Off to the gym!

Nu drag vi iväg på ett gympass i en timme! Om jag orkar kanske jag köttar lite på crosstrainern 😊


Pass

Kom hem från skolan för någon timme sen, det har öst ner snö idag! Va roligt, vintern är här. ❤ Hoppas bara att den stannar kvar!

Strax ska jag och pappa iväg till gymmet för ett träningspass, ska dock äta lite först för att orka.. ^^ Efter passet tänkte vi gå förbi affären och fylla på kylskåpet lite! :-)


Nytt smink

Igår gick jag och Yrsa på stan efter vi hade haft PH. Kände att jag behövde fylla på förvaringen lite, så köpte mig nytt smink. En ny foundation (3 in 1) som jag hört är så bra, vilket jag håller med om! Och så köpte jag ett nytt puder och en dipliner! :-) Har inte våga provat diplinern ännu men ska försöka öva på att kunna göra snygga linjer någon kväll, för har aldrig tid på morgonen.. ^^
 
Kollade precis på tre avsnitt av Pretty Little Liars (har börjat gilla den serien lite grann, kände att jag ville ha en till serie att tycka om än bara vampire diaries haha). Nu ska jag börja packa, ska till pappa! Hörs när är framme! :-) 
 
Justja, för några veckor sedan beställde mamma och jag lite kläder, dom kom igår så ska visa allting senare i veckan eller veckan därefter! Blev verkligen nöjd med allting! :-) Nu ska jag skynda mig, magen kurrar hehe... Puss!
 

Godmorgon

Godmorgon på er! Den här tösen väckte mig och ville ha lite uppmärksamhet.. :-p Är hon inte underbart söt?? Kolla hennes gröna ögon!! Är sååå avundsjuk på att hon har finare ögon än mig haha :-)


This is what it sounded like

Hej bloggen!
 
Förvånade att jag uppdaterar..? ;Pppp Igår så var jag och Yrsa på stan ett tag, köpte lite fika grejer och kollade runt på kläder! Hittade en sån jävla snygg tröja/topp som jag hoppas att  jag hittar på måndag när jag drar ner på stan igen! Vi drog hem till mig och fikade (MUMS!) Vi hade köpt ett helt lass med oss haha, kladdkaka, en rund socker/bulle kaka tror jag, och sen chockladbollar inklusive grädde :-D Det var så sjukt gott, åt tills våra magar skrek haha! 
 
Satt även framför datorn lite och leta upp låtar (lyckas aldrig hitta bra låtar men tydligen lyckas yrsa haha??!). Så nu har jag lite nya fräsha låtar att lyssna sönder på tills jag tröttnar på dom, wohooo! ^^
 
Haha iallafall, idag har jag bara tagit det lugnt.. Kändes som om jag hade sovit i flera hundra timmar när jag vaknade imorse men tydligen var klockan bara halv elva. Föresten, fick en kommentar i det här inlägget om jag fortfarande har instagram kvar, och JA det har jag! ;-) Kolla gärna vad jag har svarat till dig, bara att markera under din fråga så ser du! :-)
 
Kram på er alla! Tänkte hoppa i badet nu :-)
 

Under the mistletoe

Hej på er, det var ett tag sen!
 
Jag vet att min blogg har blivit jätte tråkigt, lägger aldrig ut outfits, bilder från dagen, eller shopping eller något intressant överhuvudtaget längre. Men det ska det bli ändring på! Det är bara så att jag kommer hem när det mörkt ute, så får aldrig bra bilder, plus att nu när det är kallt gillar jag mest att stanna inomhus, mysa med vänner, kolla på film, snacka osv :-) Det är rätt så jobbigt att gå på stan när det är så jädrans kallt, motvind och regnet bara sticker i ansiktet. Inte direkt något som får en att vilja vara ute. 
 
 
Men närmare julen så kommer jag förhoppningsvis börja blogga med masser av mysiga, juliga inlägg! Vid vecka 50 så drar ju halva min skola till falun, igen den här terminen. Synd för jag hade hoppats på att vi skulle åka dit innan sommaravslutningen för det skulle vara så härligt och man skulle kunna ta så fina bilder ute osv, det skulle vara ett perfekt sista minne av falun. Men tyvärr.. Jaja, får väl ta lite juliga bilder istället då haha? Om det nu är snö där.. Hoppas det iallafall!
 
Men liksom, när vi var där sist nu så filmade vi massa knasiga videos och det var sol, lagom varmt och man njöt av tiden. Jaja.. Nog om det! Vill verkligen att min blogg ska bli bättre, men vid den här tidpunkten av mitt liv så händer det inte så mycket..
 
Nu ska jag ta ett bad iallafall.. Fryser arlset av mig haha... Jaja, kram på er! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15 november 2012

Alltså.. OMG! Finner fanemej inga ord för hur bra filmen var. Så himla mycket bättre än ettan! Många säger dock att boken är bättre så funderar faktiskt på att börja läsa den! :-) Men alltså... OMG!? Jag var helt spänd under hela filmen och det kändes inte som om jag blinkade en endaste gång. Ville liksom inte missa en enda sekund av filmen, haha. Men jag förstår inte varför bebisen var animerad?? Eller jo det förstår jag ju, men såg sjukt läskigt ut. Annars var ju Renessme världens sötaste.. Jag och bästis satt jag och sa "åh va söt!" flera gånger när man fick se Renessme. Hehe vill också ha en Renessme! ^^
 
Vill så gärna avslöja något, men ska absolut inte göra det för er som inte sett den! Men lyssna: ni MÅSTE se den! Haha, det är seriöst ett måste. Den är sjukt bra! Mycket bättre än vad jag förväntade mig.. Och slutet.. Ååååh blev så tårögd :')
 
Vi blev även helt tokiga på hennes underbara hår! Underbara stora lockar, långt och tjockt??! ♥
 
ÄLSKAR den här bilden! Så himla fin. Bella är så himla snygg i röda ögon!
 
 
 

BREAKING DAWN!!

Nu sitter jag och bästis i salongen och är sjukt taggade!!! Det är helt fullt med tjejer i biosalongen, wonder why ;Ppp  Alltså, kan inte fatta att det man väntat på i ett år är äntligen här nu! :-D OMG!!
 
 

Min nya kärlek

Kan knappt tro det själv men jag har fått en kärlek för te! Tyckte inte alls om te förut för det var varmt och blabla.. Men nu älskar jag det, dricker det varje kväll! 😋⭐

Sitter framför 2&1/2 män i soffan och myser. Är så himla exited inför onsdag!! Jag och bästis ska se Breaking Dawn part 2 😅😊

Söder te, My love to u is indiscribable ❤ Haha..

Ang bilden, ja min hand ser skrynklig ut. 😝


Newtotwitter

Ja ni såg rätt.. Jag är ny på Twitter! Tänkte att jag skulle ge det en ny chans och nu är jag hur beroende som helst! Vill egentligen Twitter hela tiden för det är så kul! Men då skulle ju folk tänka att jag inte har något liv haha! ^^

Fattar dock inte så jätte mycket än men jag lär väl fatta snart ;PpPp

Ska iallafall fixa mig nu, dra på träningskläder och sminka mig lite, ska förbi gymmet!! Lets go! 😊


Workout outfit

Hej på er ^^
 
Lovade ju er att jag skulle visa min shopping häromdagen men jag gjorde aldrig för jag hade inte tid. Nu när jag har det tänkte jag visa er mina nya träningstights och min nya träningstopp för det var någon som frågade om det! Tänkte visa hur allting skulle se ut tillsammans men skorna är inte här tyvärr.

 
Är iallafall väldigt nöjd, tightsen räcker ända ner till slutet av mina långa ben, finally! Vill ni att jag ska visa er bilder på mina nya boots och mina nya stövlar? :-) Föresten, när ni skriver kommentarer brukar jag alltid svara (men det syns inte för den texten är vit, så markerar ni så kommer ni se svaret), någon som vet hur man ändrar den texten från vit till svart så folk ser att jag svarar?
 

Nyårsklänningar

Sitter här livrädd i mitt rum och lyssnar på musik. Jag hatar att vara hemma själv! Och har man inga syskon så blir man ju ensam när ens mamma/pappa är borta.. Haha hur ska jag klara av att bo själv sen? :-( Blir rädd av minsta lilla ljud jag hör.. Men det var något som ramlade skithårt mot golvet och mitt hjärta stannade haha, rörde inte en fena.. Sen ringde jag mamma och pratade med henne samtidigt som jag gick ut i hallen och kollade vad det var som lät men det var inget. Har låst dörren iallafall.. ;PPppp
 
Iallafall, så var det någon som frågade om jag kunde fixa ett inlägg med lite fina nyårsklänningar man kan ha på sig på nyår, och visst kan jag det! Kollade igenom lite grann på kategorin "festklänningar" på nellys sida. Hittade några otroligt fina klänningar som jag verkligen skulle vilja bära men jag känner mig aldrig bekväm i klänning tyvärr.. Önska jag gjorde det men antingen känner jag mig naken eller för barnslig.. Tycker dock att många andra passar i det! ^^
 
Föresten så var jag förbi Gränby Centrum och köpte två par skor, träningstights (finally!) och en träningströja. Ska förbi dit imorgon igen för jag hann inte shoppa klart idag eftersom dom stängde. Visar det imorgon för då är det bättre ljus och man får bättre bilder då! :-D 
 
Skönt att det är helg snart förresten, längtar dock inte till nästa vecka alls. Är jätte nervös.. Eftersom jag ska praoa (haha tänker väl ni? men jag har inte praoat förut) ^^
 
 
 
 
 

Fallen angel

När jag var på stan tidigare idag gick jag förbi akademibokhandeln och köpte en bok! "Fallen ängel" heter den, verkar vara en väldigt bra bok. Vilket jag hoppas på också!

Hörde att den var populär bland tonåringar så jag hoppas jag fastnar för den eftersom jag inte annars tycker om att läsa :-)

Nu ska jag öppna första sidan och börja läsa, till en kopp te med en filt omkring mig ^^


Rosa VS Svart

För ett par dagar sen beställde jag två par tjocktröjor! Kan dock inte bestämma mig om jag är nöjd med dom eller inte..

Får se, nu ska jag bänka mig framför soffan med lite snacks! ^^ Blev så sjukt sötsugen.. ;Ppp

Har tyvärr inte kameran här, därav usla iphone bilder.


Show me your teeth

Ligger i sängen redo för att blunda och få min sömn, vet inte vad som har hänt med mig men nu på lovet har jag blivit sjukt trött på kvällarna och velat sova sjukt tidigt.. Brukar annars lägga mig runt 4-5 tiden på lov..

Imorgon väntar en ny dag, får se vad den har att erbjuda! :-) Godnatt allihopa!


RSS 2.0