De senaste dagarna


Hallådär! Bilderna togs i söndags.

Alltså snacka om vad glest det blir i bloggen här när jag bloggar så sällan... Kan ju berätta lite iallafall vad jag har gjort de senaste dagarna, har ju börjat skolan nu och det är ju hur tråkigt som helst (men kul att få träffa alla). Har även firat min födelsedag med släkten, då mysigt att få träffa allihopa under samma tak!

Och nu igår sov jag hos min kusin med hennes två barn, vi snackade i timmar, kollade på en skit rolig film (kan lova att jag fick six pack efter de 90 minuterna haha), bakade, åt våfflor med sylt, grädde och nutella. Hennes lillebror joinade oss också, vi hade det jätte mysigt! 

It's sunday bitches

Godmorgon gott folk!
 
Vaknade faktiskt precis, vilket är ovanligt. Brukar aldrig vakna runt 12, utan jag är mer 9-10 personen. Men jag antar att jag catchade upp sömnen som jag inte fick igår. Anyways, ska äta lite frukost nu och sedan tänkte jag gå ut och hälsa på solen faktiskt, riktigt skönt ju. Man vill ju försöka bättra på brännan liiite mer innan skolan iallafall, (kan inte fatta att hela sommarlovet gått snart..). Vill inte till skolan haha :(

I'm alive

Hej på er!

Ville bara uppdatera lite snabbt, så att ni vet om att jag lever än, haha. Har knappt sovit något inatt, men det var det värt iallafall, vi har haft det hur mysigt som helst! Bion var suveräään haha! Vi såg 22 jump street, den var sååå mycket roligare och bättre än den andra måste jag bara säga! Skrattade mig fan igenom hela filmen haha. Sedan efter filmen träffade vi på några vi kände, så vi stog och snackade ett tag innan vi åkte in till min sommarstuga för att fira mig mer där! ;)
Har precis kommit hem från en tripp med bilen, somnade dock hela resan för jag är övertrött haha, men ska snart åka och bada och sola vid en sjö! Det är ju så sjukt varmt så jag känner att jag bara vill slänga mig i en kall sjö som väntar på mig, typ haha.
 
 

TELL 'EM THAT IT'S MY BIRTHDAY

Idag är det min födelsedag! Herregud, va fort tiden går. Är redan 17 och om ett år ifrån nu så är jag officiellt vuxen... Om jag ska vara ärlig så skrämmer det mig lite, men det kommer nog bli kul och pirrigt på samma gång. Hur som helst, ska fira med mina närmsta vänner med en härlig middag, bio och även massa annat roligt hemma i min sommarstuga där vi kommer vara själva över natten. SÅ MYSIGT!
 
Så det ser jag verkligen fram emot. Innan dess så ska jag fixa lite här. Ska försöka fota så mycket som jag kan under dagen (med mobilen såklart) men det är ju iallafall något. Så vi hörs senare, puss på er! Ha en bra fredag allihopa :)

Work that body

Hallå där! Vaknade av att Robin väckte mig, så gick ner för att äta frukost med the family. Kollade sedan på en film och fick helt plötsligt en kick och körde igång med ett träningspass, tränade kondition, rumpa och armar! Svettet bara rann och när jag var klar tog jag en kall dusch och åt lunch.
 
Nu sitter jag här och redigerar bilder till ett inlägg som kommer upp senare idag. För övrigt så har jag inget planerat idag, kanske tar mig till gymmet senare om jag känner för't. 

RSS 2.0