TODAY IS THE DAY!!!!


TODAY IS THE DAY!!! Direkt efter skolan åker jag med A till Stockholm för att se ARIANA GRANDE! Äntligen säger jag bara! Vi köpte biljetterna redan i december, så har verkligen sett fram emot denna dag!

Röborunda


Hej bloggen! 

Kom hem runt 5 tiden efter en timme i Röbo med en vän. Vi började med att värma upp med 2 km jogging, sen körde vi lite övningar, och avslutade med att springa upp och ner för en backe några gånger, och sen joggade vi 1 km till bilen! 

Sjukt skönt pass, nu har jag precis ätit mig mätt på hamburgare, SÅ gott! Perfekt middag denna lördagskväll. Nu ska jag bara slappa i soffan framför hockeyn, spela ett spel på min telefon som jag är beroende av (tyvärr haha) och kolla på film osv! 

Ha en bra lördag allihopa! :-) 


Inspiration @ weheartit


Ni får gärna följa mig på weheartit! Lägger ut bilder jag själv tagit och gillar alltid en massa bilder som inspirerar mig :-) Heter Janelle Helena Andersson där!

ME N STRAWBERRIES <3

Alltså, något utav det härligaste som finns, är att sitta ute i gräset med detta ovan, och solen som steker en varm sommardag. Så det är något jag verkligen saknar just nu, och även något som påminner mig så mycket om sommaren. Har alltid och kommer alltid att älska mjölk tillsammans med jordgubbar, det är verkligen något speciellt! Haha ni kanske jag tycker är knäpp, men prova, ni kommer inte ångra er! :-)

Summer Wanties

/ 1 - HÄR / 2 - HÄR / 3 - HÄR /
 
 

NEW IN || SUMMER CLOTHES PART 1

Hej på er!
 
Vaknade runt tio och åt frukost, slog på en film, bara njuter av min lediga måndag helt enkelt :-) Så skönt att slippa skolan hehe, bara 2 dagar denna vecka liksom... Det kommer gå fort, och nästa vecka på torsdag ska jag ju få se the one and only Ariana Grande!! Kan inte fatta att det har gått så fort!
 
Iallafall som ni kanske vet så har jag köpt en hel del sommarkläder nu inför sommaren som jag nämnt tidigare (?), det är kjolar, shorts, toppar, crop tops, klänningar. Men eftersom att det är en del så tänkte jag visa er lite i taget, dela upp det helt enkelt! 
 
På så sätt blir det mer inlägg också, kul va? ;) Så här är iallafall en liten del som jag börjar med. Kan verkligen inte beskriva hur mycket jag längtar till sommaren nu alltså, är så taggad! Speciellt med alla dessa nya sommar kläder! 
 

INSPO




Svalbard

Lite sent inlägg, I know... Vet inte ens om ni minns att jag skrev förra året i april, då valborg var, att jag skulle bort i fem dagar. Eller så kanske jag inte nämnde det alls, men hur som helst. Var ju iväg till Svalbard, som tillhör Norge men ändå inte? Och det var verkligen en speciell men härlig resa. Landskapet var så otroligt magiskt och jag ångrar verkligen inte en enda sekund att jag följde med! 
 
Jag tog sååå mycket bilder, såklart haha. Det är väl det jag alltid gör, tycker de flesta som känner mig iallafall hehe... Och nu tänkte jag visa lite utav de bilderna ifrån min resa till Svalbard. En dag var vi ju som sagt ute och åkte skoter, och en annan dag var vi ute och åkte hundspann med 6 hundar, m.m. Sista dagen så var det dags för pappa att åka skidloppet (en av anledningarna vi åkte dit) och då spenderade jag de timmarna med hundvalpar och 40 tals andra hundar haha.. Sysselsatt var ju bara förnamnet. Anyways, vet att man kanske inte vill se snö på bilder när sommaren är påväg men om ni verkligen inte vill så bläddra inte vidare då haha ;Pppp
 
 Resten av bilderna kanske kommer någon dag. Vet inte hur det ser ut just nu, pga personliga anledningar. 
 
Alltså hur söta är de inte?!!! Ville verkligen ta med de alla hem, orkade inte att jag var tvungen att åka ifrån dem! 

EVERYTHING RED

Efter skolan gick jag förbi mammas jobb en snabbis, och sedan raka vägen till Vaksala Torg, vara bara tvungen att köpa med mig jordgubbar och hallon, me love alltså! Vem kan motså färska bär liksom? När jag kom hem tog det inte lång tid innan Angela kom, vi pratade och kollade på näst sista avsnittet av TVD, (längtar inte ens till säsongsfinalen, för vi alla vet vad som väntar..) åt god mat osv! Perfekt fredagskväll om ni frågar mig. 
 
Nu sitter jag här och kollar på en film, ska snart dra mig mot sängen eftersom att det är upp och hoppa för mig imorgon, redan vid halv sju, eftersom att min klass ska stå på Vaksala Torg imorgon för en skolgrej, inte det roligaste men vad gör man liksom... Ska sluta babbla nu haha, vi hörs :)

JUST ORDERED

 
Beställde just precis dessa två klänningar! Känner att jag behöver fylla på min klänning samling med långa klänningar för en gångs skull. En vanlig lång maxi dress i blått/mörk grå aktigt, och den till vänster med slits och i svart! Hittade ingen fin bild på den svarta på hemsidan, så detta fick duga! 
 
Can't wait tills dessa kommer, fatta vad skönt att slippa gå i jeans all day long! 

RSS 2.0