What do you mean?

Alltså wow. Redan när jag såg sneak peaken på den här låten så förstod jag att den skulle vara bra!! Älskar den. Har lyssnat på den varje minut sen den kom ut typ, haha. Hoppas han gör fler låtar snart! Den här var ju verkligen klockren och något annorlunda så ser fram emot mer :-)
 
Musikvideon är ju bara sååå bra! Visste ni att tjejen i videon är modell hos Nelly? Häftigt ju!
 

It's fall

Jag ser faktiskt lite fram emot hösten, för första gången haha. Tycker det är så mysigt med tjocka stickade tröjor, fina sjalar, stövlar osv. Såklart ser jag också fram emot de fina löven som fallar på marken, men när de försvunnit så är det ju inte lika fint längre. Då vet man att vintern är påväg liksom. Men jag ser fram emot själva färgerna på alla träd och de fina bilderna man kan få. Ska bli kul att få shoppa nya kläder inför en ny årstid!
It's fall
 

TACOBAR

Igår träffades jag och tjejerna på stan och åt middag tillsammans på Taco Bar! Första gången jag åt där faktiskt. Riktigt gott! Jag tog en taco sallad med ost, lök, tomat, köttfärs, gurka, majs och sallad, med en klick gräddfil på sidan om. Så himla gott och mättande! Senare drog vi vidare till bion och kollade på filmen Odödliga. 
 
Brukar vanligtvist aldrig kolla på svenska filmer, och den här var väl inte direkt mitt val av film heller, men den var faktiskt bra! Lite seg i början, men det var spännande lite då och då. Den får nog 3/5 utav mig.
 
 
 
 

ROLIG BLOGGLISTA

När vaknade du idag?

- Klockan 8, vaknade av mig själv.

 

Vad åt du till frukost?

- Två mackor med skivade tomater på och aromat krydda + ett glas jucie!

 

Ut och festa eller en myskväll?

- Myskväll!

 

Vilken film såg du senast?

- Magic Mike XXL (kollade dock inte klart), sjukt dålig! Riktigt besviken. 

Ditt värsta beroende?

- Skakar på benen när jag har suttit still för länge eller är stressad.

 

Vad lyssnar du på just nu?

- "What do you mean", Justin Biebers nya låt. Love it!

 

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?

- Jag vet inte! Beror på. Ibland kan jag vara hur pigg som helst en kväll och en annan kan jag vara helt slut...

 

Beskriv platsen du befinner dig på just nu?

- Ligger i en soffa med massor av kuddar runt om mig haha.

 

Vad är din sämsta sida?

- Att jag kan vara rätt blyg och envis.

 

Vad är din bästa sida?

- Älskar att lära känna nya människor!

 

Vad köpte du senast ditt kort drogs?

- En ny topp :-)

 

Vad är det bästa du vet?

M-A-T, i mängder!!! Haha ♥ Nerå, inte bara. Älskar att umgås med nära och kära, fota, baka osv!

 

Favortiland att besöka?

- Som jag har varit i? Grekland och England samt Svalbard. Som jag vill besöka: USA, Karibien, Galapagosöarna, Maldiverna, Thailand, Austrailen, you name it..

 

Vad är det värsta du vet?

.- Folk som ljuger.

 

Sjukaste du gjort?

- Svalbard resan, helt underbart! 

 

Roligaste händelsen i år?

-I år? Öregrund med tjejerna, helt klart!

 

 

4 snaps

Har varit så trött och verkligen inte haft någon lust alls till att blogga, därav tomheten i bloggen. Men nu är jag tillbaka! Hoppas jag iallafall, ska försöka. Drar till stugis under helgen, men ska försöka slänga upp något inlägg därifrån. Samt tidsinställa lite inlägg också :-) 
 
Vi hade en otroligt kort skoldag, 10:30-12:15 liksom. Efter skolan åkte jag och Lina till Röbo för en runda! Alltså det var så länge sedan jag tränat nu, men först vrickade jag ju foten, sen vart jag sjuk och tappade motivationen helt enkelt... Men nu har jag lovat mig själv att komma igång igen. Efter träningspasset kunde jag verkligen känna hur mina ben blev tyngre och tyngre... Haha är så trött. La mig på soffan direkt när jag kom hem och orkade inte röra mig. Men har duschat nu, diskat, tagit bort sminket osv, så skönt! 
 
Ni får gärna följa mig på snapchat: janellehelenaa
 
4 snaps från idag:
 Pic 1, påväg till röbo in the car// Pic 2, uttråkad i skolan, väntar på att få sluta// Pic 3, nykommen hem från Röbo// Pic 4, helt slut och skrattar över hur trött jag är.

We accept the love we think we deserve


I'M CAUGHT UP IN THE MOMENT

Slutade klockan 2, gick hem och åt mellanmål. Drog sedan ner till stan för att lämna ett paket och för att köpa lite skolgrejer. Hittade SÅ mycket fint! Alltså shit. Tänkte att jag kanske kunde göra en "back to school" video eller något.. Ska försöka och se om det är något för mig, annars lägger jag bara upp lite bilder på sakerna här istället! Vilket fall som helst så får ni se dem.
 
Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem, så ska vi åka till stugan och sova där. Såå härligt! Ska sola allt jag kan imorgon hihi <3 
 

Första skoldagen

 
Idag var det alltså min första skoldag, känns jätte konstigt att vara tillbaka. Men det gick bra! Haha nu kanske jag ljög lite... Somnade nästan på "lektionen", vi pratade om studenten och våra kurser m.m. Kändes som om vi bara drog ut på tiden. Jaja, kom hem för ett tag sedan iallafall. Har plockat upp lite i rummet, har diskat osv. Skönt att vi börjar 12:25 imorgon, slipper dra mig själv ur sängen... Var helt död imorse haha.

Into the wild

Vet inte om jag ska välkommna denna dag eller inte, haha. Att det är idag jag börjar mitt tredje och sista år på gymnasiet får mig att tappa hakan. Kan verkligen inte fatta att det har gått så fort. Kändes som om jag nyss klev in i denna skola liksom, och nu är jag med i den äldsta årkursen. Så sjukt! Och att om bara några månader så kommer jag springa ut i vit klänning och aldrig behöva kliva in i skolan igen. Samtidigt som det känns så skönt, så kommer jag sakna rutinerna, att man vet vad man ska göra. Efter skolan är det ju upp till en själv liksom. 
 
Som sagt, det är en väldigt känslo blandad dag! Och dessa känslor kommer väl jag ha i mig ett tag till..

JUST ORDERED

 

M A N G O

Mhmmm. Dreglar när jag ser dessa bilder, hihi. Ligger i solen just nu och har precis njutit av att mumsa på en mango. Hjälp mig vad gott det är! Det må vara den godaste frukten som finns på denna jord :') Har inte gjort så mycket annat än att sola, målat lite och njutit av dagen! I helgen är det fullt upp minsann... Ska bland annat baka bullar till min mosters födelsedagsfest som är nu på söndag, hon blir hela 50 år! Ska bli så kul :-)

Gorgeous hair is the best revenge

Tycker sånna här bilder med håret är så häftiga! Så kände att jag ville ta några för skojskull. Med rätt ljus och inställningar blir bilderna faktiskt riktigt fina. 
 
Hur som helst, njuter iallafall av min "sista" dag här i Stugis, innan skolan börjar. Vilket är imorgon. Dock verkar de flesta redan börjat, haha vilken lyx man har ;). Ville som sagt bara slänga in ett inlägg och uppdatera er lite! Nu ska jag sola lite och försöka att inte vara en blekfis till skolan imorgon, haha :-)

LEVIS WITH SHIRT

En outfit jag har haft härute! Alltså shit vad jag älskar alén vi har vid stugan. Det blir så himla fina bilder där!
 

Mina tips för bättre hy

Jag är verkligen ingen expert på området, eller något. Utan jag ville bara dela med mig utav mina egna erfarenheter och vad jag tror förbättrar ens hy! Hoppas ni tycker det är kul att läsa sånt här, för det gör jag och därför tänkte jag att det kunde vara lite kul om ni fick läsa vad jag tycker. :-) 
 
Tvätta ansiktet - Både dag och kväll! Det gör jag alltid. Använder mig av en tvål som är från apoteket (ej parfymerad). Flaskan är vit med ett rött "huvud" och det står "Aco" på den. Rekommenderar den verkligen!
 
Om du får finnar - Nu kanske detta inte är ett bra tips om man får fler, men om man kanske får någon enstaka någon gång, ta tandkräm på! Det torkar ut finnen. Jag brukar använda mig utav det "verktyget" och för mig funkar det. 
 
Rör på dig - Gammalt och kanske tjatigt tips, men märkte faktiskt det i början när jag började träna. Man svettades liksom ut "giftet" och sedan tvättade man ansiktet och så kände man sig SÅ ren! Du behöver inte köra värsta träningspasset, räcker med vardagsmotion. 
 
Ät vitaminer - Även fast du kanske inte är ett träningsfreak eller älskar nyttig mat, så finns det säkert något nyttigt du gillar! Släng i dig någon banan eller någon vitaminboost varje dag. Din hy uppskattar det!
 
Skinoren - Har hört att denna ska vara bra, har inte använt mig av den själv utan bara hört saker om den. Den ska tydligen hjälpa väldigt mycket mot finnar. Fråga din läkare att skriva ut recept så du kan hämta ut den. 
 
Drick vatten - Alltså verkligen! Förut drack jag SÅ mycket skit. Jag drack jämt oboy, läsk osv. Aldrig vatten. Jag drack liksom mjölk när jag var törstig och envisades med att min törst släktes..? Haha smart där. Nej men allvarligt, det hjälper verkligen. Nu dricker jag bara vatten ioförsig, men när jag började tycka om vatten mer och mer, så insåg jag hur mycket det hjälpte mig. Man blir liksom renare. Om du är en sån som hatar vatten som jag gjorde, drick ett eller två glas om dagen, börja med det! 
 
Prata i headset - Försök prata i telefon med hörlurar, för det är massvis med bakterier på telefonskärmen som sedan nuddar din kind när du pratar i telefon. Så för att undvika det, använd hörlurar! 
 
Duscha direkt - Se till att duscha direkt efter träningen, eller efter att du svettats överhuvudtaget. Går det för lång tid mellan träningen och duschningen är det risk att svettet kan täppa igen och bilda bakterier.  
 
Använd fingrarna - Det bästa sminkredskapet (för foundation) tycker jag är fingrarna. Värmen från fingrarna gör att underlaget smälter in i huden och det ser naturligare ut. Kommer själv ihåg när jag använde borste att applicera med, jag fick så mycket pormaskar osv. Det är SÅ mycket skit på dem där borstarna! Fingrarna är väl inte heller så värst rena, men tvätta de noga innan du applicerar foundation med fingrarna så slipper du massa fett! 

A few pics

Hej! 
 
Äntligen har jag fått lite internet tillgång. Min mobils internet har jag förbrukat, haha :-) Så har inte kunnat slängt in något inlägg så ni vet om att jag lever! Men nu har jag datorn med mig och internet. Så tänkte visa er lite bilder från den första dagen/natten vi spenderade i Stugis denna sommaren. :-) Såklart har vi varit här fler gånger men inte sovit över pga att det inte varit fint väder.  Hittade även lite smultron som jag stoppade direkt i munnen haha, så gott! Första gången i år.
 
Men jag måste säga att jag verkligen har saknat att äta frukost ute, och nu när vi varit här så har vi gjort det varje dag. SÅ mysigt, och det känns faktiskt som om maten är mycket fräschare och smakar mer när man sitter ute i den härliga värmen, tillskillnad från hur tråkigt det känns när man sitter inne. 

Summer Inspo


Det är så mycket roligare att kolla på dessa inspirerande sommar bilder nu när det är fint väder här. Alltså tack Sverige! Äntligen. Trots att det tog sån tid så uppskattar jag verkligen detta underbara väder som varit nu hela veckan och även denna vecka som kommer :') 



Sunday funday






Lite bilder från min dag idag! Eller okej, näst sista bilden var från igår. Det får bli lite mobil bilder nu när jag är ute i stugan, har nämligen ingen dator med mig! Men jag försöker ta så mycket bilder som möjligt så jag har något av visa er sen haha :-) 

Kan inte fatta att skolan börjar på torsdag... Därför tar jag vara på den lediga tiden och den underbara värmen medan jag kan :-) Ha en bra kväll, vi hörs!


I N S P O


Glöm inte att följa mig på Weheartit; Janelle Helena Andersson 

Friday



Halloj! Denna dag har spenderats med bruden ovan. Vi gick runt på stan i den sköna värmen (haha okej jag typ svettades ihjäl men ändå, tänker inte klaga eftersom att vintern är så nära, vill ta vara på det här fina vädret så länge jag kan). Kollade runt lite i affärerna, åt Frozen yoghurt vid ån, pratade om allt möjligt! Behövdes verkligen, så mysigt! 

Nu är jag ute i stugan och ska precis börja grilla, är vrål hungrig så gör verkligen ALLT för att tiden ska gå så fort som möjligt haha... Hoppas att ni har haft en bra fredag, vi hörs! Xoxo 

Mina favoritappar

Instagram: Haha minns hur sen jag var med Instagram, alla mina vänner hade det förutom jag. Mamma lät mig inte ha det förrän jag fyllt år. Tycker det är så kul att gå in och titta, det blir lite som wehearit, fast man kan få kommentarer och det är oftast folks egna bilder liksom :-)
 
Snapchat: Så himla enkelt att bara gå in, skicka en bild och liten text till någon, istället för att skicka massvis med sms. Också lite roligare, eftersom man kan filma videos till folk, och filma liten del av det man gör osv och låta andra se på ens 'mystory'. 
 
VSCOcam: Hittade den för inte så länge sedan, en kompis visade mig hur man gjorde osv, tycker den var krånglig i början. Men wow, vilka snygga effekter det finns! Är så nöjd att jag installerade den.
 
Shazam: Haha brukar alltid höra någon låt på radion jag inte känner igen och då är det såå smidigt att bara sätta på den här och så får man reda på vad låter heter! Love this app.
 
Weheartit: En app jag INTE kan vara utan, haha. Det finns SÅ mycket fina bilder som är tagna jorden över, och det är så himla inspirerande att kolla runt. Kan sitta i flera timmar om ingen stoppar mig, hehe. 
 
Frametastic: En jätte bra gratisapp där man kan fixa snygga ramar runt sina bilder, använder den inte så ofta men den är verkligen en favorit ändå.
 
Vine: Omg! Det går inte en dag utan att jag går in här. Det är 6 sekunders klipp, men det finns SÅ mycket. roliga klipp, bra videoklipp med bra musik till, you name it liksom. Man får se så mycket, älskar denna app! Ge den en chans om ni inte har Vine :-)

14 ANTINGEN ELLER

Ute med vänner eller hemmakväll?

Kan nog inte välja där. Måste nog säga båda!

 

Uppsatt eller Nedsläppt? 

Uppsatt! Skönare när inget hår är i vägen, däremot kan man få riktigt fina frisyrer med nedsläppt hår, men det kan man ju med uppsatt med.

 

Smink eller utan smink?

Jag tycker att det är så kul att sminka mig när jag inte gjort det på ett tag, för då känner jag mig så fin. Och samtidigt tycker jag att det är så skönt att gå utan.. Vet ärligt talat inte haha!

 

 

Nike-eller Adidasskor?

Oj svår fråga haha, gillar både och. Däremot så har nike större utbud..  Men jag säger nog adidas ändå.

 

Silver eller guld?

Har faktiskt börjat gilla guld mer och mer nu, men silver är en favorit sen länge!

 

Tatueringar eller piercingar?

Svår fråga. Om man har lagom med tatueringar så är det fint (ex Kenza). Isåfall tatueringar. Har man för mycket utav antingen tatueringar eller piercingar väljer jag ingen.

 

Serie eller film? 

Serie helt klart, The Fosters är min favorit just nu.

 

Skräck eller komedi?

Komedi.

 

Höst eller vår?

Vår utan tvekan. För då vet jag att sommaren är nära och det blir varmare för varje dag som går. Plus att det är mycket lättare att ha på sig snygga outfits, fryser alltid så mycket på hösten haha.. 

 

 
 

Framför eller bakom kameran?

Nästan varje dag använder jag min kamera och då är jag både bakom och framför. Så det var en väldigt svår fråga faktiskt. Båda måste jag nog säga!

 

Svart/vitt eller färgglatt?

I min garderob finns det en stor blandning utav båda, så jag säger båda haha.

 

Shopping eller solsemester?

En kombination av både låter ju perfekt ;)

 

Godis eller glass?

Glass! Har aldrig varit så förtjust i godis.

 

Espresso house eller Starbucks?

Vi har inte Starbucks i Uppsala där jag bor så jag väljer Espresso House.

 

Vit marmor

Alltså nästan vart man än kollar någonstans numera på internet så ser man marmor. Det är SÅ snyggt. Jag dör! Jag har ingen aning om hur det ser ut i framtiden, när jag flyttar hemifrån och vad jag har för smak osv då. Men som jag känner nu, så kommer det bli hur kul som helst att inreda sin egen lägenhet. Och då kommer det ju såklart finnas marmor i mängder, hehe. Tänker såklart inte överdriva, men kolla hur snyggt det ÄR?!?? Jag blir liksom helt till mig bara av att kolla på dessa bilder ovan. Färgen är så ljus och härlig.

SUMMER TAG

Trots att skolan närmar sig så tänkte jag att det kunde vara lite kul att göra en summer tag! Hoppas ni gillar't.

När slutade du skolan? - 12 juni  

 

Stränder eller pooler? - Stränder är mycket finare men jag är så rädd för allt där i, och det är saltvatten... Så jag kommer låta tråkig nu, men pool.

 

Ska du på sommarsemester? - Nix..

 

Läsk eller glass? - Glass. Dricker inte läsk (tycker ej om det).

 

Har du brun utan sol eller bränna? - Solbränna! Brun utan sol verkar jobbigt haha

 

Shorts eller kjol? - Kjol

Hur har du ditt hår på sommaren? - Toffs eller utsläppt.

 

Hellre tillbringa en sommardag vid poolen eller sitta inne och se på TV? - En sommardag vid poolen såklart!

 

Solglasögon eller hattar? - Solglasögon. Kommer aldrig någonsin bära en hatt frivilligt alltså... Haha!

 

Vad är din favoritlåt i sommar? - Oj... Hjälp. Ehm.. Den HÄR och den HÄR.

 

Måste ha sminkprodukter på sommaren? - Läppenna, ögonbrynspuder.

 

Varmt eller kallt? - Varmt såklart

 

Favoritglass? - Magnum mandel <333


ATT GÖRA EN REGNIG DAG

 
Mysa ner dig i sängen - Va omringad av kuddar, ha datorn bredvid eller framför dig, något gott att äta eller någon varm dryck, och sätt på en film eller fler! Du kan göra detta själv eller ha sällskap av någon :-)
 
Roadtrip - Sätt dig i bilen med en kompis eller fler, ha på er bekväma kläder, åk runt med musik i bilen och bara njut! Så mysigt att åka bil när det regnar tycker jag. 
 
Laga mat eller baka - Gör någon god maträtt till familjen eller baka något mumsigt som ni alla kan mumsa på. Du får något att göra samtidigt som du får något utav det :-)  
 
Städa rummet - Städa rummet, rensa kläder du inte gillar eller vill ha längre, kasta saker du inte har någon användning för, och se till att ha hög musik när du gör detta! Då blir det genast mycket roligare. 
 
Gå på bio - Kontakta en kompis och dra iväg på bio! Det är ju alltid lika kul att se en ny film, och varför inte när det är så dåligt väder ändå? 
 
Spa - Sväng förbi ett hotell med din bästavän eller pojkvän, simma runt lite i hotellets bassäng, bli masserad, gå på spa helt enkelt. Njut av en regnig dag!
 
Sällskapsspel - Bjud över några kompisar eller några i släkten och spela lite sällskapsspel! 
 
Ta hand om dig själv - Lägg dig i ett varmt bad och ha ljus runt omkring, lite musik eller kanske en serie, sedan kan du fila naglarna, ha ansiktsmask, måla naglarna osv. Du känner dig fräsch efteråt och du har fått tiden att gå. 
 
Umgås med dina husdjur - Ge dem lite extra uppmärksamhet, klappa, lek med dom, ha lite kvalitétstid med den!
 
Prova kläder - Matcha flera klädesplagg till en outfit och ta lite bilder inomhus! Du får något att göra och kanske får idéer till vad du vill köpa nästa gång på din shopping lista? 
 
Spring ut - Ta med dig en kompis och spring ut i regnet, hoppa, dansa och sjung! Njut av en dusch ;)
 

LITE BILDER FRÅN MITT 18 ÅRS FIRANDE

Nu kommer äntligen lite utav bilderna som togs under mitt 18 års firande med släkten! Det var verkligen en perfekt dag. Började med att mamma kom in med frukost till mig i sängen, åt en god frukost och fixade lite bakning, städning osv innan alla kom vid fyra tiden. 
 
Först åt vi världens godaste pastasallad med kyckling, det fanns även baguette bröd man kunde ta, lax med potatis och rom sås (dör matdöden varje gång jag äter den, såå magisk). Umgicks med allihopa, främst kusinbarnen då dom älskar mig hehe, hur dom slet i mig! Och lekte i min säng hela tiden. SÅ gulligt, lilla Tuva kunde inte komma upp på min säng, och Bellis (Isabelle) fick kämpa haha, (min säng är väldigt hög). Så lekte en hel med dem, sedan var det dags för fika! 
 
Min morotskaka tyckte de jätte mycket om, och även min citronkaka med fyllning. Första gången jag gjort dessa två. Vill ni ha recept? Kommentera isåfall så kan jag dela med mig utav det! Dagen bestod av skratt, prat, värme, god mat, härligt sällskap. Hela dagen var perfekt! Och mina presenter är jag verkligen så tacksam över, så himla fina grejer. 

BREAKFAST THIS MORNING

Godmorgon säger jag, vaknade runt tolv och gjorde frukosten ovan. Alltså gud vilken jobbig natt jag hade. Vaknade ju med feber igår morse, tog en alvedon och kände mig hur bra som helst.. Senare mot kvällen så började jag må dåligt igen, så vi åkte in till Akuten runt 23 tiden. Kom därifrån klockan 4 utan provresultat. Hade suttit och väntat i fyra-fem timmar på ingenting. 
 
Men imorse ringde mamma till vårdcentralen och jag fick mitt resultat. Det ser inte bra ut, så vi ska antingen till närakuten eller vårdcentralen och kolla mer. 

ATM

Hej på er! 
 
Vaknade upp alldeles frussen, feber och ont i halsen. Mådde däremot mycket bättre bara efter frukosten och en alvedon. Och nu känns det inte ens som om jag haft feber... Får se ikväll hur jag mår, eller i morgon bitti! Hoppas att jag inte är sjuk, orkar inte att vara det när det fina vädret äntligen dyker upp... 
 
Hur som helst, vi har precis ätit sen "lunch" ute i stugan, pastasallad med kyckling, dressing, lite vindruvor, tomater osv. Så gott! Iallafall nu när det är SÅ varmt ute, man blir lite nerkyld liksom :-) 
 
Har även invigit en av mina presenter jag fick igår. Så höll på med det ett tag innan vi åkte ut hit. Men jag lovar att komma med bra inlägg imorgon, och massvis med bilder från min födelsedag! 





10 TIPS PÅ VAD DU KAN BLOGGA OM

 
Ni som har egen blogg vet ju som sagt att man kanske inte alltid har något att blogga om, ibland står det helt still och man har helt enkelt blogg torka. Så därför tänkte jag att det kunde vara kul att dela med mig av mina tips, hoppas ni uppskattar det! 
 
Baka något och dela med dig av receptet - Baka någonting bara för sakens skull. Kanske något du aldrig bakat förut eller en favorit som du känner att du vill dela med dig av? Du får både något att göra samtidigt som du har något roligt att blogga om och som uppskattas av dina läsare.
 
Gå ut på en promenad och fota lite - Du får något att göra samtidigt som du gynnar din blogg, du har helt plötsligt lite bilder från dagen, kanske hittar du något nytt foto ställe du gillar?
 
Hälsa på en kompis - Ta med dig kameran och träffa en vän, gå ut och ta lite bilder med varandra och det ni gör, helt plötsligt har du något att blogga om och du har gjort något kul under dagen. 
 
Ta på dig en snygg outfit från din garderob och fota lite - Kanske får du en väldigt bra bild som leder till en ny header, eller bara vanliga outfit bilder som du bjuder på. Vilket alltid uppskattas av bloggläsarna. 
 
Gå igenom gamla bilder - Titta tillbaka på gamla bilder från när du var yngre och dela med dig utav de bilderna till dina läsare, många uppskattar gamla bebis eller småbarnsbilder från personen vars blogg de läser. HÄR är tex ett inlägg jag publicerat.
 
Har du någon ny favoritlåt? - Dela med dig! Jag vet själv hur kul det är att hitta nya låtar man inte visste fanns. 
 
Har du någon dold talang? - Kan du rita eller något liknande? Rita en teckning och visa dina läsare vad du ritat. Du kan få bra feedback av dina läsare och det kan även dyka upp nya som också har det intresset. 
 
Gör en snygg frisyr - Gör en video, eller ta bild steg-för-steg hur du gjorde. Lite tidsfördriv och uppskattas väldigt mycket utav läsarna. 
 
Dina åsikter - Har du någon åsikt om något? Tex folks syn på hälsa och träning numera, skriv! Skriv ett inlägg om vad du tycker, dela med dig av dina erfarenheter, din syn på det hela och skapa en debatt. Folk älskar sånt. Det kommer förmodligen strömma in kommentarer och du får troligen nya läsare och kanske även lite haters ;-)
 
Blogga om - Dina drömresemål, filmtips, vad du vill ha hunnit gjort inom ett visst antal år, serietips, skönhetstips, vad du gör när du har tråkigt, bästa tips för att ha kvar brännan efter sommaren, bästa pluggtipsen, vad man kan göra en regnig dag osv. Finns hur mycket som helst att blogga om! 

IT'S MY 18TH BIRTHDAY

Alltså gud, kan knappt fatta att jag fyller 18 idag. Att jag nu är 18. Känns så sjukt att säga det själv, kändes som om man nyss var 15 liksom? Alltid när man var liten fick man ju höra att tiden går så fort och blabla. Nu står man här själv och är 18 år. Haha, de vuxna hade rätt ang det iallafall...
 
Vaknade upp med frukost på sängen och lite sjungande, så gulligt av mamma! Och nu är det dags för lite fix och trix innan släkten kommer. Ska bli så mysigt att träffa släkten, älskar när vi alla samlas! :-) Har bakat lite också som de ska få smaka på! Jag bjuder på bilder senare, så även om uppdateringen blir lite gles idag, så får ni ju lite bilder att kolla på nästa gång vi hörs ;-)
 
 
 

Tre serier

Här kommer tre serier jag verkligen rekommenderar er att kolla på. Det är tre av väldigt många serier jag följer, haha. Så vill ni ha fler sådana här tips, så kan jag mer än gärna dela med mig av fler!
 
The Fosters har jag "nyligen"börjat kolla på, det var några månader sedan som jag upptäckte serien. Teen Wolf har jag följt ett bra tag och Vänner har jag följt så länge jag kan minnas.. Den kommer nog följa med mig till graven haha, slutar aldrig kolla på den :') När jag äter frukost själv så brukar jag kolla på ett avsnitt! 
 
Handling: The Fosters handlar om ett lesbiskt par som uppfostrar den ena mammans biologiska son, och flera adoptiv barn. Den ljushåriga mamman (Steph) i stan och den mörkhåriga mamman (Lena) är lärare på skolan. Problemen börjar när de bestämmer sig för att ta in en tonåring vid namn Callie och hennes bror Jude. 
Handling: Serien Friends handlar om sex vänner som bor i New York. Tre killar och tre tjejer (Joey, Ross, Chandler, Monica, Rachel och Phoebe), vars deras liv man får följa. Varje avsnitt är 20 minuter långt, innehåller komedi, romantik, och drama. Jag lovar att du kommer skratta i varje avsnitt! 
Handling: Teen wolf handlar om tonårskillen Scott McCall. Han är en helt vanlig kille, tills han en dag blir biten av en varg i skogen. Han börjar då uptäcka att han har utvecklats inom bl.a. styrka, hörsel och snabbhet. Snart inser han att bettet förvandlade honom och att han nu är en varulv. Målgruppen är väl tonåringar, men tror säkert att vuxna också kan fatta tycka för denna serie!

BAKAT BULLAR

Herregud vilken kväll igår! Från klockan 7 till 11 höll vi på med bullarna. Det är verkligen en himla process! Och eftersom att vi gjorde dubbelsats så vart det ännu mer jobb haha. Jäsningen, alla plåtar, pensling, you name it liksom.. Men kul var det! Och SÅ värt det, de vart så goda alltså!! 
 
Haha vi trodde verkligen inte att det skulle jäsa så här mycket, men wow! 
Står och pratar med mamma medans hon håller på med degen, hon står bredvid men syns ej haha..
Kaneeeel...... *Dreglar* 
Här hade de jäst och nu var de dags för...
... den oändliga processen med penslingen haha.
Och in med de i ugnen! 
Och här vart de färdiga...! Det blev runt 90 bullar hehe, vi körde en sats med lite kardemumma, ska bli spännande och smaka den! Hoppas den vart god :-) Aldrig smakat kanelbullar m både kardemumma & kanel! De blev väl inte världens snyggaste bullar, men det är ju insidan som räknas, right? ;-)
 
 
 

Run

Hej där!
 
Denna bild är gammal, men fixade lite rymd känsla i dem för att göra bilden lite roligare! Vaknade för ett tag sedan, åt frukost och nu tänkte jag dra ut på en PW/jogging tur, efter det ska jag ta en dusch, dra iväg och handla lite, eventuellt ta lite nya bilder till bloggen :-) Ikväll ska vi baka bullar, fyller ju år på lördag, så släkten kommer över! Kan inte fatta att jag fyller 18! Haha shit, kändes som om man nyss fyllde 15 liksom... 
 

Lite osedda bilder från London

Här är lite osedda bilder från när jag besökte London år 2013! Åh vad jag saknar den här staden alltså. Vet INTE varför jag gick runt med tjocktröja och jeans en av dagarna, tror bara att jag inte orkade byta om eller något (från flygresan) för det var varmt som sjutton haha!
 
Saknar verkligen att stosa runt på Notting Hills gatorna och få spana på se dessa vackra hus.. Shoppingen med såklart, det var ju den som var värt allt gående haha! Herregud, kommer ihåg när vi gick in i en affär med bara Nike, den var tre eller fyra våningar stor, helt otroligt. Och när jag hamna inne i primark... Haha, spenderade nog mer än två timmar därinne. Dels den enorma kön och dom har ju ALLT. Alltså åh, london!! I love you, haha. Jag måste tillbaka någon dag, jag SKA, i know it! :-)
 
 

Nyvaken

Hallå på er! 
 
Vaknade för en stund sedan, eller rättare sagt så plingade det på dörren runt 10.. Så var tvungen att släppa in vaktmästaren och nu har de precis gått. Börjar bli hungrig så tänkte gå till köket och fixa något! Har sån brist på goda frukostar numera, det blir oftast samma varje dag.. Tills jag tröttnar. 
 
Kollade igenom gamla bilder från min förra dator som gick sönder, jag hann som tur var överföra alla bilderna! Och jag fick se alla mina färgglada frukostar från något år sedan eller så.. Alltså mums! Saknar det hehe. Anyway, ska göra iordning frukost nu och se ett avsnitt av någonting :-) Har ni tips på någon serie förresten? Alla som jag följer har antingen paus eller ska börja med en ny säsong och börjar i september igen.. 
 

Väsby Centrum

Hej!
 
Har spenderat min eftermiddag i Upplands Väsby idag. Var där och gick runt i deras köp centrum, kollade runt lite på kläder osv, hittade en del men köpte inget. Försöker vara lite duktig och inte kasta iväg pengar haha... Hoppas på att det kommer gå bra ialf. Det fanns sååå mycket gott där borta! Flera caféer som hade helt fantastiska bakverk, god glass, ett konditori hade helt sjukt coola tårtor också! Så himla kul att titta på sånt. Tycker inte om tårtor men de är fina att kolla på haha :-)
 
Så vi slog oss ner på ett av filen mot slutet, åt lite glass och drog hemmåt. Jag valde choklad, polka och körsbärsglass (blev besviken på den sista då den inte alls smakade körsbär), men det kanske var lika bra haha... Ser ni hur mycket man fick heller??! Och bägaren var ju mindre än hälften av all glass liksom, haha... Glassen höll ju på att ramla ut! 
 



Fem saker

5 Saker jag brukar tänka:
- Jag saknar att ha ett djur att komma hem till
- Vart fan la jag mobilen
- Åh jag vill ha nya kläder 
- Jag vill färga håret 
- Vad kommer jag göra efter studenten?

 

5 saker jag älskar att göra:
- Att fota
- Att resa
- Planera dagar i förväg och längta
- Shoppa
- Umgås med vänner 

 

5 saker jag saknar i min garderob:
- Fler jeans
- Fler blusar
- Klackskor
- Någon fin virkad beach tunika man bara kan dra på sig när man är utomlands
- Ett mjukissett (tjocktröja och byxor) 

 

5 saker som doftar underbart:
- Bensin 
- Killparfymer
- Nytvättade saker (hår och kläder)
- Baksmet (när man bakar typ kladdkaka eller nått liknande)
- Té (vissa smaker)

 

5 saker jag vill bli bättre på:
- Att fota 
- Att spara pengar
- Att kunna rita skulle vara nice
- Att ta tag i saker direkt istället för att dra ut på det
- Att säga vad jag tycker

 

5 saker jag skrattar åt:
- Roliga videoklipp
- Mig själv (haha)
- Gamla minnen som jag brukar tänka tillbaka till
- När någon vän typ ramlar eller gör bort sig
- Roliga filmer

 

5 saker som gör mig till mig:
- Jag är väldigt envis (oftast)
- Jag älskar att ha rätt (blir inte sur om jag har fel, men tycker det är kul att ha rätt, hoppas ni fattar)
- Jag bjuder väldigt mycket på mig själv när jag är bekväm med min omgivning.
- Jag hatar att ha tråkigt.
- Jag är rätt blyg till en början med nya människor, men det går rätt fort för mig att bli bekväm. 

 

 

AUGUST INSPO




Grillkväll

I fredags (i förrigår) var det fint väder (wow äntligen ville solen visa sig liksom), så vi åkte in till stugan och grillade! Fläskfile, tzatsiki, vitkål och potatissallad! Åååh så gott alltså :-) Åkte hem direkt efter och kollade på film samt spelade lite kort! Alltid lika mysigt. 

Öregrund with the girlz

Hej! Drog som sagt till Öregrund igår med tjejerna! Har verkligen haft en underbar dag och natt i Öregrund med Lina och Alva. Vi har ätit otroligt god mat, strosat runt på "stan" i Öregrund, ätit lunch vid bryggan, solat vid klipporna, tagit bilder i solnedgången, doppat fötterna i vattnet, träffat lite folk, spelat kort, lyssnat på musik, snackat om allt möjligt, och skrattat tills man inte orkat mer! Så härligt dygn i Öregrund with these girlz  ♥ 
 
Vi har även hunnit tagit SÅ mycket bilder, alltså seriöst... Tror det blev över 200 haha! Men kan inte visa alla, så delar med mig utav de som jag faktiskt kan visa haha :-)
 
 
 
 

Here we come!


RSS 2.0