legat och solat i ca två timmar + badat

vaknade vid tolv tiden idag, varför vaknar jag så jäkla sent!? men, har legat och solat i två timmar och legat lite i sannas pool. åh så skönt, kärlek till vädret! har fått lite färg också, bra där och så har vi precis ätit lite rester från igår! kommer nog sola lite till om en stund och ligga i poolen också, hehe!

juste, igår kväll så kollade vi ju på film, den hette " sex lektioner i kärlek" den handlade om livet, döden och kärleken. den var verkligen jätte bra, det var sex olika relationer, ett äldre par (mannen hade hjärntumör), en mamma och en son (sonen hade aids, vardärav påväg att dö), ett par som var gifta men inte gillade varandra så mycket så frun var kind of otrogen, och två ungdomar (killen hade HIV), och sen en kvinna och en man som gillade varandra otroligt mycket, gick på dejt osv) och sen var det ju mannen den där kvinnan var otrogen MED. och dem hade liksom ett enaståenda ligg så att säga. kind of en relation i guess? :o riktigt hemskt att så många av dem i filmen hade sjukdomar som dem kan dö av.... så det var väldigt sorligt, men filmen slutade så lyckligt.


har inga planer för ikväll, blir väl lite filmmys med mamma och hennes två vänner plus hunden ^^ och så blir det väl kladdkakan till mysfika men imorgon så har jag inplanerat att träffa angela, har inte träffat henne på två veckor!? men det känns som en stor evighet. så jävla synd bara att det kommer regna här imorgon.. men då får vi väl ha en liten spa dag istället!

här är bilden på kakan som jag inte hann visa igår:


super god är den!

Kommentarer
Postat av: Emelie

tack sötnos, haft en bra dag då? :)

2011-07-20 @ 16:17:55
URL: http://emsuballaste.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0