NYA SOFFAN .


CAN YOU SE THE LIGHT BETWEEN US?

'fjortisjacka' som alla säger, haha vet inte vad den kallas annars.. men 999 :- från staudim!
tummvantar , stadium. 99 :-






SCREAM OUT LOUD

har nyss fikat, ska lägga ut bilderna på soffan & jackan och till slut mina myysiiiga vantar! :)
nej, mobba inte bilden...

I AM DONE WITH YOU.

har tagit bilderna klart nu, insåg att jag m-å-s-t-e duscha håret, fast klockan är halv. men släppte nyss ut håret och det ser ut som jag vet inte vad, min "lugg" är så mycket bakåt för sprayen.. här är två bilder, kram :
haha klaga inte , har haft håret uppsatt många dagar men nu blir det mitt naturliga, sprik rakt ! :D

HOMETOWN.

är hemma, eller så blev det för ett tag sen. julia drog nyss hem, imorgon kommer hon vid elva eller tolv för vi sticker vid ungefär två tiden imorgon. har köpt en jacka på stan och ett par vantar. ska ta lite ego bilder och kort på dem nu!

Svar till sötnoosen!

sv: gumman du är sötaste ungeeeen! och det blir bäst på fredag älskling! :D<3

Julia heart Janelle, (L)

shabba shena hallå, kom in för två timmar sen, har suttit framför denna burk med min lilla nörd :) vi berättar historier för varandra, jätte många sanna.. usch! dem är hemska som julia berättar haha x) straxt ska jag ner på stan med mamma, för jag ska köpa en jacka och ett par skor. vet precis vilken jacka jag vill ha, haha :) men skorna får vi se! men imorgon är vi lediga, dom flesta skolor är det. så imorgon kommer julia hit och vi åker till bollnäs. vet inte när men det visar sig. och ska kanske träffa joel också :') fast jag MÅSTE städa upp här.. :o

Svar till sofie, tack så mycket!

sv: åååh, tack så mycket! Modell House hette studion vi var i :D tack för kommentaren, gulligt skrivet.

Kände för ändring.

Ja, ändrar färgen. Tyckte att det blev för ljust i bloggen, dessutom älskar jag skrik rosa :') nu ska jag sova, ska bomb blogga imorgon för innan fredag så ska jag ha gjort 600 inlägg exakt! Det har jag lovat mig själv, haha.

I.

kom hem nyss, ska nu äta för jag är såå hungrig efter en super hård träniiiing! mamma ropar, svslutar inlägget HÄR.

NEJDU, MEN TACK!

sv: haha nej det har jag inte gjort, ett inlägg under tror jag det står att jag har varit på en modell studio. men tack så mycket! :) det var faktiskt jätte roligt där, tror vi fick med 255 bilder. på en skiva, det var jätte roligt!

I know you love me , yä you do!

HEJ , skolan var jätte tråkig. blev dyng blöt på gympan för vi skulle gå i någon jävla skog och jag hade ingen känsel i mina tår i över en timme.. usch va hemkst :o men sen fick vi gå av någon anledning.. och då sprang jag tillbaka, för jag blev så förbannad haha. men snart sticker jag till träningen i eriksberg. kommer tillbaka halv åtta eller ojdå, det är då jag slutar! men åtta prick? då kommer jag väl hem, får se om jag går ut och är med några idag eller inte, puss.

I AM WONDERFUL

har funderat lite på hur jag ska göra med mina naglar, har bara liksom målat dom, men jag vill pynta dom haha! :) några tips ? för jag behöver verkligen hjälp! vill verkligen pynta dom för det behövs, här är dom just nu :

SVAR

svar: hmh.. jo jag märkte det efterssom du tyckte jag var finare på kort än i verkligheten :s

DAGENS LÅT!


OJ OJ OJ

har inte alls bloggat, glömde visst bort tiden.. men skolan har gått utmärkt! har fått mycket gjort, ska jobba ännu mer imorgon för jag orkar inte alla steg! :o haha, men ska inte ut mer idag.. ska bara sitta framför den hära :D haha, imorgon får vi en ny soffa! ååh vad man längtar :) så ikväll eller nu.. håller mamma på att ändra jätte mycket i lägenheten medans jag sitter här och dunkar musik haha. dagens outfit får ni en bild på snart !

I SKUULAN

haloj, sitter i skolan. haha det här är första gången som jag bloggat från skolan så det kan bli stavfel :o okej, vad babblar jag om? haha men ska stanna kvart här tills klockan tre har jag bestämt igen med angela! för vi är så duktiga och jobbar såå bra :) har lagt in ett steg på rättning nu! och ska göra lägga in ett till steg ;) haha, bloggar när jag kommer hem.. ska jobba nu, kiss and hugs!

Svar till någon malin.


sv: Hej, tack? x) vad menar du med ' bättre än i verkligheten ' ?  jag hade strumpor för att jag inte gillar att visa mina fötter. och jag tar inte din kommentar som en komplimang direkt men okej. har du sett mig i verkligheten föresten? :s för jag har ingen aning om vem du är. jag har köpt linnet på gina, hejdå.

TE AMO

shabba, var så tuff i skolan idag så jag har gjort två steg och ett plus att jag stannade kvar en timme också ;) vet inte vad vi hittar på, är i fukos nu iallafall. fan.. hon ska hem om en timme.

här är lite bilder som vi tog, jag har flätor nu, innan hade jag krusat hår man har gått bort under dagen :



PS!

kommer inte blogga imorgon, kom på det nu. för jag måste plugga hela dagen typ,
eller nått sånt. hör av mig iallafall, kram!

ALOHA

ska stänga av datorn och sätta mig framför tven med mammsen och fika lite. mysigt va?
hör av mig imorgon såklart !


en as ful bild på mig, men hade ingen annan.

TURN OF

ska stänga av datorn för mamma ska ha den, så jag och josefina ska hitta på något annat nu. fixar bloggen senare idag eller imorgon, för kan inte det just nu.. ungefär runt 7- 8 så är jag med i siimi på bdb så då måste jag ha datorn! har även gjort en ny design som jag ska lägga upp sen.

Camp rock, 2 med josefina

Kollar på Camp Rock 2 som går på tv, har velat sett den jätte länge. Den är jätte bra & dem är super duktiga! :) Josefina och mamma sitter brevid mig i soffan, men nu börjar det så ska forsätta kolla! Kram

Last train

Vaknade halv elva, kunde knappt öppna ögonen haha. kollade min mobil och då hade jag fått elva sms och två missade samtal.. vilka sömntutoooor :) har iallafall en josefina brevid mig! har tagit lite bilder på dagens look today. Är osminkad idag, det är hur fint väder som helst ute.. Fast vi ska inte ut, har planerat det så. Fast jag tror jag kommer s-m-y-g-a ut och ta lite bilder :) Haha men jag vet inte vad jag ska skriva, så avslutar inlägget HÄR.

Tack gumman

sv: tack så mycket :)<3
haha jag med, ska typ få en system snart ;) eller pappa ska typ hjälpa mig för jag vill verkligen ha en.

Svar på kommentar

sv: Tack så mycket Johanna! :)

Bilderna!


UPPSALA.

det gick rätt så bra där borta, eller nja. knappt fem bilder av 135 bilder blev jag nöjd med. men så går det :/ nu strax't så ska mamma, jag och annsofie käka kladdkaka :) mumsigt värre haha ;) ska lägga ut lite av bilderna på bloggen! kanske lägger ut dom på mamma och mig tillsammans :) ska kolla med henne, kram.

Ska kolla på film, kanske.

ska kolla på film snart kanske, men först ska jag välja tre klädersplagg inför fottningen imorgon! får se om jag bloggar mer idag, I don't think so. Men iallafall så bloggar jag imorgon när vi kommer hem från stockholm :)

Vattenbilderna!


Bones,

Kollar på bones. inte så jätte roligt, men har inte så mycket val? Orkar inte springa fram
och byt kanal haha. Ska lägga upp vatten bilderna från yesterday nu :)



någon som kan lägga in?
blir knas när jag gör't.

BLOGGPAUS FÖR IDAG.

tar en snabb bloggpaus, bara under idag. för jag måste satsa lite mer på skolan. ska plugga ikväll, det KANSKE kommer inlägg. ska försöka hinna lite nu.. för jag behöver hjälp med läxan så måste ändå vänta på mamma.

Första & sista inlägget blir nu..

.. för idag, alltså förlåt att uppdateringen har sugit idag. först åkte jag direkt hem till angela med savannha. var där till fem, sen åkte jag till mammas kompis för att fira hennes dotter som fyllde nio. kom hem nio ungefär.. kram

imorgon kommer jag blogga för jag har inte bestämt med någon direkt. men jag slutar klockan två & ni märker om jag inte bloggar före tre, för jag gör inte det så är jag definitvt inte hemma! håller just nu på att mata in vatten bilder jag tagit med kameran som jag tänkte lägga ut imorgon.. OM det inte blir någon kompis imorgon så blir det, städning, pluggning och datorn. sen kanske det blir utgång runt kvällen, det får bli en händelse helt enkelt. sticker tidigt på lördagen så inget morgoninlägg där inte.. blir borta hela dagen på lördag,
ska nämmligen träffa min pojkvän på eftermiddagen ;)


NO PICS TODAY. HAR INTE TAGIT NÅGRA, SORRY.

Godnatt sociala folk

ska tvätta bort sminket och borsta tänderna nu och draa mig till sängen.. haha :) kände för att skriva det där x) måste verkligen vakna imorgon bitti! för det har jag gjort hela veckan, brukar bli sen och så men det här ska bli min duktiga vecka, plus att vi har skolfoto imorgon!! fast som tur så har vi det kvart över tio, men ändå ;') om jag hinner, blir det morgoninlägg, men det är inte säkert. tror faktiskt inte att det blir så, för jag älskar att vara i skolan tidigt.
typ alla är där och ja.. men när jag kommer hem får ni en bild, kram.

We’ll be young forever

skrev inget efter skolan för jag gick från kunskap, min skola. till stan med gullungarna angela och matilda. vi kollade runt lite och så, haha jag och angela var så hungriga så vi tog två wasa påsar med små flingor i som dom delade ut gratis på stan. och gick runt och smaskade i oss haha x) efter ett tag gick jag hem, träffade josefin och sen så var vi ute och gick runt. till mcdonals haha. sprutade vatten på henne där ;) men nu sitter vi här och bombar med kort. eller inte bombar, men ego bilder helt enkelt.. vi ska dra ner till stan nu , ska träffa amanda i think :)<3 kram!

Svar till katja, tove & någon mer.

svar till chawo : tack ! :D
svar till tove : tack
svar till katja : tack så mycket katja, <3

KLART

har precis pluggat klart, eller nog för idag. är inte klar med uppgiften men det är en dialog så det tar lång tid.. och min hand skakar så jag kan inte forsätta he he. så nu ska jag svara på lite kommentarer :) föresten, så svarade jag aldrig på frågestunden för det blev ju nå knas med det där. men jag svarar på alla dom imorgon!

No regrets

 
Här är lite bilder jag har tagit, fast har redigerat dom lite.
 


 

 

 

 

 

Kommentera vad ni tycker, då blir jag glad. + jag kan kommentera ett av era inlägg på era bloggar om ni har :)

We can danse until we die

Gick inte så jätte bra i skolan idag, eller inte på förmiddagen för då fick jag aldrig chansen att jobba för det kom bara massa andra folk hela tiden.. men på eftermiddagen gick det as bra, blev klar med diagnosen i svenskan och planeringen i kursen, ska jag en plansh med seyran, amina, matilda och angela :) nu ska jag ta något att äta.
Dagens. Hade toffs i skolan, men släppte ut den när jag kom hem. Fail bilder, men som sagt.. Webcamera!

You think i’m pretty

Slutade jätte sent idag, eller sent och sent kanske jag inte ska säga men hade ph till kvart över tre och kom inte hem förän fyra så det känndes super sent för mig. Efterssom mina dagar slutar två vanligtvis, men inte idag. ph't gick bra. För er som inte vad det betyder så betyder det ' privathandelarssamtal ' lite långt ord haha. Har käkat två mackor och två kubb + ett glas oboy. Är rätt så mätt nu, skulle ha vart med julia idag men det blev inte av. Får se vad jag hittar på, ska kanske plugga så får se om jag går något senare ikväll. Det blir ett maybe, Kram.

Hemma

är hemma, så jag lever haha. nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna, titta lite på tv. sen bär det av mot sängen. skola imorgon, blääu. whatever, sånt måste ju göras. bloggar imorgon :) kram på er!

Trying to apologize.

köpte en handsfree men det visade sig att den bara hade en sådär lur? ;s så lämnade tillbaks den. så nu har jag samma problem igen, måste verkligen köpa en imorgon.. fast jag och julia ska ju sälja jultidningar.. whatever, jag fixar det på något sätt haha. strax't sticker man till uppsala, då ska jag snacka med mamma om det där utegångsförbudet, har faktiskt pluggat i helgen så då tycker jag att jag förtjänar att vara ute o: sharå

BIIIIILDBOMB


svar till emma

emmanorrman om i wanna jump jump jump all around.:

älskar bilden! <3

 

sv: aw, saknar dig<3

18 September, 20:37
emmanorrman om i will never say never:
träffas snart? <3



sv: ja, det måste vi absolut göra ! när kan du? <3
18 September, 20:37
emmanorrman om bilderna från stan!:
sjukt fina bilder! <3




sv: tack så mycket ! :)



emma, jag tycker vi borde träffas snart.. det var sjukt länge sen. jag saknar dig så otroligt gumman! & tack för alla kommentarer! iloveu<3
18 September, 20:37

Tidsfördriv, jag har tråkigt.

1. Är du singel? Nej
2. Är du lycklig? Ja
3. Är du uttråkad? Som fan
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej 
8. Är du en cooling? Nääe
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Aldrig vart


1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja 
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Händer rätt ofta nuförtiden..
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Ja
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Nej
6. Har du haft en hemlig beundrare? Inte vad jag vet
7. Är du kär? Nej
8. Vill du gifta dig i framtiden? Jaa typ

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek 
2. Hår eller ögon? Ögon 
3. Katt eller hund? Katt 
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Bästa vänner OCH vanliga kompisar 
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror ju på humöret & vad jag har lust med
8. Pengar eller lycka? Lycka 
9. Dag eller natt? Både och
10. MSN eller mobil? Mobil

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja ..
4. Hoppat Bungee Jump? Nej
5. Ljugit för någon du tycker om? Tyvärr
6. Ätit en hel tårta? Nej 
7. Gjort bort dig offentligt? Yes  
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Jaaa 
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja :( 
10. Velat försvinna? Ja 

senaste ..
Vad såg du på tv sist? Baby planet
Vems blogg läste du sist? Min egen x'd
Vad åt du sist? Godis
Vem pratade du med sist? Pappa
Vem ringde du sist? joel
Vem messade du sist? Savannha
Vad läste du sist "bok"? Hatar böcker
Vem pussade du sist? Vet inte :o
Vem kramde du sist? Ingrid?
Vem bjöd du sist på något? Pappa
Vad köpte du sist? Hårfärg & ett linne

Godförmiddag folk

tjabba, har legat i sängen från nio tills nu. vaknade alltså nio, nu har jag gått upp. eller kanske för en kvart sen, har sminkat mig, klätt på mig och nu ska jag packa. har inte ätit frukost än, så ska gå in i köket snart :) tänkte bara svara lite på några kommentarer från emma sötnos :) kram


dålig uppdate, woupsi.

har inte uppdaterat, men har haft besök och har varit social! vi har käkat pizza och sånt där :) kollade på film, den var bra. har snackat med joel i telefon och lyssnat på spotify. har haft värsta samtalet med pappa också, men det var ett bra samtal haha. nu ska jag försöka ta alla låtar från spotify till min data x) önska mig lycka till :o


svar till frida

Frida om DAGENS OUTFIT, + LINNET!:
assa förlåt men tkr du det där passar ihop ;O


sv: nej det gör jag inte, men jag orkar inte
hålla på och byta leggins bara för det där.
18 September, 15:46

bilderna från stan!


i will never say never

hemma nu, köpte ett linne. men inte vitt haha. lite militär aktikt blev det. asså jag älskar linnen har jag märkt :o haha men det var jätte roligt på stan, vi gick in massor av affärer, det fanns bullar gratis på stan och dricka. vi gick in i en djuraffär som var den mest häftigaste jag sett! det var ankor, stora fiskar, sköldpaddar och allt sånt där där inne! första gången i mitt liv som jag även hört en pappegoja prata med mig.. och den dansade x) haha!

i wanna jump jump jump all around.

vaknade av att birka och balder hoppade på mig ( hundarna ) så då gick jag upp för jag hade legat i sängen ett tag. vet inte vad jag ska göra idag, men fryser som fan.. så ska nog ta på mig pappas mysiga puma tröja :) ska städa upp lite i rummet och lägga lite kläder i tvätten och fixa till lite, efterssom klockan inte alls är så mycket så hinner jag lagom till allt det där och lite till. ungefär vid elva, tolv tiden så ska jag övertala pappa att vi åker in till stan och köper ett vitt eller svart linne (a)  kanske både och.. vem vet?

G A M M A L  B I L D !


ANGÅENDE FILMEN ,

blir det ingen! ändrade planer, haha pappa orkade inte.. så jag tog bort sminket och borstade tänderna.. funderar på att sova för jag håller på att slockna. imorgon så ska jag ta lite bilder ute har jag bestämt, ett måste. ska försöka träna lite med pappa i gymmet om jag orkar, måste ju även plugga så imorgon blir det planer för jag ska till stan också och köpa ett linne och en mascara i think, ska snacka med pappa om det för jag har no cash (a)


förlåt!

lite info här. kom på't nu! falun bilderna! förlåt! har ju inte alls laggt upp dem än.. gör det på måndag :) för då har jag tid, eller asså på söndag kommer jag hem så sent så då har jag ingen ork till att sitta och ladda upp 100 bilder. och jag har inte bilderna här i bollnäs så kan inte lägga upp dem på bloggen härifrån heller, woups.


TRALALALA, SVAR.

Katja  ([email protected]) om RESULTATET.:
det blev fint <3



sv: tack gumman, du är fin <3 saknar dig !
17 September, 22:57

FRIDA, HAHA KOLLA BILDEN

Frida om RESULTATET.:
har du bara färgat under håret ? ;o


sv: haha, ja frida. det har jag, kolla bilden? :)
17 September, 18:08

HALLOJJ DÄR

kom fram för två timmar sen ungefär, var typ vilda hunddagiset här :o haha, nejdå men det var fyra hundar här? tre brudar och balder haha :) fick alla på mig när jag kom in xd. haha har suttit här fram tills nu och ska kolla på film med pappa strax't, dom andra ska gå ut med hundarna. tipsi är så jävla söt :'o hon är tre år och ser ut som en ett åring liten valp, omg! :) vet inte vad det blir för film men man bloggar ju såklart för er skull !


NU BÄR DET AV MOT BOLLNÄS

nu drar jag, bloggar när jag kommer fram. kanske tar lite bilder med kameran i bussen. haha puss

PANPIZZA?

mamma kom för några minuter sen, hon hade köpt pan pizza tror jag det var.. ska åka snart, så ska proppa i mig det först för det finns ju ingen riktig mat på bussen fast dricka finns det ju och sen har jag med mig gooodis! :)

TAGET NYSS


RESULTATET.


I WANNA ROCK YOUR BODY

shasha, kom hit för ett tag sen. skolan var dunder idag faktiskt, skötte mig as bra. jobbade mycket. efter bg:n var det karoeke ( vet inte hur det stavas! ) och fredagsgott, jag köpte inte det för jag hade köpt så mycket innan.. stannade lite kvar i skolan för att kolla på när dom andra sjöng, angela, jennifer och matilda stannade lite med mig och sen så gick vi ut för att gå till stan, haha vi kände för lite motion, så gick ändå från vår skola till stora torget.. påvägen ut från skolan mötte vi sheila och hennes lillebror, hon skulle också till stan så hon följde med oss! :D hennes lillebror va as gullig..

cooling där

det var jag när jag färgade första gången, nu färgar jag igen. men det kommer ett kort imorgon hur det blev :)
för jag kommer förmodligen somna snart och jag orkar inte med datorn så länge till , xd.

färgningen..

.. den blev inte som jag ville, skulle ha mörk brunt men det blev helt rött så ni ska vi färga om. önska mig lycka till
NO PIC!!

NU DRAR JAG IVÄG

till kvarnen, ska köpa hårfärg och har lite frågor att fråga frisören också.. så ska skynda mig nu ! puss

ANLEDNINGEN TILL VARFÖR ..

.. jag inte bloggade igår var för att jag hade varit hos matilda, skulle hem och sen skulöe jag direkt till träningen.. och sen skulle jag fixa lite här hemma och sen kollade jag lite på idol och sen sov. fast jag kommer bli mycket social i helgen, för då åker jag till lilla pappa som jag inte träffat på tre veckor.. saknar dig så mycket!!

IM THE SHIT ;)


SCREAM OUT LOUD

kom hem precis, slog på datorn för jag var tvungen att kolla lite grejer! bloggar, bdb och facebook. har gjort det nu.. ska måla naglarna och äta något sen ska jag plugga tills mamma kommer och då ska vi göra något, det blir något med mitt hår!! ni får se sen, lägger upp en bild ikväll ( jihaa! :D) har längtat efter det här.. haha, ska också lägga upp en bild på dagens outfit. se youuu laater

KLOCKAN GÅÅÅÅÅR SÄGER MAMMA

så nu måste jag hoppa i sängen och sova lite :) eller kanske några timmar? hmm.. tror nog det ! fast ska ta en fika först, men jag bloggar imorgon när jag kommer hem. kanske, vet inte vad jag hittar på imorgon.. men på kvällen ska jag plugga iallafall så får se om det blir någon bloggning alls imorgon! har ju redovisning på fredag och torsdag..

JAG FÖR NÅGON TIMME SEN..


NAGELLACKEN JAG FICK + SNODDAR

tog inte kort på snoodarna för det är ju snoddar? x) haha men dem var faktiskt ändå rätt så balla! fick även en skinnjacka.. orkade inte ta kort på den heller. men ni kanske får se den någon dag! Kramis

DET JAG FICK + BILDER KOMMER..


I LIKE THE BOOM BOOM PAOO

shabba tjena hallå, ja det är ju vi två. haha, har varit hos linus med max och matilda så har inte kunnat blogga. vi har kollat på film, varit med i fokus ( jag och max haha ) sen har matilda och max mysat lite ;) och jag har lekt med linus stol och dunkat musik! vi köpte även lite dricka och chips och godis såklart för matilda och max är beroende :o haha, ah men nu ska jag iallafall lägga upp lite kläder och saker jag fick idag av olika personer. Kram på er
shabba tjena hallå, ja det är ju vi två. haha, har varit hos linus med max och matilda så har inte kunnat blogga. vi har kollat på film, varit med i fokus ( jag och max haha ) sen har matilda och max mysat lite ;) och jag har lekt med linus stol och dunkat musik! vi köpte även lite dricka och chips och godis såklart för matilda och max är beroende :o haha, ah men nu ska jag iallafall lägga upp lite kläder och saker jag fick idag av olika personer. Kram på er

JAG JUST NU &..

..godnatt, måste sova nu. har kollat på en film på tv fram tills nu. den var as bra!
nu måste jag skynda mig i säng.. Kram!

CAUSE I NEED IT

katja och josefin är påväg hit till mig, när dom kommer så går vi ut.. har faktiskt varit väldigt social med bloggen idag, haha har bara suttit framför tven och datorn idag.. men nu drar jag ut! får se när jag är tillbaka, kanske kommer bilder? vet inte om jag orkar ta med kameran men det visar sig ju. Kram

FLÄTOR


TACK SÅ MYCKET GUMMAN

emmanorrman - om DET BLEV EN STOR FÖRÄNDRING:
sjukt fin design!

sv: tack så mycket sötnos, inte för att det var någon speciell desgn dårå men thanks.
13 September, 16:01



DET BLEV EN STOR FÖRÄNDRING

visst blev det en stor förändring? jag blev iallafall sjukt nöjd. ska göra en ny header någon dag!

GODMORGON !

oj, det var länge sen man såg den rubriken.. visst? haha, gick upp för ett tag sen. har inte ätit frukost än för jag råkade fastna här.. men tror jag ska äta strax så jag kan fastna här igen :) har iallafall ingen skola, så det blir en perfekt dag för mig idag! har as god lunch jag kan värma sen och sånt! ska även lägga ut en bild på hur mina naglar ser ut, har graffitti vettu. fast det är coolare än vanligt hörru, så däröfr vill man ju skryta lite :)
en gammal bild, sitter helt utan smink & har morgonrock. ( nu alltså )

LEDIGA IMORGON, HELL YEAH!

är ju lediga imorgon från skolan, ingen aning varför. ingen hemstudiedag eller något utan bara lediga! fan va skönt. då lägger jag upp alla bilder från falun :) efterssom då har jag ju tid.. bjuder på lite nytagna bilder , kram :

TROR JAG SKA SMINKA MIG NU!

bild i repris.

HUR GRAND VA IGÅR :

grand var ju bäst igår, började ju med att vännerna kom till mig. gjorde mig i ordning och det tog lite tid hehe. var där typ tio över åtta. stog i kö as länge, träffade rebecca för första gången, så jävla fin. hihih, älskar henne. träffade junia också, var lite med henne :) kom in efter ett tag, typ alla knuffades :o först var det massa uppträdande med sen började danset :D då var det skaka loss! haha, det var hur roligt som helst där. hände lite slagsmål och blev lite strul här och där :) fast inte för mig, men jag är redan upptagen haha!

FAVORITLÅTARNA JUST NU


ÄR MED JOSEFINA

vi har suttit här ett tag hehe, har varit ut och köpt godis, mumsigt. var inne i en kyrka också typ x) haha sen så dansade vi typ lite :) har varit utan smink hela dagen nu.. ska sminka mig snart för ska vara ute ikväll :)

en bild på mig från falun, saknar som in i helvette!


GRAND.

var hur roligt som helst där, dansade sjukt mycket. berättar mer imorgon, har nyss målat graffiti på naglarna. nu ska jag och lilla josefina gå och sova :) ska upp tidigt imorgon eller var det var.. ska ju träffa joel! puss & kram / janelle

JOEL, GRAND, TJEJVÄNNER, KULTURNATTEN

träffade joel fram tills nu, hur mysigt som helst. om ett tag ska jag väl ata i guess? messar sen josefina och nardin när dom kan komma! emma kommer halv sju tror jag. då fixar vi oss och sen taggar vi till grand och till kulturnatten. kommer bli dunder! ska vara där till tolv, emma åker hem vid elva. vet inte när nardin ska hem, men jag och josefina ska hem klockan tolv, det blir att bruden sover hos mig. ska ta med kameran kanske och då kommer det en mässa bilder kan nu ju rääkna med bitches! nu ska jag nämligen dunka i mig some musiicc..

NÄCESSÄREN JAG GJORDE, NÖJD FAKTISKT.


HEJ DÄR KÖTT O BLÅBÄR ,

Hallå där, kött o blåbär. höhö, driver bara lite. nämen kom hem nyss (eller ska vi säga för några timmar sen haha?) ! var ute med josefina och några andra :) haha, roligt. stog i bellmanskolan och dunkade musik :) nu ska jag logga in på facebook, bdb och msn. kolla lite bloggar också.. justja! dagens outfit för idag ska jag smyg ta kort på och sen ska jag lägga in alla bilder från kameran till datan och från datorn till bloggen! schysst va? yää.

JUST NU YAO

juste, mamma har ändrat rummet helt åt mig.. gulligt va? bilder på det kommer ju ikväll som sagt! puss

I'M BACK

yes, alltså wow.. fyfan vilken underbar vecka i falun det har varit! ååh! saknar falun otroligt.. < /strong>
WARNING FÖR LÅNGT INLÄGG.. kan ju börja med att alla dagar har varit super roliga där, har varit med killarna och tjejerna, haha var på deras rum dem flesta dagarna och då stökade vi ner deras rum och dem stökade ner vårt! har varit så dem flesta dagarna, sen har det hänt lite andra händelser haha. som när en lärare vid namnet måns.. kom in i vårat rum för att vi inte var tysta och la sig på vårt golv! läskigt.. hade ju " disco " eller så att säga, igår. dunder var det! alla dansade skit mycket och dunkade musiken :) alla blev jätte svettiga så det blev ju mycket dusch efter.. har suttit lite vid datorn där borta, men har inte kollat bloggarna eller något sånt så tänkte ta och göra det ikväll för jag ska strax't äta och sen blir det att man drar sig utåt igen, i think? imorgon blir det massor med kompisar! bilder tar vi sen, tror dem kommer ikväll om jag har ork och hinner och ja? allt sånt dära, haha. tjarå

FLERA

juste, träffade jätte många på stan som hängde med mig hem sen! eller asså vi var i mitt område så att säga :) haha, det var bäst! fick en liten boll på mig och jossan med :o haha gud va vi garva. sen åkte typ alla vi sju stycken plus två till runt i hela gränby och ja.. bara åkte runt :) gjorde lite musikvideos sen som jag tror hamnar på facebook :'o kanske blir gästbloggning under den tiden jag är borta, vem vet? någon som vill? nu måste jag sova ! hejdå

BLIR JU FALUN IMORGON..

.. så kommer inte blogga! eller kanske.. men inga bilder x) dom har ju datorer där men man får bara använda det för arbete, ååh så drygt. då jag bloggar när jag kommer hem eller från någons mobil, hihi :) godnatt, kraaaaam ;*

DAGENS.. ♥

dagens humör : nervös
dagens klädsel : jeans , linne & adidaskofta
dagens frisyr : utsläppt
dagens saknad : alexandra ♥
dagens längtan : grekland !
dagens rädsla : deru ;)
dagens missbruk : kyla 
dagens mat : ingen mat
dagens vän : många
dagens händelse : vart med vänner :')
dagens måste : ta bort mitt smink -.-
dagens lycka : godis ;d
dagens + : skriva på bloggen & vänner !
dagens - : KALLLLLLT
senaste bilfärd : inte åkt bil idag
senaste filmen du såg : vet inte x'd
senaste ringda telefonsamtal : ingen
senaste mottagna telefonsamtal : therese 

KATJA

ska vara med katja nu, eller hon kommer hit. ska gå ut och möta henne nu, blir ute till klockan 6 ikväll. bloggning då :) ni får se en liten bit av min outfit idag iallafall! måste skynda mig nu.. älska justin bieber vafan :'o hihi
har ju ändrat mitt rum nu, lägger ut a picture later tooniight! :) har inte tid just nu. puss på rumpan :D haha

adios amigos,

ska sova nu, bloggar när jag vaknar imorgon. tror ni redan vet dagens outfit och resten :) så behöver inte lägga upp masser av bilder på det mer idag, ni får se en bild imorgon vad jag ska ha på mig då! nu håller jag på och somnar..

två bilder på min urgulliga hamster !

ÄLSKAR DIG MIN URGULLIGA BUUSE! HOPPAS DU VET DET SÖTAN :)


GRÖNALUND BILDERNA

LÄSKIGASTE SPÖKET NÅGONSIN PÅ GRÖNALUND! :O HAN HOPPADE ÖVERALLT VAFAN :'O



























nästan alla bilder, men alla såg nästan likadana ut, videon jag gjorde kan jag lägga upp imorgon!
har inte så mycket ork till datorn alls mera, tror jag ska gå och lägga mig, kram på er ! :)

HOME FROM GRÖNALUND!

Hey där! Kom hem för två timmar sen, kunde inte blogga för jag pratade i telefon och mamma hade datorn ett tag. Yeah, det var bäst på grönan!! Jag åkte insane och massa andra, hann inte åka så jätte mycket men nu har jag insett att extreme är så mycket värre än insane :'o Insane ägde, åkte den med Helena och jesper, haha. HAHAHAHAH! Jag och helena blev ju super snygga på kortet dom tog x) Fast den verkligen scaaryy med insane var ju att det kändes som att benen skulle gå av :o haha, träffade ju josefin där! fast var inte med henne, men nu ska jag lägga ut allt.

I AM LOOKING OUT OF THE WINDOW,

tjabba tjena hallå, har nästan nyss vaknat och ska strax äta frukost. det här blir det enda inlägget för idag, eller asså på kvällen sen när jag kommer hem bloggar jag ju. men då är det ju inte dag utan då är det kväll :) men nu ropar mamma att jag ska stänga av här, hoppas det inte börjar regna för det får inte hända idag! vet inte såmycket vad jag ska skriva så därför kanske jag skriver så ointressant, haha. men jag ville bara säga att jag lever! kram på er

MÅSTE SOVA

ska ju upp tidigt imorgon, kameran tas med så masser av kort blir det! lägger upp dem på bloggen när jag kommer hem imorgon, åker dit typ vid elva och kommer fram ett eller något sånt? men nu ropar mamma, kram

KLÄDER SOM MÅSTE KÖPAS!


JODU, MAN TACKAR JU

Ellie om :
fin bild:)


sv: tack så mycket :)
03 September, 21:08


AAAAAAAAAJJJJJJJJJJ

ååh, har så ont i magen! tror jag avslutar här snart. ska ändå upp tidigt imorgon för jag ska till grönan! :) wihoo!

AAAAAAAAAJJJJJJJJJJ

ååh, har så ont i magen! tror jag avslutar här snart. ska ändå upp tidigt imorgon för jag ska till grönan! :) wihoo!

criminal minds

kollar på det nu och ska ändra min blogg! ska kolla med tove om jag kan kopiera henne stilmall för min är hel konstig! men jag kommer ju självklart att ändra header och annat :) haha, men tove? kommentera!
skulle vara as snällt om jag kunde det.. please?

OJDÅ, FÖRLÅT HAHA

Frida om FRÅGESTUNDEN, HÄR KOMMER SVAREN!:
du svarade inte på min kommentar?

sv: oj, förlåt men du är snäll :) nu haru fått svaret!
03 September, 19:20


MEN SHIT,

oj, vad mycket mascara. du kanske ska dra ner på det eller skaffa lösögonfransar?

sv: ah, jag har mycket mascara? so? varför ska jag skaffa lösögonfransar? det ser bara så jävligt fejkt ut. vilket det är också, föresten så hatar jag att sätta saker i ögonen. det är bara läskigt. och ja läskigt! och jag gillar att ha mycket mascara, jag tycker det är asfint. men det kanske inte du tycker, vilket jag skiter i. hejdå?

FRÅGESTUNDEN, HÄR KOMMER SVAREN!

svarar på det här sättet , annars blir det bara knas .



ALLT BLEV HELT FEL! JAG SVARAR PÅ ALLTING EN ANNAN DAG! MER NOGGRANT . KRAM

HOPPAS HON DÖR!!

HON SLÄNGER NYFÖDDA VALPAR, TYP NÅGRA DAGAR ELLER VECKOR GAMMLA I EN SJÖ!! MEDANS SÅ
SKRIKER HON " WIIIIHOOO! " USCH, FYFAN!! VILKEN HEMSK MÄNNISKA! VILL BARA ÅKA TILL HENNE
OCH DÖDA HENNE OCH PLÅGA HENNE SÅ SOM HON GJORT MOT VALPARNA!! HOPPAS DOM LEVER,
FAST DET GÖR DOM SÄKERT INTE. FYFAN, HATA HENNE!! HOPPAS HON RUTTNAR TILL DÖDEN VAFAN.
VAD HAR EGENTLIGEN DOM DÄR SÖTNOSARNA SOM NYSS KOMMIT TILL VÄRLDEN GJORT MOT HENNE?!


ÄLSKAR'T!

har lyssnat på den här låten hela dagen! ååh, älskar den. min drog

JAG ÄLSKAR DEJ FINASTE.


H-O-L-A-!

hey, kom hem för typ en halvtimme sen. tog en snabb dusch för jag kände för det. haha, i skolan kan man ju säga att det var stämning. jag dampa på en lärare och emma på några andra :) nu drogar jag i mig musik.. älskar't! vet inte vad jag ska hitta på idag, skulle ha vart med matilda fast det blev inte av. träffas? kommentera !

hade lust att bjudaa lite på två bilder i mitt nya fräsha gröna hår! ;)

GODNATT!

nu går jag och lägger mig, ska borsta tänderna och gå och tvätta bort sminket! bloggar ju självklart imorgon :) kram!

HERE ARE THE PICTURES, KOMMENTERA!


WOUPS , HÖHÖ

glömde skriva i bloggen att jag har kommit hem nu & det vart dunder med brudarna. var ute och tog lite kort och pratade. träffade några killar och tjejer, haha dunder! :) nu ska jag lägga ut bilderna, håll i hatten.

GÅR UT NU


HADE TÄNKT

fråga josefine om vi kunde åka till stan för jag behöver kläder till falun och ny jacka och skor till vintern. men vi ska träffas om två minuter så hinner lixom inte åka ner på stan och bara vara där i två timmar :o det är för lite! så tror vi bara kommer vara här runt omkring i kvarngärdet.. ska fixa mig lite så man inte ser helt vilse ut , hehe (a)

HAMBURGARE

shabba, kom nyss hem från stan. var där med matilda, för att kolla på löshår.. men nu ska jag berätta lite om skoldagen haha. fick reda på falun grupperna vilka man skulle sova med. jag kommer sova med emma, bahar, josefine, angela och matilda. är så glad! för det var precis det här vi hade önskat och vi fick det bästa rummet också :D på sista rasten så gjorde jag och matilda musik videos och dom är alldeles för pinsamma att lägga ut här så det tänker jag inte göra för då skämmer jag ut oss allt för mycket haha. sen var det cat fight mellan mig angela och matilda :'o hahah!

GODNATT!

undra hur många gånger jag använt den där rubriken? anyways, måste gå och lägga mig. bloggar imorgon :)

TACK FRIDA!

tack så mycket för designen, och allt annat. det blev jätte fint, är as nöjd. FRIDA
VAD TYCKER NI?! JAG FRÅGAR ER BABES .

RIGHT!

var ju ute idag och knäppte inga kort.. tog masser, men inga blev bra.. kan kolla om jag kan fixa dom !

JUST NU,


SIMPSONS & EMMA !

kollar på tv och chattar med emma, haha. har världens bästa konsveration med emma ju!

ROLIGT.SE? KNAPPAST

GREJ
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - nej
2. Har du en hund? - nej
3. Sover du helst ensam eller med någon? -  med någon
4. Tror du på spöken? - JA!
5. Är du mörkrädd? - ibland
6. Är du morgonpigg? - nä
7. Vad vill du ha just nu? - gå ut bara
KÄRLEK
1. Är du singel nu? -  ja
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - långa
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - ja,
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - ja
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - har väl hänt
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - nej?
7. Har du varit på en blind-date? - nej
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - ja
10. Somnat gråtande pga kärleken? - nej... eller vet faktiskt inte
11. Brukar du tänka på dina ex? - ibland
12. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - ja!
KOMPISAR
13. Har du nån bästa vän? - ja
14. Är du ofta med dina vänner? - ja
15. Vad brukar ni hitta på? - allt möjligt
16. Bästa minnet med nån vän? - oj för många
17. Säg namnen på några riktigt bra vänner? - josefine, julia, josefin, katja, emma, matilda, angela asså.. många är riktiga!
18. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - ja såklart
19. Vem vet mest om dig? - jag
ÖVRIGT
27. Hånglat i mer än tre minuter? - ja
28. Sovit i en annans säng? - ja
29. Hånglat i regn? - nä inte hånglat
30. Sovit naken? - haha när jag var liten i guess
31. Hoppat i en bil med folk du just träffat? - ja
32. Blivit tagen av polisen? - nej
33. Smugit ut ur ditt hus? - ja
34. Haft känslor för någon som inte känt det samma? - ja
35. Struntat i skolan för att göra något roligare? -
36. Sovit i en säng med någon av motsatta könet? - ja
OM DIG
37. Hur gammal är du? - 13
38. Hur lång är du? - 1.73 sist jag mätte mig
39. Vart bor du? -  uppsala
41. Villken är din riktiga hårfärg? - blond
42. Vad väger du? - 55
43. Har du någon sjukdom? - vene
44. Är dina föräldrar skilda? - ja
45. Gillar du skolan? - somethimes
46. Hur svarar du i telefonen? - hallå/hej det är janelle
VAD
55. Åt du senast? - vene :s
56. Drack du senast? - mjölk
57. Har du på fötterna? - strumpor
58. Lyssnar du på just nu? - ingen
59. Gillar du mest hos dig själv? - inget..
GREJ
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - nej
2. Har du en hund? - nej
3. Sover du helst ensam eller med någon? -  med någon
4. Tror du på spöken? - JA!
5. Är du mörkrädd? - ibland
6. Är du morgonpigg? - nä
7. Vad vill du ha just nu? - gå ut bara
KÄRLEK
1. Är du singel nu? -  ja
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - långa
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - ja,
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - ja
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - har väl hänt
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - nej?
7. Har du varit på en blind-date? - nej
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - ja
10. Somnat gråtande pga kärleken? - nej... eller vet faktiskt inte
11. Brukar du tänka på dina ex? - ibland
12. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - ja!
KOMPISAR
13. Har du nån bästa vän? - ja
14. Är du ofta med dina vänner? - ja
15. Vad brukar ni hitta på? - allt möjligt
16. Bästa minnet med nån vän? - oj för många
17. Säg namnen på några riktigt bra vänner? - josefine, julia, josefin, katja, emma, matilda, angela asså.. många är riktiga!
18. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - ja såklart
19. Vem vet mest om dig? - jag
ÖVRIGT
27. Hånglat i mer än tre minuter? - ja
28. Sovit i en annans säng? - ja
29. Hånglat i regn? - nä inte hånglat
30. Sovit naken? - haha när jag var liten i guess
31. Hoppat i en bil med folk du just träffat? - ja
32. Blivit tagen av polisen? - nej
33. Smugit ut ur ditt hus? - ja
34. Haft känslor för någon som inte känt det samma? - ja
35. Struntat i skolan för att göra något roligare? -
36. Sovit i en säng med någon av motsatta könet? - ja
OM DIG
37. Hur gammal är du? - 13
38. Hur lång är du? - 1.73 sist jag mätte mig
39. Vart bor du? -  uppsala
41. Villken är din riktiga hårfärg? - blond
42. Vad väger du? - 55
43. Har du någon sjukdom? - vene
44. Är dina föräldrar skilda? - ja
45. Gillar du skolan? - somethimes
46. Hur svarar du i telefonen? - hallå/hej det är janelle
VAD
55. Åt du senast? - vene :s
56. Drack du senast? - mjölk
57. Har du på fötterna? - strumpor
58. Lyssnar du på just nu? - ingen
59. Gillar du mest hos dig själv? - inget..

janelle <3

Hello alla söta läsare.
Josefine som skriver nu . Jättebra blogg du har janelle , följer den , och det bör du som
läser detta nu också göra ! :) Eller det kanske du redan gör ? Vem vet ? ;)
Imorgon ska jag träffa dig snuttan , vi kommer träffa lite folk kanske? Roligt som vanligt med
Janelle.Nu ska jag dra mig vidare , fansen ropar här utanför..så måste skynda mig.Hoppas ni fattar ironin..
hahah men ha det gött ! // www.josefineolssons.blogg.se

redigerad bild,men minnen från skövde !


en sjukt söt janelle

jag å du

förra sommaren , minnen minnen...

och slutligen en bild på sötan !


gästblogg

heeeeej alla janelles läsare. tilda häär. hur mår ni då? själv mår jag utmärkt.
har inte så mycket att skriva, men janelle fråga om jag kunde gästblogga så ofcourse kan jag de. hoppas ni fortsätter läsa hennes blogg (vilket jag inte gör typ), men jag kanske kan börja med det för den verkar gooood. nen nu ska jag äta, hehe så måste dra mig. ha det bra ni ! ( en av de finaste bilderna jag sett på janelle)

 


BTW,

bloggar inte efter jag fotat, utan stänger av allt som är på här hemma nu och springer ut och fotar lite. har ju träning ikväll, fast ska inte träna utan bara kolla på och vara med på utvecklingssamtalet. men ni vet ju vad som kommer ikväll. kramis

FOTOTIME

går ut och fotar lite med min urballa kamera som är förbannat bra! lägger ut bilderna ikväll. Kram

SKA JAG SVARA PÅ FRÅGESTUNDEN?

verkar inte vara så många mer som tänker fråga, så jag undrar.. om jag ska fråga på frågestunden? eller har ni något mer på hjärtat? för isåfall så kommentera gärna destomer destu bättre och mer inlägg , bara klicka här :
http://janellanderson.blogg.se/2010/august/fragestund.html?

YOU MAKE ME FEEL SPECIAL

MOBBA INTE SISTA BILDEN!! KLAPPADE PRECIS DÅ TILL ETT PROGRAM!!! HAHA, VILLE BJUDA PÅ MIG LITE.

BABY, TRUST ME, NOT THEM.

Hello! kom hem för nästan en timme sen, har hunnit ätit lite mellanmål. haha i skolan så missa jag att äta lunch då jag skulle så jag fick äta mycket senare.. så nu kan jag säga att jag är PROPPMÄTT! vet inte vad jag ska hitta på för skoj idag men mamma och jag ska typ fixa nånting med mitt ID- kort. får se hur det blir med det, right.. måste ju plugga idag också eller mamma sa det.. FAN! för att jag inte ska ligga efter i min planering.. men jag ligger ju asbra till, aja. ska sluta skriva om skolan för er som inte fattar. snart kommer tre eller två bilder på hur jag ser ut nu !

RSS 2.0