FREE


The lucky one

Nu blir det lite mys med film och godis! Och självklart, en film med min favorit skådespelare ;-) 
 

Friday

Slutade skolan för inte så länge sedan och nu sitter jag och Angela i soffan och har precis kollat på avsnitt 4x10 av vampire diaries! Det var seriöst det bästa avsnittet på den här säsongen!! :-D Kanske inte ska säga varför för er som inte sett det, men det har något som hände mellan Damon och Elena iallafall! ^^ Till er som inte tittar på vampire diaries: börja gör det! 
 
Hur som helst, struntade i att träna idag för jag var jävligt trött efter skolan och orkade inte längta mer till vampire diaries avsnittet haha :-p Så vi tänkte göra det imorgon istället. Hoppas vädret blir fint för då blir man ju extra taggad på att gå ut i kylan! Föresten, när vi ändå är inne på träning. Så har jag kommit igång rejält nu, är alltid taggad när jag drar dit och det känns grymt bra att jag har börjat träna vilket jag aldrig gjorde förut. Jag älskar faktiskt att träna vilket jag hatade förut (vilket är sjukt förvånande för att vara jag haha). Visst det är väl inte så mysigt att svettas men känslan efter man har tränat är så underbart. Man blir så stolt över sig själv! Så för er som inte kommit igång än, gör det! Så får ni se själva sen hur skönt det är och att känslan efter är verkligen värd det.
 
Puss! ♥
 
 

Black white and brown

 
Black white and brown
 
Tröja Chichwish / Jeans vanmildert / Converse republic.co.uk / Väska Nelly

16 januari 2013

Jag kom precis hem från gymmet, kändes sjukt bra! Svettades ihjäl haha..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan städa mitt rum lite. Men jag lyckades ta en bild till er innan jag stack iväg!


Tips på lite filmer

 
 
Snart är ju förhoppningsvis vintern över, men ni som fortfarande tycker det är kallt ute och föredrar att sitta hemma och mysa med någon nära vän och massa gott att smaska på så tänkte jag tipsa er om lite filmer! Det är självklart olika genrer, som komedi, skräck, drama, romantik, tecknat osv! :-) Älskar alla dessa filmer! Är helt galen i tecknat tex haha... Antar att jag inte vill växa upp riktigt än...? ;-) Men jag gillar ju annat också såklart ;PPpp 
 
 

I hear your heart beat, to the beat of the drums

Kom precis hem, brr vad kallt det är... Skulle göra vad som helst för att få åka utomlands i en en hel månad med massa vänner och parta loss! Det är verkligen min högsta dröm just nu. Men tyvärr så går ju inte det nu när det är sista terminen av nian... Alltså åh, jag längtar verkligen inte tills man måste välja gymnasium eftersom att jag inte har någon blekaste aning om vad jag vill gå för linje, inte skola heller.. Och att man får en massvis med brev på olika skolor och kataloger gör inte stressen bättre direkt.
 
Men ska inte sitta och skriva om gymnasiet för det är väl inte så intressant för er.. Nu ska jag taoch göra iordning en varm kopp té, linda in mig i min kära filt och kolla på en film och försöka tänka mig bort lite..♥ Tycker föresten att ni läsare borde se filmen "The American History X" det är en sjukt bra film som handlar om rasism. Det kanske låter tråkigt enligt vissa öron, men det är faktiskt en av dom bästa filmerna jag sett. Filmen ger ett stort budskap, så det är värt det! ^^ 
 
Just nu :-)
 
 
 

Victoria Secret

 
Alla tjejer vill ju ha mjukisdressar hemma som dom kan gå runt i. Så nu tänkte jag tipsa er om dessa underbara mjukisdressar från Victoria Secret. Jag har alltid velat ha en jätte mysig/fin och söt mjukisdress i min garderob men aldrig hittat någon! Förän jag såg dom här för rätt så länge sedan men glömt att tipsa om dom! Jag är så sugen på att beställa och har varit det länge nu, har egentligen lust att köpa hur många som helst.. Men det får bli en i taget haha.. ^^ För jag bara MÅSTE ha dessa skönheter! :-) Ni hittar dom HÄR
 
 

Skrattet som uppstår när haters failar..

 
Alltså ni haters.. Ni är verkligen för roliga! Ska rätta dig lite, jag har för det första inte LINSER på mig, det är mina naturliga ögon, dom blir så ljusa när jag är i ljus. Och jag stog faktiskt vid ett fönster när jag tog denna bild. Därav den ljusa styrkan. Och jag förstod inte riktigt vad du menade med att jag leker att vara en känd bloggare? Skulle jag vara det så skulle jag blogga så mycket mer och bättre. Skulle verkligen ta tag i bloggen om jag vore det. Men jag är ingen känd bloggare och det är helt okej för mig, jag gillar att blogga ändå! Men det är ju roligt att man kan provocera genom en egobild haha ;-)
 
 
 
 

you've built your wall so high, that no one could climb it


WORKOUT

Har precis fyllt magen med mat efter träningen, så nu är magen glad igen haha. Körde lite kondition och styrka på gymmet, det kändes skit bra. Jag ska fan klara det här varannan dag, ett helt år! Och när jag gjort det så vet jag att jag kan, hur länge jag vill :-) Nu ska jag ta en härlig dusch och sedan krypa ner i min säng och kolla på en film med en kopp te i handen! 
 
Tänkte gå ut och fota idag men jag hann inte eftersom jag kom ifrån träningen runt fyra och då blir det ju mörkt.. Så jag får gå ut på en liten promenad imorgon istället! Ååh.. Tänk att lovet snart är slut, på onsdag! :-( Vill inte ens tänka tanken, hur stressigt allt kommer bli nu när det är sista terminen av nian. OMG. Vet liksom inte ens vilket gymnasium jag ska välja heller.. 
 
Jaja! Kommer nog på det såsmåningom, nu ska jag duscha ♥
 

On my way to the gym

Hell to the yeah! Nu kör vi! Är sjukt taggad, drar till gymmet nu och köttar lite med bästis! Puss ♥
 
 
Min huvud ser en meter stort för att jag inte riktigt lärt mig mitt nya stativ än. 
 
 
 

3e Januari 2013

Jahapp... Nu är det Januari då! Fan va tiden bara rinner iväg. Snart är jag väl gammal och grå och sitter i min soffa vid min dator haha.. Jag har precis kommit från träningen som gick skit bra! Och tidigare hade jag utvecklingssamtal och det gick också bra! Vi snackade om gymnasium, betyg och det vanliga. 
 
Orkar inte duscha så får göra det senare (som tur stinker jag iallafall inte haha), ska nu iväg till min kusin och käka middag samt chockladrutor (MUMS!). Men hur som helst, jag vet att jag suger på att uppdatera och att det här är min blogg samt jag bestämmer vad som publiceras här osv. Men jag vill ha tips från er och höra vad ni vill se mer av! För jag håller på att bli galen, har noll inspiration numera.. Så ni får gärna kommentera, för det skulle säkert komma mycket fler inlägg om jag visste vad jag skulle skriva om på bloggen. 
 
Vill ni se mer bilder av mig? Min vardag? Skönhetstips? Klädtips? Bara att slänga in en kommentar. Föresten så kan ni gärna följa mig på Instagram där jag uppdaterar varje dag, om ni nu vill se mer utav mig dvs! Puss på er :-) 
 
Sök bara på "janellehelenaa" så hittar ni mig! 

HAPPY NEW YEAR!

Gott nytt år! Nu välkommnar vi år 2013! :-D 
 
Börjar med att dra ner på stan och käka på resturang med några vänner, sedan får vi se vart man hamnar, hoppas ni har en härlig dag kära bloggläsare ♥
 
 

RSS 2.0