Answers to your Questions

Jag har fått lite efterlängtade frågor som jag tänkte svara på!
 
Vad använder du din telefon till mest? Vilka appar har du och bakrunder osv..?
- Jag använder min telefon mest till internet och för att fota mat och landskap m.m haha! Jag tycker det är jätte roligt! Och sen använder jag appar som tex: Instagram, Photo editor, Line Camera, kik, och Vine! Gör lite random videos på den appen haha.. Jag heter "janelle andersson" på den :) Jag har den här bilden som bakrund på mobilen: 
 
 
Jag såg dig på gymmet mycket förut men inte längre, tränar du inte längre eller?
- Alltså jag har varit krasslig och förkyld i ca 1 ½ vecka nu och det har varit sjukt jobbigt och jag har inte känt något sug alls på att gymma pga det! Men jag ska börja nu igen för nu är förkylningen över.
 
Skulle du kunna visa bilder på ditt rum eller göra en room toor?
- Jag skulle jätte gärna vilja visa er mitt rum men jag är verkligen inte nöjd eller klar med inredningen! Men jag lovar, i sommar eller nästa år är jag säkert klar och kan visa er som fortfarande vill se :)
 
 
 

The dinner/prom

Häromdagen var Jag, Angela och Yrsa på middagen/balen! Jag och Angela hade inga klänningar för vi glömde bort vilken dag balen var så vi körde på jeans och klackar! Maten var sjukt god och vi hade super kul, dansade lite och drack fina drinkar samt tog en massa bilder och filmade in videos! 
 
Och en fotograf tog rätt så många bilder på alla klasser och det var hur kul som helst! Alla hade så fina klänningar och frisyrer m.m. Var helt slut efter kvällen, la mig direkt när jag kom hem vilket var runt halv tolv eller något. Jag och vännerna drog ut och fotade lite och det tog ett tag haha.. Myggorna försökte sno vårat blod när vi ville stå där och posa ifred! Inte roligt sällskap alls haha.. 
 
Här är lite bilder från kvällen!
 
 
 
 
 
 

This is called love

Idag kände jag mig för att äta en riktigt lyxig frukost eftersom att vi hade sovmorgon, men det tog tid må jag säga och det var otroligt kruligt haha.. Men det var värt all tid!

26 maj

Hej på er!

Vaknade för ett tag sedan, gjorde lite frukost och satt ute på balkongen och njöt av det härliga vädret! Just nu sitter jag och kollar på en film och ska snart duscha och fräscha upp mig lite.

Igår så var jag med bästis och vi köpte en hel del gott, jordgubbar, bananer, och choklad som vi smälte, så gott! Det mumsade vi på samtidigt som vi kollade på en film!


lite bilder från idag

Här är lite bilder från idag som jag tänkt visa er tidigare, men glömde bort tiden! Underbart väder.. Kan det inte vara såhär varmt och härligt varje dag, hela sommaren? Kolla bara på blommorna! Magiska ♥

Today's outfit

 
Såhär har jag sett ut idag! Jag och bästis har haft det underbart i det varma vädret, vi gick runt och fotade lite samt köpte en varsin sallad på Ica som vi åt ute i solen! Sedan gick vi in och kollade på en film och åt lite jordgubbar! När solen var påväg ner så gick vi ut lite och snackade om allt mellan himmel och jord. ♥

Hello flowers

Var ute och fotade en liten stund och sen började jag gå hemåt när solen gick ner. När jag kom hem fixade
jag mat och städade köket, nu är jag helt slut haha. Chilli hann stänga innan vi skulle dit så vi kommer förhoppningsvis åka dit imorgon eller på fredag. Nu ska jag städa rummet och plugga lite! Ha det så bra ♥

This is love

Hej på er!

Skulle tränat efter skolan idag egentligen men jag glömde mina skor. Kanske lika bra eftersom jag inte var så taggad! Har precis ätit lite gott, och ska ut på en foto stund alldeles strax i det härliga vädret!


Sommar klänningar

Tänkte vara lite snäll och tipsa om några klänningar som jag är helt såld på! Skulle inte vara helt fel att ha dessa i garderoben.. Mina favoriter av dessa fyra är den marinblåa och den klänningen bredvid! Dessa kommer från chiquelle.se, perfekta sommarklänningar.♥ 
 
 

UNDERBARA VÄDER

 Gårdagens middag ♥
 
Åååh... Jag älskar vädret! Var förbi pappa en stund efter skolan, tränade lite samt solade! Så himla skönt.. Kan inte ens beskriva känslan, äntligen är sommaren här! Häromdagen på kvällen kunde jag till och med sitta ute utan att jag ens frös! Då är det verkligen ett tecken på att sommaren har kommit! Vad säger ni? Nu lägger vi undan jeansen!
 
När jag var hos pappa passade jag på att hämta mina shorts och bar en av dom påvägen till mamma, det var så himla skönt att ha barbent! Äntligen säger jag bara! Haha jag gillar inte jeans som ni kanske märkt.. ^^ De är så obekväma och jag måste JÄMT dra upp dom haha. Iallafall, nu ska jag softa ute lite och sedan blir det middag! Dagens höjdpunkt♥♥ Haha ;)
 
 
 

Ready for summer

Nu har jag ännu ett par nya shorts i garderoben min. Jag är redo att hoppa i shorts och slänga iväg jeansen! Woho, vad säger ni?! Är ni också redo för sommaren?? :D

 

Tivoli

Häromdagen var jag och Angela på Gränby tivolit, det var väl helt okej.. Det gamla vanliga, inte så många karuseller att välja mellan alltså.. Vi åkte tre karuseller sen drog vi därifrån och gick till gränby centrum istället, träffade några där och fikade med dom sen så drog vi ner till stan istället och gick runt där lite!
 
När solen gick ner så gick vi hemåt för det blev rätt så kallt hehe.. Och idag är det en ny dag, ska antingen träna nu eller senare men ska iallafall på lägenhetsvisning runt tre tiden så ska börja fixa mig lite! Ha en bra dag i solen ♥
 

| I'm dreaming |

Tror inte jag vaknade upp på rätt sida idag.. Känner mig så sjukt seg, är så sugen på att träna men jag är inte dugg taggad. Förstår inte varför jag jämt blir seg på helger, så trött kan jag väl inte bli av en skolvecka? Ska iallafall hämta ett paket senare, spännande! Visar vad som finns i det senare :) Nu ska jag dricka massor av vatten haha..

Smoothie with little hearts

Den godaste smoothien jag ätit på lääänge! Provade på något nytt och hade i lite annat än det jag vanligtvis brukar ha i mina smoothisar och det här måste jag säga blev mitt mitt nya favorit recept! Vill ni ha receptet och är nyfikna så är det bara att fråga så skriver jag gärna det. 
 
Ska käka lite lunch nu och sedan städa mitt rum, ska även ut på en cykeltur med pappa senare. Mysigt i det härliga vädret :) Glöm inte att kolla min Instagram förresten, "janellehelenaa" ha en bra dag!♥

Summer top

Beställde hem den här sommar toppen för några dagar sedan och fick hem den dagen efter men har glömt att visa den! Är helt totalt såld på den och kommer bära den flitigt i sommar till ett par shorts såklart med antingen ballerina eller shorts! Längtar otroligt mycket till sommaren är här, en månad kvar... Kan inte fatta det!!!
 
 

I got my eyes on you

Dagen efter valborg... Ja, den kan man ju beskriva med ett ord. Dödstyst. Det är nästan inga människor alls ute, inte bilar heller. Brukar alltid höra bilar köra omkring eller traktorer men nej, inte ett pip.. Haha alla ligger väl hemma och mår svin dåligt. Men inte jag! ;) Jag var uppe med tuppen imorse jag, gick på en promenad och åt en härlig frukost på balkongen. 
 
Igår var jag och bästis på en resturang och åt thai mat, OHMYGOD!! Det var så jädrans gott, var egentligen mätt redan efter första portionen men var tvungen att passa på att äta mer eftersom det var buffé! Och det fanns även sjukt goda små mini chokladbollar som jag gick och tog lite då och då hehe.. Måste verkligen besöka den resturangen igen någon gång, så sjukt god mat och mysigt ställe ♥ Hur var eran valborg? =)

RSS 2.0