändrades, men jag har lite bråttom nu. så vi får höras senare


bilderna från senare idag

sitter just nu och snackar med angela i telefonen. undrar hur många gånger hon har sagt ordet "typ" i telefonen hahaha... tidigare kollade jag på en film, transporter 1. fysatan vilken bra skådelspelare människan är!

asså herregud! jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. men ska iallafall snart jobba lite med massa papper, tråkigt.se, men det måste göras! har ju ungefär 300 lägenheter som jag ska dela ut reklam till imorgon bitti! aa justeee! musiken i skolan idag, asså vår lärare är lite wierd! haha nej men han är skön... :-)

och så ska jag ju möta upp julia imorgon vid två tiden på centralstationen! det ska bli jätte trevligt att få träffa henne, det var så länge sedan vi sågs sist! så imorgon gäller det att ladda upp med jädra massa gött!


nu är det dags för tv-mys!

nu är det dags för tv-mys! ska sätta mej framför criminal minds, ååh som jag har längtat!? det är ju fruktansvärt spännande! och efter en hel dag med jobb, och plugg så tycker jag att jag förtjänar en timmes tv-tittande innan jag går och lägger mej hahah!

puuh, är så grymt trött. så inatt behöver jag verkligen min skönhetssömn TACK

pic från igår hahaha

ÅKER FÖRBI MAMMA EN SNABBIS


SMOOTHIE, MUSIK & LÄXA.

sitter här och har precis blandat en smoothie! ååh fyfan va gott det är, och mättande också! lyssnar på musik samtidigt som jag gör lite läxa, då vi har prov nästa vecka... (TYVÄR). gymnasiemässan vi gick på var bra, man fick mycket information, jag och angela är helt övertygade om att vi vill börja på GUC!

hörs senare, puss!

va ful man är då och mina FINGRAR SER HELT STÖRDA UT :( men smoothien är nice

 


greys anatomy + hallon och glass!

sitter här och kollar på greys anatomy, och har laddat med glass och hallon! fan va mys. och imorgon har vi sovmorgon till tio, kan livet bli bättre?


snart dags för interjuv

har suttit och kollat på samville, (faktiskt min nya favorit-serie)! och så har jag precis ätit min lunch, rester från igår (stuvade makaroner och köttbullar) yumie! ^^

pappa hämtar upp mej klockan halv fyra, då han skjutsar mej till min interjuv. åh vad spännande det ska bli. är rädd att jag ska göra bort mej haha! men önska mej lycka till. juste, har gjort en liten speciel frisyr (fast det är blött) så mitt hår ska bli lite lockigt och stanna så under hela dagen! avskyr tråkiga frisyrer hehe, så brukar alltid styla mitt hår lite snabbt.

men jag har lite små bråttom nu (vet inte ens vad jag ska ha på mej!!) och har inte sminkat mej heller, och håret är inte torrt än..

(osminkad) haha va fuuuul


godmorning

ååh va jag längtar till julen, bara mer och mer när jag kollar på denna video ♥


ps. vaknade nyss, haha satte mej här direkt.. typiskt mej! ska nu in i köket och förbereda lite frukost!
 


inte gjort så mycket

har inte gjort så mycket, mamma håller på och lagar mat så snart blir min mage glad igen. idag ska jag nog sitta uppe lite och kolla på serier jag följer (som jag vanligtvis inte brukar kunna kolla på) men eftersom jag är ledig imorgon (SCORE!) så får jag ju möjlighet till det.

idag körde jag på slapp-kläder för er som vill veta dagens outfit. jag hade mina ljusaste jeans, min tjocktröja som det står i love italia på och ett vitt linne under det. och så hade jag mina kära vita converse!

kollade iallafall på lite kläder, som jag fall lite för ♥ åh va jag vill shoppa just nu! men såhär är det ju när man spar till något speciellt.

fika time ♥

ska proppa i mej lite fika! åh HERREGUD vad jag är trött. somnade på bussen, haha inte lite pinsamt? vädret var kasst idag. påväg till bussen från skolan så spögregnade det, ALLT mitt smink försvann, min sjal, mitt hår, min jacka och mina skor blev dyngblöta!

 

nu ska jag ta en liten fika, och kolla på tv! sedan så ska jag ringa pappa och fråga en fråga! åååh vad jag skulle vilja ha en ORM! hihih. själv har han ju han haft fem stycken så det är nog inga problm's.


har fått lite klagomål om att mina uppdateringar börjar bli lite dåliga och att jag ska förbättra den. men då vill jag gärna ha lite tips ! får ju lite slut på ideér hallå. men satan vad jag är nervös inför imorgon, ska på interjuv. men det ska ändå blir så grymt kul!


har ni några frågor angående mej och min blogg? skicka en fråga på min blogresponse, och ni får svar snabbt!


NEW IN


ny redigerade bilder

satt och kollade igenom lite gammla natur bilder! och har nu redigerat dem lite, här är resultatet:

MINDRE ÄN EN MÅNAD KVAR.

HERREGUD. kan typ inte andas. filmen man väntat på i flera år kommer ut om 1 månad, AAAH! jag var lite efter när det gällde att kolla på filmen och läsa böckerna, men två år efter alla andra gjort det så började jag läsa böckerna, och ett tag så var det det enda jag kunde tänka på och gjorde. läste, läste, och läste.


kollade på alla filmer osv. snart sitter jag där i biostolen på premiären med mina vänner och ska få se scener jag bara drömt om! så jävla spänd ju, ååh! sen väntar ju del 2 nästa år! ååh vill ju inte väänta. och vet ni vad? HAN KOMMER TILL STHLM OM TVÅ VECKOR! JAG DÖÖÖR!!! ♥ vill verkligen dit o se honom! han är ju så snygg. (ja, jättetaggad och galen twilightbrud) är så svag för twilight, filmen är så bra, rörande, och romantisk och helt fantastisk och underbar! man fastnar så mycket i den. och deras kemi för varandra, ååååh så vackert ♥ JAG BARA RYSER.



bitterfittan

hej, åt precis lite fika. åh va skoldagen var jobbig! var så jäkla trött, trodde seriöst jag skulle somna på bussen och under hela skoldagen. och fan så kallt det är föresten, vill ha sommar hallå? haha fan va bittrig jag är då.

nejmen dagen idag har bara inte varit bra, mina jeans har blivit uttöjda så nu kan jag inte ha dem längre. ska slänga dem, och mina svarta. måste fan ha nya! blir så jävla förbannad ibland, /bitter-fittan

i am your number four

fan vilken heting! fyfan va snygg han är. i am your number four, åh blir helt kär ♥


glass + blåbär och hallon!

glass + blåbär + hallon = MUMS!
 
igår så köpte vi varsin smak på glass, och så köpte vi hallon och blåbär och blandade det! fan så gött det är. såhär ser det ut: (blir man inte sugen så måste man va dum ju!?) det ser hur smarrigt ut som helst och det STÄMMER.
 
fan va gott det är. och det är både nyttigt och onyttigt! så det blir ju pluset i minuset. bra va? oh yes!
 

16 oktober

åt frukost för inte så länge sen, mannagrynsgröt! verkligen min favorit. mums! vaknade dock före angela haha, så fick vänta någon timme, ville inte väcka henne! hon sov ju så sött.

igår så sov ju angela hos mej, vi var ensamma. vi hade jäkligt kul, tills det började låta på fönstren, det var någon som kastade grus. sedan hörde vi något på balkongen, som om någon försökte bryta sej in... men som tur så var det bara min mamma som var orolig för hon hade ringt typ 20 gånger och jag inte svarat (hade ljudlöst) fyfan så vi skrattade sen! eftersom vi betedde oss så patetiskt hahahaa.

anyways, vi tog inte alls många bilder igår, så vi får se om jag ens lägger ut någonting alls. ska iallafall tipsa er om något super gott senare, som jag o angela åt igår kväll!

var ju hos nattis i fredags. det var skojigt. hmm... tog nog inte så många bilder när jag var där heller. angela gick iallafall nyss, och nu sitter jag här själv och ska nog hyra en film eller något.



nu är jag framme!

kom precis fram, nuuuuu ska jag få träffa min kusin och hennes la familjá!


for your information

ville bara tala om för er att jag håller på och packar nu, för fullt! är jätte stressad, ska hinna ladda över lite musik till the phone, så jag inte har för tråkigt på tåget. ska ju till min kusin och hennes lilla familj som jag skrivit tidigare.

får se om jag uppdaterar något därifrån, iallafall så hörs vi imorgon igen. det kanske kommer något tidsinställt inlägg men kommer sakna er lite! ♥


NEW IN

kom precis hem från stan, ååh fy satan va kallt det är. är så glad att jag lyckades bestämma mej efter så många funderingar och val att välja mellan!!

Dakota Jacka
jag köpte den här, som jag hade tänkt från första början, men sedan så hittade jag massa andra. men pga av flera anledningar så gick jag över till den här och valde den! älskar fickorna och att den är så mysig. hoppas jag trivs i den, men som sagt så tycker jag att det är ett jätte svårt beslut att köpa en vinterjacka..

för jag har så många krav när det gäller just det, vill att jackan ska va snygg, varm, ha snygga fickor osv. och en söt luva! och min har allt det där, så den är perfekt i mina ögon. ni kommer förhoppningsvis få se en bättre bild på den imorgon, för den ser inte alls ut såhär som på bilden än irl. för jag har lite mycket att göra ikväll och jag är så sliten, så orkar tyvär inte visa er den ikväll. men som sagt, imorgon kanske! om jag hinner då så att säga. åh juste! glömde säga vilken fäärg jag köpte! och ja, de blev ju självklart den svarta. passar till allt, och den är snyggast? och så är den mest praktisk också

-


"ASSÅ SERIÖST VAD HÅLLER DU PÅ MED" hahahaaaa..

oj, det är redan torsdag idag! satan i gatan vad veckorna bara rullar på. snart är det jul, och nyår. taaaggaaa!!! 
har suttit och fixat, trixat mixat med lite bilder och dunkat musik. funderar på att ringa mamma snart, ska ner till stan med henne och prova jackan jag vill ha en sista gång och se om plånboken börjar gråta eller ej.

fick bilden klar i skolan idag, så nu är den redovisad. bara det att hon ska sätta upp dem i skolan buhu...!? för våran body map är så jävla ful haha.

och när vi hade slutat skolan så blev jag och angela helt vilda? vi fick ett antal skrattanfall på bussen och när vi skildes åt efter vi gick av på bussen för att alla skulle slippa oss, så börjar angela hålla på och ropa massa knäppa saker, och ja ba " ASSÅ SERIÖÖÖST, VAD HÅLLER DU PÅÅÅ MEEED " hahah (fråga inte) och då så hör jag någon som imiterar det jag sa... och så kollar jag åt alla håll, men ser ingen... och så kollar jag uppåt och ser att det är byggarbetarna HAHAHA, fan så vi skratta! ;$

iallafall, imorgon ska jag till min kära kusin nathalie och hennes lilla familj! så det ska bli jätte mysigt. ska ta tåget dit imorgon direkt efter skolan, så jag ska se till och packa ikväll! kanske bloggar därifrån, får se om det blir tid över. och om jag ens orkar haha... kameran hänger ju självklart med så, ja ni får se bilder på lördagen. 

justja, har tre läxor idag... SO:n, matten och svenskan... drygaste ämnena, eller näj. SO:n kan man gilla och matten. avskyr dock svenskan i det här fallet. nu ska jag ringa mamma som jag sa tidigare, och äta en morot! 
lite random bilder från nu bara

åh varför vill jag jämt ha så mycket?


dagens today we say


jobbat stenhårt

åh fasen så trött jag är! och brrr... vädret imorse? inte kul alls! det var hur mycket minus som helst, det var till och med frost på gräset, jag kunde se luften när jag andades, alla hade mösser, vinterjackor och vantar.. precis som på vintern!!!!?? allt som fattades var bara en meter hög snö, några fler minus grader och proppade bussar.

tänk att det bara är minst två månader kvar till julafton! bara jag som är peppad? funderar dock hur jag ska överleva kylan... tänk om den här vintern blir värre än den förra? då blir det tufft.

pluggade skitbra i skolan idag, var på topp kändes det som? förutom min mensvärk... körde iallafall på en enkel outfit som jag ska visa er senare! vi slet med bilden i tre timmar, och SO:n i två timmar, och engelskan i två timmar. och ja, PANG sa det och skoldagen var slut...?

kändes att vi fick mycket gjort! och fyra redovisningar nästa vecka.. det är inte illa janelle! nej, nu kurrar min mage. ska ta lite flingor med mjölk och sedan ta en liten morot som jag har börjat gilla stenhårt nu.

bild jag tog i helgen som var

gillar du vad du ser?

gillar du vad du ser i min blogg? gilla då min blogg på facebook HÄR.


today's

har på mej nya tröjan idag! den som jag beställde, har ju glömt och visa er den! ni ska få se en närmare titt på den, och den andra tröjan när jag har kommit hem från stan! mamma väntar där just nu, så ska cykla dit i rullande fart!


NU FINNS MIN BLOGG PÅ FACEBOOK!

nu kan man gilla min blogg på facebook, och det gör ni genom att klicka på bilden! 
 

dagens outfit - utomhus och inomhus

hallådär alla kära bloggläsare! tänkte visa er dagens outfit idag! både hur jag såg ut inomhus OCH utomhus!

vill också säga att mitt hår var så himla mycket lockigare imorse och hade volym, men nu har allt det nästan försvunnit... pga, den här jäkla hösten -.- därav, ser jag också sliten ut... skoldagen var jobbig. fast... när är den inte det?


n-y-a grejerna till mitt rum!

nu ska jag äntligen visa er vad jag köpte i helgen till mitt nya rum! mitt rum kommer bli så grymt jädra snyggt när det är klart. så ni kommer inte få se hela mitt rum på ett bra tag!

håller hellre på under en lång tid och fixar mitt rum och sedan blir så nöjd med resultatet att jag knappt kan sluta kolla på mitt rum. än att stressa som en tok och inte gå igenom ordentligt och sedan vara onöjd och känna att det fattas saker jämt.

det jag köpte var; två örngott (vita), ett överdrag till sängen (svart), en sänglampa, en lång lackhylla, skulle köpt ett litet sängbord också men det var slut! och så fick jag ett skit snyggt lila överkast av pappa + en lila prydnadskudde! och så köpte jag två till i helgen då. som är vita!
och det som fattas i mitt rum är (som jag alltså vill ha); en liten plasma tv, en jätte stor tavla, och så vill jag ha en liten mini tavla som det är fullt med bilder på mej som liten, i ett litet hörn vill jag ha den i, och sedan vill jag ha väggcitat, (vet dock inte vad för citat) och så är det lite smågrejer! och en byrå!

här är grejerna nudå:

n-y header

tyckte att det var dags för en liten förändring! så slängde på mej lite kläder, locka håret lite och körde igång! så blev det här resultatet då: (om ni inte ser min nya header så kan ni alltid uppdatera om ni klickar på knappen f5.

ni får gärna slänga in en kommentar, på antingen blogresponse eller under inlägget. om vad ni tycker alltså! vill gärna höra eran åsikt, för den räknas ju! själv blev jag riktigt nöjd. nu går jag och lägger mej, annars vaknar jag inte imorgon hehee...
min nya header bild fick även bli en ny profilbild på fejjan! hade haft min så länge.

före:

efter:


bilder från igår


kom just innanför the door

kom precis hem från pappa, och nu är jag hos mamma! fick skjuts hit, usch vad det regnar. och nu ska jag kolla på min beställning som mamma har hämtat hem!

lägger förhoppningsvis ut bilder på de två plaggen ikväll. och om jag inte hinner så gör jag det imorgon!



overdose - jason derulo

dagens drog!



JUST NU

tänker inte be om förlåtelse för den dåliga uppdateringen. och om ni klagar, läs någons blogg som alltid uppdaterar och inte har något liv? tyvär, så har jag faktiskt ett liv. eller vänta, varför säger jag tyvär?



gömörg'n

åt precis frukost, återigen väckte pappa mej. men antar att det var bra att han gjorde det idag så jag blir trött ikväll. tänkte sova över här, brukar annars bara vara hos pappa varannan helg. eftersom han pendlar och jobbar i söderhamn.

så det ska bli kul! ska dock bara hämta lite grejer hos mamma, kläder osv. sedan hade jag tänkt om hon och jag kunde åka och hämta min beställning! ska bli riktigt spännade och se hur kläderna ser ut irl.

justja! så har jag lovat er att visa bilderna från igår. vilket jag ska göra! men dem får komma upp ikväll då det är många... och jag har lite och göra under dagen. vi ska även tillbaka till den gamla lägenheten och städa där -.-


G'NATT


okej, nu är jag trött...

fan vilken dag det har varit! jag är så galet sliten. först fem timmar i massa olika butiker och seda iväg på en födelsedagsfest... med massa högljudda barn som vill ta kort på en hela tiden med deras små spel. och sedan alla vuxna, som ska snacka ieviiiigheeeeeeter om en grej som man får sitta och lyssna på! hahah, men det var riktigt kul.

ena timmen gick jag runt som en papparazzi, andra timmen satt jag och fikade med de vuxna och kusinerna osv, och snacka om fotografering och mös i en filt, och den tredje så jagade ungarna mej hahaha!

ska ta och visa er lite bilder imorgon. nu ska jag försöka slå mej ner framför tv:n med lite glass eller bara mej själv..


videoinlägg - glad chey trots allt jobb?


OF TO GO

angela blev matförgiftad i fredags. så hon har inte haft det så bra om man säger så, alltså blir det ändrade planer... jag kommer ha världens tråkigaste dag idag. är så grymt uttråkad. men jag ska ju förbi ikea och jysk och kolla på indredningsmöbler osv till mitt rum, får se om jag hittar något snyggt!

och så ska vi åka och handla lite. så får han och jag ha en liten myskväll istället då..! är iallafall klar nu och vi (jag) är redo att dra iväg. ska puscha pappa lite så han skyndar sej! för här ska saker göras....


JAG ÄR VAKEN...

hur fan kommer det sej att jag JÄMNT ska vakna så jädrans tidigt när jag väl får sovmorgon!? hahah, pappa såg mej sätta mej här direkt efter jag hade bäddat det fint med mitt nya underbara skitsnygga överkast! då var han självklart tvungen att göra narr av min lilla blogg... ^^ nu ska jag kila vidare till köket, det blir mannagrynsgröt där! GÖÖÖÖTTT!!!!

två bilder från igår som ni säkert förstår

i'm bored

åt precis pannkakor! muuums. det är absolut en av mina favoriträtter. snart ska jag till mamma igen och hämta upp henne! då drar vi till min moster, där min efterlängtade kusin är! har inte träffat henne på ett år....
'

hallådär jag har inget att skriva

har verkligen fått bloggtorka! vet seriöst inte vad jag ska skriva längre, och ni muntrar inte direkt upp mej... får väl se hur det blir med uppdateringen från och med nu.
 
idag har jag iallafall gjort nytta! städa rummet, damsugade och hela köret. skönt det. nu luktar de freesh, fixade hamsterburen, och ska hämta den andra buren och så ska dem två upp på blocket.se! behöver dem ej mer
 
å jaa... angela ringde för inte så länge sen, hon hade lite skitsnack på gång! hahaha. och i skolan så gjorde jag ungefär 14 blad i matten , stoooolt cheeey!!?? och ja, vi gick till ica i regnet och köpte oss lite godis, och mamma håller på å lagat mat vi aldrig ätit förut här hemma! nämligen hembakade köttbullar och något till det? men det ser riktigt mumsigt ut fan
 

bild i repris, bild från julias överasskningsfest


jag har fått totalt bloggtorka..

- tips på vad jag ska blogga om?

I WANT ALL OF THIS...


dagens outfit!


NEW IN


gottsunda centrum

fikade nyss lite, tog en risifrutti för mamma kommer ändå hem snart. kom hem för cirka någon halvtimme sen, har varit i gottsunda centrum med angela! skulle köpa ett par skor jag hittat i en katalog, men jag tyckte verkligen inte om dem irl! så tur att jag inte beställde dem.

utan jag hittade ett par andra! skitsnygga, blev g4l3333t HAPPY och nöjd med mitt kaaap. ska visa er skorna senare, för jag orkar inte just nu! och ska nämligen pröva gå i skorna lite ^^


glöm inte min blogresponse


djurkärlek♥

såg den här annonsen på aftonbladet! en hund hade blivit påkörd (den vita hunden) och sen kom en vän till hunden och började skydda hunden från allting, inlkusive poliserna! den mörka hunden följde med till vetrinären (sprang brevid bilen). hunden klarade sej, den hade brutit benet bara. och det visade sej att den vita hunden, hon var mamma till den mörka hunden. så himla berörande! själv älskar jag djur hur mycket som helst!

har ni sett reklamen på tv? där det är en kvinna som är i ett jätte stort hus med fullt av katter i? jag älskar djur så mycket att om jag hade råd så skulle jag kunna köpa ett sånt stort hus för katter att bo i! djur är helt fantastiskt underbara.

och dem som inte håller med mej, är helt knäppa tycker jag! förstår inte hur andra länder kan misshandla djur, som är så söta, snälla, rara, gosfulla, och helt fantastiska! hur kan man inte älska dem??

tycker det är förjävligt svagt och grovt att misshandla djur, som är så hjälplösa. dem som gör det, gör något otroligt misstag och har något fel i hjärnan.

så tycker jag, janelle andersson. många kramar från mej!




inte direkt min bästa dag...?

skoldagen var bara tråkig och långsam så den ska vi inte ens tala om! efter skolan så skulle jag och angela åka till gottsunda centrum för att köpa ett par skor till mej, men som vanligt så ska jag alltid ha sån otur när det gäller sånt.. så jag upptäckte att jag hade glömt min plånbok hemma! så vi fick åka hem till mej (hos min mamma) men den var ej där, så jag var helt bombsäker på att den var hos pappa då!

så då gick vi till min pappa, men den var inte heller där.. så då tänkte vi att vi kunde åka ändå och lägga undan skorna, men några minuter senare kom vi på att vi inte vet om man får lägga undan skor.. och båda var helt slitna och hungriga, så hon tog bussen hem och jag gick hem.

det var min usla dag!!!! men ska ta och leta reda på min jävla plånbok så åker vi dit imorgon istället! haha 


"jag sa aldrig att jag inte kan leva utan dej, för det kan jag. men jag vill inte leva utan dej."

 

 

 


BESTÄLLT

har precis beställt det här! tack så mycket mamma ♥ är sjukt nöjd! och nu ska vi sätta oss framför tv:n och kolla på dubbla avsnitt av one three hill! vad har mina underbara läsare gjort en söndag?

mina söndagar brukar iallafall alltid spenderas en lugn dag hemma! imorgon ska jag ner till gottsunda centrum och kolla på ett par skor jag är totalt KÄR i!

BLOGLOVIN!

har blivit medlem igen på bloglovin! har fått många frågor om dem kan få följa mej via bloglovin för det är tydligen såå mycket enklare? själv föredrar jag bara att skriva in bloggen och klicka och läsa. menmen alla har ju olika åsikter.

så nu kan ni följa mej, bra va?


hej på er mina guldpärlor till läsare!

hej på er mina guldpärlor till läsare!

hur är läget? har ni haft en fin helg? min har varit suverän! hade studiedag på fredag så fick två extra helgdagar/sovmornar! på torsdag sov jag som sagt hos angela, vi hade det jätte roligt! blev ju bildbomber som sagt, vi tog runt 300 hundra bilder! hahaha kan knappt fatta själv hur vi orkade, men det var kul.

och på fredagen på kvällen så satt jag inprensip framför datorn fram tills klockan slog ett. hade så mycket att göra med bilderna, och allt annat möjligt. och igår så träffade jag angela på eftermiddagen, vi cyklade ju runt som sagt och pratade och skrattade hur mycket som helst. larvade oss runt bara. och idag så har jag inte gjort så mycket, men ska nämligen ut och springa ca en timme, och träna lite styrka. sedan ska jag till pappa och hjälpa han med en grej, och sedan städa rummet.

 


onyttig hela helgen?

haha fy! vad min helg har varit onyttig, godis, hamburgare, läsk, chocklad osv. åh fan så skönt det ska bli och träna på tisdag och torsdag!

tidigare idag träffade jag angela, vi åkte runt och cyklade. snackade om allting. hade det underbart. fan så fint väder det var ute, synd att jag inte kom utanför dörren förän klockan var fyra... då det började bli kallt....

imorgon ska jag ner på stan med mamma och kolla på vinterjacka och vinterskor, och göra en del andra saker. tex som att hjälpa pappa lite, städa rummet hos mamma, osv osv. hmmm, ja. hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag har haft!


trodde det var oktober!?

24 grader varmt ute, och solen skiner. I OKTOBER!?!!?! det kunde verkligen inte blivit bättre! dock så blev jag "biten" av antagligen en mygga fem eller sex gånger på benet, och en gång vid foten och nu vid höften.. vad är detta!? trodde dem hade dött.

får väl sova med flera lager täcke inatt hahaha... iallafall, ska nu börja fixa mej. sedan drar jag ut o träffar en vän ♥

fråga inte om bilden hahaha...

ååh

satt och kollade igenom en grej som jag letade efter, och hamnade bland alla gammla bilder, då jag såg jätte många bilder från sommaren! delar med mej av tre stycken. ååh vad jag saknar. längtar redan tills nästa sommar 2012

jag och bästavän ♥
söta lucas ♥

godmorgon

sitter nu och käkar lite frukost! mums vad gott det är. snart ska jag ta ett skönt bad! vi hörs


if a guy pauses his videogame, just to text you back. marry him

ska nu gå och lägga mej, jag är hur trött som helst. imorgon ska jag träffa angela, men dock på eftermiddagen. för hon skulle på stan med sin mamma och bror. så ska nog ta lååång tid på mej att fixa mej osv. ska kanske tillochmed ta ett skönt bad! vilket var typ hundra år sen? och lite ansiktsbehandling.

får se hur det blir med uppdaten imorgon, vill helst njuta av min helg som är lite extra lång. ni förstår. så, ja. nu säger jag godnatt då! juste, hej nya månaden! oktober är här. om ungefär 2 månader är det JULAFTON!!!

© COPYRIGHT - janelle andersson p.s den är oredigerad


RSS 2.0