kom precis hem

tjenare bloggläsare! har ni haft en härlig dag i detta underbara väder? (inte för att ni någonsin brukar svara på den frågan, dåliga på att kommentera? YES BOX!) anyways så har jag haft en strålande härlig dag i detta stekande väder hahah..

kom ju precis hem, är alldeles varm om benen eftersom jag cyklade som en galning? vet inte alls varför ens haha  det var super trevligt med tjejerna men det hände en grej... men vi hade det roligt utan det "problemet" ändå!

vet att den personen läser min blogg (och jag menar inget illa när jag skrev "problem" men jag vill direkt inte skriva vad som hände)? 

 


ska träffa isabella och angela nu :-)

dagen har varit skitmysig, vi har legat och solat och ätit glass (våran och angelas nya favorit "filur" hahah!) och så har vi även svalkat oss med vattenspridaren, lyssnat lite på musik och snackat osv!

nu ska vi gå och träffa isabella och angela, vi hörs senare! 

bilderna från dagarna med angela del 2

har precis mött upp julia!  här är bilderna från när jag och angela var med varandra DEL 2:



outfits - dem jag hade under husarö som jag också glömt visa!


ps. jag är inte alls lik mej själv på bilderna än hur jag ser ut irl


dagens outfit + dagens låt + dagens facelook

ska precis äta, och sedan ska jag möta upp julia på vaksalatorg! men innan dess tänkte jag bara lägga upp dagens låt, dagens outfit och dagens facelook! 



bilderna från midsommar och övriga bilder från husarö!

glömde totalt bort att visa bilderna från midsommar och dem övriga bilderna från husarö, som när vi seglade osv!

här är dem iallafall:


just nu ;PpPPpppPPpppP


i paketet fanns det... smink!

fick lite smink, en volume mascara, kajal penna, compact puder, läppsyl, ögonskuggor, täckstift och slutligen en ur läcker smink väska! 


fått hem ett paket

cyklade snabbt över till mamma för jag hade fått ett paket!  visar vad det var lite senare! sitter just nu och kollar på poseidon (det är ju riktigt spännande fast ändå rätt hemskt) så vi hörs lite senare kanske 


solen is like "i just wanna make u sweat"

hej bloggen och mina läsare!

angela gick för inte så länge sedan, tänkte göra ett litet videoinlägg (men jag är tyvär för trött för det).. vi har ju hållit igång hela två dagarna + natten, tror vi somnade runt fyra igår hahah? var faktiskt inte alls trött just då.

antar att jag det blir tidig läggning ikväll ;PPpPPpppP imorgon ska jag träffa julia, får se vad vi hittar på. men det uppdaterar jag mer om imorgon. och juste, skulle egentligen gjort situps och rumpövningar ikväll men jag gör det imorgon bitti då jag är pigg som en struts! ^^ (hoppas jag)

nu ska jag ligga i soffan och kolla på tv, kanske tar något att äta snart. hoppas ni har haft en härlig sommar än så länge, lev livet säger jag bara!

tagen igår, älskar min mjukisdress!!!


bilder från gårdagen med angela del 1

vi har haft så jävla roligt idag med! men här kommer bilderna DEL 1 från gårdagen:



kvällens/nattens outfit


dagens outfit

 


bästa dagen på länge!!

haha oj, sorry för dålig bloggning men vi har haft så jävla roligt idag så de går inte att beskriva.. men ska göra mitt bästa anyways ^^

först handlade lite gott (jordgubbar såklart osv) så låg vi och solade lite i min trädgård! och så sprang vi genom vattenspridarn och blev dyngsura! senare så gick vi runt lite i stan och snackade, lyssnade på musik och nåt jävla äckel som stirrade och log mot oss? han var väl runt 30 kanske? euww hahah..

och senare så cyklade vi hem till angela (vi hade bestämt oss för att hon skulle sova här) och då hämtade vi hennes grejer (tandborste, pyjamas osv).

och så var vi jätte svettiga efter vi cyklat i turbo! så då sprang vi igenom vattenspridaren igen, och nu har vi ätit lite, mysat framför tv:n och fotat väldigt mycket!! ^^

ps. det har varit så jävla mycket skrattattack, flum stunder och allt det där emellan allt vi gjort! :-D justja, bilderna kommer i del 1 och 2 för det är över tvåhundra bilder ;PpPPppppPPpppp

om folk var som pengar, då hade man bara kunnat hålla upp dom mot ljuset för att se om dom var äkta eller falska.

har precis börjat fixa mej, vaknade vid tio tiden så hinner inte träna något. får göra det ikväll istället. (beroende på hur länge jag är med angela)

iallafall, så är det väldigt synd att jag inte kan bada idag för att jag har m*** som jag hatar att ha nu på sommaren "jag protesterar mot människans natur" när det gäller m*** haha!

vi ska träffas vid ett tiden, på vaksala torg då, och så tänkte vi köpa något där som vi kan äta under tiden då vi solar hos mej! vi hörs lite senare underbara läsare, ha en bra sommardag sålänge, puss ♥



skulle ha träffat isabella och angela ikväll.. men NEHE

sorry, datan har hackat jätte länge nu så har inte hunnit blogga. men har inte gjort så mycket heller, ätit lite och så har jag försökt fixa datorn. och haha, hade faktiskt så tråkigt att jag gjorde egna musikvideos ;PppPPppPPPpp!

skulle egentligen träffat isabella och angela vid tio tiden men pappa fick något ryck så jag fick inte gå ut hahaha. men ska träffa angela imorgon och om de blir fint väder så ska vi sola på min altan! vilket blir skit nice :-)

nu ska jag ta något att äta och sedan om någon timme (om jag orkar) så blir det lite rumpträning och situps! annars tar jag det i morgon bitti innan jag träffar vännen min.

bild för ett år sedan:



känner mej mycket fräschare efter en dusch

var tvungen att ta en dusch för jag har ju varit på landet (husarö). och passade då på att ha inpackning i håret och smörja in mej med brun utan sol! riktigt skönt måste jag säga.

nu ska vi åka förbi min mamma lite snabbt (och som sagt skulle jag ju hämta en grej där) och sen så tänker vi nog bara slappa och sola lite på altan! kanske köper en glass påvägen också! :-)

 


godmorgon och kärlek till vädret

godmorgon på er! åh va fint väder det är idag, det är ju helt underbart! får se vad jag hittar på idag, ska nog sola på altanen och fota lite kanske?

ska förbi mamma en snabbis (pappa skjutsar mej) och så ska jag hämta en sak! och vet ni vad? har hela veckan inplanerad förutom idag vilket är väldigt skönt eftersom jag hatar att tänka "vad fan ska jag göra idag!?" så nu slipper jag den tanken.


dagens sötisar - SYSKONKÄRLEK :-)

naw, behöver jag ens skriva något? kolla på dem, syskonkärlek!


shoppingen i åre

här är det jag köpte i åre centrum, hann aldrig visa er det innan jag åkte iväg till husarö igen!

men nu får ni se dem tre plaggen, det var ju som sagt en skit fin blus, (som jag hade på mej igår, i förra inlägget) och en jätte söt klänning och en topp med en grym rygg!



gårdagens outfit

lägger upp bilderna imorgon istället, dem är för många hahah! så jag hinner inte nu :-)


hej uppsala

nu får jag äntligen slå mej ner i min egen stad och det blir länge den här gången! jösses va skönt. fast hade det jätte mysigt i husarö, men har haft hemlängtan alldeles för länge så nu stog jag inte ut längre.

ska kanske till grönalund på lördag (får se med vem dock). iallafall skulle ha träffat tove och anna för en stund sedan men det blev inte av!

ska strax gå ner till affären, pappa bad mej handla lite medans han är ute och joggar lite. ska ner dit nu hade jag tänkt och sedan så kan jag väl ta och lägga ut alla bilder från husarö :-)



tidsinställt - dagens sötis

eftersom att jag nu är på husarö en vecka framöver och har ingen data här. eller jag tänker iallafall inte använda den under tiden jag är här. utan det kommer dyka upp lite tidsinställda inlägg då och då, dem får ni nöja er med tills jag är tillbaks igen! :-)


det var jätte länge sedan jag la upp "dagens sötis" så nu tyckte jag det var dags. kolla så söt kissen är. såfort matte säger "put him up" och gör det dära tecknet för pistol. så reagerar katten, så jäkla söt! det är faktiskt rätt så tufft att man kan lära dem det, eftersom egentligen är inte katter några "kommandon djur".

 


kommer hem imorgon!!!

kommer hem imorgon kära bloggläsare!! saknar ni mej????? kram

i dislike midsommar...

från och med idag blir dagarna bara mörkare och mörkare.. "sommaren är kort det mesta regnar bort"

påväg mot husaröö!

nu är jag påväg till husarö, hade det jätte trevligt med angela på stan! (trots det springande och stresset över att det regnade och tiden gick)

visar er förmodligen allting jag köpte när jag kommer hem ifrån husarö! :-) ha en trevlig sommar sålänge♥


har börjat blivit tröttare och tröttare?

tjenare bloggläsare! har precis gjort lite tidsinställda inlägg (så ni vet om det) för det här kommer förmodligen vara det sista inlägget som jag skriver då det inte är tidsinställt (om jag inte har tid över förstås)

på sistonde har jag velat sova längre, och börjar sovit på dagen? vet inte vad som har hänt med mej hahah.. iallafall, vaknade faktiskt av att det regnade/nästan haglade! första gången jag vaknar av något sånt :-o

ska snart iväg till mamma (i detta regn, jippi!) för jag måste hämta min jacka, mitt stativ, lite tröjor, linnen osv. och sedan vid tolv tiden så drar jag ner till stan och möter angela där! oj, måste ju börja fixa mej nu!!

det jag köpte i söderhamn "mellanlandingen" på väg TILL åre

nu tänkte jag visa er vad det var för ansiktsmasker, nagellack och läppstift osv jag köpte! och allt det köpte jag påväg TILL åre "mellanlandningen" som blev i söderhamn :-)




duschat + smörjt in mej med brun utan sol och haft i hårförpackning!

kom precis ut ur duschen! har haft i hårpackning (har en som är så jävla bra och luktar sjuukt gott) och så har jag smörjt in mej med brun utan sol! ska snart gå och lägga mej..

kom ju hem för tre timmar sen kanske, är så himlans trött! och vill verkligen lägga mej tidigt eftersom att imorgon ska jag vara med angela på stan en hel dag och efter det så är det bara att slänga i allting jag behöver och lägga i det i väskan och sen drar jag till husarö.

så det kommer bli jävligt stressigt för mej imorgon hahah!


påväg hem till uppsala

hej bloggen och alla underbara läsare!

har sovit rätt länge, och så har vi "mellanlandat" och fyllt magen lite. så bloggar inte förän nu då, antar att ni vet att jag är påväg hem! ååh vad jag längtar, har haft hemlängtan förlänge nu!!! och bara för att vi ska åka bil i fem timmar så ska det bara fint väder? hahah så jävla typiskt...

är iallafall online på min frågelåda om ni vill veta något, annars hörs vi ikväll! :-) kram

mina andra två klänningar jag har designat

mina två andra klänningar jag har designat! jäklar vad roligt det är att designa klänningar/kläder! (kläder lär ju vara lika kul) har typ fastnat och gör nya hela tiden om och om igen men dessa två + den andra får räcka! ;-)

rösta gärna på dessa med mina gullungar! :-)
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

 

Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


dagens inspiration kanske


tävling hos nelly.com om en klänning som man designar själv

hej på er kära bloggläsare! är med och tävlar på nelly.com om en klänning! har designat den själv :-) jag blev grymt nöjd, den är ju skit snygg! skulle bli jätte glad om mina läsare röstade på mej!

länk till min röstning finns nedanför bilden. kram på er

Mina designade klänning på NELLY.COMMina designade klänning på NELLY.COM

hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


varit på holiday club, och kollat på färg

godmiddag! haha förlåt om jag fick er att tro att jag dött eller något idag. men vid tolv tiden så drog vi till åres färgbutik (eller vad det hette) och kollade på golvfärg, väggfärg, och kakel färg!

för vi ska fräscha upp vår lilla söta gammaldags:a stuga! :-) det tog ungefär en och en halv timme tills vi hade bestämt oss, åh var drygt men det kommer bli så jävla snyggt!

och sen åkte vi ner till holiday club (där dom har bad, saunaworld, cafe, kroger, resturanger, datorer, kiosker, klädaffärer, och vanliga affärer mm.

kom hem för minst en timme sedan, suttit och kollat på tv. ätit lite godis osv! ska slå mej ner framför tv:n nu, vi hörs väl senare!


ibland är jag random.. (HAHAH)

.. hahah har lite tråkigt nu såhär tidigt på morgonen! (trodde att jag skulle sova längre men nähe! x()

(random bilder från igår) hade trååååkigt PS. sminket hade kletat ut sej lite för jag halv sov tidigare ;PPpppPPPppp

inte gjort så värst mycket

har egentligen ingenting vettigt att skriva, men tänkte uppdatera ändå med ett litet inlägg!

sitter och kollar på criminal minds, och efter det går jag nog och lägger mej. är så jäkla trött just nu! vi hörs mera imorgon, och så länge kan ni kolla in hetingen här:


varit nere i åreby

oj, lite surt med dålig-bloggning där va? har precis kommit tillbaka från åreby (var nere där och shoppade lite och åt på resturang osv)

köpte tre plagg som jag blev så grymt nöjd över! köpte en klänning (superfin!), blus (skiiitsöt!) och ett linne med skitsnygg rygg ;-) men det som är synd är att jag glömde min kamera sladd så kan inte visa er det! får
visa er det på onsdag då jag kommer hem istället!

likaså med det jag köpte från dollar store! :-) och vet ni vad? när vi var påväg hem från byn så åkte vi förbi minst 30 drag-hundar! ni vet sådanna som drar folk med släde på vintern och tävlar?

vissa av dem har blå ögon osv. så jävla fina var dom! men dock så såg en av dem väldigt arg ut och han var den
enda som inte skällde (och det såg ut som han ville utamana mej eller något sånt) hahah scary... 

men det jag tyckte var synd är att dom var i burar hoppas bara att dom får vara ute imellan åt!!

min tionde glass hahaha


dessies låt är utsläppt!

var inne och kollade lite, då jag såg att dessie släppt ut en låt..? visste faktiskt inte ens att hon kunde sjunga! hahah vet inte varför men först lät det som om hon sjöng på svenska, men hörde några sekunder senare att det var engelska, hahah seeeg? 

och jag tycker att låten är så grymt jävla bra! detta hon har verkligen lyckats med (och dom hon har jobbat med såklart)! trodde den skulle vara någon typisk billig b-låt som kissies (även fast den var liiite bra hahah).

hon har faktiskt lyckats likaså med musikvideon! och den här låten sätter sej verkligen på hjärnan. trodde inte det först när jag hörde att den skulle göra det, men nu tror jag mej tamefan att den kommer bli en riktig sommarplåga!! 

se här:


mobilbilder från idag


riktigt jävla tuff promenad idag...

sitter och kopplar av med en liten glass. åt precis lite tacos. och innandess så vandrade jag och kajsa till affären för vi skulle handla tacos då, och det var så ansträngande! det var väl typ 3 km dit!?


och det var nedförsbacke dit (som faktiskt blev jobbigt efter ett tag) och sedan när vi hade handlat klart så var det ju uppförsbacke. men innan vi gick upp så vilade vi på en bänk ett tag och det här blev våran konsveration:


jag - asså ÅÅH nej jag kommer inte klara av att GÅ UPP dit, det är så jävla långt


kajsa - hahahh jag önskar att det började regna för då skulle han kunna komma och hämta oss (eftersom det är en bra anledning) ;')


jag - hahahah ja ellerhur! fast... vi försöker klara det ändå. O.o


kajsa - haha jovisst men hoppas det börjar regna!!!

jag - kom så börjar vi gå så vi inte kommer hem om två timmar hahah


kajsa - jadu det vore inge kul men ska vi inte sitta här i en kvart till då så kanske det börjar regna ;-)
jag - vi går om fem minuter

fem minuter senare...
jag - nu går vi!
kajsa - japp! ;-)


och när vi väl har gått en bit, så börjar det ösregna. JIPPIE!!!! >.<




just nu


hur jag ser ut utan smink

nu lägger jag äntligen upp en bild på hur jag ser ut without make-up! har fått så mycket tjat-kommentarer om det hahah! så nu är det äntligen dags. mina vänner tycker att jag är mycket finare utan smink. fast jag vet inte, hahah.. tycker mina läsare det? ;')

 

iallafall. ligger i soffan med datorn i knät och svarar på olika frågor i min frågelåda! men släng gärna in en kommentar eftersom att jag gjorde det här inlägget och la ut en bild på mej utan smink för er skull!?!

 



jag igår (lite snabb-slarv sminkning)

jag igår, hahah sminkade mej lite snabb-slarvigt (vi hade brååååttoooooom)!
 


nyduschad + käkar digestive

har precis duschat! och sitter vid köksbordet och käkar lite digestive!

får se om vi ska bada idag eller inte, vi har ganska mycket att göra. och jag har såå mycket hemlängtan just nu. så ska hjälpa dem senare idag så att vi blir klara och kan åka på tisdag kväll. ♥


våfflor på gång



väntar på att jag ska få måla!

tänkte berätta lite om hur det har varit här hitils i åre! eller hahah har ju bara sovit här i en natt men iallafall, vi har förberett inför att måla! jag ska måla med en roller hihi! och igår var vi i söderhamn och mellanlanda så då passade jag och kajsa gå in på dollar store, köpte ansiktsmasker med bär mönster på sej, nagellack, läppstift, godis för bara tio kronor! helt otroligt, fattar inte hur dom har råd att sälja allting så billigt, men det är ju lyx :') ikväll ska vi ner till en resturang ( i åres populära och ur mysiga café! ) och imorgon eller om det blir på måndag så ska vi ner till år-badet!! får se om jag och kajsa går in på spa:t efteråt eller innan också ;) föresten så ser åre (björnen) helt annorlunda när det är massa grönt istället för vit snö som täcker staden! ni ska få se bilder på det när jag är hemma igen (fast jag kanske inte före bilder men jag kollar upp det sen) kram på er, ha en trevlig helg! uppdaterar säkert imorgon med något litet inlägg :-)

tidsinställt - HAHAHAHAHAH


godmorgon på er bloggläsare

har faktiskt precis vaknat! haha, har aldrig lyckats blogga precis efter jag har vaknat men nu lyckas man.. ^^ inte för att det var något vettigt att skriva? hahah men iallafall.

angående åre, och göteborg som vissa har hört talas om att jag ska besöka. ska åka till åre nu på sommaren för en gångs skull, har aldrig varit där på sommaren, utan bara när staden är täckt av snö.. ^^ så det ska bli jätte spännande att se hur staden ser ut nu!

och ni som har läst min blogg länge vet att jag brukar åka till åre varenda vinter på sportlovet med julia (min bästavän) och pappa!

vi ska måla mycket och fixa vår stuga till nästa vinter. åka och bada lite, bla ha lite picknik (hoppas bara att det blir sol där nu när vi kommer vara där)

och angående göteborg, så ska jag dit. med julia och hennes mamma, den 2-4 augusti! ska bli jätte roligt, kommer nog åka allting förutom atmos fear!!!! (fast julia vill ju, så hon kommer säkert tvinga mej men vi får väl se..) är ju tyvär väldigt höjdrädd och vågade knappt åka fritfall som är 45 meter hög.. så då undrade jag hur jag skulle kunna våga åka atmos fear som är över 146 meter hög?

anyway, så ska jag börja packa nu och sminka mej lite lätt sådär bara. och sticka ner till stan som sagt! ska försöka hitta den rejält snygga tropiska bikinin jag hittade på nätet! (den andra till höger var också snygg!)

godnatt

godnatt, är väldigt trött hahah! vi hörs imorgon innan jag åker ner till stan. och efter jag har varit på stan så ska jag åka vidare mot åre.. berättar mer imorgon om det!

varit ute och cyklat en tur med pappa

det var faktiskt jätte skönt att cykla ute med pappa vid 10 tiden, det är fortfarande ljust, hyffsat varmt, lugnt på gatorna. först frös jag men sedan gick det över! vi åkte ungefär en halvtimme tror jag, inte så länge men hade inte bra kläder på mej för det så vi får åka längre en annan gång.

var iallafall med om en jätte pinsam sak som jag inte tänker skriva här i bloggen HAHA.. men om ni vill veta så kan ni skriva till mej på fejjan!

hahaha jag för tre år sedan: är jag lik mej?



äntligen så har vi internet!

hade det väldigt mysigt hos mormor och morfar! vi spelade kort ungefär hela tiden. (vilket jag gjorde mycket med dom när jag var liten men slutade när jag var ungefär runt 12 och nu tycker jag att det är roligt igen!) nyttigt för hjärnan faktiskt, eftersom att man får tänka till och plussa på poäng osv! 

skönt att man har internet nu då! så nu kommer jag blogga fram tills vi åker till husarö, vilket är om en och en halv vecka ungefär! så har lite bråttom när det gäller shopping och ont om pengar just nu..

handlade ju sjukt mycket förra månaden. och nu inser jag verkligen att jag behöver hur mycket som helst!? löshår, kläder, shorts blandannat, smink, osv!

bilden är tagen för några dagar sen:


you gotta love being you, do it like i do


bilder från helgen

minns faktiskt inte vad jag gjorde i lördags, men antar att det står i bloggen. på lördagen tog jag och angela bussen till storvreta, fullerö där min sommarstuga ligger. 

min mamma och hennes två vänner var redan där. under dagen vi var där fotade vi, grillade, kollade på en film som hette sliding doors, lekte med katterna som min mammas kompis har! och fotade dom hur mycket som helst! och min mammas andra vän har en hund som lekte vi också väääldigt mycket med (haha!)

på söndagen drog vi till mig och hon sov över här. vi gick ut vid tolv på natten ungefär och gick runt men det var så jäävla kallt att vi gick in igen och då hade typ alla gått & lagt sig i huset. så vi satt och kollade på filmen 17 again. 

tidigare under dagen anföll angelas hund mej när jag sprang upp för en backe.. och jag fick masser av gräs fläcker på mina kläder, och gräs strån i hela håret. haha lyckat! iInnan det kollade vi på hellcats, åt typ godis, jordgubbar, såna där goda ringar med typ krydda på och så drack vi läsk till det 


hos angela nu

har haft det jätte mysigt i helgen! lägger upp bilder när jag kommer hem imorgon, eftersom att jag övernattar här hos angela!


sommarstugan idag - övernattar där

edit: var beredda på att i sommar (vilket är självklart) kommer jag inte blogga mycket alls.

blev egentligen precis klar, men är nu tvungen att sminka om mej pågrundav att jag råkade bli för orange i ansiktet hahah.. första gången faktiskt, tycker synd om alla wannabe-fjortisar där ute! :)

 

som det tyvär kryllar av  menmen, ska fixa mej nu och sedan så kommer angela till mej och vi tar bussen till min sommarstuga. vi hörs senare imorgon


godnatt!

orkar inte hålla upp blicken uppe mer. så tror att jag går och lägger mej.. fast jag kommer säkert i kunna somna pågrund av den här hettan! :@ det brukar hända mej.

men jag brukar sova med lakan och något linne över mej bara.. så får hoppas att jag kan somna för jag håller på att torka ut snart!

jag är så trött så jag inte ens skriver något märkvärdigt.. godnatt säger jag nu alltså! hoppas ni har haft en härlig fredag, oh juste idag var det ju fmk! om någon av mina läsare varit där så kan ni ju gärna slänga in en kommentar om hur det var där! och vad man gör mer än att dansar osv.

själv har jag aldrig varit där, men ska dit nästa år har jag bestämt nu alltså! för alla säger att det är jädrans roligt där, men asså.. det kryllar av fjortisar där hahah

här är en bild från i höstas:


dagens outfit + shoppingen från idag

här kommer bilder på dagens outfit och vad jag shoppade idag! 



åkte iväg till stugan helt oväntat

åkte till stugan helt oväntat när mamma hade slutat jobbet. så då blev vi där tills klockan tio ungefär. har tagit en rejäl dusch, vilket behövdes!? hahah, var hur skitig som helst! men det blir man ju efter man har varit på landet några timmar.

spelade kort med mammas kompis och så lekte jag lite med hunden och bla så sjöng jag "lite" med i låtarna som var på radion, heheh.. 

hann ju inte blogga om vad jag köpte innan vi åkte, så jag tänkte visa er det i nästa inlägg och så kommer dagens outfit upp också!

drar vidare till gränby centrum nu

har inte haft något att göra på hela dagen, inte ens klivit ut! så nu är det dags att bära sej mot gränby centrum, ska ändå shoppa lite de här är det jag vill ha men som får vänta lite:


ny väska hos gina tricot

känner att jag behöver en ny väska till sommaren. och dem här var ju verkligen riktigt snygga, frågan är bara hur stora dom är.. men får väl se till att gå på stan och kolla det kanske?

behöver ändå shoppa en hel del (kläder som jag vill ha alltså), ska visa allting i nästa inlägg. för det känns som om det är hur mycket som helst som jag behöver just nu. 

det blev trots allt lite bilder från sommarstugan (som vi var i från söndag-måndag)

ni minns att jag skrev att jag var i sommarstugan som ligger ungefär vid storvreta, med julia och mamma? vi hade det jätte mysigt där, mammas kompis hade masser med filmer vi kunde kolla på, (vilket vi gjorde heheh så det blev vår lilla "filmdag" så att säga) och jag måste säga att det var första gången jag kollat på film så många gånger på en dag hahah! och så solade vi, åt masser av god mat, "sprang" vatten spridare som var jätte härligt pågrund av den varma hettan det var..

vi gick även promenader och fotade vid en sjö, och vid en jätte läskig, lång bro som skakade hela tiden. och så satt vi i solnedgången och spelade kort + åt! :)

så hängde vi i hängmattan och lyssnade på musik, pratade osv. alltså ÅÅH var mysigt det var! och hur som helst, så blev det en hel del bilder vi tog. så jag tänkte visa er dem:


presenterna jag fick "iförväg" av att jag fyller år

brukar ju alltid fira mina födelsedagar antingen före eller efter min riktiga födelsedag! alltså 8:e augusti, för jag fyller ju år mitt på sommaren då ingen är hemma. anyway, så fick jag lite presenter! :)

jag fick en jätte bra mascara, två skitläckra nagellack + armband och en skitsnygg earcuff! (som jag kan visa i ett inlägg någon dag) och så fick jag en parfym som jag velat ha länge, den luktar så otroligt gott! och så fick jag masser av örhängen, super söta. och ett par till örhängen! + pengar

jag blev jätte nöjd med allting, tack så mycket mina tjejer! får ses snart igen allihopa!



edit: orkar inte skriva vem som har köpt vad 

angående tjejmiddagen jag hade i helgen

har fått lite mail och medelanden på facebook om varför jag inte har bloggat något alls om tjejmiddagen/festen jag hade förra helgen. och jo såhär ligger det till:

jag lånade josefines kamera att fota allting med och så var hon fotograf när vi hade vattenkrig, för jag orkade inte gå och bära på min, eftersom att den är lite tyngre. och sen är det också för att jag vill ha bilderna, men hon har dock inte haft tid till att skicka dem till mej och på mailen kan man bara skicka ungefär fyra-fem stycken itaget, beroende på vad för megabite (stavning hahah?) de har!

så bilderna och info om tjejmiddagen kommer så småningom! bara ni har tålamod så går det mycket bättre mej, för jag är inte ett "fan" av att stressa direkt, för det slutar bara med att jag aldrig blir klar med det då, eller ens hinner, glömmer bort. osv.

och jag tänkte såhär! jag kan ta några i taget och lägga ut här på bloggen, så blir det ju mycket roligare. för då blir ni ju bara ännu mer nyfikna


här är tre bilder jag har fått hitils iallafall:







dagens outfit - avslutningsdagen

kom hem för två timmar sedan, avslutningen var faktiskt jätte mysig! några elever sjöng och en av mina lärare skulle sluta på skolan så hon sjöng en "farväl" låt till oss!

det var låten "det gör ont, det gör ont" med nanne grönwall, hahah hon ville säga hur ont det gjorde att hon skulle byta och vara lärare till en annan skola (att hon skulle sakna oss osv..) låten var grym, eftersom hon hade bytt ut orden också 

har inget annat att säga än att (ÅÅÅH VA VARMT DET ÄR! KAN KNAPPT SLUTA DRICKA!!!) vilket jag skrivit flera gånger och som ni redan vet hahah, eftersom ni själva bor i the same country!


men såhär såg/ser jag ut idag:


glass glass glass

hade städning i skolan idag, kollade på en film, och så gick hela klassen och köpte glass  och sen så åkte jag hem med bussen (vilket var så jävla äckligt varmt, kändes som om jag skulle sprängas fan hahaha)

och tog precis en isglass, kommer nog ta en till snart. och så ska jag passa på att hoppa in i duschen. idag har vi skolavslutning! klockan fem, och efter det så är det S O M M A R L O V! ååh fyfan vad härligt!♥


sallad passar som allra bäst till sommaren

var med josefina och angela ett tag, men sedan så gick josefina hem och då gick jag och angela ut på en promenad. det var jätte skönt, fast det känns ju så segt i denna värmen!

då passar det alltid bra med en portion sallad efter en hel varm dag. :)


dagens outfit - beiga shorts och en röd blus

slutade tidigare idag, ungefär vid ett tiden. åh va skönt! men annars har vi lekt massa lekar i skolan hahah, och gått runt på stan (det var någon uppgift vi skulle göra).

ska träffa josefina och angela alldeles strax. vi ska väl vara ute lite, fast det är så jävla varmt.. äsh, får väl klä av mej då!  (haha nerå.. men är nära)


haha, här kommer dagens outfit!





galapagosöarna

det är verkligen så himla härligt att äta sallad på sommaren. iallafall, har suttit och drömt länge nu. vill till ett ställe, som jag säkert aldrig kommer kunna åka till eftersom det kostar ungefär 60.000 att åka dit...

men alltså, det är helt jävla underbart där. det finns djur där som inte exixterar någon annanstans, ett djur med blå fötter (så det ser ut som om den nyss klivit upp ur en målarfärg pöl, sjölejon, väldigt stora sköldpaddor, och banta stora ödler. alltså fattar ni hur sjukt c00lt det är!?!?

och där man kan simma med lekfulla sjölejon, hajar, sköldpaddor, delfiner, pingviner och flera sorters hajar. det är helt jävla fantastiskt!!

ååååh, jag vill bara dit nu. hoppas verkligen att jag kommer ha råd när jag blir vuxen, tänk så vackert det är där.♥ kan knappt sluta tänka på tanken ens...


är med en vän

sitter nu här med angela, vi slutade extra tidigt idag! så vi kom hem för ungefär två timmar sedan. uuh va skönt! och juste, förlåt så mycket för den dåliga uppdateringen.. (efter så många hade saknat mej i bloggandet )

har varit i sommarstugan från söndag till måndag, och så kom jag hem sent igår. har haft det jätte trevligt hela helgen. festen var väldigt härlig! vi hade vattenkrig, kollade på en film, lagade mat tillsammans osv.

tog mest bilder med josefines kamera, hoppas hon skickar dem ikväll iallafall. eller imorgon, får se helt enkelt. och då får ni se bilderna, inte för att vi tog så många. men lagom mycket bilder blev det.

justja, hade ks-kampen idag. hahah, undra vilka som vann.. tror nog att jag vet svaret satt och solade lite med angela och josefina på andra sidan av skolan, och ååh va varmt det var idag alltså! (vilket det fortfarande är..) nu ska jag och angela ut, hörs senare! 

hos pappa hela helgen (ingen internet)

är hos pappa i helgen, även när festen blir! (alltså imorgon) vi hörs på söndag igen, med hög uppdatering!

att äta frukost på balkongen, de är riktigt mys

åt precis frukost med mamma på balkongen för första gången i år! (♥) ååh vad mysigt det var, hade nästan glömt bort hur det var, eftersom vintern är så jävla länge >.<

messade precis en vän och frågade om vi kunde vara lite på gränby centrum idag! och hon var redan där, så ska åka ner med cykeln dit. behöver köpa en grej, som ni får se på när jag kommer hem!

ha en härlig dag i detta solväder, så hörs vi senare idag ^^


suttit framför tv:n och degat...

har inte gjort något vettigt alls idag. men både mamma och jag har känt oss så sega hela dagen, så vi har kollat på tv.. lyckats plockat undan lite osv. men kan säga att trots min seghet idag, så känns det som om jag kommer somna på datan i vilken sekund som helst?

skönt att jag skippade sminket och allt idag då, så jag slapp tvätta bort det. för nu är det ju bara att gå och lägga sej, så jag säger godnatt nu. så hörs vi imorgon bitti innan jag sticker in till stan med josefina! 

bild som jag tog igår:


gårdagens outfit

blev inte någon så jätte bra bild, men jag hade verkligen ingen ork igår kväll... och jag stog och försökte i nästan en halvtimme. så jag hoppas det här duger!


får inte till det, jävlans data

håller på att redigerar alla bilder från igår, lägger in bättre ljus och färg osv. och sparar, men när jag väl ska lägga ut bilden så ser jag att det inte är aktiverat? blir galen.. så tyvär blir det inga bilder förän jag får till det.
 
för jag är en sån perfektionist när det gäller bilder... ni ska snart få se jämförelsen med hundarna!
 
gammal bild på mej:


1 av 5 dagars ledigt

har inte gjort så mycket, bara kollat på tv. plockat upp lite i mitt rum och lyssnat på musik. bla, valt vilka bilder jag ska visa från igår. bilderna får ni se strax, även dagens outfit som jag lovade!

 

innan dess så kan ni få se en liten bild på mej för några månader sen!

 


1:a juni, studenternas dag! ooh, det har varit en sjukt härlig dag!!

har haft det jätte trevligt, vi är de enda som är kvar nu! (jag och mamma och några till kanske?) men dom sitter ute på balkongen medans jag dunkar musik

vet inte när vi kommer hem, men förmodligen sent.. kan berätta lite om idag:

vi såg när alla sprang ut från skolan, och alla fotograferades (var för sej, i familjer osv) och sedan så åkte de iväg! ååh, va jag vill ta studenten. de verkar så enormt roligt.. men det ör ju några år kvar dit för mej, right

och så har vi även lekt med barnen (kurragömma utomhus) hahah.. och så lekte vi vid lekplatsen, hahah allt för de lilla små barnen 

vi har också ätit otroligt mycket, först förfika, mat, efterfika x 2 och sedan har man ju gått runt och små ätit imellan allt det där! 

sedan så har jag och sara och hennes kusin dunkat musik, dansat osv. och för några månader sen, så tog jag kort på deras grannars hundar, (dom ser ut som björnar!!!!) så jävla mjuka, och så himlans söta  man vill inte sluta kolla på dem...

iallafall, såg dom idag, det var länge sen nu! och dom ska få ungar  ååh vad dom har vuxit sen jag såg dom som valpar.. hihihi! ska göra en jämförelse i ett inlägg imorgon, så ska ni få se hur gulligt det är!

dagens dunkande sköna låt här:


let's goo

nu åker vi! vi hörs senare då, puss ♥ ha en bra dag!

precis fixat klart mej inför kusins student, 1:a juni

oj, somnade igår. var så jädrans trött och seg. iallafall så har jag precis fixat klart mej! ni får se dagens outfit senare idag, eftersom jag ska ju till min kusin's skola och kolla när hon springer ut! hon tar studenten idag 

själv längtar jag så otroligt mycket dit, när jag står där med en underbar klänning, fin frisyr och fin sminkad! och får åka lastbil genom stan i en halvtimme, dricka champagne och skrika, vara med vännerna!

hinner tyvär inte ta något kort på mej själv och visa hur jag ser ut, men har gjort en liten annorlunda sminkning idag, (när det gäller ögonlocken) hihih. blev faktiskt nöjd, kollade på någon smink-video igår och fick inspiration från den! 

jag kommer hem imellan åt, (tror jag?) innan vi ska till johanna och fira hemma hos henne!  annars hörs vi senare idag! fast det jag tycker är så jävlans otur, är att det ska åska och regna idag.. :(

fast vi klarar ju oss, har paraply och vi kommer inte vara ute så länge heller, och egentligen är det ju ganska mysigt 

RSS 2.0