take me back

 
Åh va jag inte kan sluta tänka tillbaka! Ända sen jag och Angela var i Göteborg några dagar och hade det hur underbart som helst i det varma vädret. Vi åt glass och milkshakes samt gick på resturang, satt vid sjön och snackade, kollade på affärer, gick runt i nordstan, gick på bio, och självklaaaart! - LISEBERG!!
 
Det var så jäkla härligt, det kändes som om vi var utomlands... Vi gick runt i bara shorts och linne. Vi hade knappt smink på oss heller, det var så befriande! Göteborg är världens finaste stad ♥ Inget, och ingen ska hindra oss från att besöka Gbg nästa sommar igen! 
 
 
Och om jag saknar det där håret?? Ja!!! :-( Fan att jag skulle missfärga det och behöva klippa av det. Hoppas verkligen att jag får det där håret igen innan gymnasiet. För jag trivdes verkligen i mitt hår, förstår inte hur jag kunde tröttna på min hårfärg och vilja färga det.. Men det gjorde jag, och som vanligt blev det missfärgat. >.< Tänker aldrig göra om det misstaget igen, ska aldrig lita på någon frisör mer! 
 
 
Föresten så hade jag fått några frågor om jag kunde göra ett videoinlägg och visa er vad jag fick i julklapp samt visa vad jag ska ha på mig på nyår! Jag har svarat på dom kommentarerna men texten när jag svarar är vit, så ni kan gärna markera under er fråga! För jag svarar alltid på era kommentarer! :-) Men självklart kan jag visa min outfit på nyår samt mina julklappar, men det får bli efter nyår för jag har lite att göra och jag har ingen ork just nu heller att sitta och göra ett antal misslyckade videoinlägg och få börja om hundra gånger. ^^
 
Nu ska jag ha lite "hemma-spa" och sedan spela lite sims! :-) Kram på er, hoppas ni har en bra helg!
 
 
 
 

skönheter från asos

 
Jag har beställt lite kläder från alla möjliga affärer, bla dessa två skönheter från asos. Jag blev kär i första ögonkastet! Den till vänster kommer jag nog matcha med lite vågigt hår, svarta jeans och antingen klackar eller converse! Och skönheten till höger.. Med underbara pärlor och paljetter, kommer jag matcha med några fina örhängen, svarta jeans och klackskor :-) Fast klackskor får jag ju skippa att ha nu i vinter, men kanske till våren. Låter inte det som två dröm outfits? ;-) 
 
Jag kan knappt vänta tills dom har landat här hos mig! ♥
 
 

Pokerface

Sitter och spelar kort med mamma mormor och morfar. Trots att det var ett tag sen sist, gissa vem som vann? ;-) Haha!

Det är alltid så mysigt att spela kort med Momo och Tompa, (morfar som alltid tror att han ska vinna och mormor som är så mallig när hon vinner haha). Jag älskar er från solen och tillbaka 💕

Nu ska vi ta en paus och sedan ladda för några fler omgångar! Det är så roligt att sitta uppe sent, spela kort och umgås :')


Merry Christmas!

God jul på er! :-D
 
Äntligen är Julafton här! Min Julafton har börjat med att jag åt tomtegröt till frukost, tröttnar aldrig på det! Och nu ska jag locka håret samt sminka mig! Om ni undrar varför det varit så tomt på bloggen så är det för att jag har varit på dåligt humör pga att jag haft en vagel i ögat.. Men den hann läka till julafton så jag är jätte glad nu :-) 
 
När vi kommer till min moster Annika där vi ska fira jul, så väntar även mormor och morfar där! Ska bli så roligt att få se nästan hela släkten igen, det blir så mysig och härlig stämning när vi alla samlas ♥ Och det här blir även första julen med sötisen Isabelle! Ska försöka bära runt henne så mycket som möjligt. Älskar att bära runt bebisar (iallafall när dom inte gråter hehe).
 
Nu är jag tvungen att avbryta bloggningen, har lite bråttom. Men jag önskar er alla en riktig GOD JUL! :-D
 
 
 
 
 

Goodmorning!

Vaknade precis! Tänk att det bara är fem dagar kvar till jul! Hur galet är inte det? Känns som jag väntat hur länge som helst och nu har tiden bara runnit iväg..

Hmm.. Jag måste skynda mig nu, kommer komma försent men vill inte komma för sent! Uppdaterar kanske senare :-)


wishlist for christmas 2012

Here u go! Håller det jag lovar ;-) Det här är inte precis allt jag önskar mig, men det andra är saker till kameran och lite toppar/tröjor som jag inte kunde få med i collaget tyvärr. Nu ska jag kolla på ett PLL avsnitt och sedan ta ett varmt bad :-)
wishlist
 
 

17 december 2012

Klev precis ut ur duschen, ska fräscha upp mig och fixa mig lite! Jag och Angela ska iväg till gymmet en timme för att kötta lite! ;-) Måste dock få i mig mat innan så jag fixar mig medans mamma lagar mat!

Hade egentligen tänkt blogga om vad jag önskar mig i julklapp igår eftersom det var några som undrade! Det var krångel med datorn igår men får hoppas att det går idag istället! :-)

 

 


Påväg hem!

Sitter på bussen påväg hem, har varit fullt upp idag! Packat, städat osv. Sitter just nu och kollar på olika youtube klipp samt lyssnar på musik. Tror jag ska sova lite nu. (har inte orkat blogga mer sen min sista inlägg) Så här är lite fler bilder från Falun:
 
En ring jag gjorde i mitten på veckan. I:et blev lite snett och den skulle blivit glansigare, men annars blev jag nöjd!
 
 

Kokoskyckling från kenya ♥

Har precis lagat mat med Angela på hemkunskapen! Vi blev jätte nöjda, våra magar är helt proppade med mat! Åååh så gott det var! :-) Brukar inte äta utländskmat så mycket, men det ska det bli ändring på! ^^ 
 
Får se om jag visar resultaten sen på resultatet av bilden jag målade, den blev helt OK! Så förvänta er inte något haha.. Hur som helst, nu har vi free time! Nu drar vi brudar till Ica ;) Tänkte köpa oss lite gött till ikväll, mysa med en film och massa gött till! Hur nice låter inte det? 
 
Åååh kan jag bara säga... ♥

Bild

Sitter och skissar min bild, hur jag "tror" att jag kommer se ut om 100 år! Är inte så duktig på att måla men det är roligt ändå :-) Jag upplever alltid att det är lättare att skissa, men när man väl ska måla så blir det svårare. Jag blev verkligen nöjd med näsan, men ska fixa till resten! Hoppas att det blir bra! 
 
Nu ska jag forsätta, önska mig lycka till :-)
 

Framme i Falun!

Nu har vi precis kommit fram till falun! Har glömt att nämna att vi ens var påväg men jag hade annat för mig! ^^ Efter en underbar buss resa har vi kommit fram :-) Vi ska ta och käka lite, hörs av mig senare då vi har bild! 
 
Vi ska måla hur lite fantasi, hur vi tror att vi kommer se ut om 100 år.. Man kan ju se ut hur som helst haha, så vi får se hur jag tror att jag kommer se ut! ;-)
 
 
 
 
 

06 december 2012

Sitter i skolan och har precis tränat lite på provet med Angela! Tänkte gå ut i snön nu och hoppa på bussen och dra hemåt :-)

Imorgon står prov, vampire diaries och träning på schemat! De två sistnämnda är härliga ^^

Här är dagens mys outfit! Ser lite julig ut med min röda tjocktröja men jag gillar det.


Snöstorm

Alltså nej.. Nu vill jag inte göra ett inlägg för första gången på länge och låta negativ det första jag gör men.. Det här måste ha varit min värsta dag någonsin!

Började med att jag och Angela skulle till katedral för att kolla på en föreläsning, såklart så valde vi att gå i denna storm.

Jag börjar hamna efter henne, typ snubblar flera gånger, fastnar i snön med mina skor, min luva vill inte hålla sig uppe, får massa snö i ansiktet och sminket rinner av, vi kommer vilse.. Vi kom dessutom försent till föreläsningen så vi skippade den (alltså gått i stormen i helt onödan). Snacka om att man blir förbannad. Jeansen är helt blöta, hade knappt någon känsel i låren, min sjal blev blöt så den hjälpte ingenting.. Och ja, ni kan ju läsa hur hemskt det låter.

MEN. När vi nästan i stan så går vi lite lustigt för att försöka undvika snö i ansiktet. Då hör vi en dam som stoppar oss och frågar om hon får fota oss när vi går sådär och så skrattade hon. ^^ Det gjorde faktiskt att jag blev på bättre humör! ;D Skrattade åt händelsen ända till bussen... ^^


RSS 2.0