SUNDAY MORNING

Godmorgon på er! Har just precis gjort iordning denna goda frukosten efter en halvtimmes styrketräning! Det ska bli hur gött som helst. Har inga planer för idag annat än att jag ska göra matte från 2-5 på eftermiddagen och innan dess ska jag ha inpackning i håret, färga brynen och ha ansiktmask och lite egen tid helt enkelt. Alltså ååh, vad jag är sugen på pannkakor med sylt och grädde! Det SKA jag äta till middag ikväll hihi. Hoppas ni har en bra söndag allihopa! Kram 

COZY TIME IN BED

Åh vad jag vill sitta i min säng med detta bredvid mig och ett avsnitt av H2O (men istället sitter jag i en kall skola med dåliga element).  Första gången jag kollar på den serien och tycker faktiskt den är rätt bra ändå! Kommer ihåg när jag var liten och ville så gärna bli en sjöjungfru haha... Skulle dock vara rätt coolt men sånt roligt finns ju inte i livet...

WEDNESDAY

Kom just hem ifrån skolan, sitter just nu och äter det vi i sverige kallar 'lite mellanmål' ^^ Och kollar på en serie samtidigt. Ska träna om någon timme, tänkte bara vila och värma mig lite innan jag sätter igång! Senare kommer mamma förbi och äter här, pappa ska göra någon god kycklinggryta med mango i! Hur gott låter inte det? Mums! Kommer antagligen inte uppdatera ikväll så vi hörs antagligen imorgon!

Bio night

Hej bloggen! 

Vi kom precis in i biosalongen och nu sitter vi här, det är tomt än så länge men snart kommer säkert alla,  vi är nämligen lite tidiga haha. Har laddat med godis och vatten (läsk är ingenting för mig). 

Har väldigt höga förväntningar på filmen, så vi får se om den lever upp till det! Vi hörs senare, kram! 




JUST GOT HOME

Kom precis hem och sitter nu lite framför datorn och lyssnar på musiken som går på radion. Tycker det är mycket roligare för då vet man inte vad för låtar som kommer och man kanske får höra en nostalgisk låt eller hör en ny som man diggar. 
 
Sitter mest och väntar på att tiden ska bli halv sex för att då ta mig till middagen jag ska på! Ska bli sååå gott med mat hehe, har inte ätit sedan frukost så jag känner mig lite tom i magen. Vill helst inte ta någon frukt nu heller, ska ju få plats med massor av gottigott till bion också liksom, he-he. Filmen vi ska se är 'hundraåringen', den verkar sjuk rolig. Det handlar om en man som är hundra år och han har väldigt mycket energi för att vara så gammal. Han bor på ett hem och en dag han rymmer ifrån det hemmet så därifrån får man följa hans roliga resa. ^^
 
 
 
 
     
 
 
 
 

CAN'T HAVE A SERIOUS FACE

Hallådär! Här får ni en seriös och en oseriös bild, försöker fastna på bild men det går inte bra alls och tillslut får man ont i armen av att ta bilder på sig själv, haha.
 
Vaknade iallafall runt 8 trots att jag somnade halv fyra inatt, så har bara sovit i fyra timmar hehe. Har precis sminkat mig och ska nu byta om, snart kommer Angela och då ska vi till Gränby Centrum för att kolla på lite kläder och sedan runt 18 tiden så ska jag på middag och efter det bio! Vilken mysig lördag! ^^ 
 
Hoppas ni också får en bra lördag, uppdaterar när jag kommit hem! 

FREDAG

Bilder från för några dagar sedan, känns som om jag publicerar lite för mycket bilder med frukt kanske? Men det är gott hehe. Sitter just nu i skolan och har snartr lunch, och efter det har vi idrott och sen HEEELG!!! Woho, gud vad skönt det ska bli att få sova och inte stressa på morgonen. Måste dock plugga lite iallafall i helgen för vi har prov på tisdag men jag kommer nog klara det! 
 
Vi hörs antagligen senare, kram!

Hello berries

Kom precis hem då vi fick sluta tidigare! Efter skolan svängde jag förbi Willys för att värma mig lite, kollade runt men såg inget jag var sugen på så gick vidare hem istället. Nu ska jag äta lite mellanmål vilket består av det på bilden ovanför, så gott och fräscht! Är jag knasig som längtar till imorgon enbart för att få äta frukost hehe?
 
 
 

Long time no see pancakes

 
Alltsååå muuuums. Shit vad länge sedan det var jag åt pannkakor! Dock blev dessa inte så vackra, men fasen vad goda dem blev. Och med socker som topping och lite glass, perfekt säger jag bara hehe. ^^ Kommer ihåg när man var barn och alltid åt pannkakor som middag på just torsdagar, jag längtade JÄMT ill varje torsdag. Älskade att ha mormors grädde och egengjorda sylt på, ibland när dem hämtade mig på dagis så sa dem alltid "vad vill du äta?" och jag svarade ju såklart jämt "våfflor!!!" Hos mormor blev det alltid våfflor. För hon gjorde sååå god sylt och grädde. Alltså gud vilka minnen mat kan återuppliva egentligen... 
 
 

Mys på hög nivå

 
Sitter i sängen och kollar på den tecknade filmen "frozen" som kom ut för ett bra tag sedan i USA. Har velat sett den bra länge nu men har inte hittat den någonstans förän nu, så blev hur glad som helst haha! Så jag myste ner i sängen med min morgonrock och ballerina kladdkaka med mölk. Än så länge så är filmen himla bra iallafall, hoppas ni också har en bra tisdag kväll :-) 
 

Smoothie for breakfast

Godmorgon! Har försovit mig men kommer ändå att hinna i tid till skolan, vilket känns skönt. Sitter nu i köket och dricker en smoothie, sedan ska jag börja fixa mig inför skolan! Är inte taggad för fem öre, slutar halv fem idag, så himla sent I know. Efter skolan ska jag till stan med bästis för att ta en mysig vinter fika och kolla på lite kläder, vi hörs när jag kommit hem :-) 

SOME QUESTIONS

Vad använder du för kamera och utrustning? 
- Jag använder mig av en canon eos 600D samt ett stativ (märket KONIG) tror jag det är. Och såklart ett standardobjektiv men även ett macro objektiv, (CANON LENS EF 50 mm 1:1.8 II) heter det.
 
Den allra första bilden jag tog med min Canon, som jag fick julen 2011.
 
Hur lång är du?
- Jag är 176,5 för att vara exakt.
 
Hur mycket väger du? 
- Jag vet inte, alltså det skiftar. Men mellan 60-62 skulle jag tro.
 
Vad är du mest beroende av när det gäller ditt smink?
- Min ögonbrynspenna och mitt solpuder! Kan inte gå ut utan att ha fyllt i ögonbrynen och skulle aldrig gå till någon allmän plats (tex stan, där det är mycket folk) utan solpuder.
 
Hur fixar du ditt hår på morgonen? Det ser så livligt ut!
- Tack! Brukar inte fixa mitt hår så mycket, brukar bara borsta ut det och ha i lite hårolja på topparna. Dock så varje kväll innan jag går och lägger mig så blöter jag min lugg lite, och sätter ett toffs runt för att jag ska få volym, annars hänger bara min lugg rakt ner så att jag inte ser något haha.
 
 
 
 
 
 

MONDAY

Bild från i lördags.
Godmorgon! Har precis gått upp och gjort iordning lite frukost. Ska dock se till att dricka ett glas varm choklad innan jag går ut i kylan för det är ju såå kallt nu när snön är här. Tänker inte säga äntligen, för jag tycker den är här i helt fel tid... Så jag är lite besviken, menmen. Jag bor i norden, så tänker inte klaga i onödan haha.
 
Ska snart bege mig till skolan, börjar ju halv elva så har god tid på mig!
 
 

HOME

Hallådär! Kom hem för ett tag sedan och har precis fått i mig detta i magen. Hur gott som helst, älskar verkligen dessa bär! Åkte en hel mil skidor, är himla stolt över mig själv faktiskt. Mitt gamla jag hade gett upp efter 2 km... Så jag tyckte att jag gjorde bra ifrån mig, så efter skidturen åkte vi till en pizzeria där jag tog en kycklingsallad! Åååh hur god som helst. Lite bilder från dagen kommer imorgon eller någon annan dag i veckan. 
 
Men alltså, efter att ha åkt så långt, måste jag bara säga att FY vad mycket jag frös påvägen hem. Efter att man svettats och inte duschat direkt efter, då blir det ju så. Mitt hår hade frusit till is och mina läppar var sjukt torra och min mascara hade kletat ut sig överallt. Slängde av mig kläderna och stod i duschen i en halvtimme när vi hade kommit hem haha.
 
Åhnej. Imorgon är det skola, har ingen lust att gå ut i snön... Vill bara stanna inne med en mysig filt i två månader till snön försvinner. 

O.P.I

Häromdagen köpte jag som sagt ett nytt nagellack, ibland får jag vissa faser då jag total älskar en färg och måste ha det till allt, tex för några månader sedan så älskade jag färgen rött. Så målade mina naglar röda för att kunna piffa upp en outfit och var besatt av den färgen helt enkelt.
 
Men nu kände jag för en ny färg, nämligen ljusrosa! Har aldrig målat mina naglar i den färgen förut så får se om jag trivs i det! Kommer visa bild i veckan hur det ser ut och om jag är nöjd med det. Hoppas även på att det här nagellacket är värt 150 spänn också, det ska tydligen sitta kvar länge så det hoppas jag att det gör också. 

SUNDAY

Hallå där! Det här blir nu ett tidsinställt inlägg då jag är iväg och åker längdskidor, vet inte exakt när jag kommer hem men hoppas att jag kommer hem innan det blir mörkt, vill hinna ta lite fina bilder till bloggen nämligen...
 
Denna helgen bara flyger förbi, trodde jag skulle få ta det lugnt och slappa men har inte suttit still så speciellt mycket alls (förutom då jag ätit choklad förstås hehe). Men nästa helg blir det nog lugn och ro, om vi inte får läxor dvs. Ha en bra söndag och försök att njuta av snön haha! 

Hello there mirror

Kom hem för ett tag sedan och har mest legat i sängen och kollat på film med choklad i handen, haha standard nu på helger. Är helt slut efter att vi åkt runt i affärer, först åkte vi till Ikea och köpte lite saker till köket, sedan vidare till sportaffären där jag fick pröva sjukt många byxor för ingen av dem passade (de var för korta, typiskt när man har långa ben).
 
Men till slut hittade jag ett par som passade mig perfekt! Och fann även dem skönaste underställs leggingsen ever. Haha stod och posade i spegeln i provrummet hur länge som helst och bombade med bilder för att jag inte ville ta av mig dom, he-he. 
Och så åkte vi sedan vidare till Chili för att köpa filtar, (ÄNTLIGEN!!!). Har bott här i två år nu och inte inskaffat filt förän nu, en filt är liksom ett måste när man sitter i soffan, enligt mig. 
Iallafall, ska snart gå förbi mamma för att ge henne lite av mitt godis som är kvar, haha.. Orkar nämligen inget mer och vill spy så fort jag ser det ligga bredvid mig... Och så ska jag även passa på att hämta mitt WII spel! Älskar att spela TV-spel haha (dock bara typ super mario hehe), JA jag är värsta nörden inside typ. 
 
 

Ready to go

Bjuder på bilden haha, fastnar inte på bild idag inte...
 
Har just precis sminkat mig och bytt om, så är nu redo för att åka runt i detta snö väder till olika affärer, ska bli kul att uppdatera köket lite! Jag kommer självklart blogga när jag kommer hem så vi hörs då. 

Breakfast; the most important meal of the day

Godmorgon! Vaknade runt 9 och såg snö utanför fönstret (ska man vara glad eller ej?) och gick upp för en timmes workout, körde lite blandad styrka (mage och armar) och sedan lite kondition! Det var super skönt att få vakna till av träningen, och så är ju frukosten alltid hundratals gånger godare efter man tränat! Så min mage var hur glad som helst efter den här goda frukosten ^^
 
Efter min frukost så ska jag sminka mig och byta om för jag och pappa ska till Ikea blandannat, för att köpa lite saker till köket. Vi ska även till Team Sportia för att köpa lite kläder till mig eftersom vi ska åka lite skidor nu när snön har kommit. 
 
Vi hörs senare! :-)
 
 

Movie time

Har tagit fram godsakerna (snarare chokladen haha) och valt en film; Green Lantern! Äntligen ska jag se den filmen, har velat sett den ända sedan 2013 men inte blivit av förän nu haha. Ska lägga mig bekvämt i soffan och njuta av denna fredag nu, vi hörs imorgon bloggläsare! :)

Chocolate all the way

Direkt när jag slutade skolan så drog jag ner på stan med bästis för att köpa nagellack till mig själv och för att hjälpa henne hitta jeans. Sedan var det bara att mellanlanda hemma (vilket innebar, äta mellanmål, ladda mobilen och byta om), för att sedan gå till affären!
 
Och nu när jag väl kommit hem därifrån så är det time for pancakes! Vet inte hur länge sedan det var. Men här ovan har ni iallafall bild på lite utav det jag köpte i affären (köpte också lite saker som behövdes haha) men det behöver ni inte se. Hörs senare, kram!

Goodmorning

Godmorgon på er!
 
Vaknade runt halv sju och gick för att äta frukost, det blev stekt ägg och knäckebröd samt kalkon och tomat som pålägg också. På sidan om var jag sugen på en skål med yoghurt och müsli med lite vindruvor. Så gott, finns inget bättre än en god frukost enligt mig! 
 
Snart kommer bästis och då ska vi ta oss till skolan och försöka överleva ännu en haha :-)
 

Healthy vs Unhealthy

Allt det här med att vara nyttig och att det inte bara ska vara en fas utan en livsstil. Det är ju det som är så svårt haha, jag som de flesta andra älskar ju choklad och socker haha. Jag menar, kolla hur gott allt ser ut på den onyttiga collaget? Vem kan motstå det där liksom? Vad jag vill säga med det här inlägget är att, du kan njuta av det onyttiga så länge du rör dig en halvtimme om dagen, det räcker. Mer än så behövs det inte. Men man kan ju också se till att vara nyttig hela veckan förutom kanske 1 dag? Då kanske det känns bättre, beroende på hur man är som person. Om man nu vill "förtjäna" det onyttiga så får man ju göra det en gång i veckan helt enkelt och vara nyttig resten av dagarna.
 
Jag brukar vara onyttig på helgerna, då går jag alltid till affären och får med mig massviss med choklad haha. Choklad är liksom så jäkla gott, kan inte hålla mig undan från det. Ioförsig så är ju bär, frukt och smoothies och allt sådant nyttigt också gott, men inte på samma sätt.
 
Ät hur mycket onyttigt du vill utan att känna skuldkänslor, så länge du rör dig 30 min per dag så är det ingen fara! Livet är nämligen för kort för att inte njuta av det goda hehe ♥♥♥ 

Relax dag

Idag är det en sån dag för mig då jag bara vill ta det lugnt och slappa, kolla film och serier, samt laga god mat och bara låta dagen gå. Orkade inte ta mig till gymmet idag heller kände jag, har ju tränat nästan varje dag nu på lovet. Ska dock inte säga att jag har varit duktig för det har jag nämligen inte, har stoppat i mig massvis med chips och choklad haha. Men nu är det slut på det iallafall. 
 
Ska nu kolla på en film som heter "spread", den handlar om en ung kille som har sex med rika kvinnor för att ha någonstans att bo. Hoppas den är bra då Ashton Kutcher är med och han brukar vara med i bra filmer.
 

Dop

Förr förra helgen tror jag det var, så var jag på min kusins dop, hur mysigt som helst! Kyrkan var helt magisk och lilla Tuva var så söt i klänningen! Efter dopet bjöds vi på fika (saffransbullar, rulltårtor, drömmar, biskiver m.m). Min kusin och hans kusin spelade även gitarr och sjöng lite för oss. Vi åt även middag i den lokalen, korv med bröd samt rostad lööööök ♥ Haha älskar det, får inte nog.
 
Så det var jätte kul att få träffa min kusin som vanligtvist bor i halmstad och att få träffa hennes lilla dotter ♥ 
 
Ps. Har ju inte bloggat på hela jullovet och det kommer ju inte heller vara lättare nu när skolan börjar, (imorgon) för min del... Ska iallafall gå förbi mamma nu och hämta kläder till imorgon. Ska också försöka ladda på med inlägg denna helg som kommer. Håll utkik!
 
Såhär såg jag ut på dopet, täckte för ögonen för jag såg helt drogad ut haha.
VÄRLDENS godaste tårta, (och då kommer det från någon som inte är så förtjust i tårta). Marängsviss toppen och botten med hallonkräm i mitten. ORGASM.

Thaimys

Såhär ser det ut där jag är nu! Sitter vid matbordet med barn och pappa samt hans tjej och njuter helt enkelt av den extremt goda maten. Äggstektris med kyckling och wokgrönsaker samt vanliga grönsaker, muuums ♥ 

Hoppas ni också har en bra måndag, njuter medans jag kan haha, har nämligen skola nu på onsdag =(

Gym och nu thaimat

Som det står på rubriken, var på löpbandet och joggade/pw 8 km och nu är hela jag ett svett offer haha, men nu sticker jag och pappa och hämtar thaimat! Som förtjänat tycker jag hehe... Sååå hungrig. När vi har hämtat maten så åker vidare till hans flickvän och barn för att ha lite måndagsmys!
Såhär snygg är jag efter en timmes pass haha.

RSS 2.0