Smothie

Gjorde iordning en smothie efter duschen, hade i kiwi och lite bär i som jag inte brukar ha med annars. Det var verkligen jätte gott!

Nu ska jag ladda ner en film att kolla på! :-)


It's automatic

Har precis haft mig ett eget dans-pass. Har gått in på youtube och försökt lärt mig några danser. Vissa steg kunde jag inte göra haha, kanske behövs mer träning men det verkade knepigt med vissa moves. Fick iallafall jäklig träningsverk i benen måste jag säga! 
 
Måste ta och kolla på träningstights så jag vågar ta mig in på ett gym utan att någon stirrar och skrattar åt mig. Haha, det skulle inte vara så roligt. Har glömt att berätta att jag beställde två tjocktröjor som tillhör varsitt "set" som det ingår shorts i. Men de ska jag beställa senare! Paketet kom idag men jag har inte hunnit hämtat det än, ska göra det imorgon så då får ni antagligen se en bild! 
 
I can't control the way I'm movin my hips, it's automatic. 
 
 
 

Andra dagen på höstlovet 30 oktober 2012

Då var  det andra dagen på höstlovet nudå! Jag är ganska pigg, har pluggat lite nu på morgonen. Vad finns det annars att göra denna tråkiga dag? Ska inte klaga på vädret, vad förväntar jag mig egentligen? Jag bor ju i sverige -.- 
 
Har inte direkt någon blogginspiration, men jag såg att ni ville ha lite uppdatering ifrån mig nu när det var så länge sen.Jag ska ta något att äta och forsätta läsa fanfiction, är på kapitel 19 av 55 och det är sjukt spännande! :-D Föresten,ni vet de två blusarna jag beställde i det här inlägget? Jag blev jätte nöjd med dom! Tyvärr har en av nitarna lossnat på blusen åt vänster. 
 
Ni får jätte gärna följa min instagram föresten! Jar brukar uppdatera där rätt så mycket! jjaanellee @ instagram! Nu ska jag gå och göra iordning någonting gött att äta ♥
 
 
 

At McDonalds

Sitter på McDonalds med brudarna och käkar lite efter bion.

Vi har precis kommit från bion, den var absolut inte värd pengarna.. Medtanke på att det enda det handlade om var kidnapping, mord och droger.. Dock var den helt okej men trodde den skulle vara bättre eftersom Blake från gossipgirl var med och för att John travolta var med..

Jaja nog om det, ska fortsätta chilla vidare här på McDonalds! Hoppas ni har en lika bra kväll som jag ❤


Honey 2

Godkväll på er! :-)

Har inte uppdaterat idag för jag har inte haft tid hehe ^^ Direkt efter skolan drog jag och angela till mig för att kolla på the vampire diaries 4x02! Sjukt spännande, dock så spydde elena upp blod jämt.. ;PPpppp

Senare så kom Yrsa över, vi tre skrattade och tramsa som vi brukar göra. Efter det drog hon och Angela stannade på middag här och efter ett tag drog hon med, sen dess har jag kollat på en film med mamma, Honey 2 heter den! Sjukt bra film, Kat graham som är från VD är huvudrollen i den filmen. Fick verkligen ett enormt sug på att börja dansa efter att ha sett hennes moves.. Hennes kropp är to die for..

Nu ska jag gå och lägga mig, är sjukt trött och imorgon väntar äventyr :-D


Goodnight world

Godnatt världen! Verkar ha några lnternationella läsare också, förstog dock inte alls vad dom skrev men det gör inget, tror jag iallafall haha..

Nu ska jag sova, kan knappt bärga mig till inorgon!! :-D


Cross print gold

Beställde denna för ca en vecka sen eller något och jag är sjukt nöjd med den. Egentligen tycker jag inte att blondiner passar i guld men denna tyckte jag faktiskt passade både mig och modellen! Då bestämde jag mig för att klicka hem den. Ångrar mig absolut inte, är super nöjd!
 
Den är sjukt skön, älskar matetrialet, att den är lite genomskilnig och jag älskar korsen + glittret. Dock ramlar glittret av på byxorna vilket är lite irriterande men den är sjukt fin och billig, så det är verkligen värt priset! :-)
 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Hart Of Dixie, ha en bra kväll! ♥
 

18 oktober 2012

Hej kära läsare! :-D

Först och främst vill jag be om ursäkt för min usla uppdatering jag gett er.. Sen vill jag berätta att idag när jag kom hem från skolan låg prolash på min säng! Blev sjukt glad, ska snart ta bort sminket och lägga det på ögonfransarna. Har ju tyvär alltid avskytt mina ögonfransar så är jätte glad att vi beställt två prolash för mina fransar. Eftersom mina ögonfransar kommer bli mer böjda, längre och tjockare samt svartare med hjälp av den! :-D
 
Kommer få mina drömfransar förhoppningsvis, iallafall nog om det! Igår sov jag hela dagen från sex till tio på kvällen men idag tänker jag inte göra det för det hjälpte inte direkt haha.. ^^ Sitter just nu och kollar på två och en halv män och dricker té och knäckebröd inlindad i en filt, sjukt mysigt!
 
Justja, ska visa er en ny topp som jag fått! Kommer med en inlägg om den snart. Har även fått två till som jag ska visa här. Men det kanske jag visar imorgon efter jag och angela sett the vampire diaries avsnittet "Memorial"! Om jag längtar? Ohja :-D
 

Godmorgon

Godmorgon allihopa!

Vaknade precis, ligger dock fortfarande kvar i sängen men tänkte hoppa upp ni och fixa lite frukost åt min hungriga mage haha..

Puss!


13-14 oktober 2012 - sleepover

Hej bloggen! :-)
 
Igår var jag med bästavännerna Angela och Yrsa på kvällen, vi gjorde inget speciellt, kolla på tv, skrattade osv. Yrsa över här, dock hände det något som förstörde kvällen lite men efter ett tag så började det kännas bättre och vi gick ut runt halv två till halv fyra, vi dansade helt random och snackade om allt mellan himmel och jord. Jätte skönt var det, att lätta på hjärtat! Haha min gangnamstyle dans suger och Yrsas är fett bra... ^^ :-p Drogade tyvär den låten hela kvällen, som vanligt haha.. Men älskar när han säger "EYYYY sexy lady" hehe..
 
Vaknade runt 1 idag, gjorde iordning frukost osv. Nu håller Yrsa på och fixar sig ialf, får se vad jag gör när hon har gått. Tror jag ska droga vampire diaries tyvär.. Men jag älskar verkligen den serien hehe♥ Föresten, don't forget; jjaanellee på instagram :-) Om ni vill se mer av mig dvs ;PPppp
 
Två bilder från igår; 
 
 
 
 

12 oktober 2012 - VAMPIRE DIARIES SEASON 4x01!!!

HEJ PÅ ER!!!! :-D
 
Haha, kan inte slappna aav!! Jag har precis kollat på avsnitt ett av säsong fyra med bästisen angela! Det var så sjukt spännande, älskade avsnittet! Liksom, hallå??? Det är ju det här vi tvd fans har längtat efter i 5 månader nu ;-) Men efter så såg jag promon om avsnitt två så kan jag inte vänta, fredag kom nuuu!! 
 
Haha ni må tycka jag är töntig, men jag älskar VD! ^^ Nu ska jag iallafall kolla på det avsnittet igen haha, sen tänkte jag käka lite middag och läsa en bok ♥
 

09 oktober - Vet ni om den nya liseberg attraktionen som har premiär 2014?

Hej på er!
 
Kunde knappt kliva upp imorse, kändes som om jag var död eller något. För mycket brist på sömn hehe.. Men det är ju så jäkla tråkigt att gå och lägga sig och VÄNTA på att somna? Men att sova är skönt.. Hur som helst, kallt som satan var det ju idag!? Trodde jag skulle dona bort med regnet ett tag.. Men lyckades ta mig till marknaden på stan med Angela och Yrsa, men sen åkte jag hem för jag frös alldeles för mycket och jag har planerat att träna vilket jag tänker göra nu.
 
Föresten så läste jag på facebook om den nya attraktionen "Projekt Helix" som har premiär år 2014. Den låter sjukt spännande och läskig på samma gång, men jag ser verkligen fram emot att åka den! ;-) Rös när jag läste om attraktionen :-o ^^
 
Såhär har de skrivit om Projekt Helix.
"Projekt Helix är Lisebergs största attraktionssatsning någonsin. En ny berg- och dalbana ska det bli, den längsta och snabbaste i parken.  Ambitionen är att den ska bli en av världens bästa berg- och dalbanor.

 

Banan är nästan 1,4 km lång och åkturen tar nästan två minuter. I banan finns två accelerationspunkter där tåget får fart via LSM-teknik (Linear Synchronous Motors).  Vid sex tillfällen kommer passagerarna befinna sig upp och ner och vid fyra tillfällen kommer de att uppleva så kallad ”air time” – en känsla av viktlöshet.

 

Med en hastighet på upp till 100 km/h blir den nya berg- och dalbanan Lisebergs snabbaste. Den kommer också att vara den tekniskt mest avancerade banan i parken. Tillverkare är tyska Mack Rides.

 

Den nya berg- och dalbanan har premiär våren 2014.

 

Välkommen att ta del av Projekt Helix!"

 

 

Live While We're young - 08 oktober 2012

Hej bloggen! 
 
Kom precis hem från stan, var och kollade lite på marknaden med Yrsa! Det var mysigt, först gick vi runt och smakade på olika korvar (haha) och sen köpte vi donuts, (min älskade donut som jag saknat så länge fick jag äta igen!!) hehe.. 
 
Vi var där ett tag, sen gick vi mot stan och träffade inez och yrsas vän alexander (?), snackade lite och sen drog jag hem! ;Ppp Tänkte egentligen träna nu men fick mens (igen?), eller aa egentligen trodde jag att den hade försvunnit men det hade den inte.. >.< Så jag har ingen lust att träna med mens, det är det värsta som finns ju! Fy..
 
Ska ta och läsa en bok och sova haha, är så sjukt jävla trött!! Här är lite bilder från idag;
 

Sjukt god korv! Muuums!!
Haha, vi pratade om att vi kan ha perukerna på spexfotot i år!! Vore fan klockrent right!?
Min älskade donut.. Har saknat dig!
Hahah.. Mitt favvoställe nu på hösten!

06 oktober 2012

Nämen hej soliga lördag! 
 
Idag började dagen med att jag vaknade bredvid Angela och Yrsa! Vi låg i vardagsrummet alla tre i bäddsoffan, sjukt mysigt! Vi somnade runt halv tre, men vi hade verkligen grymt kul under dagen/kvällen, vi gick och handlade lasagne för att laga (det blev väl sisådär lyckat haha, men gott vare!) Vi tog yrsas mobil och kopplade ihop den med högtalarna i köket, så medans vi lagade mat dansade och sjöng vi, samt spelade in massor av galna videos! ^^
 
Senare gick vi och köpte lite godis, (fast "lite" är nog inte direkt rätta ordet hehe, alllting gick på typ femtio spänn :-p) Resten av kvällen spenderade vi ute och inne i soffan och kollade på film! 
 
Nu tänkte jag och Angela dra till stan och kolla lite på kläder, sitta ute på något cafe, mysa och äta något gott i den härliga värmen! :-)
 

04 oktober 2012

Brrr. Vad kallt det börjar bli nu, och mörkt.. Kunde inte sluta skaka när jag skulle till bussen imorse. Fy alltså! Är verkligen sugen på att åka iväg till värmen och havet hela vintern.. Tyvärr så blir det inte så.. :-( Får väl trösta mig hela vintern med att sitta inne och kolla på bra filmer, haha.
 
Sitter just nu framför tvn och kollar på once upon a time med en filt virad runt mig och dricker tee. När once upon a time har slutat så tänkte jag hoppa in i duschen och sedan läsa en bok. :-) Haha, första gången eller något? ;Ppp Gillar egentligen inte att läsa för jag känner att jag alltid måste röra på mig och jag får ryck i benen om jag bara sitter still och läser.. Konstigt men så är det, men när det gäller skolan får man försöka antar jag.
 
Var även förbi ikea och jysk med mamma för att kolla på saker till mig rum. Ska ju måla mina väggar i en annan färg, har även köpt en ny spegel till mitt rum och så fattas det en byra och ett sängbord samt lite småsaker. Det kommer bli så snyggt! Och innan vi åkte så beställde vi dessa två blusar till mig;
 

03 oktober 2012

Godkväll på er kära läsare! :-D
 
Har inte gjort något speciellt idag förutom att gått runt på stan lite med yrsa och angela, samt gått och kollat på vinterjacka med pappa! Lyckades även hitta en också, sjukt snygg! Det verkar vara sjukt trendigt nu med glansiga vinterjackor? ^^
 
Köpte även 2 halsdukar till att på vintern och hösten, ska köpa två till senare! Tänkte satsa på en ljuslila och en svart då. Men jag har inte så mycket mer att tillägga i det här inlägget mer än så, för jag har som sagt inte gjort så mycket idag ;Ppp Föresten, det var ju Grey's anatomys säsongspremiär på första avsnittet (och jag förstog ingenting!?) man fick inte se hur de blev räddade eller någonting. Det var som om dom hade levt typ 20 dagar i detta avsnitt EFTER olyckan. Ååh blir så irriterad.. Trodde det skulle vara jätte spännande! Och att Mark Sloan dog, där slutade jag kolla på serien...
 
Anyways, ska göra lite situps nu och sen hoppa i säng! ♥
 
 

2a oktober 2012

Redan oktober! Fan va tiden går fort. Men det är härligt, snart ska vinterjackorna på och snön faller och det blir jul! God mat, släkten träffas, god mat, goda drycker, härliga kvällar med vänner, varm oboy i handen och filtar virade runt än, filmkvällar, alla röda tomte-färger mm. Bara jag som längtar? Älskar julen! Synd att de andra flesta länderna inte får känna på snön. :-) 
 
Ska hoppa i säng nu för jag har en lång dag imorgon! Längtar till höstlovet.. Vilket är om fyra veckor.. Jippi!!
 
Här är lite bilder som är nytagna (blev inte nöjd alls med makrobilderna, men what to do)
 
 

RSS 2.0