on my way home

är påväg hem nu, från strängnäs, haha berättar mer om det när jag är hemma!

NÅGRA bilder från kolmården 2011


dagen har varit så härlig!
tog cirka 340 bilder. iallafall, dagen började med att vi åkte ungefär vid nio tiden hit, det strulade lite påvägen. gps:en i pappas iphone sa inte direkt som det var. och så fick han massa samtal som störde osv...

men vi åkte direkt till kolmården, var där från klockan 12 på dagen till 6 på eftermiddagen. vi gick runt, fotade på vargar, björnar, lodjur snöleopard, osv! vi åkte linbana några meter över vilda djur, lejon, skogshundar (tror dem hette så...), giraffer, osv. tills slut tog vi en paus, dricka och en varsin mjukglass. det var fint väder fram tills dess. så efter vi fikat, gick vi in och kollade på delfin showen som jag hade sett fram emot hela dagen. det är det allra häftigaste enligt mej.

min dröm har alltid varit att simma och vara med delfiner en hel dag. jag har alltid älskat delfiner, ända sedan jag var ett litet barn och lärde mej prata. tog masser av bilder, och filmade samtidigt på showen. tänkte att jag skulle visa några nu, och resten imorgon när vi kommer hem. vi ska checka ut vid tio tiden!

juste, måste berätta en sak som hände när jag var sju år. det var 2004. jag, mamma och pappa åkte drive in i kolmården. och när vi kom till strutsarna, så kom en struts fram till våran bil. började picka på fönster rutan och ville ha mitt godis. så jag blev så rädd att jag slängde iväg mitt godis i bilen och skrek " jag vill inte ha mitt godis!!!! " haha, herregud. vilka tokigheter, och rolig man var när man var mindre! kommer aldrig glömma det där hahah!


sliten chey
YUMIE

framme i kolmården!


haha tog bara någon bild...


SHASHA BLOGGGEN!!!!

shasha blöggen, jag tröck nyss upp en polka gris i röven !!!! myyys ASSÅÅÅ

bilder från igårkväll


grattis bästavän! 15 BAAASST

grattis på 15 års dagen angela! nu är du 15 baaast! hehe, hoppas du får en toppen snoppen dag. älskar dej ♥



gjort lite nytta + information om vad som händer nu dem närmsta veckorna




har duschat håret, duschat kroppen, ååh kände mej så smutsig hahah.. så det var jätte skönt! så har jag även sovit med sminket i två dygn så nu idag tog jag bort det. känner mer hur jäkla ren som helst nu! 

medans så satt julia vid datorn, och vi åt nyss en liten snabb lunch. om en stund så ska jag börja packa, ska vara hos pappa en vecka. och imorgon så ska vi åka till kolmården! så det ska bli jätte roligt, har inte varit där på evigheter.

ni kommer få bildbomb när jag är hemma på söndag/måndag! vet inte vilken tid, men på måndagen så ska jag sova över hos julia, för dagen efter så bär det av mot göteborg/liseberg!! så då kommer jag inte blogga på ungefär tre eller fyra dygn.

men ni får bildbomb när jag kommit hem därifrån också! + jag fyller år tre eller fyra dagar efter göteborg besöket! anyways, nu ska jag börja packa och fixa mej...

ps. varför blåser det så jäkla mycket idag för!?

har varit på gränby centrum med julia & angela!

kom hem för ett tag sedan, jag och julia har varit på gränby centrum med angela! det var jätte trevligt, massa babbel hit och dit 

vi köpte chips och dipp till ikväll (som vanligt haha)! och så shoppade jag lite kläder/prylar jag behöver! köpte hårspray, trosor, och ett linne! vi ska in och baka hallonpaj nu, så måste stänga av datorn! men här är det jag shoppade:

ni får se resten av bilderna (på mej och julia, osv..) imorgon! godnatt sötnosar ♥ ps. julia sover över här innat igen :')


28 juli

vaknade för ett tag sen, ungefär vid tolv. med julia brevid mej! vi har precis gått igenom vilka attraktioner vi ska åka på liseberg (vi åker ju dit 2 augusti) så det ska bli jätte spännande! har aldrig varit där, så det blir första gången i hela mitt liv. hihih. 


snart ska vi åka till affären och handla, sedan ska vi tillbaka hit och göra iordning oss för att åka in till stan. då hon ska träffa sofia och jag ska träffa angela!


här är lite knasbilder på oss nu med camen :


vad jag ska införskaffa till hösten

har surfat runt mycket nu på jeans, behöver ju det i höst. då jag bara har ett par jeans. eftersom dem andra har jag klippt till shorts. har hittat jätte snygga, masser i olika färger, olika modeller! så ska försöka införskaffa dem till hösten.

har även hittat två jätte mysiga tjocktröjor som jag verligen vill ha till hösten. och en jätte snygg cardigan och mysig på samma gång! och så har jag hittat två jätte snygga linnen och ett par skitläckra strumpbyxor!

finns ju såklart mer jag vill ha. men allt tänker jag ju dock inte dela med mej, det får ni tåla med en nypa salt 





inte gjort något vettigt

har inte gjort så mycket idag, åkte hit till stugan ungefär vid två tiden. och har suttit lite vid datorn, tagit det lugnt, njutit i solen.

julia kommer hit så snart som möjligt, hon sover över här ikväll! så det ska bli jätte trevligt det  får se vad vi hittar på, kameran är i fullrulle iallafall. så bilder blir det nog! kommer bjössa på många underliga bilder 

vet att jag inte har varit på högsta uppdatering, som jag brukar. men sommaren är ju inte under lång tid så därför vill jag ta vara på sommaren så mycket som det går.. kommer gottgöra er så mycket när skolan börjar förmodligen, förutom när vi har prov och jag har mycket att göra när det gäller plugget. hoppas ni förstår mej, puss älskar er kära bloggläsare ♥ men ärligt, ni suger på att kommentera...



BLOW - Ke$Ha


jag just nu:


26 juli

oj, har helt glömt bort datorn idag, angela sov ju över i stugan igår, vi kollade på film, smaskade på masser av gott. och slocknade efter filmen, haha blev så trötta.. och vaknade idag av att angela drar av mej täcket, tar min kudde och slänger den på mitt ansikte hahah..

mysig väckning? nej hehe. vädret var på toppen när vi gick ut och åt frukost men runt tre tiden då hon skulle hem för hon skulle vara barnvakt åt sin lillebror, så började det spöregna och åska. men det lugnade ner sej efter ett tag. några timmar senare så åkte jag hem för jag skulle ge hamstern nytt vatten och mat.

och när jag skulle åka tillbaka till stugan så spöregnar det igen och åskar. så då fick mamma komma, och så blir vi kvar här över natten. ^^ åker tillbaka till stugan imorgon efter hennes körlektion! 


kind of resten av bilderna från dagarna med julle


bilderna från när jag var hos julia

här är lite av bilderna från när jag var med julia, ni får se resten imorgon!



gårdagens outfit!


bilder från när jag var på besök hos kusinen nathalie


hej kära bloggen och bloggläsare

ojoj.. dålig uppdatering? :( men var ju hos julia i två nätter och två dagar. vi skulle ha åkt till min kusins sommarstuga, men det blev inte av eftersom dom ville inte åka pga det dåliga vädret.

så då var vi hos julia istället, sov över där två gånger. från lördag till söndag- till idag! under dem två dagarna så har vi cyklat runt i hennes område (på landet) vi cyklade jätte långt! och så har vi varit ute med hennes två katter, varit ute och fotat, snackat, lyssnat på musik, suttit vid datorn på kvällarna och kollat på tv! vi åkte in till stan igår eller om det var i förregår? och hyrde film, köpte godis, chips (och dipp till det)!

och idag så har vi bara städat efter oss, (vaknade klockan tolv) julias föräldrar skulle nämligen åka bort imorgon så då ville dem att vi skulle städa efter oss osv. och så lämnade vi katterna på pansionat (det var ca 25 hundar och 30 andra katter där :o) vill verkligen sommarjobba där när jag blir femton!

och nu är jag med angela (vi möttes idag på stan klockan fem) och så köpte vi chips + dipp! (haha har börjat förälska mej i dipp nu förtiden!)

och så har vi snackat, tagit upp lite gamla minnen osv. och snackat om saker vi varit med om under den tiden vi inte har träffats. och nu tänkte vi båda blogga lite (speciellt jag som inte har bloggat på några dagar) och sedan ska vi baka pizza och så käkar vi den senare! och sent ikväll blir det film + snacks! :')

bild på sannas underbart söta katt sheila!


hej, det var länge sen men ändå inte?

hello dear blogreaders!

haha, sorry för dåligt uppdatering. har bara inte haft tid. igår var jag ju hos kusinen min, vi bakade drottningspaj (som innehåller hallon och blåbär), det var så gött! iallafall, så lekte jag lite med lukas, blåste såpbubblor som han tyckte var så roligt, gjorde väl inte så mycket mer? tog det lugnt helt enkelt! umgicks.

och idag åkte jag och mamma ner till stan, och jag fick mens idag.. FAAAAN! anyways, och så mötte vi julia där, färgade mina ögonbryn hos en salong som hade drop in, och sen gick vi till max för att jag skulle äta för jag hade knappt ätit frukost...

justja, igår dundrade, och åskade och blixtrade det som sjutton!? och jag kunde inte sova, men helt plötsligt så somnade jag. och vaknade klockan åtta på morgonen och somnade om till klockan tolv. förstår inte varför jag sover så sent nuförtiden!?!

idag har jag varit hos julia (vi åkte hit efter vi hade färgat mina ögonbryn) och ja... nu sitter vi här i hennes gäststuga! vi kollade nyss på en film "when a stranger calls" en riktigt pysisk film, sådanna är jag riktigt skraj över. eftersom det är ju halvt sanning, så beter sej ju vissa människor?

jag och julia har bakat chokladbollar idag och sprungit runt på gräsmattan (iallafall jag...) osv. får se när vi somnar, vi ska iallafall upp tidigt imorgon (klockan halv tio) och åka tåg till min kusins sommarstuga! dem har pool, och jätte mysig stuga! så vi övernattar där imorgon.

bloggar på måndag igen, så då hörs vi då bloggläsare! och då kommer det massvis med bilder också ♥


(bättre bild på ögonbrynen visar jag på måndag)

hos kusin och hennes barn

hej kära bloggläsare, bestämde mej för att åka till min kusin och hennes barn lucas, vi håller på att baka drottningpaj! uppdaterar mer om det ikväll när jag är hemma i stugan! eftersom att det är fint väder och är på besök så tänker jag njuta av det <3 ha en bra dag :-)

detalj på dagens enkla, slarviga outfit


spá grejerna

här är spá grejerna som mamma kom hem med igår, men vi använde mycket annat också! ska snart sätta igång med att fila naglarna osv.


godnatt!

kollade precis på en film med mamma. och nu är jag hur trött som helst! vi hörs mer imorgon, godnatt kära bloggläsare.

jävla internet bredband

har inte uppdarat eftersom det inte har gått att ladda upp bilder på bloggen, bredbandet har bara gjort så att det börjat om och om igen, när den tex laddat till 67 % så startade den om till 1 %, det hände vid fyra eller fem tiden och jag försökte även nu lägga upp bilder, men det hände samma sak igen. så nu har jag fan fått nog.

när mamma kom hem hade hon köpt en liten väska full med spa grejer, visar det imorgon! (då jag kan vara ute och har bättre internet om det inte regnar förstås).. när vi hade spá smörjde mamma in mina fötter med olika krämer, masserade dem och så fick jag ha dem i en stor skål med varmt vatten och en speciell olja, under fötterna osv. och då visade det sej att jag var kittlig som sjutton under fötterna hahah!? jag kunde verkligen inte sitta still! och skrattade ihjäl mej och fick panik, hehe.. ^^ och så hade jag ansiktsmask och filade naglarna!

imorgon ska jag klippa tånaglarna, måla dem och måla finger-naglarna och så ska jag duscha, ha pappeljotter i (så håret blir sjukt skruv lockigt) vilket jag faktiskt aldrig testat förut, så det ska bli jätte roligt att se resultatet!♥

och så kollade jag och sanna på en film medans mamma var och övningskörde igen. filmen var en riktigt rolig komedi, nog den roligaste och mest pinsammaste jag sett på länge! "den där mary" hette den, haha verkligen värt att kolla på den.

iallafall, mamma kom hem klockan nio från övningskörningen och då hade hon med sej nya fridatidningen! så ska läsa den imorgon hehe ^^ kanske prövar maskaran man fick med, men det lär knappast vara bra. tidningssmink eller grejer brukar sällan ha bra kvalité tyvär 

if you smile, then i smile.


blåbärspaj!

igår vid middagstid så kollade vi på några vänner avsnitt istället för en film + åt middag! sanna orkade inte vara uppe länge för hon har inte sovit såbra dem senaste dagarna.

senare vid nio eller tio tiden så hjälptes mamma och jag åt, hon bakade blåbärspajjen medans jag diskade lite! blev klar före henne, och precis då ringde pappa. så då pratade vi i telefon ca en halvtimme. skönt faktiskt, brukade inte prata så ofta och länge med honom förut (då han bodde i bollnäs), men nu har vi börjat prata längre och höras av oftare. 

ska väl strax göra iordning lite frukost, mamma är och övningskör så jag är ensam här tills klockan två. skulle egentligen varit med angela idag, men typiskt att hon ska bli sjuk just idag...

är faktiskt själv lite hängig, har ont i huvudet och halsen. imorse hade jag en jätte konstig pipig röst haha? iallafall, blåbärspajjen var jätte god! blev bara lite för mycket blåbär höhö, men det går ju ändå. blåbär är ju gott och nyttigt? 





varit ute och plockat blåbär

vid sex tiden åkte jag, mamma, sanna och annsofie plus hunden till storvreta och plockade blåbär! det var väl mysigt, förutom när det gällde alla mygg som kom och käka upp en bit för bit. synd att jag fick inte ihop tillräckligt till en blåbärspaj som jag hade hoppats på, men då åkte vi förbi en affär istället och köpte frysta. så ikväll ska vi baka blåbärspaj! yumie ^^ det var säkert två år sedan sist jag åt blåbärspaj.. så nu är jag riktigt sugen alltså! 

nu har annsofie och hunden åkt. och jag sitter vid datorn en liten stund, ska duscha håret lite snabbt snart och sedan blir det käk och ikväll blir det film som det blir varje kväll hahah?  och blueberrypaajj!!! 



WHEN I SEE YOU,I RUN OUT OF WORDS


legat och solat i ca två timmar + badat

vaknade vid tolv tiden idag, varför vaknar jag så jäkla sent!? men, har legat och solat i två timmar och legat lite i sannas pool. åh så skönt, kärlek till vädret! har fått lite färg också, bra där och så har vi precis ätit lite rester från igår! kommer nog sola lite till om en stund och ligga i poolen också, hehe!

juste, igår kväll så kollade vi ju på film, den hette " sex lektioner i kärlek" den handlade om livet, döden och kärleken. den var verkligen jätte bra, det var sex olika relationer, ett äldre par (mannen hade hjärntumör), en mamma och en son (sonen hade aids, vardärav påväg att dö), ett par som var gifta men inte gillade varandra så mycket så frun var kind of otrogen, och två ungdomar (killen hade HIV), och sen en kvinna och en man som gillade varandra otroligt mycket, gick på dejt osv) och sen var det ju mannen den där kvinnan var otrogen MED. och dem hade liksom ett enaståenda ligg så att säga. kind of en relation i guess? :o riktigt hemskt att så många av dem i filmen hade sjukdomar som dem kan dö av.... så det var väldigt sorligt, men filmen slutade så lyckligt.


har inga planer för ikväll, blir väl lite filmmys med mamma och hennes två vänner plus hunden ^^ och så blir det väl kladdkakan till mysfika men imorgon så har jag inplanerat att träffa angela, har inte träffat henne på två veckor!? men det känns som en stor evighet. så jävla synd bara att det kommer regna här imorgon.. men då får vi väl ha en liten spa dag istället!

här är bilden på kakan som jag inte hann visa igår:


super god är den!

grillbilder

har precis käkat vår grillmiddag! (jag, annsofie, sanna, mamma, och hunden till annsofie!) det var hur mysigt som helst. vi snackade, hade på musik och hade det jätte trevligt. och nu har sanna och annsofie gått på promenad och hunden, men jag och mamma stannade kvar här för vi baka kladdkaka till filmkvällen ikväll!

visar bild på kladdkakan innan det blir film, fast bara om jag hinner ♥


nu ska det grillas

åh va vackert det har varit idag, har solat ett litet tag bara, orkade inte mer än så för det blev för varmt med mina tighta shorts på mej haha ^^
 
iallafall, så har jag lekt lite med min mammas andra vän's hund lite grann, och så har jag fotat egobilder rejält! tror det blev runt hundra stycken.. ^^ men jag tänkte att det skulle bli finare här ute eftersom det är mycket mer gräs, och blommor och sol osv. 
 
och nu ska vi sätta igång grillen och så blir det fläskfilé, sallad osv! super gott och mysigt, ååh vad jag älskar att grilla på sommaren. det är så himla gott! så nu ska jag gå och hjälpa dem lite. 
 
och så börjar det kännas lite som om jag blir överattackerad av småkryp nu så jag vill härifrån nu haha.. sitter nämligen vid ett bord med saft brevid mej (vet inte om djuren lockas till det)
 
åh juste! såg en fästing som kröp på mej idag, men inte fan ska den suga blod ur mej inte hahah! så den dog. bra va? 
 
 


 
 

åker till sommarstugan nu

haha har inte åkt iväg ännu, men vi drar om några minuter! vi hörs när jag är framme pusss! ♥

fixade mej lite snabbt

hallå där

hallå där, vaknade för några minuter sedan och åt precis lite frukost! ska börja fixa mej lite nu snabbt. vi ska till sommarstugan! antingen så ska vi åka buss eller så hämtar mammas kompis upp oss med sin bil (vilket vore mycket skönare, orkar verkligen inte vänta på den jäkla bussen) sist jag åkte med den till stugan fick jag stå på centralen och vänta i 45 minuter.

åh va fint väder det är ute! solklar blå himmel och skinande varm sol ♥ tar med stativet, så ska jag fota lite ute i stugan, så får ni se bilder på det senare. men vi hörs när jag är ute i stugan!

bild jag tog igår ikväll


cry as hard as you want to, but just make sure that when you’re finished, you never cry for the same reason again.



fika + film

sorry för lite dålig uppdatering, men har inte gjort så jätte mycket intressant idag. senaste timmarna har jag suttit vid datorn, snackat i telefon och fotat lite! nu ska vi fika, läsk och bullar! och kolla på en film som vi har hyrt!

hörs mer imorgon, kram! ♥

 

ps. tog bilden med min digital, därav dålig bild


RIHANNA - California King bed (dagens låt)


H&M catalog AUTUMN SEASON 2011

gud jag är helt slut... gick jätte fort till pappa med en lätt väska, och gick hit med en tung väska.. massa kläder, en digitalkamera, och ett stativ. AJ vad jag har ont i axlarna just nu.

iallafall, så fick jag hem h&m katalogen idag inför hösten, haha inte så sugen på att kolla egentligen.. vill inte veta om att det snart är höst... iallafall, så har jag prickat i några kläder som jag vill ha!

så får jag dem i höst dårå, suveränt! då slipper jag gå och shoppa kläder till hösten!? behöver bara shoppa skor och jacka!  hahah nejdå! nu skojade jag till det lite, självklart ska jag shoppa i höst också hihi....




åt nyss

åt nyss köttfärsås och makaroner, mums! bara för att mamma gör världens goaste köttfärsås..

ska snart gå iväg till pappa och hämta mina grejer, saknar verkligen mitt stativ nu. känns som om jag inte har haft det alls i sommar, så nu är det dags att hämta det! ♥

hörs lite senare när jag är tillbaka, pusss!

vaknade nyss

hallå och godmorgon kära bloggläsare! gud va seg jag känner mej.. men det blir nog bättre, ska snart fräscha upp mej lite! men har nämligen vaknat jätte sent dem närmsta dagarna. anyway, skulle varit med katja idag, men hon har inte hört av sej så får se vad jag hittar på! 

ska nog faktiskt hämta cykeln den här gången haha.. och hämta mitt stativ, kläderna och allting jag glömt hos pappa! gjorde ju inte det igår men idag måste det bli gjort, är jätte orolig att min cykel blivit stulen, den är ju trots allt mitt i stan?

och senare åker jag ut till stugan. det är så tråkigt att vara hemma i lägenheten på sommaren! tycker jag iallafall. känns som om alla mina kläder är borta bara för att jag har glömt dem hos pappa och har inte varit där nu över tre veckor..

åh juste, hann aldrig ut och fota igår, men kanske gör det idag istället! fast dock ute i stugan dårå 


drar ut och fotar!

ska ut och fota lite, hoppas jag får lite bra bilder. har ju rätt så många katter här utanför gården, ungefär 20 stycken så får se om jag lyckas få tag på någon av dem och fota!

medans jag är ute och fotar så ska mamma handla något gott åt oss, och så blir det film vid nio tiden, "systrarna i jeans 2" går ju på tv ikväll! så det ska vi kolla på och äta massa gott, vad ska ni göra ikväll kära bloggläsare? ♥


QUEEN - 'We Will Rock You'


ska snart käka

haha, alltid när jag säger att jag ska göra någonting tex hämta cykeln i det här fallet.. så blir det aldrig av haha! har suttit och kollat på filmen "min låtsas fru". det gick ju inte går men nu gick det, och jag trodde faktiskt att filmen skulle vara som jag förväntat mej, men jag tyckte den var jätte tråkig, och inte alls spännande. fast den hade ett suveränt slut!

men det blir ju inte alltid som man väntat sej, right? iallafall, ska snart äta och så får vi se om vi åker ut dit. för vi har missat fem eller sex avsnitt av "hellcats" som vi gärna skulle vilja se. om det ens går att kolla såhär sent ute?


sitter i turban

kom precis ut ur duschen och sitter i en turban! mys 


godmorgon

godmorgon kära bloggläsare, har ni sovit gott? det har verkligen jag gjort. vaknade för en halvtimme sen kanske. somnade klockan fyra igår, och så typiskt att när jag skulle kolla på filmen så kollade jag i kanske en halvtimme på den innan den hackade upp sej för att datorn var för varm..

iallafall, får kolla på den idag istället. får se när, för nu ska jag snart hoppa in i duschen, fixa mej lite. mamma mådde lite dåligt imorse och nu sover hon, så vet inte om vi åker ut till stugan idag.

fast vi har ju inte så mycket mat här hemma eftersom vi har varit i stugan i ca två veckor irad nu.. så jag antar att vi antingen sticker ut dit senare idag eller imorgon.

ska ta och ladda kameran medans jag duschar så ni kan få lite bilder, tänkte nämligen gå ut och fota senare. det var så länge sen jag gjorde det! åh juste... min cykel har varit nere på stan i två veckor, så ska gå och hämta den också och så ska jag cykla förbi pappa och hämta mitt stativ, kläder osv som jag glömt hos honom.



hej..

.. jag är trött.

FILM - min låtsas fru

ska kolla på en film, "min låtsas fru" nu. känner för att jag vill kolla på en film! ha en mysig kväll alla kära bloggläsare ♥


dagens outfit and facelook!


TIPS - vad jag använder för ansiktsprodukter dagligen

har fått lite frågor om vad jag använder för produkter och att jag har en fantastisk fin hy osv. så nu tänkte jag dela med mej mina prodkuter tips till er:



1:an. först smörjer jag in mej med den (hela ansiktet). som ni ser så kan man ha den som antingen att man smörjer in den och sen tillägger vatten och smörjer in så att det blir lödder. eller så har man den som ansiktsmask, i fem minuter.

man ska använda den två gånger per dag, när man vaknar och innan man går och lägger sej. jag brukar ha den som ansiktmask i fem minuter, men när jag ska skölja ur den, så tar jag lite vatten (två nävar kanske) och så smörjer jag så att det blir både ansiktmask och ansiktstvätt.

såhär fungerar/arbetar produkterna:

som ansiktstvätt: daglig användning avlägnsar effektiv smuts, fett, orenheter samt minskar och motverkar uppkomsten av finnar.

som ansiktsmask: den lerbasade formulan rengör huden på djupet genom att absorvera överflödig olja från huden och öppnar upp porerna.

jag tycker att den här produkten är otroligt bra, när jag hade fått någon finne på näsan så använde jag den här (som sagt, använder den inte jämt eftersom jag inte behöver det) och då försvann dem på två dagar och tre nätter. och jag trodde faktiskt inte att det skulle finnas någon produkt som hjälpte mot finnar och pormaskar, och äntligen har jag hemligheten hos mej! tack vare min kära vän angela. miss you!

2:an. den använder jag så att min hud inte ska bli torr efter jag använt den första, eftersom att huden blir ju alltid lite torr när man använder produkter osv. och den här produkten låter jag bara sjunka in i huden, sköljer inte av den eller något alls, utan direkt när jag är klar med den första, smörjer jag in den här och låter den sjunka in i huden.

något du inte förstog? eller något mer du vill veta och få mer fakta om? eller om du undrar vart produkterna finns någonstans? kontakta mej på [email protected] eller fråga på min blogesponse sida


jag börjar undra om det var ödet eller ej.


gårdagens outfit!

hade det jätte mysigt hos sanna igår kväll. men vi hade lite otur med filmerna, men tredje gången gillt och den var bra! vi trodde vi skulle hinna med att kolla på två filmer, men eftersom vi bytte film två gånger och den sista filmen som vi kollade på var i två timmar och den slutade tolv så blev man ju trött...

fast som vanligt när mamma och jag kom in i vår stuga och slog på tv:n så fastnar vi alltid på något program som vi "är tvugna" att kolla på, så vi somnade inte förän klockan två.. natugglor som vi tyvär är hahah

här är gårdagens outfit iallafall, som jag inte hann visa igår: och juste, tröjan jag har på mej i gårdagens outfit köpte jag också igår! :)


shoppingen och "uppvisningen"

här är shoppingen från iförregår (i huvudstaden) och så visar jag även hur jag matchar plaggen i en varsin outfit bara! har glömt mycket kläder hos pappa så kunde bara matcha med en varsin outfit men det gick bra ändå!

hade nog inte orkat med att visa upp fler outfits med mina nya plagg eftersom "klä på sej klä av sej" om och om igen, haha så tröttsamt ju!

åh, blev super nöjd med shoppingen!


love is like a cardgame, cheaters always lose.



15:de juli 2011

kom hem för ungefär en timme sen eller något, åh va jag sov gott i bilen haha! iallafall så när vi hade bytt ut tröjan så stannade vi för att äta världens godaste glass, och sen efter någon halvtimme åkte vi till en resturang och åt lite pizza. haha jag fick en pizza som var hjärtformat, har aldrig sett en sån pizza förut!

ska visa en bild på den senare! iallafall så håller sanna på med någon efterätt som vi ska äta + en film! mysigt värre ♥ och jag har ordnat och fixat bilder till dagens outfit och shoppingen och till och med matchat dom plaggen med annat och ting. kände att jag vill göra det hehe! men det får jag tyvär visa imorgon eftersom nu ska vi till sanna och det går för segt att lägga upp bilderna, im so sorry guys ♥



kärlek är som ett gummiband, när den ena släpper får den andra ta smällen.




gick upp för ett tag sedan, åt lite frukost och så kollade vi på galapagos videorna, haha så underbart! och det känns så otroligt att jag ska åka dit om ungefär 2 eller 3 år. 

ska snart hoppa in i duschen och fixa mej, efter det så drar vi ner till stan och byter ut det där linnet mot ett annat mycket snyggare. och så drar vi till torpet! 

hörs senare när vi kommit till vårt kära torpet, då jag kommer visa shoppingen, dagens outfit osv! nu ska jag förbereda mej lite med vad för kläder jag ska ha och smink och blabla hahah! 


SELENAGOMEZ - Who Says


godnatt!

nej, nu fan går jag och lägger mej! är så himla utmattad. hörs imorgon bloggen


visar shoppingen från huvudstaden tomorrow

efter vi åt så visade sanna mej galapagos bilderna som planerat, och nu tänkte jag berätta lite om idag. vaknade av att återigen den där jävla flugan flög in i mej.. hur som helst, så åkte vi till stockholm idag (huvudstaden). och vi kollade runt i olika affärer, bla vissa som jag aldrig varit i. och så stannade vi till vid "american cookies" och åt varsin brownie med glass på, nom nom! ^^

jag shoppade, ett par jeansleggings jag velat ha jätte länge, en magtröja (kind of) och tre linnen (men ska byta ut en av dem imorgon och köpa en annan jag lagt undan)!

blev super nöjd och visar förmodligen bilder på shoppingen imorgon. nu ska jag ta bort mitt smink, byta om till min mjukisdress och slå mej ner framför tv:n  är jätte trött efter en lång dag hahah..

och som ni säkert förstår är vi fortfarandre kvar här i stockholm (sanna bor nämligen här så vi är hos henne) och imorgon åker vi alla tre och katterna till torpet (stugan) igen!



konstig bild men som sagt från ni alla bilder på shoppingen och bilder från dagen imorgon!

är i huvudstaden

uppdaterar mer om det snart, ska käka nu! ♥

bilder on me ;PPpppPppppPppp

dålig uppdate, i know! men jag har inte hunnit med datorn idag. mamma var borta från klockan halv elva i morse tills nu. så jag har varit med sanna hela dagen, vi kollade film och snackade lite osv. och så har hon fått lite besök som ätit middag här och så har vi gjort massa roligt.

mådde riktigt skit i morse. men nu mår jag helt plötsligt så jävla bra? det är suveränt men bara lite wierd.. har inte duschat på kanske fyra dagar, men idag blev det av eftersom mitt humor är på toppen känns det som! och att duscha är inte något man direkt vill när man är sjuk, så nu känner jag mej mycket fräshare! 

skulle egentligen varit med angela idag, men jag var ju så jävla dålig i morse så det blev inte av. vi får träffars another day!

såhär kan man ju roa sej lite en härlig kväll haha:


godnatt

nu går jag och lägger mej, haha är så jäkla trött! och fick inte sova ut idag heller. varken igår eller idag faktiskt, pga att en jävla fluga surrade och flög runt mej hela tiden och när jag väl sprang ut (trodde att det var ett bi innan jag insåg att det var en fluga..) så försvann den, precis som om den hade ett "mission" att "väcka janelle genom att förstöra min morgon med ett surrande"

hmm, haha jaja goodnight och hoppas den inte stör mej imorgon! justja, föresten glöm inte frågelådan till vänster där vid menyn. vet att jag inte har svarat på frågorna ännu, men internet går segt när jag är inomhus och jag kan ju inte sitta ute på natten haha? så jag svarar på alla frågor imorgon och fråga gärna mer för jag kommer vara online mellan 11-12 imorgon. kram! 



DET ÅSKAR!!

från att vara vara super fint väder till att börja åska och regna!? (hmm ja, bor man i sverige så gör man..) hörs senare kanske (hoppas jag) om inte datorn vägrar starta igen... men då vet ni iallafall varför. puss!

näbbmus

sannas ena katt (sheila) heter hon! hon fick tag på en liten näbbmus. ååh så söt den var! den är dessutom fridlyst, synd att jag inte hann fota den...

den ser väl inte så söt ut på den här bilden, men den är verkligen mycket sötare iverkligheten. och mycket gosigare i pälsen! :')


watermelon

sanna kom precis med vattenmelon till mej, åh va snällt! det var så länge sen jag åt vattenmelon, yumie 


sitter ute i solen :-)

förlåt för att jag har varit så frånvarande, men jag lever och det var faktiskt min dators fel, den har inte velat starta förän nu.. igår försökte jag i en hel timme men det ville inte, då prövade jag att blogga från min hemtelefon, men den vägrade att gå in på just blogg.se så då sket jag i det totalt.

och imorse kollade jag på en film, den var riktigt bra (fast den hade inget bra slut alls och då kom det "lite" tårar)! en av mina favorit skådespelare är med i den "bruce springsten".

och nu sitter jag i solen och steker lite, det ju sjukt bra väder! solen skiner och steker upp oss hehe.. och himlen är klar blå. men så jävla typiskt att jag ska vara sjuk bara. fast det är ju mycket bättre nu. eftersom jag är bara lite hes och snorig, ska dricka mycket te och äta sinova tabletter.. ska nämligen träffa angela imorgon, så hoppas på att jag bli helt frisk!



DAGENS LÅT

nu ska jag kolla på film! får se vilken det blir.. men här är dagens låt iallafall! vi hörs sötisar 



KNASBILD...

... hihihih



såhär såg jag ut igår (facelook)


bilderna från mammas kompis föräldrars stuga


she's all that, mr deeds & unsaid

igår kväll kollade jag, mamma och hennes vän sanna på en film hos henne "unsaid" hette den, den var väldigt bra! och innan jag och mamma skulle gå och lägga oss så kollade vi på ännu en till film "she's all that" hette den, en rätt så typisk ungdomsfilm, men den var ändå suverän!

killen som är med i den filmen.. jag tror han heter freddie prinze jr. han är så jäkla snygg!! och ändå sen i morse och tills nu har jag inte mått så bra, tror jag har feber och så har jag jätte halsont och näsan bara rinner.. så har suttit och kollat på en film som heter "mr deeds" den var riktigt bra också!

haha mycket film åsikter här? ;PPppPPpppPPpp hmm, ska snart äta och efter det så tänkte jag kolla på en film igen. men ska försöka lägga upp bilderna på bloggen men tyvär så går det jätte segt..


nu blir det film time!

ska nu kolla på en av alla 27 filmerna vi köpte på loppisen, hörs imorgon!


bild från ett tag sedan

gårdagens outfit

här är gårdagens outfit! hann aldrig visa den igår pga av att jag hade saker att göra. iallafall, det var ingen speciell outfit och slängde bara på mej något, ska som sagt hämta kläder imorgon!


sorry för dålig uppdatering dem senaste dagarna men...

hej kära bloggläsare.. förlåt så himla mycket för dålig uppdatering! ni har säkert saknat mej super mycket :( men har gjort så himla mycket roligt! idag var vi på loppis och jag köpte 27 filmer (så ikväll blir det bannemej filmnight!!! hahah), en söt klänning som jag ska ha i stugan bara, och så köpte jag ett par super söta örhängen!

vi åt för lite mer än en timme sedan, jätte mumsigt, sitter här nu och äntligen fått igång datorn efter ett timmes försökande. med musik i högtalarna och ska snart dricka lite varm oboy. :-)

bilder tänkte jag lägga upp, men internet är så segt här i stugan.. det tar flera minuter att ladda upp en bild liksom... iallafall, imorgon ska jag ner till stan en snabbis och köpa en ny bikini om jag hittar någon, och så ska jag förbi hem och hämta lite kläder och duscha osv.

och på tisdag ska jag kanske träffa katja, fårat se vad vi hittar på! och på onsdag ska jag träffa angela. hoppas bara att min halsont och förkylning går över snart.. vaknade ju imorse av att jag varken kunde prata eller andas genom näsan, så jäkla obehagligt och hemskt.. :( men det är väl angela som smittat mej när hon sov här i helgen som var.

jag just nu (sliten efter en hel dag på loppis):

haha mina fingrar ser roliga ut ;$$


varit hos mammas kompis föräldrars stuga hela dagen

har varit hos min mammas kära vän sannas föräldrars stuga hela dagen, därav dålig uppdatering. men sannas katter hade rymt därifrån, (sanna skulle bort och då blev hennes föräldrar kattvakter så att säga, men hon åkte inte bort sen igen PGA det här) men båda lyckades rymma, men en kom fram innan vi hann åka dit och så letade vi efter den andra katten i en timme och tills slut så hittade vi henne!

vi badade även i deras lilla hav där, och så grillade vi, solade och kopplade av. det var så himlans härligt!! fotade jätte mycket på en fiskmås när den flög förbi och åt muffins bitar som vi hade slängt i vattnet till den. fick faktiskt väldigt bra bilder :-)

och nu är vi tillbaka i stugan igen! och jag sitter i vårt lilla kök och bloggar samt kollar fejjan och lite bloggar. hade tänkt kolla på en film ikväll men orkar inte efter en tuff dag i denna värmen.. men ska inte gnälla!!


sjukaste och roligaste dagen på sjukt länge!?

hej bloggen och kära bloggläsare, alltså det här måste ha varit den sjukaste och roligaste dagen på länge! vi hade så jävla roligt. när vi kom dit så solade vi lite, och badade lite grann, käkade även en glass och något mer. sedan var vi i äventyrs badet ett rätt så långt tag (och då var det inte så jätte många kvar) utan bara "gäng". och det var kanske 20 killar som kände varandra (kind of), och först följde en av dom efter oss och trodde att vi gillade han för att vi kollade? och trodde vi "tyckte om" att han jagade oss xd (men jag fick ju nästan hjärtklappning HAHAHA)
iallafall, han var super snäll osv! så han hängde efter oss lite imellanåt, men senare som kom en till och ville "joina" ? och så kom det bara fler och fler. haha vissa försökte ragga på oss ;PPpppPppp dom var väl runt 12-17? hahah men dem var jätte snälla :-)
så vi var med dom kanske från klockan fem till nio tiden, inklusive två personer från katjas klass. hahah, alltså om ni bara hade varit med så hade ni fattat mycket mer... och det var så jäkla mycket roligare än vad det verkar när jag skriver om det.
har tyvär inga bilder från dagen, men jaa. det här måste vi fan göra om killar och katja! :D kom precis till stugan föresten och nu ska jag försöka leta fram en bra film! lyckades ju med det igår och den hette då "trapped" och den var jäkligt bra!
(BILD PÅ FILMEN)
hej bloggen och kära bloggläsare, alltså det här måste ha varit den sjukaste och roligaste dagen på jäkligt länge! vi hade så jävla roligt. när vi kom dit så solade vi lite, och badade lite grann, käkade även en glass och något mer. sedan var vi i äventyrs badet ett rätt så långt tag (och då var det inte så jätte många kvar) utan bara "gäng". och det var kanske 20 killar som kände varandra (kind of), och först följde en av dom efter oss och trodde att vi gillade han för att vi kollade? och trodde vi "tyckte om" att han jagade oss xd (men jag fick ju nästan hjärtklappning HAHAHA)

iallafall, han var super snäll osv! så han hängde efter oss lite imellanåt, men senare som kom en till och ville "joina" ? och så kom det bara fler och fler. haha vissa försökte ragga på oss ;PPpppPppp dom var väl runt 12-17? hahah men dem var jätte snälla :-)

så vi var med dom kanske från klockan fem till nio tiden, inklusive två personer från katjas klass. hahah, alltså om ni bara hade varit med så hade ni fattat mycket mer... och det var så jäkla mycket roligare än vad det verkar när jag skriver om det.

har tyvär inga bilder från dagen, men jaa. det här måste vi fan göra om killar och katja! :D kom precis till stugan föresten och nu ska jag försöka leta fram en bra film! lyckades ju med det igår och den hette då "trapped" och den var jäkligt bra!
och juste, gick även in i flera människor och så gick jag in på killarnas omklädningsrum, så jävla pinsamt alla kollade haha ;$$

tredje gången gillt?

vi åkte inte till fyrishov överhuvudtaget igår, tiden gick och jag var väldigt seg.. så vi ska bada idag istället! katja kommer hit snart, och då sticker vi dit och är där tills ikväll tror jag. hon kommer till mej klockan halv två så cyklar vi till fyrishov! egentligen skulle julia följt med, men helt plötsligt så ville hon inte?

jag har precis fixat mej lite snabbt, för jag ska ner till gränby centrum en snabbis och köpa en maskara, för jag behöver en ny eftersom att alla mina är slut hahah ;PPpppPppp så det blir till att köpa en ny! men det blir lite stressigt eftersom mamma håller på att laga mat....

och juste, skulle ta ett glas mjölk och när jag ställer tillbaka mjölkpaketet i kylen så ramlar hela hyllan på golvet, och allting ramlar ut + iknlusive någon vitamindrickbar flaska? så det blev helt brunt och vitt på golvet.. alltså, hur lyckas man? :o

hmmm... ja jag tycker det lilla trollet på swedbanks framsida är ursöt!!


ändrade planes again!

ska dra till fyrishov ändå, med katja! så åker jag till stugan ikväll! :) vi hörs senare och imorgon bloggläsare♥

ändrade planer pga att angela är/blev sjuk

jag och angela hade tänkt åka till fyrishov idag, men eftersom att angela blev sjuk så blir det ändrade planer. så då åker jag till stugan med mamma och blir kvar där tills imorgon.

sitter just nu i ansiktsmask iallafall och ska snart tvätta av den, duscha och fixa mej lite grann och så sticker jag ut till stugan! jag kanske gör något tidsinställt inlägg till ikväll eller något, det visar sej.

nu ska jag skynda mej, får se om jag kanske får tag på någon som kan träffas. puss! ♥

bild på mej och julia från i lördags när vi åt majskorvaRRrrrrrRRRRr!!!! haha osminkade var vi också

therese, josefine, anna, tove, angela & simona

har haft det jätte roligt idag! först var jag och angela med varandra i någon timme och snackade osv. senare träffade vi tove & anna, och då gick vi runt och snackade, lyssnade på musik. och dom tog lite kort emellan åt medans jag och angela hoppade in och förstörde lite i vårat flummande 

och angela sover över här inatt, så vi skulle hämta hennes sovsaker osv. och efter det så träffade vi therese, josefine, anna, tove, angela & simona! vi åt vi vinbär, mums 

och efter en stund så drog vi till willys och ja, gick över en gata. sen drog jag och angela till mej. he, he, he. hahah, skämtåtsido!

vi hade det iallafall väldigt trevligt... här kommer bilderna:


ett stort hål i tröjan haha?

vaknade ungefär vid tolv tiden. med en jätte konstig dröm (men ändå så var den posetiv) tänker inte berätta varför, hahah! men ska ju träffa angela idag, så då hade jag tänkt berätta den för henne.

och juste, direkt när jag vaknade så kom mamma in och visade mej att en tröja från gina hade gått sönder? (det hade blivit ett jätte stort hål i bak där vid nacken) den blå skjortan som jag har på mej i det här inlägget. tror faktiskt att det var ett hål innan som bara spretades upp av något annat plagg i tvätten. synd att vi inte såg hålet innan så hade vi kunnat fixa det. men mamma ska gå till gina någon dag och kolla upp det där!

iallafall, så ska jag börja göra mej i ordning, måla naglarna, äta lite, klä på mej, sminka mej och allt det där! sitter nämligen just nu i min morgonrock som är så mysig hihihihih.



therese och josefine

var ju som sagt ute med josefine och therese. det var jätte skönt att få träffa dem. det var verkligen länge sen.. vi snackade, gick runt och pratade om gamla minnen osv.

nu ska jag kolla på film med mamma och fika lite grann, hon hade köpt massa gott tidigare så nu ska jag mumsa lite på det. ♥ vi hörs imorgon, kram!


drar ut nu!

åt precis klart, och fixade mej lite snabbt innan dess. ska dra ut nu, och träffa therese och josefine! det var jätte länge sen jag träffade dom! så det ska verkligen bli jätte roligt. vi hörs lite senare, kram ♥


det blev headern nummer 4 av 4

tack så mycket för ni få som kommenterade.. hade dock inte tålamod och tror att jag nog redan hade fastnat för den här lite! och som en anonym kommenterade så såg jag ju lite äldre ut på bilderna i headern! 

 

och så tyckte jag den skulle passa in i bloggen! så det fick bli den här. lite förändring med designen, textstil på rubrikerna och headern, dessutom bytt sida på menyn och där alla inläggen är. så nu känns bloggen mycket fräääscherRrr!

om ni inte kan se headern och all förändring så är det bara att klicka på (f5) på din dator! eller så är det bara att uppdatera sidan 

 

vad tycker ni föresten om hela min blogg numera? är det något jag behöver uppdatera mer om? dagens outfit, ego bilder kanske? eller hår tips, skönhetstips? kommentera! men visst blev den riktigt jävla fräsh? skit snygg tycker jag! släng gärna in en kommentar älsklingar :-)

 



några headers jag funderar på...

mamma vaknade precis, och ska åka till affären och handla lite. medans hon sov så har jag duschat och haft ansiktsmask i ansiktet. och även redigerat några bilder och kan inte bestämma mej vilken av dem som ska bli min header! ^^ så släng gärna in eran åsikt i en liten kommentar (det skulle verkligen uppskattas).


Tumblr_ln3hw8uib21qknmvfo1_400_large


shoppingen jag köpte i söndags


gårdagens outfit

har inte så mycket vettigt att säga, har kollat lite på tv, spelat the sims 3 hahah.. och suttit lite vid datan. tänkte visa hur jag såg ut igår:


varje steg som jag tar är början på en ny väg.

vaknade precis, och fick en "kick" och nu vill jag spela the sims 3 lite. det var ungefär ett år sen sist haha? så vill bara återuppliva minnena lite grann! får se om det är roligt eller inte :-)

började precis bli lite hungrig, ska kanske ta något att äta eller så får det blir sen. vet inte vad jag ska hitta på för övrigt idag, folk svarar ju inte på sms längre hahah. men jag blir nog hemma idag pga vädret. när FAN ska sommaren komma fram!?

på vintern ska det vara kallt, snö, blåsit, minus grader osv. men på sommaren så ska det vara sol, plus grader, ingen snö alls, inget regn, utan det ska vara stilla, ingen vind, utan strålande fint väder och alldeles klar blå himmel. MEN VAD FAN är det för väder istället!? >.<



haha vilken jävla besvikelse..?

oj, redan tisdag? eller ja, det är ju natt haha. iallafall så skulle jag ju kolla på "just go for it" men nej, det går tydligen inte att se den i sverige!?

och så skulle vi leta efter en annan film och då hittade vi en som hette "easy A" eller något sånt? och den verkade skit bra, vi kände igen jätte många skådespelare från den (vi såg trailern) osv. så skulle vi kolla på den, men NEHE den kommer inte ut förän på tisdag (idag) på dagen.

så jävla dåligt!? varför ska man ens kunna se förhandsvisningen dårå? man blir ju bara sugen på att se filmen då ju :(

men det slutade med att vi kollade på en jätte gullig film, den handlar om två ungdomar i min ålder. verkligen värt att kolla på den!



howie day - collide (dagens låt)


bilder från i lördags med julia och angela


nu blir det film!

har velat sett den här i flera månader. och ÄNTLIGEN är det dags! woho!!



att vara tillsammans med sitt ex är som att se samma film två gånger för man vet redan hur det slutar.

 
 

03 juli - sommar 2011 (idag träffar man katja)

det var ingen trevlig dröm jag hade inatt, (så jag vaknade hettsigt upp idag) drömde något jätte hemskt. det började spöka hemma hos mej, damsugaren började låta även fast sladden inte var i, soffan började röra sej osv. och ibland när jag var liten så var det så svårt att "ta sej ur" sin marddröm, men det är tur att man kan göra det nu hahah..

iallafall, nu har min bränna blivit brun istället, suveränt. men är fortfarande röd på kinderna och näsan. kan man få sommarförkylning? för jag darrade och frös imorse när jag skulle käka lite frukost. tog på mej mjukisbyxor, linne och mjukiströja till det. mina tänder hackade och allting, men nu mår jag toppen!

anyways, ska träffa katja idag. vi hade planerat att vi skulle dra ner till fyrishov, men pga det jävla sura vädret så blev den planen ändrad. vi ska iallafall träffas utanför min mamma vid tre tiden något sådär. får se vad vi hittar på istället, det brukar alltid bli nice! hade faktiskt hoppats på sol idag. och det ska tydligen inte vara sol förens på onsdag!?!??


ⒻⒺⓈⓉ ⒽⓄⓈ ⓂⒶⓃⒼⒺ

har kollat på en film med pappa fram tills nu. vi hörs imorgon med bilder från idag med tjejerna osv! godnatt :-)


2 juli - vallentuna, fjällnora med tjejerna :-)

som sagt så sov julia och angela över här igår kväll, vi hade det super roligt hahah. vi hade skrattattack hela natten nästan, fram till klockan tre kanske? ;-)

och idag så åkte vi till valletuna, badade och solade. vattnet var jätte kallt men det var skönt pga solens hetta. och imellan åt så åt vi en mjukglass. senare så såg vi pappa springa i mål :-) och efter det så åkte vi direkt till fjällnora för alla vi tre var sugna på att bada (det var jätte mycket folk där vilket vi inte trodde eftersom klockan var ungefär vid fem eller sex tiden då vi kom dit) och så badade vi i ungefär en timme!

då jag märkte (eller aa julia och angela märkte att jag hade värsta solbrännan) över nästan hela kroppen (mest på armarna, axlarna, ryggen och ansiktet ända ner till brösten och sen benen och magen lite. 

det kommer nog kännas senare ikväll när jag ska sova (men jag fattar inte hur det kunde hända, för sist jag brände mej så mycket så var jag i grekland 2007 typ) då jag fick gå med lång kjol, overzise linne, tjocktröja, en hatt och solglasögon vilket inte var värsta höjdaren...

men får väl undvika solen lite och när det är brunt istället för bränt så kanske jag kan börja sola lite igen!  angela åkte hem för två timmar sedan ungefär och julia åkte nyss, tack så mycket för dagarna tjejer! det var jätte mysigt och roligt med er. får göra om det här!!

imorgon träffar jag katja, men nu så ska jag ner på stan och käka på en resturang med pappa eftersom vi inte kommer träffas på 4 veckor.. :-(

bilder från dagen med tjejerna

vi har precis ätit lite, och nu ligger angela och sprattlar och flummar med julle tulle medans jag försöker blogga lite...

iallafall, så har vi haft det jätte mysigt! och super trevligt, först vågade inte jag hoppa i vattnet pga av min stukade tå och att jag trodde att något (fisk mm) skulle äta upp mej... och nej jag vet att fisk inte äter människor men det var ändå läskigt med känslan att man inte kunde se i vattnet 

och juste, dem olyckorna som har hänt mej idag var ju att först, stukade jag tån (den är fan helt jävla blå nu) och det andra, jag och julia åkte in i en skåpbil mitt i trafiken och det sista var att jag tappade julias mat på golvet.. HAHAHAHAHAH

och för ca en timme sedan så åkte vi till kvarnen och ja... köpte godis för hundra kronor! vi ska bli tjockisar hahah..  (haha nej det ska faktiskt räcka tills imorgon också när vi åker och badar 

nu ska vi hyra film och tjocka i oss lite godis! kram, vi kanske hörs lite senare eller imorgon 



angela, josefin och julia

nu sitter jag, josefin och julia och väntar på att angela ska komma hit! (notera att jag sitter i bikini) hahah, men jag har gjort lite rumpövningar och situps, och äääntligen är min mens över. perfa eftersom att jag ska iväg och bada i lenna strax med tjejerna 

vi kanske tar lite bilder med mobilerna! så får ni se dem senare när vi kommit tillbaka (orkar verkligen inte ta med mej systemkameran). så vi hörs lite senare! kram på er kära bloggläsare 

lite bilder från dagen (blev ej så många)


RSS 2.0