On my way out

Har precis fixat mig lite snabbt, ska dra in mot stan med bästis och köpa hem lite god mat! Var så himla länge sen jag åt thai mat...Eller egentligen inte.. Men det är så gott ju hehe! ^^ Medans jag väntar på henne så tog jag lite random kort till bloggen haha, inga märkvärdiga men jag tänkte att det kunde vara kul att se annat än bara matbilder jämt :)
 

Today is no ordinary day

Breakfast: yoghurt with müsli and grapes, and also melon, raspberrys and blueberries.
 
Åh Vilken härlig frukost! Var helt proppmätt efter allt detta haha.. Idag är det valborg, har inte planerat något.. Kanske ska på middag ikväll hos några men får se om jag orkar.. Känner att jag inte orkar fira valborg i år, känns så trist med vädret och sen så känner jag för en lugn dag faktiskt. En vän kanske kommer över senare och då kanske vi grillar eller myser med lite frukt och film! Får se vart dagen har att erbjuda, ha en fin dag mina bloggläsare! ♥

Some questions

- Varför har du modererat bloggen det hade du aldrig förut?

Svar: För att jag gärna vill se kommentarerna innan andra gör det. =)

 

- Varför har du tagit bort frågelådan?

Svar: Jag tog bort den från min blogg för det passade inte in till min nya design och jag fick inga frågor längre. Men den finns kvar, http://blogresponse.com/janelle


- Vad använder du för kamera?

Svar: Jag använder canon eos 600D! Den är sjukt bra!

 

- Har du bra pigment?

Svar: Jag vet inte, alltså jag blev lätt brun när jag var mindre för jag var ute så ofta men nu så är det svårare och jag blir lätt bränd istället.


- Hur ofta tränar du?

Svar: Ca tre gånger per vecka.

 


Friluftsdag

 
Idag hade vi friluftsdag med skolan i detta härliga väder! Låg och solade en del, var sjukt skönt.. Tills jag insåg hur bränd jag hade blivit.. Ajaj! Så himla typiskt mig, vill jämt bli brun och ligger alltid och pressar men jag lär mig alltid samma läxa om och om igen.. Nej nu ska jag trösta mig med flingor och mjölk.. Hoppas bara att svullnaden har försvunnit tills imorgon för det är inte kul att se ut som en liten röd gris i ansiktet haha!
 
Ni ser ju hur röd jag är på kinderna (ändå har jag redigerat den lite).. Så det är illa tyvärr! Allt jag ber om just nu är att det inte flagnar utan blir brunt istället. He-he..

NEW IN - SPORTSBRA

 
När jag var på stan för någon dag sedan så gick jag förbi Stadium och köpte bla den här! Den är så skön och färgen är så sjukt fin! Speciellt på sommaren hehe.. ♥

Müsli and raspberrys

Kom precis hem och har precis gjort iordning mellanmål! Gjorde egen müsli och blandade med fil och hallon. Det var så himla gott! Och när jag kom hem så var mormor och morfar här, så mysigt ♥ Så vi pratade och skrattade haha. Måste defentivt besöka dom i veckan hehe, min tokiga morfar och söta mormor!

Home made bread

Igår gick ju jag och Angela på bio. Runt sex tiden, det var jätte mysigt! Köpte lite godis och satte oss i den varma biosalongen. Filmen vi kollade på blev Oblivion, men ännu en gång en besvikelse. Vi förstod ingenting i slutet om vad som hände osv. Det var sjukt förvirrande, men hade iallafall en härlig kväll med min bästavän!
 
Nu har jag precis käkat frukost och ska nu dra till skolan!

Smoothie

Var förbi Gränby Centrum igår med bästis, vi gick runt och kollade på kläder samt fikade lite! Jätte härlig dag med skinande sol och inga moln på himlen alls. Man känner verkligen att våren är här nu! ♥
 
Nu ska vi ut på en promenad, får se om vi svänger förbi stan och bokar en biokväll (isåfall ska vi se Oblivion). Skulle bli hur mysigt som helst ju! Ha en bra dag allihopa ♥

Breakfast

Hade lite jordgubbar kvar från igår så la det tillsammans med hallon och banan i en liten skål med fil! Himla gott blev det måste jag säga! Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite, för sen ska jag iväg till Gränby Centrum. Vädret är på topp idag så känner att jag måste ut och röra på mig lite.
 
 

Chocolate with strawberrys

Har precis smält chokladen och tagit fram jordgubbarna som vi köpte att smaska på! Nu ska vi bara slå på datorn och kolla på Vampire Diaries, får se vad vi hittar på senare! Kanske drar ner på stan och träffar några. Hoppas ni också har en härlig/mysig fredag ♥

Star

Jäklar vad det öste ner regn idag! Som tur var så vände det och solen dök upp med en blå himmel på köpet, så jag drog till gymmet ett tag och körde spinning. Det var jobbigt av och till, fick jätte ont i knänen av någon anledning så jag orkade inte ta i så mycket.. Hoppas jag kan göra bättre ifrån mig nästa gång!
 
Imorgon är Vampire diaries tillbaka i data rutan, så jag och Angela kommer väl dra hem med lite gott att äta och kolla på ett avsnitt! Nu ska jag förbereda mig för sängen, puss ♥

Follow my Instagram

Följ mig gärna på Instagram! Heter "janellehelenaa" där, här ovan är några bilder från mitt konto!
 
 

Melon, Raspberrys and Kiwi

Kom precis hem från skolan och har gjort iordning lite mellanmål! Vart så sugen på Melon så det fick bli det + hallon och kiwi! Ska snart ut och ta en liten promenad i det härliga vädret! Känns nästan som om man skulle kunna gå i shorts haha, så varmt är det i solen! Tycker iallafall jag hehe ^^
 
 

Smoothie with strawberries

 
Tänkte först springa iväg till affären och köpa mörk choklad för att doppa jordgubbarna i, men kände att jag inte var sugen alls på att gå ut i regnet.. Så jag stannade hemma och gjorde en smoothie istället! Så fick jordgubbarna ligga ovanpå och få allting att se snyggt ut! Lyckades dom? Hehe..
 
Nu ska jag bara ta det lugnt tills klockan blir sex, då jag ska iväg till gymmet på ett CORE pass. För första gången, och jag som inte ens vet vart salen ligger.. Lycka till janelle, haha! Föressten, för er som vill följa mig på instagram så heter jag "janellehelenaa"!
 
 

Hjärt formade pannkakor

 
Det här var min middag denna kväll. Hjärtformade pannkakor, frysta hallon, jordgubbar och lite vindruvor. Älskar att äta lite nyttigare pannkakor som ändå är så mycket godare. En av dom godaste och mest uppfriskande måltiden jag ätit på länge! Känner mig så pigg efter denna måltid. Det var så gott! Ska absolut göra om detta. Det tog lite tid med pannkakorna dock haha..

Puss på dig

Kom precis hem från träningen, sprang 6.5 km! Är sjukt stolt över mig själv, för i tidigare åren då jag var sjukt lat och inte ens orkade springa till bussen så har jag ju verkligen gjort framsteg. Även fast jag tänker ibland "nej jag orkar fan inte mer" när jag springer på löpbandet så hör jag en annan röst säga "jo, du klarar det här". Och den tar för det mesta över. Och det känns hur bra som helst. Den enda nackdelen idag var att jag var sjukt hungrig under dessa 6.5 km men jag stod ut för jag hade lovat mig själv att göra det!
 
Nog om det, nu ska jag hoppa in i duschen och fixa lite mat till mig själv! Vi hörs senare ♥
 
Bilden ovanför var den första jag tog för ungefär tre år sedan snart, då jag fick min Canon eos 600D. Tänk va fort det har gått, kan inte fatta att tiden bara har rullat förbi så snabbt.. Helt otroligt!
 
 

exakt ett år sedan

Sitter framför datorn och fick syn på dessa bilder, det här var exakt ett år sedan. Så himla härliga bilder, jag kommer ihåg hur varmt det var den dagen. Jag gick ner till sjön i bara linne och jeans och satt alldeles fridfullt och fotade lite. Kan det inte bli varmt någon gång? Jag orkar inte gå runt med tjocktröja under skinnjackan jämt, haha. Kunde ju till och med äta glass ute utan att frysa arlset av mig haha..
 
 

Myskväll

Igår kväll köpte mamma hem godis, glass och jordgubbar! Åh snacka om gott! Vi fixade lite fint, la godis i en skål och jordgubbarna och glassen i skålar, samt att vi satte på en film "Water for elephants". Den bästa filmen jag sett på länge kan jag helt klart säga.. Den var så himla magisk och rörande. Att ha en myskväll med familjen och mumsa på massa gott som bär, glass och godis, det påminde mig verkligen om sommaren, alla goda bär, värmen, göra spontana resor med vänner m.m. 
 
Idag har jag inget planerat, ska plugga lite och sen kanske jag går ut en stund! Följ mig gärna på instagram där bilderna kommer ifrån, Janellehelenaa @ Instagram!  

Saturday

Gick upp rätt så tidigt imorse och gick på en promenad innan det började snöa.. Fy vad tråkigt att vårt land jämt får humörsvägninar när det gäller vädret haha.. Idag har jag inte så mycket på schemat, ska mest plugga matte och SO.. Yaay va roligt.. Haha not. Men förhoppningsvis så kanske jag träffar någon vän senare så jag inte får en ur trist helg.
 
Tänkte bjuda på lite bilder från Åre som jag inte hunnit visa er! ♥ Vi var ju bla och fikade på krogen en kväll som jag skrev, men vi var även på en skidtävling, där dom gjorde volter i luften osv.. Vissa av dom åkte till och med skidor baklänges, haha fatta va läskigt! Jag skulle aldrig våga det. Men det var jätte roligt att se på! Fick med lite härliga bilder också.
 

Q / A

Kan man följa dig någon annan stans en bloggen?
Ja, jag har Instagram. Mitt instagram namn står i menyn under min profibild!
 
Kan du visa vad du nyligen har köpt? Du har ju skrivit att du ska visa men jag är så nyfiken!
Ja självklart jag har ju trots allt lovat. Det kommer komma upp i ett inlägg i bloggen snart.
 
Hur brukar du sminka dig en vardag?
Alltså jag brukar inte sminka mig så mycket för jag har ingen ork eller tid på morgonen. Men jag fyller i ögonbrynen och har mascara och ibland applicerar jag vit eyeliner över underfransarna, för att få ögonen att se piggare och större ut. Men annars så har jag inte något mer, om inte en finne dyker upp dvs. Då täcker jag väl med lite foundation.
 
Kan du säga 3 saker som gör ett inlägg intressant att läsa?
Fina samt stora bilder och varken för lång eller för kort text, utan bara lagom. Och sen att personen skriver intressant. Det ska inte vara detaljerat som en dagbok, men ändå intressant så man blir lockad och vill läsa mer.
 
Vart har du köpt hjärt skålarna som du har i inlägget "framme i åre björnen"? Dom var så himla fina!
Jag köpte dom på Chili :) Javisst är dom!
 
Kan vi få se fler bilder av din vecka i Åre? Bilderna hitils har varit super fina. Älskar din blogg!
Javisst kan ni det! Ska fixa ett inlägg med lite fler bilder som ni ska få se. Tack så mycket! ♥
 
Hur ser du ut utan smink? Du är sjukt fin med så jag antar att du är lika fin utan!
Såhär ser jag ut utan smink haha, (hade dock fyllt i ögonbrynen lite granna där) och hade även lite vit eyeliner. Men det är NÄSTAN jag utan smink om ni nu är så noga hehe.
 

And you feel what I feel inside

Jag har inte så mycket att säga just nu, har mest tränat idag (igen haha).. Är sjukt nervös inför mitt första spinning pass på fredag som jag bokade häromdagen. Är inte så taggad på det just nu men hoppas jag är det då! Hur som helst, bjuder på två videos från förra sommaren/Falun förra terminen som jag verkligen saknar! ♥
 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Smallville (gud vad jag saknar den underbara serien)! så synd att den slutat för jag tyckte verkligen om det, Clark Kent är ju såå snygg! Och han är lång dessutom! 1.91.. ♥
 
Jaja ska sluta babbla nu, går och lägger mig efter jag kollat klart på avsnittet, är helt slut. Men vi hörs imorgon, ha en sån bra kväll allesammans.
 
 
 

This is love

 
Tänkte egentligen skriva "the gym" som rubrik men det såg så tråkigt ut så det fick bli en titel på en låt istället, för att piffa upp inlägget lite. Eller för att kanske locka era ögon till inlägget? Idag var jag förbi gymmet en sväng och det gick bättre än väntat, körde på för fullt och klara 5 km igen. Sjukt kul! Kom hem för ett tag sedan och har mest suttit framför Twitter och snackat i telefon lite med bästis. Och nu tänkte jag göra iordning lite mat och kolla på BATB för jag tror jag har missat några avsnitt.. Föressten så tror jag att jag börjar få lite färg av vårsolen, känns lite roligt eftersom att jag är så blek haha. Hoppas ni också har haft en bra dag i det soliga vädret ♥
 
 
 
 

Coco pops

Efter skolan skulle jag egentligen tränat på gymmet men efter idrottens boxningspass så skippade jag det. Hade världens träningsvärk och mensvärk och det kändes inte så bra. Så jag gick hem och åkte iväg till GC med mamma och köpte en tröja som jag hade lagt undan. Vi åkte sen vidare till mormor och morfar nu när dom flyttat hit igen, känns så himla bra att ha nära så jag kan ta vara på tiden med dom ♥. Och så var vi där fram tills nu, så jag ska hoppa i sängen direkt så jag orkar med skoldagen imorgon och ett pass på gymmet. Godnatt!
 
Föressten, angående bilden så är det en bild jag tog i åre. Ett jätte söt paket till dessa godingar, har aldrig smakat dom förut men dom var så himla goda! Dock inte alls nyttiga men man kan ju unna sig med dom här istället för godis/bakelser kanske?
 
 
 

Strawberry

Var förbi Gränby Centrum med mamma och köpte en jacka som jag hade sett på internet, köpte även några linnen som var på rea och har lagt undan ett plagg som jag ska förbi och köpa imorgon! Visar bild på jackan någon dag i veckan antagligen. Imorgon är det skola och mitt lov har varit perfekt och kan inte bli bättre heller. Ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Hur har erat lov varit?

Some pictures

Förlåt för att jag inte skrev något mer inlägg än att vi hade kommit fram men våra dagar var fyllda med slalomåkning och härligt väder och på kvällen så var vi ute i snön och bla krogen så jag har inte hunnit uppdatera något! Men vi har hur som helst haft det grymt härligt där borta i lilla Åre ♥ Vi åkte bland annat längdskidor 1 mil till en liten mysig våffelstuga, och näst sista dagen så badade vi.
 
Kom hem igår och kan ju inte direkt säga att jag har saknat Uppsala, men man är ju tvungen att komma tillbaka.. Ska packa upp lite snabbt för jag orkade inte igår eftersom att vi kom hem rätt så sent.. Senare kanske jag tar en spring tur med pappa. Här är lite bilder från våran vecka!
 
Här hade vi precis kommit upp till toppen.. Det tog himla långt tid att komma upp med liften, men det var värt det..
 
.. Så gjorde vi lite fler glada härliga miner
Efter att ha åkt ett litet tag så tog vi en paus och åt på en resturang i närheten av alla backar... Åh va mumsigt♥
Och vips.. Så var vi i gång igen efter en upppiggande måltid!

RSS 2.0