Birthdays



I lördags var jag på två födelsedagsfiranden. Mitt kusin barn som hade fyllt 5 och vi firade honom med tårta, presenter, skratt och gott fika. Lite senare så cyklade jag hem och bytte om samt fräschade upp mig lite, åkte sedan till min moster för att fira hennes man som fyllde 54. Där åt vi himmelsk god mat, pratade, lekte med Tuva, mitt tredje kusinbarn och bara hade det allmänt mysigt!



Insurgent


I fredags var jag och kollade på Insurgent med några från min klass, hade inte förväntat mig så mycket utav filmen men den var faktiskt riktigt bra! 
 
Har man sett den första filmen tycker jag verkligen att man ska se den här! Tyckte om den här filmen mer än den första faktiskt, absolut värd att se!! 

Goodmorning


Godmorgon på er! (Bild tagen igår i skolan) 

Sitter just nu och myser i soffan med en smoothie i handen och kollar på en serie nu innan det är dags att göra sig iordning för skolan! 

Ingen aning om vad jag ska göra idag, förutom att gå i skolan ända till halv 5, träna och plugga lite. Det blir väl det jag nyss nämnde, helt okej tisdagskväll antar jag ;PppPP

Åh vad jag älskar det här vår vädret vi fått nu förresten, nu är det bara att köpa en ny skinnjacka, slitna jeans och nya skor, sedan har jag anpassat mig till våren! ^^ 

De senaste dagarna/veckorna






Hallådär! 

Har inte varit så aktiv på bloggen för att jag inte haft någon lust till att blogga. Så tänkte bara kika in och visa lite bilder från de senaste dagarna samt veckorna.  
Bild 1.// åkte skidor med min lillasyster och pappa i Storvreta.

Bild 2//. Firade min kusin som fyllde 14. Bild 3.// gick på ett pass som var out-of-this-world jobbigt haha, var helt död efter. Bild 4.// köpte en brownie längd för en halv hundring, glasyren var god haha. Bild 5.// Besökte stugan efter månaders uppehåll pga vintern, längtar till sommaren som sjutton nu alltså!


RSS 2.0