Snaps...

Haft en underbar helg, som ännu inte är över! Spenderade fredagen med Sandra och hennes hund samt Lina, hur mysigt som helst. Vi åt mat, misslyckad kladdkaka men den smakade smet så den var ändå fett god. Senare på kvällen åkte jag och mamma till huvudstaden, sov över hos mammas vän och hade det SÅ trevligt med härligt sällskap, god mat, skratt och film på det! 
 
Idag strosade vi tre runt i Stockholms gator och shoppade lite, åt mat på Vapiano (varför har vi inte den i Uppsala??) förstår inte. Stället är ju magiskt. Och så kom vi hem för inte så länge sen, är helt slut... Får se hur morgondagen ser ut, har lite uppgifter att göra inom skolan osv, och har också missat ett avsnitt av två olika serier, så tänkte kolla på det då också. Men nu ska jag mysa ner mig i soffan och vila lite haha. Puss 

Måndag

 

Har haft en skön helg trots sjukstuga haha, med god mat, filmer i mängder, lyssnat på musik som gett mig energi, vampire diaries har äntligen återvänt, så har kollat på det! Nya säsongen kommer nog bli grym tror jag, helt annorlunda från de tidigare, vilket jag faktiskt gillar! 
 
Men nu ska jag fokusera på skolan och försöka överleva denna måndag haha :-) 

6 oktober
Hej på er!! 
 
Ovan är lite bilder från de senaste dagarna. Det har varit en del plugg nu på senaste tiden, därför har jag inte uppdaterat här. Har haft två redovisningar, UF företaget har börjat och massa inlämningar... Lyxade dock till det lite igår med bio på en måndag! 
 
Var och såg The Maze runner; scorch trials. Alltså fan vilken grym film! Hände saker hela tiden, oförväntad plot twist, och Dylan Obrien är ju bara så BAEE!! Så om ni inte har sett den, gör det! Rekommenderar den verkligen. 
 
När mamma kom hem så hade hon med sig donuts från Vaksalatorg marknaden, kunde ju verkligen inte motstå! Marknaden är ju SÅ sällan och de där donutsen är ju heaven... Speciellt dom på bilden ovan. DÖR. 
 
Nu ska jag återgå till att kolla på första filmen... Var ett tag sen jag såg den och crushen på Dylan är ju enorm *smiley med hjärtögon*! 
 
 

RSS 2.0