Chocolate

Alltså jag kan knappast vara den enda som älskar choklad så sjukt mycket! Det är så gott, det bara vattnas i munnen när jag tittar på dessa bilder ovan. Choklad är lätt ett av de bästa som skapats på denna jord :') När jag unnar mig på helger så står choklad alltid på listan, skulle aldrig kunna klara mig utan denna vackra skapelse. Älskar ju precis allting som har att göra med choklad haha *-*

Sallad



Såhär såg min middag ut för någon vecka sedan när vi tog en sväng förbi Gränby centrum efter ett hårt pass! Var hur hungrig som helst och det här gjorde mig riktigt nöjd. 

Just nu sitter jag i soffan vid en serie efter att nyss ha diskat lite, ska snart sätta på mig träningskläder och kötta lite! Tänk att det redan är onsdag, dagarna har gått fort nu! Vill bara ha helg nu så man kan äta massa gott :)

19 januari


Hej bloggen!

Första lektionen vart inställd idag så blev att man började 12:25, vilket gjorde att det blev en kort dag. Efter skolan så gick jag hem och åt lite mellis och har slappat framför en serie fram till nu.

Är inte alls sugen på att gå ut men har man bokat ett pass så har man! Känner mig hur trött i benen som helst så ser inte fram emot spinning, men ska nog kunna klara mig igenom det! 

Vi hörs sen, har lite bråttom nu!

Färga håret

Jag. är. less. Har suttit och tittat lite bland weheartit osv på olika blonda hårfärg inspiration, för jag vill så gärna färga håret. Så länge jag kan minnas så har jag haft mitt jätte ljusa hår, och jag trivs ju i det, men det skulle vara kul med något nytt för en gångsskull. Dock så har jag alltid haft otur när jag färgat mitt hår, det har alltid blivit fel och inte alls blivit så som jag tänkt mig. Vilket gjort att jag saknat mitt naturliga hår och varit tvungen att klippa mitt år många gånger och blekt det m.m. 
 
Jag vet att jag inte skulle passa i alldeles för mörkt hår, så det har jag redan uteslutit för länge sedan. Är alldeles för blek för det, i know haha. Men alltså, kanske typ lite mörkare toppar, eller några mörkare slingor? Bara för att få mer liv i mitt hår. Så när jag sökte på goggle hittade jag dessa sex bilder och blev helt fast. Vill ha någon av deras hårfärg, NU. Kan dock inte bestämma mig ännu, och vet att jag då måste gå till frisören för att ens bli lite nöjd. (Hitils har jag bara färgat hemma, vilket har varit misstag on repeat alltså). Men jag måste ha pengar till det isåfall och just nu spar jag och vill inte kasta bort pengar utan att vara helt bestämd. Så än är detta något som bara cirkulerar som en tanke i mitt huvud, men vad tror ni? Släng gärna in en kommentar. Skulle jag passa i någon av dessa "hårfärger"?

Right now


Sitter och myser i soffan med musik i öronen efter att ha ätit god och lång middag med mammas vän och hans söner. Så bjuder lite på dessa bilder ovan haha. 

Har inga planer imorgon förutom att jag ska förbi gymmet för att fixa en sak och kanske även tar och gymmar lite då också. Föredrar ju att träna hemma, men har lovat mig själv att detta året måste jag våga använda maskinerna på gymmet mer! Så vi får se hur det kommer gå... Vi hörs imorgon, kram

workout inspiration

När jag är som mest omotiverad till att träna så brukar jag alltid kolla runt lite på weheartit för att få lite pepp, och det hjälper varje gång! Fick världens sprall i benen nu när jag fann dessa bilder ovan. För varje dag som går när du tränar så är du ett steg närmare ditt mål, glöm inte det! Så keep that in your mind and keep pushing :) Allt du behöver göra är att träna och äta bra mat, resten gör din kropp!

Kycklingsallad

 
Gick upp halv fem idag för att ha ett kort jobb pass, slutade runt 10. Promenerade hem, sedan var det bara att slänga i mig lunch och någon timme senare fixade jag mig snabbt för att åka till farmor och farfar. De bjöd på en jätte god amerikansk äppelkaka som farfmor hade bakat (mmmm det bara vattnar i munnen när jag tänker på hur god den var haha). Den smakade lite sockerkaka men mycket saftig och krispiga kanter samt kanelknäcke på toppen = A-mazing *_*
 
Nu har jag precis kommit hem ifrån dem och ska städa mitt rum lite för det ser inte så trevligt ut haha :) Vid sju tiden kommer mammas kompis och hans två söner hit och vi ska äta lite god mat! Uppdaterar mer senare. 

Äpple + kanel

 
Häromdagen prövade jag något jag inte har gjort förut, jag skar ett äpple i bitar och stekte i olja med massor av kanel på! Hur gott som helst! Kan inte fatta att jag missat det, hur gott och nyttigt mellanmål som helst. Om man vill kan man ju blanda det med vindruvor och havregrynsgröt för att göra det mer matigt och frukost aktigt.
 
Kommer iallafall definitivt göra om det här fler med gånger, hur lyxigt som helst för smaklökarna (:


At Work


Anlände precis till jobbet och ska nu jobba fram till 12, sedan bär det iväg mot mediamarkt för att kolla in lite kompakta digitalkameror. Vill ha en så småningom inför vardagen mer så att jag kan ta fler bilder och visa här bla. Bloggen är ju trots allt en dagbok för mig, som jag kommer titta tillbaka i när jag är äldre. 

Det är ju så svårt att bära runt på en stor och klumpig systemkamera liksom, känner att jag saknar att ha något lättare också. Så får se om jag hittar något intressant! Nu ska jag jobba, hörs :)

2a januari


Bild 1.// selfie i bilen påväg gör att handla julklappar. Bild 2.// Idag på rasten ;Ppp. Bild 3.// Syster och jag

Godmorgon på er! Eller alltså, inte mitt fall då men antar att alla andra nyss vaknat haha. Själv har jag precis kommit hem från jobbet och ska nu käka lite lunch innan jag lägger mig i soffan och slappar lite. 

Ska till Gränby centrum senare för att byta ut ett par byxor till en mindre storlek och även kolla på lite nytt smink! 

Nyår i några bilder

Vart bara matbilder insåg jag precis haha... Men det blev inte så mycket bilder när jag glömde kameran och min kusin fotade istället med sin. Gårdagen började med jobb, lång powernap och sedan åt vi en supergod middag, fläskfilé, varma morötter, bearnesås samt vitlöksbröd! När vi vart mätta var det bara att traska iväg till kusinen min. När vi kom dit var det hur mycket mat som helst uppdukat! Allt från ost, alla möjliga sorters kex, kladdkaka, pannacotta, ägghalvor, räkor osv. Super gott! 
 
Efter en stund av mycket mat, skratt och pratande var det midnatt och vi gick ut på balkongen för att skåla och kolla på fyrverkerierna. Resten av kvällen bestod ut av kortspelande, tv spelande och dansande! Himla mysig kväll med släkten :)

RSS 2.0