30 september

Hallådär! 
 
Idag har jag varit och strosat runt på stan med bästis i det härliga vädret. Äntligen stack solen fram! Det har ju regnat flera dagar liksom.. Iallafall, var på fest igår därav hörde jag inte av mig alls. Var för upptagen ;PPpp Men hade det sjukt mysigt idag, vi gick även runt och fotade lite på dem fina löven :-) 
 
Ända sen jag kom hem har jag suttit framför tv:n med flera koppar té! Så gott och dricka det när man är frusen. Men ska hoppa in i duschen nu och sedan (tyvär) lägga mig i säng eftersom det är skola imorgon.. Känner verkligen inte för det imorgon men what to do..
 
Här en lite bilder på skalet jag köpte idag

28 september 2012

Hej! Nu är jag tillbaka!
 
Tog en liten paus från bloggen för jag kände att jag behövde det. Iallafall kom precis hem från Angela, sov där inatt med yrsa också. Vi tog tyvär inga bilder från kvällen och natten, men vi hängde bla på stan och mcdonalds med lite  folk. Fick dock springa framochtillbaka för jag hade glömt min plånbok nånstans men som tur hitta vi den!
 
Fan va tiden har gått fort egentligen, för helt plötsligt har det börjat komma sjukt fina färglada löv, röda, gula och oranga! Så himla häftigt, det är det jag älskar med hösten. Vet ni en till sak jag älskar med hösten?? Att alla serier kommer tillbaka! :-D Tex, vampire daries (säsong 4), grey's anatomy, mm och det kommer en ny serie som heter "scandal", riktigt spännande! Den verkade bra på promon!
 
Här är lite bilder från falun som ni missat ;-) Vill tillbaka, alla folk var super härliga och sociala.. Och för att inte snacka om killarna, ÖGONGODIIIS! ^^
 

At school

Sitter på lunch just nu med alla mina bruds! Hade nyss labb, haha det var värsta stora rockarna vi hade på oss.. ^^ Om ni såg på min instagram?

Iallafall, efter skolan ska jag ut och springa men i hörs efter det! 😝


Iphone 5?

Har ni sett nya iphone 5? Den kom nyligen ut! :-) För ca 2 månader sen (om jag inte minns fel) så fick jag syn på en bild på hur någon trodde iphone 5 skulle se ut, tyckte den var sjukt snygg och hoppades att den skulle se ut så! Vilket också är lite kul, för den ser precis ut så också. Gillar dock den vit/silvriga mer. 
 
Kommer dock inte köpa den, har precis fått en iphone 4s, men kanske när mitt garanti har gått ut? Eller om jag kanske väljer att satsa på en helt annan mobil då! Får helt enkelt se. Undrar dock vad som är skillnaden mellan iphone 4s och iphone 5? Men snygg är den!
 
Någon läsare som funderar på att köpa den? 
 

17e september 2012

Började min morgon med frukost och sedan en bit morotskaka framför tv:n. Så gott! Fattar inte att jag aldrig provat det förut, bara för att namnet lät lite udda så tänkte jag "hur kan folk gilla det!?". Men nu tycker jag själv om det!
 
Har varit rätt så seg och förkyld sen jag kom hem från falun så jag hoppas att jag kommer iväg till skolan imorgon.   Föresten så har statistiken sjunkit otroligt från igår till idag, och jag ber om ursäkt för det. Har inte haft så mycket inspiration direkt... 
 
Men jag lovar att bättra mig, för ska jag vara ärlig så älskar jag att blogga när jag väl inte känner press. Det är mycket roligare om folk tänker "nu ska vi se om hon har bloggat.. JA DET HAR HON!!!" än om de tänker "hon har säkert bloggat!!! :-D" och sen när de har gått in på min blogg så ser de att jag inte har det och blir besvikna. 
 
Igår hade jag och mamma en myskväll iallafall! Satt och kollade på "running free" - någon som har sett den föresten? den är hur fin som helst, ni måste verkligen se den! Och åt massa gött.
 
Följ mig gärna på instagram föresten! Heter "jjaanellee" där. Ganska drygt namn när man sätter i flera bokstäver än vad det egentligen ska vara, men jag har dålig fantasi och mitt namn var upptaget så det fick bli så.

Godmornig

Godmorgon!

Klev precis ut ur duschen, känner mig mycket fräschare.. Har ju för det mesta bara legat och degat i soffan eftersom jag varit sjukt förkyld. Håller på och fixar frukost, te (som jag drogat sen jag kom hem) och macka med massa gott pålägg! ^^

Kram :-)


Bye Falun..

Tyvärr så sitter vi i bussen påväg hem till Uppsala igen.. Det har varit sjukt mysigt här (vill ärligt talat inte tillbaka). Alla McDonalds kvällar med "främlingar" haha, gått till ica och kollat på killar haha! ;-) 

Längtar verkligen sjukt mycket till nästa gång vi åker dit! Det kommer ju vara sista gången, så den måste vi göra oförglömlig tjejer! ;-)


Mot badet

Nu är vi påväg mot badet för att göra simövningar, ska bli sjuk skönt!

Uppdaterar när vi kommer tillbaka igen :-)


Just arrived!

Nu har vi precis anlänt till vårat rum! ^^ Snart är det dags för simning... Buhu :-(


Mot Falun!

Påväg till Falun med mina brudar! :)


9e september 2012

Kulturnatten igår var hur härlig som helst, träffade och umgicks med en massa personer! Dansade vid McDonalds och snacka osv! Kommer bilder antingen ikväll eller imorgon!

Idag har jag stor städat här hemma och packat inför falun! :-D Ska bli sjukt roligt där hoppas jag! Men nu ska jag fortsätta och då hörs vi senare! Puss 
 


Sweater

Var på stan ett tag och gick runt för att kolla vad för nytt som har kommit in. Fick iallafall med mig en jätte söt myströja! Ska gå förbi stan igen imorgon och köpa mjukisbyxorna som hör ihop med tröjan! ^^
 
Måste även köpa ett nytt skärp, har så otroligt fula skärp till mina jeans haha.. Och det går bara inte för sig, så ska traska ner och köpa det med. :-) Gör dock det på fredag ;Pppp
 
Åååh! Har inget intressant att skriva, skriver ju bara om vad jag ska köpa.. Inte direkt roligt för er att läsa? Men iallafall, på måndag drar niorna på min skola och den andra skolan till falun. Om jag längtar! Vill bort från den här hålan.. Kommer iallafall ta med mig datorn, får dock se om jag tar med mig internet till den.. "Men varför ska du ha med dig datorn om du inte har tillgång till internet?" tänker ni säkert och jo för att kolla på film såklart. ;-)
 
Ska iallafall ut en sväng nu för att träna, känner att jag behöver röra på mig lite.. Vi hörs! ♥
 
 
 

4e september 2012

Var på stan idag efter skolan med yrsa ett tag och köpte mej lite underkläder. Ska nog ta en sväng förbi stan imorgon igen för att göra lite ärenden. 
 
Föresten, skaffa ju iphone för någon vecka sedan! Och självklart (hehe), har jag skaffat instagram :-) Ni får gärna följa mig där, för jag uppdaterar där flera gånger om dagen. Vet inte om jag kommer forsätta blogga något mer, vi får se helt enkelt. Det börjar bli rätt tråkigt.. Heter "jjaanellee" på instagram!
 
 
 

RSS 2.0