Vart är jag nu påväg?!





Vad vill ni läsa mer om?

 
Vill verkligen komma igång med min blogg nu, och vill gärna veta vad ni skulle vilja läsa mer om! Så 

7 saker jag hatar/älskar

♥ Jag älskar när man låtit glassen smälta lite på tallriken, det blir som en liten god kall sås bredvid då.
♥ Jag älskar att rosta halvmörkt eller mörkt bröd, så gott när det är krispigt och knaprigt.
♥ Jag älskar att min glugg har växt igen och nu ser mina tänder ut som de skulle gjort från början.
♥ Jag älskar när jucie har passionfrukt med i ingredienserna, så sjuktligt gott.
♥ Jag älskar att laga mat och baka (både nyttigt och onyttigt).
Jag älskar känslan efter ett bra träningspass.
♥ Jag älskar att vara hemma ensam, ha hög musik och dansa runt i lägenheten för mig själv.
 
* Jag hatar att försöka somna.
* Jag hatar att äta pannkakor dagen efter, dem smakar jätte konstigt...
* Jag hatar coca cola.
* Jag hatar alla drycker som har alkohol i sig, det smakar något fruktansvärt illa.
* Jag hatar alla skaldjur, räkor är bara äckligt och kräftor kan jag inte ens titta på, haha.
* Jag hatar när en kille kollar på en väldigt mycket, istället för att komma fram.
* Jag hatar att sitta still länge.
 
 
 

 
 

Mina två drömresemål

Två utav mina drömresemål är definitivt Maldiverna och Karibien. Två helt otroligt magiska platser, både på dagen och natten. Vet inte hur länge jag har drömt att få vara där borta och upptäcka och fota allting jag ser. Skulle verkligen vilja lära mig så mycket mer om att fota landskap, men det blir ju otroligt svårt när vårt land är så grått och tråkigt. 
 
Att åka till dessa två platser är liksom både rena rama drömmen för de som brinner för att fota och för mig, personligen. Tänk vad fina bilder man skulle få och hur vackert allting är up close. Alltså ÅH, om man bara tjänade egna pengar så skulle jag faktiskt spara till en otroligt magisk, fantastisk resa som dessa två skulle bli.
 
 
 

Macbook Pro '15

Alltså åh! Ren lycka säger jag bara. Är så himla glad över att ha fått denna skönheten av min snälla pappa! Har velat ha denna underbara sak hur länge som helst! Min samsung dator tog ju sitt sista andetag för ett bra tag sedan och har bara fått leva med min dåliga skoldator ända tills nu.. Och något som gjorde mig helt överlycklig var när pappa berättade att det finns photoshop på datorn!! Är så sjukt himla glad just nu!!♥ Kommer ta ett bra tag innan jag lär mig grunderna dock, men det är bara att ha tålamod :-)

Ripped jeans

 
Alltså det är så sjukt snyggt med slitna jeans! Jag vet inte hur länge jag har letat efter ett par heller, tycker sånt är så svårt. Antingen är det för mycket slitning, eller för lite, eller så passar dem inte och sitter jätte dåligt osv. Jämt problem haha! Men när man kollar runt på internet, eller i detta fall weheartit, så hittar man så många fina! 
 
Varför jag älskar slitna jeans är för att de kan göra allt! Hur tråkig outfit man än har, tar man sedan på sig ett par slitna jeans, oavsett vilken färg (helst dessa färger på bilderna), så piffar man genast upp outfiten! 
 

Big dream

Min allra högsta dröm, sen långt tillbaka, är att få åka runt hela världen och fotografera allt ifrån landskap, vilda djur till små detaljer. Det skulle verkligen vara en dream come true. Satt imorse och tittade runt på landskaps bilder som fotografer fotat och blev så himla imponerad över hur duktiga dom är, att dom fångat så fina moment på bild.
 
Men helt seriöst, tänk att få åka runt hela världen, varje dag vaknar du upp i ett tropiskt land med glada människor runt dig, vackert tropiskt landskap, vita stränder, turkosa hav och massvis med fina olika djur du aldrig sett förut, hur fantastiskt låter inte det? Och sen att få allt det på bild, så att du har hur många minnesbilder som helst. Alltså åh, måste verkligen uppleva det någon gång i mitt liv. 
 
(Alla bilder från google)
Tänk liksom att kunna fota en tiger på så nära håll som den bilden högst upp till höger, helt fantastiskt. Eller den bilden rakt under. Alltså åh, vilken dröm..

20 BEKÄNNELSER

Frukost är det bästa jag vet, men det visste ni väl redan.
Det finns faktiskt frukt jag inte tycker om, kiwi och ananas.
När jag var runt tolv år, åt jag så mycket onyttigt varje dag, vilket jag sedan insåg hade påverkat mig otroligt mycket. Är glad att jag inte är där längre idag!
Jag älskar att ha kanel i pannkaksmet. Nomnom.
Jag kan kolla på alla skräckfilmer, förutom dem som är "based on a true story".
Jag är otroligt svank, vilket kan bli ett problem ibland.
Jag vill nästan aldrig se sorgliga filmer för jag tycker inte om att gråta.
Jag gråter väldigt sällan.
Jag hatar när det är längre folk än en själv som ska sitta framför en på bion.
Jag drömmer nästan aldrig :/
Förut gillade jag inte ost så mycket men nu är jag helt beroende.
Förut var jag beroende av risgrynsgröt, åt det varje morgon i nästan ett helt halvår.
Vatten är det enda jag dricker nu mera, avskyr all läsk och saft är inte heller något jag gillar.
Jag gråter mer över sorgliga djur filmer än sorgliga männsko filmer.
Jag har längre ben än överkropp
Jag älskar att dekorera, pyssla medmera. 
Ända sedan jag var hundvakt förra sommaren så har jag velat haft hund.
Jag kan lyssna på en låt på repeat tills jag tröttnat helt på den, sedan gör jag samma med nästa låt.
Jag har värsta drömmen om min drömkille haha... Att han ska vara en surfare i antingen Hawaii eller Australien, och en sommar åker jag dit på semester och träffar honom och vi faller för varandra. Men som sagt, det är en osannolik dröm hehe...
Jag har fobi för att stoppa linser i mina ögon, för egentligen borde jag använda det pga min dåliga syn, men jag är otroligt feg och rädd för att peta i mina ögon :/
 

Är så sjukt sugen på..

.. att köpa nya träningskläder! Har inte gjort det på ett bra tag nu och skulle väldigt gärna vilja känna mig lite fräsch och fin i nya träningskläder. Surfade runt på internet och hittade en perfect match för en varm vår dag eller sval sommardag, skulle gärna jogga runt såhär en varm dag med underbart utsikt.
 
Längtar så sjukt mycket till sommaren, något utav det bästa som finns är att springa när det är hur fint väder som helst och man har precis vaknat och det är nästan inga folk ute alls. Eller på kvällen när solen är påväg ner och man får se en underbar solnedgång.
 
Kläderna kommer från bubbelroom och skorna är nike free run.

But first let me take selfie

Lite bilder från skolan de närmsta dagarna!
 
Hallå där! 
 
Började min dag med frukost (såklart), skulle väl aldrig missa den hehe... Och sen drog jag mig ner till stan för att möta min pappas vän som varit en stor del av mitt liv, och hämtade liftkort m.m eftersom att vi ska till åre nu på påsklovet! Är hur taggad som helst, det har tydligen även kommit 2 dm ny snö också. Så vi kommer ju åka runt på våra skidor i det soliga vädret med en blå himmel över oss och äta våfflor i våffelstugan, så mysigt!
 
Nu sitter jag här och har kollat på ett avsnitt av en serie jag missat och ska börja packa lite smått, skriva ner vad jag ska ha med mig osv, vi kommer kanske bada där också, vet inte än... Men det har ett sjukt mysigt bad, så kommer antagligen vara rätt sugen på det, annars kanske vi tar en spa dag eller något haha ;) 

DÅ VS NU

Gick igenom mitt blogg arkiv och fick syn på några otroligt gamla bilder, varav en var denna... Alltså SHIT! Vad jag har förändrats, tycker iallafall jag. Både som person och utseende. Är helt annorlunda nu än vad jag var då.. Den bilden till vänster togs för fyra år sedan, helt otroligt vad söt och oskyldig jag ser ut... 
 
 

Torsdag

Hej på er! (bild från imorse)
 
Sitter i skolan just nu och kände för att göra ett inlägg! Mina vänner tycker jag är för oaktiv på bloggen, så nu har dem motiverat mig till att vara mer aktiv! Ska verkligen försöka, men vet nästan aldrig vad jag ska skriva... Anyway, nu på påsklovet åker jag med bästis till ÅRE! Är hur excited som helst! Vi kommer säkert också bada där på det mysiga lilla badet. Bilder kommer ni få, tro mig, massivs!
 
Ska försöka ladda ner lite filmer tills vi åker så att vi har något att titta på runt kvällarna där borta! Ha det så bra, hörs senare! Puss

My two favorite songs at the moment

 
 
Är så himla beroende av dessa två låtar! Den första gör mig hur glad som helst och den andra låter med Jennifer gör att jag blir på sånt himla danshumör och bara vill svänga med höfterna haha! Om man nu kunde det haha... 

RSS 2.0