Italien 2010 ♥

det finns mycket fler bilder! som jag tog med pappas systemkamera. men jag lägger ut dom i helgen som kommer. för då är jag hos han ♥ puss! hoppas ni som har firat halloween den här helgen har haft det super.

Party in the usa

Nu är vi hos mig. Jag åt nyss, vi gick till mig för ett tag sen. Vet inte om vi träffar therese idag eller inte. Men vi ska typ kanske träffa henne vid klockan halv sju till halv tio men vi får se för hon svarar inte på sms. Vi får väl se hur det blir. Ska kanske träffa henne imorgon. Men nu ska vi forsätta lyssna på musik för jag har inte så mycket mer att säga! Kram.

g-bloggning

HÄÄLLO !
Nu sitter jag&janelle här , we take some pictures now.
Vi kanske ska träffa sötnosen therese,saknar henne ;o
men ni får ha det brauu ,
kika in min blogg http://josefineolssons.blogg.se/ :))
PUSSÅHEJ !


gullig !

/ JOSEFINE ♥

Hos Josefine ♥


Är hos josefine nu. Älskar dig sötan ♥ Puss på dig! :) Gammal bild på oss. Minnen gumman!

Josefine snart !

Fick nyss ett sms från josefine och hon undrade om jag ville komma till henne och klart jag vill ?! :) så ska vara där klockan två! så måste skynda mig att fixa mig. ska krusa håret för kul, sminka mig och klä på mig. kanske bloggar därifrån men tror inte det :) men ska skynda mig! hinner inte blogga. Bilderna från italien kommer ikväll! Har förberett allt. Hehe men nu måste jag stänga av här..

Wake up in the morning

Mamma jobbar ju idag, så jag är hemma själv här ett tag. Har varit vaken inte så länge, tror jag ska ta något att äta, för jag börjar bli hungrig känner jag. Vet inte vad jag ska käka men det blir nog bra. Lunch vet jag inte heller.. höhö.
Juste filmen jag såg igår, killers hette den. Den var så himla bra. Den var sjukt bra, jag älskar den.

Film med mamma ♥

Mamma kom nyss in från kiosken och hade köpt lite gott.. Så nu ska vi sätta oss i soffan med datorn i knät och hyra en film. Mysigt. Imorgon jobbar hon så då vet jag inte vad jag gör.. Men det blir en kväll med mamma nudå. puss ♥

Ansiktsmasktjej

Tänker inte ta någon bild på mig i ansiktsmask. Det är inge kul kan jag säga. Men har tvättat ansiktet och har tagit på ansiktsmask. Ska nu sätta mig i soffan med en isglass i handen. Mysigt värre tycker jag.

Någon macka kanske hänger med också. Och någon passande dricka. Tipsar verkligen om ansiktsmasker. Dem är toppen, man känner stor skillnad redan efter en att man har prövat.

Jag blev super glad straxt efter. Kram


Honey

Tjena! Har suttit här framför datorn rätt så länge nu. Ska nog tvätta bort sminket, ta ansiktsmask och sen sätta mig i pjamas framför tven. Låter mysigt :) Massarade nyss mammas kompis lite.

Haha värst vad dom säger att jag har hårda tag i händerna hela tiden! Haha.

bara för att jag saknar och behöver dig så sjukt mycket. du är så bäst älskling.. iloveu

Ändrat verkar det som

Har nyss bytt om och gjort lite saker. Verkar inte som att Therese & Jag ska träffas idag. No-ideá why. Så jag blir nog kvar här hemma ett tag. Mamma kommer snart hem med en kompis, dem har beställt mat. Kebabrulle, Yumie. Mamma & Jag ska beställa kläder sen ikväll. Vet inte hur resten av kvällen blir, men det visar sig.
medans jag ändå är igång så kan ni får se hur jag ser ut just nu tänkte jag.. tog alldeles nyss.

Shabba

yo babes !
Gör ett tidinställt inlägg så ni vet, prövar kom nyss hem från en lång fredag med angela. Det var sjukt roligt. Vi tog inga kort men sjukt kul ändå. Mycket skratt & sånt :) Haha riktig tjej kväll helt enkelt. Ska typ smsa tess snart och fråga vart vi ska träffas för ska träffa henne nu :) Tar med mig kameran och sen kommer det bilder från dagen med henne senare! Och nu lovar jag det, och jag lovar att alla bilder från italien kommer ikväll också. Puss !


If I had you.

-
skit.

Hos angela

har haft jätte dålig uppdatering idag jag vet. Men i skolan gick provet perfekt! svarade på alla blå frågor :) gick snabbt därifrån sen, haha vad intressanta meningar jag skriver. Iallafall, var utanför skolan ett tag idag, mins en timme med angela och matilda och vi jobbade sjukt bra. Blev ju klar med ett steg igår och idag blev det inskrivet, yay :) Har varit hos angela hela dagen idag, ska sova över här. Bloggar imorgon när jag kommer hem, håller på att dö av flumm fast det märks inte när jag skriver inlägg för jag är väldigt seriös ibland när jag skriver inlägg på bloggen. Men usch nej vad tråkig jag är, nu ska jag genast sluta. Ni får mer inlägg imorgon babes. Ha en sån bra fredagskväll, jag ska ha det som ni säkert har märkt! Men nu ska jag logga ut härifrån. Ni får ha det så bra! Puss & Kram


Fika & Plugga.

Mamma ska ha datan nu, ska plugga medans och fika lite sen ska jag göra annat. Hörs imorgon bloggen! Godnatt x)

Till Carolina!

Gjorde nyss en header till Carolina. Hon blev nöjd med den tror jag :) Gjorde om lite på hennes blogg också.

Tv

Har pluggat as bra nu ju. Kan hela provet nu, wiho. Två & en halv män började nyss så sitter och kollar på det. Haha älskar det programmet, dem är så roliga. Ska forsätta kolla nu. Är faktiskt inte alls nervös inför imorgon..

Vad tycker ni om min nya blogg?

Vad tycker ni om min nya blogg så att säga? Eller liksom headern, andra färger. Vad tycks? :)
klick

Ny blogg.

Har gjort om bloggen. Jag tycker den ser helt ny och fräsh ut. Blev rätt så nöjd, men efterssom man ser inläggen så påverkar det lite av det ' nya ' också. Men jag tänker inte ta bort dem. Nu är min blogg såhär! Njut, älska & läs :)

Plugga

Har pluggat as bra i skolan idag tycker jag. Blev klar med ett steg i matte, gick på blåprov och klarade det. Men näe, nu ska jag ta och plugga. Käka något och sen när mamma kommer ska hon förhöra mig o kolla om jag kan allt. När hon har gjort det så fixar jag bloggen :)

Hemma

Jag raderar alla inlägg på bloggen imorgon Raderar inte inläggen men gör helt enkelt en ny start, sen fixar jag header någon dag. En enkel bara, fixar rubrik färgen och bakrunden. Allt kommer vara som på nytt babes. Njut, läs & älska kan man säga sen dårå :)


Fan

Min blogg är hur dålig som helst, helt seriöst. Vill fan ta bort den. Jävla skit. Vill få den bättre. Nu jäklar asså.

JAG HATAR ATT PLUUGGAAA

uuusch! HATAR det verkligen! Man måste sitta i timmar, usch. Hatar prov och att plugga!!

Gästlösen ett tag nu.

Ska fixa bloggen, förlåt. Gör inte det idag, men tar bort gästlösenet i helgen. Då min blogg blir klar. Har prov på fredag, så ursäkta men jag måste plugga! Ska verkligen klara provet, men vi hörs bloggen. Puss

Förlåt.

okej, det blev ingen bloggning idag. Bara andra inlägget nu men jag har haft mycket att göra idag. Ska rensa bloggen, ändra allt. Någon dag, när jag har tid. Och radera inlägg, K A N S K E! ska sova nu, tjarå.

Hos matilda!

är hos matilda, vi sitter och käkar godis och ska fixa oss. sen drar vi ut minsann! bloggar ikväll bitches. CIAO.

Alla som inte kollar till höger måste gunga

fråga mig inte om rubriken, suger på sånt.
josefin stack för ett tag sen, sitter nu här och funderar på om jag ska lägga upp alla bilder från min kamera ( från italien ) nu eller imorgon, tror jag gör det ikväll faktiskt. men det kommer ta otroligt långt tid ! aja, ni får stå ut :)

Vi är ju galna små flickor


Im back bitches!

shabba shena hallå !
nu är jag tillbaka. det känns underbart fan, har saknat bloggen ava mycket! det har varit lovely i italien, hur har det varit i i sverige då? har hört att det var kallt o hallt, haha jo kan man ju säga. halkade två gånger idag! buhu. fick mest kramar, va lite slagsmål i skolan men annars lugnt :) jobbade inte, men vad gör man första dagen? det var sjukt varmt i italien, vissa dagar gick alla i linne o t-shirt.. blev ingen brun menmen. dem öarna jag var på hette burano & murano. burano var ava vackert, alla hus var i regnbågens färger. shit så fint. vi gick mycket och sånt, har bombat med bilder. men tog inte så mycket med min kamera, pappa har ju fått en ny systemkamera så nu har han tre.. haha medans jag har ingen! orättvist, buhu. men iallafall, nästa helg är jag ju hos pappa, då kan jag lägga upp dem bilderna som jag tog med hans kamera! men idag kommer dem bilderna jag tog med M I N kamera :) sitter nu här med josefin, vi har haft jätte roligt, har skrattat och flummat mega mycket! har legat på golvet och allt möjligt xd haha, tog nyss lite galna bilder med henne! ska lägga upp dem strax't.
hoppas verkligen att ni orkade läsa allt ! för det är värd det. för att kunna fatta bilderna sen xd

ITALIEN IMORGON!

Hejsan allihopa, det här blir mitt sista inlägg förän på söndag eller lördag. Åker till Italien imorgon! Har inte sagt något innan för jag har velat att det skulle bli en SUPRISE ! :D haha det blev det säkert. Men kommer hem på lördag, ska bli så roligt! Det kommer bildbomd när jag kommer hem :') Skönt att lämna sverige några dagar bara. Om någon vill gästblogga så är det bara att messa imorgon fullt ut innan klockan 6 på kvällen! Ska dra nu, kramis

drezzcode for today.


Like I do.

Gick innanför dörren för någon timme sen, har hunnit käka lite. Har kollat allt jag behöver nu, bdb, facebook och har läst lite bloggar. Ska ta kort på dagens outfit och lägga upp :) Ska ta en dusch sen och plugga. När mamma kommer hem så ska jag packa och käka middag. Ska dra iväg från datorn och göra det jag sagt så det blir nått gjort.. KRAM

Gnatt uppsala

Godnatt uppsala & resten utanför staden. Nu ska jag hoppa i säng ;) Haha bloggar imorgon när jag kommer hem. Puss'

En bild på mig & josefine.

Saknar dig redan hjärtat! Måste träffas ännu mer!

Plugg.

Ska plugga nu! Måste göras någon gång right? ;) Bloggar imorgon. Eller ikväll om jag har tid. Annars imorgon. Puss

Idag

Ännu en skolvecka har kommit och jag orkar inte! Hade ju jour idag.. usch, det var hemskt. Fast jag tror det gick bra, hade rätt så roligt ändå. Förutom att ett par tjejer i åttan tyckte jag var för översminkad så dom stog och stirrade på mig i en halvtimme när jag satt i receptionen? haha bra liv jue. (y)




At home


Godnatt.

Ska sova nu. Ska borsta tänderna och sen hoppa i säng! Bloggar imorgon när jag har kommit hem =)

Ansiktsmask för första gången

 
Har precis sköljt ur ansiktsmasken!Den var inte skön att ha på men när man tog bort den.. Wow vilken skillnad! Tips! Man får mycket bättre hud. Ooh, i love it. Så tips av mig =) Ska ha det här flera gånger!Absolut!
 

Jag saknar dig bruden min.

jag älskar dig tove.Kan vi träffas snart och sova över? Skulle bli bäst ♥Bruden på bilden, i miss you baby.

Looking crazy & sexyy

Josefine gick nyss, hon skulle hem och äta. Snart ska jag också käka lite :) Pannakakor, yumie. Vi tog lite bilder innan hon gick, här är dom :

Josefine bebis ♥





 
det var säkert tuuuusen bilder till! men dom lägger jag upp senare idag eller imorgon :) för nu ska jag ut. ska träffa josefine :DD hon kommer skicka dem ikväll tror jag! så jag lägger upp bilderna imorgon, puss.
 

Hot an dangerous

Haha fråga inte om rubriken. Lyssnar på en låt, bara skrev av en mening. Här är jag just nu :

Jag säger Godmorgon

Shabba folk!
Har precis kollat klart på en film med mamma, vaknade vid tio tiden. Gick upp åt frukost och kollade på film :) Den var sjuuukt bra! Ska tipsa om den snart :) Har även hunnit fixa mig innan jag satte mig här men egentligen för ingenting xd ska direkt inte träffa någon men haha? Nu sitter jag här och lyssnar på musik, bdb och facebook. Msn också, vet inte om jag ska webba med någon :) Kanske händer. Kram

Godnatt folk

Mamma har somnat vid tvn men nu ska jag vara en duktig flicka och stänga av datorn, borsta tänderna. Släcka alla lampor & hoppa i sängen! Bloggar imorgon när jag är vaken :) Håller nästan på att däcka framför datan.. Godnatt!

Nytt

Har ändrat allt! Gash vad skönt :) Äntligen klart. Ja ni ser ju hur det blev? Vad tycker ni?
klicka för att se i större.

Mitt nöjda köp

Bronzing powder , sjuukt bra ! - från h&m
Mineral foundation , ÄÄÄLSKAR DEN! -  från h&m 60 :-
foundation pensel från lindex. jätte skön :) 50 :-
lätt glansigt läppglans från h&m. iloveit! 9:50 :-
Vitkajal från h&m. 19 :-

Kvällens låt - Kärlek till den


Okej kunde inte låta bli

Kunde inte låta bli att blogga lite. Nu har jag precis tvättat bort mitt smink. Nu ska jag ta på ansiktsmask. Fan, glömde bort att lägga upp mitt köp :o ska bara ta på mig ansiktsmasken och sen kör vi med köpen?! :)

Imorgon

Lägger upp bilderna imorgon, Josefine har inte hunnit skicka alla än. Och jag ska snart sova. Är sjukt trött, håller på att somna på datan x) Hon ska skicka resten imorgon. Så imorgon får ni se alla hundra bilder vi tog, eller kanske inte alla hundra :) För mycket fler var det men ni får se många :D haha godnatt för idag.

NU KOM DOM!

EXAKT NU! thohoooo! ska käka nurå :) pizza pizza pizza, yumiiee!

I’m falling to pieces.

shasha därborta!
Internet la av en stund här borta, men nu är det igång igen. Dunder va? :) Var ute för en stund sen och hämtade min sminkväska som jag glömde hos Josefine. Beställde pizza för ett bra tag sen så dem borde komma när som helst! Jag är vrål hungrig! Tänkte rensa ur min sminkväska alldeles straxt. Men ska blogga lite först :) När Josefine har skickat alla bilder så lägger jag upp dem här! På bloggen, i promisé. Puss

H E J P Å E R

Har precis ätit frukost. Vi ska fixa oss nu, sen drar vi upp till gränby centrum :) Det var sjukt länge sen jag var där. Får se om det blir något köp! Vet inte hur länge vi är där men jag bloggar när jag kommer hem SEN. Igår bombade vi med bilder :) Vi gick tillochmed ut med stativet och systemkameran men sen kom det massvis med folk vi kände, så då sprang vi in. Vi tog kort i trappen istället då, men då kom dom in dit också x) Men vi tog bilder inomhus, jag har gått runt och knäppt en massor! Bilderna lägger jag upp senare idag när josefine har skickat dem. Men nu ska jag gå och fixa mig med Josefine :) Kram


Dags, nu bär det av mot josefine

WOUPS.
Glömde bort tiden och nu är hon tio i. Men det tar bara ungefär fem minuter att gå till älskade josefine så jag slänger ner allt jag behöver. Sen sticker jag till henne, kanske bloggar hos henne! vi får helt enkelt se! Tror vi kommer ta mycket kort för vi båda älskar det :') Så det kommer massvis med bilder kanske ikväll men defintift imorgon. Men nu måste jag skynda på här, kram!

Dresscode


Josefine ♥

Visst är hon inte bara för söt?! Åååh, är så avendsjuk på ditt fina utseende josefine gumman :) Ses snart! Bäst blir det ♥

Hoppar in i duschen nu!

Kommer lite bilder på Josefine sen :) Hon är så söt!

Minnen, jag älskar dig. ♥

 
 

13.37


Orientering i skogen går inte så bra

Yo babes!
Kom in för ett tag sen, idag slutade vi klockan tolv. underbart! men vi hade orientering i skogen nära vår skola.. Jag gick med Angela & Matilda! Vi gick vilse några gånger, kändes som att vi skulle dö :o det var så jobbigt! Dessutom tappade matilda bort pennan, så vi fick gå tillbaka och hämta en ny och sen tappa hon bort den igen -.- Iallafall! Kommer aldrig gå in i den skogen något mer ;) *hihi* ska snart packa ur min väska, duscha och sen fixa mig lite! Kommer bild på dagens outfit när jag har klätt  på mig för just nu sitter jag bara i ett linne, trosor och bh. Outfiten som jag hade där borta tänker jag inte lägga upp för den var helt cpe :) Lägger ut den jag har sen! Ikväll bär det av mot Josefine sötnos, eller snarare vid tre tiden :) Då hon slutar, slaggar hos henne. Kommer bli bäst med dig bruden! Får se om jag bloggar från henne, tror inte det. Kommer nog låna hennes sytem och ta massvis av bilder som hon får skicka till mig sen :') *hihi* hennes kamera äger.  Men nu ska jag dra mig tillbaka och göra nytta. Känner att inlägget blev lite långt.. Men det kommer hända mycket idag! Kram

-

Kärleken kommer och går i olika spår.
Ibland kan det vara allt för svår.

Tårar som faller och rinner.
Av olika sår som brinner.

När jag kollar upp mot det blå.
Känner jag att det är just vi två.

Du hjälpte mig igenom det svåra.
Nu slipper jag all denna plåga.

Av: Janelle Andersson.

IGÅR & IDAG


Awesome


Can you feel it

Ska käka, lägger upp outfit & bilderna direkt efter! Efter jag lagt upp blir det en dush efter :) Då kommer det turban bilder :) Hahaha, men nu ropar mamma! kramis

Borta bara ett tag

Bestämde mig lite snabbt för att gå ut och fota, bilder kommer ;)

Hejhej

Är hemma, eller jag kom egentligen hem för en timme sen men jag hade inte tid att skriva då för jag åt. Var vrålhungrig från en lång runda på stan, köpte headsett för 400 :- inte alls bra men dom hade faktiskt bra bas.
Vet inte vad jag ska göra men ska lägga upp bild på min outfit alldeles snart !

Okej jag typ lovar

Ska sova, plus så funkar inte hela skiten.. Kameran har dampat loss x) Men ni får dagens outfit imorgon och den jag bär imorgon! :) Plus mina köp och allt sånt där som är om min vardag you guys know :) Godnatt uppsala!

Jag är tillbaka nu

Min bloggning har varit hel usel! Förlåt! Har varit på träning :) Ska straxt duscha, men tänkte ändra bloggen ganska mycket. Eller inte så jätte mycket! Men det mesta, typ mest stilerna och min header! Ska lägga upp dagens dresscode, eller snarare kvällens. Ska svara på någon kommentar, beställa kläder, bloggtrafik! Herregud, jag har mycket att göra! Haha ska sätta igång lite nu :) Kram

Svar på kommentarer.

Emma : Jag får väl runt fyrtio eller femtio :) mitt högsta rekord besök tror jag är hundratrettio eller något sånt :)<3 Det är den macaran jag menar! Men var på stan idag, då såg jag en ännu nyare :o den är typ rödrosa utanpå. JAg öppnade den och den verkade as bra! :)

I got that fire

Hallådär!
Slutade klockan elva idag, underbart! Gick på stan med tjejerna. Kollade på marknaden, gick runt och kollade på massvis med annat. Köpte en glass på mcdonals för alla andra gjorde det :) Nu kom jag precis hem, ska snart ta något snabbt att äta. Har fått jätte långa naglar, så ska fila och ta hand om dom :) Någondag så ska jag och mamma ha ansiktsmask här hemma, och fixa naglarna och sånt. Men det blir om ett tag! Kommer bli super mysigt. Kram

Don't you mean that you love me?

Halloj gott folk!
förlåt för en uber dålig uppdate. har inte haft ork till att blogga! har varit på höstmarknad idag :) med angela, träffade massa söta folk! så fick massor av kramar, haha ;) tror jag ska dit imorgon och köpa något. för det fanns masser av fina kläder där! men jag återkommer, ska käka. kram!

Don't worry, be happy!

Godmorgon folk!
Började dagen med att sätta mig framför den här burken! Har gått runt här med musik och allt, sen när jag skulle hämta hemtelefonen gick jag in i mammas rum , hon var där :o haha ni som inte fattar.. hon skulle egentligen ha jobbat, men hon hade världens huvudvärk! fattar inte att hon inte vaknade av min musik.. iallafall, håller på och krusar håret och ska snart dra mig till badrummet och sminka mig! efter det blir det frukost/lunch :) Josefina kommer hit strax't tror jag. Vi ska baka när hon kommer :) haha, vi är såå sociala! ska krusa håret nu, puss!

Spotify & Internet.


Videoinlägg!


Oh she's a diva.

Är hemma från stan nu. På stan så kom det fram en tant och pratade om jesus.. Haha, jag höll på att dö :') Men har käkat bullar och druckit lite saft, har gjort ett videoinlägg som jag tänkte lägga upp straxt! :) Kraaaaaam

Utgång.

Nu går vi ut, jag har blivit ett troll.. Mitt hår har sjukt mycket volym! Skulle inte vara mening så, men nu drar vi.

Lá vill seeee!


Answer.

Jessica : åh, tack :)
Sofi : Jag har på Volume Million Lashes fast jag gör dubbla lager :) Tar först på lite svagt sen lägger jag på mer :) Jag älskar när det är klumpar! Det är så sjukt snyggt :) tror Volume Million Lashes är den är nyaste ! :)

Gårdagens outfit!


Time for makeover

Har precis plattat håret, lyckades platta käken också.. -.- Så nu är jag helt röd där.. Hoppas jag inte får blåsor :( Eller det har jag redan, men dom syns inte så bra. så ett plus för det iallafall.. Nu ska jag svara på lite kommentarer :)

Godmorgon allesammans

Matilda & jag vaknade typ halv tolv, åt frukost och nu har vi suttit här lite. Vi har målat naglarna och massa! Snart ska vi typ fixa oss, lägger upp alla bilder här på bloggen sen ikväll! :) orkar inte nu, för jag har faktiskt ett liv ;)

Jag hörde att det blixtrade lite egobilder här o där!

Tog lite egobilder igår innan jag träffa Matilda igen ;)

Käkar nu & sedan bästavän!

Ska käka lite snabbt nu, sen när matilda är här så vet jag inte vad vi gör! Men jag ska försöka vara social :) Ska städa upp här lite när jag ätit.. Sen kanske det bär av mot någon kiosk? Det visar sig. Nu ropar mamma! Puss

Lite bilder från showen!

lite av scenen :)
malin som klädde ut sig till flodhästen i madagaskar!
Pauline utklädd till tigern i madagaskar!

Just nu!


Stan med folk!

Har varit på stan med Matilda, Samantha, Samuel, Asta, Negin, Jonte & Linus. Så har inte kunnat vart så social på bloggen min :) Vi hade as roligt iallafall! Nu är matilda påväg hit hem till mig, hon slaggar här inatt. Dunder blir det. Vi uppträddade ju idag inför skolan! Det var roligt men pinsamt (y) För jag har lite scenskräck :) Kan man säga.. Har precis lagt in bilderna på datorn, nu ska dom bara upp här! Dagens outfit & facelook + dagens låt & gårdagens outfit!

Showkurs

Har typ spenderat mest av tiden i skolan. Var där från 9 till 2 sen stack jag hem, åt lite och sen drog ner på stan med mamma. Köpte tre par skor! :) Och en mascara, lägger upp bild imorgon. Hinner inte nu, ska typ sova snart.. -.- Aktiverade mitt bankkort på stan också, sen åkte jag hem. Sminkade mig & drog till skolan! På bussen träffade jag therese och julia! :) Mycket trevligt, therese skulle också till kunskapsskolans show! Så vi gick tillsammans.. Lalala, det var jätte roligt på showen, vissa var as bra men vissa skämde nog ut sig lite där va? ;) haha nog om det! Visar hur jag klädde mig & såg ut imorgon. Tog inte med mig kameran, men matilda skickar alla bilder imorgon :D Så det blir bildbomb imorgon, men hah. Nu ska jag sluta skriva innan allt blir för långt. Kyss!'

Look of today (webcam!)

( SJUUUUKT SEXIIIGT MED TANDBORSTE I MUNNEN!!! HAHAHAHAH!!!)
hann inte lägga in kamera bilder.. ska sova nu, mamma dampar. gonatt!

You can't play me

Tjenare dudes!

Förlåt för den sämsta bloggingen idag ( och jag som sa att det skulle bli den bästa.. ) men det vart inte så! För jag var med Sandra, Azin & Matilda direkt efter skolan. Vi var i kvarnen och sen hos mig, vi gjorde inte så mycket. Men det var ändå jätte roligt! Saknar dem redan! Vi måste träffas snart igen! Efter jag var med dem så satt jag här ( glömde dock bort tiden till att blogga.. ) Blogg.se har även hackat upp sig lite.. Så har inte kunnat blogga pågrundav det. Men nu är jag igång! Kyss!


Godnatt!

Har suttit och kollat på löshår, har varit upptagen och inte haft tid till att blogga! Bloggas mycket imorgon :) Kyss!

Bilderna från bollnäs med julia!


Yumsi, pannkakes.

Pannkakor påväg.

Mamma håller på att laga pannkakor, yuumii J Är vrååål hungrig! Ska käka nu, puss.


Janelle, precis nu!


Everbody knows her.

har pluggat klart nu, har ju fullt upp den här veckan.. Har prov i engelska imorgon, redovisning i fyra steg på torsdag ( jiipiii! Hmhm.. ) Det är drop in på spanskan på fredag eftermiddag så ska passa på att redovisa steg 4, -.- Spanskan gillas inte alls! Eller asså det är sjukt jobbigt.. Bilder kommer , kram.


Snabbt!

hola, har inte bloggat för jag har pluggat.. satte nyss på datorn för en paus, men nehe. aja, bloggar senare kanske! puss

ttjaarååå

hinner inte blogga, mamma tjatar. men imorgon kommer dagens outfit från idag och då, + alla bilder från bollnäs inklusive dom jag tog nyss ;) haha det blir lite komplicerade inlägg och förklaringar där :) menmen, så äre. Kyss!

The reason why.

woups, har inte alls bloggat idag. men jag har pluggat :) har gjort klart steg nio i svenskan på bara tre timmar! :) känner mig stolt, hihi. så imorgon ska jag lägga in det på rättning och börja på steg tio! :) ska fika nu med mamma, ska lägga upp alla bilder jag och julia tog i bollnäs nu & dagens outfit, kanske några bilder jag tog nu.. Kram!

Te amo.

shabba babes!
Kom hem för ett tag sen, slutade kvart över tre. Tog bussen till vaksalatorg med angela och matilda för vi trodde det var marknad men det var det inte så då åkte jag hem :) Har precis käkat mellanmål! Ska straxt ta upp engelska provet och träna. Sen ska jag forsätta med datorn, för jag har ju ganska lätt för engelska :) Det är ju bra att man kan något av ämnerna iallafall :D haha.
shabba babes!
Kom hem för ett tag sen, slutade kvart över tre. Tog bussen till vaksalatorg med angela och matilda för vi trodde det var marknad men det var det inte så då åkte jag hem :) Har precis käkat mellanmål! Ska straxt ta upp engelska provet och träna. Sen ska jag forsätta med datorn, för jag har ju ganska lätt för engelska :) Det är ju bra att man kan något av ämnerna iallafall :D haha, nu ska jag plugga. Puss!

Bild på dagens outfit.. hmm.... Den kommer sen!

Drar straxt iväg hem mot uppsala.

shabba babes!
Har precis ätit tacos mums, bowlingen var as kul :) Jag vann mot pappa och Julia. Nu dunkar vi musik, eller på min spotfiy. Hon sitter vid en annan dator brevid mig! Ska packa lite snabbt nu, bloggar när jag är hemma. Då ska ni få bild på dagensoutfit och facelook plus dagens låt! Hihi, kyss!


Bowling.

Nu ska vi dra iväg & bowla, vet inte när vi kommer tillbaka. Men måste skynda mig nu, puss.

Nytagna bilder.


Gonna make it hot.

Hade ställt klockan men det hjälpte inte, ligger här i sängen med datorn i knät och julia brevid mig :) Vi ska nog snart gå upp och käka lite frukost/lunch. Det blev tacos över från igår, så vi kanske tar från det. Har ingen planering för dagen, men bowla är ett kanske på listan. Annars tar vi väl det lugnt här hemma antar jag.. Vet inte mer vad jag ska skriva, men dagens låt, dagens outfit & facelook kommer senare! Kram

nydushad & fräsh.

Kom precis ut ur duschen, är alldeles nydushad och fräsh. Pappa står och lagar maten nu, tacos :') Vi får gäster ikväll, vet inte vilka men det visar sig :) Det blir väl lite filmkväll ikväll tror jag, men nu blev maten nyss klar.

I am walking down the streets

Ska dra ut med Birka nu och julia, fyfan vad jag är hungrig. Nås på mobilen, eller juste.. Den är död. Kram

NOT WORTH FIGHTING FOR

Yo la bloggläsare and the blog!
Kom nyss hem från en lång tur till pappas kompis, vi var där i två timmar kanske. Lite mer än så tror jag, men hursomhelst. Kattungarna var underbara! Så söta, trisse och jussie hette dem. Två hanar, dem var norskskogskatt blandat med någon annan ras, en av dem var sjukt lik min katt som dog för någon månad sen.. Han var super mysig, han somnade flera gånger i min sjal i min famn :') har massvis med bilder, lägger ut dom sen, lovar. Justja, vi krattade massvis med löv, dom hade en jätte STOR tomt, vi orkade inte ta hela. men kanske en tredjedel av den? Pappa knäppte kort, lägger ut dem senare ikväll. Orkar inte plocka fram massor av sladdar nu, puss :)

Just nu : har precis ätit! sitter här med julia & spotify. funderar på att göra om bloggen...

HOLA,

Yo babes!
Pappa väckte oss för en bra stund sen, har ätit frukost och allt sånt dära. Förutom att sminka oss, men äsh! Strax't sticker vi någonstans. Vi ska kolla på kattungar som är 12 veckor tydligen :) Ska bli jätte kul, kameran dras med. Skriver förmodligen när vi är tillbaka, då jag lägger upp bilder på kattungarna :) Vet inte om dom kan se eftersom dem är så små, men det visar sig. Vi hoppas iallafall det haha. Vet inte vad vi hittar på ikväll, men vi ska ut och fota senare tror jag. Sen ska jag snacka lite med pappa om systemkameror och mobiler, haha intressant ;) Kram!

THANK'S GUYS



sv: tack allihopa, va snälla ni är ! :)

WISH RIGHT NOW, RIGHT NOW

Kom fram för någon timme sen, vi hamnade på fel sida av stationen och jag var jätte hungrig så då gick vi in på en resturang och åt fyra pannkakor var :o sen åt vi lite glass på köpet också :) hahah, men ska svara på lite kommentarer nu och lyssna lite på min älskade spotify :') fter det så ska vi ut och fota!


JULIA THE ONE IS HEEERE!


VÄNTAR PÅ JULIA, HAHA.

Ditt namn? janelle
Födelseår? 1997
Hur Lång är du? 1.73 typ
Dina första tankar när du vaknar? Klockan?
Vart befinner du dig just nu? Framför datorn =)
Vad har du för färg på kalsongerna/trosorna? viiiitaaaa
Är du singel? Nej

Vem är snyggast? ****

Vem vet mest om dig? Jag

Vad vill du ha just nu? Ingeen aning
Sjunger du? Nej
Vad har du för skostorlek? 39/40
Kommer du överens med dina föräldrar? Oftast

Din hårfärg? Blondie

Skor du hade på dig idag? Svarta
Vad sover du i ? typ stor tshirt eller nåt

Hur svarar du i telefonen hemma? Hallå ? / Hej de är tilda ?
Hur svarar du i mobilen? Hallå ?
Sov du ensam inatt? Ja :(
Vad gjorde du kl 08 imorse? sov
Favoritklädsel? legginsjeans + nån snygg tröja?
Hur många kuddar sover du med? 2
Längtar du mest efter just nu? Julia :)
Saknar du någon just nu? jaa

Sprit, cider, vin eller öl? cider


SVAR PÅ KOMMENTAR .

sv: haha, dom är sjuuuukt sköna :)

GÖDMÖRGON ALLIHOPA.

Yo everbody!
Det är så typiskt att man jämt ska vakna tidigt när man är ledig och när man inte är ledig så vill man sova..
Gick kanske upp för någon minut sen, ska klä på mig nu & fixa mig lite. Vet inte vad jag ska ha på mig,
men det visar ju sig vad det blir sen! Lägger ut en bild också för jag är så snäll :) Ska messa julia,
vet inte när hon kommer hit! Så ska antingen ringa eller messa henne. Ao, kram.

VALET ÄR STORT OCH SÅ LIKA ÄR MITT HJÄRTA MED.

godnatt, ska sova. ska tvätta bort sminket, skriveri morgon när jag vaknar :) kram.

RSS 2.0