En riktig hjälte

Den här videon har fått väldigt mycket uppmärksamhet på youtube och inte förän idag har jag faktiskt sett den, och jag kände genast att jag ville göra ett inlägg om den för det är den verkligen värd! 
 
En brandman går in i ett hus som drabbats av brand och på golvet hittar en kattunge som håller på att kvävas av både röken och hettan från branden, så han tar med sig kattungen ut och ger den syrgas samt kyler ner den med lite vatten från en vattenflaska och några minuter senare så lever den! Alltså jag blir så himla rörd när jag ser sånt här, att det verkligen finns såhär bra människor till hjältar. Och speciellt när människor räddar djur, det är något som alltid berört mig. 

Miss Glossy

Blev precis en deltagare i den här tävlingen, förväntar mig ingenting men tänkte att det kunde vara roligt att vara med i alla fall. Ni kan också delta och få möjlighet till att vinna!
 
"Vinn  en exklusiv makeover med L’Oréal Paris kända stylingteam, representera Casting Crème Gloss i populära magasin och få chans till ett modellkontrakt!"
 
Delta HÄR. Och om ni är nyfikna på min profil eller vill gilla den så hittar ni mig HÄR.
 
 

BREAKFAST

Gick upp och körde lite träning innan frukost runt 7 och sedan unnade jag mig den här smakrika frukosten! Blev hur mätt som helst och nu har jag precis städat mitt rum, och resten av lägenheten och ska snart börja fixa mig inför middagen! Jag och 8 tjejer ska på middag på China Garden ikväll, hur mysigt som helst! Och sedan ska jag på en fest hos en vän som fyller år! Kommer bli sjukt kul, är hur taggad som helst! 

Och inatt så kommer några av tjejerna sova här, så därför har jag städat lägenheten för att det inte ska bli ännu mer kaos haha. Men nu ska jag välja TVÅ outfits ur min garderob till ikväll/inatt så jag måste sätta fart för jag ska även förbi mamma och hämta lite grejer. Vi hörs! Hoppas ni andra också har en bra helg ♥

10 things americans don't know...

Såg den här videon idag när den dök upp på framsidan av youtube, den är ju hur klockren som helst haha! Hon har ju rätt om nästan allt och hon är ju rolig också haha. Vet dock inte om jag skratta eller vad jag nu ska tycka om att vi i sverige inte dejtar...?
 
Alltså jag personligen vill inte dejta men vi är så tråkiga jämfört med alla andra länder känns det som haha. Och något jag STÖR mig grovt på är att såfort alla hör "Sweden" är blonda tjejer, alltså det finns faktiskt brunetter, rödhåriga och svarthåriga här också precis som i alla andra länder...
 
Iallafall, ska gå och lägga mig strax för jag är HUR trött som helst efter denna långa vecka haha, men ska städa lite i rummet för man ska tydligen sova bättre med städar rum? Haha konstigt men får väl prova det då! Juste, har lite planer inför imorgon med tjejerna men säger mer imorgon om det, godnatt!
 

Mår som förtjänat...

...Haha skojar bara, jag mår toppen! Eller okej, sov ungefär två timmar inatt så jag är ju helt jäkla seg men annars mår jag bra. Kommer väl antaligen spendera min dag i sängen med filmer och varm choklad eller något. Hade hur roligt som helst igår iallafall, först mötte jag upp tjejerna och så gick vi till willys för att handla middag, som blev tacos (standard haha). Och jag åt tills jag såg gravid ut haha! 
 
Lite senare så fixade vi oss, mötte upp några killvänner och krökade lite och drog in mot stan. Dansade lite på stora torget haha och så gick vi till stadsparken och mötte härligt folk. Men gick in till stan igen lite senare för att vi var så sugna på bra musik och dans haha. Vi kom hem runt 3-4 tiden och så åt vi pannkakor med smält choklad och jordgubbar på, godaste nattmaten någonsin ♥
 
Och så vaknade vi upp idag hur slitna som helst och sega, men ska duscha och försöka bli lite piggare, ska se till att dricka mycket vatten iallafall. Hoppas ni också hade en bra dag igår! Vi hörs :)
Haha mobilder bilder från kvällen/natten. Angela ville inte vara med på bild och på stan glömde vi att ta bilder tyvärr.

Kulturnatten

Hej bloggen! 
 
Jag sa ju att jag skulle uppdatera mer och så blev det inte så... Men det är så att när jag väl har tid så orkar jag inte eller så har jag inga bilder att visa haha. Men jag kommer försöka blogga mer, får se om jag lyckas!
 
Igår var det ju fredag den trettonde, inget speciellt hände mig iallafall vilket jag är glad för hehe... Och idag är det kulturnatten! Är så himla taggad, hoppas att det blir sjukt kul! 
 
Det blir ju självklart stan, antagligen lite krök och kanske efterfest och sedan tänkte vi tjejer sova hos mig senare, hur mysigt som helst! Ser verkligen fram emot den här dagen. Men min dag ska börja med Ikea haha, ska handla lite nytt till rummet hade jag tänkt. 
 
Men jag hoppas att ni också får en bra dag, vi hörs förhoppningsvis lite senare! 
En bild från när jag och vännerna åt frozen yoghurt på stan denna vecka 
janelleandersson@instagram

Black Peplum

Såhär har jag sett ut idag! Kände mig faktiskt riktigt fin i den nya peplum toppen som jag köpte i Stockholm. Hade dock velat locka håret lite kanske men jag hann inte eftersom att jag var hos tandläkaren, men jag hoppas att det inte gjorde någon stor skillnad på skolfotot som vi hade idag haha. 

Lyxig frukost

 
Såhär såg min frukost ut igår. Jag hade mycket tid över på morgonen eftersom att vi börjar 10.30 varje måndag, så då passar jag alltid på att göra en liten extra god frukost hehe. Otroligt gott var det iallafall! Förresten är det bara jag som är hur glad som helst för att det är sjukt varmt ute trots att det är september?
 
Behöver inte ens använda jacka! Fast jag borde nog skaffa mig en snart eftersom att det kan ju plötsligt bara slå till en dag och vara jätte kallt och då är det ju bra att man har utifall att. Nu ska jag räkna lite matte efter en lång dag i skolan haha, jippi. Vi hörs snart igen!

Bad update

Hej på er! Förlåt för så dålig uppdatering men jag har varit så himla upptagen dom senaste veckorna! Men jag ska försöka blogga åtminstonde 3 gånger om dagen men det är lite svårt när jag har långa dagar i skolan. Men hur som helst, igår var jag och åt middag med Sandra, Nathalie och Angela på stan, det var hur mysigt som helst! Sjuuukt god mat haha, åt tills jag fick ont i magen. Men innan dess så var vi och fikade på stan med några i klassen och det var sjukt härligt att sitta i solen, det kändes som sommar all over again!
 
Och nu när det är helg så saknar jag redan skolan haha, älskar min nya klass och min linje! Och till er läsare som ständigt frågar mig vilken linje och skola jag går i (har inte haft tid att svara på det). Jag går i Celsiusskolan, Handel och administration. Är sjukt nöjd med att jag valde celsius, det är väldigt många elever vilket jag älskar för man ser nya människor varje dag och alla är så trevliga samt att vi får välja mellan TRE maträtter varje dag och maten görs i skolan. Perfekt för mig hehe.
 
Men nog om det, nu ska jag forsätta städa rummet och ta något snabbt att äta och sedan duscha. Ska träffa bästis senare men har lite att göra innan dess så vi hörs senare!
 

RSS 2.0