MERRY CHRISTMAS

Äntligen är dagen vi alla väntat på här! Jag kommer fira min julafton hos älskade mormor och morfar, med mina föräldrar och min morbror. Det blir bara vi då några av mina kusiner samt deras familjer tillbringar sin jul i USA detta år. Men det ska nog bli en bra jul ändå! Nu ska jag fräscha upp mig lite och sedan åka hem till mormor och morfar. Klockan 3 börjar ju kalle anka, ååh va kul! Kommer sitta som bänkad framför tv:n hihi.

Godmorgon

Godmorgon! 
 
Vaknade nyss och var såå hungrig, så gjorde iordning en riktigt god frukost och bestämde mig för att kolla på avsnitt 5x09 av Vampire Diaries igen för det var verkligen det bästa avsnittet någonsin! Kan knappt bärga mig till nästa fredag.
 
Sedan så ska jag hoppa i badet och läsa en bok samt lyssna på lite musik i bakrunden. För senare så ska mamma och jag iväg till mormor och morfar och baka lite lussekatter samt sockerkaka. Ska försöka klämma in ett träningspass också om jag orkar haha, känner mig lite slö idag.
 
Vi hörs senare! Alltså känner verkligen inte något sug efter att gå ut i kylan och sätta sig i en iskall bil.. Haha :( Önskar jag kunde stanna inne hela december, januari och februari...
 
 

Relaxing

Hej på er! ^^
 
Kom just hem ifrån gymmet och nu sitter jag här i mitt rum med en kopp té och en tidning. Snart kommer väl mamma hem så då går vi iväg och handlar lite, sedan så hade jag tänkt läsa en bok (som jag är tvungen att läsa). Tro inget annat haha! Avskyr att sitta still och glo på text, vill röra på mig annars blir jag galet rastlös. 
Och senare ikväll är det "under the dome" som börjar runt tio tiden, och utöver att kolla på det och det jag innan nämnt så ska jag inte göra så mycket mer idag/ikväll!
 
Imorgon är det fredag, sååå skönt! Börjar tio så kommer nog hinna träna lite innan, och sedan när man kommer hem så ska det bakas julbak!! Är så himla sugen på lussebullar, pepparkakor, saffranskaka, mjuk pepparkaka och hemgjorda bullar. Alltså you name it, vill ha allt just nu. He-he. 
 
 

Ute och åker skidor

 
Detta inlägg är självklart tidsinställt, men ville bara slänga in en bild från igår kväll och säga hej! Sedan ikväll så måste jag fira första advent med att dricka varm oboy och några pepparkakor he-he.
 
Jag hoppas att ni alla om läser detta har en jätte bra söndag, även fast det är skola imorgon.. Helvetet börjar igen hehe. Men idag så kommer jag spendera hela dagen någonstans utanför gävle och åka skidor samt sedan åka in till Valbo och kolla runt lite och se vad man hittar. Bjuder på denna bild! Ser ni förresten datorn i hörnet? Det är min fula skoldator haha. Nejdå.. Den är söt.
 
 

1 December 2013

Godmorgon allesammans! Första advent idag!!! Woho!! Bara 23 dagar kvar hihi. Vaknade precis och ska nu käka lite frukost. Sedan ska jag packa min väska inför dagen, måste ta med mig lite matsäck, varma kläder, smink osv. Även handduk... Jaja, you name it! Måste ta med hur mycket som helst för bara en dag haha.. Men snart sitter vi i bilen påväg någonstans förbi Gävle. Hoppas att jag får en bra dag då, det jag längtar mest till är såklart shoppingen haha. Vi hörs!! 

RSS 2.0