31a augusti 2012

Sista dagen på augusti och det regnar.. Yay.. Förra året var det väl sjukt varmt vid den här tiden? Alla gick runt i shorts, vilket vissa gör nu med som inte verkar acceptera att sommaren är över, haha.. ^^
 
Kom iallafall hem för någon timme sen ifrån stan, tog en cheesburgare på stan med ursula och baloo (haha tro mig, dom kallar mig för mycket värre :-() Och vi tog även en sväng på kicks, ursula skulle sminka sig och jag skulle köpa en mascara ;Pppp 
 
Efter ett tag så stack jag och angela springandes mot bussen, haha fy! Jag springer som en kratta.. Måste alltid springa med någon arm utåt och svinga fram och tillbaka med den så jag ser ut som en liten mini-diva fjortis. Hatar det, men what to do? Nobody's perfect..
 
Jaja, nu ska jag färga ögonbrynen som blivit helt blonda haha.. >.< Hoppas det blir bra..
Bilden högst upp till vänster togs för några dag sen då det var sjukt varmt, bilden brevid den togs igår, bilden längst ner till vänster togs idag, och bilden brevid den togs för några dagar sedan och finns på min instagram.. Och där heter jag "jjaanellee", kika gärna in!

Svarta jeans

 
Jag har alltid letat efter de perfekta svarta jeansen, stuprör, perfekt svart färg, tajta, sitter bra och som är tillräckligt långa för mina långa ben. Och för någon vecka sen eller två så beställde jag ett par svarta jeans på internet som jag fastnade för. Och dom sitter som smäck! De är verkligen helt perfekta. Äntligen ♥
 
Ps. De ser inte så svarta ut alls på bilden, men de är svarta iverkligheten.
 
 

Iphone 4S

 Ja, ni såg rätt. :-D Jag har äntligen skaffat mig en Iphone 4S, får tacka min otroligt schyssta mamma som köpte den! Tack så mycket ^^
 
Föresten, förlåt för min dåliga uppdate, men det kommer helt enkelt bli såhär. Jag uppdaterar när jag vill helt enkelt!  Nu ska jag ta mellanmål och läsa en bok, vi hörs senare!
 



She don't like the flashlights

Hejsan!
 
Har precis tagit mig ut ur duschen, tagit bort sminket, tagit på ansiktsmask osv! Ska sedan raka benen en snabbis, lägga fram kläder till imorgon osv! Iallafall, nu ska jag forsätta nörda mitt gamla nintendo DS som jag gjort hela dagen idag typ.. Hehe! Men det är något fel på mitt wii spel, så jag kan inte spela det.. Buhu :-( 
 
Går väl och lägger mig runt halv elva, tänker fan inte vara så trött imorgon som jag var idag.. Måste ha sett helt drogad ut, sov bara fem timmar.. Jag behöver typ tio timmars sömn egentligen ;Pp Hmm.. Vet inte vad jag ska skriva mer, har inte hänt så mycket idag.
 
Ska gå nu, puss ♥
 

15års firande

Igår kom några av min släkt över till mig och firade att jag hade fyllt 15 bast. Det var jätte trevligt, vi satt i vardagsrummet med bullar, kakor och massa annat gött och snacket bara flöt på tills klockan slog runt 10 då alla gick hem och jag stack över till pappa med angela och vi sov där, så skönt med föräldrarfritt. Dock blir det typ världens kaos när vi är själva haha.. Köket ser helt nerbombat ut och mitt rum.. Alla kläder, väskor osv ligger helt utspridda ^^ Som tur är hinner vi alltid städa undan innan han kommer hem, haha ;Ppp 
 
Iallafall, idag har jag och angela varit ute i jälla och sprungit, gick tyvär inge vidare för vi kom nästan vilse haha. Men vi lyckades hitta tillbaka, men det var ingen bra joggingspår (kanske var för att vi råkade svänga för tidigt) menmen. Funderar på att köpa kort till friskis och svettis för jag hatar att springa ute då verkligen ALLA kan kolla på en, men samtidigt är det inge vidare kul att vara brevid okända folk när jag andas som en gris och svettas och stinker när jag tränar.. Haha fy alltså! Svårt val.
 
Nu ska jag ladda ner lite filmer, vi hörs puss! ♥
 

Gårdagens

 
 
 
 

Jälla

Nu drar vi och tränar, mot jälla!
 

21a augusti 2012

Halloj på er!
 
Suck.. Önskade jag kunde komma på bättre rubriker än att skriva datumet, månaden och året hela tiden som rubrik... Jaja, hoppas ni står ut ändå. Slutade runt två tiden idag, har dock varit i stadsskogen hela dagen, uttråkigt! Och kallt som sjutton, gick emellan åt till varma gubben som ligger i närheten, tvungen och värma sig lite ju. Vi körde massa lekar med sjuorna och åttorna, var själv inte med för jag frös för mycket och hade ingen ork.
 
Direkt när jag kom hem la jag mig i sängen och somnade direkt. Fram till klockan fem ungefär, då jag slog på tvn och åt lite mellanmål. Snart kommer pappa hem, ska vara snäll och städa upp mitt rum och lite annat. Kanske tar en springtur om jag orkar senare (det är ju helt plötsligt fint väder) varför det nu jämt ska bli så när man har varit ute redan och då hade man inte lika tur? 
 
Ska nog kolla på en film emellanåt också, the lorax heter den. Jag är helt galen i gulliga, animerade filmer! ^^
 
 
 
 
 

20e augusti 2012

Godkväll! :-)
 
Woups, sorry för ingen uppdatering idag kära läsare! ♥ Har haft utvecklingssamtal, hämtat en grej till mitt rum, åkt runt osv. Tänkte visa er en liten sneakpeak på hur mitt rum ser ut, (men det gör jag antingen senare eller imorgon). Jag är ju som sagt inte klar än, fattas tv, byrå och en matta! ^^ 
 
Fick föresten några kommentarer om hur snyggt mitt nya hår var, tack så jätte mycket! Blir verkligen så glad när ni kommenterar. Synd bara att det börjar minska kommentarer.. Menmen! Bloggar som sagt för att jag tycker det är kul att kolla tillbaka när man blir äldre, fast era kommentarer ger en bara mer inspiration ♥ Så ni får gärna kommentera mer och ge mig feedback. ^^
 
Nu ska jag ta en portion flingor och mjölk och kolla på en serie! ♥
 
 
 

Disturbia

Den här filmen gick på tv för ett tag sedan, äntligen gick det något bra på tv liksom.. Det är alltid så att på helger när alla är lediga så ska det vara skit på tv, men när ingen har tid.. På vardagar, då ska allting bra visas haha.
 
Hur som helst, den här filmen var himla bra alltså. Jag är helt såld på skådespelaren "Shia Labeouf" ända sen jag såg alla transformers filmerna och blev ännu mer såld efter denna film.. ♥
 
Sov gott allihopa! :-)
 
 
 

Smoothies

Har precis gjort iordning både vamrätten (lasagne) och efterätten som blev smoothies såklart, hehe ^^ Vi hade i mango, hallon och blåbär samt olika fil/yoghurtar, så fräsch och gott. ♥ Nu hade vi tänkt mumsa på lasagnen. Hoppas ni har haft en bra helg föresten! :-) 
 
Själv hade jag tänkt träna idag men det skiter jag i haha! Får göra det imorgon istället, har ju slarvat med "varannan dag nu kör vi" men ska verkligen försöka igen, börjar imorgon! Vi höres :-)
 

19e augusti 2012

Godmorgon! Jag måste starta denna dag med att säga, jag trivs så sjukt bra i mitt nya hår. ♥ Äntligen! Första gången jag gjort något med mitt hår som jag trivs med. Brukar annars ha håret precis under bygeln, men nu är håret över brösten vilket jag faktiskt trivs med. :-) Känns annorlunda, men fräscht med en ny look!
 
Idag (senare) så ska jag möta upp frugan, vi ska till affären och handla lite inför våran hemstudieuppgift. Då vi ska göra en varmrätt och en efterrätt! Hehe. Hoppas det blir bra, ingen av oss är särskilt bra på att laga mat. ^^ Vi gör den här övningen för vecka 37, alltså om ca 2-3 veckor så åker alla nior till Falun en vecka! Wihoo ;P
 
Så får vi se hur allting blir, spännande! Jaja, ska göra iordning frulle nu och slå mig ner i soffan framför tvn, så får vi höras senare! :-)
 
 

Förändring

Hej på er kära bloggläsare!
 
Häromdagen så färgade jag mitt hår. Jag skulle färga en nyans mörkare blont än vad jag egentligen har. Så vi gick och rådfrågade hos åhlens, det fanns tydligen en frisör som jobbade där. Vi pratade med henne och jag sa vad jag ville ha för hårfärg och hon insisterade med att jag skulle ha rött först, så att det inte skulle bli grönt? Tyckte inte att lät nå vidare sant, men jag litade på henne. Det gjorde min mamma också.
 
Iallafall, vi la i den röda (kastanj) färgen. Och då blev det såhär:
 
 
När det halvtorkat och vi hade lagt i den blonda färgen och sen sköljt ur den. Då blev det ljusare, MEN ljuslila/rött, och gråa toppar. Kan ju säga att jag grät hela kvällen tyvär.. Tog inte ens bild på det för jag blev så jäkla besviken.. Men idag gick vi förbi stan, in till frisören och fixade mitt hår. Vi blekte det en gång, gjorde inpackning/toning och nu ska mitt hår få vila i ca 2-3 veckor innan jag gör något mer. Hur som helst, blev iallafall nöjd i slutändan! Tycker färgen jag har nu, är skitsnygg! Och för en gångs skull, håller jag själv med om att jag passar i den här färgen. 
 
Nu ser det ut såhär: 
 
Snyggt va? :-D Det skiftar i lite olika färger, ser naturligt ut och är skitsnyggt! :-) Personligen så älskar jag det! Passar mina ögon perfekt tycker jag! ^^ Ni får gärna kommentera vad ni tycker!

17e augusti 2012

Hej bloggen!
 
Jag har precis ätit frulle framför tvn och snackat lite med min fruga i telefon. Hon är påväg hit för vi hade tänkt plugga lite tillsammans. Ska fräscha upp mig lite så jag inte ser ut som ett hemskt troll när hon kommer haha! ^^ Senare idag så ska jag färga håret, dock bara en mörkare nyans av blont men jag har ju så ljust som ni vet. Och jag känner för en förändring, hoppas verkligen att jag blir nöjd. 
 

hey soulsister


16e augusti 2012

Första skoldagen avklarad då! Fy. Haha nejdå, ska vara postiv. Det var härligt att få lite nya skolsaker osv men att få en hel hög med läxor första dagen, det var något man kunde klaga över.. Hur som helst, har inte gjort så mycket än att ha försökt göra lite av matteläxan, ätit mat, ätit glass och gått ut och känt på det underbara regnet.
 
Imorgon kommer angela över och så hade vi tänkt plugga tillsammans på vår lediga dag, är även lediga på måndag men då är det utvecklingssamtal, jag längtar absolut inte dit. Jag avskyr utvecklingssamtal! Sitter alltid tyst som en mus och bara nickar i hopp om att det ska vara över.. ^^
 
Jaja, ska hjälpa mamma att fixa lite här hemma för hon ska snart iväg och sedan tänkte jag försöka få igång Wii! :-) 
 

Bilder från de närmsta dagarna

Tänkte visa er lite bilder som tagits de närmsta dagarna. Finns fler som jag har knäppt med yrsas kamera när vi var på bion häromdagen, får väl se när hon skickar dom! :-)
 
 
 
 
För er som inte visste det.. Ja, jag har glasögon! 
 
 
Vad finns det att säga haha? Älskar alltid våra bilder tillsammans ♥
 
 
 
Haha älskar dig fisen
 
 
Knasiga miner
 
 
Frugan håller om mig, klart jag får ett leende på läpparna då hehe
 
 
Mina två fina vänner
 
Åååh dreglar

15 augusti

Har haft en liten bloggpaus under någon dag eller två! Glömde dock att skriva det, så förlåt till er som gått in på min blogg med hopp om att jag ska ha bloggat men slutat med en sur min. Haha..
 
Igår var jag iallafall på stan typ hela dagen med ett par vänner, vi gick runt i affärer och tittade på kläder, satt på ett café och fikade, njöt av solen, skrattade och hade det underbart. På kvällen gick vi och såg Total Recall på bio. Hade egentligen tänkt och se en annan film men den hade inte så bra platser kvar, så då chansade vi på den istället! I början förstod man inte så mycket och den var lite småtråkig, men efter ett tag började det hända en massa och det var håll i gång hela tiden! Filmen var faktiskt väldigt bra, tillskillnad från jag trodde. Finally! :-)
 
Och idag har jag umgåtts med mami på stan lite grann, har gått runt och provat lite kläder som jag fick intresse för, fikat osv. Hittade inget plagg jag ville ha, men när vi ändå var där så kollade jag på hårfärg! Tydligen så är det jätte svårt att färga så ljust hår som jag har, till en nyans mörkare.. Men vi pratade med en frisör och hon sa att jag var tvungen att färga håret rött först och sedan en kall ton av blont! Så det var precis det vi gjorde. :-) Dyrt att köpa tre färger men är så less på mitt hår nu, känner för en ny slags blond! Har aldrig haft det förut så det ska bli spännande, hoppas jag blir nöjd bara! Och ja.. Ni hörde rätt, jag ska färga håret! ^^ Dock inte idag för jag vågar inte ta den chansen, men på fredag :-D
 
Imorgon är det skola, är faktiskt rätt så taggad. På att se alla nya som kommer, få träffa min underbara lärare osv! Längtar dock verkligen inte till pressen, men det är väl det om ingår i guess.. Iallafall, nu sitter jag på balkongen och njuter av solen med en glass i handen. Snart blir det mat, mums! Kram på er ♥
 
 
 
 
 
 

Dejt med duschen

Ska hoppa in i duschen en snabbis och sedan gå förbi affären och handla lite!
 

The resident

För några dagar sedan gick den här filmen på tv, och alltså.. Brrr vad otäck den var! Den mest otäckaste filmen i hela ert liv kommer ni tycka om ni kollar på den. Alltså, om jag var hon i filmen skulle jag helt ärligt talat, inte vilja leva längre efter det som hände.. O.o Skulle känna så mycket obehag så jag inte skulle veta vad jag skulle ta mig till..



Jaja nog babblat om det nu haha! Kram på er, nu hoppar jag i säng! ♥
 

mini shopping

Kom hem från farfar och farmor för ett tag sen, men tänkte hur som helst visa er vad jag köpt nu! :-)
 

Härlig dag

Kom just hem från stan där jag var med mamma min, vi gick runt lite och kollade på kläder. Haha vi var så fokuserade på kläder så mycket att båda blev svinhungriga till slut så vi satte oss inne på panini och åt en super god pizza med sallad! :-) Därefter åkte vi hem.
 
Hur som helst, köpte lite som jag tänkte visa er senare! Ska fräscha upp mig lite för snart kommer pappa och hämtar mig, vi ska iväg till farmor och farfar! ♥ 
 
Haha föresten, drömde världens sjukaste dröm inatt.. Vet inte hur, men jag träffade iallafall Paul Wesley, (han som spelar stefan salvatore i vampire diaries). Och han och jag hade jätte roligt tillsammans och vi blev sjukt bra vänner. Så jag följde med honom till USA och hängde med han och resten av vampire diaries skådisarna och blev så bra vän med allihopa, fick hänga med dom vart dom än skulle, fick se när dom spelade in avsnitten, fick läsa manuset och verkligen allt! sedan slutade det med att jag fick vara med i deras show. Haha helt sjukt! Men det var en härlig dröm måste jag säga. ^^♥
 
En bild från göteborg som angela tog på mig i bilen ;P

Stan

Nu drar jag iväg till stan för att kolla på lite kläder som jag vill ha! :-) Hörs senare när jag kommer tillbaka ♥
 
 

Natti natti

Tänkte hoppa i säng nu för jag har ändå inget bättre för mig haha, filmen vi kollade på "the hunger games" var hur som helst sjukt bra, hade dock velat se lite mer av slutet faktiskt.. Och se hur allting slutade mellan kärlekstriangeln som fanns där, men ska inte klaga! Filmen var såå mycket bättre än vad jag förväntat mig!! Första gången jag inte blev besviken när jag ser en ny film faktiskt. :-)
 
Jaja, ska sluta babbla nu! Får se vad som händer imorgon. Tänkte ta en sväng förbi stan på förmiddagen iallafall och kolla på ett par jeans, för nu är det fan dags för det! 
 
Hmm.. Vad finns det att säga om bilden, jag hade tråkigt. Så tog lite säng-bilder! ;PpPp

THE HUNGER GAMES

Jag och pappa drar nu ut på en liten cykeltur i en halvtimme! Båda kände för att röra på sig lite så why not, och när vi har kommit in igen tänkte vi kolla på "the hunger games" som jag inte gett så mycket uppmärksamhet till föräns nu! Vad jag har hört så är den jätte bra, så vi får väl se vad jag tycker! ;-) 
 
Ha en bra kväll allihopa! ^^
 

10 augusti 2012

Hello sunshines! Idag är det soool :-)
 
Gick nyss upp, ååh vill vara kvar i sängen.. Men det är fint väder så ska nog sola lite med musik i öronen. Senare tänkte jag plugga lite matte ^^ 
 

Hej rubrik?

Åh vad jag hatar rubriker! Men det är kul när man vet vad man ska skriva för rubrik. Iallafall, kom nyss hem från Chilli, var där och skulle köpa en puff till mitt rum, men man kunde tydligen bara beställa.. Attans! Men det går lika bra det, så har beställt en nu i väntan på att den kommer just den dagen skolan börjar.. Funderar om jag ska längta eller inte, haha. 
 
Jaja, igår fyllde jag ju år! Gjorde om mitt rum på kvällen med mamma och pappa, monterade ett nytt skrivbord, nya gardiner och nya persienner! Fick även två fina kuddar av mamma som jag fastnade för när vi också var på Chilli för några dagar sedan. Och så fick jag två stycken väggtexter "dream" och "love"! Skitfina. Får väl se vart jag hänger upp dem! ^^ Så snart är mitt rum klart! :-D Fattas bara en byrå, tv och en tavla! ^^ Och när det är klart, kan ni äntligen få se mitt rum som ni velat länge (haha tror jag iallafall?) ;Ppppp
 

15 bast

Idag fyller jag år! 15 bast nu :-D 
 

Transformers 3

Kollade nyss klart på transformers 3, ville inte se den förut för megan fox inte skulle vara med, men gav den en chans när jag såg en scen av filmen på mediamarkt häromdagen.. Och det var den bästa transformers filmen av dom alla tre! Dock grät jag flera gånger och fick gråtanfall en gång när bumblebee var nära på att dö..
 
Älskar den roboten, så himla söt och underbar.. Hihi :') Nu ska jag väl slå på en till film, för jag är inte så jätte trött.. ;Ppp
Haha kalla mig nörd, men jag älskar den här krabaten!
  

kör fast det regnar

Vi sa ju varannan dag right? Det regnar, men jag kör ändå! Heja mig? ;-)
 
Föresten, håller på och kollar på nytt skrivbord, har hittat tre jag gillar! Vilken tycker ni? :-)
 
 
 

As long as you love me

Har haft en jätte härlig dag, har varit på Chilli, mediamarkt, elgiganten och sommarstugan idag med mamma! :-D Runt 8 gick vi och köpte lite gott till en film som började runt 9, "the ugly truth", den var SÅÅÅ BRAA! ^^
 
Hmm.. Nu sitter jag mest och sjunger en låt som jag blivit så totalt beroende av!! Den är så sjukt bra! Är inte så stort fan att justins tidigare musik, men ju nyare låtar han gör destu bättre blir dom! Hans video till låten är inte helt fel heller.. Föll nog lite tårar när jag kollade på den hehe..
 
Föresten, någon som kan tala om för mig hur man lägger upp videos på blogg.se!?!?? BLIR GALEN!!!! Ända sen nya blogg.se kom så har jag inte fattat hur man gör, men alla andra tycks förstå haha..
 
Åååh, vill tillbaka till turkiet.. Saknar det hur mycket som helst, FÖRUTOM maten hehe.. Men värmen, att bli brun (okej, inte för att jag blev brun enligt er andra.. men jämfört med hur min hudfärg är egentligen, BLEKFIS.. Så blev jag brun.. Önska dock att jag hade blivit brunare men så blev det inte pga min svennepigment ha-ha). Avskyr sverige, det är ju fan bara GRÅTT och KALLT här. :-( Blir demprimerad när jag hör hur många andra som ska utomlands i vinter och när jag kollar på bilder från alla mina utomlandsresor.. Åååh, vill bara boka en resa NUNUNUNUNUUUUU!!!♥ Snart börjar skolan, allt stress, sitta och stirra ner på matte tal och skit.. Alltså, uschh säger jag bara! Men jag antar väl att jag måste vara hemma när skolan börjar, ligger ju så mycket efter.. Känns dock inte som om jag kommer slita, om jag känner mig själv rätt.. Men jag måste, vart hamnar jag annars liksom..
 
Visst, får kanske inte toppenbetyg, men vill iallafall veta in my mind, att jag har försökt. Jaja, ska sluta vara en  sån gnällspik! Får väl vara glad att snart fyller jag år, får träffa min släkt, och i oktober någon gång börjar min favoritserie!!! :-)
 
Två från turkiet, fan vilket dålig kvalité det blev dock..
Såg så röd ut haha, därav svartvita effekten
 

Varannan dag kör vi?

Ska bara på med skorna och sen drar jag ut för en trekvarts joggingtur! Har varit så dålig på att träna, men nu ska jag försöka! Önska mig lycka till!
 
Jag vet, mina naglar ser inte så fräscha ut.. Men jag hatar att ha långa naglar ;PPppp

vet inte vad min rubrik ska heta

Träffade Angela igår, vi hängde lite på gränby centrum, tog en fika och gick runt lite för att kolla på kläder. Haha, båda hade pengar med sig men som vanligt så kom vi inte hem med något i handen.. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket alls, har solat lite på balkongen, ätit en god middag som stavas pasta/kyckling sallad med mycket sallad :-) Var hur gott som helst!
 
Funderar på att ta en springtur när solen har gått ner :-)
 

En outfit ifrån veckan

Glömde lägga ut bild på min outfit jag hade när jag träffade mina kusiner och farfar och farmor! Såhär såg jag iallafall ut!


I wish

Igår när jag och nattis gick runt i gränby centrum passade jag på att fundera över vad jag önskar mig i födelsedags present! Fyller ju år om sex dagar, alltså åttonde augusti! 
 
Och jag kom faktiskt på några saker jag skulle vilja ha och behöver! Gjorde ett litet Collage över de sakerna ^^ 
 
Converse, super mario galaxy 2 Wii spel, Wii kontroll & ytterligare ett spel till Wii! Just dance, men det får man ju förmodligen lite motion av också, därav skulle det vara något att behöva! Ha kul, dansa och motionera, all in 1 blir det ju! Haha vilken nörd jag är tänker ni säkert.. 
 
Det finns säkert andra saker jag vill ha! Ska kolla runt lite mer, och om jag har lust så uppdaterar jag väl inlägget med lite mer saker jag önskar mig!

Höstkläder

När jag var hos kusinen för några timmar sedan, hittade jag H&M höstkatalogen på köksbordet som jag bara var tvungen att kolla i. Åh fasen alltså haha, jag kunde sluta kolla i den! Så förjävligt snygga höstkläder det är!! Fick ta med mig katalogen hem och nu har jag markerat en hel del där i som jag vill ha kan jag ju säga...
 
Föresten, här är en bild på de sjukt snygga skorna jag fick av nattis! Tack så mycket kusin vitamin♥
 
SNYGGA VA!?!?!?!!

Just got home

Kom precis hem från nattis! Vi gick på gränby centrum och kollade på kläder till hennes barn och jag gick runt och kollade på lite kläder till mig, haha som vanligt hittar man ju ett och annat när man inte har pengar med sig! Men det var ungefär så jag tänkte, ska dit imorgon med och då kommer jag ha pengar med mig och köpa det jag hittade!
 
Fick ett par sjuuukt snygga skor från bästa nattis!!! Ska visa alldeles strax :-D 
 
Önska mitt hår var såhär lockigt istället för spikrakt..

Påväg

Blev precis klar, ska nu gå till Nattis nu och sedan drar vi till gränby centrum för lite shopping! Jag har dock inga pengar med mig, men jag ska ögon-shoppa haha.. ^^
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0