Hot Pursuit

Hej!
 
Gick upp runt halv elva och åt frukost, tog sedan en dusch och tvättade håret. Tänkte eventuellt ta mig en sväng förbi stan senare och kolla runt lite. Eller så stannar jag hemma och inte gör något vettigt alls. :-) Haha. Skulle däremot behöva städa mitt rum, rejält.. Kläder ligger verkligen hit och dit... Men nog om det!
 
Igår såg jag och mamma denna film här under, Hot Pursuit! Den var så jäkla bra. Verkligen skit rolig, skrattade mig igenom typ hela filmen haha. Att se Sofia Vergara och Reese Witherspoon i samma film var verkligen underhållande! Denna underbara film får 5/5 av mig, rekommenderar den verkligen om ni känner för att skratta lite haha ;-)
 
 

HAPPY BIRTHDAY!

Tänk att du är 19 idag!! Helt sjukt vad fort tiden går. Kommer ihåg den dagen vi träffades i sexan, jag kände igen dig och du mig. Till slut frågade jag om du kände en tjej (gemensam vän) vilket du gjorde och då insåg vi att vi hade kontakt när vi var små genom henne. Himla kul att vi hittade varandra! Sen dess har vi hängt ihop, och vi har verkligen skapat oändliga minnen! Vi har åkt till åre ett antal gånger, vi har åkt till Göteborg och Gotland tillsammans! Vi har hunnit gjort så mycket med varandra på så kort tid! Vi har verkligen skrattat tillsammans haha :-) Är så glad att vi fått de här åren ihop och hoppas att det blir fler! Love u ♥
 
 
Här är några få minnen av de alla vi har! Haha tröttnar aldrig på att kolla igenom gamla bilder på oss alltså..

Framtidstankar

Alltså tänk att JAG börjar 3an efter sommaren. Mitt sista år. Sedan är det min tur att ta på mig en vit klänning, springa ut och se min familj/släkt stå där och vara där för min skull, stå på ett flak med min klass och få uppleva något så häftigt som att ta studenten. Det ska bli hur kul som helst, och jag ser verkligen fram emot det. Men samtidigt börjar jag tänka på framtiden. Vad kommer jag jobba med? Vad VILL jag jobba med? För jag har ingen blekaste aning just nu. För jag vill absolut inte vara någon som sitter på sitt jobb, inser hur mycket jag hatar det och stannar kvar bara för att. Jag vill TRIVAS, jag vill ÄLSKA mitt jobb. Det ska inte "duga", det ska vara en plats jag vill gå till. 
 
Det här med att flytta hemifrån, att få inreda sitt eget ställe, handla vad man vill och bestämma själv helt enkelt. Att inreda ser jag SÅ fram emot, att köpa saker man själv vill ha känns kommer kännas så vuxet. Samtidigt kommer det bli att man ska betala räkningar, ta mer ansvar osv. Vilket gör mig nervös. Det gör mig livrädd att ens tänka på framtiden. Jag är snart 18 men känner mig inte ett dugg vuxen. Jag är verkligen inte redo för vuxenlivet. Jag känner mig fortfarande som 15-16? Kan knappt fatta att jag blir 18. Och nästa år 19. Tiden går så fort. För fort. 
 
Det jag vill göra efter studenten är att hitta ett jobb jag älskar, spara ihop pengar, åka utomlands, se världen, leva mitt liv som det kommer i ett antal år. Sedan när jag är runt 28-30 vill jag skapa en familj. Men innan dess vill jag ha en stadig ekonomi och uppleva världen. För jag vill inte ångra att jag inte gjorde något eller inte hann. När man har barn blir det ju allt svårare att åka iväg osv, men samtidigt är det ju underbart att skapa minnen och spendera tid med små varelser som man skapat!  Att se de ta sina första steg, att se dem skratta för första gången, att få höra deras första ord, så mysigt! Så därför vill jag ha familj, men det blir långt in i framtiden. :-)
 

Here it is - Florida & Chris Brown

Alltså OMG vad jag älskar den här låten!! Får världens party känsla när jag lyssnar på den här.
 

Different hair

Önskade att jag var mer modig och att jag passade i att trixa och fixa med mitt hår, skulle vara så sjukt häftigt! Dessa frisyrer nedan... Farligt snyggt!!! Dreglar.



Outfit

Ursäkta de urkassa bilderna, men det var riktigt svårt när det regnade och mamma var tvungen att hålla i ett paraply, ta kort och styra manuella fokusen (inser nu att jag bara hade kunnat ställt in på auto menmen), så det var rätt svårt att få snygga bilder. Det regnade även också så ni får ursäkta att mitt hår ser förjävligt ut haha!
 
Såhär såg jag ut igår iallafall:
 

30 års fest

Här är lite bilder från min kusin 30 års fest. Alltså jösses vilken förmiddag vi hade.. Först stressade vi med att hitta present, och vi var redan sent ute, sedan hände en krock olycka som involverade fyra bilar, och vi stog där ett bra tag i regnet och väntade på polisen och ambulansen, när de väl kom så kunde vi åka. Då var det andra problem istället, vi hittade inte dit vi skulle, gpsn funkade inte och inte kartor appen på telefonerna heller, den kunde inte hitta adressen vi skulle till. Haha, verkligen en händelserik dag!
 
Vi hade det iallafall jätte trevligt hos min kusin Sara. Vi åt god mat (hann ej fota den), goda nutellakakor som min andra kusin bakat, den godaste tårtan i världen (den bara smälter i munnen) osv. Vi dansade, pratade, skrattade, kollade när hon öppnade presenterna osv! Jag gick även upp på övervåningen ibland och gosade med hennes alla sju marsvin :-) Så söta!
 
 

On our way

Nu är vi påväg ut till min kusin! Har verkligen varit en hetsig förmiddag haha, och är vrål hungrig så ska bli gott med mat när vi kommer fram! 

Och trevligt sällskap såklart :-) Började precis regna men det är bara att försöka göra det bästa av saken, helt enkelt! 




MORNIN' TO YA

Godmorgon på er! Har precis gått upp och ska göra mig iordning (dessa bilder är ifrån igår). Ska förbi stan en snabbis och sedan ska jag göra mig iordning för min kusins 30 års fest! Ska bli hur kul som helst, ska ta med mig kameran så att jag har massor med bilder att visa sen!
Vi hörs, kram! 

it's summer baby

Alltså ååh... Finner inga ord. Blir alltid så inspirerad av Wehearit. Vill äta glass på New Yorks gator, vill känna
mina fötter i den vita sanden och se turkost hav runt omkring mig på någon ö kring Karibien eller Maldiverna, vill strosa runt på Disneyland och åka massvis med karuseller tills jag mår illa, vill sitta på ett flyg med en okänd destination, vill sitta i en badring på havet och bara njuta, vill bara ta mitt pick och pack och dra. Vill åka utomlands. Nu. 

Memories

Har ju tusentals bilder på min gamla iphone (4an), så ni får ursäkta att kvaliten suger. Hur som helst, idag tog jag äntligen mig tid till att gå igenom allting! Hittade hur mycket roliga minnen som helst, ännu mer bilder från Åre 2013!
 
Haha glömmer aldrig när Angela åkte in i skogen på backen och var tvungen att ta av sig ena skidan för att komma ner eftersom så mycket snö hade försvunnit haha :') Saknar det så in i helvete alltså, sommaren detta år har verkligen varit den sämsta någonsin. Kan inte fatta att jag säger det men jag längtar faktiskt till vintern.. 
Typisk skidbacke selfie i Åre alltså hehe.. Glasögonen på och stavarna i luften.
Haha så söt! Gud vad jag skrattade haha... 
Efter att hon ramlat så var hon redo för en pose haha.. 
Åååh vad det där brödet var gott alltså... Kommer ihåg att vi verkligen vräkte is oss hur många skivor som helst (men det förtjänade vi efter en mil av längdskidsåkning hehe) 

Vart hittar man dessa?!

Alltså OMG va de här är kom-till-mig-är-ni-snälla snygga!!! Har letat efter dessa på internet men hittar endast mörka färger, som grå, brun osv. Vet någon vart jag kan hitta de ljusblå? Me löööve!! 

The best of me

Såg den här filmen rätt nyligen, då jag hört så mycket om den. Den var lite seg i början (enligt min smak för jag gillar filmer bäst när det händer saker från början till slut). Men efter halva filmen så började man förstå mer, det började hända mer saker och den var faktiskt värd att se.
 
Budskapet med filmen är rätt tydligt och även fast den var otroligt sorglig så fanns det även mycket bra med den. Vissa scener var så otroligt rörande och man fick verkligen tårar. 9/10.
 
 

Hår frisyr

Har inte nämnt det förän nu, men jag ska på ett bröllop i september, det första bröllopet jag någonsin går på faktiskt! Så det ser jag verkligen fram emot. Kommer bli hur kul som helst, eftersom att det är mitt första bröllop jag går på och även för att det ska bli så häftigt att få klä upp sig! Det ska vara jätte mycket folk, och det sker i Stockholm! Vi kommer åka dit tidigt på dagen och komma hem sent på natten. 
 
Dock har jag INGEN aning om vad jag ska ha för frisyr. Har beslutsångest. Jag har redan valt klänning och skor, klänningen är påväg till mig just nu. Har beställt den så tidigt inpå utifall att jag inte skulle gilla den när jag väl provar den osv. Har även en back-up klänning om det nu skulle bli att den första inte lever upp till förväntingarna. De frisyrerna jag iallafall funderar på, är något i dessa stilar nedan. Antingen lite lockigt, uppsatt slarvigt, eller lockat och ner släppt med endast lite hår uppsatt. Det lutar däremot åt uppsatt slarvigt med lite lockar. Men jag är inte helt säker än... Vad tycker ni? Vad skulle passa mig?
 
 

A few pics

Roadtrips till Rullsand med vännerna, traditonella middagskvällar med mormor och morfar (våfflor med grädde och sylt, vattnar i munnen när jag skriver det här haha) kommer ihåg att jag jämt ville ha det när mormor och morfar hämtade mig från dagis. Härliga sommarkvällar då man grillar, klassiska besök vid ån med vänner och en ask med bär, typiska besöken hos cafén (köper alltid samma goda kladdkaka haha) vågar aldrig prova nytt utifall man inte gillar't.. 
 
Dessa bilder här nedanför står för allt det där. Vilket är sommar för mig. Jag ÄLSKAR sommaren! Det deprimerande med den här sommaren (som för övrigt är mitt sista sommarlov) är att det känns som höst. Bilderna nedan är ifrån förra sommaren. Som förövrigt var den bästa sommaren på länge <3 
 
 

Copperhill

Hittade dessa tre bilder från "maten" vi beställde hos hotellet Copperhill i Åre en utav dagarna vi var där för 2 år sedan. Visst ser det gott ut? Ett glas med varm choklad samt ett otroligt gott färskt bröd med salami, grönsallad och brie ost på, kan ju inte bli bättre <3
 
Efter en full dag med skidåkande så stack vi upp dit, jag och Angela. Hur mysigt som helst! Hotellet är enormt stort, fantastisk utsikt och det tar ett tag att åka upp dit haha. För er som inte har varit i Åre, åk dit! Ni kommer inte ångra er. Perfekt ställe för familjen, men även för ungdomar! Många som festar där nere :-) 
 
Åh vad jag saknar det! Får åka flera gånger när jag blir mer vuxen haha.
 
 

adidas original superstar

 
 
 
Alltså dessa skor är så dödligt snygga!!! Sååå sugen på att köpa ju :-) 

SALLAD EN VARM SOMMARDAG

 Allt du behöver: Majs, Tonfisk, Gurka, Apetina och tomat, och bara blanda ihop! SÅ gott, och en super fräsch sallad som passar ihop med en varm sommardag! Bästa maten som finns när det är varmt ute ju :-)
 
 

July inspo


Breakfast




Behöver jag säga mer? Så gott!!! Jag ÄLSKAR verkligen frukost. Det är den måltiden jag alltid ser fram emot haha! Rostat fullkornsbröd + tomat skivor och aromat = perfektion! 
 

Brownie

MUMS är ordet. Haha seriöst, hade inga förhoppningar alls eftersom det är första gången jag gör brownies och det brukar inte alltid gå som man vill när man gör något för första gången. Men alltså, så gott!! Det här receptet kommer jag definitivt att använda mig av flera gånger. Så kladdigt och stabilt "täcke" liksom. Väldigt enkelt recept också. 
 
Och imorse när jag gick och kollade för att se hur kakan såg ut, den har verkligen stabiliserat sig mer och man kan nu skära i bitar (fast det är svårt haha), men den går att äta mer! Jag skulle egentligen haft i kakan längre i ugn, men jag tänkte "hellre för kladdigt än för torrt" och man kan ju verkligen säga att det vart kladdigt.. Nästan lite för smetigt enligt mig, så nästa gång ska jag ha den lite längre i ugn! Men utöver det så var receptet perfektion. 
 Ni hittar receptet HÄR

The longest ride

Alltså wow. Jag rekommenderar verkligen den här filmen! Och kolla inte på trailern innan, själv gör jag nästan aldrig det när jag vill se en film. Eftersom att det bara avslöjar oftast så mycket av filmen vilket är hur tråkigt som helst för då känns det som att man lika gärna kan strunta i att se den... 

Hur som helst, den här kärleksfilmen är 2 timmar lång, och verkligen värd din tid! Älskar att den är så mycket annorlundare än de flesta romantiska filmerna. Och killen i filmen är hur mumsig som helst, haha ;-) 

Saturday

 
 
Godmorgon på er! Vaknade runt 11 och har nu ätit frukost, var SÅ hungrig när jag vaknade haha. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen tänkte jag prova baka ett bröd (om jag orkar). Ska även städa mitt rum och eventuellt rensa min garderob som verkligen behövs! Är så less på vissa plagg. Hoppas ni har en bra lördag i detta regniga väder, vi hörs! 

In the making

Fick något ryck och ville göra något kul (älskar ju att baka haha, man får något att göra, lite träning när man vispar haha och så coolt hur det blir ett bakverk av smet ju!). Och det är ju hur gott som helst att äta något gott när man kollar på en lång film! Så jag satte igång och letade efter goda recept på något chokladigt, och kände för brownies!
 
Så jag hittade detta enkla recept och började baka direkt! Nu har jag precis satt den i ugnen och så får vi se senare hur det smakar! Hoppas det blir gott :-)
 

nelly

 
Hur snygga är inte alla dessa klänningar?! Skulle mer än gärna ha varenda en i min garderob! Jag verkligen älskar klänningar numera. På senaste tiden har jag liksom bara köpt massvis med klänningar haha... Förut tyckte jag att det var så obekvämt och föredrog jeans, hur tänkte jag haha?? Att ha klänning är ju så enkelt, bara att slänga på sig och helt plötsligt har du en outfit liksom :-) Passar till vad du än ska, skolan, fest, middag ute med familjen eller vänner, dejt, en dag på stan, vart som helst! Mina favoriter av dessa klänningar ovan är helt klart nummer 1, nummer 3 (kolla färgen!!) nummer 4 och den mintgröna. 

75 års fest

I söndags hade vi en fest för min underbara mormor som fyllt 75 år. Det började klockan fem och vi var där lite tidigare för att hjälpa till med dukningen osv, när alla hade kommit (vi var runt 26-28 stycken) så började vi med att äta smörgåstårta (jag gillar egentligen inte det, men den med rostbiff var AMAZING) och vi sjöng även för mormor. Sedan högg vi in på alla bakelser, det fanns allt ifrån hemmagjorda bullar, saftiga sockerkakor, hemmagjorda kakor osv, allt var så mums! Jag lekte med mina tre kusinbarn en stor del av kvällen. Tuva, Isabelle och Lucas, hur mysigt som helst! Vi tjejer "jagade" Lucas och Tuva tittade hela tiden bakåt efter mig och ville jämt hålla mig i handen, så söt haha :-) 
 
Vi tog även MASSVIS med selfies under kvällen, kanske delar med mig av dom i ett annat inlägg! Iallafall så det var verkligen hur lyckat som helst! Längtar redan till nästa släkt fest haha, vilket blir snart! Då min äldsta kusin Sara fyller 30! 

AT THIS MOMENT


Sitter just nu framför datorn med en skål vattenmelon bitar och kollar på en film. Är så himla törstig nu för tiden så det är verkligen hur skönt som helst att kunna skära upp vattenmelon bitar och genast släcka törsten. 
 
Orkar ju liksom inte hämta ett glas vatten varje minut liksom, dessutom blir det lite tråkigt i längden med endast vatten hehe. Hoppas ni haft en bra dag! :-)

Bilbingo




Sitter just nu i bilen och kör bilbingo i Vattholma med min söta morfar och Morgan! Första gången jag gör det, så vitt jag minns iallafall. Annorlunda men kul! :-) 

I don't wanna be anything other than me


Major Throwback

Häromdagen fick jag något ryck och kollade igenom ALLA våra fotoalbum, vilket är en hel del. Det tog ett tag haha, men alltså åh va kul. Så mycket minnen, generationer, skratt och år som gått. Det finns verkligen underbara tider med att vara liten men det finns även härliga tider nu.
 
Klart jag saknar att vara liten och ens största problem var om man inte hittade sin barbiedocka, men jag skulle inte vilja gå tillbaka. Det är SÅ underbart att få se ens kusinbarn att växa upp, det är verkligen GULD att spendera tid med dem, att få se dom skratta, prata mer och mer för varje dag, springa energin ur sig, det är så häftigt! :-) 

I MADE IT!!!

Påvägen hem från sommarskolan så fick jag ett sms av min lärare, vågade knappt kolla på smset först haha... Men blev hur glad som helst när jag såg att det stog att jag hade klarat det!!! :')))

Så nu har jag med andra ord, ÄNTLIGEN sommarlov! Slipper sitta och räkna matte flera timmar i rad.. Kan vara uppe hur länge jag vill och slippa höra alarm klockan och vara dödstrött under dagarna. Nu ska jag iallafall diska lite, sen ska jag gå och handla, städa mitt rum, kolla på blacklist och ikväll ska jag förbi mammas vän för hans son fyller 18! Så ser min dag ut idag ^^ 

13:20

Här får ni några trevliga bilder från de senast dagarna för att fylla ut tomrummet på bloggen!! Har spenderat de varma dagarna ute i sommarstugan, solat och tagit mitt första dopp med A, grillat, ätit smores (smiley med hjärtögon haha), ätit vattenmelon i mängder osv. 
 
Haha ni får ursäkta att jag är så dålig på att uppdatera er. Har fullt upp just nu med sommarskolan, är hur trött som helst när jag kommer hem men pluggar ändå ihjäl mig till kvällens slut haha.. Idag var det näst sista dagen, vilket innebär att jag gjorde del 1 av slutproven. Imorgon ska jag göra del 2 och på eftermiddagen kommer hon att skicka ett sms och tala om hur det gick för mig. Är SÅÅ himla nervöS!!! 
 
Btw, har börjar kolla på en ny serie vid namn Blacklist, SVINBRA serie! Min mamma tipsade mig om den och först var jag skeptisk men när hon väl slog på första avsnittet och bad mig kolla så blev jag fast direkt hehe. Den är SÅ spännande, annorlunda från alla andra serier och den blir bättre för varje avsnitt! :)))
 
 

RSS 2.0