fanfanfan

när vi hade gått och hämtat paketet i denna kyla och öppnat det hemma så stog det storlek " M " fast vi hade beställt " S ". usch, näe vad det jämt ska krångla med beställningar jämt! men vi ska inte beställa någon mer. vi ska inte beställa något mer! har lärt oss nu, att beställa är bara krångel. -.- men japp! alla bilder kommer imorgon. puss

I just don't get it

josefina äter här ikväll, ska hämta ett paket som har kommit. gör det efter maten, tror jossan hänkar med. sen ikväll är det ju cougar town och desperate housewife! :) längtar verkligen, älskar't. men FAN. kom på nu att det var forsättningen av csi igår.. aja, så går det. ni får se vad det är i paket sen! :)
 

I remember years ago

har varit med julia och josefina, fast julia gick för några minuter sedan. var verkligen jätte kul att få träffa dig julia! har saknat dig så mycket. vi har inte träffats på två månader tror jag!? fast det känns som evigheter när det gäller dig.. ♥ vi tre har varit på allra topp, högsta grad. flummiga hehe. och nu vill josefina vara flummiga igen, haha sötnos då. men jag och julia tog masser med bilder, kan lägga upp dem ikväll, eller imorgon. vi får se hur det blir. vi hörs senare, glöm inte frågestunden! puss

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!

Angående till varför jag inte har bloggat så mycket alls idag. även fast jag har kunnat gjort det. så har jag inte velat att frågestunden ska vara långt ner! så därför saktar jag ner med bloggandet lite..! hehe, ni vet ni varför iallafall.
Och ja, glöm inte frågestunden! Det är jätte många som har frågat. Ett stort TACK till er. Blir så glad! :)
men glöm inte: http://janellanderson.blogg.se/2010/november/fragestund-1.html?_tmp=0582fdd1408e2916513c83edbb6ba1f21428e216
Avslutar ju frågestunden imorgon kväll! Svarar på den senare i veckan. Ha det så bra, nu ska jag kolla på tv!! Puss

♥'

► Play the moment

▌▌ Pause the memories

■ Stop the pain

◄◄ Rewind the happiness

Yeah, i heard you

Tjäenare !
direkt efter skolan så följde savannha med mig hem,efter några minuter så kom josefina & josefin :) dem hade godis med sig och lite chockald hehe. det tog ju slut kan jag ju säga ;) haha men vi snackade lite och allt sånt där hihi. men ah, nu har savannha gått. eller det var en timme sen. så nu sitter jag här med josefin och josefina. vi ska kanske baka, tror det. för orkar inte sitta vid datorn längre höhö xd om vi nu bakar så kommer bilder, annars kanske det kommer en bild ändå, om vi nu tar några haha :o aj..! fick ett slag imagen ( uttryck ) och nu är jag jätte hungrig! iallafall, så avslutar jag frågestunden senare ikväll. och svarar på den imorgon. hihi!
hör av mig ikväll, puss!

Kvällens låt!


dagens outfit!

har lite nytt i garderoben nu! blusen och övertröjan! :) tack så mycket mamma.

Lyssna

hon har bara sjungit hemma och hennes föräldrar säger att hon jämt sjunger. otrolig röst alltså!!
hennes rööst!! alla i publiken tror att hon inte kan sjunga bara för att hon är lite gammal. men när hon väl börjar så kommer det som en stooor chooock för dom!! hon sjunger helt obeskrivligt bra.

första advent

god morgon mina kära bloggläsare!

 

idag är det ju söndag, och även första advent!! så ni får inte glömma att tända första ljuset på era adventsstakar nu :D

vid fem tiden så ska jag och mamma till stan, har hört att det är massa ljus tända och olika sorters ljus! haha det låter inte fint, men det är det säkert. jag tar med mig kameran också så ni får se massor av bilder :)
nu ska jag ta kort på dagens outfit och svara på lite kommentarer, puss!

TONIGHT IT'S GOING TO BE A GOOD NIGHT

ja, då är det här ett tidinställt inlägg. haha älskar sånt här så jag kommer nog bomba lite med det här framöver tills jag tröttnat, när nu det händer, mihihih. vi är säkert påväg till kiosken just nu. och ja, när vi har kommit tillbaka så hyr vi film. efter det bloggar jag inte, fast jag kanske skriver vad det var för film eller nått. men jag kommer nog vara dödstrött efter det haha. så ni får höra mer av mig imorgon, det blir väl bra? godnatt staden ;)

Random

jag just nu. hehe. men nu ska jag och mamma dra till kiosken och köpa oss lite candy for tonight. sedan när vi kommer hem så ska vi hyra film hihi. bloggar imorgon, ni får ha det så bra. hoppas ni får en mysig lördagskväll!

Kvällens låt - Älska!

jag älskar låten. den är så helt underbar. ni måste bara lyssna, annars missar ni något stort här.

Rummet

så ser mitt rum ut nu, hehe. vad tycker ni? en litet information bara, dem vita hyllorna åt höger sida. på första bilden, dem ska vi sälja. eller asså dem ska inte stå i mitt rum egentligen, men dem står där sålänge.

Spegeln

sådär ser spegeln ut! :) jag älskar den, nu kan jag ju se hur jag ser ut i mina kläder mycket tydligare och allt sånt. kommer framöver att ta bild på dagens outfit och sånt på den här spegeln! exelento, hehe. kommer absolut ha användning för den här stora krabaten, haha :D

hihi

juste, hade glömt säga att mamma har köpt speglar till mig också. alltså fyra delar som man sätter på väggen eller garderoben. man väljer ju själv. jag valde att sätta dem på garderoben! är skitanöjd! jag älskar mitt rum nu, wiho. ska visa hur mitt rum ser ut! tror jag ska kolla på tv lite senare :)

Lite bildbomb!

 

jag vill ha, jag älskar't.


Åh, jag är en riktig sucker för sånna här översizade tröjor! Fickorna är så grymt snygga, älskaree!
Hoppas att den finns i andra färger, typ mörkgrön eller mörkblå! så snyggt till svarta tights.
Den här blusen från Gina Tricot tycker jag är jättefin och gullig! Snyggt att till en tight midjekjol med hög midja, eller till tajta jeans.
Äääälskar den! 249kr från Gina Tricot. Vill verkligen ha den, ååh så fin!


lite inköp till mitt rum!

Oooj.. det är verkligen mörkt ute! och så mörkt blev det vid tre tiden.
mamma kom hem för cirka en timma sedan, hon har köpt nya högtalare till vår dator. så nu är ljudet skitabra!det blev plus en liten mus också, för det är lättare med att styra datorn med en mus! så det blev ett prima köp på det med hihi. så nu är det mycket lättare och allt går fortare :) hon köpte också lite dricka, eller jadutjugofyrasmåburkar med läsk. men det var billigt. en krona styck, så varför inte hehe? men nu så tänkte vi käka lite pannkackor, yumie. sedan så tror jag vi laddar inför en myskväll i soffan.


Ändrat

Har ändrat lite igen, breddade ut bloggen för att jag ska kunna ha storlek 800 på bilderna! :) Annars syns dom inte.. Men nu gör dom det hehe! Är snart klar med mitt rum ;) Har lite saker på sängen som jag inte vet vart dom ska..

Snoow.

Är straxt klar. Har lite saker kvar på sängen som jag ska placera ut. Det är verkligen en perfekt dag att fixa rummet och jul grejer idag :) Vi ska ta fram stjärnor och ljusstakar! Imorgon är det ju första advent.Det har snöat jätte länge nu ju!Ända sen inatt.
copyright.

skulle egentligen lagt upp det här 13.00

oj! har heeelt glömt bort att blogga, sorry hehe. men mamma och jag håller på att möblera om mitt rum helt :) vi fixar och trixar haha! vi har ändrat massor. men det är fortfarande inte klart än :o ni får en bild på före och efter sen :) om jag nu har någon före bild.. :o för jag glömde att ta en bild innan vi ändrade. men ska försöka hitta en bild som ' före' bild.. men annars får ni bara se en 'efter' bild :D
oj! har heeelt glömt bort att blogga, sorry hehe. men mamma och jag håller på att möblera om mitt rum helt :) vi fixar och trixar haha! vi har ändrat massor. men det är fortfarande inte klart än :o ni får en bild på före och efter sen :) om jag nu har någon före bild.. :o för jag glömde att ta en bild innan vi ändrade. men ska försöka hitta en bild som ' före' bild.. men annars får ni bara se en 'efter' bild :D men nu är vi snart klara hehe, ska bara rensa lite till :)
 

Tidinställt för att

Turn my back, to the door, feel so much better now. Dont even try, anymore. Nothing left to loose. As the vocie thats in the air saying, 'dont look back no were' These a vocie thats allways there
And I'll never be quite the same as I was before these part of you, still remains. Oh, its out of focus. You just somewhere that I've been And i won't go back again, you just somewhere that I've been. I'm Breathing in, breathing out Aint that what it's all about? Living life, crazy loud Like I have the right to. No more words, in my mouth, Notching left to figure out. But i don't think I'll ever break trough, The gost of you And I'll never be like I was, the day I met you. To naive? Yes, i was Boy that's why I let you in Wear you memorie like a stain Can't erase none of the pain, Here to stay with me forever I'm Breathing in, breathing out Aint that what it's all about? Living life, crazy loud Like I have the right to. No more words, in my mouth, Nothing left to figure out. But i don't think I'll ever break trough, The gost of you. One of these days I'll wake up from this bad dream I'm dreaming. One of these days I'll prayt that I be over, over, over you. One of these days I'll realize that I'm to tired of feeling confused, But for now there's a reason that you still here in my heart. . I'm Breathing in, breathing out Aint that what it's all about? Living life, crazy loud Like I have the right to. No more words, in my mouth, Notching left to figure out. But i don't think I'll ever break trough, The gost of you. But i don't think I'll ever break trough, The gost of you. Breathing in, Breathing out, Breathing in, Breating out. Like I have te right too No more words, in my mouth. Nothing left to figure out. But i don't think I'll ever break trough, The gost of you.
ja, nu är det så att exakt vid den här tiden så ska min mamma sitta vid datorn resten av kvällen. om jag överhuvudtaget bloggar så har ni tur och ja ni kan skrika som glada flickor och pojkar, haha nej jag driver men alltså om jag nu bloggar något alls mer idag så kommer det inte kort med! för då gör jag troligtvis bara något lite sådär smått enkelt mobilblogg :) men annars så hörs vi imorgon. jag kollar säkert på tv just nu :) ha det så bra, kram.

dagens outfit!

* grått linne - cubus *
* baseboll jacka - gina tricot *
* jeans - gina tricot *
* stor svart sjal - gina tricot! *

*happyfaaace*

nu kom mamma hem! hon har varit på ikea, så jag har varit ensam fram tills nu. hehe, lite tyst men inte så farligt alls. men hon har köpt speglar till mitt rum ( wiiihooo! ) är skit glad :) har ingen 'riktig' spegel i mitt rum så att säga haha. som verkligen sitter fast men nu har jag det! vi ska nämligen ändra mitt rum någon dag, helt. men vet inte när :) får väl bli snart ;) haha, men nu ska vi beställa pizza och medans dem kommer vi hit så ska vi gå och köpa godis! det blir perfekt! toppen! :') men nu måste jag beställa, tror jag ska sjunga rösten av mig medans! hihihih! p ö s s

NY DESIGNAT!

har ändrat helt nu, har suttit jätte länge och fixat och fixat. haha, är helt klar nu. eller inte riktigt, vill ha allt större bara, förutom texten och menyn men resten! Får ta och fixa det någon annan gång är helt slut nu. hehe! vad tycks?


Svar på tal

ronja om Breathing in, Breathing out.:
sv: tack :) bra, sj?
söt bild :)
IP: 94.22.97.246

sv: tack ! :) allt är bra :)
25 November, 19:38
Dilan Dilir ([email protected]) om One of those days:
vilken söt blogg!
IP: 83.248.57.26

sv: tack så mycket! :D
25 November, 19:37
anna :) om Torsdag:
svar; åh, tack för din kommentar, du har sjukt fin design! :D
IP: 82.214.17.159
25 November, 19:32
anna :) om Torsdag:
svar; fan va söt du är :o jättebra blogg! :D
IP: 82.214.17.159
25 November, 19:31

sv: tack så mycket! :) tack igen :D

5
Laila om Torsdag:
vad kul att baka =) tack gumman! du är med jättefin :) <3
IP: 83.252.108.42
25 November, 18:29

sv: yes! tack så mycket :)
L om dagens outfit!:
Vart har du köpt örhängena? :)
IP: 81.227.27.68

sv: jag har köpt dem på gina tricot :)

No more words in my mouth

Kom hem för någon timme sen hehe. Men har kollat allt möjligt, har käkat och filat naglarna :) Skolan var awesome faktiskt, vi gjorde några masker med gips. Nästa gång ska vi måla och dekorera dem!! Tove ville att jag skulle göra videoinlägg, har gjort minst tio nu men ingen blev bra så vi tar det ikväll istället. För jag orkar inte nu, haha. Har inga planer för ikväll, vet inte vad jag ska göra. Men jag tror jag spenderar min tid framför datorn och tvn hela kvällen. Kanske tillochmed pluggar och städar lite i rummet, men det kommer nog inte alls hända. För jag tycker det är så skönt med fredagen för man vet att det inte är någon skola imorgon och man kan vara uppe hur länge som helst och sova utan att något alarm ringer och man har inga tider alls att passa! Gud va skönt, ellerhur? :')

HIHIHIII

forsätt så! älskar när ni kommenterar :) ni är så gulliga. krampåer och godnatt

haha allt blev fail

Tja! Haha!
Chockladbollarna blev helt fail. Det gick knappt att rulla dom och sen hade vi ingen pärlsocker eller cockos.. Men det blev väl gott, men dem ser ju hemska ut! Så ni får tyväär inte se någon bild, fast jag tror nog att alla vet hur chockladbollar ser ut haha! Men just nu så sitter jag i soffan med mamma och kollar på criminal minds!!
 
Älskar det programmet, det här avsnittet handlar om en man som är brännskadad och han har inget jobb, hem eller familj. Och en man hade avskedat honom på jobbet och då brände mannen upp den personen. Helt sjukt hur folk tänker ibland! Förstår inte faktiskt.. Men nu börjar det! Vi hörs imorgon, för jag ska sova efter criminal minds :')
 
Fast, hm ja. Nu till slut så fick han reda på att han hade något att leva för.. Sin son. Daniel Kaman Anderson.
Haha fråga mig inte varför jag kommer ihåg det :o men det var enkelt! Hans son, var så söööt!

Breathing in, Breathing out.

Tjenare!
Haha det tog lite tid att komma hem. Men vi fick på vägen :o Småungar började omringa oss med snöbollar och haha jadu, dem har energi!! Haha det var inte alls kul, båda vi höll på att svimma när vi sprang så mycket.. Fråga mig inte varför vi var 'rädda' för dem. Det var vi inte, utan vi trodde dem var lite äldre än så. Desutom så hade dem tydligen väntat en halvtimme på oss för när vi var påväg till willys då jagade dem oss också.. x)
 
 
Men nog om det, nu har jag suttit här ett tag. Har förberett kaffet och det. Vi hann inte baka för hon skulle hem och äta men nu är hon här igen :) Jag har tagit lite egobilder innan dess.. Haha, men nu ska jag äta! Efter det så bakar vi! :)
 

 
Vad ska ni göra en sån här torsdag kväll då?

Torsdag

Hej!
Josefina kom för ett tag sen, hon har suttit brevid mig och spelat ds medans jag har sjungit rösten av mig!! Men nu kände vi för att baka :) Så vi ska gå och köpa lite saker vi behöver och sen baka! Ni får reslutat senare ikväll! :)

One of those days

Har precis ätit lite, skolan var väl sådär.. Var jätte trött bara, men det funkade. När vi hade slutat och jag skulle åka buss så höll jag på att somna haha J Men nu har jag käkat lite som sagt och är lite piggare.

 

Fast blev lite sur när busschaufören släppte av mig på fel hållsplats! Fick gå jätte långt L Det är så hemskt väder!! Jag har ju sagt att jag gillar det här, men nu har jag nog ångrat mig hehe. Det är så mycket snöstorm och halt ute.. Men det får jag leva med i några månader till! Hur har ni haft det?


♥dagenslåt


svar på sofie

sv: Haha sofie, det där är inte vit kajal penna som man har i ögonen. Jag använder inte sånt där längre. Den där pennan är en vit nagel penna. Man ska dra den under naglarna så att dem blir vitare. Så haha där hade du fel :)

feel so much better now

Har precis ätit, kom hem för en stund sen. Det var jätte trevligt hos Angela, vi käkade mellanmål, kollade på film och hon rensade sin garderob medans jag skrattade jätte länge på golvet xd. Hehe. Hennes lillebror tyckte jag var konstig :) Haha men kvällen idag ska spenderas framför tv:n & datorn!
Idag är det precis en månad till jul!! Precis en månad!! Woho! Hihi, vad jag längtar! Har inte så stor önskelista men jag önskar mig väldigt dyra saker. Så då blir inte listan så lång :) Eftersom, jag skulle ju inte få allt. För jag önskar mig en systemkamera, mobil, presentkort på hm, lindex, gina tricot & cubus & jag vill ha tre hål i öronen! Sen önskar jag mig ju självklart kläder och pengar hehe :) Nämen nu ska jag forsätts surfa och göra mitt. Ni får ha det så bra! Vad önskar ni er föresten? :)
Har precis ätit, kom hem för en stund sen. Det var jätte trevligt hos Angela, vi käkade mellanmål, kollade på film och hon rensade sin garderob medans jag skrattade jätte länge på golvet xd. Hehe. Hennes lillebror tyckte jag var konstig :) Haha men kvällen idag ska spenderas framför tv:n & datorn!


Idag är det precis en månad till jul!! Precis en månad!! Woho! Hihi, vad jag längtar! Har inte så stor önskelista men jag önskar mig väldigt dyra saker. Så då blir inte listan så lång :) Eftersom, jag skulle ju inte få allt. För jag önskar mig en systemkamera, mobil, presentkort på hm, lindex, gina tricot & cubus & jag vill ha tre hål i öronen! Sen önskar jag mig ju självklart kläder och pengar hehe :) Nämen nu ska jag forsätts surfa och göra mitt. Ni får ha det så bra! Vad önskar ni er föresten? :)

the ghost of you

Hej bloggen! Sitter nu på bussen med angela, vi ska hem till henne :) Har inte så mycket att säga, men gjorde ett videoinlägg i morse, lägger upp det när jag har kommit hem från angela! :) Bjuder på en bild på dagens outfit ikväll ;-) Haha men nu ska jag sluta skriva, ska snart gå av. Puss

Vill fixa mina naglar

Såhär ser mina naglar ut just nu. Tycker inte att dom så långa egentligen men jag vill verkligen förlänga dom och sen fixa dom ordenligt. Tror jag ska försöka få tid hos en tjej som jag träffade på gränby centrum som fixar naglar. Har ett kort med hennes hemsida, nummer och det man behöver. Så ska ringa henne och boka när jag har tid! & kan, det måste ju stämma med mitt schema ;) Haha närå men när jag har tid så ringer jag! :)

Gårdagens köp


dagens låt

Alexandra Burke ft. Florida. - Bad boys

dagens outfit!

köpte ju ny mascara igår så därför fick mitt öga vara med i collaget! använde ju en ny mascara :) Älskar den, det blev jätte fint tycker jag! Inte klumpar och sånt längre :)


WHAT'S MY NAME?

Hola! Hur är det babes?
Har precis käkat mellanmål. Josefina är här också. Hon sitter och kollar på killar i min skolkatalog haha ;) Nu är klockan snart fyra. Haha som om ni inte kan se det? xd Nämen asså jag har inte så mycket att säga för jag har inte gjort så mycket idag. Redovisade ett steg i spanska. Woho! Super glad :) Spanskan är ju så svår också liksom.. Iallafall, vid halv sex åker jag till skolan igen! Haha vi har öppet hus i två hela timmar. Sjukt jobbigt, för vi ska jobba en timme av dem två timmarna. Bara för att visa andra hur vi jobbar. Roligt med skola på kvällen, haha nej inte alls faktiskt. Men det kanske blir lite mysigt? Haha jag ska nog jobba med svenska iallafall. Men nä nu tänkte jag lägga upp lite bilder jag har tagit idag och igår. Och dagens outfit :)  + dagens låt!
 

Måndag

Yo there !
Slutade sent idag, hade nämligen ph! Josefina ringde mig när jag var påväg hem och undrade om vi kunde träffas! Hon kom till mig en kvart efter hon hade ringt.Vi åt lite och nu sitter vi här. Har fixat oss lite innan också! Vi ska dra alldeles strax't! :) Ska köpa lite, har ju faktiskt 400 ;) haha inte för att man får så mycket av det men lite iallafall? Hann ju inte blogga igår, kollade på tv och sånt. Men bilderna från helgen hos pappa kommer när jag åker till han igen!Så ni vet, för jag kan ju liksom inte be han att logga in på min blogg och fixa haha? ;) Nämen nu ska vi dra!

Snart sticker jag

Har precis gjort mat, pappa är och hämtar ingrid. Så nu väntar man bara på dem! Sedan käkar vi och sen skjutsar pappa mig till centralen. Då far jag mot uppsala! Ska packa nu i sista minuten haha ;) Har jätte stressigt! Ville egentligen bara tala om att jag lever! ;) Haha nämen nu måste jag sätta fart! Dem kommer väl snart. Puss

That girl is bad

Hade inte tid i morse till att blogga för vi skulle till pappas kompis. Vi gick promenader (3 km?) tror jag, efter det så fikade vi lite. Jag hållde på med deras urgulliga katter! Som jag har träffat förut. Tredje gången vi har hälsat på dem nu då! Ena katten är så lik min gammla katt som är död. Så jag höll på med den mest för den var väldigt lik min katt i beteendet också :') Den andra bara gömde sig, haha! Men gud så katterna hade växt! Ni får bild imorgon på dem! Fast vet inte om man ser någon skillnad från förut och nu ( på bilderna ) men i verkligen så såg man skillnad allstå! Men nog om det, åker snart till uppsala som ni säkert vet. Bussen åker klockan 6. Så jag åker väl dig kvart i. Tror inte jag bloggar när jag kommer fram sen. För klockan blir så sent och jag brukar göra så mycket innan jag ska sova! Nämen nu ska jag forsätta lyssna på musik & slappa i soffan! :) Hur härligt som helst att ta det så lugnt på söndagen ( brukar vara min söndags rutin ) Så man är redo för en hel hård vecka igen!
En gammal bild!

Fråga mig inte

 

Är inte min frisyyyr lite ball?


I hate that i love you

Hej alla underbara läsare. Hur har ni haft det idag? Själv har jag haft det super ända tills nu ;) Hah, nerå men skulle hjälpa pappa med att laga maten och då skulle jag skala potatis men jag skala på mitt finger så blödde lite men nu har jag plåster på hehe! Självklart liksom, men näe nu ropade pappa att maten är klar så jag ska käka nu! :)

Fashion store


Kläder från : Gina & Bikbok.

There's no way I'm turning back

Hola! Kom innanför dörren för några minuter sen, har bytit om till myskläder! Så just nu sitter jag i arbetsrummet och lyssnar på musik & äter risifrutti :) Vet inte när vi ska käka! Men det lär väl bli snart.. Ska gå till kiosken ikväll hade jag tänkt. Men woosh, vad mörkt det var såg jag nu :o Så var det inte när vi var påväg hem.. Wow alltså :o Haha, hoppas ni har haft en bra fredag och lördag hitils iallafall. För det har jag haft! Ha det så bra. Puss :)

This is so good to be back

Hola! Godmorgon, Godförmiddag. Vaknade för två timmar för att vara exakt. Har legat i soffan och kollat på tv, pappa också. Har fått masser med sms, men orka svara! Haha, lite drygt ibland tycker jag. Men strax't så ska vi käka lite. Det blir stuvade makaroner med köttbullar och grönsaker! Mums alltså :) Efter att vi har ätit så sticker vi till Golfbanan, fast asså det är snö där! Så vi ska åka lite :) Tar med systemkameran, jag kommer ta massvis med bilder såklart haha! Balder hänger med ( såklart för han ääälskar ju allt pappa älskar xd ) Men när vi kommer hem igen så får ni se bilderna upp här på bloggen! Det är mycket som måste göras innan vi sticker så nä hejdå :) puss!
sommar 2010. asså shit, saknar grovt fan. glass glass glass, soool. stek.

Nu ska jag : sova


Asså jag drev ju

Anonym om Break my bones:
varför gör du en sån där fjortis grej på en av bilderna!?
den med svart vit, tsss.. O.o

19 November, 23:59

sv: Asså jag drev på den bilden, men jag glömde skriva det ;)

JANELLE


Nananana

Rihanna - S&M. Nananana- come on

Break my bones

Helloj där! Kom ju fram för länge sen haha. Men pappa och jag är ensamma ikväll. Ingrid är i knivsta på något möte. Så jag ville vara social med han och balder :) Fast nu är jag ensam i huset. Dem är ute och går. Kände att jag är så varm nu och vill behålla den härliga värmen. Ska nog forsätta sitta här framtills jag ska sova. Lyssnar på någon ny rihanna låt, eller asså jag har aldrig hört den förut iallafall. Och nu börjar den äga sönder i mina öron ;) Puss från mig, hon där nere på bilderna !

 

jag är ensaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm


Mot bollnäs

Mamma kom precis hem och hon ska följa med mig dit. Ska bara stänga av här och sen drar vi till willys där bussarna går ifrån! När jag är framme så vill jag vara lite social med Pappa & Ingrid. Haha, om dom redan inte är det ;) För isåfall så sätter jag mig nog framför datorn jag också xd Vi har flera datorer x) Men det är pappas allihopa x( Förutom min egen men han använder den ändå. Men nu ska jag dra iväg! Jag bara babblar på, haha sorry. Hörs sen

Fashion



Gina tricot.

Hemgjorda ansiktsmasker

En toppenbra ansiktsmask för fet hy, som man kan göra själv är;
Vispa en äggvita med 1-2 tsk citronsaft, applicera ganska tunnt på huden och låt torka in och verka i 5-10 min innan du sköljer av med ljummet vatten. Huden blir babylen och uppfriskad direkt! Läste det på en hemsida :)
En super bra hemmagjord ansiktsmask som gör att man känner sig jättefräsch!
Du behöver :
En halv banan
Liiite mjölk
lite honung
en skål
en gaffel


Mosa ihop ingredienserna med en gaffel. Lägg sedan på ansiktsmasken på ansiktet, akta ögon & mun.Ha den sedan i 15-20 minuter , och skölj sedan av aniktsmasken med ljummet vatten. Om du vill så kan du ha på lite ansiktskräm efteråt! Och resultatet blir toppen :) Du får en super fräsch ny look! :)

Ett tips för dom som har MYCKET finnar är här;

1 tsk honung, 1-2 matskedar vispad grädde och en halv banan. Blandas ihop till en tjock pasta applicera sedan hälften ( det som blir över SKA du ställa in i kylen med plastfolie på .. och använda nästa dag . Låt sitta tills den börjar tora in skölj sedan väck allt med ljummet vatten! Gör det rätt så ofta och så är finnarna borta !

PS : Kommentera när du har prövat det här om det är bra ansiktsmasker och om dem hjälper! Så jag vet, för jag har inte prövat dem här. Men jag tänkte nämligen göra det. Fast skulle vilja höra era åsikter också! Och hur det gick för er liksom! Krampåer.

That's not your name babe

Har precis klivit innanför dörren. Sitter och filar naglarna! Sen ska jag måla på lite behandlingsnagellack som gör att dom blir starkare. Haha, nämen efter det så tänkte jag käka lite och packa och vara förbered! Sticker ju till pappsen idag, hehe. Åker buss i två timmar! Kommer vara där hela helgen, jag kommer blogga. Men ska passa på att plugga lite också. Eftersom det är lite svårt att få mycket gjort i skolan och hemma. För man har saker att göra hemma också och i skolan är det massor med sexor som springer runt och leker. Haha dryga -.- Men det ska bättra sig tycker jag. Nämen nu ska jag göra någon nytta hehe! Magen kurrar, blir nog att man drar till köket. Puss!




Kollar på Criminal Minds


Kärlek


Kläder från : Bikbok, Gina & Hm.

Run to the hills

Skolan var skittråkig, eller det hände lite saker. Så jag och Angela åkte hem till mig, först tänkte vi åka till stan men sen orkade inte vi inte åka ner dit. Så Josefina kom! :) Vi åt, snackade & dansade haha x) Fast hon åkte hem för ett tag sen. Vi föjde henne hem halva vägen! Sen gick jag och Josefina & snackade lite. Nu sitter vi här, hon ska hem snart.. Fan x( Men nu ska vi ta lite kort! Puss bloggen

Mobilblogg i skolan

Sitter och äter nu. Med angela :) det är jätte god mat! Fisk och potatis. Haha vi sitter och snackar om mobiler x)) Men nu ska vi gå ut på rast, bloggar när jag är hemma! Fast juste, jag och angela ska till stan idag för jag får mitt kort idag! :) Hörs sen

Ska sova : Nu

Visste du...

att jag vill
- ha syskon
att jag har - världens bästa vänner
att min senaste kyss - betydde ingenting
att jag lyssnar mycket på - musik
att jag funderar på - livet ibland 
att jag pratar - för mycket 
att jag inte gillar – min kropp
att min första riktiga kyss – var för inte så länge sen
att jag avskyr när folk snackar - massa skit
att kärlek är – underbart men ändå inte 
att jag gillar – min nya beställning
att jag alltid kommer att – älska dig 
att jag är hemligt förälskad i – sommarn 
att sist jag grät var – ett tag sen 
att min mobiltelefon är – min bebis 
att när jag vaknar på morgonen – kollar jag min mobil direkt 
att innan jag går och lägger mig – borstar jag tänderna 
att idag har jag – haft hur tråkigt som helst
att jag just nu tänker på - vad jag ska ha på mig imorgon
att i kväll ska jag – sova
att jag hoppas – mitt liv blir bättre 
att jag verkligen vill – få längre hår

...

Vill ha dig i samma stad.. Att du bor i uppsala igen.. Jag får träffa dig två gånger i månaden, det är hemskt. Jag saknar dig något otroligt. Alla minnen, snälla flytta hit igen. Jag orkar inte det här, jag älskar ju dig pappa.

Beställd!

Får den nästa vecka! Jag älskar den! Wihoo! :') Vad tycker ni ?

Dagens outfit !


All I've got

Kom hem för jätte länge sen, skolan gick ju toppen. Haha jobbade inte så mycket men behövde ju en data men som sagt. Jag ska ju jämt ha sån otur! Iallafall, har ätit för länge sen, snart är mamma hemma och då blir det käk. Ska passa på att städa mitt rum & lyssna på musik. Idag är det grey's anatomy. Ska kolla på det med mamma och tänkte köra ett 'mini 'spa' för mig själv. Ska pröva massa krämer vi har här hemma och sen ska jag ta ansiktsmask några minuter :) Det blir nog mysigt. Men nu ska jag forsätta ta bort nagellacket från naglarna! Pusshej


Dh & Ct

Ska kolla på desperatehousewifes nu & efter det kommer cougartown. Så kommer inte blogga mer idag, eller det här är mitt sista inlägg. Var jätte länge sen jag såg dem programmen. Det är mina favotiter + Gossip girl. Men snart börjar det. Ska till skolan imorgon, men bloggar antingen i skolan eller efter. Får se, hör av mig imorgon! Puss :)

Jag för en sekund sen :)


I just fucking hate you..

Jag avskyr dig, usch. Du äcklar mig. Jag hatar dig. Jag hatar dig. Jag hatar dig. Du är så falsk i mina ögon så care face där. Jag tål dig inte, vill inte se dig. Men ja tyvär så är jag tvungen. Men ja, du kommer aldrig finnas i mitt liv igen. Och då menar jag : ALDRIG. för jag tänker inte vara vän med en falsk person som dig.

Lalalalalala, I want you to love me

Josefina kom för inte så länge sen. Och jag vet att jag har varit hemma från skolan idag, och nu är jag med Josefina.. Men jag hade troligen mensvärk och det är över. Nu tänkte vi gå ut ett tag, jag tar med kameran som inte har så mycket batteri! Får se vad vi hittar på mer :) Men korten från helgen med Matilda & Angela kommer ikväll. Eller ja, bilder på mig och Angela iallafall. Berättar inte varför tyvär. Men ni kanske fattar varför? Nu ropar Josefina på mig att vi ska dra ut! Längtar verkligen till torsdag för då får jag mitt bankkort tillbaka, eller ja jag får ett nytt så att säga. Men nu ska jag kila iväg och så får vi helt enkelt höras senare idag. Puss

Videoinlägg!

jag såg jätte konstig ut men jag beter mig jätte konstigt när jag gör ett videoinlägg! haha x)

ONT I MAGEN

Hej bloggen. Ja, som rubriken lyder så har jag ont i magen. Ska hem nu, väntar på bussen. Får se om jag kommer till skolan imorgon eller inte. Men nu kommer bussen, bloggar mer när jag är hemma!

Let me hold you

Hallå där! Godmorgon :) Är på väg mot skolan, har suttit på bussen ett tag nu, eller jag är faktiskt framme nu haha x) Är väldigt sen, men det är bussarnas fel för dom är så fulla med folk :p Angela är sjuk idag :( Krya på dig! Har ju andra att vara med men vill nog vara själv lite :) Så jag kan fokusera på mitt arbete hehe. Men nu ska jag gå av. Puss

Svar på frågestunden! Del 4

Postat av: anonym
hur fin tycker du att du är från skala 1 - 10 ? 
Om du fick bestämma, hur skulle du se ut då ? Eller ja, du fattar vad jag menar ! ;PPPpp..

sv: Från skala 1 - 10 så blir det 3.
Jag skulle vilja ha ett ganska runt ansikte, mindre näsa och ja typ det. Mindre huvud också.
Postat av: carolina
hur mycket pengar spenderar du på en månad ungefär?
vad är viktigast hos en kille - magen, ögonen, utseendet eller rumpan?
sv: Det beror helt på, jag brukar beställa kläder på internet också! Så över 400 är det iallafall.
Vad som är viktigast hos en kille är : Ögonen & useendet ! :) Asså jag vill inte ha värsta fina killen, men ingen ful direkt.
Postat av : josefin
vad betyder jag för dig?
höst eller vinter?
jag har hört att du ska förändra ditt hår den här veckan hur ska du göra ;)?
vilken färg e din favoritfärg?
hur lång skulle du vilja vara?
vilka känner dig bäst?
skulle du vilja ha svarthårfärg?
vem är sötast i din klass?
du e min sötnos :)<3
sv: Mycket :)
Både och :)
Färga mörkare om en månad eller något.
Många, rosa, vit, svart och blå.
jag är 1.73 och skulle vilja vara 1.60 någonting.
Angela, Julia, Josefin, Josefine & Josefina. Många fler.
Ja det skulle jag vilja, men jag skulle faktiskt inte passa det men tanke på hur ljus jag är i ansiktet.
Haha ingen är söt i min klass, av killarna. Men tjejerna är skit söta!

Cuz my eyes are burning

Yo bitches !
Kom hem klockan fyra, josefina kom och sen pluggade jag och hon spelade på min ds x) Kan allting inför min redovisning imorgon! Hon ska käka här också :) Haha nu står hon och dansar xd Ska försöka svara på del 4 i frågestunden i ett videoinlägg för det är lite jobbigt att skriva i ett vanligt inlägg ;) Ska dansa med jossan nu, TJA!
haha så normala bilder :)

Farsdag idag!

Glömde uppdatera om att det är farsdag idag! Ringde pappa vid sju tiden och grattade. Är ju inte hos han nu ( han bor ju i bollnäs, två mil härifrån? äsch, två timmar tar det iallafall! ) Men i helgen som kommer, sticker jag ( ner eller upp? ) dit med Angela & Matilda, kanske om dom får :) Men då ska jag nog köpa något eller bara vara grymt snäll mot han, haha. Nej, men tänker fira han lite smått sådär kanske. Jag älskar dig pappa, önska du bodde här..
( tog bilden från isabelle strömbergs blogg. Men jag gör inget bättre själv och jag tyckte det var gulligt. )

Cause baby tonight

Hej bloggen.
Haha lite fail där när jag bloggade fast jag sa att jag inte skulle sitta vid datorn mer idag. Men det gjorde jag, visste inte att jag fick. Eller jag satte mig här och mamma sa inget så då sket jag i att plugga haha. Men jag kan typ allt och jag ska plugga imorgon hela dagen så ja. Men har man redovisning så har man. Men nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och borsta tänderna! Sen sitter jag här lite till och sen ska jag sova. Oj, fick nyss hem ett paket! Med kläder, mamma hade beställt. Fast det var fel storlek, dem var för stora. Så vi ska skicka tillbaka dem och ta mindre storlek. För den satt jätte löst haha x) Så ska beställa smal istället för medium. Men nu ska jag gå till badrummet!

Svar på frågestunden! Del 3

Postat av: H E N N Y S.SE
Var bor du? Gilllar du vart du bor?
Har du gjort din design själv, eller har någon gjort den åt dig?
Vad tycker du om min blogg?
Hur gammal är du?
Det var mina frågor sötis! :)
sv: Jag bor i uppsala, jag älskar't.
Jag har gjort den alldeles själv :)
Den är bra, har inte läst den på ett tag!
Jag är tretton år, fyller snart fjorton.
Tack! :)
Postat av: dina - [ fotoblogg ]
tycker du min blogg e fin? :D
/www.dinasfoto.blogg.se
jag tkr din e fin, hihi :D
sv: Haha tack så mycket! :) Ja, din är fin!
Postat av: Katja
1. Vilka städer/länder har du varit i?
2. Hur mycket älskar du mig från skala 1-10? ^^
3. Sminkar du dig varje dag?
4. Är kunskapsskolan bra?
5. Brukade du läsa min blogg när jag hade den? xd
6. Hur många gånger har du färgat ditt hår?
7. Hur många husdjur har du haft?
8. Vad vill du bli när du blir stor?
9. Vilka sporter har du gått på förutom på basket?
10. Vad anväder du för smink?

Älskar dig Janelle Andersson ♥
sv: Jag har varit i bollnäs, hudiksvall, gävle, åre, italien, venedig, paris, franrike, grekland x 2 (rhodos & kreta) spanien mallorca. ka till grekland 2011. Vet inte vilken stad, tror det var kalabona :) Med min bästavän Julia.
Asså, jag vet inte. Vi har bråkat lite nu på sistonde och det var länge sen vi träffades, så typ 7.. Jag sminkar mig varje dag. Kunskapsskolan är bäst. Jag brukade faktiskt läsa din blogg, eller ibland. Jag har aldrig färgat det, jag har bara tonat det :) Jag har haft fyra, men har två stycken nu. En hamster & en hund :) Jag går bara på basket. Jag använder : rosh, mascara, läppstift, läppglans, foundatio & kajal ibland.
Älskar dig med ♥
Postat av: Sofia
Hur kommer det sig att du valt en så sprakande header?
sv: Haha jag vet inte, jag tycker min blogg blir tråkig utan det. Och jag trivs med det, tycker det är fint helt enkelt.

Postat av: angelica :)
vad tycker du om följande bloggare?
paow:
dessie:
kissie:
foki:
gaybloggen:
jockiboi:
isabelles:
hugo rosas:

jätte fin blogg btw!!<3 älskar din design<33
kramar från angelica
sv: paow : Jag läser egentligen aldrig paows blogg. Men har gjort det någon gång. Jag tycker hon är lite lik kissie i stilen. Men hon är faktiskt väldigt söt & verkar snäll. Men hon är lite överdriven.
dessie : Hon försöker vara som kissie, eller asså hon är mer som en wannabe. Men ärligt talat, läser jag inte någon av dem där skit bloggarna. Jag har faktiskt ett liv, ett jävligt bra liv. Jag skiter i dem där x)
kissie : Hon är en riktig plastmänniska. Hon är säkert skit snäll men helt ärligt, hon opererar sig för mycket. Hon är äckligt överdriven. Hon tycker att hon är så fin. Hon gör operationer hela tiden, det är för jävligt. Hon solar hela tiden i solarium, opererar sig hela tiden. Hon vill bli perfekt. Men asså, hon var skit fin när hon inte hade gjort någonting med sig själv. Innan hon började operera sig alltså.
foki : shit, hon är ju grymt fin. Älskar tjejen fan. Hennes personlighet är awesume och hon är vacker asså.
gaybloggen : finns inget att säga. bara tönt.
jockiboi : haha vem är det ?
isabelles : Hon är grymt fin, hon inspirerar mig verkligen. Fast hon är lite överdriven bara. Men annars är hon grymt vacker, så jäkla fin personlighet och underbart gullig :)
hugo rosas : haha vem är det? ;)
Tack så mycket ! :) Va gullig du är.

Postat av : therese levo ♥
1. Vilka är dina bästavänner? 
2. Har du någon "allrabästavän" isåfall vem?
3. Vad tycker du om min blogg? :) 
4. Kan inte du ladda upp ett videoinlägg snart eller sminktips typ? kul att kolla på! 
5. vad är det bästa med mig? 
6. vilka brukar du vara med i skolan?
sv:
1.Julia, Angela, Josefin, Josefina & Matilda.
2. Ja det har jag. Angela & Julia.
3. Den är skit bra :)
4. Haha jo kanske! Men jag ser så konstig ut när jag sminkar mig x)
5. Att du har grym humor & så jäkla underbar.
6. Matilda & Angela :)

Postat av : hana shakib (:
1. en sann vän eller hundra falska?
2. vilken kamera använder du?
3. Favortitblogg(ar)?
4. vad tycker du är finast på dig själv? :) 
5. Vad är ditt besökrekord? 

i miss you!♥

sv:
1. en sann vän.
2. En digital :)
3. Angela, Therese, Michaela, Josefine, Julia, Foki, Isabelle. Alla deras bloggar, älskar jag! :)
4. Min ögonfärg. ( Om jag MÅSTE välja )
5. Jag vet inte, något med hundra sjuttio iallafall.
saknar dig mer min vän! ♥

Postat av : azin
om du fick önska dig en sak i hela världen , vad
skulle dt vara ?

sv: Oj, jag har ingen aning faktiskt. Jag tror faktiskt att jag skulle vilja göra så att vi människor INTE förstörde världen. För det är precis det vi gör just nu. Och jag tycker någon borde säga till! För jag älskar djuren, och det är dom som plågas. Och det värsta jag vet, det är djurplågeri. Jag älskar djuren, dom är så söta.
Postat av : anonym
florida eller london ?
kan du har olika frisyrer i en hel vecka o sen ta kort så får man se vad du passar bäst i ? :D
kan du blogga oftare ?
i vilket program gör du dina designer i ?
vart köper du dina kläder ?
vad tycker du om för sorts godis ?
har du någongång blivit jagad ?
har du någongång gråtit ?
vad skulle du vilja heta istället för janelle ?
hur lång är du ?
hur mycket väger du ?
insane eller extreme ?
vilka karuseller har du åkt på grönan ?
grönalund eller liseberg ?
tvillingar eller syskon ?
har du syskon ?
vad är din naturliga hårfärg ?
har du löshår? för det ser ut så ;P
vad faller du för hos en kille ?
har du en systemkamera ?

sv: båda.
haha, ah visst!
har faktiskt funderat på det, så ja.
gimp 2 :)
haha det är alla möjliga affärer, men gina, cubus, bik bok, hm, lindex & sånna affärer!
surt och lakrits.
ja det har jag.
vem har inte gråtit ? men ja det har jag.
jag vill heta det jag heter. men annars, så sofie.
jag är 1.73 lång. eller iallafall sist jag vägde mig.
sist jag vägde mig så vägde jag 55 kg.
haha insane :)
typ alla. förutom frittfallen. för jag är höjdrädd.
båda.
tvillingar.
nej .
blondt.
nej, det har jag faktiskt inte. många säger det, men det ser ut så för att jag har haft uppklippt förut men nu håller jag på och spara ut så hela håret är lika långt :)
ögonen och utseendet, och hur han är.
nej, jag har ingen systemkamera men jag vill verkligen ha en och jag hoppas att jag får en snart!

I'll take him

Shabba! Sitter just nu i soffan och kollar på tv. Mamma håller på med maten :) det var grymt kul på gränby med angela. Vi kollade runt och sånt. Vi ska till gränby på torsdag. Eftersom då får jag mitt kort tillbaka. Bloggade inte så mycket den här helgen, jag vet. Men jag ville vara social när mina bästavänner sover hos mig. Och haha, jag har faktiskt ett liv ;-) iallafall, har redovisning på tisdag i spanska, så ska läsa på det ikväll. Så jag kommer inte blogga något mer idag. Skolan är ju viktig. Så ni får se frågestunden uppe på bloggen imorgon! Håll ut ;-) haha, nej men nu ska jag sluta skriva innan jag skriver alldeles för mycket. Haha byee

Bombay dreams

Shoo brää !
Har kollat på bombay dreams med Matilda och Angela. Vaknade bredvid dem idag, eller snarare Angela :) För Matilda sov nedanför. På en luftmadrass. Har fixat mig precis & nu är jag klar. Vet inte vad vi ska göra, eller vi ska spela kort! Sen ska vi ta lite biiilder :) Lägger upp bilderna ikväll! Och juste, fick en kommentar av katja om när jag ska svara på min frågestund ( del 3 ) och jag svarar på den ikväll!

Searching a firework

Tjenare !
Nu sitter jag och Angela här framför datorn och snackar. Fast hon flummar lite x) Asså jag har haft sån otur hela den här veckan. Först så gick mitt linne sönder så det blev ett stort hål, sen så gled jag tre meter på marken, mina nya leggins sprack & nu, så är mitt bankkort borta. Kunde inte shoppa idag men angela köpte skit fina saker! Hon köpte ett par strumpbyxor & en tröja! När jag har fått en nytt kort så ska jag shoppa en sån tröja & såna strumpbyxor kanske! Haha :) Men nu ska vi gå ut & köpa godis. Tar med mig kameran så det blir lite bilder påvägen. Puss !

Allrabästavän♥'

Jag älskar dig bästavän. Allrabästavän. Du är bäst. Saknar dig mest..
Det är vi två mot världen, vi klarar allt och lite till. Tillsammans är vi oslagsbara. ♥'

Belive in the good

Sitter nu här och väntar på att Angela ska komma och sen drar vi till gränby. Är helt fixad, har sminkat mig och bestämt kläder allt sånt där tjejer gör, haha. Lägger upp bilderna från igår alldeles straxt. Juste, resultatet på håret. Alltså, fan va nöjd jag blev. Lägger förmodligen in en bild ikväll, hinner inte nu. Angela kommer snart. Puss
jag just nu, ni kanske ser en förändring? för sådär ser det ut nu iallafall! hade velat haft hela håret, men gick inte.

Lite bilderfrån igår!

 

Don't be shy, I want to se your peacock.

Ska färga håret nu! Ska först tvätta det & sen färgningen. Eller ah, jag ska tona för att vara exakt. Men efter det så får ni resultatet & bilderna från idag! Ingen outfit bild, efterssom ah. Ni vet vad som hände med mig. Puss bloggen

Just own the night

Hej, jag har så jävla tråkigt.. Har verkligen inget att göra. Lyssnar på musik, någon av katy perrys låt. Försöker lära mig låten utantill x) Då kanske man har tråkigt? Vet inte. Idag ska jag färga håret eller om det var imorgon, så har köpt hårfärg på kvarnen. Men grejen är att jag ramlade med mina nya leggins -.- gled typ tre meter, haha xd Angela & Matilda asgarvade. Inte jag dårå, men efter ett tag så slank det ur mig också. Idag kom ju mormor och morfar :) Gaaash, vad jag har saknat dem. Dem är så gulliga, dem tycker att jag ska bli modell och är så snälla :) Men nu ska jag lägga in alla bilder från dagen idag, haha grymma bilder det är också. Ni får se dem snart ;) Puss bloggen

So dance dance dance like it's the last time

När jag var ute för någon dag sen och tog kort i snön! Hur mysigt som helst alltså. Här är dom!

Gårdagens köp

Köpte sjalen! & Sen fick jag tunikan av mamma :) Såg inte att lappen satt kvar på sjalen! Men nu lappen borta :D

Baby

Håller på att städa rummet. Har precis ätit! Var med Angela på stan idag, hittade masser men köpte inget. Ska spara ihop har jag bestämt. Men vart sugen på en sak när vi var där, fast tar absolut inte upp det på bloggen. Ska forsätta droga mig i musik och städa nu! Lägger upp gårdagens shopping senare, min internet dog igår.. -.- Chiao!

old pic, eller nja,. valborg 2010 med tove. jag i hennes rum :D

Put on happyface

Nytagna bilder. Inte direkt normala. Men ah, jag hade helt enkelt en hel jädra kul x)

I'll asume you'll be right here

Hej, sitter här vid den här ja, såkallade datorn.
Skulle egentligen ha suttit hemma och pluggat, men det gick så jäkla bra i skolan. Gjorde ett helt steg. Så nu är jag på steg tolv i engelska, snart. Och ska göra klart steg tio i svenska. Har redan nått mitt mål, men ska kämpa ändå! Vill komma så högt upp i stegen som det går, hehe. Kalla mig inte pluggis, jag tänker bara på min framtid. Vill ha ett liv när jag blir stor och inte bli en städerska.. Haha, men iallafall. Hängde med Angela & Matilda ner till gc. Köpte tre ansiktsmasker, en sjal. Käkade en glass där också, vilket angela också gjorde! :) När jag kom hem hade mammat varit och hämtat ut ett paket, i det låg det två strumpbyxor till mig, en tunika & benvärmare! Blev as happy. * Put on happyface * Säger jag bara ;) Ah, men nu ska jag lägga upp på bloggen! Tack så mycket mamma ! :)
& nej det där inte verkligen inte jag.. Personen ser ju hemsk ut, euuuh.

Fototime!

Ska dra ut & passa på lite nu när snön ligger såfint. För jag har hört att imorgon så ska det bli regn blandat med snö. Tycker inte det låter något vidare. Så tänker passa på nu när ingen är ute och går på den fina snön & sånt.. Dessutom är det kramsnö! Toppen snoppen tänker jag :) Haha nej jag driver ;) Men ska dra ut nu & sen när man kommer in så ska kvällen spenderas framför tvn! Mamma och jag ska kolla på desperate housewife & cougar town. goosh, har inte sett någon av dem programmen på grovt länge haha. Men nu kommer jag det! Jag älskar båda programmen! Stooor hiss alltså! Lägger ut bilderna Imorgon eller ikväll, vi får se helt enkelt. Har fipplat så mycket med datorn & kameran idag så jag tror inte jag orkar! Men iallafall, nu drar jag ut en sväng. BYE, vi hörs!


en grym sommarbild. från bollnäs med julia älskling.
söööööööööötnos.
en gång när jag och julia var ute och sen så såg vi den här sötnosen!
haha, kommer ihåg hur länge vi var med han, i en timme tror jag.
han kunde inte sluta följa efter oss. han var så gullig och gosig!


Snow snow snow !

Idag verkligen snöade det. Först när jag kom till skolan så småregnade det lite.. Men efter ett tag när man satt i zonerna och kollade ut genom fönstret för att bara tänka lite så såg man hur det spö-snöade! Har hört alla säga 'ÅÅÅH VAD DET SNÖÖÖÖAR!!' Vet inte om dem har menat det posetivt eller negativt. Både och kanske? Men jag älskar't. Det är den bästa julkänslan som finns, snön. Så jag tänker inte klaga, än iallafall. I Januari kommer jag kanske göra det, fast när jag skulle hem till mig med Angela & Matilda så var det PROPPAT i bussen. Ingen fick komma på, bara folk gå av hela tiden. Alltså, det var rent ut sagt kaos. Men jag älskart. Vintern & Julen. Wow, så mysigt tänker jag.

Cause i need to say it..

cause baby you are a firework. make them go ' oh oh oh ! '
baby, you are a firework. just, let in shine baby. like you do.

Bilderna med Matilda & Angela.

Haha dem tog massvis med bilder medans jag stog och fixade mitt hår lite. Ville inte vara med.. Men ändå ;)
Haha, dem hade väldigt kul med min inbyggda cam. Haha, alltså gullungar :')

Firework - Katy perry.

Har varit med matilda och Angela. Dem gick för tio minuter sen. Jobbade as bra i skolan idag! Blev klar med steg tio i engelska. Idag var det therese första skoldag i Kunskap! Sen hon kom tillbaks alltså :) Super härligt att se henne där igen! :D Målade naglarna nyss. Men nu ska jag iväg & käka! Lägger upp hur naglarna blev sen och bilderna jag och matilda & angela tog! :) Men nu ropar mamma! Ha det bra så länge! Juste! Idag snöade det! :'D
Jag älskar den här låten! Angela visade mig den! Tack angela! I love it!

Bevis - håret ! ( till josefin )

skulle testa detta med håret, i like it. haha bevis josefin!
men nu ska jag dra, ska plugga. ska läsa en bok på engelska,
tjarå. vi hörs kanske mer ikväll! får helt enkelt se, vene om
jag orkar blogga mer.. men juste! fan! skulle lägga ut dagens outfit.
aja, gör't sen! :D efter jag har duschat. hehe.. typ lovar? i think o:

Svar på frågestunden! Del 2

Del två är det här! Del tre är pågång! :)
Postat av: Yrsa,
Okej, gillar Janelle Yrsa? :)<3
sv: Jag älskar dig yrsa ! :)♥
Postat av: anonym
tycker du om att blogga? isåfall varför ?

sv: För det är grymt roligt. Man får skriva av sig och man skriver om sitt liv, samtidigt som man vet att andra läser det och är intresserade. Alltid lika kul att veta det! Dessutom älskar jag när folk kommenterar, så var inte blyga!
Postat av: JessicaEriksson (:
Varför började du blogga? :)
tycker du om att blogga? :p
vad skulle du göra om du fick reda på att du var döende?
vad skulle du göra om du fick reda på att dina förälrar hade dött i en bilolycka?
sv: För det verkade roligt! När jag väl började, så var det kul. Men slutade senare, men nu har jag börjat för fullt igen! Kommer aldrig lägga ner den här bloggen, inte ens tänka tanken! :) För jag älskar att blogga, i love love it! Jag älskar att blogga. Jag skulle ta farväl av alla. & berätta hur mycket jag älskade dem. Och om jag hade tid, göra ett sista minne med alla. Jag skulle gråta ihjäl mig.. Och antagligen, inte orka leva längre. För det kan jag inte. Jag och min mamma har samma humor, hon är som min allra bästavän.. I can't live without here. Tha'ts the way it is.
Postat av: Angela
Saknar du Italien?
Var det varmt där eller lagom för det såg inte så soligt ut på bilderna?
Säg tre kompisar som betyder mest för dig :)<3
sv: Om jag saknar italien? Ja, självklart.
Dem bilderna jag la ut för tagen från min kamera, och den råkade jag ha med mig just den dagen det INTE var soligt ;) Så det är därför folk tror så! Att det inte var varmt där. Men det var det faktiskt, grymt härligt! :) Folk gick i linne och shorts, en dag bara. Men det var grymt härligt fan. Du, Matilda, Julia & Josefine. Betyder mest för mig, det blev fyra. Men ni betyder fan mest. ♥
Postat av: ida Nilsson
heej janelle as fin bloggdesign :)
hur kan du va så sööt :)?
sv: Haha hej, tack gumman! Du är söt :)
Postat av: fannii
Simpsons eller Family guy ?
Vad faller du för hos killar ?
Vad gillar du mest hos dig själv ?
Hur skulle du beskriva dig själv ?
Din favorit bloggare / bloggerska ?
Favorit låt ?
Postat av: fannii
Simpsons eller Family guy ?
Vad faller du för hos killar ?
Vad gillar du mest hos dig själv ?
Hur skulle du beskriva dig själv ?
Din favorit bloggare / bloggerska ?
Favorit låt ?
sv: Ja, inte svårt val där, simpsons lätt alltså. Jag fallar nog för utseendet och hur dom är :) Jag gillar mest min ögonfärg! Jag skulle beskriva mig som : lång & blond ! haha, dålig beskrivningen men så sant. Min favoritbloggare? Haha gosh, jadu. Gilalr många bloggar fan! Men isabelle strömberg, i think.. Favoritlåt! : Från hjärtat. Jag älskar den, så grym är den. Hur underbar som helst. Kärlek till den! :*

Ljuset i Mörkret

Shabba alla bananer. Haha närå jag bara driver lite. Slutade kvart över tre idag, hade ph. Nu sitter man här med Josefin. Den saknade lilla ungen :) Vi har tagit masser av kort med webben, raderat några helt andra bilder! Ska typ dra ut snart med henne :) Tar med kameran, så tar vi kanske några wannabe-vinter bilder! Haha :) Lägger upp dagens outfit och sånt skit senare ikväll. Josefin säger att det kanske ska snöa imorgon :o Shit, hoppas fan! :* Imorgon drar man med Matilda & Angela någonstans. Om vi inte är hos mig så bloggar jag helt enkelt när jag kommer hem :D Haha, ska sluta skriva innan inlägget blir för mycket! Alltså, för långt ;) Puss bloggen, TJADÅ





Nu : Sova

Fan! Ska sova nu, har haft ett grymt höstlov. Imorgon är det skola, har paniiik. Fanfanfan! Vill verkligen inte.. Men ja, man måste vissa saker ibland. Speciellt det här, skooolan. Men nu ska jag tvätta bort sminket och bestämma kläder tills imorgon! Ska träffa Josefin imorgon, men godnatt. Vi hörs imorgon! Bloggar kanske när jag kommer hem :)

Hem ljuva hem ;)


Uppsala!

Mot uppsala.. Här kommer jag :D Nu sticker jag! Bloggar kanske när jag är hemma :) Annars hörs vi imorgon !

Svar på frågestunden! Del 1

Postat av: Anni

fin blogg! (:

hur gammal är du och när började du blogga? (:

sv: tack! (: Jag är tretton år, fyllde i augusti. Alltså, jag har haft många bloggar men har raderat dem och lite sisådär. Har haft runt 20 bloggar sammanlagt tror jag. Eller nått sånt där,  men jag började nog blogga 2009. Fast den här bloggen, har jag haft sen juni, 2010! Kram :)

 

Postat av: josefine

shenare bruuuden :))<3

1.sommar eller vår ?

2. vilka bloggar läser du ?

3.Vad tycker du om morgahage ?

4.Gillar du kossor ?

5.Att stinka hela livet eller använda en parfym hela livet?

6.Jul eller påsk?

7.sverige eller norge ?

8.fotboll eller tennis ?

 

sv: 1. båda faktiskt, för när det är vår så har man något att längta till och då har ju alla färger kommit så man kan gå ut o fotografera! hur mysigt som helst, älskar den känslan. & när det är sommar, ja det älskar vi alla. varmt, brun, bikini, glass, springa barfota, shorts,linne, yes babe!

2. jag läser : michaelaholmgren, sofiaeriksson, josefineolsson (din), absolutaandersson, kissie, foki, isabelle, julia, angela carlsson, thereselevo & fanny vahlne! det är dem bloggarna jag följer dagligen ;) eller kissies, nja ibland. Ibland händer det att jag kollar andra bloggar också, men brukar oftast inte ha tid till det.

3. morgage är bääst ju !

4. Nja, inte själva DOM men jag gillar mjölken, hihi.

5. Parfym hela livet , självklart !

6. Jul :D

7. Sverige !

8. Haha, ärligt talat. Fotboooolll !

 

Postat av: Louise Madeline Carlsson

1. Jul eller midssommar?

2. fest eller mysig filmkväll med familjen?

3. gillar du hästar?

4. duscha eller bada?

5. vad är ditt favorit ämne i skolan?

6. vad hatar du mest av allt?

7. om du fick önska dig en sak i hela världen va skulle det vara isf?

 

sv: 1. Båda faktiskt :) För både midsommar och jul är en " högtid " då släkten samlas och det är urmysigt tycker jag!

2. Beror på hur jag mår & vad jag känner för :)

3. dom här helt okej ! :)

4. båda faktiskt, beror på vad jag känner för. Men duscha går snabbare ;)

5. Jag vet faktiskt inte, nu när allt har blivit svårare.. Men förut var det engelska.

6. Jag hatar insekter & små kryp. Haha, det finns säkert mycket mer jag hatar men jag kommer inte på det just nu!

7. Det skulle nog vara, massvis med pengar. Och en sak till, FRED.

Postat av: sarasbruur@bdb

varför är janelle så jävla söt ? :o<3

 

sv: Haha, du kan vara söt ! :)<3

 

Postat av: sofia fahlen

vill du träffa mig ?

vad tycker du om mig ?

beskriv mig med tre ord.

vad tycker du om min blogg ?

är du nöjd med dig själv ?

om du måste välja , vad tycker du bäst om med ditt ansikte?

 

sv: jag har träffat dig, men ah :')

Grymt söt & fett snäll, + lååång :o

Söt, snäll & lång :D

Din blogg, den är bra den .

Om jag är nöjd med mig själv ? Haha nej .

Om jag måste välja, mh.. Min ögonfärg.

Postat av: emmanorrman -

hmm..

1. om du visste att du bara hade en dag kvar att leva, vad skulle du göra då?

2. hur tror du att ditt liv ser ut om 10år?

3. favvofärg?

4. favvomånad?

5. vad tkr du om min blogg? (A)

6. vad tkr du om mig emma norrman ? (a)

7. vem är den kändaste personen du träffat?

8. bloggförebild?

9. vilka bloggar läser du? :)

10. vrf började du blogga?

11. höjdarstatistik?

puuss :* <3

sv: 1. Jag vet inte.. Få rent ut sagt, panik. Men skulle tagit farväl av alla jag känner.

2. Jag vet inte, jag har väl ett jobb då. Kanske någon kille, vem vet? ;)

3. Skrik blå :)

4. Juli, för du börjar sommaren :D

5. Den är bra, keep it up bruden (y)

6. Du är underbar bruden !Måste träffas snart!

7. Haha jadu, har inte träffat någon 'känd' direkt. -.-

8. Isabelle (a)

9. Svaret står lite över, om du checkar ;)

10. För jag tyckte det verkade roligt, och det var roligt. Är det fortfarande, men fan. Folk suger på att kommentera!

11. 167 , eller något sånt där i think. Men det var för jag hade bloggtrafik haha x)


Tillbaka

Är tillbaka nu, pappa jag, ingrid och balder var i bollekärn. Ett berg typ tror jag? vi gick runt en hel sjö som var jätte stor! Vi snackade om skolan, grymt skönt faktiskt. Efter det åkte vi till ett ställe och köpte massor av ull. Nu ska vi göra något av det och sen ge det till en person som vi har känt grymt länge. Vet inte om den läser det här eller inte, så tänker inte ta upp det här! Men ska vara lite sociala med dem nu för dem ropar på mig ;) K R A A M !

det fick bli en bild på min bästavän. hon har varit sjuk hela höstlovet..
grymt synd om henne tycker jag, saknar henne! jag älskar dig julia :)
you are my shunsine! vi måste träffas när du blir frisk, du är mitt allt.

Nu : Ut

Ska ut nu ! Med pappa och ingrid. Vi ska typ på en promenad.. Hejdå

Let me doo it

Shoo brää! Vad händer jao? Haha nej jag driver. Shabba, har precis fixat mig. Så har tagit lite bilder som ni ser.. Gick lite överstyyyr ;) Haha nej men jag hade lite kul med camen så det blev myckeeet bilder. Dagens oufit är den där lila/vit randiga tunikan så att säga & mjukisbyxor som det står mitt namn på! Om det är viktigt att se så kan jag lägga upp en bild på outfiten ändå :) Orkar inte ha värsta fina kläderna idag. Känner inte för det. Mina halsmandlar är ömma i think, sen är jag helt förlamad i munnen känns det som.. Håller nog på att bli sjuk. FAN. Men nu ska jag logga in på den andra datorn och svara på frågestunden! SE YAH

Dagens låt.

Rihanna . - Only girl.

50kronor rikare!

Har ny header på bloggen. Som ni kanske ser, blev grymt nöjd. Har nyss fått 50 kronor av ingrid för att jag dammsugade i köket, vardagsrummet & mitt rum och hallen på övervåningen :) Väntar på att pappa ska komma så ska vi gå till affären och köpa tacos! Eller själva matvarorna till tacos men ah, ska köpa godis där också! OJ, han kom nu! Hörde inte det, men han ropar. Ska kila nu babes. Bloggar när jag kommer tillbaka eller senare ikväll :)
vad tycker ni om den nya looken? ;)
haha headern så att säga! komentera.

Trisse ♥

Juste, när jag och ingrid var ute med bilen och hämtade pappa hos hans kompisar. Så var den här sötnosen ute! Han påminner så mycket om min katt.. Fast min katt hade mycket mer färger.. Blev så glad när jag såg han idag. Älskar dig Trisse! Min alldeles egna busunge! Fast jag inte 'äger' dig så är du ändå min. Ååh, saknar dig!! :(

Are we there yet?

Shasha, kom på nu att jag inte alls har bloggat idag. Haha glömt bort tiden, men nyss kollade jag på en film som hette ' Are we there yet? ' Har ingen ork till att skriva vad den handlade om, men den var grym bra alltså. På slutet fällde jag några tårar, den var fan lite sorlig. Men slutade lyckligt! :) Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och lyssnar på musik. Ska kanske dra till affären och köpa lite godis eller något! Känner mig lite sugen :) TJARÅ

en bild på mig och tove. från valborg 2010. gash, i miss that.

Nu : To te bed.

Yeah, you herd me! Nu ska jag sova. Håller på att decka framför datorn & resten av huset sover redan!

Glöm inte!

Ni får inte glömma frågestunden alls. Fråga på, ni hittar den här : http://janellanderson.blogg.se/2010/november/fragestund.html#comment

Det är bara att fråga på, jag svarar på söndag.

Du va ljuset i mitt liv.

jag älskar dig. jag kommer aldrig glömma vad vi gjorde tillsammans. du var ljuset i mitt liv, nu när du är borta. försöker jag gör allt för att leva för det enda ljuset jag har kvar. jag lovar, jag älskar dig mest. du är den bästa.
vi gjorde allt tillsammans, vem ska jag nu göra allt med? du sov med mig, du åt med mig, du gjorde allt med mig.
vi följde efter varandra från att inte kunna gå till att kunna springa. då menar jag nu.. jag älskar dig mest min andra halva. du är luften i mina lungor. du är borta, och jag vet att jag aldrig kommer få se dig igen. :'(

Framme

Kom fram för inte så länge sen. Har käkat pannkakor för ett tag sen, mums. Har precis lagt upp resten av Italien bilderna. Det är egentligen massor mer, men jag orkar inte lägga upp dem. För det är så jobbigt! Men dem flesta har ni fått. Nu vet jag inte vad jag ska göra, tror jag ska slappa framför internet :)
Kanske hittar på något senare. Puss

Just NU. Haha, ser lite tråkig ut men man får väl bjuda på sig själv lite ibland ;)

Resten av bilderna! - Italien 2010 ♥


Är med Josefine!


Ny kategori : Janelle vill ha!

Åååh, jag vill haa! Ska fråga mamma om hon kan beställa (a) hihi, men börjar ändå spara NU

Ego-bilderna


Svar på kommentar!

Sv: Hej, ja jag läser hennes blogg :) Jag följer den hela tiden. Jag älskar den, hehe jag brukar minst gå in på hennes blogg tjugo gånger om dagen. Jag personligen verkligen älskar hennes blogg. Och henne, hon är grymt fin & skriver otroligt bra och läs värt :) Varför undrade du, känner du henne? :)

I hate this

Hey där, har precis ätit frukost. Nu tänkte jag fixa mig.
Försöker ladda ner photoshop men det går inte så bra!
Skulle egentligen ha laddat upp dem där egobilderna igår,
men internet dog. Så jag tänkte lägga ut dem snart!
Ska ladda ner lite låtar till mobilen också! Sen måste jag packa..
Åker ju till pappa ikväll :) Mys. Måste prata med han ikväll,
har fått massor av blåsor i munnen IGEN. Var inte så länge sen sist.
Anledningen till varför jag får dem, alltså om ni nu undrar..
Är om jag har dåligt imunförsvar eller håller på att bli sjuk.
Men jag ska ta salvan ikväll & försöka få bort dem.
När jag har dom, så kan jag knappt äta liksom..
Jag blir nästan helt förlamad i munnen!
Men det fixar sig nog. Nu ska jag fixa mig.

Ska kolla på tv med mamma.

Ska kolla på tv med mamma nu, csi börjar snart. Eller fan, nu börjar det haha.
Men ska springa dit nu! Egobilderna lägger jag upp senare ikväll!

Josefina and Janelle ♥

Angela gick för ett tag sen, och nu gick Josefina. Snackar med henne i telefonen nu! Den här veckan har varit grymt bra. Har spenderat veckan med Josefina, Therese, Josefine & Angela!Dunder alltså!Älskar er brudar!  Imorgon slutar lovet.. FAN! Jag som älskar lov. För då vet man att det inte bara är en helg och sen skola igen.. Åker till pappa imorgon. Skulle egentligen ha åkt tidigare vid två tiden, men det gick inte. Så åker vid sex tiden som vanligt. Men nu ska jag lägga in lite bilder jag tog nyss :) Haha, egotime. TJARÅ

Från hjärtat

ny favorit låt! kärlek till den ♥

Here it goes again

Godförmiddag everybody :)
Idag är det ju fjärde november, wow tiden går snabbt? ;) Haha nej men kvällen igår vad sjukt grym x')
Vi var uppe till typ halv fyra, vaknade nästan halv ett i think. Åt frukost, fixade oss och nu är vi med Josefina!
Vet inte vad vi ska hitta på! Vi kanske går ut eller jag vet inte riktigt. Just nu sitter jag och dunkar musik.
Haha angela och josefina står/sitter brevid mig x) Men nu ska jag vara lite social med dem. Puss!



A new beginning

Nu ska jag & Angela stänga av här, vi ska ta bort sminket. Borsta tänderna och sånt man gör innan man hoppar i säng! ;) Haha, men vi bloggar imorgon. Fan vad dagen har ägt sönder, och vi är ju inte direkt trötta så det kommer äga mer ;) Men nu är det min tur att ta bort sminket och det! Så nu ska jag skynda mig mot badrummet, puss.

såhär ser mitt hår ut just nu! haha vill inte ta någon bild på mitt ansikte mer idag  ;)

Josefine is here , ☺♥

Josefine har varit här en stund, hon gick nyss. Men jag har kvar rubriken :)
Haha, vi hade grymt kul. Vi tog jätte många bilder med camen :o Haha!
flumm helt riktigt alltså! :o Upp till 110 % ;) Haha nu kommer dem flesta bilderna! Puss

























Lets go babe

Nu drar vi till willys och ska något gott! Haha det blir godis såklart.
Men ah, tror vi ska träffa Josefine efter det, men vet inte riktigt!
Klockan fem i tio börjar iallafall en film som jag och angela verkligen vill se!
Nu ska vi dra! Kram


Svar på kommentarer.

sv: haha tack :)<3
sv: Åh, tack! Har fått den av min kusin :) Det var länge sen hon köpte den, men nu vet du! :)

But I ain't worried, not at all

Tjabba, hey där, hallå där, tjenare, hola!
Jag och Angela har gått runt i regnet. Jag har visat henne lite allt möjligt.
Just nu har vi suttit inne och hon har spelat på min ds och jag har smsat & suttit lite vid datorn.
Gjorde ett videoinlägg för ett tag sen, kan lägga ut det för skojsskull senare! Ska käka nu. Puss

Angela in the house ♥

Angela är här nu, eller hon kom för länge sen men vi har suttit här och bombat med kort på camen.Tänker inte lägga ut några för dom är helt sjuka x) Så ni får nöja er med den här! Haha ikväll ska i ta jätte många bilder med min kamera, den ligger och laddar nu. När den är färdig laddad så ska vi ta jätte många kort! Fick nyss sendrag och det gjorde sjukt ont! Jag hatar sånt :( Haha, jag grät nästan sa angela :o Iallafall, nu ska vi ta något att äta!


Right now.

såhär ser jag ut just nu. nu ska ni få se dagens look of today. ska bara mata in bilderna.
när jag har visat er vad jag har på mig idag! så ska jag käka frukost. sen vet jag inte ;)

Angela ska sova över in the house! ♥

Hallå där. Ska snart äta frukost, sminka mig, klä på mig och allt såntdär!
För just nu sitter jag helt osminkad och i morgonrock haha :) Mysigt.
Men jag ska nog gå in i köket snart och sen badrummet! Idag blir det bäst.
Angela sötnos ska sova hos mig :) Kommer bli sjukt roligt. Vi ska mötas klockan två.
På heidenstamstorg igen, som vi har gjort jämt nu! Hon bor närmare där så jag har lite bråttom.
Eftersom att jag bor längre bort! Men det ska nog fixa sig, jag kommer nog hinna. I think hehe..
Iallafall, dagens facelook & dagens outfit kommer ni få en bild på alldeles straxt!
Nu vet ni iallafall hur min dag kommer se ut, spenderas med angela flummanka.
en bild på oss i skolan! haha bah helt jävla random x) haha bara vi som fattar't.

Dagens låt.

Innan jag stänger av, ville jag bara lägga upp dagens låt. Haha och då menar jag dagens låt, har drogat den hela dagen.. Jag älskar den verkligen, den är så bra! Men jag kommer säkert tröttna på den snart x)

From side to side

Har varit med Angela på dagen fram till åtta. Efter det var jag med therese och josefine. Vi gick i regnet till kvarnen. Köpte godis & sen var lite i kvarnen och åt. Var hemskt när vi skulle hem för det regnade hela tiden! Och det blev värre och värre. Haha x) Helt sjukt väder alltså. Det gillar vi inte. Men imorgon ska Angela sova här :) Kommer bli hur grymt roligt som helst! Ska stänga av här nu, för jag håller nästan på att decka framför datorn.. Godnatt.


♣•☺☻○◘♣☻•♠

Nu ska vi flummknasar kolla på film. Vet inte vad det blir för film. Men angela har skrattattack nu. Haha! Puss ♥

Är med Angela sötnos ♥


Ahrå, typ facelook i guess

Såhär ser jag ut idagrå. Ska ta en snabb frukost nu. Två mackor och oboy. Tror jag ska ha hårspänne :)
Jag passar inte med hängande lugg haha! Eller vad tycker ni ? Komentera. Dagens outfit får ni se snart.

2 november nu då

Godmorgon!/Godförmiddag mina folk!
Gick upp för ah, en timme sen. Var tvungen att kolla bilddagboken, facebook och alla händelser.
Läste några bloggar också. Men nu är det klart. Ska ta något att äta, fixa mig lite och sen dra ut.
Ska träffa Angela, vi ska mötas vid heidenstamstorg klockan två (y) Jag måste köpa sågspån,
till min hamster. Så det ska vi göra först av allt. Tar med kameran, så vi ska fota fullt ut! :)
Bilder kommer, trust me babes. I promise till tuuusen procent. HIHI, ska dra iväg nu. tjarå


Tidinställt vettni

Nu går jag och käkar min sista måltid för dagen. Efter det stänger jag av den här stackaren som har varit på hela dagen. Då får den ju vila när jag ska vila ;) Hahaha, lite rättvist där i think. Bloggar imorgon, puss på er :)

Här är några bilder, Josefine <3


Aj

För en stund sen skulle jag lämna ett presentkort till mamma för hon skulle på massage och presentkortet var för massagen.. Så jag sprang dit, i fem minuter. Pausade inte :o Kom fram och märkte att jag hade glömt det. Sprang hem igen, hämtade det. Sprang till massagen igen.. Alltså, jag höll på att svimma. Helt seriöst, min huvud var jätte trött i många minuter och mitt hjärta bara bultade hårdare och hårdare.. Det var hemskt. Och varför jag sprang var för att hon blev bara masserad i tjugo minuter och hon skulle betala med presentkortet. Sammanlagt sprang jag i en kvart. Puuh, det var väldigt skrämmande. Men straxt är mamma hemma med min hamburgare för jag har inte ätit lunch idag så jag är vrålhungrig kan man säga. Är också sjukt törstig! Nu kommer hon! Puss

grym tuff bild på mig och tove älskling när jag sov hos henne. saknar dej som fan! logga in på msn när du ser det här.

Random bild från igår.


Hittade två bilder till från Italien

Hittade två bilder från när i var på ön Burano. Där alla hus var regnbågens färger. Men tog bättre bilder med systemkameran men dem bilderna som är på den kommer ni få se i helgen som kommer.


Just nu


1 november.

Första november idag då. en månad & 23 dagar kvar! Sen smäller det! Julafton 2010!
Vet inte vad jag gör idag, men dagen har iallafall börjat med att mata hamstern och äta frukost.
Tror jag ska messa runt och kolla lite :) Annars ska jag nog passa på att plugga lite. Faktiskt..
Josefine är i stockholm idag och shoppar! Woho, fan vad avis jag är.. Vill också dit! Buhu..
Ska nog passa på att städa mitt rum också, rensa kläder och såntdär. Göra om lite ? :)
Det blir ett kanske på listan. Men nej, nu måste det ju hända något. Ska nog vara ofixad idag.
Eller ja, vi får ju se vad som händer. Men just nu sitter jag i morgonrock och helt osminkad!

RSS 2.0