Lite bilder från min dag

Dagen började med att jag försov mig, som vanligt. Jag hade tydligen rest mig, gått till skrivbordet och stängt av alarmet, bravo Janelle. Eftersom att jag skulle med tåget som bara går en gång i timmen så var det inte så bra att vakna sent, men jag kom iväg runt 12 tiden iallafall, och kom fram vid ett. 
 
Jag tog lite bilder på barnen och sen käkade jag lite lunch. Solen sken hela dagen på oss, så tur att jag hade med mig shorts! Efter jag hade ätit lunch så tog vi fler bilder med olika outfits på barnen och helt plötsligt var klockan runt 6, då grillade vi och åt kött med färsk potatis och tzatsiki (HERREGUD va gott!) jag åt tills jag blev helt proppmätt och inte fick i mig något mer. Sedan var det dags för mig att dra till tågstationen och åka hemmåt, och åter igen missade jag tåget haha, så jag fick sitta där och vänta i ungefär en timme på tåget tills det kom, i värmen. Fan va varmt det var inne på tågstationen, det bara rann svett kändes det som haha...
 
När jag kom hem så bokade jag och pappa vår resa till London, som vi åker till om ca 2 veckor! Woho, ska bli så himla kul! Få shoppa, se staden, fotografera allting, uppleva hur det är i London, staden som alla älskar. Hihi. 
 
 

Stockholm

Häromdagen (igår) så var jag i stockholm i några timmar, för att kolla på en tävling och för att gå runt lite i stan och kolla runt. Det var hur mysigt som helst, vädret var på topp, jag ångrade mig att jag inte tog med shorts eller extra ombyte för det blev kokhett med jeans, men jag hade det trevligt ändå.
 
Åt på Vapiano för första gången, hur mysigt och fräscht som helst! Maten var sjukt god, och väääldigt mättsam, eller så kanske det bara var jag som inte var så hungrig, för annars brukar jag kunna äta hur mycket som helst, men jag åt inte ens upp halva min portion... Jaja, sedan åkte jag hem och tog det lugnt framför en film resten av kvällen tills jag gick och la mig. 
 
Och idag har jag spenderat min dag i skutskär, som jag firade min midsommar i. Men mer om det i nästa inlägg!
 
 

Rensa tankarna

Behöver rensa mina tankar lite så jag drar ut på en liten promenad! När jag kommer tillbaka ska jag laga sprödbakad fisk med quinoa och haloumi med wock grönsaker. ÅÅååå va gott!♥ Ska dra iväg nu innan jag börjar bli hungrig haha!
 
 
 
 

details of todays outfit

 
 

a magical beach bikini

Om det är något plagg som jag verkligen älskar och aldrig kommer tröttna på så är det den här ursnygga bikinin som jag köpte med mig från turkiet när jag var där förra sommaren! Blev helt kär i den när jag såg den hänga i en affär och var tvungen att köpa den oavsett priset! För den var tyvärr ganska dyr, och de i affären var två sura tanter som ville ha pengar haha. Men iallafall, den är hur magisk som helst! Den påminner om en indisk färgglad bikini, medtanke på pärlorna m.m. Så fint! ♥
 
 

Målar manikyr

Kom hem för någon timme sen från Amanda, där jag, felicia, sofia och emma-lisa och amanda fotade i studion samt gjorde banan pannkakor och mumsade på det! Under tiden jag varit hemma har jag inte gjort så mycket, men nu håller jag iallafall på att måla manikyr på mina naglar, är så sjukt dålig på sånt men det går faktiskt bra, synd bara att jag inte har någon nagellacksborttagning för då skulle det se fräschare ut hehe.
 
Annat än det så ska jag städa rummet, träna och fixa pengar till imorgon! Åker till öregrund imorgon med tjejerna, ska bli sjukt kul! Har aldrig varit där faktiskt, så det kommer bli mysigt, vi ska käka, bada, och fota! :-)
 
Såhär ser mina naglar ut just nu, helt okej ellerhur...? Haha ^^
 
 

Banan pannkaks hjärtan och stjärnor

 
Känns som om min blogg är en matblogg hehe, men jag lovar att så fort jag slutar mitt sommarjobb så kommer jag ha mer tid till att kunna lägga ner mer tid till andra inlägg också.  För jag känner att det börjar bli lite tjatigt med mat, och det här är faktiskt ingen matblogg, trots att jag älskar mat ända upp till månen och tillbaka så vill jag inte att det här blir taget som en matblogg... Men mitt sommarjobb är dock världens bästa, att få pengar för att göra det man älskar.. Hihi ♥
 
Nu går mest mina dagar åt till att fota, redigera, träna och sedan något avsnitt av en serie och så PANG är klockan 11. Kommer verkligen ha mer tid när jag slutar, så fram tills dess blir det sådana här inlägg tyvärr.. Men nu så ska jag slänga mig i säng! Godnatt ♥
 

U Know It's Called Love

Så typiskt att det blev fint väder direkt efter midsommarhelgen... Men tur att man kan njuta av det iallafall! Jag, felicia och sofia åkte runt till lekplatser och gravplatser för att ta lite fina bilder! Blev hur fina som helst, och varmt och härligt väder var det också :) Så jag kommer förhoppningsvis kunna få en snygg bränna trots allt! 
 
Har precis ätit det ni ser ovanför ;) Nu ska jag byta om och dra ut på en joggingtur! Har laddat ner nya låtar till min mobil så nu känner jag mig riktigt taggad! Kram ♥
 
 
 

Mellis

Kom hem runt 2 tiden efter att ha fotat lite med tjejerna, sedan gick jag hem och redigerade lite av bilderna och gjorde iordning mellis. Nu ska jag redigera resten! Det här är det bästa jobbet någonsin! :) Att få pengar för att göra det man älskar, vem säger nej till det liksom? :D 

Svar på frågor

Varför bytte du skola för tre år sen?
- För jag ville fokusera mer på skolan eftersom vi då var ett stort gäng fjortisar som inte gjorde något annat än att tjafsa.

Vad är det för sommarjobb du har?
- Jag har ett foto jobb på en tidning :)

Hur lärde du känna Angela?
- Vi umgicks när vi va små, runt 6 års åldern då min moster bodde granne med Angela och vi träffades genom en vän vars mamma kände min moster. Då lekte vi på gården väldigt ofta när jag kom och hälsade på. Sedan flyttade min moster och vi sågs inte mer förrän i sexan då vi kände igen varandra. Och sen dess har vi varit bästisar. ♥

 


Vad var det för fel på din cykel?
- Jag lät den stå ute hela vintern så den blev rostig, fick punka osv...

Kan du inte sätta tillbaka frågelådan i din blogg?
- Nej, jag tycker den var väldigt jobbig och i vägen... Dessutom tycker jag att min blogg blir mer oseriös med frågelådan.

Har du syskon?
- Nej.

När du har tränat varför vill du inte duscha på gymmet?
- För jag tycker det är obehagligt att andra ska se min kropp, det är liksom min privata del haha...

Vilken linje/skola ska du gå i? Ligger den i Uppsala?
- Jag ska gå Hotell linjen i Ekeby gymnasiet.

Varför tog du bort presentationen på dig själv i den nya blogg designen?
- Jag vet faktiskt inte, jag tror jag var less på texten och tyckte att den såg oprofessionell ut.


Bilder från midsommar

Hade en underbar midsommar med bästis och min humor rika släkt haha. Vi åkte runt 11 och kom fram vid lunch tid, då jag och angela fotade varandra lite vid gräset och sedan var det dags för lunch, blev glad när solen dök fram lite för att värma oss i den kalla kylan. Men den försvann lika fort som den kom, så tyvärr fick vi inte så mycket sol på midsommar alls... Men vi klarade oss! Hade det riktigt roligt ändå, vi skrattade, grillade, badade och jag fotade nästan varenda roliga moment!
 
Glömde dock helt totalt bort att be någon fota mig, för det kan ju vara kul för er som läser min blogg, att se bilder på den personens liv ni läser om liksom... Men tyvärr så finns det inte alls många bilder på mig förutom när angela och jag står och tar knäppa bilder i pyjamas haha. Vilket faktiskt var runt 4-5 tiden som vi bytte om till det, pinsamt nog. Men det var så fruktansvärt kallt eftersom det blåste som in i bomben. Men vi firade midsommar ändå som sagt :)
 
Hoppas ni också hade en underbar midsommar, med antingen bra eller dåligt väder ♥
 
precis när vi kom så gick vi och tog lite fina bilder ute på landet...
... och sen var det dags för mat!
muuuuums...
och sedan jordgubbar och glass :)
och ett tag därefter tog vi lite fler bilder.... fast lite mer töntiga och roliga bilder
... men det fick bli en fin bild också!
 
 

Midsummer outfit


Glad midsommar!

 
Nu ska vi precis hoppa in i bilen och åka ut till l 
landet! Glad midsommar allihopa :)

nytt objektiv

Äntligen fann jag ett perfekt objektiv för mig! Kommer ju självklart köpa fler i framtiden men jag vill börja med det här, det släpper in mycket mer ljus och bilderna blir mer klara osv. Den har fått grymt bra recensioner och jag har själv provat det innan så det känns sjukt bra! Köpte även större minneskort, fjärrkontroll (ÄNTLIGEN där med!) och UV-filter :)
 
 
 

Vart tog juni vägen?

Imorgon är det redan midsommar... Vart sjutton tog juni vägen!? Det är väl mysigt med midsommar men vad firar vi.. Att vintern snart är tillbaka?! Det är liksom lite deprimerande... När halva sommaren har gått och vädret har inte direkt alls varit på topp, det har ju varit mer regn dagar om man säger så...
 
Men hur som helst, kom precis in efter en lång morgonpromenad och nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra iordning frukost. Senare ska jag åka iväg och köpa obektiv m.m till kameran! Så himla kul, äntligen :)
 
Hörs senare då jag förmodligen har mer att skriva!
 

Första sommarjobb dagen avklarad!

Äntligen är första sommar jobbsdagen avklarad! Det var lite segt men jag har lärt mig så mycket nytt om min kamera så jag är sjukt nöjd! 
 
Imorgon kommer vi börja fota så jag ska ta med mig min kära kamera :) Det ska bli jätte roligt att få lära mig nya inställningar på kameran.. Jag har verkligen det bästa sommarjobbet! 
 
Nu ska jag hämta min cykel som är på lagning och sedan ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv haha... 
 

How I make banana pancakes

 


Banana pancakes

Alltså banan pannkakor är det bästa jag vet! Jag lagar det nästan jämt nu haha.. Men det är liksom enkelt att göra och sjukt gott! Nu kom precis yrsa förbi och vi ska möta upp angela och några :) Så kommer vi antagligen köpa melon och choklaaaad.♥ Hörs senare, ha en bra dag allihopa!
 
 
 

Come and get it

Har helt totalt glömt att visa den här skjort blusen, köpte den för ca ett år sedan. Har inte använt den direkt för jag har tyckt att den varit så lång och väldigt genomskiljnig men vi får se, kanske använder den i framtiden. Den påminner lite om en sån skjorta som alla tjejer i filmer brukar ha när de sovit över hos en kille. Dock så brukar inte den vara lika genomsklijnig haha. 
 
Kom precis hem från affären, köpte gröt, sugrör och bröd. Har inte haft sugrör på länge, älskar att ha det till smoothies! Det är mycket godare när man har sugrör istället för att bara dricka det.. Bara jag som upplever det så? Och en hemsk sak hände påvägen hem, jag skulle springa snabbt sista biten hem fram till porten och då flyger mobilen ur min ficka (hade såklart glömt att stänga den) så nu är skärmen helt krossad. Varje gång jag ska låsa upp mobilen så skär jag mig :( Tyck synd om mig haha.
 
Så jag måste knalla ner på stan och lämna in den imorgon.. Hur fan ska jag klara mig!?? Jag använder den ju till allt haha.. Sitter ju knappt vid datorn längre för jag har min lilla iphone.♥ Okej nu är jag kanske löjlig men jag älskar mina appar haha :(
 
Hur som helst, nu ska jag göra iordning kvällsmål och slå på någon film :)
 

It's in his DNA

 
 
Började min morgon med en utom ordentlig härlig och rejäl frukost. Blev hur mätt som helst! Nu har jag precis duschat och haft inpackning i håret samt filat naglarna, ska käka fläskfile med quinoa samt lite grönsaker och sedan drar jag till ikea med pappa. Ska handla in lite till köket samt mitt sovrum, älskar inredning! Det är något utav det finaste som finns tycker jag, har fått så mycket inspiration av wehearit så nu vet jag precis hur jag vill ha mitt rum.♥
 
Ha en bra dag i det trista vädret!
 
 

A year without rain

Jag tror nästan inte att det finns någon bättre inspirations sida som weheartit. Går alltid in på weheartit appen på mobilen varje dag och letar efter inspiration när jag har tråkigt eller känner för att se lite fina bilder. Det är en sida jag aldrig tröttnar på! Älskar att spara bilderna och göra collage av dom. Det blir så fint och somrigt!
 
Nu ligger jag här i sängen och har precis kollat på switched at birth och tänkte sova nu för jag är helt slut. Har bäddat helt nytt i sängen så det känns fräsht att få sova i en nybäddad säng. Imorgon blir det ta-hand-om-mig-själv dag hade jag tänkt. Det var så otroligt länge sedan jag hade en sådan dag, så det ska bli hur härligt som helst. Godnatt ♥

Banana pancakes

Åt banan pannkakor imorse för första gången! Jag som vanligtvist inte brukar tycka om att ha banan i en smet tyckte det här var SJUKT gott! Så det här ska jag absolut äta fler gånger till frukost. Just nu håller jag och angela på att fräsha upp oss för att sedan dra in mot stan och luncha samt kolla lite på kläder osv, i det härliga vädret. Min första dag på sommarlovet börjar med bananpannkakor, luncha på stan, topp väder.. Hur härligt som helst om ni frågar mig! 
 
Ha en bra dag allihopa så hörs vi antagligen senare.♥
 
 
 
 

floral peplum

Den här bar jag på avslutningen med svarta jeans, vit skinnjacka och klackskor! Det var så sorligt på avslutningen, ungefär alla tjejer grät och vi fick även se ett bildspel från 2010-2013 vilket var så himla kul! Vi alla har verkligen förändrats.. Helt sjukt hur mycket man förändras på tre år! Kunde inte ens fatta att det var jag på bilderna haha...
 
Kom hem för ett tag sedan, efter avslutningen så gick jag och angela samt mina föräldrar på en resturang och åt grymt god italiensk middag.♥ Och ikväll sover angela här så vi ska förmodligen hitta någon rolig film att kolla på samt något gott att smaska på. :)
 

rainy day

 
Eftersom att det var näst sista skoldagen idag så gjorde vi inte så mycket, vi städade våra skåp och sedan målade vi vår skolas symbol i klassrummet och ritade dit lite olika saker som hade med skolan att göra, en kul grej var det verkligen! Jag kommer sakna den här skolan något otroligt, ångrar inte en endaste sekund att jag bytte ifrån den andra skolan. För den skolan som jag gått nu i tre år, har verkligen fått mig på fötter igen och jag har även blivit mycket mer mognare och jag tror mer på mig själv. Så jag är otroligt tacksam för allt stöd! Kommer aldrig någonsin glömma min skola, speciellt alla lärare! Har verkligen kommit nära vissa, vilket är väldigt roligt för det brukar man vanligtvis inte göra. Så jag kommer antagligen fälla några tårar imorgon vid avslutningen..♥ 
 
Efter skolan så gick jag, angela och yrsa ner på stan. Kollade på lite kläder och även outfits till imorgon. Jag köpte en topp som jag ska ha till mina jeans, först så hade jag stått i provrummet och provat en topp om och om igen för att jag inte kunde bestämma mig och sedan slutar det med att jag går ut med en helt annan haha. Nu har jag iallafall outfiten klar för imorgon så det är skönt! När jag kom hem så satte jag mig i sängen och läste solo samt drack en smoothie och på sidan om så åt jag melon och banan. Så mysigt att äta något och läsa när det är regnigt och tråkigt ute.
 

I love the way you make me feel

Vet att jag är usel på att blogga, ska försöka bättra på det! Till att börja med så gick jag upp rätt så tidigt imorse och tog en promenad och sen åt jag en rejäl portion frukost; gröt, knäckebröd med massa pålägg (kalkon, lite ost och gurka samt tomat och krydda!) så sjukt gott! Åt även lite fil med banan, frukost är verkligen det bästa som finns! Kan alltid äta hur mycket som helst haha. 
 
Efter jag hade ätit så fastnade jag vid balkongen för jag läste en bra fanficton så det slutade med att jag solade utan att tänka på det. Lite senare så mötte jag upp Angela, vi snackade lite och njöt av sommarvädret. Har även planerat morgondagen med tjejerna, kommer bli hur härligt som helst. Hoppas bara att vädret är på topp som det var idag, annars kanske några av planerna blir inställda..
 
Ska kanske gå ut på en promenad eller något, känner mig lite rastlös och vill helst passa på att röra på mig nu när det är fint väder. 

Baby when we look up at the sky

Idag hängde jag och tjejerna i stadsparken och hade picnik med klassen, jätte härligt! Vädret var på topp och vi hade med oss sallad och lite annat gott att mumsa på. Sedan gick vi in mot stan och gick runt lite i hettan och hälsade på några studenter. Har nu åkt hem och lämnat mina grejer, tänkte ta en powerwalk samt en kall dusch och sedan tänkte jag dra ner på stan och träffa en vän. 
 
Är så glad att jag tog med mig kameran till parken, vi fick otroligt fina bilder från dagen! Se och njut;
 

The Big Bang

Ligger i soffan och kollade nyss på The Big Bang Theory och tänkte snart hoppa i säng! Är väldigt trött och imorgon väntar en dag i stadsparken med skolan, ska bli så mysigt. Kommer ta med mig kameran och förhoppningsvis så kommer det vara fint väder imorgon. 
Min frukost för någon dag sen! Sjukt gott och mättande.

1 juni

Tog en uppfriskande promenad imorse innan det härliga vädret försvann och det började regna istället. Snaturen kommer väl aldrig komma känns det som, och jag som ska till Gotland i sommar för första gången. Snälla låt det vara sol den veckan. Nu ska jag äta ett litet meal efter träningen.
Min instagram: janellehelenaa 

RSS 2.0