Skitsnygga

Hittade några skitsexiga skor på Nelly som är "to die for!!" ;-)
 
Fick ju en fråga om detta så då sparade jag bilder på några skor jag hitta och slänge ihop i ett collage, kommer visa er lite "tips" på klänningar jag gillar imorgon!

Gillar ju egentligen inte rosa, men till solbränd ben är det OH MY GASH! ;-)


Berättar/lite bilder från dagen

Direkt efter mitt inlägg under gick jag raka vägen till Angela, kollade lite på tv och sedan gick vi ut och fotade. Vid sex tiden skulle jag hem för skulle till kusin och hennes familj på 4. Var där och fikade lite, gosade med bebisen och sprang runt med Lukas haha! Den ungen tröttnar aldrig ;-)

Vid nio åkte vi, för mamma skulle kolla på greys och jag med för det finns inget bättre program idag.. Men så visade det sig att det inte var greys idag, då gick jag över till pappa en stund för att kolla hur det var med honom och så hämtade jag en sak som jag trodde jag glömt hos honom men det visade sig att jag hade gömt i någon garderob nerstoppad under massa andra random kläder här hemma hos mamma haha.. (Bara jag som tyckte det där lät konstigt?) Fast det gör det ju jämnt när jag ska börja prata/skriva.. ;PpppPPppPp

Det var min dag! Ikväll ska jag inte göra så mycket, förmodligen lägger jag mig tidigt (kommer nog inte lyckas med det :-p) men jag har varit så trött dom här tre dagarna.. Igår ville jag liksom lägga mig på datorn och sova (då var klockan 8) och det är ju varken bra eller normalt!

Bilden togs innan jag drog till Angela
Hade ungefär precis kommit till Angela, hon började fixa sig! Lilla segisen.

Ute på en fototur

Jag med lilla Lucas (busungen) ;-)

Jag med Isabelle! :-) Åh vad jag älskar bebisar.. Så små och söta!

Finaste vädret på länge

Kom hem för ett tag sedan, åt lite, tvättade håret och sminkade om mig lite grann. Nu är jag redo för att traska vidare mot Angela! Vi tänkte umgås lite ute osv för det är så jävla fint väder idag. Hade inte ens jacka på mig :-D

Ikväll ska jag till min kusin och kolla på hennes nykomna barn, har inte hunnit kommit dit tidigare och hon har fått mycket besök osv så ikväll ska det nog gå bra!

Uppdaterar väl när jag får tag i en dator, hoppas ni får en toppen dag i ett toppen väder! ;-)
Hatar webcam bilder, men orkar inte ta "off to go" ego bilder med kameran just nu haha! Ttyl

Min första fanbild, gjord av stephanie :-)

Åh titta vad jag har fått! :-D Har fått en fanbild, så himla gulligt! Tack så himla mycket, du anar inte vad glad jag blir! :-D 


Look me in the eyes, and tell me something.

<div style=


Varit i gränby centrum

Kom hem för några minuter sedan efter att ha varit på Gränby Centrum med Angela, åh så härligt väder det var idag! Kände verkligen vår vibbarna :') Åt direkt när jag kom hem för jag var vråålhungrig! Var så grymt äcklig mat i skolan och fick inte i mig något mellanmål heller..

Ska alldeles strax tralla iväg till pappa och hämta mina favoriter (jeans) och medans så ska jag ladda ner lite filmer att glo på ikväll haha. Det är ju mitt nya tidsfördriv känns det som!? :-o

Ful ser fett liten ut ju haha


Godmorgon

Är klar nu, ready for school! Känner mig mycket piggare idag måste jag säga! Ska ringa segisen Angela (nu mer kallad snigel). Och kolla om hon är klar så vi kan dra to the school! Talk to you later alligater ;-)

GODNATT

Kollade precis klart på filmen! Den var skitbra men sorlig som fan.. Nattinatti mina kära läsare ♥

Turban

Chockladbollarna blev perfekta! Herregud så goda dom blev! Vågar inte ta kort på dom haha (dom blev så fula). Har precis kommit ur duschen! Nu ska jag kolla på en film med mamma och sen går jag väl och lägger mig.. Fick ingen sömn inatt så känner att jag verkligen behöver lägga mig tidigt idag haha!

Fett ful men aa hörs imorgon


Bakar

Direkt efter skolan gick jag hem till pappa och tog en portion fil med musli! Och sedan packade jag ner min data, kamera osv och gick vidare till mamma. Satte igång med bakningen och ja.. Nu väntar jag på att få rulla dem (först ska smeten eller vad man kallar det svalna lite innan jag börjar rulla).

Här har ni en liten titt på mig idag!


Skola imorgon...

Har inga bilder från helgen, orkade inte ta fram kameran osv.. Men den var ialf dunder! Och varför ska jämt lov gå så jäkla fort?

Kollade precis på film och nu gick Angela! Ska ta en lång härlig dusch och sedan bara det lugnt och fixa lite här hemma, blev lite kaaaoooz!


Bild från igår innan jag skulle möta upp Angela.

JUST NU

Nu blir det film, läsk och after eight!

dåliga webcam bilder

Angela är här vilken sekund som helst, körde på shorts och tights idag med en av mina nya tröjor! Vad tycks? Visar en bättre bild senare kanske, om Angela har lust att knäppa kort dvs haha ;-)

Hej

Har brist på rubriker just nu. Hmm, har inte så mycket att säga än att jag ska väl träffa Angela idag, vet dock inte hur det blir. Tänker inte skriva mer på bloggen om det.. Om du ser det här Angela, så kan jag inte ringa dig. Hemtelefone har inge batteri.. Och jag har inte laddaren här.
Random bild

A Cinderella Story 3

Kollade nyss på den "A cinderella story 3", den var grymt bra! Inte som alla andra ut-tjatade sago filmer.. Ska kolla lite på tv och ta något att äta sedan funderar jag på att sova!


Varför så jävla snygg?

Ryan Gosling


UNTIL THE SPEAKERS BLOW

Finns inga ord. Denna låt kommer bli sommarens dunk dunk!! Haha ;-) Sidan jag brukar ladda ner filmer på har dom fixat upp igen, så den är igång igen hell yeah!! Fett bra, ska ladda ner massvis nu :-D


Snygg tavla

Åt precis fiskpinnar med kokt potatis och bearnesås! Det var utsökt! :-) (Angela när du ser det här, svara på din kommentar jag skrivit på din blogg ang helgen).

Den här tavlan köpte pappa för några dagar sedan, den gick på några tusen lappar men fan va snygg den är! Man bara drömmer sig bort när man kollar på den ^^ Denna kommer vi sätta upp i vardagsrummet! Exakt där den står! Han spikar väl upp den när han kommer hem på söndag kväll! Nu ska jag ladda ner lite musik ;-)


NEW IN

Dessa kom för några dagar sedan! Även två till men batteriet dog och jag orkar inte klä på mig dem igen bara för knäppa kort.. Så ni får se dem här två än så länge! Är skit nöjd!

Hatar att mitt hår ser oranget ut på två bilder, men på tredje bilden ser ni min riktiga hårfärg! Det är nog ljuset som gör att det ser oranget ut.. Men skitsamma! Hehe, det har varit jätte skönt att gå runt osminkad idag! ♥


Blogpaus över dagen

Kommer inte blogga alls idag. Snart kommer Angela hit och då blir det full pluggning! Vi måste komma ikapp lite i skolgången.. Ska klä på mig och äta frukost! Har inte gjort det tidigare för jag orkade inte :-p

Så nu blir det baguetter och jucie för full rulle! :-D Älskar den frukosten, fö jag åt den hela sommaren 2011. Får vi se, vad tror ni blir er frukost under sommaren 2012? (Haha ni undrar säkert "äter hon samma frukost i hela 9-10 veckor!? Fan va tråkigt!") Men nej så är det inte, utan jag åt den oftast, ibland åt jag frukt sallad eller brunch ^^ Det är så himla gott med kall frukost på sommaren. Är jag den enda som tycker det?

Men nu ska jag sluta snacka sommar haha! Vi hörs ;-)

No strings attached

Nu blir det film och sedan ska jag sova! Hoppas ni haft en lika bra dag som jag, sorry för bad update! ;-)


18:32

Har inte gjort så mycket idag. Kollade nyss på Adam Live och ska strax käka lite! Imorgon träffar jag Angela för lite plugg och på lördag övernattar jag hos henne!

Bild från någon dag sen

Tränat

Vaknade runt tolv, gick upp och började träna! Åt precis brunch och nu ska jag ta en lång dusch!

Fett gullig!


ZZzzz....

Haha cp bild, men nu tänker jag sova!


Talk to me

Har suttit och lyssnat på musik samtidigt som jag kollat lite i kaltalogen. Tiden bara rullar haha! Klockan är redan halv tre.. Ska sova nu så jag inte vaknar så jäkla sent imorgon..

Asså de ser ut som om jag är naken, men jag har på mig shorts fast dom syns inte? Men ttyl :-D


DEPPAR

Sitter i sängen med hörlurarna på och lyssnar på musik och pappa sover! Jag är så jävla sugen på att se en film, deppar snart haha! Någon snäll som är vaken och typ.. Kan hjälpa mig? Vet fan inte vart jag ska ladda ner någonstans, alla sidor där man kan ladda ner är ju fan borttagna och jag fattar mig inte på piratebay :-(

Köpet till my room

Det här ursnygga sängbordet köpte jag till mitt älskade rum! :-D Tänkte även ta och svara på varför ni inte får se mitt rum än (för det har bara rullat in frågor om mitt rum). Well! Det ska jag tala om för er, jag har jätte många planer om hur mitt rum ska se ut (det kommer bli så jädra snyggt när det är klart)!!!! ;-) Och tills dess.. Så får ni helt enkelt vänta! ^^ Precis som jag måste göra...


 

Byggde precis upp den här med pappa, skulle aldrig klara det själv haha! Men jämt när jag ska göra saker själv (till exempel något skol projekt till slöjd osv) så lyckas jag alltid göra allt snett.. Så mig ensam med verktyg och trä osv? Haha nej det går inte för sig.. ;PppPpp Så tack pappa! ;-)


Har småsaker att göra

Har skyndat mig som tusan, duschat, ätit, städat undan osv. Pappa dyker väl upp vilken minut som helst, då drar vi till ikea snabbt och byter **** som jag råkade köpa i fel färg.. Ska även hämta kläderna jag beställt också, för nu har dom kommit! :-D

Hörs senare! ^^


Damon and Elena || My love never ends


Godmorgon

Hallå där! Har legat i sängen ett tag nu med datorn och känner nu att jag måste upp och äta haha! Är så himla sugen på gröt just nu.. Och jucie!! Åh me love ♥ Har inga planer för idag, blir väl lite plugg antar jag.. Ska ringa Angela (och ja vi brukar plugga ihop :-)) Annars är det ju tråkigt ? :-P Hatar att plugga själv!

 

Vad ska ni göra idag då mina läsare? :-D Föresten, är det någon utav er som ska/åkt utomlands nu på sportlovet? ^^

 


Godnatt

Oj! Kollade på film och glömde bort tiden. Går och lägger mig nu, godnatt!

Lilla janelle

Har suttit och kollat på gammla klipp från när jag var liten, skolavslutningar, sommardagar osv. Haha, jag var en liten kaxig bitch jag! ;-) Nu ska jag iallafall försöka ladda ner en film.. Annars kollar jag på någon jag redan har eller går och lägger mig..

JUST NU

Camar lite med folk och käkar After Eight! Fyfan va det är gott. Tyvär så är jag på dåligt humor (riktigt jävla förbannad). För den sidan jag brukar ladda ner filmer på har dom tagit bort...

 

Så nu ska jag tröst äta och snacka med folk på msn osv osv. Ska nog också påbörja min design som jag ska fixa (har ju photoshop nu, stolt chey). Hoppas ni haft en lika härlig tisdag som jag! Kramar från mig

 


changed planes

Skulle egentligen träffat Angela och Yrsa idag, men Angela fick mensvärk och jag vaknade sent.. Och måste städa mitt rum för vi får gäster idag + att jag är seg när jag ska fixa mig på lediga dagar.. Så hoppas vi kan ses en annan dag! Iallafall, nu ska jag hugga in på min pizza hehe :-) Är vrålhungrig...

morgon planer

Godmorgon babes! Vaknade nyss och nu står detta på listan:
Träna
Duscha en lång dusch!
Raka benen, ta hand om mig själv osv.

ABDUCTION

Har legat i sängen och kollat på abcoution, så jädra bra film! Trodde först den skulle vara skit dålig, men nej den var verkligen värd att se! :-) Nu ska jag sova, hörs imorgon puss!


I K E A

Har varit på ikea med pappa och köpte lite nytt till mitt rum! Kan visa er imorgon. Eller egentligen köpte jag bara småsaker och en stor grej (så ni får se den "stora" saksaken imorgon haha!

Nu ska jag slå på en film och äta risgrynsgröt till kvällsmat för min mage kurrar. Lägger mig tidigt ikväll, jag och ******* sov knappt inatt!

Föresten, nu dog era frågor på blogresponse igen haha ;-) Fråga på, ni vet att jag svarar! Och kommentera gärna mer på bloggen också. Pusshej


Spaning

Har spanat in denna jacka av jomafa by kenza ett tag nu, tycker den röda är så jävla snygg! Ända sedan jag såg bild nummer 2 här nedanför på henne och hennes hund så har jag fastnat för den där jackan och nästan drömt om den lite haha!

Den är så jädra snygg och somrig, riktigt kap ju. Så i sommar tänker jag nog trolla fram lite pengar och köpa mig med denna röda! Kommer nog matcha den ungefär som hon gjort, (kanske inte hennes klackskor utan ballerina eller något istället). Vet inte om jag kommer orka gå runt i klackskor i den heta värmen vi får nu förtiden i sverige.. But we will see! ;-)


Pictures13_large


You only made me stronger

Tumblr_lzp5ffnj8p1rq14vbo1_500_large

Tumblr_lyzkto0fh11r2uppco1_500_large


Virkat hör ihop med sommaren, de gör söta ballerinas också

På sommaren älskar jag virkat! Det är verkligen något som hör ihop med sommaren. Kikade in på lite sidor och hittade bla dessa ballerina skor, (har letat efter perfekta ballerina skor, båda vanliga och virkade). Well, hittade både och, jag är helt fast! Så underbart fina. Slängde bara ihop ett slarvigt collage, dessa är dom jag ska inviga till sommar!


Haha fattar ingenting!

Fick typ skit många besökare igår då jag knappt uppdaterade? Och sen när jag väl uppdaterar så sjunker statistiken..? Haha fett konstigt! Men iallafall, kom precis hem (vilket gick fett segt för det är ju jätte halt ute, var jätte nära på att halka flera gånger!!)

Hade iallafall jätte mysigt igår hihi! Vi kollade på en film "what happens in vegas", den var klockren! Well, nu ska jag äta mig mätt på bullar och jucie för orkar inte ställa mig i köket och laga mat. Vi hörs senare helt enkelt!

Juste, vid fem ska jag hälsa på kusin och hennes nya barn!! :-D Och efter det ska jag iväg med pappa till ikea för att köpa en grej till mitt rum :-)


vart tog janelle vägen?

Haha. Ni undrar säkert vart jag tog vägen igår! Jo, slaggade hos en vän! Vaknade upp här idag och nu ska vi dra ner till frukost och kolla på tv.

Kommer hem senare idag, då kan jag catcha upp er lite! :-)


Grattis världens bästa mamma

Blev klar för länge sedan, har hållt på och städat rummet lite eftersom det blev värsta bombnedslaget här igår haha... Idag så ska jag träffa en vän! (Ja jag vet att ni hatar när jag skriver så). Vid fem tiden kommer det lite besök hit eftersom mamma fyller år idag! Grattis världens bästa mamma :-D♥

Well, ska väl ta och ringa Angela då så vi kan mötas! (Slår vad om att hon inte ens är halvvägs till klar än) ;-)

Bilden tagen idag.

svar ang tvd frågan

"vilken är din favoritsäsong av tvd? och vilka är dina favoritavsnitt från varje säsong? :)"

Åh vilken svår fråga! Jag vet verkligen inte, det finns så många avsnitt jag tycker om! Fast numera avskyr jag hela säsong 1 & 2 och är en riktig sucker för nästan alla avsnitt av säsong 3! Men det jag älskar just nu i tvd är elijah och elenas vänskap, klaus' mjuka sida (att han börjar få känslor igen), damons kärlek för elena (hatar dock elena, hon är en bitch), att rebecka och damon "hooked up" liksom. Föresten så hoppas jag att Katherine kommer tillbaka snart hehe!!

Hoppas du fick svar på det du sökte efter! Föresten så får du gärna fråga flera sådanna här frågor om tvd till mig, det är jättekul! Kram :-D



The smurfs

Har suttit och kollat på "the smurfs" i väntan på att käka mat. Maten är fortfarande inte klar än, men fan vilken bedårande film! Ni måste bara se den, när vi kollade på den vi ba "åh va söta, hihihi hahaa" varje minut typ...

 

Dem är så himla gulliga så det går inte att motstå dom!!! Önskade fan att dom fanns på riktigt haha!

 


NU BLIR DET BAKNING

Update: haha det första vår bakning började med var lite saltgurka accident..

Kom nyss hem

Var och handlade i det mysiga regnvädret... Träffade på en konstig man påvägen.... Hmm.... Iallafall, har även laddat ner 5 filmer till ikväll och så ska vi baka chockladbollar senare om vi orkar dvs! :-D

Ful bild på mig, orkar inte cencuera mitt ansikte. Men såhär snygg var man efter regnet...!
GOTTGOTT.
Haha va kul det ser ut!
Fina jag...

vacker bild

Eftersom så många klagade om att jag skulle skriva vem jag träffar istället för "nu ska jag möta upp en vän" så vet ni ju att ni ändå får se det senare på dagen..? Men hur som helst, träffade min saknade julia! :-)

Bilden är hemsk, men ni får tåla det.. För det måste vi också göra haha...


Hallå där

Vaknade runt halv tolv, åt frukost och nu ska jag städa mitt rum och fixa till mig! Ska träffa en vän idag! :-) Föresten, vet ni vad? Inatt fick min kusin ett till barn! Hihi så spännande ♥ Får väl komma förbi snart, gud va roligt!

Låter kanske konstigt, men jag längtar som tusan tills jag får barn (om det nu händer)! Älskar barn! (Förutom när dem skriker eller gråter då men haha). Det var en liten söt flicka på bussen här om dagen som ALLA på bussen log åt, hon var så himla söt! Jag stog mitt emot henne och kunde inte låta bli att gap le och se helt fånig ut, men hon var så jävla gullig!!!

ute med en vän

Har varit ute med en vän! En bild från idag, gick inte och ladda upp den andra.. Nu blir det tvd!

SPORTLOV!

Äntligen!

Kladdkaka

Sitter och äter det nu och kollar på en barnfilm! Haha det är det bästa som finns sådanna här ensamma kvällar. Håller ni inte med?

Pluggat, dansat galet och laddat ner filmer

Ska börja göra iordning mig för sängen nu! Har suttit och pluggat ett tag, känns som om jag kan allting nu iallafall! Nu är det bara att hålla tummarna för mig ^^ Hehe! För övrigt har jag laddat ner filmer, dansat (galet) själv här hemma. Så imorgon kan jag sitta och titta på tvd och filmer jag laddat ner! Hihi. Mysigt. Nu ska jag gå och fixa mig, hörs imorgon! Puss på er mina guldstjärnor


svar på tal

Fick en fråga om vad jag köpt min foundation som jag bloggade om i det HÄR inlägget! Jag har köpt den på kicks, för 160 spänn! Den är ett riktigt kap, tycker jag iallafall! Allt smink funkar ju trots allt inte på alla, alla har ju olika slags hud osv, men prova som jag gjorde! ;-)

PLUGGAR..


NEW IN

Köpte denna foundation igår! Har provat den i några veckor nu och när prov burken tog slut så drog jag iväg mot affären och fick med mig den hem! Tycker allting är posetivt med denna foundation. Alla andra jag haft har varit totalt usla.

För det första så håller den rätt så bra över dagen, den täcker jätte bra! Den är inte alls ojlig och den är så himla lätt att applicera tycker jag! Själv använder jag fingrarna som verktyg, ingen pensel eller svamp..

Den kommer även vara en perfekt sommar-foundation eftersom den inte är ojlig alls, inte ens i solen! Låter som en galet perfekt foundation va? Well, it is!


all i want right now is to..


PHOTOSHOOOP!!!

Kusin är här och fixar photoshop till mig, hihi! Äntligen! Har pluggat för fullt fram tills nu, för nu ska jag lära mig lite av photoshop! ;-) När jag får tid (vilket blir på sportlovet or something like that, så kommer jag ägna mycket av min tid till bloggen). Snacka om att jag är glad!? JAG HAR PHOTOSHOP!!!! :-D

Haha, hoppar runt i hela lägenheten just nu.. Tack så mycket Daniel!!

OH YES I AM!!!!!


Är bara tvungen..

Loggade in lite snabbt på bloggen för att kolla lite, och såg att det hade rullat in en hel del kommentarer! En löd såhär "Måste bara kommentera och säga att du skulle passa så sjukt bra i brunt hår! :)" Och en annan "Förstår dig, lycka till på provet och vi kommer sakna dig här i bloggen!"

Jag måste bara säga tack så mycket till er båda. Jag har verkligen världens bästa läsare, kärlek till er! ♥ Nu ska jag dra snabbt till GC för att köpa mig en foundation och sedan drar jag direkt hem igen och pluggar ihjäl mig! Puss på er.


Information

Hej på er sötisar!

Vill bara "förvarna" att min uppdatering kommer suga dagarna fram till fredag. För jag har ett stort kemi prov på fredag..:-( MEN som jag tänker fixa åtminstonde G på! Det är typ hundra saker man måste kunna. Hoppas iallafall att ni kan ha överseende om detta, för tyvär går skolan före bloggen! Så ja, vi ses på fredag igen då! Och plus på det, för när helgen har gått är det ju ändå sportlov ;-) så då kanske jag kan uppdatera mer? :-D

Hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag, puss och hej! :-)


Glad alla hjärtans dag allihopa!

Vaknade imorse och vid frukosten så gav mamma mig detta! Och i det så låg ett presentkort på kicks och ett parfym prov på en parfym jag velat prova länge! Så blev jätte glad, nästa inköp blir något på kicks och en parfym! :-D

Nu ska jag gå och möta upp Angela, vi hörs! Ha en bra dag allihopa och glad alla hjärtans dag!


HAPPY VALENTINES DAY

Happy Valentines Day everyone! :-D ♥


Föresten, jag har gjort bilden! Copyright.

INSPIRED


Wanties for the summer


true..


Besviken

Idag i skolan när jag skulle visa Angela hur katterna som jag ville ha såg ut, så var annonsen borta.. Antagligen har folk redan bokat dem, vilket gick väldigt fort med tanke på att annonsen kom ut igår.. Så är väldigt ledsen just nu. Skiter faktiskt i om ni tänker "fan va hon överdriver". För det tycker inte jag.

Det är väldigt svårt att hitta en katt man gillar, vilket dem flesta vet. Och jag hade verkligen fastnat för dem här två! Så det var som men dröm krossades.. Uppdaterar kanske senare om jag har lust


Christina Aguilera - Ain't No Other Man

Har lyssnat på denna låt medans jag pluggat och är nu klar! Har fått lite gjort iallafall. Nu drar jag ut en sväng, puss


Whitney Huston

Kunde inte fatta vad jag läste när jag gick in på aftonbladet imorse. Att Whitney Huston är död. Hon var verkligen en av de mest fantastiska artisterna någonsin. Hennes röst är helt magisk. Det är så himla synd att en sån fantastisk människa som lyckats så bra och en sån idol lämnat oss så tidigt.

Förstår inte varför det slutar med att de flesta bra artister som blir väldigt kända, tar droger? Varför? Det är så himla slöseri. Fick också se att hon var på hotellet för hon skulle vara hedersgäst på en fest, istället blev festen en minnesstund...



Plugg

Kollade på mammas mini modeller tidigare. Tycker faktiskt att en av mammorna verkar ha lite vett i huvudet! Resten, nja.. Kanske inte! Och nu är jag less på både tv och dator. Har nämligen suttit och mailat och mailat och nu tänker jag faktiskt plugga! Härlig söndag, verkligen.

Några saker har iallafall varit posetivt! Har hittat massa katt annonser som jag är intresserad av, så har även hört av mig till dem! Får se när ägarna svarar :-D

En liten rolig filur

Haha! Kommer ihåg när jag gav den här lilla filuren till mamma för några år sedan, den kommer alltid vara lika söt!


NEW IN

Såg den här otroligt fina spegeln i mitt rum häromdagen när jag kom hem, tack moster!

2012 wishes

anon

egso 

free-as-a-bird-ie

anon

lookofyoung

born0riginal 

 

 


don't ever stop smile


Tips - SPOTLESS OVERNIGHT, ACO

Har många gånger fått frågan "vad fin hy du har, vad använder du för produkter? om du ens gör det?" och ville tipsa er om denna produkt! Köpte den för inte så länge sen och jag älskar den! Den är ju helt magisk. Den torkar faktiskt ut finnar så dem försvinner inom kort.
 
Så för mig funkar den här underbara produkten från apoteket! Kostar ca 65 :- spänn. Riktigt kap!
 

janelle hatar/älskar

Kom och tänka på igår att det var så otroligt länge sedan jag körde en "janelle älskar" och "janelle hatar"! Så tänkte göra det nu! Kul va? :-)
.. Action, si-fci! Och mycket drama! Tex som well, TVD ;-)
.. Att skratta! Det är något utav det bästa som finns. Det är så jäkla roligt att skratta! Ibland brukar jag inte kunna sluta skratta åt ett skämt/någon rolig händelse.
.. Fulla bussar! Det är så jävla irriterande. Så hör man busschaufören säga "gå längre bak, gå längre bak".
.. Hatar kändisar som gör bra saker bara för att de ska få bra "kredit". Inte för att jag vet någon kändis som gör det! Men det finns säkert några sånna där ute...

svar: Vad har du för kamera och vart redigerar du dina bilder?

Har fått många frågor om vad jag äger för kamera och vart jag redigerar mina bilder. Min kamera fick jag på julafton 2011! Canon eos 600D ♥ Jag älskar den, tycker den har så himla bra kvalité på displayen och att man kan filma med den, och att den är som en videokamera/system allt i ett! Plus att den är så grymt jävla bra!

Kan dock inte så mycket om den, men försöker! Och vart jag redigerar mina bilder? Haha jo! Det är en hemsida som kallas för picknik. Funderar på att fixa photoshop till min dator, men vet inte hur man gör osv.

När jag ändå håller på och snackar om det här så är det en till fråga jag fått! "Du sa innan du fick kameran att om du skulle få den så skulle det strömma in outfits på din blogg och den skule bli betydligt mycket bättre, säger inte att den är dålig nu men jag saknar dina outfits".

Jo det är sant! Jag har lovat det. Men tyvär så har jag inget stativ och det är vinter ute. Så jag har inte värsta snygga kläderna nu på vintern haha, ska jag vara ärlig klär jag mig bara i jeans, converse, något linne och en kofta på! och naturligt eller lättvågigt/lätt lockigt hår. Så det är väl inte så kul att visa det? Slutar väl ändå med att jag vill ta bort dem inläggen sedan ändå. Och orkar inte be vännerna att ta bilder på mig jämt! Tycker det är bättre med stativ, men som sagt äger jag inte ett sånt än!


Nu blir det mormors sockerkaka


Nu blir det mat

Har suttit och kollat på lillefot, haha film 13 var så grymt jävla rolig! Och nu njuter jag av att kolla på Simpsons. Ska käka lite middag nu. Har inte direkt ätit någon lunch eller bra mat idag alls haha, inte igår heller!  Vad har mina kära läsare gjort idag och igår då? ♥

Bilder från igår haha

Haha ja! Vi vet, vi älskar att ta sådanna här bilder! Galet värre. Men humor kallas det.


Trassel

Godmorgon! Vaknade precis, Angela sover fortfarande! Jag sitter här i min lilla pyjamas och tittar på trassel för första gången! :-) Har märkt att jag jämt kollar på filmer 1 år efter alla andra sett.. Haha!

 

Snart ska jag käka lite frukost. Börjar bli hungrig, så hoppas hon vaknar snart!!


Säger godnatt för idag

Godnatt!

Janelle is my name, what's yours?

Tumblr_lz4oo2lkbv1rp926do1_500_large

Chips&dipp+TVD

Drog till willys och köpte lite gött! Mötte några vänner påvägen som man snackade med. Och nu sitter vi här och har nyss kollat på TVD och proppat i oss chips! Det var så jävla spännande och jag ser såå mycket fram emot nästa avsnitt! Nu ska vi ta lite roliga bilder, hörs väl imorgon!

Mellanlandar

Kom hem nyss, ska packa lite grann och sedan möter jag upp Angela så går vi och köper lite gött till ikväll! Är så galet sugen på chips med dipp!!!

Och ikväll ska vi även se på TVD!!! 14 avsnittet, så jäkla taggad :-D Antar att jag uppdaterar lite då & då idag! Tar hur som helst med mig kameran vart vi än går, kram!





T R U E


WANTIES - RIGHT NOW


bad update

Sorry för så dålig uppdatering. Blev kvar hos pappa tills nu. Åt pannkakor där och nu vet jag inte vad jag ska göra. Allt jag längtar till är imorgon. För ska se TVD, säsong 3, avsnitt 14! :-D Och så är det H E L G !

like a no life loner

Haha ja ni hörde rubriken! Sitter här i skolan, alldeles lonely. Angela har utvecklingssamtal, väntar på henne. Sedan drar vi till mig! Får se vad som händer ikväll. Känner iallafall för att baka! Så det kanske dyker upp något sånt i bloggen idag! Vem vet?

Iallafall, vi hörs senare. Sorry för ingen bild, men sitter ju i skolan och deras datorer..

HEJ!

Haha intressant rubrik.. Men kom inte på någon bättre! iallafall så ska vi gå och lägga oss. Vi hörs imorgon bitti, vi lär väl komma försent igen dessutom.. Pga Angela som vanligt :-p ;-) Hon är så jävla seg!


väntar på Angela

Åh vad seg hon är! Haha sitter och kollar på Disney Chanel och väntar på att hon ska bli klar så vi kan dra till skolan! :-p


Serier

Kom på mig själv häromdagen när jag och Angela satt och snackade om serier. Vi räknade hur många vi gillade, jag kom fram till 32 stycken (sjukt jag vet!) och hon typ fyra.

Så tänkte rada upp de jag gillar: TVD, The big bang Theory, Desperate Housewifes, Boody of proof, Csi X 5, Ncis X 2, Criminal minds, Revenge, Off the map, Grey's anatomy, Chuck, How i met your mother, Cristine, Jims värld, två och 2 ½ män, Bones, Nikita, Smallville, H20 (jag vet, älskar sjöjungfru program), Alla älskar Raymond, Happy endings, Vänner, Nanny, Simpsons, Scrubs, Once upon a time.

Haha, förstår själv inte hur jag kan tycka om såhär många serier, but I guess I just do! ;-) Man kan ju inte direkt välja vilka serier man ska gilla/inte gilla, utan man bara gillar dem man gillar och ogillar dem man ogillar! Haha det där blev konstigt va? :-p

Haha var bara tvungen, fett söt ju!!

Vad jag önskar mig i födelsedagspresent

Någon bad mig göra ett inlägg om vad jag önskar mig när jag fyller år! Så varför inte? Fyller dock år i augusti men aja..

1. Reflexskärmar, vit och silver!
2. Bokeh filter.
3. Stjärnfilter.
4. Wii kontroll.
5. Wii spel - donkey kong (hehe)
6. Samsung Galaxy S2.
7. Pengar
8. Zumba fitness - Wii spel.



International Love

Sitter här och har precis käkat risgrynsgröt! Min alldeles egna favorit hihi. Och lyssnar på nya favorit låten! Haha, har märkt att så fort jag hittar en låt så lyssnar jag på den tills jag avskyr den och så går det om och om igen..

Angela kommer väl hit snart (tror jag). Hon ska sova här! Men nu ska jag städa upp lite i mitt rum, länge sen jag gjorde det eller vad? Haha! :-p


TO THE SCHOOL!

Drar till skolan nu! Måste skynda mig, hörs när jag kommer hem!
Fråga inte vad jag gör med fingret... HAHA

KLICKAT HEM :-D

Tack pappa!


2012-02-06

Kom precis hem från skolan, Angela drog med mig hem! Och nu ska vi träna lite och kolla på tv :-D

Ps. Ja jag vet att vi ser ut som två lik på bilden, men vi hade en speciell effekt :-p


SOMMARPLANER!!!!

Har inte haft för mig så mycket! Mötte mamma för ett tag sen och tog emot mina glasögon som jag hade glömt. Pappa åkte nyss iväg och kommer inte hem förän ikväll, han ska åka skidor haha.. Så jag blir lonely for a while. Frågade pappa för någon timme sedan om han har några sommarplaner till mig! Och yes det hade han!

1. Vi ska till London en weekend och shoppa loss!
2. Vi ska utomlands! Vet dock inte vilket land jag vill åka till! Lust att tipsa mig lite? :-D
3. Vi ska till GÖTET!!!! Blir antagligen liseberg? ;-)

Får se vem jag tar med mig på mina små roadtrips! :-) Sommaren 2012 kommer vara så jävla härlig, känner bara på mig det! Hihi ^^ Är helt överlycklig just nu haha..


 

 


nu blir det homespa!

Klev precis upp ur sängen min, ska käka lite frukost sedan ska jag göra söndags-rutinerna!


To the bed

Går och lägger mig nu! Är så trött efter idag..



Fresh

Här är min nya dator! :-D

Första bilden: Den är mycket snyggare iverkligheten. Den är silver under tangenterna och på "ryggen" av datorn.
Andra bilden: Tangenterna är så grymt jävla sköna! Omg haha vill inte sluta knappa på dom!
Tredje bilden, så ser "ryggen ut" på datorn. Fast ja, jag tog ju en närbild haha..




2012-02-04

Sitter vid min nya dator! Omg, jag älskar den! Visar bild på den snart :-D


HAWAII



NY FAVORITLÅT ELLER NÅTT!??

Om ni ska lyssna på denna, gör det med högtalare till! Fan vilken dunk-dunk låt det blir dååå!! Kärlek.

 

 

Update: För er som undrar så ska vi dra nu till mediamarkt haha :-p


Bild från igår

Hallå där! Stockholm planerna blev inställda. Men istället drar vi till Mediamarkt och köper mig en dator! Sedan ska jag och Angela baka haha! :-D Vi fick ett baknings-sug helt från ingenstans!

Anyways, ska fixa oss nu. Glömde dock sminket hos mamma så det blir bara mascara för mig idag, men skitsamma haha. En bild från igår:


ÅHNO..

Måste gå och lägga mig! :-(

HAHA LOL

pic.twitter.com/TgOrP291


DATORER

I helgen så ska jag och Angela dra till huvudstaden! Och då tänkte jag passa på att kolla på datorer (får se om jag köper någon när vi är där!) Men jag vet inte riktigt vilken sorts dator jag vill ha, en Macbook Pro eller en Pc?? Så himla svåårt att välja! Vad tycker ni? Bilderna på datorerna här nedanför är bara ett exempel.



6 töntiga sanningar om Janelle!

1. Jag har alla lillefot filmer hemma. Exakt ALLA. Och jag älskar allihopa! Har kollat på dem ända sedan jag var liten.
2. Jag älskar hund och katt filmer, som tex: buddies (valpgänget) dem har flera filmer och chiuauan från beverly hills och fler.
3. Jag älskar sjöjungfru filmer/program haha..
4. När jag pratar med djur så får jag jätte barnslig röst haha! Pratar med dem också, alltså bokstavligt talat..
5. Jag älskar min humor, kan skratta med eller utan folk åt mina egna skämt haha.. Den är föresten jävligt barnslig och töntig, men det skiter jag i! Jag har kul.
6. Jag kallar "kvällsmål" för "fika" haha.

Oh baby say Hello

Tumblr_lyk60i9np91r6ipclo1_500_large
Tumblr_lyj8q58mfe1r5esf3o1_500_large
250134_148618388543209_109759299095785_322353_6222894_n_large
Heart__amazing_kittens_by_scratcherpen-d4obj2f_large
Tumblr_ly2pcvsbrb1qm8nv5o1_500_large
Img1419328343_large
Tumblr_lyqcafijal1r4fvmko1_500_large
Tumblr_lyrwuknm5k1roszico1_500_large
Il_570xn.298933103_large
Img1418465078_large
Tumblr_luu5eaqowj1qbxpeso1_r1_500_large
Tumblr_lyhd8fongj1r3m8v9o1_500_large
Weheartit.com!

-


I am only geting started

Vaknade upp med Angela brevid mig igen! :-) Har verkligen känt mig piggare dessa två dagar måste jag faktiskt säga.. Har lyckats tagit mig upp iallafall. (Eller är det kanske för att Angela varit hos mig?) :-p ;-) Hon gick för inte så länge sedan, hon följde med mig hem för att ta sina grejer och så var hon kvar här lite. Vet inte vad jag ska göra nu! Ska kanske ta och plugga, men först ska jag ta lite gröt! Haha jag är helt förälskad i det helt plötsligt..
 
 
Tog lite ego bilder för att kunna "fylla på" den kategorin lite mo-haha. Ikväll så kommer jag faktiskt skriva lite "töntiga" sanningar om mig. Haha Angela fick en idé om att jag kunde göra det ;-) Så varför inte? ^^ Ikväll är det TVD i USA och jag är så jäkla avundsjuk.. Men även förbannad på att dem redan efter första pausen och därefter pausar igen i en EVIGHET. :-(
 
Imorgon så har jag och Angela bestämt oss för att ha mjukisbyxor i skolan! Det är ju the shit lix pix??? ;-) Så det ska bli nice, (och nej jag har aldrig haft det förut, bara på typ friluftsdagar eller någon dag då jag försovit mig otroligt sent)

Godnatt världen!


R O M M E

Hej kära bloggläsare! Kom hem ungefär runt sex. Gick till pappa direkt och hämtade skolgrejer och Angela gick till sig och hämtade skolsaker för hon ska sova hos mig igen! :-)

Ska gå och äta nu men här är alla bilder bilder från Romme! :-D Åh vad det var kul där, dock fattade vi inte vart alla backar låg så åkte inte så många backar. Och förresten, TACK såå mycket för alla era gulliga kommentarer angående mitt "bruna" hår! Ni är så himla gulliga och snälla, är jätte glad att jag har just er som läsare! :-D


RSS 2.0