Påväg mot Stockholm...

... i regnet. Yaay. Haha så typiskt att det blev fint väder i Uppsala när jag ska åka till Stockholm. Men ska iallafall göra det bästa av dagen, förhoppningsvis så hittar jag mycket kläder istället!

Vi hörs senare, hoppas ni har en bra dag! Puss


WANTIES

 

Outfit

Såhär såg jag ut för några dagar sedan när jag firade min födelsedag med min släkt! Kände mig väldigt fin i den plaljett glittrande toppen som jag köpte för ca ett år sen! Har inte använt den förän nu konstigt nog... För den är verkligen hur fin som helst tycker jag. Och med den toppen hade jag mina jeans från dr denim och sedan en earcuff med kors på som jag köpte på Ur&Penn! Och lite vågigt hår hade jag också.

Getting ready

Slutade tre timmar tidigare idag eftersom att jag glömde ta med mig idrottskläder och så var engelskan inställd så jag och Angela gick hem till mig och chillade lite framför roliga videos och tv:n. Hon gick för ett tag sedan för att fixa sig inför festen ikväll vilket jag också ska göra strax, tänkte bara tidsinställa lite inlägg till er som kommer dyka upp imorgon och idag så att min blogg inte är helt död. 
 
Sticker förresten till stockholm imorgon med mamma. Behöver höstjacka och lite annat så det tänkte vi kolla på i huvudstaden. Riktigt mysigt! Hoppas att det inte är dystert väder men det kommer det antagligen vara bara för att jag ska till Stockholm imorgon, haha. Jaja ska städa mitt rum lite och laga mat men vi hörs! Hoppas ni gillar mina tidsinställda inlägg jag har gjort till er :) Det visar sig antar jag... Haha.
 
 
 

Lace peplum top

Har spanat in de här topparna ett bra tag nu och tycker verkligen att de är hur snygga som helst! Dock så finns det väl en nackdel (eftersom att toppen har spetsrygg så då ser man ryggen), vad ska man ha under? En vanlig bh eller bh utan axelband eller freebra? Tycker de två sistnämnda är så sjukt obehagliga och tänk om de åker ner, vilket inte är så kul för då måste man ju gå runt och dra upp de hela tiden. Och det är ju inget man vill gå runt och tänka på en hel dag i skolan liksom. Men jag vet inte, får se om jag beställer eller inte, isåfall blir det den mörkblåa eller vita! De är helt klart finast i mina ögon (okej den svarta är också fin men passar inte så bra i svart). Tycker jag passar mest i vitt och färgglada färger. Som tex blått, rosa, korall. Topparna är ifrån Nelly.com!

Tisdag

(en bild från då jag firade min födelsedag)
Hej på er! Jag vet att min uppdatering har varit så dålig nu på sistonde, men det är långa dagar i skolan och jag är alltid helt slut när jag kommer hem. Men jag ska försöka bättra mig! För det är så himla kul när ni väl kommenterar. Och det gör ni ju bara när jag bloggar som sagt, så jag ska verkligen skärpa mig!
 
Häromdagen så firade jag min födelsedag lite senare eftersom jag vart magsjuk då jag egentligen skulle göra det. Så min fina släkt kom över och vi fikade på hemma gjord tårta (ett måste) och lite olika slags kakor m.m. Och så pratade vi en massor och hade det jätte trevligt! Öppnade även mina fina presenter som jag tänkte visa er någon dag. Nu sitter jag här i min röda mjukisdress och ska snart läsa en bok, eftersom vi tyvärr måste ha läst 40 sidor ur den tills på fredag och det blir kämpigt för mig haha.

HIMMELRIKT

Innan jag och Angela skulle gå hemåt så köpt angela en macka på Gluggen (en kiosk i vår skola) och jag fick syn på en smörgås med stekt ägg i och tänkte först köpa den men sedan så fick jag en idé, att jag kunde köpa eget bröd och göra en egen istället som ändå skulle bli så mycket godare!
 
Så jag köpte bröd och så stekte jag ägg, och sedan hade jag på salami, gurka, tomat och lite aromatkryddda och så var den klar att äta. Och alltså det måste vara den godaste smörgåsen jag har ätit i hela mitt liv!! Ska absolut göra om denna smörgås snart igen! ♥
 
Nu ska jag hjälpa angela att fixa en blogg design till sin nya blogg, vi hörs senare! 
 

ELLE AND FOOD

 
 
Sitter i sängen med min mysiga lilla rosa morgonrock med vita hjärtan på och tittar lite i ELLE och mumsar på detta på bilderna. Så himla uppfriskande och gott! Ska alldeles strax catcha upp med de avsnitten jag missat på en serie. Säger godnatt redan nu för jag kommer antagligen inte skriva mer ikväll, sov så gott.
 

THE MUSIC IS TAKING ME HIGHER

Två bilder från idag när jag kom hem, har ett nytt plagg på mig samt örhängen. Kan visa tydligare bilder senare!
Hallådär! Kom precis hem från skolan, vi hade en rätt så chill dag idag igen. Men det var den sista, för imorgon börjar allvaret. Åh fy, vi har redan fått en läxa och dagarna är hur långa som helst (slutar halv fem imorgon liksom, yaaay), men vi börjar rätt så sent iallafall så det är ju tur med sovmorgon, hade nog aldrig överlevt annars haha! Ska göra iordning en smoothie och plugga lite så att jag inte behöver göra så mycket imorgon. Hoppas ni andra också har haft en bra start på skolveckan! Förresten så var det SJUKT god mat i skolan idag, vi fick tacorullar. OMG var goda de var. Synd att jag bara fick en för dom var så små, jaja nog prat om mat haha. Vi hörs senare ♥ 
 

First day at school

fyra bilder från idag
 
Hej på er! Det var ett tag sedan. Sorry för så dålig bloggning men jag var sjuk hela helgen och några dagar innan dess också, hade magsjuka och var inte på något vidare bra humör som ni säkert förstår. Men nu är jag tillbaka igen! Gick första dagen i min nya skola idag, första dagen på gymnasiet. Det var tråkigt med all information osv för allting tog så lång tid men som tur var slutade vi tidigare, och har träffat många härliga personer! Och skolan verkar väldigt bra och även programmet, så jag är redo!
 
På onsdag börjar vi på riktigt, det är då alla andra elever kommer, dvs 2:orna och 3:orna hehe. Jag som redan tyckte vi var sjukt många idag... Det var folk överallt typ haha. Trodde hela tiden att vissa var 3:or eller 2:or men alla var 1:or. Jaja, hoppas det går bra för mig när vi sätter igång med plugget! 
 
Nu ska jag kolla på en serie, hade egentligen tänkt träna men känner att det blir för sent för jag kom nyss hem och vill gärna mysa lite hemma innan jag går och lägger mig, typisk rutin jag har ;Ppp 

NEW BAG

 
 
Har inte tänkt på att visa er den här väskan som jag bl.a fick med mig hem från London. Fastnade för den för jag tyckte den såg lite annorlunda ut och inte är lik de flesta väskor jag har sett. Och jag tror den kostade bara 50 kronor eller något, så riktigt kap enligt mig iallafall hehe. 
 
 
 

UP CLOSE

Såhär såg min sminkning ut när Angela fyllde år. Rätt så enkelt för jag orkar aldrig att stå och hålla på övernoga. Men ville ha ögonskugga för en gångsskul iallafall för man ser lite mer tillpiffad ut då och gladare ut. Vet inte om man ser det men hade lite mörkare ögonskygga på slutet av ögonlocket och i början hade jag lite brons aktigt. Kommer säkert köra den här looken någon gång mer framför fast kanske lite mer sminkning för hyn så det ser lite finare ut, för jag hade varken foundation eller puder ovan. Släng gärna in något tips eller kritik! 
 
Kram på er och ha en bra dag ♥

Ute på promenad med hundarna

Hejhej! Är ute på promenad med hundarna och bästis, det är jätte mysigt! Solen skiner och går runt i pyjamas. Alltså det kommer bli så tomt när hundarna åker hem på torsdag :( Har vant mig vid att ha dom här... Känns som om jag har haft dom hela livet konstigt nog. Dom är verkligen hur goa som helst. 
 
Kram på er så hörs vi! 
 

MYS PÅ HÖG NIVÅ

Här sitter vi och myser med film och frozen yoghurt med mango och hallon samt banan och på sidan om så har vi smält choklad och melon. Såååå gott!! Kan typ inte sluta äta hehe. Ville bara slänga in ett inlägg här och hoppas att ni har en lika bra kväll som jag, nu ska jag forsätta klappa de små pluttisarna och äta med bästis haha. 

LET'S WORKOUT

Hej kära bloggläsare! Kom precis hem från Gränby Centrum, blev ingen kort vistelse där inte. Var där i ungefär 2 ½ halvtimme haha. Alltså jag har ju sån beslutsångest när det gäller allt typ, men för det mesta så gäller det kläder. Kan aldrig bestämma mig vilken färg jag ska ta, iallafall inte när det gäller andra färger än svart och vitt, för svart passar jag inte i för fem öre tyvärr... Så då blir det iallafall alltid vitt. Men hur som helst, kom hem nöjd iallafall! Köpte två plagg som jag tänkte visa er senare eller imorgon, men köpte även lite smycken som var på rea så jag slog till.
 
Nu ska jag träna lite! Juste, får ofta frågor om vart jag tränar haha. Känner jag stanken av stalkers kanske? ;) Haha skojar bara, jag brukar träna antingen hemma eller på friskis och svettis. Eller så är jag ute och springer. 
 
 

TUESDAY

"behind-the-scene" bild från när jag tog lite bilder till bloggen
 
Godmorgon! Jag är uppe och har precis varit ute med hundarna, nu ska jag cykla till willys och köpa frukost. Är så himla sugen på gröt, och det hade vi inte hemma så då åker jag och köper det hehe. När jag kommer tillbaka sedan och har ätit min kära frukost så ska jag cykla till Gränby Centrum en snabbis för att köpa två plagg som jag har spanat in. Om jag hinner så visar jag er senare! Ska nämligen även träna också. Skulle ni vilja att jag visade några övningar? Kommentera isåfall här nedan, kram :)

SVARTVITT

Hallådär! Sitter i min säng med ett antal knäckemackor bredvid mig, kan inte sluta äta det haha. Och i min famn ligger en av hundarna som jag är hundvakt till de här tre dagarna då ägarna ska spendera sina dagar i London. Åh lyckos dom, vill tillbaka till shoppingen haha! Men jag får ju ta hand om deras ur söta små hundar och det är ju hur mysigt som helst :) Annars är det ju så tomt och tyst här hemma men inte just nu hehe. 
 
Men nu ska jag återgå till gosandet, så godnatt allihopa, vi hörs imorgon! Följ mig på videofy.me/janelle förresten, har lagt upp en ny video utifall du har missat den!

BUSY DAY


jag älskar naturen ♥

Hej på er! Håller på för fullt här hemma och städar, gör rent i alla rum och hörna haha. Passade även på att göra rent min skitiga garderob spegel för jag fick nog, det var FULLT med mascara på vissa ställen. Det såg förfärligt ut helt enkelt. Och jag svettas IHJÄL i min tjocktröja efter att ha hoppat upp och ner (eftersom min garderob är så stor och lång) för jag skulle rengöra den haha, så nu ser jag fram emot en dusch :)
 
Snart kommer pappas vän hit och lämnar av hundarna som jag ska vara hundvakt åt! Ja, ni hörde rätt hihi! Ser så himla mycket fram emot det! Så det ska bli jätte kul att få gosa lite med dom och att få gå ut och gå med dom. Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite, kram på er.

MORNING

Godmorgon! Startade dagen med att duscha håret och kroppen, mitt hår var ruskigt smutsigt så jag ville inget annat än att få det rent. Avskyr när håret är flottigt, man känner sig genast ful då. Och jag älskar att sätta upp håret i en knut när det är blött hihi, för då är det blött längre och jag svettas som en gris här hemma haha. Men är rädd att öppna fönstret för av någon anledning så älskar alla kryp mitt rum... Hittade nyss en död humla på min stol, mysigt :(
 
Men nu så ska jag köra lite styrka, vi hörs senare!

ISGLASS GJORD AV FRUKT

Idag provade jag på något nytt, jag gjorde egen isglass av frukt, fil och proviva! En video om hur jag har gjort de här fyra magiska glassarna kommer senare! Så kika in här senare! Hoppas ni har haft en bra dag, nu ska jag fixa upp lite i köket efter mig för det ser ut som ett bombnedslag hehe.

I'M IN FRUIT HEAVEN

Gick till affären imorse eftersom pappa vart sjuk, och jag hade ändå ingenting för mig haha. Så jag köpte det som behövdes och lite till, och så gjorde jag den här lyckos brunchen till mig. Alltså smoothien var himmelrik, kunde inte sluta dricka den! Så den blev uppäten på ett naffs haha. Och sedan hade jag ett fat som var proppat med vatten melon hihi, så himla gott! 
 
Och nu sitter jag här hemma på mitt rum medans det öser ner utomhus och blixten syns till då och då, mysigt tycker jag hehe. Så ska nog slå på en film och äta lite av det som blev kvar från igår! Är så sugen på det. Har en överasskning till er som jag ska visa sedan förresten, och ni kommer även få en video till HUR jag gjorde det! 
 
Kram på er ♥
 

FAJITAS

Sover hos pappa ikväll för han är här och mellanlandar, imorgon åker han iväg till lysekyl och jobbar en vecka. Så vill passa på att umgås lite med honom, så ikväll har vi lagat god middag, fajitas med kyckling, köttfärsås, vita bönor, sockerärtor, paprika, gurka, taco sås, gräddfil m.m. SÅ SJUKTLIGT GOTT! Och hans vän är även här på besök så det är trevligt! Godaste maten jag ätit på länge måste jag säga och nu ska vi göra egen frozen yoghurt, mums! Hörs imorgon ;)

BEAUTIFUL SUNSET

Tror nog inte att jag har sett någon sån här fin solnedgång förut. Och vart ser jag den här då? Jo i Gotland! Alltså, det finns nog ingen finare stad i Sverige än Gotland. Man får sån himla stark utomlands känsla när man är där och går runt barfota med tårna i den vita sanden. Solnedgången var ÄNNU finare i verkligheten hur nu det ens kan vara verkligt! 
 
Sitter just nu och kollar på bring it on på kanal 6 och ska snart iväg och träna lite styrka. JUST DO IT guys!

MOVIE WITH BEST FRIEND

Två härliga bilder från denna sommaren ♥ 
 
Hej på er! Sitter i soffan framför tv:n och har lite cozy time. Funderar på att käka upp mina älskade malterses som står i kylen men orkar inte ta mig dit haha. Kanske slår på en film istället! Åh va synd att det inte är fint väder, bara för att skolan närmar sig så ska vädret börja vända och bli dystert. Tack liksom. 
 
Igår så var jag och bästis på stan och fikade samt kollade runt lite i affärer, fick med mig lite saker som jag tänkte visa er senare.Sedan på kvällen så såg vi filmen The Heat, så sjukt rolig film! Typ den roligaste, aldrig skrattat så mycket på bio förut. Ni måste bara se den! 

MORGON RUNDA I REGNET

Två bilder jag tog åt mitt foto jobb för några veckor sedan 
 
Godmorgon! Jag har precis ätit frukost efter en morgon runda i regnet. Först när jag gick ut för att promenera så regnade det lite grann bara, men sedan började det ösa ner haha, känns inte som om jag har någon vidare tur med vädret nu för tiden... Men det var skönt ändå faktiskt, för jag kände inte att jag svettades och jag tycker verkligen inte om svett haha. Men nu ska jag börja fixa mig, ska nämligen möta upp bästis på stan snart :)
 

Wishlist for my sweet 16

Det här är alltså det jag önskar mig i födelsedags present! Tycker det är så tråkigt att önska sig pengar och nu har jag äntligen hittat mycket som jag vill ha till både mitt rum och till min garderob hehe. ÄLSKAR väskorna mest av allt, hihi. HUR fina som helst visst!?? Och så älskar jag smyckena samt alla fina kuddar. Hihi. Okej, älskar allt helt enkelt haha!
 
Och om ni undrar varför jag lägger ut den här önskelistan när jag redan fyllt så är det för att jag helt enkelt ska fira min födelsedag senare ;Ppp

IT'S MY BIRTHDAY!

Vad är det för speciell dag idag då..? Jo lilla jag fyller år! Det känns som om det tar jätte långt tid innan jag fyller haha, eftersom alla jag känner fyller år före mig nästan. Men nu är min födelsedag äntligen här! Nu är jag 16 bast då, är officiellt "vuxen" nu, får börja övningsköra om jag vill (såg att jag hade fått ett kommentar där någon undrade om jag skulle ta den chansen), ja det tror jag nog! Verkar riktigt roligt och jag vill helst av allt ta det lugnt och känna att jag har god tid på mig.
 
Det här inlägget är ju tidsinställt och om planerna fortfarande fungerar och vädret inte hatar mig så ska jag och några vänner åka ut mot fjällnora, som en bra start på dagen. Får se vad vi hittar på senare! Vi hörs :)

Floral skirt and flats

Här är en outfit som jag bar i Gotland, hade glömt bort att visa er. Hade ju bränt mig och skulle hålla mig undan från solen lite så körde på skinnjacka och kjol helt enkelt! Dock är kjolen väldigt för kort så funderar på att sälja den, någon som skulle kunna tänka sig att köpa den? Kontakta mig isåfall gärna på min mail: [email protected] 

Dagen innan min födelsedag

Godmorgon! Eller om jag borde säga godförmiddag... Här sitter jag framför datorn och har just tagit mig hem från gymmet, var där och körde lite styrka för benen. Och nu sitter jag här med frukost som består av fil (toppat med linfrön, solrosfrön, pumpafrön, vindruvor och russin) och knäckebröd med några lager smör, ÄLSKAR smör hehe. Och ett glas vatten på sidan om, glöm inte det allihopa! Vatten är super viktigt när du tränar och annars med. Så drick drick drick! :) 
 
Ska forsätta kolla på PLL nu för det är jätte spännande, men vi hörs senare! Hoppas ni får en bra dag ♥

NEW MAKE UP & WATCH

 
 
Hej på er! Hade helt totalt glömt bort att visa er vad jag köpte i söndags! Var ju i Gränby Centrum med bästis. Vi gick ju bla runt och smaskade på frozen yoghurt som dom har börjat sälja där. Hur gott som helst. Det ni ser ovan är iallafall mina senaste inköp, köpte en mascara som jag behövde och ett puder inför skolan samt en klocka som jag har kollat på länge, men slog inte till förän i söndags när jag såg att den fanns kvar fortfarande! Är sjukt nöjd iallafall. Foundation får jag köpa lite senare när jag återgår till min bleka hy haha, orkar inte slösa pengar på två foundations nämligen.

MONDAY

Hej på er! 
 
Sitter just nu hos pappa och har precis tagit mig en dusch, gick hit för att träna lite. Tog inte i så hårt för jag ska ändå förbi gymmet senare på ett pass, ska bli jätte kul! Tänkte kanske laga lite mat eller bara ta någon frukt. Idag är det fint väder och jag gör ingenting haha.. Känns lite trist eftersom dom flesta antagligen är och badar nu, men jag är hur seg som helst idag.
 
Jag hoppas verkligen på fint väder på torsdag iallafall, för då fyller jag år! Haha vill inte bli 16, jag får ju allting billigare när jag är 15. Menmen, om det blir fint väder så åker jag och några vänner till fjällnora (eftersom gratis bussen går då) och efter det får vi se vad vi gör! 
 
 
 

Träning

Alltid när jag är ute och tränar, (alltså pw m.m) så börjar jag alltid med att värma kroppen med 5 minuters powerwalk och sedan så joggar jag och i mellan joggningen så springer jag ibland det snabbaste jag kan i 30 sekunder minst.  Jag försöker att köra så mycket Intervall som jag kan för det är alltid bäst träning och ger snabbast resultat. 
 
Men man måste ju självklart tycka om träningen man gör, att tex tänka "åh nej, nu måste jag till gymmet. Fan va tråkigt". Det tyder ju på att du inte tycker det är kul, så därför är det bra om man testar sig fram och lyssnar på sin kropp vad man mest är anpassad för och gillar att göra. Själv älskar jag att gå ut på powerwalks när det är fint väder. Så då passar jag på, och när det inte är det så gör jag något annat. Men tex så är jag inget fan av att spela fotboll och sånt, det är inte jag ämnad för haha. Men jag har provat mig fram och har insett att jag faktiskt älskar att simma och rida! Dock har jag ingen häst men så fort jag får möjlighet till att rida så tar jag den. 
 
Alltså det här med träning, du måste finna din balans och lyssna på din kropp. Att vara nybörjare och ta i för mycket i början är aldrig något man ska göra, det gäller att gå sakta fram, börja med promenader tex. Varannan dag eller något, och sen kan du träna styrka två gånger i veckan eller en gång, till att börja med. Men ta inte i för hårt bara för att du vill bli "fit". Utan var försiktig och gå inte på för hårt eller utsätt din kropp för skador för det är absolut inte bra heller. Är det någon övning du inte vet hur man gör så ta reda på det, pressa dig inte. 
 
Och jämför dig inte heller med någon annan, det är din kropp, du gör i din takt, det är din hälsa och ingen är sig lik den andra, vi alla är olika. Glöm inte det, det är super viktigt! Kör ditt eget race, och lycka till! 
 
Nu drar jag ut och springer ;) kram 
 

Frozen yoghurt

Hej på er! Sitter utanför Gränby Centrum tillsammans med bästis och en skål frozen yoghurt i det härliga vädret. Vad har ni för er? Själv ska jag strax dra hemåt för ett träningspass :)
 

3e augusti 2013

Hallå där! Idag har jag haft en riktigt härlig dag, började med att jag åkte ut till Graneberg och träffade Angela där. Vi badade, snackade, solade och åt haha. Det var jätte mysigt verkligen, och vädret var helt otrolig fint! Det var nästan 30 grader! Sjukt! Och det var galet skönt i vattnet också, ett stort plus!

Runt fem tiden tog jag bussen in till stan, bytte buss och åkte ut till stugan där mamma och hennes vän väntade på mig. Vi grillade kyckling och åt det med sallad i skinande solen. Efter det så fikade vi lite, dock så blev det lite kallt så vi gick in istället! Och nu sitter jag här och ska ladda ner en film :)

 

Simple summer outfits

 
 
 
 
 
 
Såhär skulle jag vilja gå runt här i lilla uppsala när det är varmt, men det skulle ju aldrig funka om det inte var på en strand haha. Antingen skulle killarna stirra sönder för att man bara hade en bikini överdel eller så skulle tjejerna titta konstigt på en, som om man vore knäpp haha. Men jag älskar att gå runt såhär utomlands! Kan knappt bärga mig till nästa sommar ♥ 

Fresch and clean in a orange towel

Kom precis ut ur duschen, så nu känner jag mig hur fräsch som helst. Nu ska jag packa dator, kamera och kläder hem till mamma. Ville bara slänga in ett hej och önska er en forsatt härlig kväll! Det är ju trots allt fredag! Själv har jag bara tagit det lugnt idag, solat lite, fixat rummet, målat naglarna på nytt, dansat lite och tagit hand om min hy. Helt enkelt så har jag haft en tagit hand om mig själv dag idag! Men nu måste jag sätta fart, kram på er!

Healthy pancakes

Det här bestod min lunch av, nyttiga pannkakor tillsammans med lite bär och frukt och ett drink gjord av vattenmelon. H-E-A-V-EN säger jag! Det var så himla gott, blev helt full i magen efter det här målet. Känns inte som om jag kommer lyckas få i mig något mer idag haha. Ville egentligen dra en sväng till gymmet idag, men har så fruktansvärt ont i röven efter gårdagens träning, kan knappt gå så ont gör det. Så idag är det min vilo dag! Förhoppningsvis kan jag gå normalt imorgon haha. 
 
Nu ska jag fixa lite i rummet, damsuga och sånt tråkigt. Om det blir fint väder imorgon så åker jag med någon till något bad antagligen! Ser fram emot det, älskar att simma! Om ni vill veta hur jag gör mina nyttiga pannkakor, klicka HÄR. KRAM! 
 
 

Sunshine

Åh vad glad jag blev imorse när jag klev upp till en blå himmel och strålande sol! Gick direkt ut och la mig, med musik och vatten för att sola lite. Nu, en timme senare så ställde jag mig på balkongen och tog lite bilder, fasen vad pinsamt det var. Aldrig igen, haha. Stog där med stativ och en fjärrkontroll och kameran riktad mot mig, folk måste ju trott att jag älskade mig själv eller något. Jag log ju som ett fån. Nu har jag iallafall gått in igen och ska laga lite mat. Funderar även på att göra en kall smoothie till mig själv, är sååå sugen. 
 
Förresten, är det bara jag som känner mig mycket fräschare i ansiktet när jag har solat? Kanske inte känner mig så fräsch med solkräm i ansiktet men förutom det så upplever jag att min hy ser mycket starkare och gladare ute efter en stund i solen. Nu ska jag kila iväg till köket, PUSS!

1 augusti 2013

Alltså vänta nu... VA?! Redan augusti? Herregud vad sommarlovet har gått fort, för fort! STOPP! Haha åh, jag som verkligen inte vill börja i skolan om typ.. 17 dagar. Gud vad hemskt, att gå in i en okänd skola för första gången och inte känna en endaste kotte, så känner man sig sönder stirrad för att man är ny och blyg haha. Iallafall jag, blir alltid så blyg när jag går in i en ny skola. Kommer vara sååå nervös första dagen så det kommer väl rinna svett haha!
 
Nu är jag iallafall på väg till gymmet för att köra lite styrka, skulle egentligen ha åkt till fjällnora idag med bästis men det blev inte av eftersom vädret hatar oss. Det är faktiskt sant, för varje gång vi planerar att göra något kul så blir det fult väder och sedan när vi bara vill chilla så ska det vara fint väder. Haha stackars oss :(
 
Ha en bra dag allihopa, kram på er!

RSS 2.0