Gott nytt år!


Gott nytt år allihopa! Nu får vi välkomna år 2015 och hoppas på att det blir bättre än 2014! 

Bilden togs på halloween detta året när jag, bästis, Kerstin och Patricia var och åt middag på tzatsiki. Inget jag rekommenderar haha, men kul hade vi! 

JULAFTON BILDER

Här ovan ser ni lite bilder från min jul. Väljer att inte ta med bilder då min släkt syns eftersom att jag vet att många inte vill och det är bättre så. 
 
Min jul var verkligen perfekt, hur god julmat som helst, mysigt sällskap, saffanskaka made by me och chokladbollar samt pepparkakor och massor med godis. När alla hade matkoma och vi var färdiga med maten så spelade vi lite kort och pratade samt öppnade julklappar (fick mycket mer än vad jag trodde, blev hur glad och nöjd som helst). När min kusin och hennes familj kom, då körde vi vår traditionella julklappslek, efter det blev det mer mat + mycket prat & skratt tills klockan slog midnatt.

God jul!


Godmorgon på er alla! Idag är dagen som vi alla väntat på här. Det är äntligen julafton! Alltså, det här är nog det första året som det gått så fort från första advent till fjärde. Kommer ihåg när man var yngre och man tyckte att det tog en livstid till att det blev jul. Man gick ju och väntade och väntade, haha. 

Vaknade runt 10 och åt frukost. Sedan fixade vi oss och åkte till min moster. Nu är vi här, nästan hela släkten och ska börja käka julbord alldeles strax! Om jag känner min släkt rätt så kommer denna dag bli en lång dag haha... Julmat, julklappar, skratt och massa snack, Kalle anka, kort spelande och julklappsleken + ännu mera mat haha. Hoppas alla får en riktigt bra jul, så hörs vi! Kram & god jul på er! 

Cirkelfys

Hej! Har precis kommit hem från träningspasset och är svettig, hungrig och trött i mina knän haha. Det var otroligt mycket knä styrkeövningar på passet. Men nu har jag iallafall använt musklerna lite och förhoppningsvis somnar jag fort ikväll. Ska nämligen lägga mig tidigt för att imorgon måste jag upp tidigt, och då menar jag verkligen TIDIGT haha! Alarmet står på kvart över fyra på morgonen och då är det dags för mig att äta frukost, göra mig iordning och sticka iväg till jobbet! :-) Börjar egentligen klockan 6, men vill gärna ha tid på mig på morgonen och det tar ca en halvtimme att gå dit också. 
 
Nu ska jag duscha, laga lite mat och sedan är jag bänkad i soffan tills sängen kallar! 

Färgat ögonbrynen

Har precis färgat ögonbrynen innan jag drar iväg till gymmet för ett cirkelfys pass. Inte alls taggad, men kommer antagligen att bli det så fort jag anländer till gymmet! Lite slarviga bilder blev det, hann inte redigera finare än såhär tyvärr. På efter bilden, vet att det är färg utanför, men det brukar försvinna några timmar senare eller dagen efter, så det ser inte ut sådär längre haha. Vi hörs senare, puss

Tips på serier

Måste bara tipsa er bloggläsare om dessa två serier. Sitter alldeles hysteriskt fastbänkad när jag kollar på varje avsnitt av dessa serier. Det är helt sjukt hur bra båda serierna är. Du upplever spänning, drama, sorgsenhet, skratt och mycket mer när du kollar på de här två serierna. Ni måste bara kolla!! 
The walking dead ---> Småstadspolisen Rick Grimes blir skjuten och hamnar i koma, en dryg månad senare vaknar han upp på ett övergivet sjukhus. Hans familj är borta, hans hemstad ser ut som en krigszon och verkar ha övergivits i all hast. Men det är inte det värsta, det går omkring halvruttna människor överallt, människor som borde vara döda men som ändå lever, de är "levande döda", de är hungriga och farliga. Snart får Rick reda på att något slags virus har spridit sig, ett virus som förvandlar människor till zombier. All media har upphört att sända och civilisationen har fallit samman. Rick måste nu försöka hitta sin familj och överleva i denna fasansfulla värld där döden lurar överallt. Men kanske är inte de levande döda det värsta hotet, utan rent av de människor som fortfarande lever.
 
Under the Dome bygger på en bok av Stephen King och handlar om hur staden Chester’s Mill fångas under en stor genomskinlig kupol. Det går inte att slå hål i den, det går inte att lyfta upp den och smita ut under, det går inte att gräva sig ut under den. Staden sitter fast, och ingens hemligeter är säkra. (beskrivningen samt bilderna är tagna från google)

2 random bilder


 

Mini julgran

Hallådär!
 
Min dag började med att bästis kom hem till mig och vi gick till skolan för att ha vår enda lektion, som bestod av idrott. Efter det gick jag hem, tog en dusch och åkte till Gränby Centrum med mamma för att handla lite. Sedan åkte vi hem och jag åt sen lunch, slog på en film och myste lite i soffan. Nu sitter jag här och redigerar bilder i väntan på middagen. Kan inte snön komma någon jäkla gång?? Vill ju fota snö!!! 
 
Här ovan ser ni min lilla mini gran jag skrev om i förra inlägget. Urkassa bilder, I know, men har inte hittat grejen man sätter mellan kameran och stativet ännu så har inte kunnat använda mig utav det. Ska forsätta leta som en galning, annars får jag väl hitta en lösning på det... 

Nu är det nära


Alltså hjälp vad tiden går fort! Helt plötsligt har det varit tredje advent och är påväg att bli fjärde. Sitter just nu iallafall och lyssnar på lite julmusik efter att ha ätit middag. Försöker få lite julkänsla nu lagom innan jul. Brukar ioförsig aldrig ha julkänsla förän dagen är. Kan ju bero på att varken snön har kommit eller att vi har ställt upp granen än. Däremot har vi iallafall pyntat lite! Och jag har fått en liten mini gran som står i mitt rum. Tänkte visa den lite senare eller imorgon, älskar hur söt den är haha. 

Nu ska jag fortsätta lyssna på lite musik och plocka upp lite i mitt rum. Uppdaterar antingen mer ikväll eller imorgon :) 

6 December


Bild från idag. 

Började min dag med att åka till pappa för att träffa min nyfödda syster, himla söt är hon! Så liten och vill ut med tungan hela tiden, haha :) 

Efter det så åkte jag hem för att Angela skulle komma och vi gav oss ut i mitt område för att sälja kakor till vår klasskassa. Gick bättre än vi trodde och vi ska fortsätta imorgon! 

Nu har jag precis ätit pannkakor till sen middag och ska slappa framför soffan :-) 

RSS 2.0