THE MENTALIST

kollar på det just nu, det äger. han är såå snygg! så smart den där blonda killen :) shit-asså!! hörs imorgon, kram

HOLA, COMO ESTÁS?

det var super skönt ute, var ute med josefine, milen & josefin först. men sen skulle alla hem och sen bestämde jag och josefin oss för att åka till gränby och där träffa men en josefine igen! haha, fast hon går i min skola. har aldrig träffat henne utanför skolan, så det var skoj. efter ett tag när klockan var ja.. in time, så åkte jag hem. nu sitter jag är, tror jag ska ta något att dricka. är super törstig! fast mamma kollar på csi ;) blir lite sugen, så får se vad jag hittar på. kramis
http://janellanderson.blogg.se/2010/august/fragestund.html DONT FORGET IT BABES !

HEJ & HEJDÅ !

hej, kom nyss hem för typ fem minuter sen, tog på mig mjukis och nu ska jag uut igen, bye ladies! :) Kram

ÄR MED DOM HÄR & NI SKA VI UT!


HTTP://JANELLANDERSON.BLOGG.SE

http://janellanderson.blogg.se/2010/august/fragestund.html#comment KLICKA KLICKA KLICKA !!! FRÅGESTUUUND.

JULIAS HERE


JAG HAR ETT MYGGBETT VID ÖGAT

Hey där! skolan var väl helt okej, as stresigt bara. men nu är det väl lugnt, fast dagen var helt vrickad haha. snart kommer julia fast innan dess så ska jag städa hamsterns bur. - myyyysigt! kan lägga ut en bild på dagens outfit later today. iallafall, ska ju vara med katja och jossan idag också! får se när dom kommer x) kram och kyss .

BILD PÅ MIG OCH JOSEFINA

hon kom hit för någon timme sen, har suttit här och webbat med olika folk, pratat och ja sånt där brudar gör helt enkelt. nu tänkte jag att det skulle vara roligt att gå ut för jag har nämligen inte vart ute på länge. har det bra!

SVAR TILL NÅGON AV TVILLINGARNA

Tvillingbloggen om DROTTNINGEN IS ALIVE.:
söt =)

sv: tack så mycket =) ni också!
30 Augusti, 16:03


DROTTNINGEN IS ALIVE.

pratade nyss med tove i telefon, roligt som vanligt. älskar dej , puss.
har sminkat mig nu också :) snart möter man josefina! du är saaknad tjejen.

I CAN GIVE YOU THE FIRE

ska ta och sminka mig, duscha & sen ska jag läsa en bok som min klass ska & svara på frågorna, kommer nog inte hinna läsa den klart så segt som jag läser ;) men man behöver ju inte lämna in frågorna någon speciell dag! Kram

SJUK.SE?

har vaknat för ett bra tag sen, sov inte alls bra. är ju förkyld, känns som om jag ska spränga.. är helt svullen i näsan, ser ut som en svullen bulldog :o haha. kommer ingen bild på mig! räkna inte med det. aja, ska käka. puss

GONATT

nu ska jag sova, hörs imorgon. fast då ska jag plugga men kanske gör ett morgon inlägg iallafall :) kram !

NÅGRA BILDER JAG TOG IDAG.


JAG SVARAR PÅ LITE KOMMENTARER!

Felicia om SER JAG UT ATT VARA SJUK?:
Fin blogg ! ;D

josefine. om SER JAG UT ATT VARA SJUK?:
söt som vanligt.
29 Augusti, 17:50

Katja ([email protected]) om SER JAG UT ATT VARA SJUK?:
du ser bara trött ut. :o <3


marina om MOT UPPSALA BABES!:
fin blogg!
ställ gärna en fråga på min frågestund :)


1. tack ! ;D
2. du är .
3. haha okej, tack ;)<3
4. tack så mycket! det kanske jag gör ;)
29 Augusti, 22:13


29 Augusti, 19:53


29 Augusti, 17:04


BRIDGET JONES DAGBOK!

sitter och kollar på det nu med mamma :) vi har suttit i soffan och mysat. ätit massvis med glassar och lite chips och läsk :) får se när jag går och lägger mig! skulle vilja kolla klart på det här. juste, imorgon efter jag har ' slutat ' så ska jag träffa josefina. det var jätte länge se, vi får se vad vi hittar på. det visar sig, kommer självklart bilder :)

HEMMA

kom hem för ett tag sen men hade inte ork till att blogga och dessutom pratade jag med mamma och har kollat på tv. stannar hemma imorgon för jag har jätte ont i näsan och är täppt. är hes också, hehe. en liten bild på lilla mig :

MOT UPPSALA BABES!

sticker till bilen nu och åker till stationen, mot uppsala :) bloggar när jag kommer fram för jag har tagit några bilder idag! tack för alla kommentarer sötnosar! forsätt så, då blir jag gladare och socialare, hihihi :)
http://janellanderson.blogg.se/2010/august/fragestund.html#comment (KLICKA OCH KOMMENTERA!)


SER JAG UT ATT VARA SJUK?

ser jag ut att vara sjuk? eller ser jag normal ut bara att jag inte har smink på mig? KOMMENTERA!


TACK SOFIA!

tack så mycket sofia, för att du gjorde en header till mig och fixade till lite annat :) kan länka dig sen om du vill.

vad tycker ni? om min nya blogg? :) kommentera!


OJJDÅÅ,

hoppsan, har glömt att blogga, men har inte haft ork idag för jag tror jag håller på att bli sjuk.. har tappat rösten nästan, så jag har inte pratat så mycket idag kan man säga ;) när jag kommer till uppsala ska jag ta sinova (det är en tablett som gör att om man är täppt så försvinner det, typ) vet inte vad som händer idag men det visar sig.


SVAR

julia om JAG SAKNAR DIG:
haha,snyygg bild;p
saknar dej mest<333;*
när skulle vi träffas?:´D


sv: haha, snyggast :)
saknar dej ännu mer, tisdag?
kan kolla om du kan vara med
mig katja och jossan :) <3
28 Augusti, 12:32

ANDRA FAVORITLÅTEN JUST NU


kan du se kärleken i mig?

shabba, klev nyss innanför dörren. datorn var visst på så då passar jag på att blogga lite, sitter just nu i mysiga soffan och kollar på disney, hihi. har varit i söderhamn och hälsat på pappas kompis, dom hade fem barn, fyra sköldpaddor och två katter. hehe, det var lite mycket men det gick väl att vara där haha. nu är jag hemma iallafall. ska snart till affären och köpa mjölk.. godis också! yuuumiii! :D dagens outfit kommer det en bild på senare, har inte tid just nu ;) ska fixa lite med min blogg och tildas blogg, tjarå :)


NU ÄR DET DAGS..

.. ska göra om min blogg har jag bestämt, fast inte byta header, ÄN. har en hemma som jag vill använda.. men när jag kommer till uppsala ska jag göra en header som jag gör i photoshop dårå :) ojh, hihi.. skryter lite föööör mycket här va? :o men stoooor ändring i bloggen kommer det bli!


POKERFACE

Hey där! jätte dålig bloggning, i know. förlåt för det men jag var jätte trött igår eftersom det har varit en tuff skolvecka. men nu är mitt bloggande igång igen ;) hoppas jag, eller i will try. vet inte vad jag ska göra idag, men jag har fruktansvärt ont i halsen, täppt i näsan.. hoppas jag inte blir sjuk! för det vill jag absolut inte. ska checka med pappa om vi ska hitta på något idag, eller så tar vi det lugnt.. för jag känner mig jätte nere.. Kram


JAG SAKNAR DIG

HAHAHAH! gud vad jag sitter och garvar åt den här bilden.. x) så söt ju :o älskar dig gumman!

PRATAR MED JOSSAN I TELEFON


MIN HELG SER UT SÅHÄR

idag : komma hem, blogga lite grann. ta något gott att äta, slappa framför tven med pappa & till sist, sova.
lördag, den mittersta dan! : blogga lite, kolla på tv, umgås med pappa. kanske blir stan dårå. lägga över bilder på skivor och kanske några låtar också! förhoppningsvis så fyller han på pengar på mitt bankkort. fast jag har ju inte fått den än.. men koden har man fått, så vi får se när det händer. men närmare åt kvällen så blir det väl slappning!
sista dagen, buhu : bloggar lite grann som vanligt, slappar framför tven.. hahah. umgås lite med pappa, åker hem.



LITE TRÅKIGT UTAN BILDER JAG VET! ELLER SÅNT DÄR " SCHEMA " SOM ALLA BRUKAR GÖRA. 
TYVÄR SÅ HAR INTE JAG ORK ATT GÖRA DET I TRE TIMMAR OCH BARA FÖR ATT VISA
HUR MIN HELG SKA VARA I LITE ROLIGARE VARIANT! SÅ NI FÅR STÅ UUUUT.

ALLT ÄR SKIT



FREDAG, NU ÄR DET HELGGG

Halloj där, ska strax ta något att käka. är vrål hungrig trots att jag åt världens bulle när vi slutat skolan :o idag fick vi as god mat, pizza. asså förra året var det hela tiden massa äckligt, men nu hoppas jag att maten äger, hitils har den gjort det iallafall. skulle ha träffat katja idag, men hinner inte för jag måste packa och gå igenom det jag packat. ska göra lite andra viktiga grejer också! ska försöka komma på ett bra " hejdå " men har ingen bra fantasyyy!

MOT DUSCHEN..

.. ska ducsha lite snabbt och sen forsätta med min header som jag inte kommer ha länge,
för jag vill att någon annan ska göra åt mig, puss :) godnatt ( om det här blir det sista )

CAN’T YOU SEE WHAT I SEE?

den är lite konstig tagen, men det är min nya  väska :D kommer en tydligare och bättre bild :

DET JAG KÖPTE IGÅR


I CAN’T EXPLAIN AND I WONT EVEN TRY

skolan var ur tråkig idag och hur kallt som helst var det ute.. så nu antar jag att hösten är här.. ååhnej! jag fryser till och med inne.. måste sätta på mig strumpor :o justja! ska lägga upp vad jag köpte igår med mamma på stan.. sätter in usb sladden nu :) den håller på.. medans tänkte jag fylla det här inlägget liiiite grann! :) till att börja med, snart åker mamma ner på stan och köper en nyare och större skolväska till mig. för jag behöver verkligen en, min gick sönder idag och några dagar innan men idag gick det inte att laga den alls. nu ska jag lägga upp tha picture's ! hope you liiiike them , or yä you do!

HEJPÅER

vet inte hur det blir med bloggningen ikväll men köpte ett as fint linne idag! hehe, lägger upp det ikväll om jag hinner för min moster ska låna datorn här hemma för hennes är sönder, eller imorgon efter skolan kommer linnet upp på bild :) just nu så fikar hon med mamma och jag passar på att njuuuta av sista stunden framför internet :D

STAAAN MED MAMI

sticker till stan nu och möter mamma där, ska köpa ett par jeansleggins. kanske blir mer, få helt enkelt se! puss

SVAR PÅ LITE KOMMENTARER :

Anonym om HEJDÅÅÅÅÅ:
Hej, fin blogg du har! Besök gärna min! :)
http://emiliasoderstrom.blogg.se

sv: Hey, tack så mycket ! :)
Anonym om HEJDÅÅÅÅÅ:
sweetchick.


25 Augusti, 15:58

tove om SISTA INLÄGGET FÖR IDAG.:
hej tuffing ? ta och ses snart ?

sv: hey cooling, ah det måste vi jöe.
25 Augusti, 15:59


24 Augusti, 17:05


CAN'T WALK STRAIGHT

jag är så ledsen för dålig bloggning.
men jag var så inne i min dag igår, eller ah.. var tvungen och sen hade jag lite läxor jag skulle göra också. det blir mycket sånt nu när skolan har börjat.. just nu sitter jag iallafall här och suger på en klubba x) ska ta något riktigt att äta och sen cykla in till stan för nu kan man gör det eftersom.. solen är framme! thjohoo!
bjuder på en liten smeeexxiii bild här.. hahaha

HEJDÅÅÅÅÅ


HEMMA FRÅN UTVKLSAMTALET

kom hem för en stund sen från utvecklingssamtalet, var as många barn där.. alltså sexorna för dem är nya så då får inte dem ha " ledigt " :) ska iallafall alldeles snart åka iväg till gränby centrum och möta angela.. vet inte hur länge vi blir där, ska fråga om vi kan åka runt lite i kvarngärdet också :) när jag kommer hem, det visar sig. kramis

GUUUMORGON

hey, det här blir ett snabbt inlägg för jag måste plugga. fast ska strax äta frukost.. men klockan tolv idag så har jag utvecklingssamtal , det gillar inte jag x) någon som gör det?  efter jag har vart på det ska jag och mamma till stan för jag ska få mitt bankkort, på fredag får jag det påfyllt :') ska vara med angela idag, vet inte när men det visar sig. nu vet ni lite om vad som händer för mig idag! dagens outfit kommer det en bild på såklart.

GODNATT

ska sova nu och har dessutom testat graffiti nagellacken :) det blev ju as bra och fint! men kan bli ännu finare om jag har långa naglar, så ska spara ut lite iallafall. puss & kram på er!

DAGENS KÖP!


I LOVE YOUR LAUGH

hey babe, kom hem för ett tag sen, har varit ute med brudarna och på st an, hittade ett par jeans som jag köpte och en baseboll jacka, i turkos färg :) ska sälja min andra vinröda till en kompis någon dag. justja.. när jag och julia var på lindex idag så var det en kvinna som gick förbi oss, hon jobbade där och då frågade julia " hej, har ni grafitti... " så han hon inte säga mer för jag ba " ååh, dääär! " asså kvinnan höll i dem.. så vi hade as tur! blev att vi köpte dem såklart! kommer ett kort på allt jag köpt idag alldeles strax..
har bara två bilder från dagen på stan :) älskade verkligen adidasen!

HÄMTA JULIA,

har gjort två steg nästan helt klara nu, så ska hämta julia på hennes skola :) när hon är hämtad så åker vi till stan!

HEMSTUDIEDAG

godmorgon folket som ska upp tidigt och gå till skolan ;) haha, nu är jag inte snäll alls. det är så att jag har hemstudiedag idag, eller inte bara jag.. hela min skola! det innebär att man ska jobba hemma. så jag ska bara skriva klart det här inlägget och sen äta frukost och plugga :) jag " slutar " klockan två x) då ska jag vara med brudarna.
puss!

SISTA INLÄGGET FÖR IDAG.

känner inte för att springa fram och tillbaka från tven och datorn mer.. så stänger av här! har ju inte skola imorgon, eller hemstudiedag kallas det. man jobbar liksom hemma då istället.. ska försöka bli klar med ett steg imorgon :) vet inte när jag går och lägger mig, men det visar sig imorgon hehe. imorgon blir det stan brudarna man varit med i helgen :D julia, katja & josefin.

svar till sophia

sophia om GULLIG DU E:
verkar as bra! vad heter den förutom sony? :D

sv: den är as bra! den heter sony steadyshot i think :D
22 Augusti, 22:19



bilderna från helgen


SAKNARDEJ.

Josefine om OUTFIT, HADE LITE TRÅKIGT:
SÖÖÖTA UNGE!!!♥

sv: SKA DU SÄGA?! :O♥
22 Augusti, 21:22


TACK EMMA,

Jag fick en award av lilla emma, tack sötnos.
7 saker om mig :
jag har nästan nyss precis fyllt 13 :)
jag älskar att få pengar & fotografera.
jag älskar mina vänner, såklart!
Jag hatar spindlar, småkryp, storkryp & annat sånt där.
jag har blivit opererad tre gånger, det är ett av det värsta som finns kan jag ju säga.
jag älskar att kolla på film. har hur många favorti skådespelare som helst!
5 länkar av dem bra bloggarna jag läser :)
Julia busiga bästavän
Katja underbara bästavän
Tove min coola vän
Josefin min andra busiga bästavän!
Emma min vän .

EMMA , LOVE YOU

emmanorrman - om OUTFIT, HADE LITE TRÅKIGT:
Du har fått en award av mig, kika in gärna i min blogg och se vad du ska göra :)
Din blogg är fantastisk! ♥

sv: ååh, tack så hemskt mycket gulliga du :)
22 Augusti, 20:16


DET ÄR DU SOM ÄR SÖT!

Katja ([email protected]) om OUTFIT, HADE LITE TRÅKIGT:
Asså fett söt du är gumman! §


sv: Det är du som är söt gummsis ! §
22 Augusti, 20:17


NU HAR TJEJERNA ÅKT..

så jag sitter här mot min mysiga gula vägg.. och knäpper webcam egopiiiics!






GULLIG DU E

åå vad fin blogg! vad har du för kamera?

sv: ååh, tack så mycket! vad jag blir!
vad jag har för kamera? :) här är den :

en sån har jag, fast svar. hihi :) jag älskar den.
22 Augusti, 19:33




I am a person, not a thing.

WANING FÖR LÅNGT INLÄGG! HOPPAS DU VILL LÄSA! FÖR DET ÄR ETT LÄSVÄRT INLÄGG! :D
hello, sitting here with three wonderful babes. kom hem för en halvtimme sen, har lekt lite med julia i sängen ;) hahah, vi har bara busat lite :) gränby centrum var kul faktiskt, fast hittade inget jag ville ha.. ska ju träffa jossan & julia och katja imorgon igen så då kanske vi går till stan :) där brukar man iallafall hitta kläder mer än vad man gör i gränby.. isåfall måste jag köpa ett par jeansleggins eller vanliga leggins och en tröja eller något :)
vi tog inte så mycket kort på gc.. men lägger upp dem senare idag för jag har inte ork till att
ansluta kameran till datorn just nu när jag har mina bästavänner här, hihi :)
vet inte vad vi ska göra nu, men vi hittar säkert på något ;*

MOT GC BRUUUDAAAR

nu drar vi till gc, eller ska först hänga med katja hem & sen går vi / cyklar till gränby centrum! mobilen
hänger med som alltid. annars känner jag mig tom ju? :o hahah, men såhär ser vi ut idag ;*

SKA HJÄLPA TILL MED MATEN

nu ska vi hjälpa till med maten :) klart att man äter den också, men här är lite bilder vi tog nyss :

VIDEOINLÄGG!


MOT STAN LADIES

det kommer en video som vi ska lägga upp, sen taggar vi till stan :)

SAY IT’S TRUE

woups.. har städat klart nu, känns som om mitt rum är mycket större nu än innan.. det är inte alls många grejer framme längre, så bra :D för då kommer det inte lika mycket damm fram.. då slipper man dumsuga vilket jag hatar :o nog om det nu.. det är inte långt kvar tills dem kommer, inte alls faktiskt. ska försöka slänga upp en dagens outfit senare idag eller något. för jag insåg att min kamera är urladdad.. så den är på laddning.
såhär ser man ut i facet idag iallafall :

några redigerade bilder.


BARA SMINKET KVAR + STÄÄDNING!

åh, shit.. har bara sminket kvar faaaaaaaaaaaaast? jag har städningen kvar :( hela mitt rum ser ut som ett bombnedslag.. näe, nu måste det hända något. bloggar när jag är färdig, puss på er :)

ÄNDRING

ville ha lite nytt på bloggen nu, så jag ändrade bakrundsfärgerna. det kanske händer att en ny header dyker upp!

I CAN'T FORGET YOU BABY

hola, me llamo janelle.. höhö, vaknade för ett bra tag sen. morgonpigg vettni, haha närå. hade fått ett sms precis en minut innan jag vakna :o haha, konstigt värre x) nu ska jag iallafall städa mitt rum.. för jo.. ikväll blir det fest hos mig. har bjudit brudarna katja, josefin & julia. kommer bli hur kul som helst, ska kolla med dem om dem vill åka till stan eller gc :) för jag ska nämligen köpa lite mer kläder (y) har inte så mycket tid på mig , så baii!

är man ego , så är man !


DRESS IT UP BABE


svar till elin.

elin om PARENTHOOD:
vilken fin blogg:)

sv: tack så mycket :)
20 Augusti, 12:21


BABY, TRUST ME, NOT THEM.

hellojsan allihopa som läser denna blogg. nu har jag nyss klivit in i mitt hem från stan. var där med jossan, köpte lite kläder och träffade några :) ska lägga upp en bild alldeles strax på dem kläderna jag köpte.. tven är på så sitter och kollar bakåt ibland ;) ikväll tror jag det blir mys med mamma men blir iallafall bloggning såklart.

MOT STAN

skolan var väl okej, as söta sexor har börjat (y). men vissa kaxiga (n) nu ska jag inte skriva mer om det! nu är jag iallafall med jossan och vi ska ner till stan, jag ska kolla på lite kläder jag hittat! måste verkligen ha dem.. ska snacka med mamma, hehe. läger ut dem kanske ikväll. men nu måste vi kila innan jag fastnar häär! ;) huugs


PARENTHOOD

Kollar på tv. parenthood, programmet är såå bra! ska alltid kolla på det när det går :) man kan bara inte låta bli att kolla.. så jag ska göra det nu. har ju börjat med att göra sittups eller något styrka varje dag.. så ska göra det också ikväll. men nu orkar jag inte hålla med bloggen mer idag, ni vet att jag är bäst på att blogga. så ge inte upp, i'm back tomorrow bitches! :)

I love spending my time with you

kände för att krusa håret en liten aning bara.. medans jag väntar på milen, katja & jossan ska komma hit! när dom är här så går vi ut, tar med mig cykeln för dom har cyklar, hehe. vet inte när jag kommer tillbaka, vi höts helt enkelt.

I can only tell you what it feels like

shabba.. har inte fått alls mycket besökare idag, tack för den smällen. men ska kämpa att få tillbaka min hööga statestik! för jag äääälskar besökare och mycket kommentarer :) nu ska jag ta lite ego pics. har ingen vidare lust att berätta om skoldagen , haha. den vet nog alla att den INTE är intressant.

TILL JOSEFINE

Josefine om right now.:
SÖTNOS :))
sv: DU JA :))

WOUUPSS

varning för lång text för jag har lite att berätta, höhöm..
överlevde skoldagen, helt klart. men har inte suttit framför min ' bästavän ' datorn på en hel dag. tjuuusigt va? har varit med daniel, josefin, samantha & josefina idag. fast efter ett tag var tvungen att gå och sen helt plötsligt inte så då gick jag och josefin till mcdonals för hon hade inte hunnit så långt hem. skulle precis sätta min fot in i mcdonals så sitter daniel där med hans lillebror, så jag och jossan beställde och gick därifrån. efter någon timme så var jag tvungen att gå hem, skulle ta bussen och åka till träningen. och snacka om att det var oöverlevande! först gjorde vi sittups, inte alls jobbigt men sedan så skulle vi göra jägaren tror jag den kallas och sen när man nästan gör armhävningar fast har från armbågen och till händerna, dem har man nere. asså svårt att förklara men den styrkan gör piss ont! efter vi gjort allt det där + mmeeeeeer! så skulle vi springa 2 km -.- uuusch!

HAR NI SETT MINA NYA KATEGORIER?

dem som det är prickar på är nya.
vad tycks? tycker ni om dom? :)

BILDERNA FRÅN BOLLNÄS NI INTE SETT,

 

right now.

kom nyss hem, eller fem minuter om man ska vara ' perfektionist ' he he. kollar på tv och sitter vid datorn samtidigt. cooolt va?! har ingen aning om vad jag ska göra idag. men idag blir det inte så mycket mer bloggning efterssom skolan börjar imorgon. så då blir det att man måste lägga sig tidigt och gå upp tidigt (n) jag är värsta nattugglan.. trust me. tror jag vet vad jag ska ha på mig imorgon eller så får jag stress leta imorgon xd.

gästbloggning i smyg. shyyyyy

shaaa tove in daa house daaaaaawn! okej, ska inte skämma ut mig för er läsare menmen . janelle har ingen som helst aning om att jag gästbloggar, och hon är inte inne på datan heller så då tänkte jag passa på hih. idag har jag varit på stan, gc, och chillat. hihi vad har ni gjort ? jag förväntar mig många komentarer.. ingen bild på mig för den hade förmodligen gett er ögonaids, pusshej sålänge.
/ http://absolutaandersson.blogg.se BEEEEEEEESÖK


NOW I CLOOOOSE OFF!

nu stänger jag av datan här för det är lite grejer kvar som jag måste packa in i sista minuten, typiskt mig. bloggar när jag kommer hem, för snart åker vi. har faktiskt saknat uppsala.. men jag är super nervös inför imorgon!! chiao


HÄR EN EN BILD ,


men nu måste vi gå, ska gå till en pizzeria här i närheten och äta lunch! :) måste bara fixa oss först.. ;)

SISTA SOMMARLOVSDAGEN

hey där, sitter här i vardagsrummet med en filt över mig och en brud brevid mig, lyxigt va? i know.. haha, vi sitter med varsin data och knappar på datorerna. nu håller julia på och knäpper lite webcam kort här.. jag råkade vara med :o hahah, hon ska tydligen lägga ut dem så jag tar dem från hennes blogg när hon är klar ;) btw, sista sommarlovsdagen idag.. usch så hemskt. känner mig inte redo för att gå upp klockan halv sju imorgon! och ha massa läxor och prov, höra massa höga ljud i korridorerna, lärarna.. nej , värkligen inte !


LÅT MIG PRESENTERA BRITTAN.

hej, jag är janelles stortå, jag tycker inte det är så härligt att vara så kort och stor.. när min ägare janelle den speciella har skor på sig så kommer det byra från oss tår. nu ska jag vandra, ha det gött.


jag svarar

Linnéa  ([email protected]) om DÅLIG BLOGGNING IKVÄLL..:
Jätte söt blogg tjejen! :)


sv: Tack så mycket ! :)
17 Augusti, 01:00
Amanda Rieem - EN MASJÄVEL om DÅLIG BLOGGNING IKVÄLL..:
söt blogg du har gumman!


sv: tack så mycket!
17 Augusti, 08:14
bonza om MAT + SEN GÅR VI UT.:

sv; tack :)

din blogg var oxå fin , riktigt snyggt med den turkos/ljusblåa bakgrunden :)


sv: tack så jätte mycket , va snällt sagt :)


tack så mycket för alla kommentarer, dom värmer värkligen.

16 Augusti, 20:08

HÄJ ALLIHÖPA.

mjauu, ni har vi vaknat och igårkväll.. eller natt, så gjorde jag och julia en ' hiss och diss ' skylt till mig som jag ska använda när skolan har börjat! för då börjar hiss och diss livet ;) nej, men asså då går man ju i skolan och där händer det en massvis med grejer! antingen dåligt eller bra. men nu ska jag iallafall lägga upp dem så ni kan se dem! jag blev verkligen nöjd med dem.


DÅLIG BLOGGNING IKVÄLL..

sorry, har blivit lite dålig bloggning ikväll men pappa ville tydligen inte hjälpa mig med att mata in bilderna i den andra datorn. så vi får se när dem kommer, förmodligen imorgon. då han inte jobbar så länge som idag. hur som helst, snart kommer vi bli tillsagda att gå och lägga oss.. så räkna med det! men vi hörs ju runt.. have a good night


SVAR TILL MIN TOVE :)

tove om som ni säkert fattar:
janelle sötnos, måste värkligen träffas snart.. när kan du ? :)


sv: tove sötnos, ja det måste vi värkligen.. jag kan inte den här veckan.. :/
men kan du nästa? så kan vi sova över på den helgen? :D hos dig, bäääst!
16 Augusti, 21:39

som ni säkert fattar

så har jag och julia kommit hem, vi har varit på björkstjäraskolan. det var rätt så roligt där. hade musik på och några ungar stirrade hela tiden, verkade inte ha sett människor förut.. :s nu kollar vi iallafall på csi :) pussis


SVAR TILL JULIA :)

julia om TITTA VAD JAG FICK, GULLIGT.:
fiina;)
älskar dej:)<3

sv: älskar dej också :)<3
16 Augusti, 19:16

MAT + SEN GÅR VI UT.

nu ska vi äta lasagne.. måste gå, ska tvätta händerna och blabla. efter det går vi ut och spelar basket och kanske tar koort! men nu ropar dem på oss, herå.


HAHA, VA?

anonym om POSTKODKAMPEN:
varför ska du bajsa så mycket janlle?;)


sv: hahah, fattar inte vad du menar? xd
16 Augusti, 19:17

JULIA HÄR:)

hej janelles alla läsare!
nu sitter vi här å latar oss.jag har inget at säga men jag kan inte stava på den här datan så hejdå;)
puss

TITTA VAD JAG FICK, GULLIGT.

ingrid kom hem ett tag sen, fick lite presenter från henne som hon har gjort. ett arband och ett par örhängen :
jag tyckte dem var jätte fina! min favorit var dem i också :) + örhängerna. tack så hemskt mycket !

I THINK ABOUT YOU.

när jag kommer till uppsala på tisdag, så är det kväll. men efter skolan på onsdag så måste jag verkligen gå på stan, måste och vill ha en ny väska, nya kläder & så ska jag försöka snacka med mamma och pappa att jag vill ha en ny mobil så snart som möjligt. ska även ringa min kusin som hjälpte mig med photoshop, har inte använt det än för han måste aktivera det eller vad det nu var.. så måste verkligen få tag på honom för jag vill använda photoshop! för då kan man göra mycket bättre och häftigare designer.


POSTKODKAMPEN

nu sitter jag & julia här och kollar på postkodkampen, eller det är slut nu. men jag såg tove och hennes kompis på tv :) iallafall, jag och julia har varsin data brevid varandra. hahah socialt eller vad? pappa kommer snart och då ska vi äta lasagne, tror vi hyr film ikväll eller jag ska fråga för imorgon åker vi ju.. på kvällen, men puss.


I JUST WANT YOU BY MY SIDE..

tog några kort igår när vi badade i bollekärn, lägger upp dem när pappa har kommit för han är den ända som vet hur man gör.. asså jag har inte med mig usb sladden hit ( till min kamera ) så pappa brukar stoppa i minneskortet i skrivaren på något konstigt sätt och jag vet inte hur man gör så jag väntar
 tills han kommer så det inte blir något fel.

 


HITTADE ETT LITET COLLAGE PÅ JULIA

hahah, sötnos. älskar dej gumman!

SOME PIC'S , WEBCAM.

har sminkat mig nyss som ni säkert ser på dem här bilderna :
vänta ett tag så ska ni se att dagens outfit kommer upp här strax't !

VILKEN GULLIG KOMMENTAR, TACK!

Anonym om go'natt:

ÄLSKAR DIN BLOGG DEN E SÅ BARA!<3 OCH FIN BILDE:)


sv: tack så jätte mycket ! :)

16 Augusti, 10:14

do you wanna be on top?

godförmiddag allihopa, ligger i sängen och en brud ligger brevid mig som kallas julia :) ååh, gissa vad vi vaknade av? min pappa ringde i en hel kvart! för att undra om vi var vakna, haha. shit va drygt x) snart ska vi äta frukost. kanske blir att vi måste gå till affären, ingen aning.. men den ligger ju bara två minuter från mig så det är inget bekymmer för oss inte ;) vet inte vad vi ska göra idag, men det visar sig. ha det så bra & forsätt med det ni gör, alltså besöka och kommentera denna mysiga blogg :)
tack så jätte mycket för alla kommentarer och alla besökare.. asså ni är underbara! puss på er


go'natt


nu ska jag och julia sova för imorgon ska vi ta hand om hunden hela
dagen och ja då måste man ju gå ut med den, ge den mat och blablabla.
måste ska vakna klockan sju enligt pappa, men han har nog ingen chans ;)
go'natt nu folk! ni är underbara, tack för statestiken idag. uppdaterar imorgon. K R A M


jag saknar dej oändligt min älskling.


BILDEN SÄGER ALLT!


ego picture's


HEJ PÅ EEEER!

haha, jag och julia sitter vid varsin data ;) hon håller på med en design till själv och jag tar kort med webben x)

SVAR TILL ALLA GULLIGA DEL 2

TABAN  ([email protected]) om drezz today:

hej om jag gör en blogg till mig sjelv kan du desingna den?:)!?


sv: om du verkligen vill det så kan jag göra det :)

 

 
cindy om TACK FÖR ALLA KOMMENTARER:
fin blogg :D


sv: tack :D
15 Augusti, 17:01
Terese om TACK FÖR ALLA KOMMENTARER:
Fin blogg :)
Följa varandrapå bloglovin?

sv: Tack :) vet inte om jag har blogglovin.. :/
15 Augusti, 17:58

emmi om HIGH SCHOOL MUSICAL 3:
allt bra? :)


sv: ah, självdå? :)
15 Augusti, 19:49  

SVAR TILL DEM GULLIGA DEL 1 :

josefin  ([email protected]) om NY DESIGN, AS NÖJD.:
den va ju as bra!

sv: tack så mycket!

   

15 Augusti, 11:52  
Anonym om NY DESIGN, AS NÖJD.:
ja den var fin :)

komentera gärna vilken som är din favorit outfit lite längre ner i bloggen !


sv: tack !
15 Augusti, 12:02
Anonym om NY DESIGN, AS NÖJD.:
Hej gumman:) Super fin header!!! Va duktig du är:) Kram mamma


sv: Hej mamma , tack så mycket ! :D
15 Augusti, 12:27
Nadja P  ([email protected]) om NY DESIGN, AS NÖJD.:
hej, jätte fin design+ fin blogg:)
IP: 83.252.25.57
15 Augusti, 13:09

HIGH SCHOOL MUSICAL 3

sitter och kollar på high school musical tre. badade för ett bra tag sen, det var as skönt. hahah, första gången vi gick upp och skulle bli torra så kom det en geting och julia hoppade i av panik i vattnet! x) det såg jätte roligt ut. men ni ska vi forsätta muumsa i oss godis och så ska jag svara på några kommentarer :) kram på er

TACK FÖR ALLA KOMMENTARER


svarar på dem senare idag. för nu ska jag och julia klä på oss och sånt. bli nog bad idag :) jag uppdaterar ju såklart när vi har badat och sånt.. man får ju passa på när det är varmt och sol. skolan börjar ju snart.. 
 puss och kram


NY DESIGN, AS NÖJD.

har en ny design nu som ni säkert ser hihi. gjorde den igår kväll för jag tyckte inte den andra passade in. så nu har jag den här, jag är as nöjd faktiskt hehe. kommer bli ännu häftigare designer när jag har aktiverat photoshop :) men nu vill jag höra vad ni läsare tycker! vågar ni kommentera? :)


JA DET ÄR JAG .

TABAN  ([email protected]) om film time med julia bästavän:
hej är det du som ar desingnat katjas bogg? undrar för den var skit fin!

sv: hej, ja det är jag som har designat katjas blogg :) tack så mycket!
15 Augusti, 11:23

WEBBCAM BILDER, HE HE.

HAHAHAH! SÅ JÄVLA KLOCKRENA JU ! KOMENTERA! :D

I DON'T NEED YOU.

hahah, vi är lite nyvakna. speciellt julia som sitter i morgonrock ;)

BUBBEL VIDEON (L)

vet inte hur man roterar video's men rotera huvudena och njuuuuuuuuuuuuuuuut !

bubbel bilderna , älska ! :o


bilderna vi tog på stranden, sexigt :

 

HAH, SVAR TILL ANONYM -:

Anonym om webbcam bilder!:
vf har hon mssa inomhus, haha ?

sv: haha, för hon kände för det x)
14 Augusti, 22:29


WOOHOO! FÖRSTA GÅNGEN PÅ LÄNGE :O


drezz today


bilder från bussen med julia och godiset :


FLIGHT 93 , SANN HISTORIA.

har nyss suttit och kollat på flight 93. den var sann och hände 11 september 2001. men nu kommer bilderna!

webbcam bilder!

bilderna kommer senare för nu ska vi äta och sen ska vi snacka med ****** här är lite webcam pictures :


VI VILL HA TACOS, SÅ MOT AFFÄREN

vi vill ha tacos ikväll, hihi. så då måste vi gå till affären men det gör inget för då kan man ringa älskling :) kram!


DON'T BE AFRAID WHEN THE DARK IS HERE






shabba, kom hem för ett tag sen. hängde upp alla badkläder och sånt, har kollat på tv en stund och suttit i soffan och messat men en speciell person :') skulle egentligen ha åkt till bollekärn ( det är ett bad men vi orkar inte åka dit för vi hade precis badat på ett annat ställe ) där tog vi kort, ni kanske får se dom ikväll! kommentera ! :o jjustja! har ju köpt ny bikini , det kommer en bild på den sen :) btw, vet att min blogg är lite tråkig nu när det inte är bilder på typ sex inlägg? ( dom senaste ) så ska föra över nu :)


STAN

strax ska jag julia och pappa till stan. pappa ska tydligen kolla på saker, och jag med för jag måste verkligen ha en ny bikini, hihi. ska äta lunch där också sen så badar vi på ett ute bad som ser myyyyyyyyyysigt ut :D kommer nog lite bilder när vi är tillbaks, bra va? :)


WOOSAAAH!

heyhey, har nyss satt på datorn. vi vaknade för ett tag sen, exakt samtidigt x) som alltid. skulle bara skriva det här inlägget för sen så skulle vi äta frukost och kolla på tv. efter pappa har dushat så ska vi kolla på min fot ( om ni läser i tidigare inlägg så fattar ni varför, asså jag har fått en glasbit i foten men jag tror den är borta x) )


GONATTI FOLK

nu ska jag och julia gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna, får se om det spökar något inatt, bö :o


film time med julia bästavän

nu ska jag stänga av datorn och kolla på en film med julia som vi har hyrt. vet inte vad den heter men byeeh!


smallville

Sitter i mysiga soffan med julia och kollar på smallville & nu är det ' mage på waverly place ' vi kollar på, hehe. Selena gomez är med, hon är så fin! strax ska vi äta pannkakor, men vi kommer nog bara ta en för vi åt en massor av godis på bussen! och typ två mackor :o som vi delade på då men hehe.


EEEGGOOOO


My heart belongs to you babe


I BE MY OWN STAR.

nu ska vi gå någonstans och äta, vet inte vart men antar att det blir max. kommer tillbaka snart förhoppningsvis!

JULIA ÄR HÄR NU


+ & -

dagens plus - man träffar julia bästavän, älskar dej mest.
dagens minus - fredag den trettonde, största bråkat med bästavän.. eller fd kanske jag ska säga? :'(

nu är julia påväg hit, älskar dej.


JUST NU, OSMINKAD

Kanske ska sminka mig om jag hinner & orkar. Snackade nyss med Julia i telefon och hon har smink :)

dagens :

dagens outfit : lack leggins, lång rosarött linne och
en " övertröja " bling bling och besh :d
dagens perfym : ingen ännu
dagens smink : no make up ;)
dagens bästa : har inte träffat någon än,
inte snacka med någon heller.
dagens saknar : julia :(
dagens räddare : julia :D
dagens vill ha : pengar (a)
dagens mat : blir kanske hamburgare.
dagens ansiktskrämer : inga hitils.
och det sista , dagens älskling : det får nog bli.. julia , xd

det jag använder oftast.


JAG VILL SOVA!

herregud.. vill inte vara vaken såhär tidigt, men kan ju inte somna om så vad finns det att göra? idag är det fredag den trettonde, då vissa har otur och andra inte. jag " tror " på den här dagen eller hur man ska säga. asså jag brukar få otur.. för redan igår när jag skulle käka smörgås och oboy så kom det ut oboy över hela diskbänken.. lyckat?! sen för nått år sen eller så, då dog min hamster på fredag den trettonde.. ja, en massor har hänt mig helt enkelt. så jag hatar den här dagen kan man säga. jag och julia är livrädda att det ska hända något när vi åker till bollnäs.. men det får vi ju hoppas på att det inte gör! nu ska jag äta och sen tänkte jag lägga upp vad jag använder för smink & kanske parfymer jag sällan brukar använda :)

time to get over it

blablabla, kollar på tv. eller ja, jag kollar på criminal minds som vanligt, hehe. ska gå och lägga mig sen. hörs imorgon bitches! ganska bra eller full uppdate blir det då kanske får ni hoppas, höhö :)

Don't be afraid to dream a little bigger

sv till julia: tack ! :)<3 älskar dig också mest ;*
sv till emma : jag har inte aktiverat photoshop än så har gjort alla i gimp och photo brush :)
sv till mamma & katja : tack så jätte super mycket! :D<3

there's a reason

hihi, tack så mycket för alla kommentarerna angående min nya design, verkligen super snällt. jarå, inlägg kommer.

SEX AND THE CITY.

Kollar på sex and the city. Pappa ringde för ett tag sen, han hade snackat med julias pappa :) imorgon åker hon och jag till bollnäs klockan fem eller halv sex något sånt där. åker hem på tisdag kväll, dagen innan skolan börjaaaar :o

SORRYY

Hey! baaaaad uppdaterin, jag vet. först vare så att jag inte hann för jag skulle träffa anna på fyrishov klockan ett och jag vaknade tolv.. så hade inte tid till det, sorry. den andra anledning är att jag kom hem ( osminkad ) så då ville jag sminka mig för jag skulle träffa några och sminket tog tid. men nu bloggar jag ju right? :)

ÄNDRAT, SOM JAG SA.

nu är nya designen uppe på bloggen. vad tycker ni? fin eller finast? haha nejdå skoja bara. men jag blev faktiskt as nöjd med den surrö. var den andra bättre eller? :) komentera. ska stänga av datorn och göra mig i ordning för sleeptime, fast ska kolla på tv en stund med mammsi. bloggar imorgon bitti om jag hinner innan jag sticker till fyrishov you know! :)

ANNA IMORGON (L)

fyrishov imorgon med anna, den sötnosen. ska träffa henne där vid ett tiden, kommer bli super kul. älskar henne :) puss och kram , nu ska jag forsätta titta.. när det börjar xd får se om det kommer fler inlägg idag!

filmen är som pricken på i.

kollar på en film som jag sa i förra inlägget, den är så himla bra.. ( spännande kanske man ska säga.. ) den handlar typ om någon som är kidnappad och lyckas ringa till någon helt okänd man, sen kommer en av kidnapparna in till henne och typ då hör den okända mannen att kvinnan är seriös ( att hon verkligen är kidnappad ) sen börjar "äventyret" den är på sexan, om jag var ni skulle slå på kanalen nu! just nu är det reklam men tålamod!

GIVE ME SOMETING TO BELIVE IN

Strax't så kommer en ny design, men efterssom det segar sig så ska jag gå in till vardagsrummet där mamma sitter och kolla på en film med henne som börjar nu. när jag kommer tillbaka så kommer den säkert.

BILDERNA MED ANNA OCH TOVE.

Insåg hur man gjorde sen hehe. Så nu kommer bilderna, kolla, bläddra och enjoy bitches! :
sötnooosaaaarna ni vet.

jag & bästavän.



det var några av dem bilderna vi tog igår! får se om tove kan skicka några fler ikväll :)

 


I WANT TO FEEL YOU AGAINST ME

kom hem för ett bra tag sen, har suttit här nu ett tag och gjort designer till mig själv. har nog gjort tio stycken, vet inte vilken jag ska ha.. för den som jag har just nu ser så tråkig ut hehe. ska försöka träffa någon idag, för jag vill verkligen ut! som sagt, så har jag ju spenderat dagen/natten med tove och anna. super härligt, tack för dagen brudar. älskar er super mycket. imorgon träffar man anna då :) tror vi ska till fyrishov, vi får se helt enkelt.

BRUUD VIDEON (H)


SVAAAR ANONYM.

Anonym om HÄR ÄR VIDEOINLÄGGET INNAN VI GÅR:
H ? man säger baseball

sv: okej, jag visste inte att man säger ' baseboll tjocktröja ' men tack för kommentaren >.<
10 Augusti, 22:27


tove och anna, brudarna.

häjsan, vaknade för ett tag sen med brudarna anna och tove brevid mig :) vet inte vad ci ska göra idag, men det blir säkert kul. halv fem så ska anna och jag hem. fan, men det har varit as härligt här. har träffat smulan, hon är hur söt som helst! :o hahah, leo försökte para sig med smulan x) nu ska jag lägga upp en till video som vi dansade till waka waka!

NÅGRA BILDER MAN TOG NYSS DÅ.








waka waka ! xd


hahah kolla inte på mig , men enjoy! x)


TOVE OCH ANNA.

Hello.. Är med tove och anna, vi har nyss ätit tacos. Vi har varit ute och tagit kort, blandannat på en tak som jag och anna knappt kom upp på och när vi väl skulle ner så tog det ett litet tag.. Men jag lägger upp dem på bloggen senare, för jag vet inte hur man gör på toves dator.. hehe. Två video's kommer iallafall snart ;*

btw.. jag har gjort manikyr x) by my self ;) hahah , inte så noga men whatever.


ready to go.

ska ju möta upp tove och anna nu.. uppdaterar senareeee!
puss & kram på er, adioooooooooos :D

TODAAYY

Mamma ringde så jag vaknade, hon hade ringt tre gånger och jag inte vaknat.. Men nu är jag uppe iallafall! Idag ska jag sova/spendare dagen med anna och tove. Vi sover hos tove, ska bli hur kul som helst :) Vet inte vad vi hittar på för bus. Tror jag kommer få se smulan.. Wiho! :) Lycko mig men inte er ;) Nä jag skoja bara.. Men är hon inte söt? :o Ni kanske inte vet vad jag snackar om men gå in på toves blogg här. Så kan ni ju leta lite :) Nu ska jag käka.. Puss

JAMEN HEJSAN FOLKET.

Kom hem för ett tag sen, har ju varit på fyrishov. Det var hur kul som helst där! :) Med tjejerna, Katja & Josefin. Vi åkte rutchbanor och så var vi i simhallen. Jag och Katja blev bästavänner idag, hehe. Älskar dig Katja :) Dig med Josefin, haha. Nu ska jag tydligen sova för att mamma ska upp imorgon, men bilderna kommer imorgon ;* kram.

WAKA WAKA , EH EH.

Nu åker vi till Fyrishov, min idé hehe. Fick bara lust att åka dit sent igen för att om man är där sent, så är det så lite folk där. Då kan man tillexempel göra hinderbanan med bara sina vänner :) Det är hur kul som helst. Men nu ska Jossan & jag göra mackor.. Dessutom tror jag att Katja kommer nu.. Jag bloggar ju ikväll, lovar. Puss på er :)


NU GÅR VI UT .

Bloggar när vi kommer in igen , vi ska typ gå ut och köpa något. Typ godis eller något , jag vet inte x)

SOM NI SÄKERT SER..

.. så har jag inte stängt av datorn än, men det är ändrade planer. Vi ska inte till fyrishov pågrundav vädret..
så jag antar väl att vi är hemma hos mig, men nu ska jag ta något att äta. Magen kurrar , kram.

NY DESIGNAT.

klicka för större bild! :)

TILL MIN FJOOORTISDAG


SVAR TILL EMMA SÖTNOS.

emmanorrman - om SVAR PÅ LITE KOMMENTARER:
du är finaste! :D<3
hitta på något snart gumman? (a)

sv: nej, du är ! :D<3
ja, det måste vi göra.
09 Augusti, 12:08


HÄJSAN.

Hejhoppsan bloggen, skriver snabbt inlägg nu. Om det blir slarvigt, förlåt mig. För det spöregnar här och kan vilken sekund som helst.. åska och blixtra! Jag vill gärna hinna med att skriva ett inlägg innan jag måste stänga av datorn :) Julia kommer snart.. I vilken sekund som helst, vid två tiden så kommer Katja hit och så åker vi buss till Fyrishov.. Får hoppas att regnat har lugnat ner sig lite dårå.. Vi ska möta Josefin där för hennes pappa bor i närheten x) Nu ska jag stänga av här innan jag får värsta el chocken :o Bloggar senare om jag kan. pussis

GONATT ELLER FNATT, HEHE.

Godnatt nu, ska sova för att mamma jobbar imorgon så jag får typ inte ha datorn på mer, buhu. Men tack så mycket Tove, Josefine & Anna för era gulliga gästbloggningar. Tove, vi träffas ju på tisdag :) Och anna på torsdag ;* Josefine gummsan?! Du är sjukt saknad! Måste träffas snart, älskar er allihopa enormt mycket ;*

anna gästbloggar (:

först vill jag säga . grattis & hoppas du får en underbara födelsedag . men om en kvart är den hära dagen över .
jag minns inte första gången vi fick kontakt , men jag är glad att vi fortfarande är vänner. på torsdag ska vi träffas och kanske gå på stan . det ska bli skit kul :) puss & kram anna



bild på mig . loveu

grattis!

GRATTIS JANELLE ♥♥
bilder på dej ,mig ,oss <3

vi


vi

vi

janelle

jag

love u janelle ♥


/// JOSEFINE :D <3

JANELLE.


HÄLLUU

Nu är festen över, eller det blev den för länge sen. Lucas är kvar här för en stund, han är så otroligt söt! Så fort man kollar eller pratar med han så ler han och skrattar :) Snart så ska jag, mormor och morfar och kanske mamma spela poker. Vet inte när vi går och lägger oss men jag ska försöka med 10 inlägg innan dess x) Fast jag är rätt så trött.. Ni märker om jag uppdaterar, puss på er.

grattis sötnos.

shena janelles läsare! hoppas ni haft en bra dag, det värkar det som om janelle har haft iallafall! det är ju framförallt hennes födelsedag ? ska vi fira med ett hipphipphurra ? jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, men vi ska ju sova över på tisdag , det kommer ju bli dunderroligt för du är värkligen en toppen person, kram på dig sötnos och hennes många läsare. fortsätt läs janelles blogg för annars kommer jag och kickar er i röven, besök min blogg också.. kram! http://absolutaandersson.blogg.se KLICKA IDIOTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DD

äcklig bild.. förlåt!


OLALAH, ÄLSKAR STATISTIKEN.

Släkten och jag har muuumsat i oss bullar, tårta och kubb :) Jag har hunnit öppnat presenterna också, så snabb som jag är, hihi. Jag fick pengar, presentkort på kicks för 300 spänn och sen ett till presentkort på alla affärer i stan på 200 spänn, hell yeah :) Fick ju photoshop av en kusin, eller hur man ska säga. Ska få två adidas av honom också tror jag :) Jätte snällt av allihopa, tusen tack, jätte mycket. Det här är faktiskt min bästa födelsedag någonsin!

COUGAR TOWN

Kollar på tv. Har ingenting att göra tills dem kommer fast det är ju inte så långt kvar! Men bloggar senare. Kramis

MAT.

Nu ska vi äta lunch, alla gäster har inte kommit än men vi som är här ska äta , sen när alla kommer blir det fika och sånt :) Åååh, vad jag längtar! Det här är världens bästa födelsedag i hela mitt liv ju! Men nu ropar dem på mig.

DAGENS LÅT.


:DDDD

Gissa vad? Asså det här måste vara världens bästa födelsedag.com? :'o Jag har fått photshop! :DD

JAG JUST NU


VA GULLIGA NI ÄR.



sv: svarar till alla på en gång! tack så mycket er gulliga sötnosar. älskar er<3

IDAG ÄR DET INGEN SPECIELL DAG , HEHE.

Tjenare alla snälla människor, idag fyller jag år. Haha, där kom mitt lilla ego fram ur mig. Närå, men idag ungefär klockan fem så kommer släkten. Har bestämt mig för att göra minst 10 inlägg idag, så nu kan ju vara beredda :D


13 !

HELL YEAH :D

KOLLAR PÅ DEN NU




NU BLIR DET FILM.


Senaste lillefot, haha. Har alla men den här är den enda i dvd. Nu ska det kollas, med lite barnslighet också :)
Det är inte så länge kvar innan jag är tretton , ska ställa alarm och göra ett inlägg precis är den är prick tolv.

JULIAS DESIGN, GJORD AV MOI.


HÄR ÄR DEN ANDRA TRÖJAN


SVAR PÅ LITE KOMMENTARER

Eemmanorrman ~ om HELLOJ DÄR:
grattis i förskott sötnos! <3

sv: tack så mycket! :')<3
det är inte så långt kvar :o
07 Augusti, 16:16
Eemmanorrman ~ om FYRISHOV MED TJEJERNA!:
finaste <3

sv: nej, men tack du är <3
07 Augusti, 16:14
Emma om GRÄNBY CENTRUM:
Sötaste sötnosar <3

sv: ni är <3

07 Augusti, 19:37  
 
Katja  ([email protected]) om PIZZA, HELL YEAH:
Såklart att man gillar pizza ! ;O <3


sv: Haha, får man hoppas :D<3
07 Augusti, 19:44

 

 
   

PIZZA, HELL YEAH

Har inte ätit någon riktigt mat på hela dagen så nu börjar det kurra till i magen lite. Vet att det nämligen står en god pizza i kylen som min snälla kusin har köpt.. he he, ska nog gå fram och ta lite :) gillar ni pizza? jag gör det.


GRÄNBY CENTRUM

Halloj där alla människor. Idag har jag ju varit med Matilda, vi var först på Gränby Centrum och kollade på rean. Efter ett tag så åkte vi till mig för att jag hade hittat två linnen som jag ville ha och jag skulle ha pengar till det. Åkte tillbaka dit igen, köpte det jag skulle ha. Fast när jag hade gjort det så hittade jag ett annat linne som jag ville ha istället för ett rosa :) Så nu har jag ett turkost linne och ett " leopard " linne :') Matilda köpte några hårnålar, så då passade jag också på att göra det för mina är nästan slut. Love and hugs

HELLOJ DÄR

Gick upp ett tror jag efter att ha snackat med Matilda i telefonen i typ en halvtimme, he he. Ska träffa henne idag, den sötnosen :) Vi ska till gränby och kolla på rean, har inga pengar just nu men som sagt så fyller jag år imorgon :D hell yeah! Kusiner och allt kommer hit :) Har saknat dom as mycket! Men nu måste jag skynda mig. Tar ju med mig kameran för Matilda ville det, så det kommer bilder íkväll :) Puss&hej

HOPPSAN , SORRY.

Kom på att jag och Matilda inte tog några bilder idag. ( innan vi träffade sandra och amanda ) så jag har inga bilder att lägga upp just nu. Det här blir sista inlägget för idag, orkar inte blogga mer. Men just nu så kollar jag och mamma på ett program som hon tyckte var läskigt när hon var liten :) Den är faktiskt bra, det handlar om en famlij som har ett hus som är byggt på en kyrkorgård och deras grannar med. Men det är typ deras hus som bara det spökar på och alla möbler rör sig och det händer en massa konstiga saker med huset. Nu börjar det.. Kanske berättar mer imorgon x) Gonatt alla kära människor som inte sover ;)

SVAR IGEN.

julia om SVAR TILL JULIA.:
men förlåt då att det kom upp i mitt huvud x)jag visste inte att dulixom brukade säga så eller jag tänkte inte på det..<3
förlåt bästis:)

sv: det är väl lugnt, men gör inte om det bara. 
06 Augusti, 18:27

BILDERNA SOM TOG MED MATILDA KOMMER SEN, PROMISE.





Kom nyss hem från fyrishov, hehe. Vi var där as länge. Eller asså jätte sent och alla som jobbade där fick damp på oss och vi kom nästan inte ut.. Men dagen var mega rolig! Tack för dagen sötnosar, älskar er ;* Vi tog inte så mycket bilder, eller snarare inga alls. Bara en video men vet inte om det är okej för dem att jag lägger upp den här och på youtube! Så om det blir något så kommer den imorgon, annars yeah.. Nu ska jag iallafall fika med mamma, mormor och morfar. Haha vi kommer säkert äta coccosbollarna som jag & Josefina bakade x) Puss!

FYRISHOV MED TJEJERNA!

Har ju som sagt varit med Matilda, Amanda & Sandra dem sötnosarna! Vi gick runt och var i trippolis och snackade lite. Vi hoppade studsmatta också på något ställe. Fast det är ju så varmt så vi fick en idé att åka till fyrishov :) Så klockan sex.. Om en kvart så ska vi mötas på vaksala torg allihopa och så sticker vi och är där tills det stänger! Bilder kommer väl sen hehe. När vi körde stress då jag filmade inte, haha sjukt x) Puss&kram


SVAR TILL JULIA.

julia om MATILDA:
varför kommenterade du på min blogg att jag härmar dej?;o
jag härmar inte dej?:(

sv: jo, du härmade mig med "nu ska jag gå och städa mitt rum och sånt SKIT x)" du vet att jag alltid brukar säga så. sluta härma mig, det är faktiskt inte alls kul.
06 Augusti, 15:09

MATILDA

Nu ska jag gå och möta upp Matilda på vaksala torg. När klockan blir fyra ska vi träffa Amanda och Sandra sötnosar :) Kommer bli hur kul som helst! Men nu måste jag skynda mig hehe.. Bloggar när jag kan idag.


TJENARE

Åt frukost för en stund, hoho. Har läst lite bloggar, men ingen skriver. Det verkar som om bara jag är den enda sociala bloggaren just nu. Idag ska jag vara med matilda. Vi ska vara ute och ta kort antar jag x) Ska bada alldeles strax.. Fast jag vet inte när mormor och morfar kommer och jag vill inte bara sticka ut direkt när dem kommer.. Ojojoj! Måste bada nu, men jag bloggar när jag är ny dushad hehe (y) Kram så länge


KANSKE LÅNGT INLÄGG.

Gonatt alla dumma människor. Haha, nejdå skoja! Men ni kommenterar ju inte! Hoppas ni börjar göra det snart. Woups, måste tydligen gå och lägga mig. Alla bilderna som jag lovade kommer imorgon :) Om jag hinner, för jag ska plocka upp i mitt rum innan mormor och morfar kommer och så ska jag hinna bada också. Annars får väl alla bilderna helt enkelt komma imorgon kväll när Matilda åkt hem. För jag har ju trots allt lovat. Love and hugs

CRIMINAL MINDS

Kollar på tv. Ska nog ta en coocosboll och ett glas mjölk :) Fast jag hatar min lösa tand! Haha, jag vet. Alla har typ tappat sina tänder.. Men inte jag -.- Men woups nu börjar det!

I WANNA ROCK HER BODY

Hejsan alla folk, har nyss plockat upp lite i mitt rum. Har planerat hela dagen imorgon eller iallafall förmiddagen ( ska vara med Matilda vid tre tiden ) Brukar inte träffa henne så ofta så det ska bli kul. Håller iallafall på med designer till mig själv, har gjort en höst design nu. Ska kanske göra en vinter design om jag orkar x) Det brukar ta lite tid om man vill ha det fint. Men nu ska jag sluta babbla haha x) Fast jag är typ den enda sociala bloggaren?


I LOVE THE WAY SHE MOVES

Är med Josefina, hon kom nyss hit. ( förlåt för osammanhängande inlägg ) Nu ska vi baka coccosbollar. Kanske gör en video och tar lite kort :) Lägger ändå ut alla bilder från dagen med henne ikväll :) Kraamiiis

PANNKAKOR PÅ GÅNG!

Haha, när jag och Josefina var i affären så tappade jag en mjölk. Åååh, gud va pinsamt det var! Vi asgarvade när vi gick därifrån x) Nu håller mamma på med pannkakorna iallafall.. Det börjar till och med lukta, muums :)

Vi tog lite bilder medans vi väntat och nu är maten klar ;)













-.-

Anonym om YEAH, NYA FAVORITEN!:
-.-

sv: vad är det tove?
05 Augusti, 16:21

HÄR ÄR VIDEOINLÄGGET INNAN VI GÅR


LOVE THE WAY YOU LIE

Vill ha pannkakor till lunch fast det finns ingen mjölk så jag och Josefina ska gå och handla mjölk :) Tror vi går ut efter vi kommit tillbaka med mjölken haha x) Kameran tas med så det kanske kommer bilder från dagen sen :) love and hugs


YEAH, NYA FAVORITEN!


GOFÖRMIDDAG ALLIHOPA

Hade ställt väcka klocka på 12. Så Josefin & jag vaknade då annars hade vi nog sovit längre x) Gick upp och åt frukost, kollade på tv. Städade rummet för det såg ut som ett bombnedslag, hon gick hem för en timme sen ungefär. Sen dess så har jag och Josefina stått och dunkat musik och dansat lite haha :D Inga planer för idag men ett videoinlägg är på gång! :) Så håll kvar här ;)  Hehe, håll i er!


GONATT ALLA NATTUGGLOR.

Nu ska jag och Josefin gå och lägga oss för att vi är trötta. Varför går man annars och lägger sig i sängen liksom? Haha, men jag har ju en ny kategori. Den kanske andvänds någon dag :) Ni kan ju kolla på sidan vad den heter! Bloggar imorgon när jag vaknar.. Ajuste.. Är det någon som vill träffas imorgon? Godnatt!


UPPSALAS KLAPP.

Nu sitter jag och Josefin här och webbar med några. Har haft jätte roligt idag med dig och några till. Träffade även Matilda, du har vart saknad! Vi måste sova över snart! :) Fast nu ska jag och Jossan gå och fika :) Kraamis

En bild vi tog nyss, vet inte om det här blir sista inlägget eller inte. Men nu ska vi gå, puss :)

VIDEOINLÄGG, TIDINSTÄLLT!


FILM

Josefin, jag, Julia & Josefina har suttit och kollat på ' superhjältarna ' haha. Den var faktiskt ganska rolig x) Det var ett tag sen, nu sitter jag och Josefina här och väntar på Josefin för hon är med Julia på centralen för Julia ska hem. När hon kommer tillbaka så går vi till mcdonals och äter något gott hehe. ( älskar glassen där, love it )

FILM

Josefin, jag, Julia & Josefina har suttit och kollat på ' superhjältarna ' haha. Den var faktiskt ganska rolig x) Det var ett tag sen, nu sitter jag och Josefina här och väntar på Josefin för hon är med Julia på centralen för Julia ska hem. När hon kommer tillbaka så går vi till mcdonals och äter något gott hehe. ( älskar glassen där, love it )

JOSEFIN AND JULIA

Godförmiddag alla människor. Vaknade för inte så länge sen x) Messade Julia när dom skulle komma och dem kom ganska fort x) Så hann knappt fixa mig.. Så nu sitter jag här i mitt blöta hår -.- Ska fixa mig efter det här inlägget. Vi går ut och tar kort och sånt som tjejer gör :) Bloggar när jag kommer hem, fast kanske sover hos josefin :') Det är inte säkert men jag bloggar vilket som. Puss & kram ölbanan ;)


SLEEP TIGHT

Ska nog ta och sova nu för jag är hur trött som helst och jag ska tvätta bort sminket och en massor. Godnatt!

JAG ÄLSKAR DEJ.






LALA.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1748567/janellanderson?claim=u45wdb95hsu">Följ min blogg med bloglovin</a>

WHEN DID I LET YOU GO ( ? )

Godkväll alla människor, eller ska jag säga 'Godnatt' haha. Har varit ute med Josefina ett bra tag som ni säkert märkt. Tänkte göra ett videoinlägg men jag vet inte om jag har lust för min bästakompis är på akuten just nu. Imorgon ska jag träffa henne & Julia så då kan jag ju göra lite tidinställda inlägg och vissa inte tidinställda :) Men när jag och Josefina var ute så tog vi lite egopics! Ska bara mata in dem i datorn och så upp på bloggen :)

NUU GÅR VI UUUT.

Mamma kom nyss och gissa vad.. Hon kom hem med två par adidas byxor , en rosa med vita ränder och ett par svarta med vita ränder. Tack så mycket mamma! Lägger upp en bild på dem sen + dagens outfit. Fast ni ska vi ut, kraaaaaaaaam.


JOSEFINÀ KOM FÖR ETT TAG SEN


visst är vi sexiga? vi vet att ni vill ;) grrrrr


SVAR

Katja  ([email protected]) om JAG VILL SPELA THE SIMS 2 :O:
Jag har The Sims 2 ^^

sv: Det har jag med, men asså när man har installerat the sims 3 så kan man typ inte spela the sims 2 eller något sånt. Jag vet inte riktigt, hehe ^^
03 Augusti, 18:42

TVÅ NYA KATEGORIER!

Har gjort två nya kategorier, kände bara för det :) Har ändå bestämt mig för att ha min blogg hur länge som helst! Men jag är barnvakt så nu ska jag måla nagellack på lilla tjejen :D Haha hon är så söt!


JAG VILL SPELA THE SIMS 2 :O


" GUD VA MÅNGA SOM RINGER :O "

Har absolut ingenting att göra, men hur som helst så har jag Matilda brevid mig. Hon sitter och spelar ' ice afe 2 ' spelet, haha va gulligt. Hon sitter och säger typ ' åh nej, yes! ' Hela tiden, haha naw. Har försökt med videoinlägg. Men jag orkar inte och har ingen vidare lust att prata. Längtar fett tills imorgon! Då blir det Josefin och Julia :D


SÖTNOSARNA MAN FICK TRÄFFA IGÅR.




Direkt när jag gick in till er så hoppade ni på mig och slickade på mig. Tror ni kände igen mig! Åååh, vad jag har saknat er! Ni ska veta att jag älskar er hur mycket som helst och ni är mina små gullungar :')<3 Atlas & Ossy !


Såg den här för några dagar sen, den är såå sjuukt bra!


JAG VILL HA EN KATTUNGE.

Godmorgon alla människor. Har precis ätit frukost ( vaknade väldigt sent eller snarare jag somnade om några gånger ) Idag vet jag inte vad som händer, ska försöka få tag på någon som kan träffas. Om jag inte får tag på någon så är jag väl hemma då. Skulle egentligen ha varit med Matilda idag men så blev det inte. Herå !

NU TAGGAR VI OOUUT.

Har fått tag på Savannha nu! Woho! Så nu taggar vi till henne :D Bloggar när jag kommer hem! Kameran tas med. Puss & Kram


ÄÄÄLSKAR VIDEON OCH LÅÅTEN!


ME AND YOU AND THEM


JAG ÄR SÅÅ SUUUGEN!


Det går inte att rotera den men jag är iallafall sååååååå suuuugeeeen!


OH, I LIKE THE PICTURES! HAHA











Det var egentligen så mycket fler bilder men jag orkar inte ladda upp alla x) men hahah! jag älskar bilderna :D

SVAR TILL KATJA :

Katja  ([email protected]) om PIFF HJÄRTA PUFF, LOVE YA:
Tack för dagen igår , det var kul ! :) <3

Btw , det stavas Katja * Haha ^^


sv: Tack själv Katja! Det var jätte kul :D<3
02 Augusti, 10:39

" GODMORGON "

Hallojsan, Julia & jag vaknade halv ett. Gjorde inte så mycket, sminkade oss bara och åt frukost. Hon gick för typ en kvart sen eller något, var riktigt roligt att ha henne här. Nu sitter jag här och messar med Josefina och Savannha. Vi verkar inte komma någon vart om hur vi ska göra! Vi skulle ha träffats idag, men jaja. Ska svara på en kommentar och sen kommer lite bilder som jag lovat!


PIFF HJÄRTA PUFF, LOVE YA

Har inte varit så aktiv idag för att jag har varit ute med Julia, Josefin & Kattja. Var super roligt :) Vi tog kort och gick runt, pratade och en massa! Filmade in jätte roliga filmer :') Julia busringde några gånger till olika folk x)

GO NATT

Nu måste vi stänga av här, men iallafall bloggar imorgon bitti när vi vaknar :) kram på er!

RSS 2.0