Är så sugen på att gå på bio...

Asså åh. När jag såg denna trailer för den här filmen fick jag sånt sug på att gå på bio. Att se denna film på bio.. Herregud vilken upplevelse! Den verkar ju så jäkla bra. Måste bara se den! Vad tycker ni?


Lördag

Woho! Fett skönt med lördag. Hatar bara att jag vaknade så jävla tidigt idag, vaknade liksom 9... Varför vill man alltid vara uppe sent när man har skola efter och sen tvärtom? Det suger.

Ska iallafall strax äta och sedan kolla på en film. Senare tänker jag sätta mig på balkongen och sola lite! Det är ju så jäkla varmt och soligt ute helt från ingenstans haha.

Föresten, när jag åker till åre så får ni räkna med dålig uppdatering, men det blir ju inte föräns på torsdag! Åker ju vid midnatt till åre på onsdagen.


HAPPY FEET 2

Ska se den här urgulliga filmen nu! Har sett ettan och den var bedårande.. Haha ♥

PÅSKLOV!

Kom precis hem från skolan, åh fyfan! Det haglade som fan... Fick ont i mina händer och mitt lilla huvud haha. Hoppas på bättre väder nu när påsklovet är här! Hmm.. Har inga planer för ikväll, ska nog bara det lugnt. Är så jävla trött efter en så jobbig vecka.

Det enda negativa med att påsklovet är här.. Det är att det inte är något annat lov efter.. Förutom sommarlovet då, men det är två månader dit.. Kommer dö en långsam död :-(

Skitful bild men jaja.

Friends with benefits

Har precis kollat på en film "Friends with benefits" den var grymt bra! Nu ska jag lägga mig tidigt för en gång skull.. Annars kommer jag väl vara död imorgon. Hehe.. *Peppa peppa ta i trä*. Well, godnatt hörs imorgon!



dålig bloggning..

Har märkt att jag uppdaterar som en snigel här på bloggen, hehe sorry för det! ^^ Men det blir att jag glömmer bort bloggen osv. Orkar inte heller för den delen.

Tänkte ta en promenad, men kom på att jag inte har någon mobil och tänker inte vara utan musik när jag powerwalkar. Åh fan, det suger verkligen att vara utan mobil. :-(

Imorgon är det fredag, äntligen är påsklovet här! Och som ni säkert vet, åker jag och Angela iväg till Åre på onsdag. Så måste förbereda och leta efter underställ osv till henne och till mig. Det ska bli skit kul! Haha vi kommer åka heelt själva, scaaary.. Får hoppas att inte jag (som har så jävla dåligt minne) glömmer vägen.. Haha nejdå! Gör jag nog inte. Har varit i åre många gånger genom åren. Angela är ju livrädd för att vi ska komma vilse.. ;-)

Ska käka nu, puss!


jeans jag vill ha


NEW IN

Här är det jag köpte! En vit bh och en magtröja/topp kan man säga.




Stan

Drog till stan direkt efter skolan. Jätte härligt väder så det var skönt! Visar vad jag köpte senare! :-)

Random bild..


Läsa

Nu ska jag göra något jag ALDRIG brukar göra. Ska läsa en bok! Hehe. Hatar egentligen att läsa..



Bilderna från i söndags

jag och nathalie haha
lucas öppnar sitt paket
så jävla goda, ska pröva baka dessa jag med
Haha bildbomb på bakelserna.. Men dom är ju underbara
Så jävla söt hund, visst!? Den sprang runt som en galning och var jätte lekfull. Vill också ha en sån liten hund!

26 mars 2012

Kom alldeles nyss hem till mamma från pappa. Haha, måste ha sett ut som en julgran när jag gick runt och bar på tre olika sorters väskor.. Tänkte ta cykeln men den var alldeles för skitig och rostig.. Den har ju stått hela vintern ute så näe, ville helst inte visa att det var jag som ägde cykeln. Mo-haha.

Ska ladda upp bilderna från i söndags när jag ätit! Maten blev precis klar. Lax, potatis och romsås. Min favorit som ni säkert vet.. Haha!


I'M BORED

Snart är klockan redan halv elva.. Åh fan. Orkar inte ännu en ny vecka.. Jaja, skönt att det är påsklov snart då. ♥ Visar lite bilder från idag imorgon istället. Tänkte göra det ikväll.. Men känner att jag inte orkar. Har iallafall haft riktigt kul idag, blev en jäkla massa knäppande i slutet av dagen haha.. Ska ta en snabb dusch och efter det, sova.. Är så jävla trött. Hörs imorgon!

 


Ett linne

Köpte ju ett linne igår jag glömt visa. Eller aa, hade bråttom som sjutton igår. Tror nog aldrig att jag stressat så mycket i hela mitt liv förut haha, så här är linnet jag köpte:


Stan

Det var grymt härligt på stan! Vädret var på topp och hade det jätte trevligt. Först gick vi runt och kollade på kläder osv. Köpte ett linne som jag kan visa er senare! Efter ett tag satte vi oss vid ett café och tog en varsin chai latte.

Vi satt där rätt så länge och snackade lite tjejsnack haha. När vi kände för att dra därifrån så började magarna kurra! Så vi hoppade in på subway och tog en varsin macka. Mums så gott det var! Eller aa, helt okej..

Innan vi gick hem så var jag bara tvungen att pröva glassen alla tjatar om. Och nu förstår jag varför, den är perfection. Haha. Kommer droga den i sommar.. HELL YEAH!! Haha ^^

Och ja.. Nu sitter jag här i soffan och redigerar lite bilder, snart dyker väl Angela upp. Hon slaggar här ikväll, hörs väl senare antar jag! Dvs om ni har tur ;-)

kärlek


Stan

Ska börja fixa mig nu. Angela kommer runt två tiden och då drar vi ner på stan. Kommer bli jätte härligt, solen börjar sticka fram lite nu också. Hon får stå för bilden i detta inlägg haha.


Call me maybe

Tränade i ca en halvtimme. Orkade inte mer än så haha. Direkt efter skolan så gick jag och Angela till mig, kollade på avsnitt 17 av TVD. Tränade lite, kollade på tv och så gick hon. Så nu har jag inte gjort så mycket. Är alltid så jävla trött på fredag så idag blir det inte en sån spännande dag.. Tänkte baka, men vet inte om jag orkar gå till affären och handla haha. Kanske gör det, får se!
 
Imorgon så drar jag och Angela ner på stan, får se vad vi hittar på. Och på söndag ska jag på min kusins sons födelsedagsparty. Eller haha, man kanske ska säga kalas..? Aja skitsamma. Så det blir nice!
 
Hela helgen är planerad. Woho!
 

Tränar


Friday!

Haha.. Allas reaktion..

2012-03-22

Har varit på stan för ett ärende. Och så åt jag nyss. Missade ett program igår som jag ska kolla på ikväll. Ska även kolla på criminal minds som verkar jätte spännande! Nya säsonger osv. Haha, jag och Angela snackade om pajer i skolan idag och blev så jävla sugen. Så imorgon ska jag baka hallonpaj och citronpaj! Mumsigt det kommer bli ♥

My new drug?

Haha. Det här måste vara nya drogen nudå! Låten är så jävla bra och beroende framkallande. Dessutom kan man inte låta att kolla på videon! Hur söta alla är, speciellt selena och justin! Haha fett söta :-)

 

Internet dog i två timmar om ni undrar vart fan jag tog vägen haha.. Men ska sova snart, så hörs imorgoN!



Dejt med duschen

Hade precis en riktig het dejt med duschen! Ska nu ställa mig i köket och göra mat. Drar ner till centralstationen efter maten! ^^
 

HAHAHA

HAHAHAHA! Hur blåst kan man vara!? Hon är väl inte seriös? :-o

TRÄNAT!!!

Åh fyfan haha. Jag och Angela tränade så jäkla hårt idag alltså!! Mina ben.. Puuh haha.. Kände inte något av dom nästan. Imorgon lär jag väl vingla med benen och ramla på bussen haha.

Hur som helst. Ska hoppa in i duschen såfort tvättmaskinen är klar! Sedan ska jag vandra förbi centralen på möte. Vi hörs, puss!


Bakat och nu: DH

Har precis bakat blåbärspaj! Nu blir det Desperate housewifes! :-D

Lite nytt

Ändrade bakrunden i bloggen. Ville få en liten förändring, vad tycks? Haha kanske inte värsta grejen men jag är inte så jätte duktig på design osv. :-P För er som inte ser, tryck på f5 för att uppdatera sidan.


BURLESQUE

Rubriken talar. Skulle träna och så ville jag se om det var något bra program som jag kunde kolla på medans. Så var det såklart.. Burlesque! Så kunde inte låta bli att fastna (haha så blev ingen träning). Fan vilken bra film!

Är så jävla avundsjuk på hennes grymma röst.


NEW IN

Här är allt nytt till skidbacken jag har köpt! Orkar dock inte ta fram skidorna och ta kort på dem, ni kommer ändå få se dom senare i backen på påsklovet! :-)

Mycket snyggare irl och när den sitter på haha :-)
Haha kommer se ut som en alien i dessa, men whatever! Alla i skidbackarna gör ju det ;-)
DESSA UNDERBARA SNYGGINGAR, HALLÅÅ ♥

Svar på tal

Förut fick jag en fråga om jag var laktosintolerant eftersom att jag har lagt upp bild på en laktosfri mjölk. Då svarade jag nej för jag var inte det. Eller jag hade iallafall inte insett att jag var det.

För jag är tydligen laktosintolerant. Gör ingenting för mig, känner egentligen ingen skillnad på vanlig mjölk och denna. Tänkte att utifall du som frågade, ville veta helt säkert så svarade jag nu i ett helt inlägg. Du får gärna fråga mer, kram!



Börjar med ansiktsmask

Ska ta hand om mig själv lite idag. Börjar med ansiktsmask!



Godmorgon

Har precis vaknat. Eftersom pappa väckte mig :-(. Men kanske lika bra eftersom det är skola imorgon? Alltså, helgen är för få dagar..!!


Hur som helst, ska gå upp och käka lite frukost och sedan slå mig ner framför tv:n en stund. Tänkte visa er vad jag köpte för skidgrejer idag (hur allt ser ut). Mina skidor, pjäxor och hjälm är iallafall skitsnygga! Kommer känna mig riktigt fräsch i backen haha ;-)



F.I.L.M


I'm only getting started

Håller på och kollar om det finns någon bra film jag kan ladda ner. Känner för att mysa ner mig och ta något gott att äta och kolla på en mysig film!


Perfect jacket, perfect jeans

Båda dessa underbara plagg har trillat in på kateogorin "nyheter" på gina tricot. Funderar på om jag ska införskaffa jackan till riktigt varma vår dagar och sommarkvällar. Underbar är den! Den som jag har nu är lite för ljus enligt mig, gillar mer mörkare jeansjackor. Tycker det är riktigt hett! Och den här var riktigt perfekt, 249 :- går den på inne i gina tricot. Tror dock jag vill kika in och se hur den ser ut irl innan jag tar den med mig hem. Vad tycker ni om den?

Och för att inte snacka om jeansen, underbara är dom! Tror jag ska köpa dem också, då jag behöver ett par jeans. Fast egentligen så behöver jag ett par svarta allra mest, men hittar aldrig några bra och billiga.. Så kanske dessa blir mina nästa inköp dessa två härliga perfekta plagg? Puss på er!

I'm home

Kom hem för ett tag sedan, somnade i bilen.. Så trött var jag haha. Köpte iallafall lite saker (som jag blev skitnöjd med), skidor, pjäxor, hjälm, och skidglasögon. Hittade en grym skidjacka jag ville ha, men fanns tyvär inte i min storlek så nu får jag jaga en ny haha.

Visar er antingen ikväll eller imorgon! Har ni kära läsare haft en bra lördag? :-)


Dagens

Nu drar man till.. Stockholm!

NIGHT PLANES'

Ska hänga med bruttan! Strax ska vi slå på en film "she's the man", you gotta love that movie :') Haha, men den är ju så bra! Kanske uppdaterar senare. Juste, imorgon drar jag till stockholm osv. Så uppdaterar nog inte så bra imorgon. Puss på er alla solstrålar!

Random

Hej allihopa!

Förlåt för att mina uppdateringar ligger lågt, men jag vet ibland inte vad jag ska skriva. Kommer börja med en spännande utmaning på måndag! Så kika in då! Nu ska jag kolla på once upon a time! :-) Hur många av mina bloggläsare följer den serien? ^^


Tv och tvätta håret

Kvällens planer är att tvätta håret och sitta och glo framför tv:n. Vad har ni för er ikväll? Jag måste iallafall raska på, håret är smustigt och kollar på hjälp haha! Och tv:n skriker på att jag ska sätta mig där, haha va töntig jag låter! Men hejdå ♥


This is who I am

Tränade idag med Angela ett tag haha, nu blir det käk och senare Grey's! Dagarna går fortfare än man tror..


20:51


Har städat mitt rum lite grann, går runt och dansar till världens bästa låtar osv haha.. Tänkte köra en utmaning (en annorlundare än vad folk brukar göra). En som är roligare och mer spännande som gör att man vill se/läsa! :-D Börjar dock inte med den förän nästa månad någon gång, men jag lovar att den kommer!


Tänkte göra något sånt här "dag 1- en dag med mig och Angela, dag 2 - favoritplagget i garderoben" osv! Fast med fler alternativ och kanske tio dagar där jag visar olika saker. Haha Angela gav mig den idén :-p Visst är hon ett geni? Jaja, nu ska jag sluta babbla vi hörs!

 


Lockigt hår

Vet att jag inte uppdaterar så ofta numera. Man kan ju kalla det för bloggtorka. Vet inte vad jag ska skriva om. Har iallafall tränat idag i två timmar.. Fan va jobbigt haha! Långsamt gick det också när man inte hade någon brevid sig..

Men imorgon kör vi hårt Angela! Haha.. Vi ska träna varann dag nu har vi bestämt, nu jävlar hej beach 2012!!! ;-) Hmm.. Idag körde jag iallafall på lockigt hår, sov med flätor hehe. Tyckte faktiskt att det blev ganska bra ändå, såg riktigt naturligt ut måste jag säga att jag tyckte.. :-p

Ända sedan jag kom hem har jag inte gjort så mycket, åt lite och kollade på tv. Om några minuter är det DH!!! Omg, det är så spännande.. Haha, ni tänker väl att ni redan vet.. I veckan funderar jag faktiskt på att besöka min kusin som har två underbara barn, ska kolla när jag kan komma! :-)


Hoppa in i duschen

Har tränat klart för länge sedan, gillar egentligen inte att träna för jag är rent ut sagt väldigt lat. Haha.. Men, det var extra kul med Angela och musik! :-)

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli fräsh igen, sedan bär det av mot mamma! Ska packa lite snabbt efter bara. Imorgon <blir det ingen skola, ska nämligen förbi sjukhuset. Men hellre det om jag ska vara ärlig..

Bjuder på dagens låt:



Sångfågeln

Hur kommer det sig jämt att jag får jätte några besökare så fort jag bloggar och när jag inte gör det så ökar det skit mycket haha? Iallafall, åt nyss frukost och har nu en ansiktsmask i ansiktet medans jag lyssnar på eric saades entré igår. Haha, kan inte sluta lyssna! Igår när han kom in som "sångfågeln" på mello så kunde jag inte sluta hänga med där hemma haha ^^


MELLO FINALEN

Efter jag käkat lunch hos Angela så drog jag hem, duschade, fixade mig osv. Så kom pappa och hämtade mig vid 6 tiden och vi åkte vidare till hans vänner på middag och för att kolla på mello! :-) Faan vad jag ångrade mig att jag inte tog med mig kameran, så fort vi gick in så blev jag skit arg på mig själv haha! Hade haft bildbomb på bloggen från dagen isåfall! Men har jag det nu? Neej... FAN. Haha..

Det var iallafall, sju barn där (haha inte bara deras barn utan andra gäster var där också). Först åt vi middag, pannkakstårta eller fläskfilé med tsatziki. Tog båda, så jävla gott! Och pannkaks tårtar såg a-m-a-z-i-n-g ut! När mello började var alla barnen tåliga i första taget (haha ;-)) Men sedan började alla leka och springa runt, efter ett tag dock började ALLA hålla på med mitt hår ;PPPppPp Dom kammade det, satte upp hårspännen, hårklämmer mm. En liten kille gav mig en ring och halsband haha fett söt! Efter några minuter tog jag av mig dom och han frågade "vart är ringen?" Haha omg va söt! Och så sa han till mig "du ser ut som en ängel bakifrån". Antar att han menade mitt hår, haha söt! Och JAAA!!! Loreen vann! Haha började typ ställa mig upp på lyx-stolen jag låg på och dansade typ loss när hon vann.. Äntligen börjar sverige få bättre smak! Go go go! ^^ Haha, det jag älskar med mig själv är att när jag träffat några jag inte träffat förut, och det gått ett tag är jag skit oblyg och beter mig som om jag känt dom hela livet! Tänker inte ens på det haha..

När mello var slut så visade dom runt i huset (vilket var TRE våningar!) Asså omg.. Så jävla lyxigt! Mitt drömhus. Dom har allt, en stort "biorum", hängplats, bastu, stor tvättstuga, gym, ett stort rum där man kan sitta och snacka och dansa och värsta högtalarna i det rummet också, massa flera rum som jag inte har något namn åt haha.. Deras hus kändes som värsta labyrinten, tog fan aldrig slut! O.o Det här var en av dom roligaste dagarna i mitt liv, det kanske låter konstigt enligt er, (men hallå ni var inte där, ellerhur? ;-))


MYSHÖRNAN

Haha vad patetiskt det ser ut, men en fredag är man faktiskt trött och lat.. Så då ser det ofta ut såhär!

9 mars 2012

Har märkt att jag inte brukar blogga så mycket längre på helger haha, men jag orkar aldrig göra det. Ska dock försöka att uppdatera mer! Dagen efter skolan började med att, jag och Angela vandrade runt på stan. Hon köpte lösnaglar och jag köpte ingenting haha... Men jag orkade inte ;PPppp

Sedan tog vi bussen till henne, spelade fotboll med hennes söta lillebror haha! Efter ett tag drog vi till mig och fixade en grej och jag åt lite. Så gick vi till henne igen haha och gick ut med hennes hund en snabbis (träffade på några då också som vi var med lite). Slaggar hon henne ikväll föresten! Var nyss på ICA och köpte lite gott för dom få pengarna vi hade ^^ Så ska vi ladda ner två eller tre filmer att kolla på ;-)


Haha tre bilder Angela tog på mig.. :-p

Letar efter ett objektiv

Orkade inte kolla på hela Twilight filmen haha.. Tycker bara om början när dom träffas och det är nytt liksom. Stängde precis av filmen, ska kolla på lite kläder osv nu! Vill ha en ny bikini... Har hittat några skitsnygga på hm, (dock bara underdelar).. Sitter även och drömmer om ett nytt objektiv haha. Någon som har ett tips på ett bra objektiv? (Makro). Vill helst ha en innan sommaren börjar så man har ett bra objektiv på sommaren och tar fina bilder istället för standard hela tiden.

Tror faktiskt att jag ska lägga mig tidigt idag, har varit helt död på mornarna hela veckan.. Så ikväll blir det tidigt för mig! Juste, fan.. Måste tvätta håret! Haha, ååh ibland hatar jag att man måste hålla koll på sitt hår på skallen :-p

Hatar mina läppar.. Dom är skitfula! Iallafall på den här bilden. Men skitsamma har ingen bättre bild och jag hatar webcam bilder..

Nu blir det film

Åh. Nej. Min farhåga har hänt.. Min blogg är ett rent ointressant helvete. Haha va roligt det lät.. Och läsare försvinner.. Vill verkligen ha kvar er gullungar, så skriv vad ni vill se mer av i min blogg!

Ska ta en frukt och kolla på en film jag nyligen laddat ner, hoppas hoppas jag somnar för jag är dödstrött.


Mean girls 2

Blev super trött efter Angela gått och somnade en timme. Sedan så ladda jag ner en film, mean girls 2. Den var skitbra! Haha, visste inte att Claire Holt från TVD var med där så blev lite chockad men det var kul (hennes roll var skit rolig haha).

Nu blir det tre timmar framför tv! Följer man många tv-serier så gör man ;-)


KONY 2012

kolla och sprid vidare
 
 

NU: Premiären av DH

Desperate Housewives - Premiär i höst

Bilderna får stå för sig själva


Angela gick nyss


Dagens låt


ArIvEd

Kom hem från skolan alldeles nyss, fick med mig Angela och vi ska plugga lite sedan ha lite roligt. :-) (Haha varför kan man alltid misstolka allt jag skriver?) ;PpPPp

Iallafall, hörs senare! Ttyl ;-)


Smash

Har precis tagit en dusch, nu ska jag och mamma kolla på Smash som vi missade i måndags. Hörs imorgon, puss!

Varför?

Förstår egentligen inte varför så många hatar Justin Bieber. Vad har han egentligen gjort? Det gäller alla kändisar, alla är ju hatade av någon. Men varför? Jag tror det är för att folk är avundsjuka för att artisterna antingen kan sjunga, skådespela, dansa eller alltihop och så får dom pengar för det.


Men det är ju deras jobb, dom älskar deras jobb och alla har faktiskt kämpat för det. Vill man bli något får man kämpa för det. Man kan inte bara stå i hörnet och tro att man ska få allt gratis. Själv så beundrar jag alla artister och är jätte glad för deras skull. Ni hatare, borde göra samma sak. Har en kändis (Nina Dobrev) som min förebild. Dock så jag väldigt lat och kommer nog aldrig lyckas som hon.. Men jag önskade att jag hade fötts med en egenskap som hon. Och ni som slösar ert liv för att hata, skaffa er ert egna liv istället för att lägga er i andras.

 

Livet är för kort för att hata.



ON THE LIST


Off to the bed

Fyfan va trött jag är! Vet inte vad det är som är med mig, är alltid trött på helger nu förtiden? Är skit seg och orkar inte göra någonting.. Ska lägga mig nu och vila ut mig riktigt imorgon, snart väntar ännu en ny skolvecka..

Haha ful men har ingen bättre bild..


Haha rolig tröja..

Har surfat runt på lite kläder för jag är så jäkla shopping sugen!! Och då hittade den här urballa tröjan haha!
För er som tror att jag köpt den här pga inlägget osv, så nej! Tyckte bara att det var en kul grej... Kul tröja ha-ha.

GRYM FILM

Den här filmen var så jävla bra måste jag bara säga! Klockren var den ♥ En av de bästa filmerna på länge! ^^ Chris pine (som spelar F.D.R) i filmen, oh my vilken goding! Så jävla snygg.

Haha oroa er inte, ska inte säga säga/avslöja något om filmen men ni måste verkligen se den! :-D



Hans ögon.. Såå blå och djupa!

Nu sitter vi i biosalongen

Kom precis in, haha sist av alla.. Stressigt. Men nu sitter vi här med cola och lite gott i handen och väntar på att filmen ska börja! :-D Fick en fråga vad vi ska kolla på för film och vi ska se "This means WAR" ;-)


3 mars 2012

Förlåt för dålig uppdatering, jag bara försvann tänkte väl ni haha? Men var ju förbi stugan och det tog ett tag och så har jag små fixat mig lite, vilket inte tog så långt tid egentligen men jag väntar på Angela som är så jävla seg. Ha-ha..

Här en bild på mig hur jag ser ut nu! När hon kommit så drar vi vidare till stan och är där en stund och vid 7-8 så börjar bion! :-) Men vi måste gå och köpa biljetter också, så om du ser det här Angela så har vi b-r-å-t-t-o-m!!


Nyvaken

Vaknade precis! Haha det första jag gjorde när jag gick upp var att skala ett äpple i bitar och smaska på det. Nu är iallafall min riktiga frukost, baguetterna (stavning?) i ugnen och värms! :-) Åh älskar baguetter tillsammans med jucie hihi.. Så gott!!

Självklart har jag smör och pålägg på haha! Efter frukost ska jag klä på mig andra kläder och så drar jag och mamma till stugan för att fixa en sak! :')


Godis

Nu har vi precis varit och köpt godis, nu ska vi slå oss ner i soffan och kolla på lite vänner avsnitt! :-D


I'm gonna live my life

Har varit med Angela ett tag nu, hon gick dock för några minutes ago, mamma kommer väl snart hem från sin vän.. Så då ska jag och hon till affären och köpa oss lite gött till ikväll! Är så sugen på att kolla på film..

Fram tills dess så ska jag kika runt lite på bra filmer. Någon som har bra tips? Komedi helst! Är på galet skratt humör idag. ;-)


Det är något med bilden jag gillar..

Sallad

Åh det luktar sommar! Kommer ihåg hur mycket jag åt det här i sommar. Och jag typ stor älskar kallmat. :-D Grönsaker, kassler och pasta.. Åh mums! :') Är även ett grönsaks/frukt freak as u all know..

Ska möta Angela nu!

_

Dagens enkla

Såhär gick jag runt i skolan idag, älskar det! Det är så himla enkelt och bekvämt. Ska ta ett äpple och duscha snabbt, sedan drar jag och möter Angela. Vi hade tänkt och plugga lite!

HAHA


To die for


Klänningar

Här är mina tips på underbart läckra klänningar! Själv tycker jag inte att jag skulle passa i någon av dem (kanske leopard klänningen eller den blå som blondinen har på sig) och den röda som brunetten har kanske? Kan barai nte tänka mig själv i långa klänningar som är enda ner till tårna, dock var dem grymt fina!
 

1 mars

Sitter och äter lite chokladbollar jag bakade för några dagar sedan! Dom är fortfarande kvar, haha ovanligt för att mig.. Brukar alltid äta upp dem innan det gått 2 eller 3 dagar.. Men nu har det nästan gått en hel vecka :-p Ioför sig så gjorde jag trippelsats, men nog om det haha! Kom nyss hem typ och ska förmodligen ladda ner en film för att kolla på! :-)

Kanske smaska på lite äpplen! (Haha om ni undrar vad jag menar med det så brukar jag alltid skära äpplen i små bitar för det är godare att äta då)! Mormor har tipsat mig om det haha.. ;-)
Föresten, tänk att det är första mars idag!? Hade ingen alls koll på det för än alla började snacka om det i skolan.

Tiden har gått så himla fort, och fortare går det! Tänk att jag snart kommer börja i nian och sedan gymnasiet!? Haha nej, skulle verkligen vilja ha en tidsklocka och stanna klockan några år... Snart kommer det ett inlägg om klänningarna jag lovade att visa och även så tänkte jag göra "några sanningar om mig!" för jag har kommit på lite nya saker om mig själv haha... ;PPpPP Va konstigt det lät..

Dagens planer (finns ju inte ens några haha) men det blir att bara ta det lugnt. Trots det fina vädret och fågel kvittrandet så har jag inge lust att gå ut, ni tänker väl säkert att jag är världens tråkigaste människa när ni läser det här.. Men jag är faktiskt väääldigt trött och mina ben kommer väl somna snart? Så idag föredrar jag hellre att kolla på lite mysiga filmer man kan skratta åt eller säga "aw" till och mumsa på lite frukt!
(Och ja, jag är en sån människa som föredrar frukt blandning hellre än godis haha). Har alltid varit en sådan liten nyttig människa! ;-) Men jag överdriver inte det hela till att typ baka "nyttigt" osv.. Det tycker jag inte är kul alls, fy vad tråkigt!

RSS 2.0