Bestie turns 18

Idag har du fyllt 18 år bestie! Gud vad tiden går fort, och nu är du officiellt vuxen, trots den lilla plutten som du är♥ Vi har gjort otroligt galna och konstiga saker tillsammans och fler minnen ska det bli. Imorgon ska vi fira dig ordentligt, kan du ge dig på haha (; Så du får ha en sån underbar dag idag och så ses vi imorgon mitt lilla monster ^^
Älskar dig tokigt mycket min lilla sockerhöna 
 

Berkingebadet

Såhär spenderade jag min dag idag! Vi tog oss upp runt halv nio, åt frukost och packade, gjorde iordning mat och allt sånt. När klockan var runt 10 så kom mammas vän med sina två söner (som är i min ålder) och hämtade upp oss för att åka till Berkingebadet. Det var hur mysigt som helst där! Jätte fint verkligen :) Det fanns tre olika rutschbanor och även flera olika "avdelningar" av sjön. Det fanns djupare och grundare delar, och jätte fin botten med inga stenar eller liknande. Kommer definivt besöka denna underbara plats fler gånger!
 
Vi åt jätte god sallad med kyckling och alla möjliga goda grönsaker, samt vatenmelon och såklart GLASS i stora lass!! Så därav dålig uppdatering ifrån mig idag. Men alltså, efter den här dagen är jag helt slut haha. Måste dock iväg till affären och göra lite andra saker, men när jag är klar med det ska jag SOVA! Åh va skönt haha... 

Den perfekta kladdkakan

Den är perfekt knaprig utanpå och extremt kladdig och seg, precis som en perfekt kladdkaka ska vara! Tänkte dela med mig receptet. 
 
Du behöver:
2 ägg
2,5 dl socker (brukar dock bara ta 2dl, tycker det blir för sött annars, men det är väl en smaksak)
100 g smör
4 msk kakao
1 dl mjöl
1/2 tsk salt
2 tsk vaniljsocker
 
 
Börja med att vrida ugnen på 175 grader. Sedan smälter du smöret. Medans det smälter så blandar du ägg och socker i en bunke, vispa dessa två tills det blir poröst. När du tycker att det är dags så häller du i resten av de torra ingredienserna och även smöret. Var försiktig när du rör om, vispar du för hårt kan kakan bli luftig och torr. 
 
Och nu är det bara att hälla i smeten i en brödad form och grädda den i mitten ungefär 15-20 minuter! Det kan också vara mindre eller mer minuter, beroende på vilken slags ugn du har. 

Weheartit

“Palm trees, ocean breeze, salty air, sun kissed hair. That endless summer, take me there.”

Ny header och lite annat

Nu har jag äntligen en ny header! Hade ingenting planerat idag och det var ju ändå inte mycket till badväder heller. Behövde verkligen en ny, mera somrig och fräsch header kände jag. Samtidigt som jag bytte header passade jag på att byta den "lilla" bilden till vänstra hörnet. Vad tycker ni? ^^ 
 

The country side

(Blev inte så jätte bra bilder men jag kände inte för att stå och knäppa hundra bilder för att få några bra haha).
 
För några dagar sedan satt mamma, jag och hennes två tjejkompisar och åt god middag framför solnedgången och snackade. Så himla mysigt! Jag älskar verkligen att vara på landet ibland, det är så skönt att koppla bort sig själv från "den andra världen" liksom. Att kunna gå ut nyvaken, lättklädd och sätta sig att äta frukost i den härliga sommar värmen tex, så jäkla härligt! Det är då jag verkligen får känslan av att det är sommar. Och när man badar osv såklart, men att äta frukost ute, det är något speciellt♥ Fast det är väl bara frukost älskare som känner så kanske, vad vet jag ;PPp

That's me, I'm confident

Vaknade imorse av att pappa hällde vatten på mig, mysig väckarklocka... Så jag upp direkt och åt frukost, sedan tog jag tag direkt i storstädningen som tog mig en timme bara. Och sedan slängde jag i kläder i tvätten m.m, och medan de tvättades så tränade jag en stund, såå skönt med en iskall dusch efter säger jag bara! Och nu har jag nyss ätit mig proppmätt på lunch och ska snart börja fixa mig (mitt hår har inte riktigt torkat än) och åka ner till gränby centrum. För att kolla på lite kläder, och ha lite kvalitéstid med mamma!  
 
Hoppas ni också får en bra dag i detta trista väder... Det som var så fint väder innan liksom :/ Jaja, det kommer tillbaka på tisdag tydligen? Så det är bara att hålla ut i guess, kram!

Grillmys

Dagen gick fort och nu är klockan redan förbi nio slaget, och vi har precis fått i oss middag. Men maten är ju som godast när man väntat ett tag på den! Vi grillade ytterfläskfilé och till det har vi grönsakssallad och bearnésås, och som efterätt blev det grillade marsmallows. Har faktiskt aldrig provat det förr, men det var ju riktigt gott! Och klibbigt haha ^^ 
Det jag verkligen speciellt tyckte om med grillade marsmallowsen var hinnan som var lite krispig innan man kom till "överraskningen". Var bara tvungen att skriva det haha. Vi hörs imorgon gott folk!

It's friday

Hur gott ser inte det här ut?!! Liksom!?? Det var iallafall detta som vi smaskade på igår, hur gott som heeelst. Fick matkoma efteråt så jag tog en promenad haha, och efter det såg jag filmen "friends with benefits". När filmen var slut slocknade jag haha. 
 
Men hur som helst, ska upp och äta lite frukost nu och säga hejdå till barnen, pappa och Eva! Sedan ska jag tvätta, plocka ur diskmaskinen, städa rummet och allt sånt tråkigt haha. Efter det kanske jag får chansen att sola lite innan mamma hämtar mig! Godmorgon förresten, haha ;Pppp

Lovely sunny day

Godkväll! Hade det himla mysigt på fyrishov med familjen och nu har vi nyss ätit middag och haft lite besök. Jätte trevligt! Och snart ska vi käka glass, choklad i mängder och jordgubbar samt vattenmelon, sååå gott så jag dör haha!!
 
Denna dag har verkligen varit hur härlig som helst, och slutar även bra också ;) Vem blir inte nöjd med lite smått och gott i magen liksom haha. Imorgon ska alla i familjen iväg till småland, förutom jag, så jag drar till mamma och är där istället! Så imorgon kommer ni få uppdatering därifrån, så säger godnatt nu för jag kommer inte blogga mer idag.

Bada med lá familia

Har precis packat och gjort mig iordning inför att åka till fyrishov med familjen! Barnen och Eva är redan där medan jag och pappa kommer lite efter. Funderar på om jag ska ta med mig kameran, men det känns lite vågat... Och så glömsk som jag är så kanske jag skulle glömma att hålla ett öga på den. Så får ta bilder med min mobil istället!
Känner att jag vill få in lite mera vardagsbilder här på bloggen och inte bara matbilder haha. ^^ Vi har packat ner vattenmelon, choklad wafers och lite annat. Så det ska bli mysigt att sola, bada, umgås och äta massa gott! För äntligen har den här värmen kommit tillbaka, den försvann ju nämligen ett tag.. Så ska passa på och njuta av den, hoppas ni får en härlig dag så hörs vi! Kram

Me x2

Godmorgon! Vaknade av att jag frös som sjutton i morse, hade ju både fläkten på och fönstret öppet, plus att jag sov i bara påslakan (utan själva täcket), brukar göra det nu på sommaren för det brukar ju vara varmt... Så gick upp, tog på mig min morgonrock och åt frukost tillsammans med pappa. 
 
Nu sitter jag här och har precis damsugat barnens rum för att jag är så snäll som jag är, och ska snart laga någonting att äta. Senare vid 4 tiden kommer barnen hem från deras pappa, så innan dess ska jag försöka passa på att ta en powerwalk eller något. Har inga planer idag, så ska nog bara chilla, fixa lite i rummet, busa med syskonen m.m. Hoppas ni alla har en bra dag!

Work hard

Passar på att göra det jag inte gjort på länge nu när jag äntligen har ork och tid, att träna nämligen! Har ju rört på mig såklart, men det var länge sedan jag verkligen hade ett träningspass.. Så nu ska jag byta om och svettas haha. Sedan blir det någon god middag och filmmys en vit måndag som denna.

Några av mina dagar i bilder

Har inte tänkt alls på att blogga nu när sommaren är här. Så därför tänkte jag berätta lite vad jag gjort de närmsta veckorna! Har solat, badat i sjön, ätit glass, massa annat gott, med underbara vänner och åkt till grönalund, åkt karuseller i timmar, firat mormor och även morfar som fyllt år, firat vänner och fler ska jag fira, varit på transformers 4 premiären som de visade i 3D. Verkligen värt pengarna tycker jag, satt på spänn i hela 2 timmar och 45 minuter haha. Grym film! 
 

RSS 2.0