F A L L I N S P O




NELLY

Alltså gud vad jag har funnit en ny kärlek för grönt alltså! Khaki grön, militärgrön, mörkgrön.. Så snyggt! HÄR.
Så himla stilren, men ändå så snygg svart klänning. Perfekt som "the little black dress" tycker jag! HÄR
Atllså den här toppen... Så sexigt. Och färgen... DÖR lite. HÄR hittar ni den.
Alltså hur snygg??! Ni finner den HÄR.
Ni hittar denna, otroligt snygga khai färgade trenchcoat HÄR.
 

DINNER WITH VIEW

Runt 4 tiden så stack jag, mamma och hennes vän mot Gävle, för att kolla in min kusin och hennes familjs nya lägenhet på åttonde våningen! Helt underbart område alltså, de har ju typ allt liksom... Så vi åt middag där (den godaste jag ätit på LÄNGE!!! Kyckling med chreme fraicé och pesto med pasta), lekte med barnen, pratade, spelade kort, åt massa gott, lyssnade på musik osv. Super mysig kväll! 
 
Här är tre bilder från kvällen, vet att utsiktsbilden ser kass ut, men det får vara haha. Ni ser iallafall hur fantastisk utsikten är! Vilken stad detta är alltså *smiley med hjärtögon*
 
 

FRIYAY

Åh gud vilken skön "skoldag" idag alltså. Lyckan när vi fick veta igår på sista lektionen att vi inte behövde vara i skolan, utan att vi fick ha valfri plats. Vilken lättnad haha! Kändes faktiskt inte som en skoldag om ni frågar mig... Mötte liksom upp tjejerna vid tolv, åt lunch, snackade om allt möjligt, åt efterrätt hihi (kunde ju inte låta bli, SER ni hur KLADDIG kladdkakan var eller??!!) Såå god! Efter det gick vi runt lite på stan, kollade på kläder osv, hur mysigt som helst! Varmt var det idag också, verkligen en ren lycka denna fredag :) 
 
Imorgon är det kulturnatten, har just nu inga planer, men vi får se om vi tjejer hittar på något! Förhoppningsvis gör vi det, annars vet jag inte vad som händer hehe.. Men det ordnar sig nog! Puss på er
 





Skolfoto

Hallådär!
 
Idag hade vi skolfoto... Vårat sista ju! Haha lite sorgligt ändå. Men alltså jag fattar inte, jag blir jämt SÅ nervös precis innan man ska ta fotot! Då menar jag poträtt fotot, inte klassfotot. Men tvingar mig själv att ta poträtt, för annars vet jag att jag kommer ångra mig i framtiden. Älskar ju att kolla på gamla skolkataloger, foton osv. Och vill ju visa mina barn i framtiden hur jag såg ut på min tid, då jag växte upp! ^^
 
Så det var det som hände i skolan idag, jag hade på mig ett par av mina nya skor, en vit tröja med V-urringning som är ny, ett halsband som är nytt och ett par svarta jeans till det! Köpte ett par andra höstskor också som det finns bild på min Instagram (janelleandersson). Men kan visa bild här en annan dag! Juste, mötte även post gubben i trappen när jag kom hem, och såg då att mitt smink som jag beställt kom! Blev så glad hihi. 
 
Har bara beställt en grej till ögonbrynen och concealer, ska beställa mer men inte just nu då jag verkligen behöver låta plånboken vara ett tag haha. Tänkte visa er det senare iallafall, nu måste jag göra mig iordning för att dra till gymmet!
 

SOME INSPO FOR YOU


Följ mig på weheartit; janelles 

C H A R K

Hej där!
 
Jag vet att det var några dagar sedan jag uppdaterade, har helt enkelt inte haft någon lust om jag ska vara ärlig. Hur som helst, helgen som var nu, så träffades jag och Sandra först för att ta bussen tillsammans mot Lina. När vi väl kom fram (en timme senare, haha). Så mötte vi upp henne och Alva och gick hem till Lina. Där vi började göra iordning all chark mat (som vi hade köpt dagen innan). Detta var då första gången jag ätit det på länge, och det var SÅÅ gott!
 
Det tog oss typ, ett tag... Att göra iordning maten snyggt osv. Så klockan hann gå och det blev mörkare ute, så om ni upplever bilderna lite dåliga, så förstår ni varför! Och vi satt ute på hennes inglasade balkong, så det enda ljus vi hade var ljusen vi tände haha. Men det var SÅ himla mysigt!
 
 
 
Som ni ser så åt vi allt ifån salami, parmaskinka, kex, vindruvor, grönsaker med dipp, brie ost, tomater med mozarella och oliver, vitlöksbröd osv! Vi insåg dock senare att vi hade glömt att ta fram melonerna, så dom åt vi senare på kvällen istället. OCh även dumle kladdkakan jag hade gjort! GUD så god den blev, om jag får säga det själv hehe. Och med lite glass så vart det ju perfekt!
 
Vi spelade ett sjukt roligt kortspel, den var lite krånglig med poängen osv (inte direkt rättvis haha), men det handlar ju inte bara om poäng liksom. Vi lärde känna varandra mer och fick oss massvis med gott skratt haha :-) Sedan gick vi på en lång promenad, snackade om allt och ingenting, dansade loss till hög musik, flätade varandras hår och hade en underbar kväll helt enkelt! 
 
Mina knäppa tjejor det där!

Hello september

Nu är det en ny månad igen! Och september är här. Wow så fort det gick. Tråkigt att sommaren är officiellt över, men tur att det inte är SÅ himla kallt på kvällen än iallafall. Denna höst kommer jag nog uppskatta mer än de andra, tror jag iallafall. Kommer säkert klaga senare på att det är för kallt osv. Men just nu känner jag mig taggad!
Det jag verkligen älskar med hösten är dessa mörka mysiga kvällar med nära och kära. När man kommer hem från jobb eller skola och man bara kan mysa ner sig med en filt i soffan och slå på en film. Oslagbart alltså! Att dricka té eller varm choklad är också SÅ underbart! Det är då jag brukar ta vara på det eftersom att annars brukar jag inte dricka varma drycker haha, är så tråkig.. Gillar bara vatten in princip. Under de varma årstiderna så dricker jag bara vatten. 
Det som också är så så så underbart med hösten är ju när man sitter på café med sina vänner, har en filt runt sig och bara snackar bort tiden. Att vakna upp en regning dag är också perfekt, för då kan man vara inne hela dagen, inte göra någonting och bara njuta av den lugna dagen.
 
Är man en sån person som inte bara kan ta det lugnt och inte göra något speciellt, så kan man ju rensa garderoben, kolla igenom album, städa rummet, fixa i hemmet med mera när det är en regnig dag!
 

RSS 2.0