Miley fucking Cyrus

Alltså shit, vad ska jag ens kunna säga för att beskriva hur jävla freaking AWESOME hon är!?? Hennes uppträdande och alla grejer hon hade med på scenen, och hur mycket man hoppade och sjöng med till hennes låtar... Fan vad hon är grym! Kan ju inget mer säga än att jag freaking love her efter detta alltså!!!
 
 

Friday

Nu drar vi in till Stockholm för att gå på Miley Cyrus konsert med brudarna! Är så sjukt taggad,
fan va kul det ska bli att få se henne i verkligheten!

Sleep over with my girls

Åkte hem till bästis vid 12 tiden igår och så drog vi ner på stan för att fixa mina linser, men tydligen så var min tid inställd? Så då gick vi till mig tidigare istället, och började marinera kycklingen, fixa salladen och tzazikin. Lite senare vid fem tiden så kom Kerstin och då grillade vi och åt tills vi blev proppmätta. 
 
Efter ett tag gick vi ut i området hos mig och åkte runt på en vagn, skrattade, sjöng och hade allmänt trevligt. Ett par timmar efter så gick vi in igen och gjorde egen mikshake som blev lite halvt misslyckad, men det funkade ändå, och så la vi upp marabou daim och apelsin krokant choklad rutor i en skål framför en film. Super mysigt hade vi!
 
Nu, dagen efter så har jag och Angela inte gjort så mycket, vi skulle precis gå in mot stan, när en kattunge kommer in till mig, och börjar gå runt i huset, fan så söt och liten den var! Fick mig att ångra att jag aldrig köpte en katt...
 
Och så åt vi detta till filmen....

LOVELY MAY

Party outfitSkulle inte vara helt fel att ha allt detta i garderoben 

Early morning

(några veckor "gammal" bild)
Godmorgon! Har precis vaknat (tidigt jag vet) men jag behöver så mycket tid på morgonen som jag kan få! Är en riktigt morgonmänniska, älskar ju frukost och att vakna tidigt för då vet jag att jag har hela dagen framför mig. Ska precis göra iordning frukost och sedan sminka mig, klä på mig etc. När jag är klar så drar jag till skolan, första lektionen börjar 9:20 (och jag cyklar ju till skolan), så därför ville jag vakna klockan 6 idag, så jag hinner göra det jag vill göra innan den tiden.
 
Nu ska jag äta, vi hörs, puss!

5 frågor

Tänkte svara på några frågor som jag fått på sistonde, men plockade ut fem stycken än så länge! 
 
Är din hårfärg din naturliga? Tänkte mest eftersom att du är så himla ljusblond! :) 
Svar: Hmm, alltså jag vet faktiskt inte, jag får ju alltid en lite mörkare utväxt på vintern och hösten, men så fort solen sticker fram så bleks den utväxten så det blir lika färg som resten av mitt hår, men jag antar att jag har väldigt ljust hår naturligt, men på sommaren blir det ännu ljusare!
 
Kan du säga 3 saker som gör ett inlägg intressant att läsa? Behöver tips! :)
Svar: Snygga bilder som har kvalité, lagom mycket text och den sista... att man skriver tydligt men ändå intressant, så läsaren förstår!
 
Är du 100 % nöjd med dig själv?
Svar: Jag tror inte någon är 100 % nöjd med dig själv, men man lär sig ju acceptera "the flaws" med åren.
 
Är det något som du är besatt av just nu?
Svar: Lättyoghurt med Pauluns granola "Hasselnötter och dadlar" toppat med röda vindruvor 
 
Du har skrivit att du har flyttat, både med din mamma och pappa.. Vart har ni flyttat någonstans?
Svar: Med pappa, så har jag flyttat till Stenhagen och med mamma, så har jag flyttat till Storvreta, men det är bara under sommaren.
 

Så går det när man har tråkigt

Haha ja, tänker nog inte ens kommentera ang bilderna. Hade väl lite tråkigt, i guess. Alltså puuh, va jobbigt det blir att cykla 14 km på en dag när man är ovan, men ska nog cykla imorgon med till skolan, det är bra för själen haha!
 
Nu kom bonussyskonen precis hem och jag sitter inne på mitt rum, som för övrigt ser helt KAOS ut... Ska försöka städa lite och plocka upp mer kläder innan jag ska köra ett träningspass! 
 
 

Sunday night

bild från några veckor sedan
Efter att ha tömt massvis med flytt kartonger med kläder och vikt samt hängt upp i min garderob hela eftermiddagen, så är jag nu helt slut och ligger i sängen med två serie avsnitt framför mig. Mysigt värre ♥ Ska dock sova snart för jag måste upp lite tidigare imorgon (trots att vi börjar tjugo i tolv), för jag måste tvätta håret, cykla till skolan (vilket tar 1 timme), så det blir lite stressigt imorgon bitti hehe.
 
 

throwback 2009

Medans jag höll på och flyttade igår för andra gången (denna gång hos mamma), så hittade jag min gamla mobil, och hade runt 600 bilder och tiotals videoklipp. Detta är tre utav de bilderna jag hittade på mig själv, som tolvåring, AKA fjortis haha. Sjukt hur tiderna bara flyger förbi!
 
Helt sjukt vad man förändras med tiden och hur mycket man lär sig along the way liksom. Förstår dock inte vad jag tänkte när jag såg ut såhär, men man lär sig av sina misstag, haha. Lugg var något jag VERKLIGEN inte passade i alltså... 
 

Friday

Hej på er!
 
Puuh, vilken lång dag det har varit idag! Har varit med bestie hela dagen, först så besökte vi vår gamla skola och hälsade på våra gamla lärare, sedan tog vi en milkshake på stan (som var HUR god som helst! Jag tog jordgubbs smak och angela choklad). Efter det gick vi till Ica och köpte pastasallad samt jordgubbar, och så satte vi oss i gräset, åt och solade ♥ Hur mysigt som helst! Och nu ligger jag här och kommer inte röra mig nå mer, har så grovt ont i mina ben! ;Ppp

Saturday barbeque

Runt 18 tiden så fick vi besök och grillade super god mat och gjorde egen tzatsiki och sallad, vilken sommar känsla man fick, helt underbart! Och det var inte bara pappas vän som var på besök, utan vilka hängde med tror ni? ;) Jo, hundarna jag var hundvakt åt förra sommaren, Daisy och Enzo! 
 
Som jag hade saknat dem hihi. Världens sötaste är dem ju alltså.. Iallafall, så hade vi det jätte trevligt! Vilket vi förtjänade efter en sån himla mycket-att-göra helg med allt flyttande och målande. Och nu efter den mysiga kvällen så ska vi kolla på en film, om vi inte lyckas somna innan dess dvs haha.
 
 
 

Frukost <3

 
Startade min dag med 7.21 km joggning med Eva, pappas flickvän! Jag höll på att dö flera gånger om haha, hur jobbigt som helst verkligen.. Hade PRECIS vaknat och slängt på mig kläder, så det vart ju en chock för min kropp liksom. 
 
Iallafall, när vi äntligen var tillbaka så tog jag en dusch och sedan åt vi frukost. Det var det som kept me going, att veta att frukosten väntade haha! Vart jätte sugen på smoothie så gjorde iordning en med jordgubbar, hallon och blåbär, perfekt blev det! Med två mackor on the side, matkoma efter detta!
 
Nu ska vi sätta igång med att spackla osv samt måla om mitt rum, can't wait until it's done säger jag bara! Och vädret är ju på topp idag också, så vi kommer antagligen ta många pauser och sola! Vi ska ju även grilla senare, så kanske uppdaterar då ;) Om jag hinner dvs, vi har så mycket att göra denna helg. Flyttar ju imorgon liksom, och ett stort förråd måste tömas och rensas samt måla mitt rum osv... Men uppdaterar som sagt senare om jag har tid och ork efter allt detta haha. 
 
Ha en super mega bra dag! Puss =)
 
 

Varför tränar jag?

För inte så länge sedan så fick jag en fråga som ledde "Varför tränar du?". Det är säkert många som tror att jag bara tränar för "beach 2014" men sanningen är den att jag inte bryr mig så värst mycket om det egentligen. Sure, det kommer väl som en "bonus" men jag tycker faktiskt att det är kul att röra på sig, se vad jag orkar och klarar av. När jag började träna så var det ju för att jag inte trivdes med min kropp, men ju mer jag tränade, desto mer olika grejer ville jag prova på inom träningen och insåg att det här var det jag tyckte var kul. Om jag hade hatat det mer än något annat och tyckt att det var hur trist som helst, så hade jag VERKLIGEN inte fortsatt med det.
 
Jag förstår att många kanske inte trivs med deras kroppar, men jag tycker inte man ska tortera sig själv med att träna, om man nu hatar det, bara för en fin kropp. För du mår ju inte bra när du gör det liksom, utan istället (om du väldigt gärna vill röra dig på något annat sätt än tex gym), försök hitta något du gillar. Kanske ta promenader när du känner dig rastlös, med musik i öronen, vad som helst. Det är ju bra att röra på sig, men vad jag menar är att man inte borde känna sig tvingad till att göra något man tycker är skit tråkigt bara för utseende.
 
Ät och gör vad du känner för, njut av livet helt enkelt! Livet är för kort för hat och negativitet mot dig själv, och andra såklart! =) 

HELLO THERE

Hallådär! Slänger in ett snabbt inlägg med ett hej, ska nämligen iväg och handla lite saker, blandannat målarfärg till mitt nya rum som vi ska måla om i helgen! Flyttar ju inom några veckor med pappa till hans flickvän och hennes tre barn. Så det blir ju en helt ny förändring, så vi får väl se hur det går...
 
Imorgon är det fredag, vilket innebär H-E-L-G! Ska försöka uppdatera då, men kommer tyvärr spendera hela helgen där och måla. Men imorgon har jag bara en lektion och ska mysa med tjejerna efter skolan till säsongsavnittet utav vampire diaries, så kommer förhoppningsvis kunna blogga lite iallafall! Om dom låter mig dvs hehe..
 
 

Step

Sitter just nu i skolan och har just haft ena delen i engelska nationella prov. Är så himla trött och sliten idag, vill bara hem och ligga i min underbara säng! Har världens träningsvärk i röven från igår, var på mitt första stepp pass. Dock så var det verkligen inte min grej, för mycket koregrafi och snurrar m.m. Tyckte bara passet var himla irriterande så körde istället min egna grej med själva step brädan på passet. 
 
Alla andra måste väl trott att jag var helt knäpp eller något haha, men jag ville gärna träna med brädan och de hade bra musik! Och eftersom att jag fick träningsvärk i röven och även lite i vaderna, så det tog ju på musklerna iallafall! ^^
 
 

Bad Neighbors

Häromdagen var jag med Angela och Lina på bio, vi kollade på Zacs nya film ovan. Tyckte den verkade hur rolig som helst när jag kollade på trailern, och det var den. Men den var lite too much för mig emellanåt. Den får betyget 3 av 5 från mig!

Cat and Ducklings

 
Alltså det här videon rörde mig verkligen något otroligt! Blev så himla glad av den. Helt otroligt hur något sånt här fantastiskt kan hända, ni måste verkligen se den! Tro mig, den är så värd fem minuter av eran tid. 

Torsdag

Hallådär!
 
Kom hem för ungefär en timme sedan, eftersom att vi inte hade några lektioner idag, utan bara nationella prov. Hur skönt som helst verkligen, blev helt överlycklig haha! Så nu ligger jag här i soffan och halvsover, är hur trött som helst. Igår när jag var på spinning gäspade jag säkert 20 gånger och hade verkligen inte någon ork i kroppen, men kämpade mig igenom passet och gick sedan hem iallafall.
 
Tänkte ta en powernap nu (hoppas jag vaknar upp pigg för en gångsskull) och inte är ännu tröttare, för det är verkligen det värsta som finns tycker jag. Man blir så seg och allting snurrar, iallafall för mig. Tänkte även berätta lite samt visa bilder från mitt "valborg lov", eller vad man nu ska kalla det. Då jag var i Svalbard! En otroligt ovanlig resa men verkligen värt det! Men berättar om den resan nästa vecka, för jag har bilderna på min andra dator och den har jag inte här hos mamma tyvärr. Så ha tålamod! ^^
 
Åter till idag, tänker nog faktiskt ägna dagen till träningen när jag ändå är ledig, så tänkte träna magen och rumpan lite alldeles snart och vid 18 tiden tänkte jag gå på ett pass! Vi hörs senare antar jag :)
 

RSS 2.0