Man fick ju inte en liten dusch...

Gick på stan en snabbis efter skolan och köpte en ögonbrynspenna! Det var fett skönt väder tills det började regna när jag gick ut ur affären. Och jag som skulle gå hem.. TOPPEN. Haha, ja jag fick en rejäl dusch iallafall.. Så direkt när jag kom hem tog jag fram hårfönen ;-) Haha.


Har inte gjort så mycket sen dess, skulle tränat men kände att jag inte orkade så har mest chillat. Tänkte gå och lägga mig när håret har torkat! Imorgon är det heeeelg! FETT nice det ska bli med fem dagars helg och sen bara en dag då det är idrottsdag och vi slutar tidigt. Ååh vilken lyx vecka säger jag bara!

Jordgubbar är nog något utav det godaste

Sommar sommar sommar, kom kom kom ♥ Saknar tiderna då man satt ute och grillade och hade det mysigt. Det var skitbra stämning runt bordet, alla skrattade och hade allmänt mysigt, då vi spelade kubb tillsammans, alla gånger vi drog till en mysig strand och låg och hängde osv. Vi kunde sitta vid elden och snacka hur länge som helst. Fyfan va underbart. Saknar allt det där, och mycket mer ♥



Dagens outfit

Dåliga väder finns inte, bara dålig kläder. Haha! Inget väder hindrar mig från att inte bära shorts ;-)
 


Tacos

Det är verkligen gott med tacos! Och man äter alltid mer än vad man behöver, ibland äter man ju för att det är så himla gott! Åååh, måste äta det här oftare. Nu ska jag spendera mina sista timmar innan jag går och lägger mig, framför gcb och desperate housewifes ♥



Blev taggad att träna efter att ha läst fit body-citat

Är helt blank i skallen! Vet inte vad jag ska skriva. Tränade precis iallafall, blev riktigt taggad efter we-heartit bilderna. Det borde ni också pröva! Läs lite fit body-citat så ska ni se att ni kommer igång! :-)

Kan inte fatta att det snart är sommarlov.. Hoppas verkligen att det blir lika fint väder som det var förra sommaren. Eller aa, egentligen så var det inte så speciellt fint då heller men jag kommer bli jätte deppig om det inte är fint väder denna sommar.. Ska ta en liten powernap nu, talk to u later ♥


GRATTIS LOREEN!

Sverige vann! Så sjukt roligt, grattis loreen! Förstå gången rätt låt vinner! ;-)♥


Journey 2 the mysterious island

Min uppdatering har verkligen sugit nu alltså, först så uppdaterar jag skit mycket och sen ingenting alls.. Men har haft mycket att göra i skolan denna vecka, hoppas ni förstår!
Igår sov angela här. Vi gjorde lite allt möjligt, stan, gick runt och åt isglass och snackade om allt möjligt. Dock så förstördes våra planer närmare kvällen för det började regna och allting blev bara en enda röra. Så vi drog hem och kollade på en film istället!

Trailern var dock bättre än själva filmen..


Tränat

Har precis tränat i skolan, är nu påväg hem! Uppdaterar mer när jag kommer hem, men först ska jag ner på stan en sväng :-)



Pictures from today

Haha. Herregud. Min värsta morgon någonsin! Stog i evigheter med att försöka hitta vad jag skulle ha på mig, angela försov sig, vi var tvugna att GÅ till skolan. När vi väl kom fram dit så var dörren låst, vi insåg då att vi tydligen inte hade skola idag. ÅÅH va rasande vi blev haha.. Men, det var bara att GÅ hela vägen hem igen..

Senare gick vi runt lite på en promenad, sedan till gränby centrum och hängde där ett tag. Så GISSA om mina ben vill dö just nu haha. Dagen var iallafall mysig tack vare vädret. Eller aa, till en början var det FÖR varmt men sedan började det kyla ner sig lite! Hur har ni haft det idag då? :-D

Nu sitter jag här i min kära morgonrock och ska börja kolla på en film. ♥





Hallonpaj med marsansås

Har precis stått i köket och bakat hallonpaj! Och självklart blev det marsansås till, mumsigt värre ♥



DELENA

SPOILERS för er som kollar i svensk takt!


Det här måste vara den vackraste/sorligaste videon jag någonsin sett med Damon och Elena. Så himla sorligt. Bara av att läsa meningen "Goodbye My Human Elena" får mig att fälla tårar.. Vet hur mycket jag ville förut att Elena skulle bli vampyr, men nu när det kom så plötsligt.. Började jag plötsligt ångra mig lite.. Men det var ju tvunget att hända någon gång... ♥ Jag hoppas verkligen att hon väljer Damon efter det här.



dagens outfit

Förlåt för så dåliga bilder, hade så bråttom.. ♥


SNEAK PEAK

Här får ni en liten sneak peak på dagens outfit ♥

Shorts

Eftersom jag inte kunde överföra bilder från kameran till datorn igår så tog det lite tid, gick förbi mamma och hämtade usb sladden idag så nu får ni ser bilderna!

Kan ju berätta lite om igår:

Först så gick vi runt lite, mot gränby centrum och kollade runt lite på kläder osv. Vi tog en varsin bägare med glass i för det var så himla varmt ute! Kändes verkligen som en sommardag.. Efter några timmar gick vi hemmåt till mcdonalds för att ta ett glas vatten och en cheeseburgare. Vi satt där ett tag och snackade, sedan kom några och vi hängde lite med dom.
När klockan närmade sig ungefär 22.00 så drog vi till angela för att hämta grejer, hon skulle övernatta hos mig. Vi var ute till typ 12 eller nått sånt på kvällen, sedan drog vi hem för det var skit kallt. Då kollade vi på film och deckade vi vid 3.
Idag var vi även på gränby centrum för att hon skulle köpa ett par skor, tänkte passa på att köpa en tröja när vi ändå var där men jag glömde bort det så jag gör det imorgon istället. Men nu måste jag plugga för jag hade lovat pappa att jag skulle göra det men glömde bort det under dagen haha.. Så vi hörs, puss på er!

Haha ser ut som ett litet barn som älskar pannkakor..

SKINNJACKAN

Här är bilder på skinnjackan jag köpte igår, som jag lovade er att jag skulle visa! Ååh visst är den snygg!? :-D

Nu ska jag plugga lite matte och sedan drar jag och pappa iväg på en cykeltur! ^^ Hade hoppats på fint väder idag, men det går väl bra ändå. Senare idag ska jag nog förbi stan och shoppa lite saker, ska bla kolla på shorts och jeans. Det finns ju skitsnygga shorts på gina tricot! Oh my gosh liksom.. :-) Vi hörs! ♥


Nu är det kväller

När pappa kom hem åkte vi direkt till Gränby Centrum, köpte en skinnjacka till mig. Den är så jävla snygg, love love love! Visar bild imorgon då det är bättre ljus mm. Köpte även ett par nya leggings för mina gick det massa hål i.

Kollade även hur mycket pengar jag hade på kortet, och det var hyffsat. Så ska nog shoppa lite mer imorgon eller på fredag. Pappa är inte hemma, så jag sitter här lonely och pluggar. Fysatan va tråkigt! ;Ppppp



Onsdag, extra weekend

Woho! Idag är det sista dagen på denna skolvecka. Skönt att ha den över! Vi får ju extra helg, hihi.. ^^ Jag fick gå hem från skolan eftersom mitt busskort ej funkade! Men det går ju bra ändå, får ju bara mer motion vilket jag behöver..  Jag ska börja plugga lite matte nu och sedan när pappa kommer hem ska vi åka och kolla på en skinnjacka till mig! Äntligen. :-) Min är ju så jävla hemskt ful och alldeles för stor för mig, så jag ser ut som ett jätte i den.. Vi ska även kolla på en ny skrivare.

Får se om jag får med mig något mer! Någon annan dag måste jag kolla på ett par jeans, åtminstonde hitta ett par jag vill ha. För det här går inte längre, jag har bara två jeans som jag btw, HATAR! Och det funkar ju inte så bra.. Så i helgen eller något blir det nog att köpa nya, dvs om jag har pengar till det (ska kolla hur mycket jag har på mitt kort) och om jag hittar några! För jämt när jag väl ska leta efter jeans så hittar jag inga, men sedan när jag inte letar så hittar jag.. Så typiskt.



Smoothie & Desperate Housewifes

Sitter här nerstoppad i en filt med en smoothie i handen och ögonen alldeles stirrande på tv:n. Det är ju sjukt vad länge Desperate Housewifes har pågått, i 8 år har vi följt deras liv! Kan inte fatta att det bara är tre, eller snarare 2 avsnitt kvar om man räknar med den här som pågår nu.


Hej jätte hand...


Härligt väder

Jösses! Vad härligt väder det var idag! Glömde bort att ta med idrottskläder imorse så fick träna efter skolan istället med en vän, det gick bra! Eller ja, vi gick mest runt och larvade oss. Men jag cyklade en liten cykeltur vilket jag ska göra imorgon också. Har insett att cykling hjälper mer än vad powerwalk gör, enligt mig iallafall!

Här är en bild från när vi hade tränat:




två bilder från helgen

Vet att jag uppdaterar så dåligt nu mera. Men jag har tappat suget, ska dock försöka för eran skull! Och min egen..

Igår: Angela övernattade hos mig igen, vi gjorde inte särskilt mycket, tog det lugnt, kollade på film, snackade osv.

Idag: Vi vaknade sent, vi joggade ute (tränade). Vi skiljdes åt och jag tog det lugnt hemma och sedan så åkte pappa och jag till en av hans vänner som fått kattungar. Var och kollae på dom fram tills nu, åh så söta dom var! Kan inte bestämma mig för vilken jag vill ha..


Jag softade på balkongen
Barn och pappa godis, haha.. Det är mitt och Angelas men mitt godis ser ut som om en pappa har köpt det.. Och hennes godisskål är värsta liten. ;PppppPppPP

~You're like the taste of summer, You're my own melody~


40 + grader

För några dagar sedan var det ju 40 grader ute i solen. Dock kändes det inte som det, så vet inte om det var fel på tempteratuen men härligt var det iallafall! Nej, nu är jag så less på det här vädret. Vi vill ha sommar! Håller ni inte med om att det räcker med allt oväder nu? Hoppas verkligen att det blir fint väder på lördag.



TRÄNAT

Har precis varit ute och tränat! Hade tur.. Det började precis regna när jag kom in. Nu håller jag på och laddar ner en film samt väntar på att mamma ska komma hem! Ikväll blir det pannkakor till middag, med grädde och sylt! Ååh va mumsigt. Hur har ni haft det? :-)



NEW SHOES

Direkt efter skolan drog jag ner med Angela till stan i det deprimerande vädret som kallas regn och kyla. Köpte ett par nya skor! Och jag måste säga, förut hade jag inte alls något sug för att köpa skor, jag hatade det. Men nu tror jag att jag har börjat få passion för skor. Jag har handlat ca tre par skor den senaste månaden, inte likt mig.. Brukar typ ha ett par skor i ett år sen köpa nya osv.. Haha ni måste väl tycka att jag låter dum.



..


Jag är lat

Ja. Jag vet. Låt höra, jag suger på att blogga. Men från och med nu tänker jag blogga när jag helt enkelt vill och känner för det. Jag vill inte ha massa ointressanta inlägg på min blogg, utan mest minnesinlägg osv. Minnen som är värda att komma ihåg och liksom, ja helt enkelt läsvärda inlägg vill jag ha här i min blogg! Nu när ni vet det så kan ni slappna av, jag har inte dött ;Ppp

Jag kom typ precis hem, funderar på att cykla runt lite för att små träna eftersom att jag var rätt seg idag i skolan när jag och en vän tränade men jag är fett trött.. Så jag tror jag ska kolla på en film och sova! Får ta en cykeltur imorgon istället.. Haha latmask jag är.

Bild från imorse

ADIDAS

Jag älskar mina nya skor hur mycket som helst! Dem är underbara, dom skönaste skorna någonsin. Åh va skönt det ska bli att springa/träna i dessa härliga nya vännerna! :-)

Pluggar

Jag och Angela sitter och pluggar här hemma! För fullt hehe.. Duktiga tjejer! Innan vi träffades för att plugga så köpte jag ett par nya skor! Ska visa er dem sen :-D Senare ska vi göra iordning lite god mat! Tacos! Åhh mums, har inte ätit det på jätte länge!

Igår kollade jag på transformers 1, har aldrig sett någon av de filmerna. Jag älskade den! Så ikväll blir det att kolla på 2:an ^^


Sticker till skolan nuuu


Årets sommarplåga?

Jennifer lopez nya låt kom ut idag, tror fan att den kommer bli årets sommarplåga! Om inte så säg..


Bullar och jucie

Sitter här på kontoret och dricker jucie och smaskar på bullar samtidigt som jag pluggar. Just nu pluggar jag lite bild, måste få det överstökat.. Sedan ska jag skriva ut matte stegen jag SKA bli klara med (man ba joo lycka till där va >.<) och till sist; Läxan om sverige och läxan om någon jävla tsunami greeeej. Vet att ni bryr er.. Haha.

Angela var här för ett tag sedan, hon gick när vi hade kollat på TVD avsnittet (3x21) så jävla spännande! Haha bara så du vet Angela så tog jag papparazi bilder på dig när du gick till bussen.. Mohahaha. Jag kommer lägga ut dom sen! ;-)

Haha jag kommer bli en tjockis..

I'M BACK BITCHES

Tog en liten bloggpaus i någon dag eller så. Orkade inte blogga, fick ingen lust, hade ingen inspiration.. Igår så tränade jag och angela efter skolan (vi hade halvdag dock, så vi slutade efter lunch, fett soft). Och efter vi hade tränat träffade vi yrsa på stan.. Haha, vi hade det galet.. Hade det jätte trevligt med er tjejer! Måste göras om, snart! :-D

Nu ska jag ruttna i min såkallade fängelse här hemma.. PLUGGA hela helgen. Låter kul va? Mm jo jag vet, skrattar..
HAHAHAHA! bild från igår på stan med tjejerna..

Smoothie


TÄNKER BESTÄLLA

Den till höger är ett riktigt sommar kap och den till vänster är den sötaste koftan jag sett! Och gissa vem som har designat dessa två underbaringar!? Jo, foki! Och jag som aldrig trodde jag skulle gilla hennes kläder, well när jag väl gjorde det så blev jag riktigt kär istället. Haha.

The change up

Ska ta och kolla "the change up" och äta lite jordgubbar :-) Sedan ska jag göra iordning en smothie.

 


känner mig helt död

Har varit så sjukt jävla trött hela dagen idag, när jag kom hem från angela idag så har jag bara legat i soffan med täcke över mig och kollat på film. Har varit såå frusen också.. Känns som om jag håller på att bli sjuk eller något, men hoppas verkligen inte det! Så ska dricka mycket vatten och ta hand om mig själv. Eller aa, mest sova och dricka vatten.


RSS 2.0