vad tycker ni om nya designen/headern?

Det här blir sista inlägget för ikväll! Ska stänga av här och forsätta kolla på sveriges top model med Angela. Vid nio går vi i säng! Godnatt och ha en bra dag imorgon :-D Och skriv gärna vad ni tycker om min nya design/header! :-)



Jag med brunt hår

Sitter och snackar med Angela i telefonen och kom nyss ur ut duschen, men mitt hår har faktiskt redan torkat haha! Ska möta upp henne om en kvart vid e4:an. Så måste skynda mig lite! Ska ta på mig mina mjukisbyxor hehe och tänker faktiskt gå osminkad. PALLAR INTE BRY MIG...
 
Föresten, den här bilden nedanför är redigerad, dock inte så noga menmen whatever! Har inte brunt hår, but I wish.. Så tänker nog färga efter eller innan sommaren! Vad tycker ni? Passar jag i brunt? :-) Och ang mitt smink på bilden.. (För de som märkte det innan ni läste texten) så blir det fucked up när man har varit in the school hela dagen till mitt försvar!!!
 
Ps. JA! Det är idomin jag har på läpparna, men mina läppar är faktiskt grymt torra och gör ont så klaga inte! Kram :-)
 


Risgrynsgröt

Sitter och smaskar på risgrynsgröt! Ska snart hoppa in i duschen :-)

Blogresponse

Fråga gärna frågor! Det har blivit så tomt ju haha! Saknar era frågor ^^

Cause You Where my heaven

Åh så skönt! Sitter i min ursköna och söta gråa mjukisdress, med datorn i knäet! Har tagit bort sminket så det är gjort för kvällen. Annars blir det bara att jag skjuter upp på det så är jag inte i säng förän vid 12 eller 1. Och på onsdag ska vi ju upp 4 på morgoen/natten (vad nu det heter? alla säger ju olika). Så vill jag lägga mig i tid!
 
Ska ta en banan alldeles snart och sedan sitta och dega lite framför datorn. Men när klockan närmar sig tio så tänker jag nog faktiskt dra täcket över mig och sova för natten!
 


Hål i dörren

:-(!!! Det har hänt något FRUKTANSVÄRT. Jag skulle kittla Angela för hon var dryg haha (eller egentligen inte men skriver det istället för det som hände egentligen) och så var jag inte ens i närheten av henne men såg ut som om jag skulle springa emot henne och kittla henne.. Så hon sprang flera gånger in i mitt rum och skrek haha.. (Fråga inte). Jag stog nämligen kvar, sprang som sagt inte emot henne...

Lite svårt att förklara, men sen så skulle hon kasta en stol på mig (hmm?.. haha) och så stänger jag min dörr till mitt rum (flera minuter senare) Och då blev det ett gigantiskt hål i väggen! Och nu har jag paniiiiiik. Vad ska jag säga till min pappa? :-( Och hur mycket kostar en dörr!? Någon som vet!????!

Ni kanske inte tycker det här är värsta bigga dealen (men jag är en jätte perfektionist när det gäller sånt här). Det får inte vara ett endaste fel med mitt rum! PUNKT! Tänker inte spackla iför hålet.. Det kommer synas ändå och det tål jag inte.



RIGHT NOW

Hej allihopa! :-D

Jag sitter här med Angela och chillar bara. Sitter och typ bombar med webcam bilder haha.. Längtar som FAN till onsdag, fick dock reda på att gymnasiet också ska med, vilket jag inte gillar. Och så ska vi upp klockan 4 för bussen går 6.15.. Vilket kommer bli ett rent helvete!! :-(

Angela kommer sova hos mig imorgon. Hmm.. Vad ska jag mer säga? Får se om jag tar med kameran eller inte, eftersom det är Angelas första gång så tror jag nog att den hänger med ;-) OMG VAD JAG LÄNGTAR!!!!!

Ps. Haha jag översatte till Engelska och då verkade det som om jag och Angela skulle ha sex och filma det haha... Men menade inte det, utan vi ska åka skidor på onsdag med skolan! :-p





SWEET DREAMS

Går och lägger mig nu. Provade nyss underställ till Romme på onsdag! Så nu slipper jag frysa.. Dock måste vi kanske åka imorgon och köpa ytter-underställ.. För det hade vi inte här hemma.

Nu är det bara timmarna som måste gå sen är jag ute i skidbacken! Hell yeah, fyfan va kul det kommer bli. Hihi! :-D Föresten, så vill jag säga välkommna till mina två internationella läsare! Det är jätte kul och ha er här. Hoppas ni stannar här länge och njuter av att läsa min blogg! Kärlek till er!

Och ni andra, välkommna ni med! :-) Alltid lika roligt att få nya läsare. Sov så gott och dröm sött! Och glöm inte att jag älskar er!



Nytt i garderoben

Har varit i Gränby Centrum i ca fyra timmar med mamma, provade jeans osv. Hittade flera par, men köper inte dem förän nästa helg för då får pappa lön!

Men köpte lite andra grejer istället. En mjukisdress (grå), en lång stickad tröja (röd), två linnen, mascara och puder och till sist en svart cardigan! Blev väldigt nöjd! :-D Hoppas ni haft en lika bra söndag som jag haft! Puss

Juste, jag har hållt på med en header tidigare idag, men det blev inte klar. Så ni får se den på tisdag då den dyker upp här i bloggen för jag hann som sagt inte göra den klart och nu är jag hos pappa! Kommer till mamma på tisdag igen.









"What is The Vampire Diaries?"


29 Januari

Vaknade för ca en timme sedan, gick till datorn och laddade ner lite fräsch musik till mobilen och tog bort resten av alla äckliga låtar. (Som jag lyssnat för mycket på för jag ej orkar ladda ner nytt). Men nu tog jag tag i det, vilket var skönt!


Nu ska jag käka kall oboy (åh vad sugen jag är på det! älskar att dricka kalla drycker på morgonen, det piggar upp mig så bra :-)) Och smörgås! Åh så gott hihi..


DANGEROUS

Vet att jag uppdaterat dåligt idag men tiden rullade och jag hade kul. Jag och Angela satt några timmar och fixade våra bloggar haha. Till slut blev vi nöjda! Men det är fortfarande lite små saker jag vill fixa till i min blogg. Som tex, min header och lite annat. Såg även att jag hade photoshop kvar i min dator, så gjorde om en bild som jag och min mamma tog hos en modellargentur när jag var 12/13 år. Men vet inget alls om det, så redigerade lite lätt bara :-P


Ligger nu och njuter de sista minutrarna av att ha katterna på besök innan sanna kommer och hämtar dem. Och åker iväg hem till henne mot stockholm. Det har varit så himla mysigt att ha Sheela & Sasha här. Varenda morgon väckte de mig och sprang efter mig hela tiden och ville ha uppmärksamhet. Alltid när jag stog och sminkade mig så hoppade Sheela upp på bordet brevid mig och tittade som om hon tänkte "ska du inte klappa mig? ^^"


Och varenda kväll när jag satt i soffan så kom Sheela och låg på mig (vilket kunde vara hur länge som helst!!) Hon ändrade ställningar hela tiden, ena stunden låg hon utsträckt vid min hals, andra stunden vid min mage som en liten boll osv. Åh vad jag kommer sakna henne! Sasha med, den lilla filuren ;-)

Under tiden jag skrev det här inlägget så hann Sanna komma och hämta katterna. Va tomt det blev.. Iallafall så sitter jag med mamma och kollar på Natt på Muséet 2 som går på kanal 4. Kommer verkligen sakna mina små  tjejer!

MARSHMALLOWS

Vaknade nyss med Angela brevid mig. Åt en rejäl frukost, gröt och smörgås! Nu sitter vi och dricker varm oboy med marsmallowhs i! Yumie. :-D




Dagen

Förlåt för så dålig uppdatering haha (hatar att skriva så! jag är ju inte direkt känd eller något ;-) så varför ska jag egentligen behöva "be" om ursäkt för att jag har ett liv och inte pallar uppdatera?) aja whatever. Dagen har varit hur härlig som helst (utom kylan som är tvungen att finnas på denna jord..)

Vi åkte direkt hem till mig efter skolan, men bara in och sedan ut igen för vi tänkte att vi kunde fota lite! Men fanns det något fint ute då vi äntligen tog oss ut och fotade? NEJ självklart inte. Men vi var ute ett tag iallafall och snacka, filmade lite videos (HAHA!) osv.

Drog in igen och så gick vi till min pappa och sover här. Skönt att slippa föräldrar! (Haha och NEJ jag skryter inte nu och säger "omg omg omg FF!) Utan I am just sayin' cause it's just great sometimes (allways) haha.

Juste, vi drog också till affären och köpte oss lite gott. Har mest tagit det lugnt idag eftersom ingen av oss orkade dra ner till stan och träffa folk.



DUNK DUNK


Pizza

Sitter och chillar hos en vän. Åt nyss en pizza, fyfan va gött! Och nu ska vi dra vidare.


She's a badgirl


Sockerkaka


VILL HA


Torsdag 26 januari

Direkt när jag kom innanför dörren så slängde jag av mig mina jeans och bytte om till mjukisbyxor, gjorde iordning varm chocklad och satte mig framför tv:n. Gud så skönt det var efter att gå från busshållsplatsen och hem..

Nu sitter jag och kikar på kläder! Ska nog gå i helgen och shoppa lite. Har sånt suug! Hehe. ^^ När har en tjej INTE det? ;-) Ikväll är det premiär på Csi Miami, fyfan vad spännande det var sist! Så man har ju längtat..

Imorgon är det redan fredag, jösses vad snabbt veckan har gått! :-o


MOVEMENT


UNDESCRIBABLY BEAUTIFUL YOU, MS KATHERINE

Inspired by Kath Pierce

Nu ska jag göra romsås

Angela gick för ett tag sedan. Vi åkte hit direkt efter skolan för att plugga lite! Nu ska jag göra romsås sedan sätta mig ner och läsa en bok jag måste läsa (hatar ju egentligen att läsa böcker). Pappa håller nu på och göra iordning potatis och laxen. :-D Min favorit maat. Love it

Efter så ska vi smälla i oss lite gött! Semlor och förhoppningsvis (om man orkar haha) chockladbollar! När klockan börjar närma sig så drar jag till mamma igen och säger hejdå till pappa så ses han och jag om några veckor igen! :-)

Fick föresten en fråga som jag väldigt gärna skulle vilja svara på! Om hur mycket korten som jag framkalla kostade. Och well, dem var helt gratis! :-D Bra va? Och kvalitén på bilderna var skitbra! Så jag kunde inte sluta lé igår. Funderar dock vart jag ska ha alla kort.. På väggen eller i en fotobok?



(Om ni undrar vad pricken är på min arm, ungefär vid axeln så är det ett sår pga att jag fick in en träpinne väldigt långt in i mitt skin.. Det gjorde skit ont och ser hemskt ut.. Hoppas det läker snart.




måste göra något galet

Igår när jag var med en vän på Gränby Centrum så köpte jag nog världens godaste tuggummi inne på apoteket! Så för er som älskar/gillar lakrits. Ta för er om detta tips! Ni bara måste köpa tuggumit, det blir som en drog! (Haha) Lovar, den är så jävla god!


Brev på posten

Mamma ringde när jag satt på bussen (jag och Angela tränade i skolan idag ca en timme, så blev att jag kom hem lite sent) och berättade att jag hade fått brev! :-D Det var alla 120 foton jag beställt! Ååh vad nöjd jag blev. Allt var så fint när man höll i fotona man själv tagit.. Blev så stolt! :-D

Blev dock mycket bilder på mat (eller okej, lagom). Men jag älskar mat!! Det är så kul att fotografera det och det ser så gott ut, hehe. :-P

Ohjuste, imorse i skolan hade vi en jätte lång föreläsning (om droger). Det var seriöst den roligaste föreläsningen jag någonsin haft! Mannen som kom och snackade om det med oss, var störtskön/rolig! Och inte lika stela som resten av lärarna brukar vara när dem har föreläsning (men man förstår ju dem, de träffar ju oss varje dag haha).

Visar er kanske lite foton sedan! Tips på vart jag kan ha dem föresten? På väggen? I en fotobok? I ett album? Vad tycker ni? Och vad skulle ni gjort?


En bild från några dagar sedan

Haha vet inte vad jag gör med foten.. Men skitsamma! Och jag hade bara på mig någonting för jag var hemma, så det var ingen "outfit" haha. Utan jag bara slängde på mig något eftersom alla kläderna låg i tvättmaskinen! Nu ska jag gosa lite med katterna :-D
 

Hallonsoda & Sockerkaka

Till att börja med, förlåt för så dålig uppdatering! Åkte till Gränby Centrum med en vän och kollade på en väska (min har gått sönder rejält) så behöver en ny väldigt snart. Men hittade dock inte den jag skulle ha, så blir att jag drar ner med mamma till stan en snabbis och kollar om den finns där!

Åt nyss och kollar på the big bang theory. Haha Sheldon är så jävla skön! ;-) Fast jag skulle lida om jag bodde i samma lägenhet som honom..

Mamma ska baka sockerkaka idag, muums! Och så ska vi dricka lite läsk till det. Hur gott låter inte det!?



F A S T E R


jag med brun-guldiga ögon

Hallå bloggen! :-D Har ni haft en bra helg?

Vaknade runt tio av att katterna väckte mig.. Haha. Gick upp och tog en portion med risningsgröt till frukost och ett glas jucie. Sedan satte jag mig framför tv:n ett tag och nu hamnade jag här. Ska försöka städa upp lite i mitt rum och kanske dra ut en sväng för att fota lite (dvs om jag orkar och hittar något fint!)

Redigerade en bild om hur jag skulle se ut i brun-guldiga ögon. Och fan va fint det blev! ÄLSKAR bruna ögon.. Vill ha, någon som vill byta med mig????


22.40


HORRIBLE BOSSES

Kollade nyss på denna film med min kusin, haha den var klockren!

Horrible BossesHorrible Bosses

DJURPLÅGERI (PÅ SMINK)


Råttor tvingas äta läppstift och kaniner blir schampo och balsam testade. Jag tycker det här är hemskt. Och jävligt taskigt. Djur kan inte försvara sig.. Tänk om vi skulle bli behandlade såhär.. Usch, vad har hänt med världen? Jo, vi människor FÖRSTÖR den. Ända sedan vi kom så har världen blivit upp och ner vänd. Dinosaurierna måste ha haft värsta lyxlivet. Efter att kaninerna testast (antingen genom deras anal eller öron, eller ögon). Så blir de otroligt svaga och då avlivar personalen dem genom att bryta deras nacke.

Jag blir så upprörd, jag får ont i hjärtat av det här. Jag trodde aldrig att det var så här illa. Finner inga ord...

Bilden ovan är så människorna behandlar djuren, bilden nedan är så som vi borde behandla dem.

 


Kusin kommer över

Ska göra mig iordning, har gått runt i morgonrock hela dagen haha. Fick nyss ett mess av kusin att hon ville komma förbi, så då ska jag fräscha upp mig lite! Får se vad vi hittar på. Kanske tittar lite på film eller snackar!

Ha en bra dag allihopa & förlåt för så dålig uppdatering!


En gammal bild, men ny redigerad!

BE INSPIRED

Weheartit.com

 


GOODNIGHT

Shit. Blev dödstrött helt plötsligt.. Deckar snart, så nu ska jag hoppa i säng! Godnatt kära bloggläsare.


S & S

Åh vilka sötisar jag har på besök. Hihi.



Just arrived

Klev precis innanför för dörren. Puh, hade kommit hem senare om inte jag och Angela sprungit som två galningar efter bussen! Haha måste ha varit hur ful som helst.. Ska ta lite mellanmål här nu hos pappa, sedan packar jag med lite kläder härifrån och drar till mamma!

Uppdaterar igen när jag har kommit till mamma, vi hörs! Stay tuned



AMAZING, WONDERFUL, OKAY.. I'M SPEACHLESS


S-A-S-S-Y

Ligger typ och latar mig. Som vanligt haha. Nerå men ska försöka läsa lite ur boken jag tog hem från skolan idag, så jag får detta steg gjort om man säger så. I skolan idag hade jag och Angela massa snack om att vi vill åka utomlands osv (eftersom vääldigt många i vår skola är solbrända) eller aa, kind of ;-)

Skulle verkligen vilja åka till London! Har känt sug för det länge nu, kanske för att jag vill shoppa? Haha inte för att det skulle vara ända anledningen, utan har ju sett hur fint det är där osv. Så det skulle vara något att vara med om och upptäcka! Fast vill även ha massa saker, samtidigt som jag vill åka utomlands.. Vad skulle ni välja..? Tycker det är ett så jävla svårt val!!!


18 Januari 2012

Har fått jätte mycket gjort, nu är alla läxorna färdiga! Pappa får rätta alla när han kommit hem. Ikväll blir det lax, romsås och kokt potatis! Fyfan va gött!!! Längtar obeskrivligt mycket till fredag, då kommer sanna över (mammas vän). Med sina katter så ska jag få vara katt-vakt till dom en vecka! :-D

Nu ska jag ta en snabb dusch, känner mig så jävla äcklig nu när jag har mens haha.. Sedan ska jag städa upp i vardagsrummet (det blir alltid kaos när jag är ledig från skolan). He-he.:-P

När pappa får lön igen, så ska jag shoppa loss! Haha nerå men, ska köpa ett stativ och kläder! (Behöver faktiskt både kläder och stativ, tro det eller ej!!)
Föresten så har jag gått runt såhär idag: haha! mysig stor t-shirt och mina janelle byxor. UNDERBART!



Vampire Diaries

Sitter och tittar på lite små intervjuer på youtube och "behind the scenes" vilket jag tycker är väldigt kul! :-D Haha det är så roligt att se när dem klantar till sig och så ser man hur roligt dem har tillsammans! Man kan ju inte låta bli att få ett leende på läpparna då, ellerhur? Och det är faktiskt intressant att höra vad dem har att säga om själva seiren osv. Nej nu ska jag käka frukost haha..



-


09.30

Satte klockan på denna tid. Därav är jag uppe nu.. Ville kliva upp tidigt idag för jag vill kunna sova ikväll/inatt, och jag vill få saker och ting gjort. Tänkte köra ett kort träningspass nu, sedan mumsa i mig god frukost medans jag glor på tv:n. Efter det så ska jag plugga i ca tre timmar.

And after thaaat. Drar jag ut och träffar Angela! Får se vad vi hittar på för sköj. Det lutar mot stan, men man vet ju aldrig. Apropå det, så ska jag se om jag har lite cash i min lilla robot spargris haha! ;-) Jag lovar, den är fett söt. Och grym för den delen.



GODNATT

Godnatt! Nu går jag och lägger mig. Ååh vill inte, imorgon måste jag börja lägga mig i tid igen (skola på torsdag o fredag) buhu! Orkar seriöst inte, vill ha sommarlov!



Dagens facelook

Kom nyss hem. Blev att man stannade länge, hade sååå mycket att berätta! Och hon med, hihi! Så det var jätte mysigt. Middagen var grymt god! Lingonsylt med kött och potatis. Och efterätten blev min favoritglass (venietta) med jordgubbar! Visst låter det gott? :-D

Nu tänker jag umgås med pappa lite, sätta mig framför tv:n och kanske ta ett glas jucie eller så! Är dock inte så sugen på något alls just nu hehe.. Vad har ni gjort idag/ikväll?


(Vet att jag ser heeelt stel ut och drogad ut på bilden men det får duga helt enkelt, nu blir det mys!)

RIGHT KNOW

Sitter och dunkar samma låt om och om igen haha. (Men sån är jag). Och ska strax dra iväg på middag! Så måste göra mig iordning lite, vi hörs när jag är tillbaka igen!



Innan tolv

Såhär ser jag ut just nu! Med en stor blå turban runt huvudet. Haha ena bilden tycker jag ser lite "eeh??" ut.. Eftersom det ser ut som om jag stirrar rakt in i väggen (vilket jag inte gör). Klockan har inte slagit tolv än och jag kom precis ut ur duschen! Woho.. Utvecklingssamtalet idag gick OK. Inte för att jag tror ni bryr er haha.. För vem gillar utvecklingssamtal..?

Nu ska jag ta och få i mig lite mat i magen och slappa lite framför tv:n innan jag börjar plugga. Ikväll blir det middag hos min låtsas mamma! Saknar henne så mycket!




& ja jag vet hur stökigt mitt rum är.

Det kanske slutar med att jag slutar blogga?

Jag har tänkt på det här under en lång tid nu. Jag har alltid älskat att blogga, kommer alltid gilla det. Men allt jag hör är klagomål (och nej jag säger inte att jag tår åt mig nu, för det gör jag absolut inte). Utan jag säger bara att, jag tycker inte min blogg får den uppmärksamhet den "förtjänar". Är dock väldigt glad över att ha alla er 300 människor, som läsare. Men jag vet inte vad jag ska blogga om längre, börjar få stor bloggbrist. Så, om ni vill att jag ska behålla bloggen. Så, hjälp mig? Kom gärna med förslag. För det känns verkligen inte som om jag kommer någon vart.. Kram på er! Hoppas vi ses snart igen.

Börjar blogga igen, ska försöka använda min fantasi lite!

I want summer

Åh hittade denna bilden! (En gammal outfit) Fan vad jag saknar sommaren! Att gå runt lättklädd, med shorts, uppsat hår, fladdrigt skönt linne, (hatar dock mina ben på bilden, för dem ser inte ut sådär haha, antar att det är pga att jag böjer mig ner). Nu ska jag forsätta plugga! (Föresten, åh vad skönt att vara ledig hela veckan när alla andra går i skolan, mohahah)


KATHERINE PIERCE/KATARINA PETROVA



fråga: hur långt hår har du?

Ända sedan jag började skaffa blogg har det kryllat om frågor om min naturliga hårfärg, för tydligen så skiftar det? Själv tycker jag inte det haha. Det har även frågats hur långt hår jag har, hur mitt naturliga hår ser ut, blabla.

Mitt hår är spikrakt som jag nämnt flera gånger, vet inte hur många cm det är, men det är lika långt som på bilden här nedanför! Dock så har jag nyligen klippt mig. (Så om ni "haters" skulle dampa och se mig irl och påstå "varför ljuger du? det är inte alls så långt!!!!" och blabla. So, now you know)

Och jag har naturligt blont hår. Fast på sommaren blir det väääldigt solblekt, så då ser det nästan platina blont ut. Om jag gillar min hårfärg? Haha det är nog en fråga många får. Dem flesta tröttnar nog på sin hårfärg och vill färga, men jag är rädd att jag inte ska passa i brunt! Antingen vill jag färga mörkbrunt med ljusa slingor i, för annars tycker jag det ser rött ut. Vilket jag inte gillar. För det hände mig i sexan, fick redan negativa kommentarer första dagen jag kom till skolan efter jag färgat. Så det misstaget gör jag aldrig om igen!

Ps. På bilden är det inte mitt "raka" hår som ni säkert ser haha, men ni ser ju iallafall längden!

Mjölk och Bullar

Kollade alldeles nyss på en film som gick på tv med pappa och fikade bullar med mjölk till! Mums! Blev aldrig att jag träffade min barndomsvän, hon blev upptagen i sista minuten. Så vi får ta det en annan dag istället. Nu ska jag hålla på med lite bilder osv, surfa vidare på internet. Bland annat checka in lite nya grejer till mitt rum/kläder!

Och juste, fick en fråga häromdagen! Om vi har hittat katter eller inte. Och nej, jag har letat som en galning på alla möjliga hemsidor, blocket, katthem, osv men hittar ingen som i min "dröm"! Så jag får leta vidare tills jag hittar dem 2 jag verkligen vill ha. Kram!



Elena Gilbert: Style

Elena Gilbert: Style

 


Hej mitt Vinterland


Godmorgon!

Vaknade runt tio. Vilket faktiskt var rätt så skönt, hatar att vakna så himla sent då det känns som om man bara sovit bort halva dagen. Håller nu på och damsuger mitt rum och rensar ur resväskan då jag inte orkade igår. Lägger smutskläder i tvätten, hänger resten av kläderna i garderoben osv medans jag dunkar musik.

Haha herregud, om det inte fanns musik så skulle jag nog ha världens äckligaste rum.. Vägrar städa utan musik. Hur gör ni för att ha "kul" när ni städar ert rum? Musik? Tv? Snackar i telefon? ^^ Haha heeelt ointressant samtalsämne, men har inte så mycket mer att säga än det jag redan sagt. Senare idag drar jag med pappa och hans vänner (de ska åka längdskidor) och jag ska fota.

Ikväll vid sju tiden ska jag träffa en gammal barndomsvän! Det ska bli jätte spännande att få träffa henne, vi har inte setts på väääldigt länge. Men vi har stött på varandra på stan ochsåvidare, men inte haft chansen att sitta ner i lugn och i ro och snacka! :-)



you got that smile, than only heaven can make.

Nu ska jag slänga mig i säng, godnatt!


Jag saknar dig älskling.

Glömt bort tiden

Vilken dålig uppdatering det har varit idag.. Men jag har helt glömt bort tiden, gick och köpte pizza och satte mig framför tv:n och fastnade där. Helt plötsligt så ringer det någon på dörren och handtaget ringer mm. Det var Angela! Hon hade cyklat hit till mig för att hon var jätte orolig för mig! (Hade sagt till pappa att ringa när jag kom hem från pizzerian och glömde det sen). Pappa hade nämligen ring mig 20 gånger..
Nu ska jag fixa lite här hemma och så ska jag packa ur resväskan, samt städa lite. (Om jag orkar dvs).. Hehe! ^^ Gjorde ett litet party collage alldeles nyss! Vad tycker ni? Själv blev jag väldigt nöjd och inspirerad.

CRAZY LIKE YOU

Haha fett ful men skitsamma..

+ TVÅ

Klev precis ut ur badet. Här är två bilder till från falun! Tog bilderna från Angela!


FLER BILDER FRÅN FALUN

Godeftermiddag!

Vaknade runt tolv, åt tacos som brunch och sedan satte jag mig framför datorn. Har suttit här fram tills nu. Tänkte ta ett bad alldeles strax. Ikväll blir jag ensam hemma! Så då tänker jag nog hyra en film och käka pizza hehe.. Orkar inte träffa någon heller idag, är helt slut sen falun.. Så tänker ta det lugnt i helgen. Imorgon hänkar jag på med pappa till skidspåret. Ska vara hans papparazzi haha! ;-) Nejdå, men kommer fota lite :-) Och jag har ändå inget bättre för mig imorgon så, varför inte?

Här kommer fler bilder från falun:









Oh, Miss Katherine Pierce/Katarina Petrova


Ska gå och lägga mig nu. Är helt jäkla slut efter en så lång vecka i Falun med skolan.. Så imorgon ska det bli en låång sovmorgon! Det jag har tidsfördrivit mig med är iallafall att ha gjort det här collaget! Vad har ni gjort i kväll? ^^ Föresten, innan jag går och lägger mig vill jag även säga en till sak!

Alla frågor jag får angående mina lockar och mitt hår osv. Tack så himla mycket! Ni är så himla snälla och underbara. Det är så roligt att ni frågar. Varje gång ni gör det får jag ett stort leende på läpparna (det ska ni verkligen veta!) Hmm.. Det var ju inte så länge sedan jag svarade på den frågan, men jag använder mig av den HÄR trippeltången iallafall. Så ni vet! Och den är verkligen suverän, jag älskar den! Lockarna är bedårande fina och håller i ca ett eller två dygn. Super va? :-D

BILDER FRÅN FALUN

Här kommer fyra bilder från falun. Resten visar jag imorgon!

Bild från första dagen från när vi "anlände".
Swing swing with the hair YOO! Haha...
(Det ser ut som om jag var själv där haha men Angela stog vid andra sidan rummet och lånade min vågtång).

NEW HEADER POWER

Kände att "nej nu jävlar är det dags för en ny header!" Så fick det bli en liten enkel sådär! Vad tycker ni? :-D Själv så är jag hel nöjd! Tyckte kameran blev så söt med tomteluvan på sig ^^ Hihi...

Ps. Tryck f5 för att uppdatera (om ni inte kan se headern alltså)!


Romsås + yellow green and red

Har precis proppat i mig tacos! Mums så gott det var. (Var så himla länge sedan jag åt det)! Och nu sitter jag och doppar paprika och gurka i romsås! Brukar ha dippsåser också, men idag kände jag för något annat!

Hur har ni det? Ligger ni i eran soffan och slappar framför tv:n som jag gör eller hänger med vänner?



I AM NOT A BRAT

Haha så jävla skön video!


Hey you, we will survive this

Kom hem vid cirka tre tiden. Det var riktigt kul i Falun! Saknar det redan.. Nu är det bara massa jäkla läxor som måste göras...

Slutreflektioner, kemi läxa och engelska läxa... Buhu vad hemskt haha :-(. Lägger ut bilder från Falun såfort Angela skickat vissa, och så lägger jag också ut dem jag tagit samtidigt! Får dock så om det blir ikväll eller imorgon.

När pappa kommer hem blir det tacos! Så tänkte jag gå till affären och handla dipp och gurka, samt morötter och paprika. Det är ju så fruktansvärt beroende framkallande att doppa grönsaker i dipp! :-D

Bild från arkivet. (Tror jag).


Näst sista dagen

Godmorgon på er! (Eller vad man ska säga).

Sitter och har rast nu, ska snart gå till matsalen och ta mig en frukt för en liten nypa energi! Sedan är det bara att ta sig tillbaka till labbet och labba. Det är så tråkigt! Jag mådde så dåligt tidigare på lektionen för jag var så trött.. Tänkte faktiskt sova på rasten haha, men genast när det var rast så började jag och Angela springa runt som två galningar on crack... Haha!

Ikväll måste vi börja städa vårt rum (booooring).. För imorgon drar vi hem igen vid halv ett tiden! Det ska både bli skönt och inte, gillar och vara här men längtar ändå hem... Det är så jävla kallt på vårt rum!!!

Anyways, nu måste jag dra! Talk to you guys later.




I was thinking about you, thinking about me, thinking about us, What we gonna be?

Halloj!

Imorse hade vi bild, haha vi gjorde nakenskulpturer! ;-) Det var faktiskt skoj. Eller aa, det gick inte så bra för mig.. Har aldrig varit bra på bild ;PPpp

Och för ca en timme sen var vi ute på promenad med alla andra som skulle åka längdskidor. Så då passade jag på att fota lite! Ni får se en bild sålänge.. Internet är så segt här inne i vårt rum så orkar inte hålla på och redigera och vänta... ;PPppp


Freaky like me

Right now! Nu drar vi.


Falun

Heeej!!! Saknat mig?

Har inte kunnat uppdatera igår, eller på dagen idag.. För ja, vi vaknar klockan 6 och slutar 4 (då vi får "fritt"!) Haha.. Sitter nu och har precis lockat håret (hatar mitt naturliga spikraka hår...). Och snart ska vi dra iväg. Har iallafall haft förjävligt kul den första dagen och denna dag som inte är slut ään!!! Tagit massvis med bilder, eller ja hyffsat!

Trodde jag skulle hinna blogga igår, därav alla "tidsinställda" vampire diaries/nina dobrev. ;-) Hahaha känner mig så töntig! Men här är en bild från igår på bussen:


I was thinking about you, thinking about me, thinking about us, what we gonna be?


THE VAMPIRE DIARIES

Haha det känns som min blogg kommer förvandlas till en vampire diaries-blogg snart.. Så ska försöka varva ner med det hela.. Men jag är så galen i det!!!! :-D


THE VAMPIRE DIARIES

Elena Gilbert Of The Vampire Diaries

Elena Gilbert

NEW IN

Hello everyone!

Har haft fullt upp hela dagen idag, var bla på Gränby Centrum och köpte lite nödvändiga saker! ;-) Som trosor, bh, en kräm för finnar, tvål, schampo och balsam medmera!

Sådärav dålig uppdatering! Imorgon åker man till Falun, i fem dagar. Får se hur det blir med uppdateringen. Kommer förhoppningsvis få låna angelas dator någon gång!

New in:



PARTY BE INSPIRED

PARTY

Mixade ihop lite, så blev det ett coolage! Blev väldigt nöjd med det faktiskt. Jag är ju faktiskt en ny börjare! Hehe. Själv blev jag inspirerad, skulle väldigt gärna vilja gå såhär till en fest! Hoppas ni gillar det. Kram! :-D

dagens facelook

Såhär såg jag ut idag! Lockar, mitt nya lila linne, svarta jeans, vita converse + och den tunna svarta jackan jag köpte häromdagen! + min vinterjacka haha! Men fan va kallt det var idag...
 


Packar

Håller på och packar för fullt här hemma! Som ni säkert ser haha.. KKAAOOOZzz....



Delena Scenes

Kom precis hem från GC. Fy vad kallt det är ute! Hur som helst, vi hade det jätte trevligt, gick runt, åt lite fika, snackade om allting och skrattade haha..


hon köpte ett linne, men jag köpte ingenting (har inga pengar just nu) för pappa har inte kommit hem än... Så längtar arslet av mig till den 25:e januari! Då får man 1500 hihi :-D


Åååh vad jag ryser av den här videon. Me love!


SPRING

SPRING

Är och tränar lite hos pappa nu! Har tagit en morgon pass och sprungit lite. Nu ska jag förbi honom och köra lite styrka samt duscha! Sedan ska jag plugga lite och kanske träffa Angela! Vi får se, antingen skulle vi ses idag eller imorgon. Kram!

CAPTAIN RON

Kollade nyss på film! Haha älskar den! Imorgon blir det mycket att göra på listan... Så det blir väl att man slänger  sig i säng snart. Ska både packa till falun, städa rummet och plugga lite! Sedan ska jag ut med reklamen för sista gången, ska nämligen sluta på det där skitjobbet mohaha! Hoppas ni haft en lika bra dag som jag =)
Kapten TrubbelKapten Trubbel
Haha detta måste vara världens skönaste film! Och roligaste... Fast så säger jag väl varje gång right? ;-)

oh gash, that's so sexy

that's so HOT!

Be inspired BY Nina Dobrev

fashion

Har inte bloggat idag eftersom jag hållt på och småfixat med mitt rum, gjort lite ärenden och svarat på mejl osv! Så har varit rätt så upptagen idag. Och nu håller jag på och mixar med lite inspirationer som jag hittar. Surfar lite på nastygal, gina tricot, hm, chicky.se och massa fler sidor. Vad har ni gjort idag? Haft en bra dag? ^^

Blogresponse

Såg att dem har ändrat blogresponse! Det har blivit grymt fräscht nu. Så haha.. Ja, det var ju bra att dem ändrat! Tror nog att jag ska bli VIP helt! Det kostar ju inte så värst mycket och det är rätt så kul osv. Man kan tydligen ha vänner och få smaylisar på blogresponsen och gratis annonser som reklamerar ens blogg/blogresponse? Vilket är fett awesomeeee!!! Har kollat lite, och nu vet jag vilka alla mina prenumentarer är! Nämen hej på er ;-)

Haha hade ingen aning om vilka alla var.. Men det var faktiskt lite kul att få se vilka alla var! För jag har ju varit så himla nyfiken innan.. Men när jag såg hur många som besökt min blogresponse, vilket är 1571 människor den senaste månaden!? Wow.. Det trodde jag aldrig måste jag säga! Är den så intressant? ;-)


FFffeetttT c00lT Armb4nD

Hej allihopa? Haft en bra dag? :-D Min var skit härlig! Dock några minus till det iskalla vädret... Det snöar ju nu, så antar att snön kommer stanna kvar nu... Föralltid. Eller ja, det känns så iallafall :-(

Åkte direkt efter jag varit på Gränby Centrum med vännen min, till kusinerna med mamma och fikade lite där! Snacka och hade det allmänt trevligt. Träffar dem ju inte så ofta längre då alla mina kusiner är mycket äldre än mig, och jobbar + börjar skaffa familj osv.. Men är självklart glad för deras skull! Då får ju jag bara komma och gosa med deras små barn hehe :-)

Det jag köpte idag blev ett linne, en tunn jacka och ett skit coolt armband! Är egentligen inte så mycket för smycken, tycker dem är ivägen osv.. Men armband och örhängen gillar jag faktiskt! Det kan jag ha ibland sådär, men det här armbandet är så jävla awesome så jag var bara tvungen att ha det! ;-)

Jag blev iallafall grymt nöjd med shoppingen!






mhm, this look delicious

mhm, this look taste

Som ni säkert vet går jag runt i Gränby Centrum nu! Så detta inlägget är tidsinställt för er skull, så ni ska ha något litet att se medans jag är borta! Lägger upp shoppingen senare ikväll, ska nämligen på besök vid sex tiden. Har säkert gått runt och druckit smoothie medans jag kollat i alla möjliga affärer (eftersom att det är så frukstansvärt jävla gott!). GUD vad jag skulle kunna döda för att få outfiten i mitt collage här ovanför. Haha, ett rätt så bra uttryck men seriöst. Det är FÖR snygg outfit haha!♥

 


Gränby Centrum

Drar vidare till Gränby Centrum nu! Ska bara byta om först haha! Ha en bra dag allihopa!



Människor som denna människa, förtjänar ett plågsamt liv.

Hur kan det ens finnas sånna här jävla människor!?!?!?!?!!? Om dem ens kan kallas för människor. För jag tycker människor är omtänksamma, kärleksfulla, snälla, trevliga, tänker på andra och inte bara sig själv. Men denna människa, herregud. Hon är 51 år. Vad har hon i huvudet egentligen!?

Usch, fyfan. Jag blir alldeles tårögd när jag ser sånt här djurplågeri. Jag fattar inte mig på människor som vill skada djur, och att dem heller inte fattar att djur inte kan försvara sig!? Snacka om hur jävla feg man är och äckligt jävla hemsk om man stoppar katter i påsar och lägger dem i frysen. Kan verkligen tänka mig hur mycket dem fryser och deras söta små ögon tittar upp och ber om hjälp... Det är så jävla hemskt, jag får ont i hjärtat av sånt här.

Har lust att mörda henne, fast näej. Död vore för snällt. Hon borde få lida, lika jävla mycket som dem, tycker polisen borde stoppa henne i kylen. Vill inte ha sånna här människor på jorden. Önskade att jag kunde rädda alla djur i världen, alla katter, alla hundar, alla tigrar, isbjörnar, tvättbjörnar... Men det är väl en dröm som är overklig.. Och inte går att uppfylla.. Jag önskar verkligen att alla sånna här hemska människor kunde få hjälp och bli snälla, och bli riktiga människor, som människor ska vara..



JAG VILL HA, OK?

BEAUTY, I WANT THIS

I Will Always Choose YOU


FRÅGOR OCH SVAR

Tänkte besvara lite frågor jag har fått på senaste tiden!
Hej janelle, skulle du kunna förklara vad the vampire diaries handlar om? Du som vet så mycket och har kollat så mycket på serien!
- Hej! Ja, självklart skulle jag kunna förklara lite när jag ändå "bombar" med inlägg om hur mycket jag är beroende av den serien. Well, det är ju väldigt komplicerat att förklara och det händer saker i varje avsnitt haha, men det är det jag älskar! Hatar serier som kan vara utan händelser i flera avsnitt, då man bara sitter där och väntar och väntar i förhopp att det ska hända något. Men nog om det, det var ju the vampire diaries du ville höra mig snacka om!
Hmm... Kan berätta lite om Elena Gilbert som är en av rollerna Nina Dobrev spelar. Elena Gilbert är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar har dött. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men Elena vet inte att Stefan är vampyr och har varit det i närmare 160 år. Stefan har också en farlig men oemotståndlig bror, Damon, som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, den äldste vampyren i historian letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet. Båda bröderna blir ju förälskade i Elena Gilbert. Först och främst för att hon liknar deras kärlek Katherine Pierce för ca 150 år sedan. Det Elena får reda på är att hon är både adopterad och en riktigt dubbelgångare till Katherine. Ska jag berätta mer eller blev ni tillräckligt sugna för att också börja följa serien? ;-)
Hej Janelle! Tycker du har så fina foton i din blogg, vad har du för kamera? :-D
- Hejhej! Tack så mycket, min kamera heter Canon Eos 600D :-)
Åh, gudomligt fint hår! Hur gjorde du dem där ursnygga lockarna?? :-D
- Oh, tack så mycket! Blir så glad när jag får sådanna här kommentarer! :-) Jag använde mig av en locktång jag fick av mamma på julafton! Tycker lockarna ser jätte naturliga ut. Och lockarna är himla fina också!
a
Hoppas ni blev nöjda med svaren. Glöm inte att fråga hur mycket ni vill, jag kommer alltid svara!
Tänkte besvara lite frågor jag har fått på senaste tiden!
Hej janelle, skulle du kunna förklara vad the vampire diaries handlar om? Du som vet så mycket och har kollat så mycket på serien!

- Hej! Ja, självklart skulle jag kunna förklara lite när jag ändå "bombar" med inlägg om hur mycket jag är beroende av den serien. Well, det är ju väldigt komplicerat att förklara och det händer saker i varje avsnitt haha, men det är det jag älskar! Hatar serier som kan vara utan händelser i flera avsnitt, då man bara sitter där och väntar och väntar i förhopp att det ska hända något. Men nog om det, det var ju the vampire diaries du ville höra mig snacka om!

Hmm... Kan berätta lite om Elena Gilbert som är en av rollerna Nina Dobrev spelar. Elena Gilbert är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar har dött. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men Elena vet inte att Stefan är vampyr och har varit det i närmare 160 år. Stefan har också en farlig men oemotståndlig bror, Damon, som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, den äldste vampyren i historian letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet. Båda bröderna blir ju förälskade i Elena Gilbert. Först och främst för att hon liknar deras kärlek Katherine Pierce för ca 150 år sedan. Det Elena får reda på är att hon är både adopterad och en riktigt dubbelgångare till Katherine. Ska jag berätta mer eller blev ni tillräckligt sugna för att också börja följa serien? ;-)

Hej Janelle! Tycker du har så fina foton i din blogg, vad har du för kamera? :-D
- Hejhej! Tack så mycket, min kamera heter Canon Eos 600D :-)


Åh, gudomligt fint hår! Hur gjorde du dem där ursnygga lockarna?? :-D
- Oh, tack så mycket! Blir så glad när jag får sådanna här kommentarer! :-) Jag använde mig av en locktång jag fick av mamma på julafton! Tycker lockarna ser jätte naturliga ut. Och lockarna är himla fina också!

Hoppas ni blev nöjda med svaren. Glöm inte att fråga hur mycket ni vill, jag kommer alltid svara!





ME LOVE THIS OUTFIT

some day I want to have this look

ÄNDRAT

Hallå där! :-D

Ligger i sängen och snackar med en vän i telefon. Har inte gjort så mycket idag, så det finns inte mycket att skriva. Nu är min blogg iallafall fixad. Det var något fel med min kodmall..

Och har ändrat lite i bloggen som ni säkert ser. Vad tycker ni? :-P Föresten, hittade den här på bilden för några veckor sedan. Då jag var som mest galen i TVD. Haha diggar bilden! ;-)

Tumblr_lazdp5opsz1qbs57qo1_r1_500_large


Himmelsktgodrik chockladkaka

Nu blir det bakning! :-D Visst ser den underbart god ut?


2012 wishes

 

 


vad är det som händer med mig..?

På senaste tiden har jag börjat vakna runt 1 tiden... Och igår kunde jag inte somna förän halv fem eller fem, så det blev att jag vaknade klockan 14.40 idag.. Har nog aldrig vaknat så sent i hela mitt liv haha! Iallafall inte flera dagar irad...

Som tur var hade mamma lagat hembakad pizza! Så när jag vaknade fick jag det serverat! Hihi så mysigt :-D Sitter och gör lite allt möjligt, kollar på vilka tatueringar jag vill göra när jag blir "stor" haha. Och så letar jag efter katter här i uppsala. Ni vet ju att jag har lyckats övertala en av mina föräldrar iallafall (WIHO!:-D). Letar dock efter ett helt omöjligt val..

Kan tänka mig att jag sitter och äter, så kommer det två små lurviga kattungar som mjauar, den ena är sköldpaddsfärgad (färgen kallas så), och så har hon jätte gröna ögon. Och brevid henne så är det den andra, jätte lurviga kritvita katten med isblåa ögon. ÅÅÅH!!! Vilken dröm :') Och jag har tänkt ut namn till dem också!! Men namnen avslöjar jag inte förän.. Well, när jag väl har fått katterna! :-)

Och snart ska jag sätta i skiva 4 av the vampire diaries, (säsong 2) som jag är på! Så jag har snart kollat helt klart sen 24 december ;-) Haha snacka om att ha kollat mycket...

Ha en bra dag hörni!


So true


02 Januari 2012 - goodafternoon

Halloj!♥

Haft en bra morgon? :-) Om ni frågar mig så var min morgon mer än perfekt! Jätte god frukost, bestod av smörgåsar med gurka på och aromat på, (delicious)! Och oboy! + En film jag läääängtat som sjutton på att få se! "Föräldrarfällan" Det måste verkligen vara en av de mest roligaste och bästaste filmerna jag sett! :')

Föresten så ska jag inom kort svara på några frågor jag fått! Ni verkar ha många frågor om hur jag firade nyår och hur jag fick till mina vågor i håret den dagen! ;-)

Sitter just nu och kollar på en film på fyran som handlar om en människa som kan prata med/höra djur. Haha, tycker faktiskt lite synd om honom... Fast det skulle faktiskt vara kul, (undrar att om djur kunde prata, hur de röster skulle låta då). Det har jag alltid undrat :-P


bild från google.

Where the ocean ends

Nu blir det film!


A perfect beach outfit for you, (collaget blev lite failat med de lila prickarna menmen)

a perfect beach outfit for you

DANSA PAUSA FLASHMOB I TUNNELBANAN

Haha vilka sköna människor!



tröööött....

Fast jag tror inte att jag är den enda haha... Hur firade ni eran nyår föresten? :-D


Januari 2012

Hey guys!♥

Vaknade upp här hos bästis klockan ett. Nu är det 2012! Hoppas detta blir ett fantastiskt år. Eller... Är detta år kanske vår undergång? ;-) Vem vet! Isåfall får man väl leva varje dag som om det vore ens sist right? Idag är jag iallafall väääldigt sliten från igår och har världens huvudvärk. Ska nog bara vila och ta en lång powernap!

Sedan ikväll ska jag nog bara kolla på filmer med mamma, och ha en avkopplad hemmakväll. Får se om jag orkar slänga mig i badet. Hur ser era planer ut idag då? Bara ta det lugnt och vara hemma? Bakis? Eller forsätt fira nyår haha?

Anyways! Såhär såg mitt hår ut igår för er som ville se närmare bild:



NY-ÅRS OUTFIT


2012, THIS YEAR IS GOING TO BE AWESOME



RSS 2.0