Round and round and away we go


Hej bloggen! 

Sitter just nu på bussen påväg mot Stockholm Vallentuna Gymnasium! Åker dit med skolan för vi ska se några föresläsningar, blandannat Blondinbella! Ska bli intressant att få se henne i verkligheten. 

Ville bara slänga in ett inlägg medan jag har ork och tid. Föresten så är det så att jag har lämnat både min privata dator och skoldator på lagning, men den privata datorn går ej att laga så det blir att köpa en ny istället. Vilket blir av nästa vecka, så håll ut tills dess! Jag kommer som sagt kunna blogga regelbundet nästa vecka :) 

Ha en bra dag, puss! 

2 Smoothie tips

Här är tips på två otroligt nyttiga och mättande smoothies som jag nästan alltid gör till frukost eller mellanmål! Den tropiska smakar verkligen superB! Tänker på en varm sommardag när jag dricker den hehe, den är så uppfriskande! Och den andra smoothien är lite mer vårig enligt mig! Extemt god och har en väldigt fräsch smak! 
 
Så spring till affären nu och köp bär samt frukt och yoghurt för att kunna göra dessa gudomliga smoothies! ;)

10 things U didn't know about me

- Jag blir SJUKT irriterad när folk framför mig på stan eller när jag är påväg någonstans går i snigelfart!
 
- Jag gillar bara ananas när jag har stekt det som tillbehör till middagen, annars upplever jag det som för sött.
 
- Jag kan inte sätta på mig strumpor direkt efter jag duschat, det känns bara fel och klibbigt, utan jag måste gå runt tills jag börjar frysa om mina fötter, och DÅ kan jag sätta på mig strumpor.
 
. - Jag anstränger mig rätt mycket för mina frukost bilder, det är alltid KAOS i köket efter varje bild på frukost jag lagt ut. Och min pappa blir lika glad över det varje gång, haha!
 
- Jag har inte druckit oboy på två år, applåder right? Förut var jag nämligen beroende och drack 3-4 glas om dagen.
 
- Jag älskar att laga mat och att baka (både nyttigt och onyttigt),det är så kul att prova på nya recept och lyckas!
 
- Jag är livrädd för fästingar.
 
- Jag är lite smårädd för hästar samtidigt som jag älskar att rida på dem. Är rädd att de ska sparka mig ;Pp
 
- Bananpannkakor är det vidrigaste jag smakat, förutom räkor. Det smakar verkligen plast.
 
- Jag är jätte känslig mot kyla, även fast det är fem eller åtta plusgrader så kan jag fortfarande behöva ha vantar på mig.
 
- Jag är otroligt håröm, så det är inte många som får borsta mitt hår haha.
 
Old picture'
 
 
 
 
 

Because I'm happy

Eftersom att alla lektioner blev inställda så kan man väl säga att jag är ledig  från skolan idag. Himla skönt måste jag säga. Typiskt dock att jag skulle vakna halv åtta när jag är ledig liksom... Men aja, gjorde det bästa av situationen iallafall! Nu ligger jag i sängen och har matkoma haha, ska träna vid tolv (om jag orkar, har såå ont i magen haha).Annars blir det att städa rummet och kanske plugga lite! 
 
Ha en bra dag everyone! Xx
 
 
 

DINNER

Såhär såg min middag ut efter spinningspasset! Himla gott var det, och var tvungen att ta mycket mer än vanligt! Har ju tränat två gånger idag och sprungit fram och tillbaka till affären, städat rummet och dansat lite haha, så jag tog en rejäl portion kan man säga. Men nu är jag proppmätt! Ligger i sängen och myser med några avsnitt av en serie. Ser fram emot imorgon bitti då jag ska träna på morgonen och äta en extremt god frukost efteråt. Hmm ja, det är sånt jag blir glad av, haha ^^ 
 
Hoppas ni alla har haft en bra helg, för det har jag! Vi hörs imorgon!
 

Sunday

Och så var det söndag igen... Helgerna går verkligen för fort, man hinner ju bara få sovmorgon på lördagen, för sover man för länge på söndagen kan man ju inte somna förän 1 eller 2 på kvällen. Jaja, gjorde iallafall det bästa utav situationen imorse. Unnade mig med lite choklad och smoothie, kände för en lyxig frukost!
 
Senare idag ska jag på ett spinningspass och innan dess ska jag försöka hinna träna hemma lite också, kanske gå på en promenad eller köra ett styrkepass, får se vad jag känner för. Just nu vill jag bara ligga i sängen och droga serier, är så himla mätt så jag orkar inte ens resa mig upp haha.

It's all about fruit

 
 
Kände inte för att gå till gymmet så jag stannade hemma och tränade istället, blev 45 minuter träning utav HIIT. Kunde knappt andas den sista minuten haha, men jag klarade det! Gick sedan fort in i köket alldeles flåsandes och tog ett glas vatten och hoppade sedan in i duschen! 
 
Som ni ser ovan så var det detta jag gjorde efter en kall härlig dusch! Och nu har jag städat mitt rum sen dess och lyssnat på musik bland annat, och ska snart ut på en liten promenad i detta soliga väder. 

Tacomys

Tacos är verkligen aldrig något jag tröttnar på! Det blir liksom som att äta en ända stor hotell bufé nästan hehe, så nu är det dags att hugga in! Klockan åtta börjar ju let's dance! Bara jag som kollar för att Kenza är med haha? Kollar bara när hon dansar och får bedömning m.m. Annars tycker jag inte att let's dance är speciellt underhållande...

It's finally Friday

Äntligen helg! Kom precis hem från stan, med Angela. Vi var förbi och kollade lite på kläder m.m, fick med mig ett par söta sov shorts, visar de imorgon. Nu ska vi kolla på nya avsnittet av The Big Bang Theory och Vampire Diaries och mysa ner oss i soffan med lite naturgodis denna fredag.
 
Senare blir det ju såklart tacoooossss <3<3<3
Bjuder på två bilder från i slutet av nian förra året :')
 

Semla

Igår var det fettisdagen men jag hade fullt upp så jag fick skjuta upp det till idag, fick denna mumsiga semla av mammas vän, himla god var den! Har alltid älskat locket och kommer alltid göra det haha, det är helt klart det godaste på semlan ^^ 
 
Klockan 6 börjar mitt spinningspass så måste byta om osv om jag ska hinna till gymmet haha, trots att det bara är fem minuter bort så håller jag alltid på med saker i sista minuten... Får inte missa den heller för har redan två varningar haha! Vill inte att de ska ta in mitt kort ;Pppp

RSS 2.0